אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה שאני מחליף גוף קירור ואני שם משחה תרמית אני צריך גם לשים ברגים לגוף קירור או שהמשחה משמשת גם כדבק? תודה
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום כולכם לפני כמה ימים נהרס לוח הבקרה של מכונת הכביסה שלנו אז ככה יש במכונה משאבה מאוד חזקה אם מישהו מעוניין שיכתוב פה כמו כן יש למישהו הצעות לעוד דברים שאני יכול להוציא מהמכונה?
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
היה לי GIGA BYTE 6600GT AGP עם הקרור הרגיל והחלפתי לGIGA BYTE 6600GT AGP עם הויוו והקרור הפאסיבי שזאת גירסה מומהרת בנוסף בטמפרטורות של הכרטיס הקודם זה היה רק על 60 גם אחרי מאמץ ואילו בכרטיס החדש שאמור להיות טוב יותר כי הקרור פאסיבי ומושקע זה 70 בלי מאמץ ומגיע לאיזה 80 אחרי מאמץ למה? איזה דגם יותר טוב של הGIGABYTE עשיתי טעות שהחלפתי?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
חברה למי שמבין .....עד כמה אפשר להגיע באוברקלוק עם x850xt אני הגעתי איתו ל570 לליבה ו620 לזכרונות ונראה לי שלליבה זה הקצה כי יותר מזה הוא מתחיל לעשות לי נקודות ועיוותים אבל בקשר לזכרונות אני לא בטוח כי אמרו לי ש620 זה קצת ...תודה למבינים ולמי שעשה כבר.....
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי SonicTower מחובר על AMD64-3200. חיברתי את המאוורר של שיושב ממש מאחוריו לחיבור SmartFan על הלוח אם (GIGABYTE GA-K8N51GMF-9) כדי שבשעת מנוחה המאוורר יוריד מתח ומהירות כדי לשמור על השקט. עם הלוח יש את התוכנה Easy Tune של GIGABYTE שמאפשרת לקבוע רמות פעולה של המאוורר. השאלה שלי היא פשוטה: האם הרמות האלה שנקבעות עובדות רק שהתוכנה עובדת? או שיש גם איזשהו בקרה על המהירות מה BIOS? מה קורה אם התוכנה לא רצה ברקע- האם עדיין פעולה ה SmartFan נמצאת באיזשהו ניטור כלשהו? לא מתאים לי שפתאום המעבד יהיה במאמץ ובגלל שהתוכנה לא ברקע ולא מגבירה את פעולת המאוורר תעלה סתם הטמפרטורה שלו מעבר לסף מקובל... מישהו מכיר את התשובה?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם! סוף סוף הגיעה זמנה של המערכת שלי לעבור אובר קלוק. ברשותי מעבד AMD64 3000 לוח אם DFI INFINTY זכרונות של גיגה (2X512) גנריים של CORSAIR. הדבר הראשון שעשיתי בתהליך היה להוריד את מכפלת ה HT ל 4 . אחר כך הורדתי גם את מכפלת הזכרון ל CPU:0.7. העלתי מעט את המתח ל 1.4V והרצתי בדיקה של SUPERPI 8MB . התדר המקסימלי אליו הגעתי היה 250 במעבד. ו 188 בזכרונות אם ני מנסה לשנות את היחס של הזכרונות עם המעבד ל 0.8 הוא לא מוכן לעשות בוט ל WIN ורושם DETECTING RAID בבקשה עזרה ???
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 64 BIT 3500 הורדתי תוכנה לבדוק את המהירות של הליבה ורשום לי שם 2147 מגה הרץ ואני לא חושב שזה צריך להיות ככה לא ? תקנו אותי אם אני טועה .... ואם זה לא צריך להיות בפורום הזה תעבירו בבקשה ! תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
תגידו לי בבקשה עם המיקום ששמתי אותם טוב אז ככה: 2 של 80 מ"מ בדלת אחד מוציא ואחד מכניס 1 מאחורה מוציא 1 מקדימה מכניס תודה מראש... ;D ;D ;D
-
- 11 תגובות
- 832 צפיות
-
-
עשיתי OC קטנצ'יק מ 1700@1860 מעבר לזה הוא לא יציב אלוהים יודע למה קיצר הטמפ שלי הם לוח אם במנוחה 23 במאמץ 25 מעבד במנוחה 26 במאמץ 41 והארדיסק על 19 מעלות וזה אחרי שהעלתי מתח קצת מה אתם אומרים??
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
עכשיו הטמפ' הממוצעת ירדה מ-30-32 ל-24-26 בלי החלפת קירור בגלל מזג האוויר מדובר על טמפ' מעבד איך הטמפ' הזאת?
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
חברה אני עקבתי אחרי המדריך הזה: (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=156068.0) - מאוד מומלץ..!! אבל לא הצלחתי בשום דבר ליצור בMP3 שלי בוט... אז אני מבקש מכם אנשים טובים,כאלו שיש להם כונן דיסקטים תעשו דיסקט בוט, ותעלו את הקבצים שהוא יוצר לתוך RAR או משו.... תודה :-* :-* :-* (אני חייב את זה כדי לעקוב את סטינגר ) טוב אז ככה את הבוט והכל יש לי כבר!! הכל מוכן - אני לא מצליח לעשות שהמחשב יקרא מזיכרון פלאש של ה-אמפי 3 שלי.... עזרה מישו? :-[
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
I played a little with my dual-core 4200+ and got to 2750MHZ. I tried to raise it but didn't succeed. The situation so far: 2750MHZ @ v1.648 Multiplier: X11 FSB: 250 HTT: X4 Memory timings: 2.5-3-3-7 @ v2.7 I tried to play with the FSB and the multipliers but couldn't get stability @ 2800 Any suggestions on how to continue? Thanks.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנ ירוצה לקנות כרטיס nvidia 6600 של גיגה-בייט עם קירור פסיבי. האם הקירור שלו יכול לעמוד בעומס של משחקים כבדים בימי הקיץ החמים בארץ. המארז שלי לא מי יודע מה מאוורר.
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
I have an eVGA 7800GTX KO ACS3 and I wantto give it a little more OC but the menu of the card won't give me the option. Is there any software that would do the job? Thanks.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
תוכנה נחמדה שמצאתי בXS שלמעשה בודקת את ביצועי המחשב http://crystalmark.info/download/download.cgi?file=CrystalMark09.zip תנו בתוצאות! (שלי מצורפת) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
תקשיבו יש לאחותי פנטיום 3 800 מגה הרץ אני צריך שמישהו יסביר לי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני די חדש בעסקי ה OC ואף פעם לא יצא לי לעשות OC על מחשב אחר חוץ ממה שיש לי היום. יש לי מחשב נוסף שאני שוקל להתעלל בו, אבל הביוס שלו לא מכיר את כל האופציות של משחקי מתח, מהירות שעון וכו'. מדובר ב פנטיום 4 מהירות 1.6, לוח אם של asus (צ'יפסט של sis). הבנתי שאפשר לעשות את זה עם כל מיני תוכנות צד שלישי. אבל מה שמפחיד אותי זה מה קורה כאשר המערכת לא יציבה?? אני יכול לזרוק את הלוח אם לפח או שיש דרך חזרה? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקשיבו יש לי על המעבד ת'מאוורר המחואן של אינטל של 1500 RPM עכשיו המחשב שלי על 30 מעלות זה לא הבעיה אני פשוט רוצה להחליף אותו והגוף קירור של המאוורר הזה בצורת עיגול והגוף קירור בנזונה אני רוצה רק מאורר יותר טוב שמתאים לגוף קירור עגול
-
- 10 תגובות
- 630 צפיות
-
-
טוב אז ככה, עד אתמול הייתי חייב להשתמש עם A64TWEAKER ועם ClockGen בשביל לשנות מכפלה ומחלקים מתאימים... אתמול לאחר עידכון הביוס לעידכון האחרון של הלוח שלי (F7) שמחתי לגלות שכל האופציות של הלוח פתוחות.... אבל משהו מאוד מאוד מוזר קורה - אני מגדיר את אותם הגדרות שבמפרט שלי למטה, עושה SAVE & EXIT והמחשב פשוט עולה עם 200MHZ CPU... אפילו אם הורדתי HTT ל 3 בלי לשנות FSB, ואפילו אם העלתי FSB ל 210 בלי לתת מתח או אפילו עם מתח המחשב פשוט לאחר שמירה מתנהג כאילו מעולם לא הייתי שם... כולל שינוי תזמונים.... זה מוציא אותי מדעתי יש למישהו שמץ של מושג למה זה קורה ??? אני ממש אשמח לבדוק גבולות עם האופציות החדשות שנפתחו לי אבל בשביל זה אני צריך שהוא יתחיל לשמור הגדרות! מישהו ?
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית.. המחשב במנוחה 50/60 ובמשחק הוא 90/100 הכנסתי מאוור ישן על המעבד (קומבינה עם גומי) יש שיפור קטן - גדול מנוחה 45-50 ובמשחק 60/70 כמו שאתם רואים בתמונה הסידור של הכבלים לא משהוא אבל הדלת פתוחה.... מה אני יכול לעשות כדי לשפר ? יש תקציב אבל אני לא רוצה קירור מיים תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו פעם ניסה לעשות למעבד הזה אובר קלוקינג ? יש לי מעבד פרסקוט בא לי לראות מה גבול הסיבולת שלו גם ככה יש לי את ה 630 .
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי GEFORCE FX5200 עם קירור פסיבי הוספתי לו מאוורר 60 ממ על הצלע קירור שעושה בערך 3900 RPM הורדתי את המאוורר מסטוק קירור של פנטיום 3 עכשיו השאלה שלי האם זה נותן לי משהו שהוספתי לצלע את המאוורר או שסתם זה זורק אוויר?????
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
התחלתי לאחרונה להתעניין באוברקלוק למעבד ולזכרונות ואני צריך קצת עזרה איך אני יכול להעלות FSB של המעבד ובמקביל להעלות את התזמונים של הזכרונות באופן אופטימלי? מתח מעבד: 1.55V מתח זכרונות: 2.65V (לפי היצרן הם יכולים לעבוד בתחום ה 2.55-2.95) תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לשמירת הביוס של כרטיס מהסך שלי על ההרד דיסק כי אין לי כונן דיסקטים!! אני צריך תוכנות כמו NVFLASH אגב יש לי כרטיס מסך של נוידיה FX 5200
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
טוב אז אמרו לי להשתמש במחלקים לזכרונות כדי שהם לא יושפעו מהOC המפרט שלי בצד ימין והשאלה איך ניראת האפשרות הזאת בביוס ומה אני צריך לשנות כי המעבד שלי על OC של 230X9 ולכן הזכרונות גם על באס 230 והם אמורים לפעול על 200 אז זה די דחוף מה לעשות ואיך?
-
- 12 תגובות
- 779 צפיות
-