עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by intel suck,

עכשיו הטמפ' הממוצעת ירדה מ-30-32 ל-24-26 בלי החלפת קירור בגלל מזג האוויר מדובר על טמפ' מעבד איך הטמפ' הזאת?

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by E-Bear,

I have an eVGA 7800GTX KO ACS3 and I wantto give it a little more OC but the menu of the card won't give me the option. Is there any software that would do the job? Thanks.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by Esparco,

עשיתי OC קטנצ'יק מ 1700@1860 מעבר לזה הוא לא יציב אלוהים יודע למה קיצר הטמפ שלי הם לוח אם במנוחה 23 במאמץ 25 מעבד במנוחה 26 במאמץ 41 והארדיסק על 19 מעלות וזה אחרי שהעלתי מתח קצת מה אתם אומרים??

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  4. Started by E-Bear,

I played a little with my dual-core 4200+ and got to 2750MHZ. I tried to raise it but didn't succeed. The situation so far: 2750MHZ @ v1.648 Multiplier: X11 FSB: 250 HTT: X4 Memory timings: 2.5-3-3-7 @ v2.7 I tried to play with the FSB and the multipliers but couldn't get stability @ 2800 Any suggestions on how to continue? Thanks.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by idanmal,

יש לי לוח מדגם ga-k8n-sli עכשיו ככה אני רוצה לקרר את הצ'יפסט שלי שכרגע מקורר עלידי צלעות קירור שהגיעו עם הלוח, הבעיה שלי שכמה מילימטרים מעל יושב הכרטיס מסך שלי x850xt מה עושים איך אפשר לדחוף שם איזה מאוורר או שיש אחד שמתאים....פעם ראשונה ואחרונה שאני קונה לוח של gigabyte אוברקלוקרים על הפנים......

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by K0sTa,

חברה אני עקבתי אחרי המדריך הזה: (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=156068.0) - מאוד מומלץ..!! אבל לא הצלחתי בשום דבר ליצור בMP3 שלי בוט... אז אני מבקש מכם אנשים טובים,כאלו שיש להם כונן דיסקטים תעשו דיסקט בוט, ותעלו את הקבצים שהוא יוצר לתוך RAR או משו.... תודה :-* :-* :-* (אני חייב את זה כדי לעקוב את סטינגר ) טוב אז ככה את הבוט והכל יש לי כבר!! הכל מוכן - אני לא מצליח לעשות שהמחשב יקרא מזיכרון פלאש של ה-אמפי 3 שלי.... עזרה מישו? :-[

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  7. Started by a55af,

אנ ירוצה לקנות כרטיס nvidia 6600 של גיגה-בייט עם קירור פסיבי. האם הקירור שלו יכול לעמוד בעומס של משחקים כבדים בימי הקיץ החמים בארץ. המארז שלי לא מי יודע מה מאוורר.

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by idanmal,

חברה למי שמבין .....עד כמה אפשר להגיע באוברקלוק עם x850xt אני הגעתי איתו ל570 לליבה ו620 לזכרונות ונראה לי שלליבה זה הקצה כי יותר מזה הוא מתחיל לעשות לי נקודות ועיוותים אבל בקשר לזכרונות אני לא בטוח כי אמרו לי ש620 זה קצת ...תודה למבינים ולמי שעשה כבר.....

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  9. Started by eyal00,

יש לי GTO2 ונכנסתי לATI TOOL ועשיתי FIND MAX CORE ואחרי שהוא הגיע ל550 לליבה התחיל להיות ארטיפקטים אז עצרתי אותו ופתאום המחשב התכבה לי. מה יכולה להיות הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Idanp,

תוכנה נחמדה שמצאתי בXS שלמעשה בודקת את ביצועי המחשב http://crystalmark.info/download/download.cgi?file=CrystalMark09.zip תנו בתוצאות! (שלי מצורפת) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by TALKATZ,

תקשיבו יש לאחותי פנטיום 3 800 מגה הרץ אני צריך שמישהו יסביר לי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  12. Started by aviramb,

יש לי SonicTower מחובר על AMD64-3200. חיברתי את המאוורר של שיושב ממש מאחוריו לחיבור SmartFan על הלוח אם (GIGABYTE GA-K8N51GMF-9) כדי שבשעת מנוחה המאוורר יוריד מתח ומהירות כדי לשמור על השקט. עם הלוח יש את התוכנה Easy Tune של GIGABYTE שמאפשרת לקבוע רמות פעולה של המאוורר. השאלה שלי היא פשוטה: האם הרמות האלה שנקבעות עובדות רק שהתוכנה עובדת? או שיש גם איזשהו בקרה על המהירות מה BIOS? מה קורה אם התוכנה לא רצה ברקע- האם עדיין פעולה ה SmartFan נמצאת באיזשהו ניטור כלשהו? לא מתאים לי שפתאום המעבד יהיה במאמץ ובגלל שהתוכנה לא ברקע ולא מגבירה את פעולת המאוורר תעלה סתם הטמפרטורה שלו מעבר לסף מקובל... מישהו מכיר את התשובה?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by bd,

כנסו תראו תתמונות הגעתי ל 3.3 רציתי לדעת מה תוקע אותי כדי להגיע ליותר הזיכרון או הלוח כי יש לי אופציות להחליף את שניהם או אחד מהם תזיכרון ל OCZ 512X2 דואל גירסת פלטניום אלו של ה 900 שקל רציתי שתראו ותגידו לי אם ה יחס טוב 3:4 והמהירות של הזיכרון.. בלה בלה תגידו לי מה אפשר לשנות ולסדר כדי לעשות OC מטון יותר ואם בכלל כדי לעשות :] ורציתי לדעת איך משנים את המחלק.. ולכמה לשנות אולי מתחים?... כי אני לא בקיע בנושא הזה כלכך ולא רוצה לטעות ולחשוב שאני יודע אלו הפרטים מ CPUZ Name Intel Pentium 4 630 Code Name Prescott Specification Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz Family / Model / Stepping F 4 3 Package LGA775 Technology 90 nm Supported Instructions Sets MMX,…

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by dr computer,

יש לי לוח אם אנטיזכן ואי אפשר לעלות שם מתחים.(הלוח שלי ממש מיוחד אפילו באתר של החברה אין אותו OCTEK) הלוח דגם: P4X266A/E - 8233 יש לי פנטיום 1.7 עם ליבה של וילמט ואני רוצה לעלות לו מתח אני באובר של 2.04 הטמפ שלו במאמץ 42 לפי אוורסט וניראה לי שאי אפשר להעלות עוד בגלל שאין לו מספיק מתח אז איזה תוכנות יש בשביל להעלות מתח דרך הוינדוס??? ד"א המתח ב-CPU Z הוא 1.760

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by DeeKay,

האם במארז הזה: http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=8 יש מספיק מקום לחלקים הללו: http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0052TideWater/cl-w0052.htm http://www.zalman.co.kr/usa/product/view.asp?idx=165&code=005

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by TALKATZ,

תקשיבו יש לי על המעבד ת'מאוורר המחואן של אינטל של 1500 RPM עכשיו המחשב שלי על 30 מעלות זה לא הבעיה אני פשוט רוצה להחליף אותו והגוף קירור של המאוורר הזה בצורת עיגול והגוף קירור בנזונה אני רוצה רק מאורר יותר טוב שמתאים לגוף קירור עגול

• 10 תגובות
    • 637 צפיות
  17. תגידו לי בבקשה עם המיקום ששמתי אותם טוב אז ככה: 2 של 80 מ"מ בדלת אחד מוציא ואחד מכניס 1 מאחורה מוציא 1 מקדימה מכניס תודה מראש... ;D ;D ;D

• 11 תגובות
    • 839 צפיות
  18. יש לי קרור פסיבי בכ.מ, ואני רוצה לשים מאורר מתחתיו(אליו) אז אני יכל לתפוס את המורר עם ברגים שהם יהרסו קצט את הקרור?

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  19. Started by J.allmighty,

שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית.. המחשב במנוחה 50/60 ובמשחק הוא 90/100 הכנסתי מאוור ישן על המעבד (קומבינה עם גומי) יש שיפור קטן - גדול מנוחה 45-50 ובמשחק 60/70 כמו שאתם רואים בתמונה הסידור של הכבלים לא משהוא אבל הדלת פתוחה.... מה אני יכול לעשות כדי לשפר ? יש תקציב אבל אני לא רוצה קירור מיים תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני צריך תוכנה לשמירת הביוס של כרטיס מהסך שלי על ההרד דיסק כי אין לי כונן דיסקטים!! אני צריך תוכנות כמו NVFLASH אגב יש לי כרטיס מסך של נוידיה FX 5200

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  21. Started by idani1983,

מה זה בדיוק DRIVER-LEVEL FAN C בתוכנה ?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  22. בקצרה, (למי שזוכר את הט'רד שפתחתי על זה לפני כמה ימים) אז בגלל שפחדתי להוציא את הלוח לבד באתי לחנות שקניתי ויחד עם הטכנאי פירקתי (מרחתי MX-1) והרכבתי את ביג טייפון(שאלה קטנה: למה קיבלתי 4 תושבות(חלק פלסטיק חלק מתכת) והייתי צריך להשתמש רק בשניים מהמתכת?). קיצור בדקנו טמפ' וראינו שזה על 21 מעלות גם בביוס וגם בEVEREST. בSUPER PIX2 זה הגיע ל-31 מקסימלי(16MB). קניתי לו סופגניה, אמרתי תודה ולקחתי את המחשב הביתה. איך שאני מגיע הביתה המחשב נדלק וישר נכבה....שוב , בקיצור , ניסיתי הכל ועדיין הוא לא הצליח להידלק ליותר משתי שניות. בבושת פנים חזרתי אל הטכנאי עם המחשב ולאחר מספר נסיונות וסינוני קללות רבים גילינו שאם אנחנו לוחצים עם היד על הקירור הוא כן עולה. והקטע הוא שהוא מ…

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  23. Started by mostwanted,

טוב אז אמרו לי להשתמש במחלקים לזכרונות כדי שהם לא יושפעו מהOC המפרט שלי בצד ימין והשאלה איך ניראת האפשרות הזאת בביוס ומה אני צריך לשנות כי המעבד שלי על OC של 230X9 ולכן הזכרונות גם על באס 230 והם אמורים לפעול על 200 אז זה די דחוף מה לעשות ואיך?

• 12 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by snoopy1,

שלום לכולם! יש לי ספק כוח 480W , ג'יפורס 6600GT לוח MSI KT4AV SOCKET A ומעבד סמפרון 2400+ אז ככה, המעבד רץ בסטוק על 166X10, ואני באוברקלוק הכי יציב שיכול להיות, של 200X10. הבעיה היא כזאת, שגם אם אני שם את הFSB על 220X10 הוא מזהה לי אותו כ2000 MHZ. יש למישהו מושג איך אני עובר את מחסום ה2000 ? אני יודע שזה חרא של לוח, אבל אני בטוח יכול להגיע הרבה יותר רחוק. הורדתי מחלק של זיכרונות , תיזמונים וכל מה שאפשר להעלות על הדעת. הוא פשוט מתעקש לזהות אותו כ2000 MHZ.

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  25. Started by משה פייגלין,

מישהו פעם ניסה לעשות למעבד הזה אובר קלוקינג ? יש לי מעבד פרסקוט בא לי לראות מה גבול הסיבולת שלו גם ככה יש לי את ה 630 .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.