עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by marosa,

שלום לכולם רכשתי כרטיס מסך GIGABYTE 6600GT 128MB אך משום מה נראה לי שהוא חם יותר מדי (53 מעלות במנוחה ו80 במאמץ) האם הטמפ' הזו נורמלית?? (שאר המערכת קרה מאד, המעבד על 30 מעלות גם במאמץ).. כמו כן אני מרגיש שהכרטיס לא "סוחב" כמו שציפיתי, לדוג: בNFS-MW בכדי שהתמונה תזרום אני צריך להשאר על רזולוציה של 800X600 והגדרות תצוגה בינוניות... נ.ב הדרייברים עדכניים המערכת שלי היא: AMD 3000 VENICE, 1GB CORSAIR, GIGABYTE K8NF-9 אשמח לשמוע מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 441 צפיות
  2. שלום מעניין אותי לדעת אם יש קירור אויר יותר טוב ממנו לי כרגע יש את ה STAR ICE והוא בסדר, אמרו לי שההביג טייפון יותר טוב, אוקיי בסדר, אבל כמה כבר הוא יכול לשפר? 5 מעלות? זה לא רציני.. האם יש משהו באמת טוב שיכול להוריד את הטמפ' ל 30+-?

• 71 תגובות
    • 4.8k צפיות
  3. Started by איתי הגיתי,

שלום לכולם, חג מולד שמח! ספק הכוח מחובר אצלי ללוח אם nForce4 GA k8n. ה cpu מראה צניחה במתח כשה c'n'c בפעולה. הספק לעומת זאת, לא נהיה שקט. הספק לא אמור לרדת בהספק ב idle? אולי הוא פשוט לא מחובר כמו שצריך, או לא מקונפג להחליש את המאוורר שלו כשאין צורך? איך זה הולך בספקים? הם עובדים לפי הצורך, או כל הזמן בפול גאז? הוא פשוט רועש מאד ומעצבן אותי. כתוב עליו silent אבל הוא לא... http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TT-W0049&cart=11359775802930924〈=heb תודה

4. Started by K0sTa,

מה האופציה הזאת עושה ?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  5. מי שיכול להדריך אותי אני מאוד הודה לו

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  6. בוקר טוב וחג שמח לכולם......... אני מעוניין לעשות C@ למעבד הזקן שלי לפחות ל2.6 עם קירור סטוק אני יודע שהלוח שלי מעפן אך כנראה אחליף אותו בקרוב... כשאני נכנס לביוס יש לי שם משו על PNP והאופציה נעולה לי... אני מת לעשות C@ למעבד שלי אך אין שום מדריך טוב שמסביר פרה פרה מה עושים אומרים רק "לעלות FSB" תוכלו בבקשה משתמשי אינטל שעשו C@ איפה בביוס להעלות את הFSB הזה? תודה לכולם G.A.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  7. אז בקרוב אני קונה מחשב חדש (תודה לכולם מפורום מפרטים על העזרה) כרגע יש לי במחשב הנוכחי כרטיס מסך nVidia fx5200 128mb , לאור המצב של מחשב חדש הייתי רוצה לעשות לכרטיס OC (אין לי מושג איך), השאלה שלי היא האם זה אפשרי ? אם כן כדאי ? ואם כן, פרטים על איך לבצע את התהליך (או לינק למדריך יהיה גם נחמד) תודה ;D (אחרי שהבהרתי שאין לי שום מושג לגבי OC , המחשב הנוכחי שלי הוא intel® P4 2.6, יש סיכוי לעשות למעבד OC ? ... מצטער אם השאלה מפגרת עד כדי כך שהיא פוגעת במישהו)

• 4 תגובות
    • 411 צפיות
  8. Started by A.z,

שלום יש לי מאוורר של gigabyte הוא בא עם פאן קונטרול ואני רוצה לחבר אותו ללוח אם בלי הפאן קונטרול בשביל שהלוח אם ישלוט לבד על מהירות המאוורר מישהו יכול אולי להסביר לי איך אני מחבר אותו ללוח אם? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  9. Started by broke_overclocker,

שלום אחים שלי!! אני חדש כאן roc הביא אוי לכאן אז ככה,יש לי: לוח אם:ECS M935LR (כן אני יודע שזה מעפן) מעבד : intel p4 1.7ghz צ'יפסט:sis 650 כרטיס מסך:asus geforce 5200 fx עם אובר קלוק ענקי!(יחסית למי שאין קירור) במקום 250 בליבה יש לי 330 בלי קירור ובלי ארטיפקטים ובזיכרונות במקום 331 יש לי 490 שאלות: 1)בביוס ה-system clock הוא על 100mhz והוא על מולטיפלייר x17 אני שמתי אותו על x24 והוא עדיין לא משתנה מה הבעיה? 2)אני צריך פתרונות זולים לקירור הכרטיס מסך שלי אני אין לי כסף

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by a-gold,

מה אתם אומרים על המאוורר הזה?כדאי לקנות אותו? ואני גם צריך לדעת אם הוא שקט? אז אם מישהו יודע אשמח לתגובות. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_166&products_id=2514

• 9 תגובות
    • 666 צפיות
  11. תקציב של 750 800...אולי קצת יותר בהמשך.. בשביל: -בלוק למעבד -בלוק לציפסט 70 שקל http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_394&products_id=3686 -משאבה(עדיף עם חיבור לחשמל..אבל לא חובה..) -רדיאטור..

• 13 תגובות
    • 994 צפיות
  12. על איזה תוכנה אתם ממליצים לצריבת ביוס של כ.מסך דרך וינדוס?? הכרטיס הוא של נוידיה FX5200

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אז ככה : AMD 64 BIT 3500 2.25 GHz 512 RAM Radeon 9800 pro MSI עם הליבה של ה- xt ABIT AV8-3rd eye אם תוכלו לתת לי קצת הסברים איך עושים אוברקלוקינג זה יעזור לי מאוד ! תודה נ.ב קיבלתי עם הלוח אם שעון כזה קוראים לו uGuru ורשום שבעזרתו עושים oc בקלות

• 9 תגובות
    • 491 צפיות
  14. Started by H3zi,

יש לי Sparkle 6200 256MB עכשיו בריוה טיונר אני לא מצליח לגעת בהגדרות של Low-Level Sys... הכל מסומן לי באפור.. זאת אומרת שאני לא יכול לפתוח?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by TALKATZ,

שלום יש לי את הסט של TTשל 2 של 80 ושתיים של120 עם פאנל שליטה עכשיו היא לי מחסור בברגים וחיברתי כל אחד עם 2 והדלת רועדת זה יכול נבוע מזה שהם לא מחוברים חזק

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  16. לנעול הסתדרתי החלפתי לוח.

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  17. Started by TALKATZ,

מישהו יכול ללהסביר איך עושים OC דרך הביוס

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  18. Started by TALKATZ,

יש לי שאלה שאני מחליף גוף קירור ואני שם משחה תרמית אני צריך גם לשים ברגים לגוף קירור או שהמשחה משמשת גם כדבק? תודה

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  19. היה לי GIGA BYTE 6600GT AGP עם הקרור הרגיל והחלפתי לGIGA BYTE 6600GT AGP עם הויוו והקרור הפאסיבי שזאת גירסה מומהרת בנוסף בטמפרטורות של הכרטיס הקודם זה היה רק על 60 גם אחרי מאמץ ואילו בכרטיס החדש שאמור להיות טוב יותר כי הקרור פאסיבי ומושקע זה 70 בלי מאמץ ומגיע לאיזה 80 אחרי מאמץ למה? איזה דגם יותר טוב של הGIGABYTE עשיתי טעות שהחלפתי?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  20. לנעול הסתדרתי החלפתי לוח.

21. בתוכנה סופר פאי יצא לי 47.360. השתמשתי בתוכנת אוברקלוק שהמליצו עליה clockgen. העלתי את המעבד ל3500 יציב ומהירות באס 920 יציב,וזיכרון 230 במקום 200 MHZ. אני יודע שבסופר פאי התוצאה לא משהו,אבל חוץ מזה המערכת יציבה כרגע *טפו טפו טפו שלוש נקישות על הספריה*. יש לי לוח אינטל (כן אני יודע שאינטל זבלים) . אשמח להצעות כלשהן אם יש משהו לחדש... תודה.

• 11 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by matteo,

שלום כולכם לפני כמה ימים נהרס לוח הבקרה של מכונת הכביסה שלנו אז ככה יש במכונה משאבה מאוד חזקה אם מישהו מעוניין שיכתוב פה כמו כן יש למישהו הצעות לעוד דברים שאני יכול להוציא מהמכונה?

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  23. Started by arkadur,

מישהו מכיר\יודע משהו על התוסף לנוזל מערכות קירור המים זיריקס? ממליץ\לא ממליץ? או כל מידע אחר יתקבל בברכה..

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. אחים שלי קודם כל חג שמח!! ושנית יש לי היום ימולדת 19!! וגם שיחקתי עוד קצת עם ה6200 שלי שהוא עם קירור סטוק ללא VMOD והצלחתי לישבור שיא אישי!! תמונה אחת שווה 1000 מילים כמו שנאמר : http://img351.imageshack.us/img351/941/80062ds.jpg [attachment deleted by admin]

• 38 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. יש לי מעבד AMD 64 BIT 3500 הורדתי תוכנה לבדוק את המהירות של הליבה ורשום לי שם 2147 מגה הרץ ואני לא חושב שזה צריך להיות ככה לא ? תקנו אותי אם אני טועה .... ואם זה לא צריך להיות בפורום הזה תעבירו בבקשה ! תודה ;D

• 5 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.