אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=680#download יש לי ATI X300 PCI-E ואיך אח"כ אני עושה אוברקלוקינג???????? בבקשהההההה זה דחוף......
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום חברים , תמליצו לי בבקשה על מאוורר למעבד Q9550 INTEL עד 250 שקל ככה אם יש כזה שאני יוכל ב OC להגיע איתו ל 4 ג'יגה הרץ ובמצב ללא OC שיהיה שקט בתודה ויום טוב לכם
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
דבר ראשון מדובר על כל סדרת הרדקנו 7 ומטה! *איפה מיקמתם את החיישן *איזה לוח אם יש לכם *מה ההפרש טמפ *כמה זמן יש לכם את הפאנל, והאם הייתם צריכים במשך התקופה הזאת להחליף סוללה לLCD *האם הLCD ניתן לשליפה בקלות תודה (: עריכה: התארד אמור היה להפתח בפורום מודינג ואלקטרוניקה אבל מכוון שביטלתם את האפשרות למחוק תארדים ריקים (*אהם* במערכת הקודמת היה יותר חכם *אהם*) המודרים יצטרכו להעביר את התארד, סורי...
-
- 4 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך נועלים את האוברקלוק לAGP ב NF7
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
Motherboard Model: GIGABYTE P67A-UD3-B3 ארבע זכורונת זהים של : Kingston 667 סך הכל 8 גיגה לא נראה לי שחשוב הדגם אבל זה הייפר בלו X משהו כזה אם יש עוד משהו חשוב בבקשה תגידו כי אין לי מושג איך מתחילים בכלל אני עם מאורר של חמישים שקל נראה לי זה חשוב להגיד חחחח אני לא רוצה לבצע אובר קלוק רציני רק משהו שיביא אותי ל 4 גיגההרץ
-
- 4 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מערכת קירור מים למחשב, רציתי לדעת אם ההרכבה בסדר הזה היא טובה? ואם כדאי להשתמש בחלקים האלו: 1. http://www.ebay.com/itm/1-pcs-Copper-Water-Block-GPU-Cooling-with-inner-channel-and-FREE-Clip-/220994579000?pt=US_Water_Cooling&hash=item33744daa38 2. http://www.ebay.com/itm/1-PCS-Copper-Base-Water-Cooling-Block-Waterblock-CPU-Cooler-Inner-Channel-W04-/160987706212?pt=US_Water_Cooling&hash=item257b9d7364 3. http://www.ebay.com/itm/DC-12V-10W-PUMP-MOTOR-FOR-PC-WATER-COOLING-SYSTEM-WATER-COOLED-G1-4-CONNECTOR-/261188322135?pt=US_Water_Cooling&hash=item3cd0098357 4. http://www.ebay.com/itm/Aluminum-Water-Cooling-Block-Water-cooled-Row-Heat-Exchanger-With…
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
ב www.2cooltek.com מוכרים את AX-7 עם מאוורר שקט מאוד 21 דציבילים שזה אפילו פחות מהמאווררים של אינטל....... אומנם לאוברקלוקרים זה לא מספיק אבל למשתמש שרוצה שקט זה ממש מעולה. אפילו לא חייבים לתת לו אשראי, אפשר לשלוח כסף מזומן/צ'ק ואז הוא יישלח לכם את זה לארץ.....
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום אנשים אחרי שימים ולילות הלכתי מכות עם המחשב הצלחתי להתקין את הAC7 שאלה קטנה לי אליכם שמתי לב שלמרות שהוא סוף סוף יושב טוב הוא עדין טיפה גבוהה ולא ממש ממש צמוד למעבד יש לי מעבד פרסקוט 3 2 מגה לפני כן טמ"פ התחלתיות שלי היו 55 ומעלה עכשיו זה מתחיל בין 50 ל 55 האם זה הגיוני שהוריד רק 5 מעלות??? בזמן מנוחה??? או שאולי צריך לחכות כמה ימים שהמשחה תתפוס טוב יותר?? בתודה אמיר
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי המפרט שלי: intel 2.6c asus p4p800 inno3d fx 5700le elixir(nanya)256*2 400mhz ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ העלתי את הליבה של הכרטיס מסך ב100MHZ ואת הזיכרונות אני לא מצליח לעלות.... עכשיו השאלה שלי איך אני עושה oc למעבד...כלומר באיזה תוכנה ובאיזה דרך....??? וממה אני תריך להיזהר? תודה מראש install
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
המחשב שלי מתחמם מאוד ואני רואה בתוכנה speedfan 4.33 אני לא מבין בה אבל הtemp 2 עם אש כזה והcore גם עם אש מה עושים כדי לקרר? שמתי מאוור על הכי חזק אבל לא עובד ( מאוור רגיל לא של המחשב) אפשר בבקשה עזרה באמת דחוף
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שניהם בערך באותו המחיר OCZ - http://www.tmsfox.co.il/Category.aspx?catCode=220&ParentID=148 XIGMATEK - http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1689 כרגע אני עם קירור של Tt TMG I1 עם מעבד E8400 והקירור התחיל להרעיש בזמן האחרון
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים ת'תמונה מצטער אם עברתי על החוקים... אז ככה, היה לי מאוורר קטן שהיה בזמנו על כרטיס מסך וודו 3 אז שמתי אותו מתחת להארדיסק. הארדיסק היה תמיד על 49-51 מעלות שזה לדעתי רותח מאוד! אבל אחרי ששמתי את המאוורר לא האמנתי כמה זה השפיע! ואני מדבר על מאוורר נורא נורא קטן אבל עוצמתי. גם ניקתי את הגוף קירור של המעבד שהיה על 58 מעלות והטמפרטורות ירדו בצורה משמעותית. הנה:
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
הכרטיס X800GTO2. תכנון: פתיחה ל16 צינורות\ ולאחר מכן המהרה של הליבה טמפ' במנוחה , המידע מאוורסט. motherboard - 39C CPU - 31-33C north bridge - 50C GPU - 32C GPU Ambient - 31-32C מה זה אומר ^ ? HD 1 - 38 HD 2 - 32 הקירור על הכרטיס מסך Accelero S2 + Turbo module קירור במארז: קדמי 120MM מכניס עליון 80MM מוציא המארז פתוח בצד ויש מזגן בחדר. יש אישור? האם יש מדריך בעברית שיהיה קל להמהיר? מה בעצםהשלבים שמומלצים לכרטיס מסך הזה? קודםפ לפתוח צינורות ואז מה? ואיך? אני יודע שהנושא נטחן מכל צד אבל אני חייב להיות בטוח 8) X800GTO2 -עריכה- אני צריך עזרה התחלתית. איזה תוכנות לבדוק, עם איזה תוכנות לעלות, מה הכוונה צריבת ביוס, מה הטמפ' צריכה להיות, מה זה ארכיטקטים, וכו'! עזרה!
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הי אני מחפש קירור למעבד פנטיום4 478 שלא מצריך פירוק של לוח האם,עד כמה שראיתי יש את TT דמויי סטוק שהם לא משהו. מישהו יודע אם זלמן 7700AL-CU מצריך פירוק של הלוח עבור פ4 478 ? תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות OC קטן לP4 1.5GHZ שלי אבל עם הלוח הזה אני לא מצליח! עשיתי עידכון לביוס ועדיין אין לי אפשרות.. וחבל שלא לנצל טמפ' טובות של המחשב לי.. (35 מנוחה, 42 מאמץ.. כנל לוח אם) תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני בתיכנונים לקנות את המערכת הבאה.. Q6600 V1 של TT 800 CL4 XMS APOLLO+מאוורר של Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic 8800GTS CROSAIR 450 אז ככה אני רוצה להגיע לתדר של 3.2 עם המעבד.. השאלה שלי האם הקירור שלי מספיק טוב להגיע לכזה תדר אם טמפרטורות נורמליות..? אני יודע שהTONIQ TOWER יותר טוב..ואתם ממליצים עליו.. אבל עם שמתם לב גם השקט חשוב לי..
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ואני שואל על מיקום מומלץ מדוייק ל : 1. הארדיסק , SSD - עליו או מתחתיו .... מגע ישיר ? 2. זיכרון - בהתחשב שהזיכרון עטוף בסוג של קירור זיכרון ... ללא מאווררים. 3. האם בכלל דרוש לשים ללוח אם ומעבד ? -הרי הם מגיעים BUILT IN. 4. כרטיס מסך ? האם יש עוד רכיבים שמומלץ לפקח עליהם ? המלצות נוספות בעיניין ופניני חוכמה יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש מאורר למטרה אחרת (לא למחשב) שיהיה כמה שיותר שקט, אפשר על חשבון סל"ד, אין בעיה. גודל 10-12 משהו כזה, אפשר גם פחות. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם המקום הזה למאורר גורם לרעש בגלל הרשת ? הכוונה שלי אם אני יעשה שם חור לגמרי אז יהיה יותר שקט? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 440 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה עכשיו היא מראה לי 81 מעלות להרד דיסק!!! עכשיו מה שמוזר זה שכיבתי מהר את המחשב נגעתי בהרד דיסק והוא קריר!!! לי ניראה שחשיין התפגר מה אתם אומרים???
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
תראו אני כבר הרבה זמן מחפש איפה אפשר להעלות את הFSB אני נכנס לביוס ולא מוצא פשוט לא מוצא אני לחצתי ctrl+F1 גם לא הופיע לי (יש לי ביוס כזה אדום) יש לי לוח אם DFI NS35-SL ומעבד אינטל פנטיום 4 2000
-
- 4 תגובות
- 459 צפיות
-
-
היי, זה שוב אני, הפעם אני רוצה להמהיר במעט את המעבד המסכן שלי... (יש עליו מאורר שבא איתו) אני רוצה פשוט לשנות כמה ג'אמפרים ולהפוך אותו ל 400 או אפילו ל 450 . השאלה שלי היא כזאת: אין לי על הלוח אם חיישן טמפ', אז איך אני אוכל לבדוק שהוא בסדר? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
את הדגם תוכלו לראות במפרט. הטמפ' של הכרטיס במנוחה 47-48 מעלות. ובלי שום אפליקציה מופעלת( משחק וכו') המאורר קופץ מ38% מהירות ל100% כל כמה שניות *הדרייבר המותקן הוא האחרון עם ה"הוט פיקס" של farcry וstalker, התקנתי אותו לפני כמה ימים ורק עכשיו התחילה הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם יש כרטיס מסך ATI 9500 PRO של חברת ATI פתחתי את המארז ושמתי לב שכל הכרטיס מלא אבק גם על הזיכרונות וגם על המאורר ורציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לנקות מבלי לפגוע בו? ואיך להימנע מחשמל סטטי? כי שמעתי שזה יכול להרוס רכיבים במחשב והאם הכרטיס הזה יכול לעבוד בלי מאורר? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
45 מאמץ 29 מנוחה יש לי בנתים סירוקלציה לא משהו במחשב אחד מאוורר תחתון ליד הhd ואחד מול המעבד שניהם מכניסים אוויר מחר אני מביא עוד כמה מאווררים ואני יעדכן אני תופס את המאוורים אם אזיקונים האם זה טוב?
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-