אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
-
אני שואל בגלל שבפורום מפרטים מישהי שם קנתה את המאוררים בגל שהיא שמה דגש על ה שהם שקטים רציתי לדעת אם הם גם חזקים מבחינת איוורור או שהם חלשים?
-
- 3 תגובות
- 391 צפיות
-
-
היי המחשב שלי למרות הייתו חדש מרעיש נורא מה לעשות מה אני צריך להחליף בו כדי שיגיע למצב שהוא פועל וכמעט לא מרעיש אילו חלקים /מאווררים במחשב הם אלו שמרעישים וכדאי להחליף אותם בחלקים איכותיים יותר והאם מישהו מכיר תכנה שתראה לי מה הטמפרטורה במחשב שלי כרטיס מסך!מעבד וכו' תודה מראש ואחלה יום
-
- 10 תגובות
- 744 צפיות
-
-
העליתי בהגדרות של הביוס את HTT ל235 בSEMPRON 2600 ועכשיו המחשב לא עולה מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך של GIGABYTE 6600GT הנה קישור http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2617 ולאתר של גיגהבייט: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66T128VP.htm הכרטיס טוב בכללית והאם הוא טוב לאובר קלוק כי כתוב שיש לו קירור פאסיבי מה זה בכלל?
-
- 11 תגובות
- 805 צפיות
-
-
המתחים כל פעם נעים בין 1.424-1.440 המתח בסדר? ומה זה נקרא קפיצות במתחים? מתי צריך לדאוג בקשר לזה? איך הזיכרון? תנו קצת הסבר כללי על המחשב ביחס לOC...! ויש אפשרות לראות את הטמפ' של הצ'יפסט בלוח אם? תודה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם =] נדהמתי לגלות בחיפוש שבצעתי שהיו מעט תוצאות על מילת המפתח "קירור ל6600GT". בכל מקרה, קראתי את הנושאים עליהם שאלו כבר בפורום על קירור. אך הנושא מבלבל. ברשותי 6600GT של XFX על אפיק AGP. לאחר שקראתי את הפוסטים, הבנתי שיש בעיה עם חלק מהתמיכה של גופי קירור אם מדובר באפיק PCI-E או באפיק AGP. הבנתי שהסיילנסר נחשב לממש טוב. השאלה אם הסיילנסר 6 שהוא מתאים ל6600GT, מתאים גם לאפיק AGP. ואין בעיה להרכיב אותו (על הכרטיס של XFX)? מה שעוד קראתי זה שיש צ'יפ שמעביר (כנראה הכוונה לממיר מסויים) את הנתונים לאפיק AGP. השאלה איזה גוף קירור לקחת שגם יקרר את הצ'יפ הזה. בנוסף, הבנתי שגם מומלץ ללכת על הזלמן VF-700 cu שהוא בא גם עם 8 היטסינקים קטנים לזכרונות. בקיצור, יצא לי די סלט שלם …
-
- 7 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
דבר ראשון זה שאני יעלה את הV מ1.4 ל1.5 למשל יעזור לי במשו ב OC?.. אני עם מעבד AMD 3500 A8N-E 512X2 OCZ CL2.5 400MHZ לא שיניתי יחסים.. המעבד כרגע 2552 הזיכרון יציב 464MHZ והוא נשאר עדיין על CPU/11 וסוחב.. החרא שיש לי ספק ג'נרי והוא כנראה גם מגביל אותי כי הייתי כבר על 2600+ בלי לשנות יחסים והמחשה עשה ריסטים פעם ב.. למרות שהוא עבר בדיקת יציבות של 16מגה.. לעלות V במעבד?. יעזור במשו?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
זה המצב שלי נכון לעכשיו. המפרט נמצא בחתימה. CPU: 245x11 @ 1.6v RAM: 1:1 @ 3.3v @ 2-2-2-5 Temps: 34C idle / 46C load הפסקתי בנתיים כי הזכרונות דיי חמים בנקודה הזאת ואני לא רוצה להמשיך עד שאני לא מוצא קירור טוב. או שאולי אני יבנה משהו בעצמי. אני חושב שאני יכול להגיע ל 2.8ghz בלי בעיות מיותרות.
-
- 11 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי חבר'ה . אני נתקל בבעיה מוזרה כשאני מנסה לעשות OC (אולי אני עושה משהו לא נכון ...) כאשר אני מנסה לעלות את ה FSB - המתח עולה אוטומאטית .... עברתי ל manual CPU volatage - וייצבתי אותו על ה voltage המקורי, אך ה voltage של הזיכרון משום מה עולה אוטומאטית ל 2.1 ולאחר כמה דקות המערכת נופלת .... עכשיו לא ראיתי בשום מקום היכן אני יכול לקבוע את הvoltage שאני רוצה אלא רק בכמה אני רוצה להגדיל אותו .... בכל מקרה , אם מישהו ניתקל בבעיה כזאת או יודע מה לעשות , אני אשמח לקבל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
בהמשך לשיחה שלי עם ליאור שכנראה שמו לי לא קירור סטוק אלא משהו אחר אייך הקירור הזה האם הוא טוב יספיק לאובר קטן?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל (פרטים בחתימה) והוא מגיע ל78 מעלות במאמץ (ללא אוברקלוקינג) ואני מחפש אליו מאורר במחיר של עד 300 ש"ח תודה מראש yoav1000
-
- 12 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם. בהמשך לדיון הקודם שלי שעזרו לי הרבה בקשר לההמרה שהתחלתי ונתקעתי בבאס של 160, גם עם מערכת לא משו יציבה כל כך. היום הורדתי את התוכנה memtest, אשר כתוב אליה בפורום 'תמיכה טכנית'. יצרתי דיסקט לתוכנה, ועשיתי ריסט. התוכנה פעלה כמובן ישר עם הבוט מהדיסקט והתחילה את הסריקה. (הרצתי את התוכנית על מנת לבדוק אם יש בעיה בזכרונות שאולי זה יוצר לי את המסך הכחול שאני מגיע להמרה של 160mhz FSB) התוכנה הריצה PASS אחד שלם של סריקה שלקח כ~17 דקות בערך ולא מצאה שום תקלה או משו דומה. מה שהופתעתי מאוד מאוד לראות בפרטים של המחשב זה שהמידע שהיה רשום לי על הזכרונות היה : RAM : 166 MHZ (DDR333) / 2.5-3-3-7 / Dual Channel והזכרונות שלי, שלפחות קניתי אותם וככה היו באתר הם : (ק…
-
- 8 תגובות
- 499 צפיות
-
-
היי אנשים , לפני חצי שנה קניתי את הכרטיס של Saphire x850 xt היום , פעם ראשונה שהתקנתי מאז את ה CCC של הקטליסט , זה הוציא אותי באמצע משחק (Battle Field2) וכתב לי שהכרטיס חם מידי , והוא יוריד את ההרצים שלו , כדי שלא יגרם נזק. בדקתי בתוכנה את המעלות , ונדהמתי.. 100 מעלות (אחרי 10 דקות של משחק בבטל פילד עשיתי alt+tab ובדקתי ישר) קישור לתמונה , כאן : http://img331.imageshack.us/my.php?image=untitled7ab.jpg יש למישהו מושג? יש למישהו כרטיס דומה והוא יוכל להגיד לי כמה הממוצע שלו במאמץ ולא במאמץ? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
תראו את התמונה .. למה הטמפרטוה כלכך גבוהה ? מישהו :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
יש לי מארז של sp מאורר אחד ממוקם בחלק האחורי של 60 שמוציא אוויר החוצה הוא ממש מתחת לספק הכח שלי ו2 מאוררים בצד שמאל למטה שגם מוצאים אוויר עכשיו השאלה שלי שעם אהי יוסיף למעלה מאורר(בחלק העליון של המארז) של 120 נגיד שיכניס אוויר אז יהיה יותר טוב או פחות טוב?????? הוספתי תמונה של המארז תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
Graphics Processor Properties: Video Adapter Gigabyte Radeon 9600 Pro GPU Code Name RV350 PCI Device 1002 / 4150 Transistors 76 million Process Technology 0.13u Bus Type AGP 8x Memory Size 128 MB GPU Clock 398 MHz (original: 398 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 2 (v2.0) Pixel Shaders 1 (v2.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate …
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
השגתי פנטיום 3 אני רוצה לשחוט אותו קצת הרבה באוברקלוק ולהגיע איתו למשהו טוב מקוווה שאפשר אז ככה איזה טמפרטורה צריכה להיות למעבד המעפן הזה? כדאי לעשת לSDR אוברקלוקינג? יש לי עם המחשב הזה Voodoo3 (מקווה שרשמתי נכון) אז כדאי להשים עליו מאוורר ולנצל אותו קצת או לא ? תודה :)
-
- 10 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי Radeon 9800pro 128ddr 256bit sapphire ואני רוצה לקנות לו Thermaltake A1655 GIANT II השאלה שלי מה האוברקלוק הכי גבוה שאני יוכל לעשות לו עם הקירור הזה? או מה האוברקלוק הממולץ
-
- 2 תגובות
- 435 צפיות
-
-
יש לי leadtek 7800gt extreme. אני מחליף לו את הקירור ל-Zalman VF700-AlCu (שכבר יש לי) אבל "אזלו" לי גופי הקירור לזכרונות הכרטיס מסך שבאים איתו, ואני מעוניין לרכוש חדשים.. השאלה היא, האם יש הבדל בין גופי קירור (לזכרונות) שונים? יש לי קצת בעייה להזמין את אילו של Zalman, כבר ביטלתי הזמנה בנועה (חיכיתי יותר מחודש וחצי). חנויות אחרות גם עושות לי בעייה עם מוצר זה. כנראה שהוא לא זמין משהוא במלאי הספק... יש לי אופציה לקנות את אילו של ThermalTake שנקראים BGA1 (אלומיניום) ו-BGA2 (נחושת) כאשר שניהם זולים יותר מה-zalman (אלומיניום). יש המלצה בעניין? זה בכלל משנה מה אני לוקח ?
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום אני כבר הרבה זמן מתעסק עם האוברקלוק של המחשב שלי(ראה מפרט) ואני ניסיתי למשוך את המעבד עוד אבל ללא הצלחה....! האם אפשר למשוך עוד?? אני ניסיתי כל מיני מתחים מ-1.55 ל-1.8 ובאף אחד מהמתחים האלו לא הצלחתי יותר ממה שאני עכשיו.... נ.ב אמרו לי שיכול להיות שהזיכרונות שלי מתחממים ובגלל זה אני לא מצליח להעלות יותר באס מזה..... נ.ב ראת תמונה לאינפורמציה נוספת [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום. עשיתי אבורקלוק לכרטיס מבוסס שבב של ATI עם התוכנה ATI Tool מצאתי את אחוז האוברקלוק של הליבה ושל הזכרון הכי מתאים שאני יכול להשיג והשאלה היא האם כאשר אני רוצה לעשות שוב אוברקלוק לאחר שחזרתי למצב רגיל אני יכול לעשות ישר setclock כי אמרו לי שצריך לעלות לאט לאט ולתת לכרטיס להתרגל או משהו כזה תודה... עוד שאלה. הכרטיס מסך שלי בחיים לא יורד מ51 מעלות לא משנה אם הוא מכובה שעה או דלוק יומיים אבל במאמץ הוא בחיים לא הגיע לי ליותר מ54 האם זה טוב? או שזה בכלל מזייף בטמפ'
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכם.... קניתי כרטיס מסך חדש (מצויין במפרט)... ואני רוצה לדעת איזה אוברקלוק אני יכול לעשות לו בלי שום סיכונים בכלל... אם בכלל יש כזה דבר אני רוצה לדעת... יש קירור סטוק, ואני לא רוצה משהו רציני רק משהו מועיל ובלי סיכון...
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב הצלחתי להגיע עד לכאן אם מתח סטוק וכול שאר הפריטים אתם רואים... הבעיה היא שמתי שאני מגיע ל 3.6 או שהמחשב מתרסק אחרי 5 דקות או שהואלא עולה ביכלל מוזר אמרו לי פה לעשות על מחלקים 1:1 לא ידעתי מה זה ולא ענו לי אז פשוט בביוס היה משהו 1.4 אז שיניתי ל 1.1 נעלתי AGP/PCI ל 66/33 אם יש עוד דברים לעשות תיעצו לי בבקשה אני תקוע הלוח שלי הוא Asus P4P800-Se (מה שיש לידו סימן אדום זה המעלות של המעבד) http://img395.imageshack.us/my.php?image=150015001488151315016ee.jpg תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 981 צפיות
-