אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני צריך כדי לסיים את הבאי באס שלי........ נמאס לי שכל הזמן נקרעים לי חוטים מישהו מכיר איזה חנות באזור המרכז???
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
V1AX http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1405&ID=1809#Tab1 עולה 200 ש"ח , רציתי לקנות MUGEN אבל המארז שלי קטן בשבילו מבחינת מידות WINGRS101 :-[ וספק כח אני אקנה S500-ET הבנתי שהוא מצויין ל OC , אבל הטכנאי במעבדה של KSP אמר לי שיש הרבה חזרות ל SEASONIC ושעדיף CORSAIR הבעיה שהוא ממש יקר. עוד שאלה מה ההבדל בין F12 Pro PWM 120mm Exhaust / Arctic F12 PWM 120mm Exhaust המחיר זהה 50 ש"ח ! לא הצלחתי להבין מה ההבדלים ? עריכה : מצאתי עוד מאוורר מצויין http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_511&products_id=5668 הבנתי שיש עליו מלא המלצות ברשת וגם המפרט הטכני שלו נראה טוב והוא עולה 160 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המוצר הזה ויש לי מספר שאלות 1)האם ניתן למצוא את המוצר הזה בארץ? אם כן שלחו לי הודעה פרטית 2)אני רוצה להשקיט 2 מאווררים בעזרתו. את המאוורר שעל הוולקנו 6CU+ ואת המאוורר 120 מ"מ שעל המארז האם ניתן להשקיט את שניהם עם אותו מכשיר? אני חשבתי לחבר בעזרת החיבור לספק את המאוורר 120 ובעזרת החיבור 3 פינים את המאוורר שעל היטסינק שלי כמו כן לחבר את המאוורר 120 לחיבור של הספק עם מתאם כזה. מה אתם אומרים הרעיון יצליח?
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אז ככה נכנסתי לביוס העלתי על הפעם הראשונה את הבאס ל-276 (המפרט בצד ימין) הרצתי ORTHOS BLEND STERSS CPU AND RAM PRIORITYT 1 למשך 10דקות והכל היה בסדר...הטמפ' נעה בין 37-41כשעצרתי את אורטוס הטמפ' עמדה 24-25 הקיצר זה מה שקיבלתי Type: Blend - stress CPU and RAM Min: 8 Max: 4096 InPlace: No Mem: 1790 Time: 15 CPU: 2484MHz FSB: 276MHz [276MHz x 9.0 est.] CPU: 2483MHz FSB: 276MHz [275MHz x 9.0 est.] 01/04/2007 02:28 Launching 2 threads... Using CPU #0 Beginning a continuous self-test to check your computer. Press Stop to end this test. Test 1, 4000 Lucas-Lehmer iterations of M19922945 using 1024K FFT length. Test 2, 4000 Lucas-Lehmer iterations of M19922943 using 10…
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי , כמו שראיתם אני צריך לקבל את המחשב החדש 64bit 939 win' 3500 בכל מקרה , במחשב הקודם , כל מה שהינו צריכים לעשות היה לשחק קצת עם ה fsb X multi' = mhz לא מסובך , אפשר לשחק עם המהירות של הזכרונות (יחסים) , ועם הוולט'ג. בכל מקרה , שמתי לב שעכשיו דברים השתנו קצת... מה כל העיניין עם האובר קלוק ל HTT ? (מה זה בכלל HTT ) ואובר קלוק ל PCI E ? כמה הוא בכלל אמור להיות? כשאני מעלה את ה FSB , גם ההרצים של ה HTT עולים? וכמה FSB זה הדיפולט של ה 64 ביט? 200fsb ? וכמה המכפלה של 939 3500 winchester? (למרות שאם זה באמת 200fsb , אז לא בעיה לדעת :\ ) יש עוד דברים שהשתנו מאז ה Athlon 1700 0.13 + Epox8rda ? (כבוד!) יש עוד משהו חדש שאני צריך לדעת על אובר קלוק עם הלוחות החדשים? מעבדים חד…
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הקירורים הבאים: Zalman 9500 Led Thermaltake Big Typhoon VX Arctic Cooling Freezer 7 Pro איזה מהם הכי טוב\משתלם?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אתם יודעים כל הקלוקים והבאסים וכל השאר... ואם אפשר אז גם הסברים מה זה כל דבר לא יזיקו בכלל...
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת, עד כמה המאוור הזה גרוע? תודהLaZy-©BoY *
-
- 4 תגובות
- 414 צפיות
-
-
-
קודם כל, השאלה הקלה: המעבד שלי ב 50 מעלות, יש לי 2.4B עם קירור ג'נרי של אינטל. הוא תמיד על 50-53 מעלות (תלוי בטמפ החדר) לא משנה עם אני גולש או משחק 7 שעות פלנטסייד (משחק שנותן ל full-load משמעות חדשה) יש לי את המארז הזה: http://pch.co.il/docs/pd1225129144.htm אבל עם חלון, חורי אוורור בדלת, כבלים מעוגלים ומסודרים והכל. כשאני שם את היד מאחורי המאוורר שיושב מתחת לספק האוויר לא חם יותר מהאוויר בחדר שלי. יש זרימת אוויר מצויינת במארז. השאלה שלי אם זה בסדר או שאני צריך להשיג כסף למאוורר טוב? אני לא עושה OC. שאלה שנייה. איפה נמדדת הטמפ system? כי אפילו שיש לי מארז קריר כתוב לי ב BIOS 40-42 מעלות. זה הטמפ של הצ'יפסט או של מה זה? כי הגשר הצפוני בהחלט חם. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום ! יש לי WD 80GB 8MB , שנחשב שקט , אבל עדיין יש לו ויברציות כאלו...והרעש שהוא מפיק בתדר די נמוך וזה די מפריע.. קראתי פעם שמגירה היא נהדרת כדי להשקיט את ה-HD חוץ מהעובדה שקירור לא מזיק ;D אז יש לי ככה עד 200 שקל (עדיף פחות) שאני חושב להשקיע בנושא...ראיתי את ה-CoolDrive3 של CoolerMaster ב-150 ש"ח. אני לא מתעניין בנתונים כלשהם...רק שיראה טוב כשפותחים את הדלת (הקדמית) של המארז (צ'יפטק) , המארז שחור... ואמממ שישתיק את ה-HD כמה שאפשר! אני אשמח לשמוע המלצות...או מניסיון....או כל דבר אחר! בתודה , תומר.
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, יש לי תלוח שרשום בצד. קיצר הלוח הזה 55+- בממוצע ולפעמים מגיע ל 60 מעלות! ,נגעתי בקירור האפור הזה והוא רותח. האם זה בסדר ללוח? האם אני אוכל לעשות OC בשקט ל E6400? E6400 ב 45+- מעלות מנוחה (ללא משחה טרמית,כאילו המשחה שמגיעה איתו) והכרטיס מסך 50-48 אפילו פחות .(אם צריך) האם צריך להוסיף לו עוד קירור כזה ללוח אם או שזה מספיק בשביל OC ל 350FSB?
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
קניתי את המחשב בשבוע האחרון והתבאסתי לגלות שזה לא בדיוק מה שציפיתי. +AMD AXP2500 ABIT NF7-SL Elixir 256MB DDR 400Mhz*2 WD 80GB SATA Sapphire R9800Pro 128DDR 256Bit קיבלתי 5517 ב3dm03, וזה מוזר לי כי ראיתי פה אנשים עם מערכות חלשות יותר וציונים באיזור ה6200.... הטמפ' של המעבד (לפני הוספת קירור חיצוני) עמדה באיזור ה63 מעלות במאמץ (עכשיו במאמץ רציני זה אי שם ב56 מקסימום, על אף שהקירור שהוספתי מאוד מאסיבי, מאוורר 120 מ"מ מהצד(המאוורר עובד על 220 וולט!!, בלי הדלת של המארז) ומאוורר 80 מ"מ מתחת לספק שמוציא אוויר). במשחקים ישנים (קוייק3, C&C:RENEGADE, אנריל טורנמנט וכו,) אני משחק עם הגדרות הגבוהות ביותר על רזולוציות גבוהות (1200*1600, AAX6, AFX16) ואין בעיה בכלל, הכל רץ חלק.…
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
איזה מארז משניהם עדיף מבחינת אוורור ורעש?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי ספק 200 וואט חיברתי כבר 3 מאווררים .... ועכשיו אני רוצה לחבר לדים ... ונשאר לי יציאה אחד פנויה ! אם אני יחבר כמה לדים (5 - 10) של 5 וואט .. יש סיכוי שהספק שלי ישרף ??? ואם כן ....... כמה עולה חדש ?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
האם קירור הסטוק של E8400 BOX יכול להספיק כקירור ביניים בהנחה שלא מתוכן OC בתקופה הקרובה? הכוונה היא להישאר איתו עד שאני אחליט לעשות OC ואז לשים משהו סביר יותר (Ultra-120 Extreme או V1 - בתלוי בתקציב שישתחרר לי בעוד כמה חודשים)
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הQ6600 שלי על לוח P35-DQ6 במארז TT-Armour עם TT BIG TYPHOON VX (במפרט המצורף) בOC ל3.6 על 400FSB הכל טוב ויציב ועובר את כל הבדיקות רק שטמפרטורת הלוח בזמן מאמץ (בעיקר בזמן משחק) מגיעה ל47-48 מעלות (מעבד 45-46C) כשבכלל נראה לי הרושם שהטמפרטורה של הלוח שלי גבוהה ב5-6 מעלות ממה שצריך גם במצב רגיל (מעבד 25C לוח 34C) למרות שלמגע כל הבפנים של המארז עושה רושם הרבה יותר קר ממה שהסנסור קורא, נראה לי שיכול להיות שאו שהסנסור מושפע לרעה מהחום של כרטיס המסך או שיש שם איזו בעיית הצטברות חום אחרת. בכל זאת מדובר בלוח עם קירור שאמור היה לספק תוצאות טובות יותר. יש למישהו רעיון מה הסיבה? ועד כמה הטמפרטורה הזאת חריגה בלוחות האלה.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המחשב הבא: Amd authlon xp 1800 512 ram geforcefx5600 יש לי לוח אם שקניתי לפני משהו כמו 3 חודשים שעלה אז איזה 600-700 שקל אוקיי, אני רוצה להעלות את ה fps למשהו כמו שעתיים-3שעות כל פעם, לא יותר. המחשב שלי פועל על fsb 133 והמעבד ב 1533 משהו כזה... אחרי 3 שעות של עבודה הוא בחום של 58 מעלות C . אין לי מושג אם זה טוב או לא טוב, אני פשוט רוצה להעלות את ה fps כדי שיהיה לי fps קצת יותר טוב במשחק שאני משחק בו... לא משהו רציני. ב bios הוא רושם לי שאני יכול להעלות את ה fps עד 266 משהו כזה... מה אתם מציעים לי לעשות? ואם להעלות fps אז איך אני יודע עד מתי להעלות, במיוחד אני לא רוצה לשרוף או להרוס משהו... ואם יש איזה תוכנה שיכולה לעזור, תודה.
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היום כשניקיתי תמחשב גיליתי שנשרף לי המאוורר סטוק של המארז, אני מחפש עכשיו מאוור, חשוב לי שהיה שקט. הבנתי שיש דבר כזה מאוור שמוצי ומאוורר שמכניס אוויר, איך אני יודע מה זה מה? אהה ואני מחפש מאוור 120מ''מ עד כ 50 ש''ח רצוי מהחנויות PANDAS IVORY או KSP עריכה: כדי להקל עליכם הנה קישורים לחנויות שאני מחפש מהם: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_140 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera http://ivory.co.il/category.asp?catcode=554
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני עומד לבצע הזמנה מחר למחשב, שיעלה לא מעט. עכשיו יש לי בעיה לגבי הקירור, אני רוצה OC בין 4.5 GHZ. אני לא יודע אם להביא MUGEN 3 או לקנות CROSAIR H100. עכשיו פה יש בעיה נוספת: ל TMS יש H100, עם התחייבות שבמקרה של נזילה כתוצאה מפגם במוצר הם דואגים לכל מוצר שנפגע (אני קונה את המחשב ביחד עם הקירור), או לחילופין להביא להם קירור H100i באותו מחיר מחנות אחרת (KSP או IVORY) אבל במידה ויש נזילה זאת בעיה שלי. אני תקוע במבוי סתום ואני ממש זקוק לחוות דעת. מדובר במחשב די יקר, עם שני כרטיסי 670.
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
הי, נתחיל בזה שאני לא מבין ב O.C. אני צריך עזרה בכיוון בביוס זכרון בתדר 1150 MHZ הלוח האם הוא ASUS P5Q, מעבד Q9450 זכרונות OCZ DDR2 Titanium 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1150MHZ CL אין לי מושג בהגדרות הביוס, ממה שראיתי שם - אין תדר כזה בברירת מחדל, יש 800, 1066, 1111 ו 1200 איך אני גורם ל1150 לעבוד נכון? האם אפשר לגרום לו לעבוד יציב ב 1200? איך? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
ככה תקשיבו אני כנראה אעשה אוברקלוק בקרוב אז אני עושה בדיקה מקיפה למחשב שלי לבדוק טמפרוטורות וזה לקראת האובר עכשיו מה גיליתי אלו הטמפ' שלי: במנוחה: לוח אם - 32 מעלות מעבד - 50 מעלות :-\ הארדיסק - 44 במאמץ (אחרי 45 דקות של prime95) לוח אם - 30 :-\ מעבד - 65 :-X הארדיסק - 45 זה בוצע בטמפרטורת חדר של 25 מעלות... ועוד עם צד אחד של המארז פתוח... אני הסתכלתי בת'ראד אבל אני לא חושב שהוא מעודכן כל כך כי כתוב שזה צריך להיות בסביבות ה 40 ואני לא חושב ששום מעבד עם קירור סטוק יכול להגיע לכזאת טמפרטורה... ככה יש לי מאוורר אחד מוציא מתחת לספק ואחד מכניס מקדימה למטה... אני חושב שמשחה טרמית וסידור חוטים יכולים להוריד לי איזה 10 מעלות ככה מה אתם אומרים??? ותראו את החוטים …
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב עם מעבד זול, באזור ה 400 ש"ח. כדי להוציא את מיטב הביצועים ביחס להשקעה הכספית, אני מתכנן לעשות OC לאחר תום תקופת האחריות. אני לחלוטין לא מבין ב OC, ולא יודע איזה מעבד לבחור. אני רק יודע שאני מעדיף שה OC לא יעלה בהרבה את הטמפ' של המעבד כדי שהמאוורר לא יטחן את האוזניים. בנוסף, אנא ציינו אם אני צריך לוח אם מיוחד או זכרונות מסוג מסויים (הבסיס שלי הוא מפרט מחשב ב 3000 - http://hwzone.co.il/specslist/view/76/). תודה
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות לי איזה סטיק 256 מגה של ADATA, אלו מ KSP שעולים פחות מ 300 ש"ח, למטרת אוברקלוקינג בלבד. אז רציתי לדעת לכמה הגעתם איתם? ועל איזה מתחים? כי ראיתי באתר של ADATA שהמתח הסטנדרטי שלהם זה 2.8 וולט, מה שנותן לי להעלות להם רק 0.1וולט עם הלוח שלי(אם אני אקנה את הזכרונות האלה זה בשביל לחסוך VDIMM)
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
זה מחמם לי תאמא של החדר קניתי מארז חדש של AOPEN וזה עדין לא עוזר מה אני צריך לעשות לגור במקרר