אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה יש לי את המפרט הזה כמו שרשום בחתימה והחלטתי לעשות לו OC ,הנתונים לפני הOC בסטוק מתח 1.350 באס מקורי 200 מכפלה 10 מכפלת HT 5 יחס זכרונות 2/2 ......התחלתי את הOC לאט לאט כמו שצריך והצלחתי להגיע לנתונים חמודים ואז נתקעתי 2700 במקום 2000 270 כפול 10 מתח 1.550 מכפלת HT 4 יחס זכרונות 2/1.33 ומעבר לזה לא עולה יותר מעל 270 כאילו חסר לו מתח ניסיתי להעלות לו ל280MHz לV1.650 ולא עולה ניסיתי אפילו 1.700 עולה ולא עובר בדיקה בprime95 הורדתי מכפלת מעבד ל9 והעלתי את התדר ל290 עולה העלתי ל300 כפול 9 זה מתעדכן בביוס אבל כשעולה הוינדוס זה לא מעודכן בכלל בCPUZ כאילו לא קיבל אז הגעתי רק ל2700 270 כפול 10 אני לא מבין מה יכול להגביל אותי יותר זה כאילו חסר לו עוד מתח יכול להיות א…
-
- 14 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי שני מאווררים שהוצאתי ממחשבים שתם זמנם. לשניהם יש חיבורים מוזרים בסוף שאינם מתאימים לי ללוח ועל כן קניתי מפצל לדבר הזה של החשמל שמתחבר להארד דיסק (IDE) = הלבן המרובע בעל 4 כבלים. ככה יוצא שיש לי 3 חיבורים פנויים - אחד מתחבר לכבל כזה אחר ועוד 2 אחרים פנויים. אליהם רציתי לחבר את המאווררים... אני פשוט אמור לחתוך את האדום והשחור (באחד יש לי 3 חוטים) ולחבר אותם למפצל? הכוונה לחשוף את החוטים ולסלסל אותם על המפצל? זה יעבוד? יש מצב שזה יגרום לי לקצר?
-
- 16 תגובות
- 991 צפיות
-
-
עמוד שני סרטונים. http://www.tomshardware.com/2006/01/09/strip_out_the_fans/
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך הלוחות אם (תוצרת אינטל) עם הצ'יפסט החדש 945p? הם תומכים בOC? מי יותר טוב גיגה בייט או אינטל(בלוחות אם) ואם אפשר לתת פה סיבות למה לקנות לוח אם תוצרת אינטל ולמה לא לקנות לוח אם תוצרת אינטל תודה לעוזרים!!
-
- 14 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים אני צריך לדעת לגבי הגוף קירור של Thermal Take GiaNt III העם הוא ניכנס לכל מארז סטנדרטי כי שמתי לב שיש לו מאוור למעלה קטן ברצוני לדעת עם הוא בולט החוצה או לא ואם כן אז בכמה חברה אני מבקש לענות ברצינות רבה כי אני השבוע מתככנן לקנות אותו תודה מראש מיקי צירוף תמונת המארז [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 423 צפיות
-
-
אני קונה את הקיט הזה.... http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5829 יש למישהו המלצות עליו ? אבל רק למי שיש אותו אני חייב לדעת איך הוא
-
- 10 תגובות
- 665 צפיות
-
-
איך עושים o.c לזכרון ? האם ניתן לשנות את התזמונים של הזכרון ואיך? בבקשה הסבר מפורט ככל שניתן
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
באמת שחיפשתי בחיפוש ולא מצאתי(ועברתי על איזה 7 דפים)... אז השאלה שלי היא כזאת: איך לעשות את ה-OC לכרטיס(6800GT): 1. להעלות את הליבה עד כמה שאני יוכל ואז להתחיל להעלות את הזיכרונות?????? 2. להעלות את הליבה ואת הזכרונות במקביל???
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
יש לי 2 וינדוסים XP XP 64 BIT הרגילה עולה לי ב 3.6 ו64 ביט עלתה לי ב 3.6 אבל פתאום יש הודעות שגיאה מסך כחול והורדתי אותה ל 3.4 ואז היא מוכנה לעלות?! למה זה ככה?! האם אני צריך לתת יותר מתח למעבד אני עככשיו במצבד 230*15 =3.415 על 1.400 וולט למעבד יחס 4:3 תיזמונים 5-4-4-8 עשיתי בדיוק למחשב עם כל התוכנות והכל עבר בהצלחה בסטוק וב 3.6 ופתאום הוינדוס לא רוצה לעלות ה64 אני מתככון!! ויש לי עוד שאלה אולי לשנות תיזמונים של הזיכרון ?! מה הכי מומלץ יציב שיתן לי מערכת יציבה ב 3.7 כי איתה לא הצלחתי לעבור 3DMARK05 בלי שיתקע( רק שירדתי ל 3.6 הצלחתי) מה אומר שזה התיזמון בעצם!? שמתי תמהירות של הזיכרון על הכי נמוך1.5 CAS LATENCY=5 RAS TO CAS=4 RAS PRECHARHGE=4 TRAS=8
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי AMD 2700 A7N8X-E 512 MD וכתוב לי בביוס CPU Freq. [166 MHZ] ויש לי רק את האפשרויות 100 133 166 200 אין לי ניגד 102 105 והמכפלה שלי היא 13 מה לעשות?! נ.ב בשביל אובר קלוק צריך לשנות מכפלה??
-
- 7 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המאורר הזה? אני צריך המלצות עליו אם כדאי לקנות אותו? אם הוא שקט? ואם הוא ממקרר טוב? http://www.thermaltake.com/2005/dcfans/uvfan/green/a22767370.htm
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם גדול או קטן או שזה פשוט לא משנה ומה זה צינורות עיבוד? ה-PCI-E הוא 16X והAGP הוא 8X זה משנה בכלל?
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי כולם, :'( נדפק לי המחשב. עשיתי OC העליתי לאט לאט את הFSB ואחרי זה את הזרם בטיפין טיפין, עשיתי את כל זה במשך שעה, שמתי לב לטמפ' (אשר תמיד נשארה ב25-26) עם CPUZ עקבתי אחרי הכל, עשיתי כמה בדיקות על משחק לראות שיפורים ולא ממש ראיתי שיפור, אז פשוט החזרתי הכל לדיפולט דרך הBIOS כל זה במשך אפילו פחות משעה. ככה הכל בסדר לכמה ימים, אחרי כמה ימים המחשב פתאום מקבל מסך כחול, בלי מילים שהוא רושם משהו שם, כלום, פשוט מסך כחול ריק, המחשב מנוטרל מכל פעולה, חוץ מכיבוי הוא לא מגיב לכלום. נבהלתי, בדקתי שוב את הBIOS, הכל בדיפולט... אחרי שבוע, שוב, אותו דבר, אחרי כמה ימים לאחר מכן שוב, גם באמצע הלילה בלי שום דבר שרץ ברקע זה קורה, בקיצור בצורה ראנדומאלית לחלוטין. אני באמת לא יודע מה דפקתי, …
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הצלחתי להוריד את המעבד שלי ל 19 מעלות, לוח אם 23 וHD ל19 וכל זה על קירור אוויר [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לתת לי את צירוף המקשים שצריך ללחוץ כדי להגיע בביוס לדף שבו אפשר לראות ו*לשנות* את המטח של המעבד. אני מדבר על לוחות אם של gigabyte. אני יכול לראות גם את המטח של המעבד ב-pc health אבל לא לשנות. ובvoltage אני יכול לשנות רק לזכרונות-dimm ול כרטיס מסך-AGP
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את קירור הסטוק במשהו יותר טוב,שיקרר יותר טוב ( כיום מנוחה 38-39 מאמץ 58-60 ) . אודה להמלצתכם. כמו כן האם אמורים לצאת בתקופה הקרובה קירורים טובים יותר ממה שקיימים היום לכרטיס זה?
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
עשיתי שיקרא קודם מהפלופיי ושמתי בדיסקט מה שיש בתמונה. הוא אומר לי להוציא ת'דיסקט ולעשות ריסטרט ומסרב לעלות חסר איזשהוא קובץ או מה הקטע שלו?? לוח אם גיג'ה בייט : [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי מאורר Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan - RED עכשיו רציתי לדעת איך לחבר אותו יש חיבור 3PIN ו 4PIN איך לחבר אותו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
תשמעו אחים שלי אני קונה ככה לוח אם:DFI NF4 SLI ULTRA INFINITY: מעבד:AMD ATHLON 64 VENICE 3000 כ"מ:GIGABYTE 6600GT SLI ספק 500W זה טוב לאובר?? זה טוב למשחקים בכללית?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ואם אפשר קישור אני ישמח......והסבר קטן איך להפעיל ולדעת שהמחשב יציב תודה
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עם הלוח ASUS A8N-E עברתי בחוברת על זה ולא מצאתי.. אני כרגע עם יחסCPU/11 של הזכרונות ואני רוצה לשים CPU/12 איפה אני משנה את זה?. תחת איזה שם?.
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
-
לקחתי את הFX5200 שלי עם קירור סטוק פסיבי ודחפתי לו מאוורר של מעבד פנטיום 3 עם חיבור 3 פינים והצלחתי להוציא ממנו אובר מכובד 505 זיכרונות ו 335 לליבה [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 863 צפיות
-