עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by gggilad13,

יש לי GFORCE 2 MX. אני בדקתי בRIVATUNER בCORE CLOCK זה עומד על 200 ובMEMORY זה עומד על 334 (בשניהם בלי אפשרות להזיז את החץ, לא מוגדר אוברקלוקינג) השאלה שלי זה האם אפשר להוציא עוד קצת ביצועים מהכרטיס בעזרת OC ואם כן אז לכמה להעלות בלי שהכרטיס ישרף לגמרי?

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  2. מצטער על האיכות הלא כל כך גבוהה , הנוקיה שלי היא יותר סלולרי מאשר מצלמה . אז ככה . יש את זה : הוא מגיע בלי קירור למייצבי המתח שלו . וזה רע . הדברים האלה מתחממים בטירוף . לא מתאים לי . אז ... ו .... השאלה היא מה קורה כשאני מחבר את הדבר הזה לחשמל ? הסינקים חוברו עם דבק של silver . מוליכים ... אלומיניום ... קיצרתי את כולם ואני פוחד , כי אני לא זוכר מה החיבור האחורי של מוספט עושה ולאן הוא מוביל בכלל .

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  3. שלום לכולם , ברצוני לרכוש מחשב בTMS. עכשיו אני כבר מחריגה גדולה, וממש קשה לי לחרוג אבל, ה Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Evercool Buffalo נכנס לי בדיוק בתקציב, האם יהיה הבדל אם אני אשים את הQ6600 ביחד עם הפריזר 7 או הZALMAN 9500 בOC, האם הם שווים את החריגה לOC הזה? תודה, אור כהן

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  4. אהלן. התחדשתי במחשב חדש. יש לי ניסיון לא רב ב-OC אבל אני עדיין מעוניין לבצע בגלל הפשטות שהלוח אם של אסוס מציע כיום במיוחד דרך האפליקציה Asus AI Suite שלפי הסרטון הדרכה ביוטיוב נראה פשוט מאי פעם. עם זאת, יש לי מספר שאלות. לפני זה, המפרט: Intel Core i7 3770K Asus P8Z77-V-Deluxe Corsair Vengeance 4x4GB קירור: Xigmatek Achilles II SD2184 משחה טרמית: Antec Formula 7 1. בגלל שהזיכרון הוא עד 1600MHZ אני מניח שאין לי הרבה מרווח ל-OC. בכל זאת, אם אני מבצע OC אוטומטי, יש אפשרות לדעת מה הפרמטר שישתנה במקום התדר של הזיכרון ע"מ לבצע OC? (בהנחה שיש פרמטר אחר שיכול להשתנות). 2. האם הזיכרון עדיין צריך להיות על XMP או על AUTO בשביל לקבל OC? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by t d,

שלום, אני מצטער על בורותי בהודעה הבאה... בכל מקרה: לאחרונה אני מרגיש שהמחשב שלי מתחמם יותר מדי, כשדיפדפתי בפורומים שונים לגבי קירור ו-oc ראיתי שכל הזמן מדברים על הטמפ' שהמעבד מגיע אליה.. רציתי לדעת איך אני בודק את הטמפ' אצלי בכדי שאוכל לשאול אותכם אם היא נורמאלית... בתודה מראש, רועי...

• 4 תגובות
    • 455 צפיות
  6. Started by yuvalaba,

מה ההבדל בין טמפרטור של ליבה ושל המעבד כיצד הן נמדדות האם הם בערכים מוחלטים כיצד יתכן שטמפרטורה של ליבה היא תמיד 53 נמדד על יד everest cortemp מרגע הדלקת המחשב וגם בעומס וטמפרטורת המעבד משתנה לפי עומס. מ 17 עד 35 e5200 on gigabyte g31m-esl2

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  7. העתקה מגלריית הקירורים + שאלה: הקירור שלי אני די רגיש לרעש, ולכן: 1. המאוור של ספק הכח הוחלף במאוור 8" של arctic cooling 2. המאוור האחורי לא מחובר - הוא עושה הרבה יותר מדי רעש. 3. הטמפרטורות (לפי speedfan) לא משהו - 40c במנוחה, 60c בעומס מלא. 4. אני לגמרי לא בטוח לגבי המיקום של המאוורר של המעבד - ככה שם אותו הטכנאי. האם אפשר לשפר סירקולציה / רמת רעש? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  8. הרצתי כמה חיפושים, ולא מצאתי תשובה שמספקת אותי.... הגוף קירור והמאוורר שיש לי כרגע שווים ל... המאוורר מרעיש עד מאוד ולא עושה את העבודה שלו, אז החלטתי לחפש גוף קירור טוב ושקט. אני לא אבצע אוברקלוק, אני רוצה רק קירור איכותי ושקטטטט. מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב ? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  9. האם הקירור של אינטל ל 775 מתאים גם לקונרו??

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  10. רציתי לדעת מהם בדיוק ההבדלים בין שניהם בו נגיד שאני יכול להשיג אותו במחיר טוב השאלה האם בכלל להשקיע או להישאר עם המקורי כל זאת במידה ואני לא מתכנן המהרה בשלב הקרוב ,אין מה לדבר על מאווררים אחרים כאופציה יותר משתלמת ה GOLDEN הוא הברירת מחדל היחידה שלי לצורך הענין

11. Started by reiematza,

אני רוצה ליקנות מאורר למעבד אינטל פנטיום 4 2800 על איזה מאורר אתם ממליצי?

• 4 תגובות
    • 478 צפיות
  12. Started by JHONLEV,

המוצר הזה עוזר? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=5005 זה אמור לבלום רעשים

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by Tony_Almeida,

אהלן חברה יש לי לוח asus p6t במארז tt soprano dx +window ומעבד core i7 920 עם קירור מקורי. המעבד על טמפ' 45 שזה סבבה והלוח כל הזמן על 56 מעלות... הכבלים מסודרים בצורה מעולה עם אזיקונים ויש מאורר 140 שמכניס אוויר ו120 שמוציא אוויר, ככה שאין בעייה של סירקולציה או חימום יתר במארז. אני לא מבין למה הלוח כלכך חם.. זה מדאיג אותי אז קראתי בגוגל וראיתי שעוד אנשים עם הלוח הזה תלונננים על בעיית החימום שלו. למישהו יש רעיון איך לקרר טיפה את הלוח כי אני יודע שזה מקצר ללוח את החיים הטמפרטורה הזאת.

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by Swed,

שלום יש לי ביג טיפון במחשב השני על סוקט 775... עכשיו אני לא יודע אם הוא מחובר טוב כי אני לא הרכבתי את המחשב. עכשיו המהירות שלו על הכי נמוך היא 540 והכי גבוה (שאני משחק עם הקונטרול של המאורר) 1100 בלחץ. עכשיו באתר הרשמי של TT רשום שהכי נמוך בRPM זה 1300 הכי מהר זה 2000.. האם זה הגיוני שזה כל כך נמוך ? אם לא מה הבעיה שיש ?

15. המאוורר מגיע בתוך מארז Antec One. המארז מגיע עם שניים כאלו, לכל אחד מהם יש חיבור של 3 פינים. הבעיה מתחילה בעובדה שאין מספיק חיבורים כאלו עם הלוח אם שלי (שניים של 4 פינים, רק אחד של 3) וכולם תפוסים במילא ע"י המעבד, הספק ומאוורר אחר. אני רוצה לחבר במקום המחבר המקורי, חיבור מולקס אבל החוטים כולם באותו הצבע: שחור ולשניים מהם יש סימונים של פסים לבנים. הפלוס אני מניח זה אותו חוט שמסומן בחץ על גביי המחבר, החוט הזה מסומן גם בפס ארוך בצבע לבן. החוט האמצעי לא מסומן בכלל (אני מניח שהוא של המדידה) והשלישי מסומן בקו לבן לא רציף (כמו פס הפרדה שמתיר עקיפה). יש דרך לדעת בוודאות איזה חוט הוא המינוס? אני לא אוהב לחבר את זה באוויר ולבדוק אחד אחד, ואין לי סוללה מתאימה לצערי כדי לבדוק.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by iakovl,

מביית היוצר של casemodgod.com ו-modcomics.com

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by ori_ab,

בהתקף שדרוג המחשב שלי והמלחמה ברעש החלפתי את מאוורר 120 המ"מ של המארז שלי (גנרי, 2000RPM) במאוורר 120מ"מ של Arctic Cooling עם בקרת PWM וגם FREEZER PRO 7 למעבד. ל-AC יש מפצל PWM כך שניתן לשלוט על מס' מאווררים ביחד באמצעות תוכנה/BIOS. הבעיה היא שניתן לחבר אותו רק בכיוון אחד - הוצאת אוויר. הייתי רוצה לחבר עוד מאוורר עם בקרת PWM מקדימה, יש דגם כזה של AC אבל לא מצאתי אותו בארץ. מישהו יכול להמליץ מנסיון על מאוורר 120 מ"מ (שקט!) עם בקרת PWM תודה והמלצה חמה על המאוורר של AC שבנוסף לכל הוא גם זול מאוד.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  18. יש לי מעבד E8400 זכרונות: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_9200_reaper_hpc_edition ולוח-אם: http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2740 ואני יודע איך לשנות הכל בביוס אבל מאיפו להתחיל את האובר קלוק בבקשה עזרה איזה נתונים צריך לשנות וכל זה ומה משפיע על מה תודה מראש!! איי סי קיו: 243096338 מסנג'ר: slr-rr@hotmail.com

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  19. אוקיי אז ככה יש לי Volcano 7Plus אני רוצה לשלוף אותו החוצה אבל אני לא מצליח. מישהו מכיר מדריך שמפרט איך מוציאים את הסינק מהתושבת?

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  20. Started by AVL,

מישהו פה הצליח לעשות OC מוצלח עם לוח אם של אינטל? ואם כן אז כמה?

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  21. שלום חברים, אני אקנה כנראה מעבד I5 דגם K אני לא אעשה OC בשנה או בשנתיים הקרובות אבל ארצה לשמור את האופציה. במידה וארצה לעשות OC אצטרך להחליף את המאוורר הקיים של המעבד למאוורר חזק ורציני בהרבה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. לכל מי שרצה תמונה של ה Q6600 שלי על 4 GHZ מתח בביוס למעבד 1.5

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  23. מה ההבדל בין V-1 Ultra ל-V-1 הרגיל שנמצא אצל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4041 או שמדובר באותו המוצר. לפי הכתבה כאן ב-HWZONE זה קירור משתלם מאוד http://hwzone.co.il/reviews/vga_coolers_roundup/21/ האם הוא יתאים ל-XTX ? תודה.

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  24. בעיקרון זאת הבקשה שלי מעבד: E6750 כ.סמך: 8800GTS 320 וקחו בחשבון המארז שלי זה Sunbeam Samurai SILVER! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  25. יש לי כרטיס ישן (Geforce 5700LE 256MB 128Bit) זרוק פה ורציתי לעשות לו אוברקלוק...בינתיים הגעתי ל 350\500 עם קירור סטוק... רציתי לשאול אם אני יצרוב לו ביוס של 5700 או של 5700ULTRA זה ישנה משהו? במידה וזה לא... סתם מתוך סקרנות, אני רוצה לנסות לצרוב את הביוס של 5700 או 5700ULTRA (לא משנה לי מה בעיקרון כל עוד זה אפשרי) מישהו יודע איך אני משיג את זה? עוד שאלה (סליחה שאני שואל הרבה פשוט אני לא מבין בזה ממש...) האם ישנם עוד סוגים של אוברקלוקינג לכרטיס הזה? ראיתי פה כמה פעמים שמשתמשים במושג V-mod או soft mod לא יודע מה זה אומר בדיוק אז אם תוכלו להסביר לי אני יעריך את זה תודה.

• 4 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.