עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by bumpd,

נעילת התדר בלוח זה היא הצבת התדר על 100mhz או 101? תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by yfital,

מה קורה חברה, אני קצת בדילמה, התעסקתי עם המחשב שלי עד מוות והגעתי לתוצאות לא רעות בכלל, ההתלבטות שלי היא האם להחליף לוח אם על מנת שאני אוכל לעלות את המתח למעבד, מכיוון שכרגע אני מוגבל לעד בערך 1.53 ... נראה לכם שאני אוכל לעלות עוד איזה 200 עם 1.65? טמפרטורות הם לא כל כך בעיה מכיוון שאני כרגע עם כל המאררים על שקט לגמרי... אז יש לי עוד לאן לרדת... עם אני אצליח למכור את הלוח שלי אני מתכוון לעבור ל Dfi expert חוצמזה, יש לי משאבה של גיגהבייט שהיא 400 ליטר לשעה, אמורה להיות בעיה להוסיף למערכת עוד גוף קירור לכרטיס מסך? ועם כן, מה אתם ממליצים? לא משהו מוגזם... וגם איזה ram heatsinks

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  3. לא זוכר איפה אבל ראיתי את זה פה איפשהוא ובאמת שחיפשתי בחיפוש ופשוט לא מצאתי!!! לא היה שום תוצאה רלוונטית.. מישהו בבקשה יכול לתת לי קישור לתוסף הזה???? בתודה ענקית אלעד עריכה: בטעות כתבתי את זה כאן, נראה לי שעדיף להעביר את זה לתצוגה וגרפיקה.

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  4. מה זה??? אני מעלה את ה MHZ של הליבה הוא עולה לי יפה מאוד אך משום מה המשחקים נתקעים..... למה זה קורה אני נוגע בהיטסינק והוא קר כקרח איך מתקנים את זה??

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  5. יש ברשותי מארז TT V7000A. ויש לי מאוורר למעלה של קולר מסטר עם לד אדום. כאשר הוא על 1000 RPM שזה מצב רגיל-הוא מוציא קצת אוויר מלמעלה. אבל כאשר אני מכוון על 1600 1700 RPM ואני נוגע בחלק של המאוורר למעלה-לא די בזה שהוא לא מוצא אוויר המארז גם מתחמם בגללו!!! ככל שהוא מסתובב מהר יותר יש אור אדום חזק יותר. מה ההיגיון פה? המאווררים רק יפים בצבע? לא עושים כלום מעבר לזה? רק עכשיו שמתי לב לזה... יש לציין שהמאוורר הוא 80 מ"מ. האם יש מאווררי 80 מ"מ שבאמת עושים עבודה כמו שצריך ולא במארז רק ליופי? כי גם כשהמארז פתוח ואני ס"מ עם היד מתחת למאוורר אני בכלל לא מרגיש שהוא שואב אוויר לעומת מאוורר אחר של TT שקיבלתי שהוא פשוט שואב ושקט אך ללא לד. והאם יש סיכוי כלשהו "לשדרג" את החלק למעלה של ה80…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by matteo,

מישהו יכול להסביר לי מה היה קורה אילו הייתי מוציא לספק את המאורר?

• 8 תגובות
    • 565 צפיות
  7. Started by the ultimate,

היי כמו בכותרת.. מה הטמפ' הממוצעת שבה עובד מעבד 3800*2 עם קירור סטוק! לא אחר... תודה

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  8. Started by liranfa,

כשאני נמצא בביוס זה אומר שהמעבד נמצא במאמץ גבוה מאוד(מקסימלי)? ומי שלא בטוח שלא יגיב!! ומה זה לעזאזל הtop performance שיש בביוס??

• 5 תגובות
    • 502 צפיות
  9. Started by Ido.G,

היי, יש לי בבית מחשב עם מעבד Sempron 2600+ (ליבת Througberd) ולוח Epox 8rda+ pro אני מעוניין לפתוח לו את המכפלה (מן הסתם לשם העלה מקסימלית של ה FSB). ניסיתי את "טריק החוט" (wire) וזה לא עבד. איך עוד אני יכול לפתוח את המכפלה (תוך כדי התעסקות מינימלית- הידע של באלקטרוניקה מצומצם יחסית). חיפשתי מידע אך לא מצאתי משהו אינפורמטיבי. ראיתי שיש פה הרבה אנשים שיש (או היה) להם מעבד כזה (כלומר ליבה זהה).... ואין חכם כבעל נסיון. תודה

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by xXx Lid,

שלום הזמנתי משחה טרמית ארטיק סילבר 5 ורציתי לדעת איך בדיוק למרוח אותה על המעבד אחרי שאני מפרק את המעבד איך לנקות את המשחה הטרמית שקיימת על המעבד ועל ההיטסנק שלו? כי זה ניראה ממש קשה להוציא את זה הכל שם נדבק ובאיזה צורה הכי טובה למרוח את המשחה הטרמית על המעבד ? צריך למרוח את המשחה גם על ההיטסנק נכון? דרך אגב אם זה משנה המעבד שלי הוא פרסקוט 3.0 בסוקט 478 תודה מראש

• 15 תגובות
    • 880 צפיות
  11. מכירים תוכנה כזו? (כמו שבריוה טונר יש אפשרות לשלוט על מהירות המאורר של הכ. מסך) תוודה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Sp0ck,

שלום יש לי מעבד אינטל סוקט 775 ואני רוצה את הדבר שיקרר לי הכי הרבה את המעבד התקציב הוא 250-300 שקלים תודה.

• 10 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by Idanp,

סתם עיניין אותי לדעת כמה אתם מקבלים, אז תיהיו ילדים טובים ושימו תוצאות ------------------------------------------------------------------------------- OMRIJ- Radeon X850XT 580\1240 - 29812 idanp- Radeon X800XL 470\1210 - 29119 SubX- Radeon X800GT 600\1110 - 26511 Fire15- Geforce 6600GT 625\1330- 24875

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. קניתי לא מזמן מחשב חדש 775 פנטיום4 והוא מרעיש, אני רוצה להחליף את מערכת הקירור של המעבד. חשוב לי שיהיה שקט מאוד וכמובן שיקרר כמו שצריך. מה עדיף? TT BIG TYPHOON או (נחושת) ZALMAN CNPS 7700

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  15. Strip Out The Fans, Add 8 Gallons of Cooking Oil http://www.tomshardware.com/2006/01/09/strip_out_the_fans/ אין סוף לגאונות.... וצריך קצת ביצים בשביל דבר כזה ...

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  16. הנה הקישור http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=39735 ובקשר לצינורות מצאתי פה לינק http://www.raptor-mods.co.uk/index.php?article&id=867 רציתי לשאול אם זה מתאים לכרטיס שלי ובכלל איפה אפשר לבדוק כמה צינורות פתוחים יש ? וסתם ניסיתי לעשות OC דרך ATI TOOL רשמתי לו שימצא את המקסימום יצא ככה : במקור 475/450 מקסימום 513/531 זכרונות/ליבה בהתאם. מישהו יכול להסביר טיפה בהרחבה על הנושא אם אפשר .

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  17. Started by ban26,

יש לימעבד אינטל 4 (630) 3GHZ רצתי להתחיל ללמוד את הנושא של OC (אני חדש בזה) אז דבר ראשון בדקתי טמפרטורה ויש סתירה דיי גדולה בין שתי תוכנות. ב- IA BOOSTER אני מקבל טמ' 63-71 זה מאוד חם נבהלתי אמרתי ששזה לא יכול להיות אז בדקתי אם תוכנה אחרת PC WIZERD 2005 ושם הופיע לי 41 מעלות על מה לסמוך?

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מחפש מאורר בגדול 120 מ"מ עד עכשיו מצאתי את המאורר הבא : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811999127 שלפי מה שקראתי באתר הוא הכי שקט אבל מהביקרות הבנתי שהוא לא כל כך שקט . בקיצור אני מחפש מאורר שקט אבל שיכניס גם הרבה אוויר! האם הבחירה שלי טובה או שיש משהו יותר טוב. תודה רבה

• 22 תגובות
    • 883 צפיות
  19. אני בטוח שיש פה כמה וכמה כאלו ....רציתי לערוך השוואה לכמה OC מקסימלי הגעתם ובאיזה מתח ( OC יציב בפריים וOCCT ולא סתם שהחלונות יעלו ) מקווה שיש כאלו שיקחו את האתגר כאשר הם נקראים לדגל !!! גם בעלי X2 אחרים מוזמנים להצטרף ... לילה טוב הגולש...

• 46 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. Started by cold-fire,

כדי להחליף את המאורר המקורי של BT למאורר 120 הזה http://www.thermaltake.com/2005/dcfans/smartfan/a202829.htm

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  21. מעדיף אחד בלי כפתור לכיוון, אחד שאי אפשר לשמוע אותו ;D

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by ban26,

שלום לכולם היום עשתי פעם ראשונה OC למעבד אינטל 630 3.0 GHZ לוח אם ASUS P5WD2 PRIUME 955X זכרונות (CROSAIAR XMS DDR2 667MGH 512*2 (4-4-4-12 ?V1.9? קירור _על המאז ANTEC 1000 2 מאווררים ואחד על המעבד (מה שבה עם המעבד) עבדתי אם תוכנית AI BOOSTER ועשתי באופן אטוטמאטי 5% OC (הטפרטורה שם משהו מוזר 70 מעלות אבל בSISTEM זה 30 מעלות) fun sped 25מעלות אין לי מושג מה נכון ומה החום של המעבד. התוצאות שקבלתי:core speed 3150mghz 210*15 bus sped 840 ה -VOLTGE 1.4-1.43 כעיקרון אין לי מושג מה עשיתי היית רוצה לדעת מה בדיוק החום של המעבד ואם אני יכול לעשות יותר OC על בסיס הקירור שיש לי או כל דבר לשיפור צצ

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by a-gold,

רציתי לדעת אם אפשר לשים את המאורר הזה על המעבד יש לי סוקט 775 http://www.thermaltake.com/2005/dcfans/smartfan/a1357.htm

• 3 תגובות
    • 400 צפיות
  24. הכל קשור פה לכרטיס מסך... 1)מה זה MEMORY BUS ? 2)מה זה BUS 3) מה זה RADMAC? תודה על העזרה מראש!

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  25. Started by SystemSpirit,

שלום, אני חדש באתר אך לא בפורומים, שמי ליעד ואני יודע טוב מאוד במחשבים ואני פעיל מאוד בפורומים רבים. אני רוצה לעשות OC אך אינני מבין דבר בעסק, הינה פרטי המחשב שלי ותגידו לי אם כדאי לי או לא: CPU: Name : Pentium 4 Code Name: Northwood Package: mPGA-478 Specification : Intel Pentium 4 CPU 2.40 GHZ FSB: 132.9 MHZ BUS SPEED: 531.4 MHZ Motherboard: Compaq Model : 0804h Chipset: Intel i845G DDR RAM : 512 יש לי שני מאווררים סטוק אחד מקדימה אחד מאחורה עם פתחים כאלה מקדימה של המחשב, חום מחשב בדר"כ 29-30 מעלות. המחשב עובד נחמד מאוד, בלי וירוסים וכלום. אנא תגידו לי, עם קירור סטוק אני יכול לעשות OC יחסית נחמד? ואם כן עד לאן? אם תעזרו לי, תודה רבה! =]

• 12 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים