אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
גם אם אין כאן בקשה למפרט, עדיין אני חושב שכדאי שהשאלה תשאר בפורום הזה כי מדובר כאן בשאלה עקרונית: שמתי לב שיש מפרטים שונים בהם הומלץ על אותו המעבד. עם זאת, במפרט מסוג אחד הומלץ קרור למעבד ובשני לא (ואין מדובר על מצב בו בהצעה אחת הוצע OC ובשני לא). מה הלוגיקה כאן? איך ניתן לדעת מתי לאמץ הצעה בה למעבד מוצמד קרור לעומת הצעה עם אותו מעבד ללא קרור?
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש והייתי רוצה לדעת אם יש צורך בקירור נוסף או שמה שעכשיו מספיק.. המערכת היא E7200 abit ip35-e g.skill 2GB SAMSUNG HD252HJ נראה לי שזה מה שצריך...
-
- 4 תגובות
- 461 צפיות
-
-
יש לי מעבד E5300 והגעתי איתו לתדר של 3.21Ghz X13 איך שאני מעלה עוד קצת אז המערכת קורסת ואפילו לא מגיע לוינדוס ולא מראה כלום על המסך יכל להיות שהגעתי לטופ של המעבד אושזה קשור למתחים ואם כל מישהו יכל להסביר לי איך להעלות אותם (דרך אגב אני משתמש בקרור סטוק של המעבד)
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי מאוורר מקורי של אינטל כמו בתמונה http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1116581&CatId=493 וכשאני מסתכל באוורסט זה רושם לי שהוא מסתובב במהירות של 1075 RPM זה איטי מדי לא ?
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
THERMALTAKE A1873 - 4 Channel 8025 VR Fan Kit with 3.5 control איך היא?? המאווררים הם smartfans?? http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/35drivebay/a1873.htm זה לא יקר משהו כמו 150 שקל...
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי כרטיס geforce 4 mx440 של אסוס ורציתי לעשות לו אוברקלוק ואני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל...
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
עדכנתי את הביוס של הלוח אם ליתר בטחון, וחיפשתי שוב את האפשרות EIST .. כי אני רוצה לרדת למכפלה 8.. אז אמרו שצריך לבטל EIST ועוד אפשרות שיש לי כבר זה משו עם 1 c1e נראלי לא זוכר אז תודה לעוזרים אולי זה מופיע בתור משואחר ..
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין קירור i110 קורסייר במארז קוסמוס S המתקין אומר שהרווח מתאים רק לקרור 120 ולא 140 האם יש מתאם למארז שניתן להתקין i110 קורסייר https://www.google.co.il/search?q=Cooler+Master+COSMOS+S&es_sm=93&tbm=isch&imgil=_7AzdPFKySL1rM%253A%253Bhttps%253A%252F%252Fencrypted-tbn3.gstatic.com%252Fimages%253Fq%253Dtbn%253AANd9GcRs_R6MmlR-v5pVYOlv5fgKAJXwNp25CrJNTzBVK-7rTPvfhNHj%253B590%253B442%253BvMyU2ZOwoeUbQM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.overclock.net%25252Ft%25252F313254%25252Fthe-coolermaster-cosmos-club&source=iu&usg=__tNKMTnIkRVVaQc_jcTczv4XVgtQ%3D&sa=X&ei=oRKjU5mMKoWd0AW7yICQDA&ved=0CCEQ9QEwAA&biw=1280&bih=635#facrc=_&…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים.. אז ככה יש לי מחשב די נחמד שהמפרט שלו הוא: מעבדi7 920 לוח ג'גהבייט X58 6GB זיכרון CL7 של Corsair במהירות של 1600 ספק Corsair 950 קירור למעבד Corsair (זה עם הרדיטור מים/ג'יל) 2 כרטיסי מסך HD5870 (גירסת רפרנס) שעובדים ב- crossfire מארז ANTEC1200 אף פעם לא עשיתי OC למערכת הזאת האם כדי? האם זה יתן לי הבדל באיכות המשחקים? מה אתם הייתם ממליצים?... אולי ביכלל לשדרג אותו וזהו?. ואם כן למה הייתם ממליצים להחליף?
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת. מחפש בגדלים של 120ממ, 90 ממ, ו-80 ממ. מעבר לזה, גם מפצל Y למאווררים.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
1.האם כדי לעשות OC לכרטיס הנ"ל או שהשיפור בביצועים לא יהיה משמעותי? 2.מה הטמפרטורה המקסימלית שאפשר להגיע עם הכרטיס בלי לגרום נזק? 3.כשאני בודק את יציבות הOC לתת לכרטיס לעבוד על 100% של מאמץ? או שכדי לבדוק אותו על משהו יותר סביר כמו 75% כדי שאני יקבל אינדיקציה נכונה יותר לגבי טמפרטורות במאמץ? 4.שיפור של כמה נק' ב3D mark vantage יחשב טוב? תודה מראש לעונים. [br]פורסם בתאריך: 3.03.2010 בשעה 09:00:03 עדכון קטן, ניסיתי להתקין VANTAGE אבל זה כותב שצריך וויסטה אז אני יריץ את הבדיקות ב06
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הי יש לי AMD ATHLON XP 1700+ ורציתי לדעת אם הוא T BRED מבלי להוציא את המעבד ולהסתכל יש דרך אחרת לבדוק?
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
קראתי באתר שכרטיסים עם קירור פסיבי לא יכולים ובעיה לעשות להם CO מה זה קירור פסיבי? ולי יש NVIDIA FX5700LE יש מצב לעשות OC
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , רציתי לעשות OC אז קראתי את המדריך שלכם ולא כל כך הבנתי תחלק השני של ביצוע האובר קלוק קודם כל יש לי E4300 GA - 965P DS3 TWINMOS TIWSTER 2 GB 800MHZ G FORCE 8800GTS 320 BFG OC LIBERTY 400W אז מה שהבנתי זה שקודם כל אני פותח תמארז ומוצא איזשהו ג'אמפר על לוח האם ( שאין לי מושג מה זה ) למקרה שמשהו ידפק אחר כך אני עושה DISABLE ל : Spread Spectrum CPU Thermal Trottling EIST - Enhanced Intel SpeedStep Technology להגדיר טפמ' ל SHUTDOWN שאין לי מושג איזה טמפ' להגדיר כי לא כתוב שם למעבדי CORE2DUO או E4300... להגדיר אופציה של זכרונות ל 1:1 איפשהו... ואם יש לי אופציה בלוח שקוראים לה DRAM Bank Interleave אז להפעיל אותה.. את ההמשך לא הבנתי בכלל כי כל העקרון שמה מבוסס על מעבדי AMD …
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אז ככה יש לי לוח dfi nf4 וזכרונות של king max שעבדו יוםי על הלוח לפניו k7n2 ופתאום במישחקים יש לי פריזים של כמה שניות כול 2 דקות יש בעיות תמיכה בזכרונות או משהו שאני לא יודע עליו? תודה לכול העונים בנסוף המערכת כולה באובר קלוקינג והזיכרונות היו יציבים לגמרי ניסיתי גם ללא אובר אבל הבעייה לא חלפה לה
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אז ככה אין לי מושג במחירים לקירור... המעבד מופיע במפרט מחשב שלי.. פנטיום 4 דואל קור 2.8G יש לי עכשיו קירור סטוק שהתחיל לאחרונה להרעיש... (רעש מוזר כאילו הוא על סל"ד גבוה ובעצמם עובד רגיל). וגם הטפ' עלתה ל46-47 בIDLE.... שמקודם תמיד היה על 42 בערך. חשבתי על סתם לנקות\להחליף את המאורר ולא את כל גוף הקירור.. אבל אם ממש כדאי נחליף את כל הגוף.... בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי אני עומד לקנות מחשב חדש והייתי רוצה ללמוד על נושא הOC אני יודע מבחינה בסיסית והייתי רוצה לדעת קצת יותר למשל על יחס באס בין מעבד לזכרון העלאת והורדת מתחים ועוד וזאת כדי לא לטעות בחומרה שבחרתי, אם יש למישהו קישור למדריך כזה (בעברית) אני אודה מאוד.
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
האם אפשרי לעשות למעבד הזה OC? השאלה היא גם לכמה אני יוכל להגיע ב MHZ
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מאורר נוסף על המוגן, קיבלתי איתו את המאורר המקורי של SCYTHE ואני רוצה לקנות מאורר נוסף של אותה חברה מאותו הדגם (slipstream) אבל יש סוגים שונים של מהירויות RPM, אני מניח שכמה שפחות RPM אז פחות רועש (אך מקרר פחות), השאלה שלי היא האם אני צריך לשמור על סנכרון בין המאוררים, כלומר האם שניהם צריכים לעבוד באותה מהירות ?
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכם, ניסיתי לעשות OC לE8400 שלי ל4 ג'יגה,שמצריכים שהזכרונות ירוצו במהירות של 890 MHZ לפחות...אבל לא הצלחתי להגיע לשום יציבות,ותמיד הבעיות התקשרו לזיכרונות.. ניסיתי להביא להם מתח של עד 2.21 וולט ולשחרר את התיזמונים ל5-5-5-15,אבל כלום לא עזר,וגם כשהורדתי טיפה את תדר המעבד ואת תדר הזכרונות לא הצלחתי להגיע ליציבות... הנקודה הגבוהה ביותר שאליה הצלחתי להגיע היא מעבד במהירות 3.87 GHZ וזכרונות בתדר 860 MHZ...רק במצב הזה הזכרונות והמערכת כולה יציבים פיקס-והזכרונות מקבלים רק 2.05 וולט... ראיתי כאן בפורום אנשים עם מערכות דומות שהגיע עם המעבד הזה לתוצאות פשוט פסיכיות של מעל 4.5,ואני נורא מופתע ומבואס שאני לא מצליח להגיע אפילו ל4... אם מישהו יכול לייעץ לי ולעזור לי,אני אודה לו מא…
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום אני קונה בקרוב את המארז Chieftec Bravo ואני רוצה לדעת עם צריך להוסיף לו מאווררים מעבר לשנים שמגיעים איתו ואם כן אז איפה ולאיזה כיוון? ואם כדי להחליף את המאווררים המקורים בגלל רעש או הספק נמוך מידי תודה
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד intel i5 2400. אני רוצה להחליף לקירור טוב שיקרר ויהיה טוב ל-OC מקסימום 200 שקל.
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אצלי בעוצמת מאוורר של 38 אחוז(auto) במנוחה הטמפ' מגיעה ל70 מעלות אז ביטלתי את מצב הauto של המאוורר והעלתי ידנית לאזור ה90-100 אחוז ואז מתקבלת טמפ של 56-57 מעלות במנוחה הקטע שהמאוורר הזה רועש כך שאני רוצה לדעת מהן הטמפ שלכם במנוחה ובמאמץ ובאיזו עוצמת מאוורר. ומהו טווח הטמפ' המומלץ? תודה נ.ב הכרטיס הוא מספיר המחשב הוא הוא q6600 G0 ומארז p-150 עם 2 מאווררי זלמן 90 מקדימה ומאורר 120 מאחור
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום יש לי 6800 gt של חברת pny. לוח אם של asus p4p 800 se איי גי פי הורדתי ati tool רשום שבמקור הליבה 350 וזוכרונות 500 ו500 כאילו 1000 השאלה איך עושים אוברקלוק ובודקים? אין מדריך של שלבים עם התוכנה? האם עדיף עם התוכנה הזו לבצע אוברקלוק של איי טי איי? והאם מישהו עשה אוברקלוק ל 6800 גי טי דומה לשלי ומה היו התוצאות? אשמח להכוונה תודה לכולם יש לי בנוסף קירור של mv 5 silencer הכרטיס במנוחה 52-53 מעלות. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 408 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שכאן זה הפורום המתאים לשאלה הזאת: רציתי לדעת למה עדיף לחבר מאוור למארז, ללוח ב- 3 פינים, או ישירות לספק עם חיבור 4 פינים מולקס. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-