עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Qtec,

היי אני רוצה לקנות בקרת מאווררים של Enermax (כבר שאלתי קודם אבל זה היה גם על מארז) UC-A07FATR2 ואני צריך חוות דעת ומפרטים על זה. בקיצור כל מה שאתם יודעים ומבינים מזה. *ואיזה צבע כדאי לי לקחת *ודרך אגב- אהבתי את היציאות שלו חוץ מהקריאות.ומסך הכחול (2xusb2, 1xfirewire, 2x audio) * וגם אולי מישהו יאמר לי אם הוא שולט ב4 מאווררים או ב2???!!! כי בחנות אמרו לי שב- 4 ויש רק 2 ידיות לכיוון ובחלק מהאתרים כתוב ש 2 ??? הנה הקישור לבקרה (באתר של Enermax) http://www.enermax.com.tw/uc-a07fatr2.htm ודרך אגב מה אתם חושבים על המאווררים שלהם חשבתי לקנות 2 של 80 מ"מ http://www.enermax.com.tw/uc-8fab.htm

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by White Raven,

עשיתי OVERCLOCK במעבד 1.7 של INTEL עם לוח GIGABYTE 8S655FX SYSTEM BUS = 106 CPU MULTIPLIER = x17 AGP = 71 DRAM = 427 (בזה אנלא ממש בטוח) כלומר הוא מראה לי CPU 1817 MHZ הטמפ' היא ~41 C השאלה היא עד כמה אני צריך לנסות להמשיך את זה - מבחינת טמפ' או אם להפסיק עכשיו הצעות בברכה PS : זה האובר-קלוקינג הראשון שלי

3. Started by jorgito,

שלום! לאחרונה במשחקים מסויימים פתאום המסך נהיה שחור ובעצם האות שיוצא מהכרטיס מסך נעלם - לפעמים אחרי כמה שניות\דקה זה חוזר, ולפעמים כל המחשב נתקע - אני מניח שזה קשור לטמפרטורה שהכרטיס מסך מגיע אליה וזה איזשהו מנגנון הגנה - הכרטיס מגיע במאמץ ל100 מעלות בערך או משהו באזור ה95 (שהבנתי שזה נורמלי לכרטיס הזה), אני עם קירור סטוק של הכרטיס (של CONNECT3D) - עכשיו אני משתמש ב ATI TRAY TOOLS להעלות את המאוורר ל100% (משומה בהגדרות המקוריות הוא על 100% רק כשטמפ' מגיעה ל90 מעלות) אבל לפעמים המהירות יורדת ואז הכרטיס מתחמם והמחשב נתקע. דבר ראשון אני רוצה לדעת אם הבעיה היא בקירור עצמו ואם אמורות להיות לי בכלל בעיות בטמפ' הזו, והשאלה השניה היא אם זה איכשהו קשור לספק (למרות שהוא נותן מספיק …

• 5 תגובות
    • 454 צפיות
  4. 6 פלסטיקים כאלה עגולים קטנים שכנראה שכחתי להרכיב, זה חשוב? כי הקירור מתפקד בסדר גמור בינתיים

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  5. Started by gabig12,

המחשב שלי מתחמם יותר מידי 60+ מעלות יש לי AMD ATHLON 2500 ניסיתי לסדר את הכבלים ולנקות אבק ולא עזר התקנתי גם מאוור מספק ישן וגם זה לא עבד אני רוצה לקנות מאוור טוב אבל הבעיה שאני לא יודע באיזה גודל אני צריך מה אתם אומרים??

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by zahi74,

מחפש לקנות קירור למעבד Q6600 תקציב 300 שקל שיתאים ל- O.C עד עכשיו היה לי ביג טיפון למעבד E6600 ורציתי משהו יותר טוב תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  7. Started by דניאל מלנקי,

היי, אני צריך לדעת איזה הגדרות אני צריך לשנות בביוס בשביל אובקלוק מוצלח.........כי בינתיים כשאני מעלה את הבאס והמעבד מגיע ל3.2 המחשב פשוט לא עולה המפרט שלי: presscot 2.8ghz abit is7-e זכרון של nanya 512mb zalman 7700 alcu xfx6800nu אני ממש צריך עזרה, בקרוב הולכת להיות לי מערכת קירור מים (תוצרת בית) אז אני רוצה שהיא תהיה שמימושית כמה שיותר

8. Started by שמואל דקל,

שלום. יש לי את המעבד האמור עם קירור אוויר ממותג לא ידוע, רדיאטור עומד, בגובה של כ 10 סנטימטר, עם מאורר 100 מ"מ. בבדיקת PRIME95 ו Real temp, לאחר 5-10 דקות, החום עולה לממוצע 90 מעלות, ויכול לעבור מידי פעם את ה 100 מעלות. הלוח אם הינו gigabyte h97m-d3h. עדכנתי לו ביוס ל F8. לא עזר. האם אפשר לנסות עוד משהו חוץ מלקנות קירור רציני?

9. Started by Xt,

אני רוצה לעשות אובר קלוק לראדון 9800 שלי אני לא יודע איפה ואיך לראות מה הטמפ' שלו ובגלל זה אני לא יודע כמה להעלות! תעזרו לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  10. Started by ETB,

כרגע המעבד על 2200 (220X11) עם מתח של 1.725. והמעבד ממש לא יציב, אחרי 5 דקות בPrime95 הוא קורס, ואחרי 5-10 דקות 3DMark03. לפני זה המעבד היה על 191X11 עם מתח המקורי ותזמונים גובהים והכול היה סבבה. זה ממש מעצבן ש9 MHz מז***נים מחרבשים הכול. והמעבד כרגע על 36- 38, ובאמץ על 41-43. המפרט של המחשב: AMD ATHLON XP 2500 +Volcno 6 ABIT NF7-SL ver 2.0 OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Revision 2 Performance Series 2.5/4/4/7 ALBATRON GeForce 4 TI 4280TD 250@270/ 512@576 המעבד עם מכפלה נעולה (ועם חרא סטפינג) מה יכול לגרום לחוסר היציבות???

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  11. Started by eegg,

מישהו יודע אם המאוורים של silenx באמת שקטים כמו שכתוב עליהם (9,11,14 db(??

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by kip,

cpuid נותן טמפ' של 70 במנוחה ב tempin2 מה זה אומר?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Drogba,

שלום , בקרוב אני קונה את המפרט שבחתימה . אני רוצה לעשות קצת OC , בקשר לכ. מסך , שמעתי שהקירור סטוק של פאוור-קולור יוכל להחזיק את הכרטיס בטמפ' יציבות עד שאני אגיע ל4,900 נקודות ב3dmark05 (ע"י OC ) , זה נכון ? ו-2 , כדאי לי לעשות OC למעבד? אני רוצה OC קטן . איזה קירור ( עד 70 ש"ח ) יכול לעזור לי לOC ? וכמה אני יכול להעלות למהיריות של המעבד עם הקירור .

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  14. Started by SeaMonster,

אני מעוניין ב AC Freezer 64 Pro PWM ו 2 מאוררי AF12025 PWM גם של AC איך אני יודע עם הלוח שלי תומך PWM? http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=108 הדגם של הלוח שלי הוא: GA-M55S-S3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2470

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  15. אז ככה בוא נתחיל יש לי מארז כזה נקרא :AeroCool AeroEngine II-BBP תשימו לב שבחלון יש מקום לעוד 2 מאווררים אני צריך המלצה ל 2 מאווררים יחסית זולים שקטים וטובים שזה יכול להיות מאווררים של Arctic Cooling‎ העיקר שיהיו טובים החרבה לא משנה לי העיקר שיהיו שקטים וזולים וטובים כמובן לא סתם חשוב גודל של 12 ס"מ תקציב 100 שקל מKSP בבקשה ...

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  16. Started by roeiw,

אני רוצה לעשות אובקלוק למעבד שלי (Athlon XP 2400+) אפשר להעלות לו רק את המהירות של הבאס ואת המתח לכמה כדאי להעלות כל אחת מהאפשרויות? (הזיכרון פועל במהירות 266Mhz)

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by zniibidl,

במערכת ביג טייפון של תרמלטייק יש משאבה של 90-120 ליטר בשעה [תלוי אם זה החדשה או הישנה יותר] במדריך באתר רשום 2000 בין 120 ל-2000 יש הרבה הבדל...אז רציתי להבין קצת יותר בקשר לזה? איך זה הגיוני? ובכלליות האם אתם ממליצים על קירור מים ביג טייפון של תרמלטייק?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  18. שלום לכולם, כהמשך לOC של המחשב שלי, החלטתי לעלות מFSB375 ל400. מה שהעלה את המעבד ל3.2 (X8, 1.36V, יציב 3 שעות בPRIME95 והגיע עד 51 מעלות - אני מרוצה). ואם זאת, העלה את הזכרונות ל800Mhz (מהירות מקורית 675). הבעיה היא כזאת, במהירות הזאת אני לא מצליח להגיע לתזמונם 4-4-4-12, או אפילו 5-5-5-15. אני עכשיו עובד על תזמונים 5-6-6-18, עם מתח של 2.06V וזה עדיין לא עובד כזה טוב, אחרי 20 דקות בדיקת זכרונות בPRIME95 קיבלתי שגיאה =/ . (החברה אומרת שהם אמורים לעבוד ב1.9 ב675 עם תזמונים 4-4-4-12 מה שלא בדיוק נכון, היה צריך עוד מתח). האם נראה לכם שאני יכול לעלות עוד את המתח של הזכרונות בלי לגרום ליותר מדי נזק? יש בכלל סיכוי להרוס את הזכרונות מ-OverVolt? לזכרונות אומנם יש אחריות לכל החיים,…

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by LazyCat,

תודה.

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  20. השאלה בכותרת.. יש לי הזדמנות לקנות אחד במחיר הזה.. חדש דנדש.. שווה?

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by SomeoneUknow,

טוב אתמול קיבלתי את המעבדE5200 אז הגעתי איתו ל3.3יציב במתח של זכרונות 1.9 ושל מעבד1.150 יציב למשך שעה . עכשיו ברגע שהעלתיאת המהירות ל3.4 פתאום התחילו להיות בעיות מתח הזכרונות עלהל1.94 ומתח המעבד ל1.18 וזה מסרב לעשות בדיקה לשעה הנה תמונה :

22. Started by huber,

כשהוצאתי את ה HEATSINK של המעבד לנקות אותו, נשבר לי איזשהו זיז קטן על הסוקט של המעבד שעליו נתפסה כל יחידת הקירור. ניסיתי להדביקה עם חומר מיוחד, אך כנראה המגע בינה לבין המעבד לא טובה מספיק כי החום קופץ לכמעט 80 מעלות (לפני כן הוא לא עבר את ה 40). לפי דעתי, אם אשים גריז טרמי זה יפתור את הבעיה אך כמה שאלות לפני כן: 1. במגע בן משטח ה HEATSINK לגוף המעבד יש חומר לבן קשה (המוליך הישן?), איך מורידים אותו? 2. אפא קונים גריז טרמי (עדיף את הארקטיק סילבר) באיזור נהריה עד חיפה? 3. למה לשים לב בעת מריחתו?

23. Started by swisaavi,

קניתי את הזכרונות האלה: http://www.skypc.co.il/pl_product~996593~15~0.htm הלוח אם מפעיל אותם ב 800mhz ניסיתי לשנות בביוס את התדר (יש אפשרות רק ל 1066mhz ולא ל 1000mhz), העלתי את הוולט ל 2.0-2.1 ב dram voltage, וזה לא מצליח, הווינדוס לא עולה. לוח אם: EP45-DS3R.

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by alfus73,

שלום, קראתי המדריך כיצג לנקות את המאוורר. שאלתי היא כיצד לפרק את המאורר ? האם בכלל צריך לפרק את המאורר לצורך ניקיונו?

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  25. ATHLONE 64 BIT WHINCHESTER NF4UL-9 GIGABYTE 512 MB A-DATA )3-4-4-8 6600GT אני משתמש בתוכנה NTUNE בשביל האוברקלוק אבל אני לא יכול להעלות שם מתחים.. זה מסוכן?? רק בביוס אני יכול לבצע זאת למעבד בלבד הטמפ' שלי כרגע הם נעות בין 40-50 של כ.מ ו מעבד.. 2200-@2000- מעבד (1.4V 540@500 -כ.מ יש לי אפשרות גם להוריד תיזמונים לזיכרון.. אבל אני יודע שזה זיכרון די ישן ולא משהוא לOC. יש מצב שזה ישרוף לי אותם בלי סיכון אוו העלת מתחים ?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים