אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
לפני ששמתי מאוורר חדש למעבד והוספתי שתי מאוורים למארז הטמפ' של המעבד הייתה 75-79 מעלות... שמתי את כל הדברים האלה(ש Nihility עזר לי מאוד מאוד לשים את המעבר של המעבד וגם את שני המאווררים) ועכשיו הטמפ' של המעבד היא 45-51 מעלות... עכשיו המחשב עובד הרבה יותר חלק...... ושום תודה רבה רבה ל-Nihility....
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אוקי החלטתי לבנות מערכת שליטה על חמישה מאווררים.. יש שני מדרכים לזה באתר אבל אני החלטתי לנסות שיטה משל עצמי.. יש לי בעיה כלשהיא שאני אפרט אליה בהמשך אבל נתחיל מהתחלה.. ראשית אני אפרט באיזה חומרים אני משתמש.. -5 מתגים on/on בעלי שלושה רגלים. -10 דיודות (צבע אחד לכל אחת). -12 וולט מהספק. -5 וולט מהספק. אוקי הינה תמונה שמתארת את סכמת החיבורים שלי.. אל תתיחסו לחלק של הדידות ותסלכו על המערכת בלי הדיודות מערכת פשוטה נכונה ואפילו על ידי בדיקה שערכתי עובדת.. בעצם מה שעושה המתג on/on בעל שלושה הרגליים הוא מנתב את החשמל או רגל מרכזית פלוס רגל שמאלית או רגל מרכזית פלוס רגל ימנית.. כפי שאתם רואים המתח של ה12 וולט עובר בכל הרגלים השמאליות של המתגים, והמתח של ה5 וולט עובד …
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני בודק את זה? בבקשה..כי כמו ש gigabyte מסבירים אפשר לשנות את ההספק מהביוס אצלי =\ כמו כן אפשר לעשות OC מהביוס שזה כבר בדקתי ועובד
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לוח מסוג הנ"ל , הבעיה שנכנסים ל BIOS תחת תפריט ADVANCED לא מוצא שום אפשרות ל OC. משהו כמו JUMPERS FREE CONFIGURATION. כאילו אפשרות ה OC נעולה או מוסתרת ב BIOS. קראתי במדריך הלוח אם שהורדתי מאתר היצרן שהלוח באמת מאפשר OC. האם צריך לעדכן BIOS?. אז בבקשה עזרתכם . תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז אין לי הרבה ידע בכל מה שקשור לקירור אבל כן חשוב לי שזה יהיה יעיל,שקט ויתאים ל OC אם אעשה זאת בעתיד. אני צריך קירור למעבד core quad q9300 ,כרטיס מסך כנראה 8800GTS 512 ולזיכרונות. בנוסף רציתי לדעת אם יש שימוש במערכות קירור של מים?זה יעיל?ואם כן למה אני לא רואה אנשים שמשתמשים בזה? קירור למעבד קיבלתי המלצה על Thermaltake Big Typhoon VX .האם זה שקט ויעיל בקירור?מן הסתם שהוא יותר טוב מהקירור שבא עם המעבד נכון? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הארטיפקטים לט נובעים מטמפ', אלא מ OC גבוהה יותר, מה אפשר לעשות? להעלות מהירות ליבה? להעלות מתח? תודה מראש, אלי.
-
- 10 תגובות
- 661 צפיות
-
-
איזה קירור יתן לי ביצועים טובים יותר (כמה שפחות מעלות) לטמפרטורת המעבד? האם עדיף לי הקירור הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd2122661159.htm או זה: http://www.pch.co.il/docs/pd767088818.htm ואם אפשר גם הוכחה או שתים :-) תודה למי שיכול לעזור
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לאחר קריאה בסטיקי, נכנסתי לבלבול קטן, כנאמר מעבדים מסדרת הE4XXX, QUAD וE6XXX יכולים בבטחה להגיע ל75C במאמץ אך נאמר בסוגריים שאלו מעבדים שבCORE TEMP ה-TJ MAX שלהם הינו 100C בגירסא 0.95, לצערי לא הצלחתי למצוא הורדה פעילה ל0.95, ולכן בדקתי עם 0.99.4 העדכנית. המצב נראה כך - אז האם גם עם המעבד שלי ניתן להגיע ל75C במאמץ בבטחה, או שהוא משתייך לקבוצת אלה שהטמפ' הגבולית המומלצת היא 60-65C? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מחפש לוח תומך קונרו טוב ל oc עם sata 2 בסביבות 1000 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה, ופתחתי את הזיפ, ושעות ניסיתי להבין איך מפעילים, קראתי את ה readme, זה גם לא עזר.. אני פותח את התוכנה.., אחרי המקבץ שאלות שלו הוא מנסה להתחבר לאיפהשהו, ולא מצליח, סגרתי את הפיירוואל, ניסיתי.. - גם לא עזר, זה לא הצליח להתחבר.., בreadme רשום שאם יש רשת או משהו כזה, צריך לרשום את הפרטים של המחשב, או לא יודע מה רוצים ממני.., אבל יש לי רשת, אח שלי הוא המחשב הראשי.., הADSL מחובר לאח שלי בכרטיס רשת אחד, ובכרטיס רשת שני שלו, הוא מחובר עלי בכבל רשת.., אנחנו לא משתמשים ברוטר.., אז איך משתמשים בתוכנה הזאתי, מישהו יכול לעזור לי בבקשה?, תודה..
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שבועיים והוא נכבה כמה פעמים בזמן משחק. החזרתי אותו חזרה לבדיקה ואמרו שהייתה בעיה (כנראה בהרכבה) של הקרור על המעבד. עכשיו שוב יש בעיות, אחרי שעה של משחק ב- GRID/COD4, אני רואה שהמעבד ב- 80 מעלות !!!! (אז כמובן שאני מפסיק). ב- idle אני רואה שהמעבד ב- 37 מעלות פחות או יותר (אני משתמש ב- EasyTune 5 כדי לבדוק את הטמפ'). אני מנסה להבין משהו, האם זו תקלת חומרה או שיש בעיה של איוורור ? האם משהו במפרט נראה בעייתי ויכול לגרום לטמפ' הגבוהה ? מה לעשות ?!!?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אתמול התחדשתי בArctic Liquid Freezer 240, למרות שבמקור המארז שלי התאים ל120, שהמוכר שאל אותי האם המארז מתאים- עניתי לו שמיצידי אני זורק את המארז, העיקר הקירור יורכב :-). בחיי קירור מדהים למחיר יחסית לקירורי AIO, גם בשיא הסל"ד (6000 משאבה, 1500 מאוררים) הכל ממש שקט ונעים לאוזן, הI7 860 הזקן מבדיקה מהירה קופץ בקלות ל4GHZ על 1.3V, בהמשך נכוון את המתחים למינימים הנחוץ, מבחינת הטמפ' במאמץ הם סביב ה20+ לטמפ' החדש. אבל יש בעיה קטנה עם הלוח הדפוק של אינטל-DP55WG, מיתברר שאם מהדקים עד הסוף את הברגים של המשאבה על המעבד משהו קורה ללוח והוא לא נידלק ביכלל ומאהבהב לשניה את הלד של VRM, חשבתי שהלוח מת ורק אחרי ששיחררתי קצת את ההברגה הלוח הסכים להידלק- …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות תנינגה ולשים לו מאוור יותר חזק מה דעתכם?! תודה ענקית לעוזרים.ואם יש קירורי אוויר יותר חזקים מהנינגה תציעו ל בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בפעם הראשונה בחיים שלי עשיתי OC, הצלחתי להעלות את GF 4 העתיק שלי ב-20 נקודות בטרידימארק 03 אבל הבעיה היא שנהיו לי נקודות קטנות על המסך, בצבע סגול ולפעמים ירוק, כשאני מחזיר את הליבה והזיכרון למהירות הרגילה ומפעיל מחדש הן נעלמות איך אני יכול להשאיר את הכרטיס באובר מבלי שיהיו לי נקודות על המסך ? תודה !
-
- 12 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי לאחרונה רכשתי מחשב חדש לוח אם GIGABYTE 965-DQ6 מעבד E6300 זכרון : 2X1GB KINGSTON VALUE RAM 667MHZ כ.מסך LEADTEKGF 7600GT EXTREME הטמפרטורות נראות לי ממש גבוהות הלוח במנוחה כ 45 מעלות בממוצע , המאמץ למשל של המרת סרט (ENCODING) הוא מגיע לכ 53 מעלות הכרטיס מסך 67 מעלות במנוחה 72 במאמץ דרך אגב המארז שלי הוא טרמלטייק סופרנו עם מאוורר 120מ"מ מקדימה ואחד מאחורה ספק 500W ENERMAX LIBERTY ללוח שהללו אותו כמו DQ6 ציפיתי שיהיו טמפרטורות הרבה יותר נמוכות מה דעתכם חברים?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה קירור, ואני זקוק לגז המזגנים,אני יודע שקוראים לו פריאון 22, אבל חיפשתי בכל רחבי האינטרנט,ואני לא מוצא!!!, מישהוא יכול לעזור לי?, אני זקוק למיכל בגודל דומה לגזיה,ואפילו קטן יותר. בתודה, MuTaTiOn.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הלוח שלי הוא abit IS7. יש לי את התוכנה ClockGen בגרסה: CG-ICS952607 לפי הקובץ readme הוא מתאים ללוח שלי (גם לפי האתר). יש לי אפשרות גם לעשות את האוברקלוק דרך הביוס. אז מה הדרך הטובה יותר לעשות את האוברקלוק? בביוס או בתוכנה? או שזה לא משנה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה שתמליצו לי על משחה תרמית הכי טובה שיש היום בשוק דוד שלי אמר לי איזה משו X-2 אבל אני מעדיף את האמלצות שלכם תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
קודם כל, הרשו לי לציין שעברתי על הקישורים בסטיקי, אבל הם רק בלבלו אותי יותר :\ ולעניינו - מאורר 120 אחורי בCompucase 6A19 שווק משום מה, ואשמח להמלצה על מאורר 120 כמה שיותר שקט - ברמתו של המאורר הסטנדרטי, עדיף מזיגזאג, אך לא חובה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
המארז שלי מצריך שימוש במאוורר (קדמי) בעובי 1.5 ס"מ (מאוורר של 8X8). מאיפה אפשר להשיג מאוורר כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום יש לי גיפרוס 8600GT 256MB DDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=206 הגעתי למצב שהקרטיס כאשר אני לא מפעיל יסומים גרפים עומד לי על 54 מעלות ובמאמץ מגיע בשיא ל-70 מעלות חשבתי להחליף אותו לאותו דגם של אסוס האם כדיי האם הוא יתחמם פחות...? http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=514&l4=0&model=1627&modelmenu=1
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
from where i can download a program like CLOCKGEN that support ECS P4VXAD or any OC SOFTWARE to CPU THAT SUPPORT THIS MOTHERBOARD and compatibles thank to every body that will answer
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג ספק כח לא רועש ? (שבא בלי מאוורר אלא רק עם צלעות קירור כדי להוציא את החום) אני לא יודע אם זה כבר הגיע לארץ ???
-
- 7 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שלTT יש מאווררים עם לדים, זוהרים למארז. השאלה שלי האם הם אמינים? הם טובים? הם יעשו את העבודה? המארז המתוכנן הוא Nzxt Apollo.. אני מוסיף לו מאוורר 120mm מקדימה
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-