אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני הולך להרכיב מערכת שתהיה מורכבת מ e2180 Gigabyte GA-P31-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard שני סטיקים של אחד גיגה 667 או 800 (החברה בהתאם להמלצתכם) ספק 400W ג'נרי ומארז sunbeam transfoermer. איזה קירור מומלץ להרכיב למעבד (עלו תועלת מקסימלית) ולאילו ביצועים אני יכול לצפות? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מעבד I5 2500K לוח אם P8P67 (עם UEFI BIOS) זכרונות Elixir 4GB 1333MHZ ורציתי לדעת לכמה אני יגיע בערך ? כי אני רוצה להשתתף בתחרות ה-OCTOBER של הפורום (: נ.ב. - קירור V6, אם צריך לשפר, כמה תעלה לי מערכת קירור טובה? או איך אני יכל לשפר את הקירור שלי ?
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
לוח אם: DFI Lanparty nForce4 SLI-DR קירור: Thermaltake BigTyphoon מעבד: AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual-Core זכרונות: PQI PC3200 DDR400 2GB (כנראה שאני אקח זכרונות אחרים ל-OC) נראה לכם שאפשר להעלות את המהירות ל-2.4GHz? המהירות המקורית של הכפול ליבה הזה זה 2.0Ghz :-\
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ככה הגיע הזמן שהכרטיס שלי ינוצל עד הסוף (המר אולי) והחלטתי לעשות לו אובר קטן... עכשיו הכנות מיוחדות לא ממש עשיתי אבל לקחתי מאוורר 80 ושמתי אותו ממש מתחת לכרטיס כדי שינשוף עליו אוויר (אין עם זה בעיה נכון??? כאילו המאוורר 80 מעיף עליו וה 40 שעל הכרסיט מוציא. לא אמורה להיות בעיה עם זה נכון<?) ככה שאני מצפה ללפחות 30 מגה הרץ לליבה ולזכרונות מה אתם אומרים? התוצאות בסוף הת'ארד
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 Venice 3000+ BW-E6 ABIT KN8 Ultra 1024MB DDR400 CAS 2.5 TWINMOS אני לא מתכנן לעשות עכשיו אלא עוד שנה-שנה וחצי.... כמה לדעתכם השילוש הזה מסוגל ?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
נגיד עם קירור ממש ממש טוב עד כמה הוא יכול להגיע? ועם ה-TUNIQ TOWER עד כמה?
-
- 9 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם מסקרן אותי לדעת לכמה המקסימום שבמקסימום הגיעו בC@ עם זכרונות DDR I במהירויות ליבה\זכרון בכרטיסי המסך
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כמה HTT ? אני עושה בירור בשביל חבר שלי ...
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות לי איזה סטיק 256 מגה של ADATA, אלו מ KSP שעולים פחות מ 300 ש"ח, למטרת אוברקלוקינג בלבד. אז רציתי לדעת לכמה הגעתם איתם? ועל איזה מתחים? כי ראיתי באתר של ADATA שהמתח הסטנדרטי שלהם זה 2.8 וולט, מה שנותן לי להעלות להם רק 0.1וולט עם הלוח שלי(אם אני אקנה את הזכרונות האלה זה בשביל לחסוך VDIMM)
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הבארטון הזה חזק באוברקלוק.. לאן הגעתם איתו? אפשר להביא איתו איזה 2.5 ככה? לציין קירור לוח זכרון ושאר השטויות *חשוב****
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
אני הגעתי ל : ליבה 624 MHZ זיכרון 1323 MHZ 3DMARK05:4584 http://service.futuremark.com/compare?3dm05=761432 מה איתכם?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני מתכנן לבנות שרת.. בסביבות ה 12 כוננים בלי שום דבר אחר אולי כרטיס מסך זול עם מעבד P3 יש למישהו מושג איזה ספק אני צריך? כמה וואט לוקח הארדיסקי ממצוצע ואם אפשר להרחיב בנושא? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
לכמה מעלות אמור להגיע Q9550?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי מופיע בצד, הטמפרטורה במנוחה 47 מעלות למעבד ובמאמץ עד 58 עם כלים לבדיקת מאמץ. לכמה נראה לכם שאוכל לדחוף את המערכת ללא העלאת מתחים? דרך אגב, מדובר במארז גדול עם סירקולציה טובה יחסית.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לבצע אוברקלוק קל למערכת שלי, רק קצת להאיץ אותה - לא משהו עם העלאת מתחים או משהו בסגנון יש לי מעבד Pentium 4 Prescott 3.0Ghz עם לוח ASUS P4P800-SE וזיכרונות Value של קינגסטון. הקירור למעבד הוא Zalman CNPS7000-AlCu LED והמארז מקורר די טוב. אני גר בדרום (לא כזה בדרום) וללא מזגן וטמפרטורת המעבד במנוחה היא 48 מעלות, במאמץ בערך 54 עד 57 וטמפרטורת ה-Northbridge היא 34 מעלות. הסיבה שבגללה אני חושש לעשות אוברקלוק היא העובדה שדי חם ואין מזגן וגם בגלל שזה מעבד Prescott. מה אתם אומרים, ניתן לעשות משהו?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום http://www.arctic-cooling.com/further_prod2.php?idx=60&data=1&disc= הבנתי שזה 2 גרם ??? ??? לכמה מריחות זה מספיק?
-
- 13 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך 6770 HD שפיר מהירות השעון שלו MHZ 850 ומהירות הזיכרון 1200 MHZ הפעלתי את הסימולטור p3d והיה 18 FPS עשיתי אוברקלוק ל 940MHZ / 1290MHZ בטמפרטורה של 50 מעלות הבעיה שה FPS נשאר על 18 עשיתי ריסטרט לסימולטור וזה לא השפיע השאלה האם בכלל כדאי לעשות אוברקלוק במצב הזה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היא ה + ו איזו מהן היא - תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
ללהקת רוק (אלבום בכורה) דרושים אנשי אינטרנט שרוצים להצטרף ולהוביל פרוייקט יש דומיין יש שרתי אירוח יש טאלנטים שיכתבו באתר ( אנשי עיתונות וסלבריטיז) יש קונטנט מנג`ר דרושים WebMaster WebDesigner עם אוריינטציה פלאשית .... ( : )מעורערים קלות בנפשם - יתרון( האתר מיועד לספק מידע אינפורמטיבי על ההרכב וכן להכיל מידע עיתונאי (רכילותי משהו) מחיי סצינת הרוק בת"א ובארץ. רעיונות יתקבלו בברכה. התנדבותי לפרטים ניתן להשאיר טלפון למיילים הבאים winstonlights@hotmail.co.il Tomer.elbaz@Sap.com
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שהרגשתם הקור מקפיא את הכל, וגם את המעבדים, עכשיו האם כדאי לי ללכת על הכל ולנסות להגיע ל-650 מגה הרץ עם פנטיום 3 450, לפי הטמפרטורות הבאות, בהחלט המעבד הוא לא הבעייה...
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נשבר לי כנף במאוור של ההיטסינק שעל המעבד. השגתי מאוור חדש אך בניגוד למאוור הקודם בו יש 3 חוטים (שחור, אדום וצהוב) לחדש יש רק 2 (אדום ושחור). מפה מתבקשת השאלה, צהוב מהו? אולי מד RPM? אנא הגיבו רק אם אתם בטוחים...
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי מחשב: פנטיום 4 עם 128 MB RDARAM, חלונות אקס פי וGEFORCE 4 TI4600 כמובן. מהירות הזיכרון היא 650MGH והליבה 350 אם אני לא טועה. אני יודע שבעיקרון צריך לנסות וליראות עד מתי המחשב מפסיק להיות יציב ואז להוריד קצת. אבל השאלה שלי היא אם מישהו יודע עד כמה או כמה ממולץ לעשות אובר קלוק לכטיס הזה? הוא פשוט מארה"ב וכבר הוא התקלקל פעם אחת (בלי קשר לאוברקלוק) וזה היה סיפור להחזיר אותו אז מי שיודע שבבקשה יגיד לי.... בתודה MOOMOO
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-