עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני טס מחר לארה"ב אז אני יכול להזמין מnewegg או כל חנות אחרת קירור אוויר למעבד 920, הקטע הוא שאני צריך קירור יחסית קטן כי המארז שלי דיי צר: הנה ה SPECS של המארז: Thermaltake Lanfire VM2000 | Hardware.Info United States Thermaltake Lanfire VM2000

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by BNDor,

זה נשמע קצת טיפשי אבל לא עדיף במקום כל המאווררים הקטנים האלה למארז ולספק ולמעבד וכל הגאדג'טים של הקירור מים והכל... פשוט לשים איזה מאוורר גדול או להניח את המארז מתחת למזגן, לפתוח את הדלת שלו ??... זאת שאלה רצינית.. תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by rank,

אני יודע שהOC זה שינוי ההגדרות בביוס ... עכשיו השאלה היא האם הפירמוט מאפס את ההגדרות בביוס ? . אם כן אז כדי לי לפרמט את המחשב לפני הOC ?!

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by ThePinkPanther,

אני צריך דבק טרמי כדי לחבר היטסינק למשהו (מודם,אם זה מעניין את מישהו) איפה אני קונה? לא ראיתי בשום חנות באינטרנט

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by madnaor,

בד"כ הטמפרטורה הכללית של הכרטיס במנוחה עמדה על 58 מעלות התקנתי דרייברים חדשים אתמול הפעלתי את המחשב אחרי ההתקנה ועדיין הכל היה בסדר היום התקנתי מאוורר חדש בקידמת המארז לאחר שהפעלתי מחדש את המחשב הטמפ זינקו ל78 מעלות במנוחה!!!! מה עושים???

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by sgsg,

חיברתי לוח חדש למחשב ישן (GA-7n400S-L) והתקנתי עליו מעבד ( ATHLON XP 2400) הקירור (VOLCANO 9) עם MX1. עד עכשיו מהירות המאוורר הייתה נקבעת ידנית - ככה שרוב הזמן הוא היה מהיר ורועש כדי לא לקחת סיכון. היום כשחיברתי, החלטתי לנסות לחבר את החיישן שמגיע עם הערכה של הוולקנו כדי שמהירות המאוורר תיקבע אוטומטית. בדקתי ב SPEED FAN והטמפ' שזה מראה לי די גבוהה (תמונה), והמאוורר מסתובב לו בכיף על מהירות בינונית וגם הרוח שהוא זורק היא קרירה (מדידה עם היד). החיישן שהתקנתי דבוק לחלק התחתון של המעבד, כך שהוא אמור לתת את הדיוק הכי טוב. אני יודע שבלוחות של ג'יגה בייט יש קטע עם החיישנים, אבל הטמפ' מופיעה לי בכל תוכנת מדידה (AIDA, EVERST, SANDRA, SPEED FAN). זו הבעיה המוכרת של ג'יגה בייט או שאנ…

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי זיכרון 256DDR333 של מיכרון הוא מגיע ב CAS 2.5 - רציתי לדעת עם אני מוריד אותו ל 2.0 איך אוכל לבדוק יציבות (בהנחה שזה יעבוד) - כלומר באיזו תוכנה להשתמש בבדיקת שגיעות על הזיכרון ? שאלה נוספת היא האם שינוי הגדרות אלו יכולה בתווך ארוך לפגוע בזיכרון וביכולותו להציג תזמונים מסוימים, ובסופו של דבר אצטרך לרדת שוב ל CAS 2.5. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by Arnold,

מאתי שאני מעלה את ה SYSTEM CLOCK ל 145 MHZ אני מסך כחול מאתי שWINDOWS מתחיל ?? מה לעשות? ???

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  9. אני רוצה לעשות OC למעבד שלי ואני לא יודע איך אני לא יודע כלום!! יש פה מדריך באתר והוא לכרטיס מסך ואני לא מוצא למעבד במדריכים הם מסבירים ואבל אני לא יודע איך לעלות את הנתונים עד כמה לעלות מתי אני יודע שזה מצב יציב אני לא יודע כלום אני גם לא יודע איזה תוכנות צריך אני יודע איזה סיכון יש ב OC אז השמח אם מישהו יסביר לי איך לעשות OC במדריך יותר מפורט או להסביר לי אישית

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by reviZor,

שלום אנשים אני מודע שהנושא ממש חרוש כבר. אבל למרות זאת אני מעוניין להחליף קירור לכרטיס מסך Asus EN8800GT לרוב בגלל הרעש המשגע שקירור הסטוק עושה. וגם ברצוני לקנות קירור למעבד Q6600 G0 בגלל שקירור הסטוק לא ממש מצליח להפטר מהחום וגם בגלל שהוא די רועש אם הוא עובד על סביבות ה90% התקציב שלי הוא גג עד 600 שקל למרות שהייתי מעדיף לבזבז פחוט. הדבר ההכי חשוב לי הוא שקט כמובן גם שיקרר טוב. נ.ב למעבד אני רוצה לעשות OC את הכרטיס מסך אני משאיר על סטוק. תודה מראש לכולם וסליחה על שאני חוזר לנושא אם שני הרכיבים האלא.

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by ScreameR,

הזה : ENERMAX FS-710-B 2 ATX FileServer ATX Black Case - 3 fans - NO POWER SUPPLY

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  12. Started by jojo36,

האם שווה את המחיר???? http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=242&products_id=8558

• 12 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by tomer434,

בדקתי בBIOS ויש לי 32 מעלות למעבד... יש לי אפשרות לעשות OC ושאני ב60Mhz יותר המחשב עולה שהוא מגיע לוינדוס יש לי מסך כחול.... ניסתי לעשות את הOC דרך EasyTune 5 של GA אבל גם שאני עושה שמה +2% זה נתקע ועושה מסך כחול.... פעם הצלחתי לעשות עוד 500MHZ (יענו 3.5GHZ) אני לא מבין מה הבעיה פתאום?.... יש לי Win 7 (הכי עדכנית) P35-DS3P Huntkey 80Master 700W Freezer 7 PRo E8400 הטמפרטורה לפי הביוס 32 לפי התוכנות Core Temp הוא נימצא על 36 מעלות מתח Min 0.9750 Max 1.1625 תודה רבה לעוזרים!

14. Started by tom123,

אקיצר.. קניתי אותו והטמפ' של המחשב שלי ממש גבוהות עכשיו שאני שם את היד לייד המאווררים זה בקושי מוציא אוויר!! מה זה בדיחה??? אם אני יחליף אותם ב- SF2 יהיה הבדל משמעותי הוא מוציא הרבה יותר אויר? אקיצר מארז ממש לא מומלץ למרות שהוא יפה

• 10 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by רוני רו,

היי החלפתי בקידמת המארז מאוורר 12 ס"מ שמכניס אויר , בדופן המארז מאוורר 8 ס"מ שמכניס אויר , בחלק האחורי מאוורר 12 ס"מ שמוציא אויר חם , יש גם את הספק שגם מוציא אויר. האם אלו טמפרטורות סבירות?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by RealG,

על איזה קירוראתם ממליצים ללכת עם ה ל1950XTX וה CF?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by Nightm@re,

היי תגידו איפה בארץ איפשר לקנות בלוקים לקירור מיים?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  18. הלוח והכל תומך ב133 כך שרק המעבד יומהר. מה סיכויי ההצלחה ? האם צריך לבדוק משהו לפני קניית המעבד (סדרה) ?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  19. המפרט בחתימה. הסטיק של 512MB הוא מ rev2.0 ובעל צ'יפים BH-6 והסטיק של 256MB הוא rev1.1 ועם צ'יפים BH-5. המערכת כמו שהיא עכשיו חדשה לגמרי אבל עם צמד הזיכרונות היו לי בעיות מאז הימים הלא רחוקים שלי עם Epox 8RDA3+ ומעבד 1700+. ברגע שאני מעלה את הבאס ל400MHz המחשב אמנם מעלה ווינדוס אבל קורס לפחות פעם ביום ולא עובר 3DMark03 בלי לקרוס. כרגע אני על 195x11.5 והמחשב יציב לגמרי. ניסיתי לשנות את התיזמונים ל 11-2-2-2 והעליתי את המתח ל2.8 אבל בגלל העלאת התיזמונים המחשב אפילו לא עושה פוסט. ברור לי שהבעיה נובעת מהאי תאימות בין הזיכרונות אבל השאלה אם אני יכול לעשות משהו כדי להתגבר על הבעיה הזאת, כי אני חייב את ה 256MB הנוספים ואם אני אחליט למכור אותם אני אפסיד לא מעט כסף. טנקס.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by pixelsight,

שלום עד כמה אני יכול לאגיע איתו באובר קלוק עם קירור אלומניום רגיל של האמדי הגעתי איתו ל900 מגה הרץ יותר מ900 מערכת ההפעלה לא עולה לי השאלה שלי האם עדיף לקנות קירור מנחושת של קול מאסטר ועם הוא יעזור לי להגיע ל 1G

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by dinbrca,

זה המפרט של המחשב שלי: לוח אם: Gigabyte EP43-DS3L מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 (2.4GHz) כרטיס מסך / גרפי: Geforce 8800GT 512MB זיכרון: Corsair 2x1024MB כלומר בהתחלה המעבד היה על FSB של 266 ו1.28750V ועל פי Super Pi Mod 1.5 המהירות הייתה 31 שניות לאחר מכן: FSB:285 ואותו Voltage והמהירות הייתה 20.672 שניות (כבר לא נראה לי הגיוני כי סך הכל המעבד הואץ ב7% מהמהירות הרגילה) לאחר מכן: FSB: 300 ואותו Voltage והמהירות: 19.5 שניות (די הגיוני) ולאחר מכן: FSB: 335 ו1.3V והמהירות:22.672 זה אוברקלוק בכלל לא נראה לי הגיוני.. מה עשיתי לא נכון?[br]פורסם בתאריך: 1.08.2009 בשעה 18:37:03 אוקי הבנתי למה זה קורה אבל לפי המדריך לOverclock צריך לעשות את התכונות הבאות כDisabled:EIST Spread Spec…

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by bad-sector,

אז ככה, יש לאחי ולאחותי פנטיום 4, פשוט לא שומעים את המאוורים שלהם!!!! אני עם Thermaltake VOLCANO 11 + - Xaser Edition Highest Performance וגם על הכי נמוך הוא פשוט קודח!!! אני רוצה להחליף אותו למאוורר שלא יוריד מהביצועים אבל יהיה שקט... ממש שקט! (חשוב שיהיה טוב כי אני מתכנן OC קליל...) על איזה סינק אתם ממליצים? שיהיה קר וטוב ושקט ביותר?...

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by Ametrine,

הלוח Gigabyte GA-P35-DS3L טוב ל OC? או שהוא לא משהו ויקב?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by lev-27,

מסיבה לא ברורה לחלוטין תוכנות לבדיקה טמפרטורה של המעבד מציגות נתונים לא נכונים. בביוס הטמפרטורה של המעבד היא 24 מעלות (E7400 עם קירור עצבני של ZALMAN ומשחה טרמית AC), אבל במערכת הפעלה Real Temp ושאר הסוגים מציגה 38 מעלות, שזו הטמפרטורה הכללית של המערכת לפי הביוס. בקצרה הנתונים לא מדוייקים ואני לא יודע למה. איך אפשר לבדוק?

• 7 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים