אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
ברשותי נייד בעל דגם dell Latitude CPi R400GT אמור להיות לו מאוורר מאחורה שמקרר צינור נחושת שמוביל למעבד, אך המאוורר הוסר ואינו מקרר בעצם ונשארה רק הפס נחושת הזה, כרגע שום תוכנה לא הראתה לי שיש חיישן בתוך המעבד אך speed fan מראה הטמפ' במעבד עולה מ42 בהרגתיות תוך 30 דק ל60~ מעבד פנטיום 2 400 96 ראם זה פאן של 3 סמ גג ולא 4 ולא מצאתי בארץ של 3 או 2 אם מישו יודע מאיפו פשר להזמין..
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אלה המעלות שלי במנוחה : לפי אוורסט. לוח אם -32 מעבד - 38 כרטיס מסך - 41 HD - 24. הוספתי קרור למעבד של אינפיניטי קראתי קצת בפורום ומחוצה לו על OC ועל הלוח שלי. ונשארו לי קצת שאלות משלי. לגבי הזכרון האם לפני תחילת האוברקלוק עליי לשנות משהו חוץ מהיחס ל 1:1? אם כן,מה? מהירות הFSB שאני מעלה..לאן בערך אני יכול להגיע וכמה לעלות בהתחלה באיזה קצב של כמה קפיצות? לגבי המתחים זה הנושא שהכי מלחיץ אותי..מתי אני צריך לשנות ובכמה.. תודה על מתן המידע והעזרה !
-
- 12 תגובות
- 669 צפיות
-
-
איך עושים OC לכרטיס הנ"ל, יש לי תוכנת RivaTuner 2.09 ואני נמצא בטאב של ה-OC. איזה Clocks להזיז? בכמה וכדומה... תודה!
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היה לי XP PRO עם SP1... הבנתי שהיתי צריך SP2 בישביל זה...הורדתי SP2 התקנתי את הדרייבר מהאתר של AMD איפשרתי בביוס והגדרתי את הצריכת חשמל על "מינימלית" עדיין לא עובד... מה קורה פה? אני צריך לא לגעת בכלל במחשב כדי שזה יעבוד?
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות מין אוברקלוק ל מאוורר ולהעלות לו את ה RPM ???
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
זה המפרט שלי מחשב חדש עלה לי 5000 ש"ח מעבד- INTEL E8400 3.0GHZ לוח אם - ASUS PQL-E כרטיס מסך - GIGABYTE ATI 4870 512 זכרונות- G.SKILL 4GB 2GBX2 CL4 PI כמו כן יש לי וואחד קירור על המעבד THERMALIGHT ULTRA 120 EXTREME ומארז GIGABYTE 3D AURORA עם 3 מאוורים בפנים וסירקולציה מצוינת יכול להיות שהתוכנה הזאת EVEREST משקרת? GPU זה הכרטיס מסך? מזה אני מפחד שכתוב לי שהטמפרטורה של GPU היא 80 מעלות זה לא הרבה מדי? יש עוד מקום לבדוק טמפרטורות? אם יש לי בסוף בעיה של חום מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר בדיקה של מקור הרעש במארז התברר שהמקור המרכזי הוא המאוורר של כרטיס המסך (Leadtek GeForce 8600GT 256MB DDR3 PCIe) ניסתי להוריד אותו מתחת ל-50% בתוכנות: RivaTuner,EVGA Precision להעלות את המהירות אפשר, אך לא ניתן להוריד אותה מתחת ל-50% מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/my.php?i=mmiy31t2y3mi.gif http://www.siz.co.il/my.php?i=z2ngyignemjd.gif מהירות סטוק gpu: 750 memory : 1000 מהירות חדשה : gpu : 820 memory : 1070 הרצתי כמה לופים ב3D MARK 06 לא היה ארטאפקטים ועשיתי בדיקה עם עוד תוכנה על 95% אחוז מאמץ על הכרטיס למשך 20 דקות והוא לא עבר את ה79 מעלות. מה דעתכם? (הכל עם קירור סטוק)
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, התלבטתי המון אם לקנות- X800GT של powercolor או saphire רציתי לשתף בביצועי ה OC עד עכשיו: (קניתי את ה powerclolor) כרגע הליבה עומדת על 550mhz (בסטוק- 475), והזכרונות- על 1100. (סטוק- 1000). יציב לגמרי, והראה התחממות של רק 4 מעלות..... דבר נוסף, לכל בעלי ה POWERCOLOR X800GT, תוכנות ניטור ולמשל ati-tool מזהות ליבה- R423. למרות שהליבה היא R480!!!! נבהלתי מזה מאוד בהתחלה, אבל אחרי הרבה בירורים בפורומים של POWERCOLOR, מסתבר שכל הצ'יפים הם R480, למרות שהם מזוהים כ 423.....
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד מסוג Conroe E6300, בן כשנתיים וחצי. הקירור שלו הוא המקורי שבא עם מעבדי אינטל. המעבד מגיע לטמפרטורות של עד 59, כאשר בממוצע הוא נע 55-57. שאלתי היא כפולה: 1. האם הטמפרטורה שלו נורמאלית ? פעם אחת הוא הגיע ל - 61, אבל אז שמתי לב שהמאוורר מלא אבק וניקיתי אותו. 2. האם יש משהו שאני יכול לעשות, מבלי להשתגע במחיר, כי אני לא עושה OC, כדי לקרר יותר טוב ? האם יש מאוורר יותר טוב מהמקורי, שאינו עולה כמו מערכות קירור מקצועיות ל - OC ?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מעבד 2.66 על לוח של msi פרטים מפורטים יותר פה... http://planet.nana.co.il/setihome/cpuz.htm אחרי שהעלתי את הבאס מ133 ל140 (ןיש לציין כי גם נעלתי את הpci/agp clock) הפעלתי את המחשב וההארד דיסק הראשי שלי של 120 ג'יגה s-ata לא מצליח לעלות ולא מזוהה בכלל בביוס. מה שכן אני מצליח לעלות את המחשב מהכונן השני (30 ג'יגה של קואנטום ישן) ואכן תוצאות האובר קלוק הן חיוביות והמהירות עלתה ל2.8 ג'יגה. אך שוב הבעיה היא להעלות את הכונן הגדול של ה120 ג'יגה שממש "נעלם" לאחר האוברקלוק ורק לאחר הורדה של הבאס חזרה ל133 מחזירה את פעילותו. מה עושים?!
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב P4 3G פרסקוט סוקט 478 לוח אם (מאפנה) ECS 661FX-M 2X512MB KINGSTON 400DDR 2 כוננים קשיחים של 80 אחת SATA והשני רגיל כרטיס מסך 9600XT רדיון 2 כונני די וי די אחד צורב השני לא מארז TT XASER3 LANFIRE VM2000 מאורר למעבד ZALMAN 7700ALCU ספק של TT 500W רציתי לדעת עם איזה לוח אם אני יכול לעשות OC יותר טוב מזאת
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני יודע שהוא מפלצת אבל אולי היא לא מספיקה? אני חשוב שהיא מספיקה אבל אני שואל על מנת לאמת את ההשערות שלי, הוא מספיק? ד"א אם כבר פתחתי ת'רד אז אני אשאל עוד שאלה, לאחר קניית ביג טייפון האם הזכרונות הללו יספיקו לי לעשות OC עד ל2400? והאם מגיע עם הטייפון משחה? משחה טובה? איזו משחה מומלצת לטייפון? תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
זה נשמע קצת טיפשי אבל לא עדיף במקום כל המאווררים הקטנים האלה למארז ולספק ולמעבד וכל הגאדג'טים של הקירור מים והכל... פשוט לשים איזה מאוורר גדול או להניח את המארז מתחת למזגן, לפתוח את הדלת שלו ??... זאת שאלה רצינית.. תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ירדה(!!!???) היה לי מעבד AMD ברטון 2500+ (1.8 MHZ) ועכשיו לאחר עדכון ביוס (שעשתי דרך WINDOWS) הוריד לי את מהירות המעבד. ראו תמונה של אחרי. מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מחפש פתרונות קירור למארז אצלי (midi ) חשבתי לקנות 4 מאווררים כל אחד 50 שקל של 80 MM בערך כמה זה יוריד את הטמפרטורה? טוב לעניינינו חשבתי אולי לקנות קטודה כחולה עם בקרת סאונד אבל האם זה סתם ליופי או שזה באמת מקרר? והאם שווה להשקיע גם בבקר נחמד גם ליופי וגם לביצועים? תודה לכולם ואפשר גם לדבוק בשמות של כל דבר ודבר (רצוי)..
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום חברה. רציתי לדעת לאיזה כיוון צריך לסובב את התפשנים בקירוור הנל בכדי לנעול אותם. עם כיוון החץ המצוייר או נגד הכיוון. תודה.
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות O/C דרך הביוס של Asus P4P800 ואם אני עושה מעל ל 5% O/C זה מוריד לי את מהירות הזיכרון מ-333 ל-260 זה אמור להיות ככה? אם לא איך מסדרים את זה?
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הבלוק הזה למערכת קירור מים שלי? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4296
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לפני הכל... אני חדש כאן (גם זה קורה) אני מצטט משהו מהאתר, שנכתב בביקורת על הגוף קירור למעבד החדש שלthernmalight - ה120: "במבט ראשוני, הפרט הראשון הבולט לעין ב-Ultra 120 eXtreme (מעבר לציפוי הניקל, המשרה תחושה עתידנית משהו) הוא כמות צינורות החום אשר יוצאת מן הדופן שלו. מבסיס גוף הקירור יוצאים שישה צינורות חום מכופפים לצורת U, היוצרים באופן פרקטי 12 צינורות חום. כיפוף הצינור יוצר לו הלכה למעשה שני קצוות המשמשים לעיבוי נוזל הקירור הנמצא בתוכו" השאלה שלי היא... יש בצינוורות חום נוזל קירור ??!?!?!?!?! נזמע לי ממש לא הגיוני האמת... הייתי שמח לגלות שאני טועה וללמוד משהו חדש...
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי קניתי 2 מאווררים מאייבורי וקבלתי "בטעות" מאוורר 120mm Glacialtech silentblade הרכבתי מקידמת המארז ובצד המארז אך אין שינוי בטמפרטורה... הייתכן? מארז JSP-TECH H550D עידכון: לאחר ניתוק כול ההתקנים החיצוניים (כבלי USB) ראיתי שמעלות במעבד צונחות ב*10C הייתכן דבר כזה שבגלל כבל USB המעולות קופצות משמעותית? לפני הוספת מאווררים: CPU - 33C M.B - 37C אחרי הוספת מאווררים 120MM CPU - 29C M.B - 35C לאחר הסרת כבל USB CPU - 18~20C M.B - 27~30C [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
תודה לעזורים אני מחפש זכורונת מרובעים קטנים עדיף מנחושת אבל אם יש אלומיניום אז אין בעיה.
-
- 13 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי לכולם , יש לי Gigabyte GeForce 2 GTS 32 mb עכשיו רציתי לעשות לו קצת OC לליבה , הבעיה שההיטסינק המקורי מודבק לליבה ע"י דבק טרמי , אין לי מושג איך להוציא אותו ואני מפחד למשוך חזק , קראתי איפה שהוא שצריך להקפיא אותו ואז להפשיר אותו כי זה יוצר סדקים בדבק, אבל אני לא בטוח. אני רוצה להחליף את הקירור המקורי בקירור של איזה MMX ענתיקה שגם הוא מודבק בדבק טרמי. עכשיו אחרי שאני מוציא ומחליף את ההיטסינק אני צריך להדביק איכשהו את ההיטסינק של האינטל , דבק מגע + משחה טרמית יספיקו ? אולי בכלל לא שווה לי להחליף כי זה רק יחמיר את המצב בלי דבק טרמי. רציתי להעלות תמונות אבל לא ידעתי איך מצטער
-
- 10 תגובות
- 669 צפיות
-
-
טוב, לאחר שה P4P800 נשרף לי במוצאי יום כיפור - והתברר לי שאם מחליפים אותו מקבלים לוח ללא PAT , דאגתי למכור אותו ולקחת את ה EPOX מזיגזג, לקחתי גם 2 סטיקים של PC4000 לבדיקה , ולהלן התוצאות הטובות ביותר עד כה. בהשוואה ל ASUS הלוח נופל במעט - בעיקר בנושא ה OC - רק 1.6V למעבד - מגרעה רצינית - כמו כן, ה ASUS מאפשר BUS גבוהה יותר ללא מתח לעומת ה EPOX. אמור להיות BIOS שיאפשר העלאת מתח עד ל 1.825 - אך לא מצאתי אותו עד כה - אשמח אם מישהו ( AKA Maphisto ... ) ימצא לי אותו ... לגבי הזכרונות, התזמונים מצוינים - יותר טובים מ CORSAIR , אבל סובלים מבעית חוסר יציבות קשה, לא ברור אם בגלל BIOS לא יציב, או בעית מתחים - הזכרונות האלה צריכים 2.8V ב DEFAULT - שזה הרבה ! התזמונים מצויניי…
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות לו קלוק שיתן יותר ממה שהוא יכול , לסחוט לו את המיץ. תודה
-
- 11 תגובות
- 669 צפיות
-