אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
למשל אני מגיע לתדר של 3.3 עם מכפלה 11 (באס 300) עם מתח מסויים למעבד אם אני מוריד את המכפלה ל 10 ומגיע לאותו תדר אבל עם באס של 330 אני אוכל להיות על מתח יותר נמוך למעבד?
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעתיד הלא רחוק (אני מניח שבעוד כחודש+) אני קונה מחשב חדש (מעבד Q9450, 4GB, GTX260/HD4870, 2XRAPTOR 74GB ANTEC 182 וכו'..) הדבר הכי חשוב לי פה זה שקט! עקרונית חשבתי על קירור אוויר לכול העסק אבל עכשיו אני תוהה אם כדי ללכת לקירור מים. כסף זה לא העניין פה, התקציב יכול להגיע גם ל2000 ש"ח למערכת הקירור בלבד (אפשר גם יותר אבל "תמיד אפשר יותר....") השאלה שלי היא האם זה נכון לחשוב לכיוון הזה כשהמטרה זה שקט? ובנוסף, בתקציב כזה, האם הוא מספיק בשביל קירור כול המערכת (מעבד, כרטיס מסך, ציפ'סט, מוספט (אם צריך))? איזה מארז מתאים במערכות כאלו? (נ.ב. קראתי את הסטיקי וחומרים נוספים על העניין) תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת מהו קירור האוויר הטוב ביותר שמתאים למעבדים מסדרת הCore 2 של אינטל..? ללא התחשבות בעלות הכספית. וגם אם זה קרור שצריך לחבר לו מאוורר 120MM עם אזיקונים או משהו גם לא בעייה... עכשיו לגבי "הטוב ביותר" הכוונה היא שילוב של מקרר הכי טוב וחשוב שיהיה גם שקט. הקירור מיועד לOC מאוד גבוה.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לילה טוב ;D לדוד שלי נדפק הקירור של הכרטיס אתם יודעים הקירור המעפן הזה עם המאוורר הקטן והזה המאוורר הפסיק לעבוד יש בעית חימום :-\ אני יעשה לו את המוד עם הPCI והמאוורר אם זה לא יעזור על איזה קירור אתם ממליצים? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=401 זאת האפשרות היחידה? תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם : שרשותי כרטיס מסך ATI RADEON 9500PRO כאשר אני רוצה לעשות OC למעבד כלומר לעלות את הבאס .....זה אפשרי אבל הבעיה זה כאשקר אני יוצא מהביוס המסך כאילו נכבה והמחשב לא מגיב ......העליתי את ה בס מי 100 ל 133 כלומר מי 1600 ל 2100 מתח לא נגעתי ..... עם יש לכם פיתרון בישבילךי אז דברו ...... או ב ICQ 321324025
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס Connect 3D x1800 GTO. לאחר עצלנות של חצי שנה, החלטתי שהגיע הזמן להמהיר אותו קצת. לא יודע אם זה יהיה הכי אפקטיבי, נראה מה הוא שווה. בקיצר, כרגע אני עובד עם ATI Tool. ברגע שאני מעלה את המהירות ולוחץ על Set Clock המהירות חוזרת למהירות סטוק. מה הבעיה? תודה
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שאלה פשוטה, איזה מהשניים עדיף? והאם Scythe NINJA Plus מגיע עם מאוורר עליו? יש קירור יותר משתיהם עד 350 שקל ככה?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעונין לרכוש את הטרנספורמר, ובנוסף להחליף את הקירור הרועש שלו. חשבתי על שני מאווררי ת'אנדרבלייד 120 מ"מ, האחד מקדימה מכניס והשני מאחורה מוציא, עוד ת'אנדרבלייד 80 מ"מ בדלת (מכניס) אל מול הכרטיס מסך (ולוותר על השני שבדלת), ואחד למעלה (מוציא). מה דעתכם על הסידור הזה? אני מעונין אך ורק במאווררים עם לדים כי אני רוצה להאיר את כל המארז באדום, תתחשבו בזה אם אתם מציעים פתרונות אחרים. תודה
-
- 9 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה לפי כמה ימים מצאתי בבית פילטר עכשיו זה פילטר לאקווריום....אבא שלי אמר שזה שואב מים וזורק לצד השני עכשיו ישר עלה לי בראש לשמש את זה למערכת קירור מים שהבנתי שצריכה משאבה אז חשבתי על זה. אז אני רוצה לדעת כמה דברים: 1. האם זה באמת מתאים? 2. מה בעצם אני כן צריך למערכת קירור מים? ואני מתכוון פירוט של הכלללל שאני ידע עם מה יש לי עסק 3. עד כמה זה מסובך לבנות דבר כזה? (לא קנוי) מחלקים שלא מיועדים למחשב אני מתכוון...(אני מדגיש אני חסר כל ניסיון בזה) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך Geforce 5200 מבית Nvidia עם צ'יפ של XFX... הוא בא רק עם היטסינק אני הוספתי לו מאורר 80 מ"מ, תמונות בקרוב... אז מה אתם אומרים ?! Core Clock Frequency : 250MHz@290MHz Memory Clock Frequency : 400MHz@545MHz אההה ועוד מש'ו, למרות שעידכנתי את הביוס שלי אני לא מוצא שום אפשרות להעלאת מתח, כל עזרה תתקבל בברכה...
-
- 10 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7800GTX של לידטק אני מחפש לו עמרכת קירור נוזלית מכיוון שברגעש אני משחק תוך 20 דקות הוא מתחמם מגיע ל70 ויוצא לי מהמשחק וכשקניתי את המחשב הוא היה עוש הלי מסכים כחולים והיה מגיע ל80 היום יש לי 5 מאווררים על המארז וגם זה לא עוזר
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
רציתי לקבל המלצות לגביה והאם היא מדייקת ב טמפ" בנוסף המלצה לצרכי OC ולניטור טמפ" לכ.מסך X1950PRO של ASUS תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
נפתח במשפט הכי חשוב - אין לי מושג ב-OC ולשאלה: אם אני משפר ביצועי מעבד ב-10% (לדוגמא, מ- 2Ghz ל- 2.2Ghz) האם אני משפר גם את הביצועים ב-10% (לדוגמא, כיווץ של X מגה לקח 100 שניות ולאחר OC ייקח 90 שניות, או כל דוגמא אחרת הקשורה לביצועי המעבד)?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם המעבד הנ"ל. בתוכנה Everest רשום שהוא עובד בטמפרטורה של 60 מעלות צלזיוס. זה מדד תקין? יכול להיות שהחיישן או התוכנה מזייפים? תודה מראש, אורן.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב ומאוד חשוב לי לגבי תאימות החלקים הבאים SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 עם לוח אם P5B Deluxe/WiFi-AP והכול בתוך מארז Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tower CASE - Black השאלה הגדולה האם הכול יכנס?הבנתי שמדובר בכוף קירור באמת תותח ,אשמח לתשובה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אוקי אני רוצה לקנות עכשיו שילוש חדש =] חשבתי בכיוון של Dfi lanparty ut Nf4 ultra G.SKILL 1GB 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 500 Opteron 148 @ 2.2Ghz 1mb Cache + Big typhoon שכבר יש לי בקיצור המטרה הסופית, להגיע למהירות של 2.8 זאת אומרת שאני לא אצטרך זכרונות יותר טובים, כי אני אגיע ל 2750 ב 1:1 250*11=2750 השאלה איך הוא יהיה בהשוואה ל Fx57 במשחקים. האם כדאי לקחת את ה 3700+ משום שאני גיימר ? או שבכל זאת המעבד הזה שהוא לשרתים יספק את הצרכים שלי כגימר כבד? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב חדש כמפורט בחתימה למטה ואני די חושש למצב הטמפרטורה של המעבד....הוא מגיע ל65-67 מעלות בעבודה באינטרנט....האם זה בגלל הDUAL CORE? אני משתמש בTHERMALTAKE Silent כמאוורר למעבד... אשמח אם תענו... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
השגתי פנטיום 3 אני רוצה לשחוט אותו קצת הרבה באוברקלוק ולהגיע איתו למשהו טוב מקוווה שאפשר אז ככה איזה טמפרטורה צריכה להיות למעבד המעפן הזה? כדאי לעשת לSDR אוברקלוקינג? יש לי עם המחשב הזה Voodoo3 (מקווה שרשמתי נכון) אז כדאי להשים עליו מאוורר ולנצל אותו קצת או לא ? תודה :)
-
- 10 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסתי לעשות OC למעבד העלתי תמהירות ליבה מ 200 ל 210 וחבר שלי אמר לי לנעול ת pci ואצלי הבעייה שיש pcie ... ואחרי שהדלקתי תמחשב לא ראיתי כלום במסך ,קיבלתי מסך שחור . עכשייו מישהו יכול להגיד לי למה יש לי רק pcie ??ומה אני עושה עם זה??
-
- 11 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שאלתי בפורום הזה מה עדיף לי כרטיס מסך 6800 xt או כרטיס מסך 6600 gt ואמרו לי שהgt עדיף .אבל אם אני יפתח צינורות ל12 בxt אז הוא יהיה יותר חזק בגלל שהוא 256 ביט .עכשיו אני כבר לקחתי את הxt ואני רוצה לדעת איך אני פותח את הצינורות ל12 .? {תודה מראש}
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, יש לי 7600GT של LEADTEK ואני מחפש תוכנת OC טובה שתעבוד ב VISTA ושתהיה ידידותית להפעלה. התוכנה שמגיעה עם הכרטיס (winfox) לא עובדת בVISTA ואחרי כניסה לאתר של החברה לא ראיתי שLEADTEK הוציאו עדכון מתאים. באיזה תוכנה כדאי להשתמש? תודה.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום עשיתי קצת OC היום למפרט הנ"ל (מתחת לאווטר) והנה התוצאות: CPU Properties: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2 CPU Alias Toledo S939 CPU Stepping JH-E6 CPUID CPU Name AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+ CPUID Revision 00020F32h CPU Speed: CPU Clock 2502.31 MHz CPU Multiplier 9.0x CPU FSB 278.03 MHz (original: 200 MHz, overclock: 39%) Memory Bus 250.23 MHz CPU Cache: L1 Code Cache 64 KB (Parity) L1 Data Cache 64 KB (ECC) L2 Cache 1 MB (On-Die, ECC, Full-Speed) Motherboard Properties: Motherboard ID 06/23/2005-NF-CK804-6A61FD49C-00 Motherboard Name DFI nF4 Series Chipset Properties: Motherboard Chip…
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל באוברקלוק למערכת, מה עלי לשנות בביוס לפני תחילת האוברקלוק? ויש לי גם זכרונות 1042*2 667MHZ.. וביוס גירסה F4 עוד משהו שצריך לדעת?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום אנשים אני עובד עם מעבד פרסקוט 3 GHZ ולוח של אינטל 915 PCY המעבד במנוחה עומד על בין 55 ל 60 מעלות (יש לי במארז שני מאווררי 80 של AC אחד מוציא אחד מכניס) והטמ"פ של הלוח היא בערך 43 45 מעלות האם זה גבוהה מידי? זה יכול להזיק? ואם אני יקנה את הפריזר 7 למעבד האם זה גם יוריד קצת את הטמ"פ של הלוח?? בתודה אמיר
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כן כן זה אני שהחליפו לי בחינם מ7600GT ל 9800GT. הבעיה הייתה איתו שהוא תמיד על 80 מעלות,קניתי Accelero Twin Turbo Dual Fans VGA Cooler ועכשיו הטפרטורה שלו היא 45 במצב IDLE. בזמן החיבור של הכרטיס לPCI,אז מעל הציפים שמים דברים כאלו בצבע אפור שמעבירים קירור לכרטיס שיש כאלו 10-8,בקיצר 2 נפלו לי הדבק שלהם לא היה טוב בכלל,אז לבנתיים 2 בחוץ. אם אני אדביק אותם יותר מאוחר למשל מחר,פשוט אני ישיג את הדבק המיוחד שמעביר קור הכל יעבוד סבבה כה? אין משהו שאני צריך לדעת.
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-