עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by JezpeRR,

שלום לכולם! אז ככה לפי כמה ימים מצאתי בבית פילטר עכשיו זה פילטר לאקווריום....אבא שלי אמר שזה שואב מים וזורק לצד השני עכשיו ישר עלה לי בראש לשמש את זה למערכת קירור מים שהבנתי שצריכה משאבה אז חשבתי על זה. אז אני רוצה לדעת כמה דברים: 1. האם זה באמת מתאים? 2. מה בעצם אני כן צריך למערכת קירור מים? ואני מתכוון פירוט של הכלללל שאני ידע עם מה יש לי עסק 3. עד כמה זה מסובך לבנות דבר כזה? (לא קנוי) מחלקים שלא מיועדים למחשב אני מתכוון...(אני מדגיש אני חסר כל ניסיון בזה) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  2. היי אנשים , המפרט של המחשב שלי הוא : amd 64 3500 winchester MSI K8N Neo4 Gskill X 2 memory ddr 400 480W TT psu ניסיתי לעלות את ה FSB ל225 והמחשב בכלל לא עושה פוסט. ניסיתי לתת לו רק 210 , והמחשב נתקע ולא עולה שוב פעם. יש לכם מושג ? נראה לי קצת מוגזם שאפילו ל 210 אני לא מצליח לעלות. יש משהו אחר שאני אמור להוריד\לעלות , חוץ מ ה FSB ? המעבד בזמן מנוחה , עומד על 32-35 מעלות. ולא עובר את ה 40 בשיא המאמץ. מה אתם חושבים?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  3. אחרי שהדיון הקודם נעשה בלאגן אחד גדול כך שלא ניתן להבין ממנו כלום החלטתי לפתוח אחד חדש. המעבד: Intel Pentium 4 3.0 Ghz Presscot 530 הקירור: AC Freezer 7 Pro טמפרטורות: מנוחה - 30, מאמץ 100 אחוז - 45 לוח אם: MSI 915P Combo זכרונות: שתי זכרונות של 200 מגהרץ 256 מגהבייט (512 סה"כ) אוברקלוק נוכחי: 210 FSB כפול 15 ביוס: אז ככה... המקסימום FSB שאני יכול להגיע אליו הוא 215, אחרי זה המחשב פשוט לא עובר את הPOST ניסיתי להעלות מתחים בצורה מתונה... למעבד 1.375 @ 1.475 וזה עדיין לא עזר, באותה מתינות ניסיתי להעלות מתחים גם לNB... שיניתי את הPCI לתדר של 33.3 ואת הPCI-E לתדר 101 כמו שהמליצו לי... אמרו לי שיתכן והבעיה היא בזכרונות... בEVEREST כתוב לי שהMEMORY SPEED עומד …

• 13 תגובות
    • 708 צפיות
  4. כרגע קיבלתי את המשחה הזאת מחבר, כדאי להשים אותה במקום מה שמקבלים עם הקירור Zalman 9500 led ? עד כמה היא תוריד את הטמפ של המעבד?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by frogman,

האם אפשר לבדוק יציבות עם memtest גם מעל מהערכת ההפעלה?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  6. Started by Lioriii,

יש לי מעבד 1800XP ATHLON ולוח אם של GIGABYTE 7VRXP איך אני יכול לעשות לו OVERCLOCKING מבלי לשרוף את המעבד?? ויש לי גם SLK-600 עם מאוורר DELTA 60MM~~~!!!! בבקשה תעזרו לי!!!

7. Started by jojo36,

האם שווה את המחיר???? http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=242&products_id=8558

• 12 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by stingeR-,

אוקיי , יש לי סינק מקורי של AMD 1800 PLOMINO , הוא 70MM.X.70MM יש עליו גם מאורר מתאים , עכשיו , חשבתי על שני דרכים לשים אותו על הכרטיס מסך ואני רוצה דעה ממכם מה יהיה יותר קל ויותר יעיל , לשים לו משחה טרמית ולקבע אותו במקום אי אפשר , אז תכננתי ככה : 1.למרוח משחה טרמית על הליבה ולתפוס עם אזיקונים את הסינק , אבל איך אני עושה את ? , זה לא יפריע למאורר ? ואיך לתפוח את האזיקונים ? איפה? 2. למרוח דבק טרמי ולחכות שיתייבש... , האם זה יהיה יעיל כמו ההצעה שלמעלה? האם הדבק יחזיק טוב? הסינק לא ממש כבד... תודה לכל העוזרים למיניהם.

• 12 תגובות
    • 708 צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך X800XT של HIS והקירור שיש לי עליו מעפן... הוא לא הקירור המאסיבי שלהם... אז ככה, הצלחתי להגיע איתו לאובר קלוק של 556/576 מ 500/500 השאלה שלי היא אם אני יכול להגיע לאובר קלוק חזק יותר אם אני ישים קירור חזק יותר או שאני לא יוכל בגלל שהזכרונות והקור קלוק כבר סחוטים?

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by dz,

יש לי קירור של zalman 6000 והטמפרטורה סבירה (50) עם לוח אם של epox 8rda3 המהירות האמיתית של המעבד היא 2160 ואני לא מבין למה אני לא יכול להרים את המהירות הזאת מעל 2300 אם אני מעלה אז הכל נתקע. למה זה ככה? ומה אפשר לעשות? בתודה מראש. ;D

• 13 תגובות
    • 708 צפיות
  11. זה ThermalTake Giant III VGA Cooler : או זה:Arctic-Cooling NV Silencer 5? מה עדיף ומה יותר חזק? אל תענו לי לפי היופי...

• 13 תגובות
    • 708 צפיות
  12. שלום לכולם התחלתי לבנות את המחשב שלי עדיין לא רכשתי את כל החלקים... ואני צריך קצת עצות בנוגע לקירור זה המערכת כרטיס מסך : XFX PVT98UZHF9 GeForce 9800GX2 1GB DDR3 600MHz PCI Express 2.0 SLI Ready Video Card ולוח אם: XFX MBN790IUL9 nForce 790i Ultra SLI DDR3 1600Mhz FSB Socket LGA 775 ATX Intel Motherboard זכרון פנימי : Corsair DHX 4 GB (2 X 2 GB) 240-Pin DDR3 1600MHz מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 אני לא מתכנן OC !!!!!! 1.אז ככה האם אני צריך קירור בנפרד לכרטיס מסך? 2.אני צריך יחידת קירור למעבד - - אני מזכיר שאני לא עושה OC אם כן איזה ממולץ? 3. אני כנראה ילך על ספק 620 או 750 ....כדאי לי ? 4.מה עוד אני צריך לדעת בנוגע לקירור על המחשב שאבנה? אין לי הגבלה בתקציב--- אבל אל תצ…

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by Jabradb1,

שלום אנשים, אני צריך את עזרתכם. איך אני עושה אוברקלוק? זה אפשרי?? מעבד P3 533B FSB: 133 מכפלה: 4 לוח אם INTEL VC820 זכרון: 2X 128MB RDRAM 350MHz אני יודע שזה מחשב חלש אבל בכל זאת... תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  14. Started by hagai-,

יש לי לוח Gigabyte 7VTXH+, המגיע כמובן ללא מאוורר על הצ'יפסט. יש לי מאוורר ישן 40 מ"מ, למי שזוכר את המאווררים על הפנטיום 200, בדיוק כזה. חשבתי להתקין אותו על ההיטסינק של הצ'יפסט, הבעיה היא שהמאוורר קצת גדול יותר מההיטסינק עצמו, לכן את הדרך היחידה לחבר אליו את המאוורר ראיתי בהדבקה של המאוורר לשני התופסנים מפלסטיק המחברים את ההיטינק ללוח האם (יש שם לדברים האלה?), האם יש דרך אחרת? והאם בכלל הקירור הזה יהיה משמעותי? ההיטסינק חם ,אפילו חם מאוד, לאחר כיבוי המחשב.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  15. מוציאים מהמארז אויר חם או מכניסים ?

• 13 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by Nightm@re,

היי תגידו איפה בארץ איפשר לקנות בלוקים לקירור מיים?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי מעבד E6400 ולוח אם GA-965P-S3... רציתי לבדוק את הטמפרטורה של המעבד ושל הלוח אם במנוחה ובמאמץ כדי לבדוק שאין התחממות יתר. לצערי, אני מקבל תוצאות שונות לרכיבים שונים מתוכנות שונות. להלן התוצאות (בזמן כתיבת ההודעה): Everest לוח אם: 38 מעבד (ליבה 1): 53 מעבד (ליבה 2): 53 speedfan טמפ' 1: 46 טמפ' 2: 38 EasyTune5 (תוכנה של Gigabyte) לוח אם (system): ?46 מעבד: 38 הערה: הטמפרטורות של ה-HD ושל ה-GPU לא נכתבו כיוון שאין סתירות. כל הנתונים במעלות צלזיוס, באותו זמן. מהנתונים הנ"ל נראה כי Everest מזייפת בטמפרטורה של המעבד (כי speedfan ו-easytune קוראים את אותן טמפרטורות) מה דעתכם? ושל מי הטמפרטורה 46? של הלוח או של המעבד? ??? יכול להיות שהתוכנה טועה בשיוך הטמפרטורה …

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  18. Started by urielka,

do i can put off my pll and put something(another pll) else and i will get better overclocking capabilities so i can over clock my pc to more then 149MHZ on FSB(my moterboard:ecs P4VXAD cpu:i2.4B PLL:950901bf ? thank to every body that will answer by the way do someone know a good program to FSB OC NOT FROM BIOS and did someone overclock on my mainboard type i will happy to hear(more than 150MHZ

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  19. אני מחפש קירור טוב ל OC קטן יחסית, עד 2.66mhz ואני קונה אותו מחו"ל האופציות לקירור הם: Freezer 7 pro Cooler Master Hyper Tx 1 or 2 אני די מתלבט בין שני אלו כי יש לשניהם ביקורות טובות באינטרנט והבנתי שה Cooler Master Hyper Tx מתקרב לרמות גבוהות מאוד (Thermalright Ultra-120) (http://www.overclockersonline.net/index.php?page=articles&num=772&pnum=6) אלו מאוורים עם יחס טוב של מחיר/תועלת אבל אני יכול להשקיע עוד קצת כסף ולקנות משהו במחיר של 55$ כגון 3RSystem Iceage 120 (http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2141) השאלה בכלל האם אני צריך את זה... כמו כן התקציב הוא לא גדול אבל במחירים של ארה"ב הכל אפשרי...

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  20. שלום, לפני כמה חודשים קיבלתי את מפלצת ה - OC שבניתי במהלך תקופה ארוכה [ראו מפרט] ובתקופה האחרונה החלטתי שהגיע הזמן להתפרע ... אז התחלתי לחקור ולהתעניין. הייעוד שלי הוא להגיע למהירות מעבד של כ - 4GHz. בעיקרון הבנתי איך עובד העניין אך נתקלתי בכמה סימני שאלה. עכשיו אני ב - 385 [bus speed] * במכפלה 9.0 = 3,465MHz במערך 1:1, כלומר ה - FSB של הזכרונות על 385 ב - DUAL שזה 770MHz. יש לי את ה - SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4 בגוף קירור הכחול [צ'יפים D9GCT] . עכשיו המעבד על 1.450V . והזכרונות על מתח של 2.25V . והכל מוגדר בביוס לפי מדריך זה : http://iopanel.net/forum/showthread.php?t=74 אבל חסרים לי כמה נתונים או שאני לא יודע מה…

• 10 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by pixelsight,

שלום עד כמה אני יכול לאגיע איתו באובר קלוק עם קירור אלומניום רגיל של האמדי הגעתי איתו ל900 מגה הרץ יותר מ900 מערכת ההפעלה לא עולה לי השאלה שלי האם עדיף לקנות קירור מנחושת של קול מאסטר ועם הוא יעזור לי להגיע ל 1G

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by Diffuse,

למישהו יש מידע או שעשה את זה פעם?

23. יש לי שתי זכרונות של 256 קבלו זכרון 1 : זכרון 2 : רציתי לדעת אם אני יכול לעשות אוברקלוקינג איתם ואיך?ואיך זה משפר

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by nimrod_va,

יש ברשותי כרגע לוח אם של ASUS PSB-V אולם כל הסדרה של לוחות אלה לא תקינה עם בעייה הביציאות קול ובשליטה על המאורר.יש ברשותי מעבד E6300 וזכרונות CORSAIR XMS 1024MB 800MHZ 512 X 2 CL5 וקירור סטוק ומארז של קומפיוקייס עם ספק כוח של HEC. בכל אופן יש לי אפשרות להחזיר את הלוח ולקחת משהו אחר במקום. 1.השאלה היא איזה לוח מומלץ למטרת אובר קלוקינג ברמת מחיר של עד 950 שח כולל כרטיס מסך? 2.ועד שאלה!! האם אני יכול להתקים זיכרונות 800MHZ כאשר הלוח תומך עד 677? 3.והאםבאובר קלוקינג כאשר ממהירים את הזיכרונות מעבר לתמיכת הציפסט הלוח יתמוך בזכרונות?

• 13 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים