אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אוקי, ביצעתי אוברקלוק... כרגע המעבד על 3.23Ghz ... חום : 48 מנוחה, 60-62 במאמץ.. כפי שהבנתי זה נורמלי למעבד. עכשיו נגיע לזכרונות. הפעלתי אותם כך שיישארו בטווח 1:1 מול המעבד, לכן באס הזכרונות עלה גם כן ל 230 ומשהו... ולכן הם פועלים על כ 460 Mhz בדיואל... שמתי עליהם סינקים לזכרונות של טרמלטייק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1148&products_id=10280 השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול לשנות את התזמונים של הזכרונות...? אם כן איך? ועד כמה כביכול...? ידוע לי שהזכרונות הם יחסית טובים... אז אני מקווה שהרבה...... אלה הזכרונות יש לי 2 כאלה שפועלים בדיואל : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1351&products_id=7930
-
- 11 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי אופטרון 170 כפול ליבות תושבת 939 אני כרגע באובר קלוק על 2.8 יציב במתח 1.568 (בוינדוס) (בביוס 1.6065) טמפ מעבד 32 במנוחה 50 במאמץ pwmic הוא 55 מעלות וגשר צפוני 45 השאלה שלי היא כזו אני מרכיב קרור מים על המעבד וכרטיס המסך....................... כמה מתח זה יותר מידי (ראיתי אנשים עם קלוק על מתח מעבד 1.9) מה הטמפ הסבירה ל גשר צפוני וכמה חשוב לקרר אותו בשביל תהליך הoc אני על מכפלה 10 fsb הוא 280 יחס זיכרון 1:1 זכרונות של g.skill 4800 tccd תזמונים 2.5-4-4-8 ב ddr 600 לוח dfi lan nf4 ultra d
-
- 41 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התחלתי להתעניין פה בפורום ולהכינס לנושא. הסתכלתי על נושאים ועמוד או 2 אחורה, ומישהו יכול להסביר לי קצת יותר טוב מהי פתיחת מכפלה וכו' הסתכלית עמודים אחורה ולא הבנתי. אם אני רוצה לעשות OC למחשב לא דרך הביוס לא OC רציני אל דרך תוכנה? ומאיפה משיגים Smartguardion - P4 P4S800MX
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
זאת התוכנה שבאה עם ה 6800GT של (של ג'יגה בייט) היא משמשת לצריבת ביוס?\ איך משתמשים בא? ד.א מאיפה אפשר להוריד S&M כדי לבדוק את היציבות [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום עשיתי OC למעבד שלי עם קירור מקורי הטמפ' שלו מנוחה היא 27 ובמעמץ היא 45 ואת כול השאר אפשר לראות בתמונה מה דעתכם הוא מגיעה לביצועים של 3.5 נכון? ומה דעתכם כדי לי להוריד אותו ל2400MHZ ואת המתח(בכמה שאני יוכל) ואז הוא היה יותר קריר? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3ghz אינטל פרסקוט כמה מעלות הוא צריך להיות ביום חם תרשמו לי גם במנוחה וגם במאמץ תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
צהריים טובים לכם יש לי את התוכנות הנ"ל מהמלצה של מישהו באתר... ניסיתי לשנות את הFSB שם אך המחשב נתקע (לא הגדלתי בהרבה משו כמו ל2160@2000) מישהו יודע מה הבעיה או האם מישהו יודע ממש להשתמש בתוכנה הנ"ל?
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כדי לי לעשות OC למעבד שלי? תראו את המעלות של כל המחשב תגידו אם כדי לי להתחיל http://img101.imageshack.us/img101/853/oc8tr.jpg
-
- 12 תגובות
- 748 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם יש לי בעיה... יש לי לוח של ECS ותוכנת הביוס היא של AMIBIOS נכנסתי לCPU PNP SETUP ואי אפשר לשנות שם את הCPU RATIO CPU RATIO- LOCKED איך אפשר לפתוח את הנעילה? אני הרבה מאד זמן רוצה לעשות למעבד שלי C@ אך ללא הצלחה... מידע על הלוח http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=51&MenuID=22&LanID=10 הורדה של חוברת הדרכה http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?MenuID=22&LanID=10&DetailID=51&DetailName=%d7%97%d7%95%d7%91%d7%a8%d7%aa%20%d7%94%d7%93%d7%a8%d7%9b%d7%94 מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. בתודה מראש G.A.
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד AMD ATHLON64 3200 VENICE E6 על לוח ABIT AN8-SLI עם קירור ThermalTake BIGTYPHOON האם 27-28 מעלות במנוחה זה בסדר לקירור כזה? תודה,
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בקרוב מגיע אליי המחשב החדש 3800+ dual core של amd וכרטיס מסך forsa 7800GT ו 512x2 twinmos עכשיו קניתי גם מאורר goldan orb 2 למעבד.. השאלה שלי אם כדאי לי לעשות לאיזה שהוא רכיב איזה אובר קלוקינג? ואיך לעזאזאל אני עושה את זה אם אני ירצה לעשות על המחשב החדש או הישן שייש לי.. איזה תוכנה צריך משהו יכול להסביר לי? על כל הדברים בערך שאני יהיה בעניינים.. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר התייצעתי בעבר בנוגע לאוברקלוק וכעת יש ברשותי מידע חדש אותו ארצה לחלוק עימכם ואשמח לקבל יעוץ ועזרה. אז היום התקנתי את הביג טייפון שקניתי (וגם את הזלמן לכרטיס מסך). אני חייב לציין קודם כל שהזלמן VF700-CU הדהים אותי! עד עכשיו היה ברשותי קירור סטוק על כרטיס מסך של XFX גיפורס 6600GT על אפיק AGP 8X. הטמפ בIDLE הייתה על 49~51 מעלות קבוע, מאמץ לא עבר את ה56~60. כעת,ה אחרי ההתקנה הגעתי בIDLE ל41 מעלות! כאשר בLOAD זה לא עובר את ה46~50. פשוט מדהים מה גוף קירור מעולה כזה ומשחה טרמית חדשה (AS5) יכולים לעשות! הבאסה היחידה היא שלא היה ניתן להרכיב את הגופי קירור הקטנים (היטסינקים קטנים כאלה) לזכרונות. (יש 4 צ'יפים של זכרונות על הכרטיס שלי 128MB סה"כ. DDR3) הם הפ…
-
- 12 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום הרצתי בדיקה בתוכנה S&M הוא הראה לי 2 בעיות ב CPU(FPU) power supply את השני הבנתי שזה אומר שאין מספיק מתח אבל מה הראשון אומר מה אני צריך לעשות כדי לפתור אותו עריכה בזיכונות הוא מראה לי בעיה מספר 1 מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום, יש לי כ. מסך: http://img210.imageshack.us/img210/975/ge5fw.jpg דרך הRiva Tuner אני יכול לעשות OC? מישהו בבקשה יכול להביא לי לינק? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אוקי צירפתי תמונה של המצב הקיים עכשיו השאלה שלי מתחלקת לשני חלקים 1. מה התזמונים הנחשבים טובים לNF2 (עד עכשיו ירדתי לאט לאט... ובדקתי עם PRIME) ? (ראיתי הרבה על מה מומלץ ל NF4 אבל לא מצאתי הרבה מידע על NF2) האם אתם חושבים שאפשר יותר טוב מבחינת MHZ ? (אני שואף ל 220 ככה) הזיכרון הוא TwinMOS Speed Premium PC3200 Review - AA4T 2. מתח לליבה ... אני ממש אבוד כאן ... אני לא יודע כמה להתאים ביחס למהירות... למישהו יש איזה נוסחא ? כי אני פשוט מנסה כל הזמן ונראה לי שאני נותן מתחים נמוכים מדי כי ה PRIME כל הזמן מפיל אותי ... בקיצור נמרץ, הבנתי שאני יכול לשבת בשקט ככה על 2400MHZ... מה נדרש מבחינת מתח ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך geforce fx 5500 יש עליו קירור אקטיבי יש לי 270 בליבה 400 בזיכרון עכשיו ככה אני מעלה בליבה עד 320 וזה מעלה לי רק על 303 אי אפשר יותר מזה ניסתי מיליון פעם יש דרך להשים יותר מ303 בליבה?? דרך אגב אני עם התוכנה ?RivaTuner !!
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני מעלה את המתח למעבד אם זה מקצר את חיו ואם כן זה ממש משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד מסוג AMD 64 3000+ בעל ליבה של winchester רציתי לדעת לאיזה טמפ' אני יכול להגיע איתו בOC(אני מקווה שזה בסדר שאני שאול פה ולא בפרום OC) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי, יש לי בלוח שני חיבורי 3PIN למאווררים . אחד הולך לאיורור המעבד והשני לאיורור הראשון 12CM . עכשיו,אלו הרי חיבורי 3PIN - האם יש מתאם של 3PIN לחשמל הרגיל שיוצא מהספק ? כמו לחיבורי הדיסק קשיח ? איך אני אמור לחבר את המאוורר השני ? תודה
-
- 3 תגובות
- 396 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק 2.6@3.25 רק למעבד וללוח. הגיוני שהטמפרטורות אותם טמפרטורות כמו בתדר הישן (2.6) והכל יציב בדקתי עם פריים95 ואס אנד אם ואני עוד עם קירור סטוק ומארז פתוח הגיוני??
-
- 8 תגובות
- 511 צפיות
-
-
עוד מעט אני קונה Gigabyte 6800gs pci-e ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק כבד/גדול/מכובד החלטתי לקנות לו את הקירור Thermalright V-1.(אם יש לכם הצעות טובות יותר לטווח של עד 250 ש"ח אני פתוח אליהן) יש לי 2 שאלות: 1.האם הקירור הזה יתאים לי לכ.מסך? 2.לכמה לדעתכם אני יוכל להגיע באוברקלוק עם קירור זה? לינק לקירור - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4041 לינק לכ.מסך - http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={3E31AB82-2BB0-11D7-92D3-0080AD76B634}&details_type=1&itemid={59D3E8A3-663B-4E5B-9E7C-367764971662} זה מאד חשוב לי, כי אני מתכנן לקנות אותו עוד מעט אם הוא מתאים.
-
- 10 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, תראו, לפני מספר ימים סתם דפדפתי ב-OCDB, וחיפשתי פרוייקטים שקשורים במעבדים כמו ה-3200+ וה-3500+... ואז ראיית פרוייקט אחד מיוחד - מישהו שם את המעבד שלו על מתח של 1.00V....!!! שלי עכשיו על 1.42V עם מעבד 64BIT 3500+ =] ליבת ווניס =] ויש לי כמה שאלות - האם הורדת מתחים: 1. האם זה מסוכן למעבד? זה מוריד אחריות? 2. זה יתרום לקירור המעבד? 3. זה עלול לפגוע בביצועים של המעבד? 4. עלול לגרום לבעיות אחרות כלשהן? 5. בכמה להוריד כל פעם בביוס (מתחים)? תודה מראש, אור.
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני משתמש ב-SpeedFan, תוכנה נחמדה, שרבים המליצו לי עליה. שימו לב מה היא מראה לי היום: ה-51 מעלות פחות מטריד אותי כמו שה-75 מעלות המטורפות האלו ... יש למישהו מושג מאיפה זה נובע ?! מה יכול להיות כל כך רותח במחשב הזה ??? יש לי בו שני מאווררים מאחורה, מאוורר צידי, עוד מאוורר שמקרר את הדיסק קשיח 200GB, ואחד חדש שקיבלתי היום שמקרר את ה-ChipSet שלי. כמו כן.. אפשר לקבל עוד קישורים לתוכנות שבודקות חום של המחשב תודה.
-
- 13 תגובות
- 786 צפיות
-
-
קראתי בכמה מקומות שממליצים להכניס אוויר מהחלק הזה, ובחלק מקומות שכדאי להוציא אוויר מהצד הזה... מה דעתכם בנושא ?
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק כוחל למחשב שלי. מה ההספק הממומלצ : 300,350 או 400 W. והאם יש עוד קריטריונים שחשובים. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-