עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. על איזה מהירות אני צריך לשים את המאוורר של הכרטיסמסך שלי במצב מנוחה? 8800GT inno3d OC edition 650/950 כשב-40% מהירות מאוורר הכרטיס (במנוחה) על 58 מעלות. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  2. Started by thegodx,

תגידו לי מזל טוב סוף סוף הצלחתי לעשות OC יציב!

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  3. קניתי את המשחה שמתי אותה ושהפעלתי את המכשיר בגלל החום זה אפילו לא נדלק. זכרתי שפעם ראיתי באיזה סירטון שהמשחה הזאת היא בכלל בצבע כסף, אז חזרתי למשחה הקודמת שלי, וזה עבד מוזר מאוד, קניתי את זה ב Ebay ולא נראה לי שהוא זייף את זה למרות שזה היה זול.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  4. לכרטיס RADEON 9600 PRO בנוי ע"י ATI. מבחינת אחריות.

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  5. כמה ואם בכלל, איזה לוח מומלץ לזה וכו'. ומה עדיף סמפרון או סלרון. ומה בכלל מתבטא השוני בין סלרון/סמפרון לפנטיון/את'לון.

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  6. Started by shay7629,

בינתיים אחרי שמכרתי את ה7600GT ועד שאחסוך ל8800GTS , אני משחק בקקה עם 7100GS PCI-E ,TURBOCACHE 128MB up to 512 הכרטיס בSTOCK עובד על 350\1000 עם קירור פאסיבי , התקנתי עליו מאורר ועשיתי עליו OC ל465\1650 כל זאת והוא לא עובד את ה55 מעלות במאמץ. הכרטיס מוציא ב 3DMARK03 1350@2450 מעבר לתדר המצויין הכרטיס נחלש ומוציא פחות ב3DMARK ,ואם אני מגזים אז גם יש ארטאפקטים. השאלה שלי היא האם יש דרך להוציא מהגרוטאה הזאת יותר? איך מעלים מתחים? עושים FLASH? חיפשתי ולא מצאתי אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  7. עד 1500 ש"ח, שווה בכלל לחשוב על משהו במחיר הזה? אם תוכלו לעזור לי להרכיב מערכת (שיושבת בתוך המחשב אני יודה לכם מאוד.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  8. h100 corsair מי מוכר קרור זה במחיר טוב ?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Vatos-Locos,

למעבד אני לא צריך סנסור כי יש על הלוח להרדיסק שלי אין סנסור וגם לא לכרטיס מסך אני רוצה לחבר להם תסנסור אבל השאלה שלי היא איפה הכי נכון לחבר את הסנסור ועם מה

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  10. עשיתי אוברקלוק ,וכאשר אני משחק עם התיזמונים משנה ל 4-4-4-12, מה שרשום על הכרטיסים המחשב לא עושה POST כאשר אני משאיר על AUTO האוברקלוק יציב העלתי תמונות המפרט רשום בצד

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  11. אני קונה מחשב חדש עם מעבד i7 ואין לי מושג איזה מאוור לקנות לו אני מעידף מאוורר של זלמן, למרות שהם יותר יקרים אז נכנסתי לפה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_934_937 ואין לי מושג מה יותר טוב, מה פחות טוב...

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. שאלום כדאי את הקירור הבא לATI1900XT? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=11206 בקשר למעבד: צריך לקחת קירור כמו NINJA או BIG THYPOON אם אני לא עושה OC?

13. שלום לכולם, אני רוצה לבצע OC לכרטיס מסך שלי gtx 260 216sp,עכשיו אני יכתוב את השלבים ותגידו לי אם זה נכון או לא: אני ניכנס לתוכנה rivatuner ומעלה בcore clock כל הזמן בקפיצות של 10MHZ,ואני מעלה גם בshader clock בקפיצות של 3-4 אם אני לא טועה. אחרי כל העלאה אני ניכנס אצלי לATITool ועושה בדיקה של ארטאפקטיים של 10 דקות~ ואני עושה גם 3-5 לופים אצל 3dmark05 (אם אני לא טועה שזאתי התוכנה). אחרי שאני רואה שהמצב תקין אני מעלה עוד עד שאני מגיע לגבול שלי. אם יש לכם משהו להגיד אני ישמח לישמוע! (מי שרוצה יכול לכתוב לי איך הוא עשה לכרטיס שלו). ועוד משהו,בזמן הOC אני מפעיל את המאוור שעל הכרטיס על 100% (כרטיס של gainward קירור כפול),ואחרי הOC אני מוריד כי זה רועש,זה לא יציג לי פתאום טמפ' גב…

• 12 תגובות
    • 733 צפיות
  14. שלום, כמו שנכתב בכותרת, שיהיה כמה שיותר חזק, לא אכפת לי מהרעש. * הולך להשתמש בו לקרר רדיאטור.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אם כן אז יש איזה גבול או שהכול הולך??

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  16. שלום לכולם, אני יודע שהמאווררי סטוק של אינטל דואל קור (נכון שזה מזוויע לכתוב את זה ככה בעברית? ) באים עם משחה שמרוחה עליהם בצורה מוזרה, כלומר זה לא מכסה את כל שטח הפנים של הקירור שבא במגע עם המעבד, כנראה שמישהו באינטל חשב להיות יצירתי משהו אבל יש 2 פסים בצדדים ובאמצע יש איזה מעויין או דלתון או צורה לא מוגדרת כזאת ובין האמצע לפסים בצדדים יש רווח. * האם צריך למרוח את המשחה על כל שטח הפנים או פשוט לשים את זה כמו שזה בא על המעבד? * מהי האיכות של המשחה הזאת? אם אני אוריד אותה ואשים OCZ Freeze Extreme Thermal במקום, בכמה מעלות זה יכול להוריד לי את הטמפ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  17. Started by DeNon,

שלום מה הטמפרטורות של המעבד במנוחה ובמאמץ?

• 9 תגובות
    • 585 צפיות
  18. Started by לוח שנה,

שלום, ברשותי מעבד E7200 ולוח P35-DS4. בצעתי שתי המהרות במערכת, 1. 475MhzX9 , כאן הייתי צריך להעלות את המתח של הFSB והMCH ב0.1V?+ אחרת לא היתה יציבות. 2. 475X8.5 וכאן מספיק שאני מעלה את המתח למעבד והמערכת נראית יציבה. זה הגיוני? כי ממה שאני מבין אם אני מעלה את תדר הFSB אני צריך להוסיף לו מתח בשלב כלשהוא, ולא משנה מה תדר המעבד.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  19. החלטתי שאני רוצה לנסות את מזלי בבניית מערכת קירור מים לבדי 100%. מספר שאלות: 1. אמא שלי עובדת במפעל לחריטה מדוייקת באמצעות CNC וידני. החומר הזמין שם כמעט תמיד הוא אלומיניום ונחושת דורשת הזמנה מיוחדת. איך יהיו הביצועים של בלוק למעבד Custom Design מאלומיניום? איזה עובי של פרספקס כדאי לשים מעל? 2. איך לחבר את את היציאה והכניסה מבלוק הקירור לפרסקס ובאיזה קוטר כדאי לעשות את החיבורים? 3. היכן אני יכול להשיג רדיאטור בחינם או בזול מאוד ובאיזה גודל מומלץ שהוא יהיה? 4. כמה עולה משאבה של בערך 1000 ליטר בשעה (לא משנה אם בתוך או מחוץ למים) וכמה יעלה לי נוזל קירור מיוחד? תודה. ובבקשה, תענו על הThread הקודם שלי פה...

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  20. שלום לכולם אז ככה קניתי מחשב חדש ואני חושב שאפשר להוציא ממנו יותר אבל אני לא ממש מצליח.... מעבד - AMD 2800+ שהעלתי אותו ל 3200+ לוח - GIGABYTE 7NNXP זכרון 1024 ( 512X2 ) של GEIL 433MHZ CAS2 כרטיס מסך ( מיד שניה ) MSI GE-FORCE 4 TI4600 הכרטיס מסך אמור מעבוד על 300/660 והעלתי את המהירות ל 315/733 והניקוד שלי ב 3DMARK01 הוא בסביבות 13,800 ואריתי כאן אנשים אם מעבדים וכרטיסי מסך יותר חלשים שהגיעו ליותר. אני משתמש ב-NVHARDPAGE שהורדתי מ GURU3D ואני לא מרוצה מהתוצעה !! מה לדעתכם אני יכול לעשות כדי לקבל יותר מהמחשב ( שמעתי שיש דריברים OMEGA שנותנים יותר... אבל לא ממש מצאתי מאיפה להוריד אותם. ועוד דבר חשוב לא פחות המעבד שלי עובד בטמפרטורה מאוד גבוהה ( נראה לי ) בסביבות…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by uguru1969,

האם משהו מכיר את ה -GEMINLL של COOLMASTER ? אני רוצה לשלב אותו עם ה-E6600 האם יש ביקורות אליו ?(לא מצאתי ברשת) תודה

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  22. Started by kritikal,

ובכן, לפני כ-7 חודשים רכשתי k8n MSI neo2 nforce3 לוח אם ומעבד Amd64-3000 עכשיו המעבד שלי רץ על מהירות: 1-AMD Athlon 64 Processor 3000+, 1808MHz (0% Load) 1808? זה ניראה לי איטי מדי, אתם חושבים שאני צריך לעשות לזה overclock ל 2000? ואם כן, אני יוכל לקבל מדריך? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  23. Started by Chura,

יש לי בעיה שהמחשב עושה ריסטרט לבד... ומשום מה שאני פותח את הדלת של המארז, זה בקושי קורה... אני עם P4 630 עכשיו גם המאוורר של המעבד מאוד מאוד מרעיש, שימנתי אותו וכדומה... יכול להיות שזה נובע מהתקנה לא טובה או משו ? כי שחיברתי את המעבד לגוף קירור לא הבנתי בכלל אז סתם שמתי ויהיה מה.... באוורסט אני רואה טמפ מעבד של 48 מע', לא יודע כמה זה נכון... אגב, בCPUZ המעבד מראה מתח של 1.296 ומשתנה ל1.312 מיידית וחוזר חלילה קבוע, האם זה באג או מה ? יש לי ספק של אנרמטקס ליברטי 400

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם, הזמנתי מערכת מחשב עם המעבד הנ"ל ורציתי לדעת אם המאוורר שמגיע איתו מספיק.. או שעדיף להחליף? אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג.. רק לשחק משחקים ולעבוד איתו. השאלה שלי אם המאורר שמגיע איתו הוא מה"ממריאים" שמתחיל להרעיש בטירוף? או שהוא בסדר. תודה על העזרה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by sub_man,

תראו אני יפרט עכשיו: אני רוצה להכין מוד של כמו פאן באס יענו מתגיד שזה יפעל כך- מתג1-פותח את המחשב מתג2-עושה ריסט מתג3-פותח סידי מתג4- פותח צורב מתג5- פה אין לי מושג ורעיונות יתקבלו בברכה עכשיו אני צריך שתתנו לי הסברים איך בדיוק אני בונה הכל ואיך זה יראה ומה אני צריך לעשות במדויק כי אני לא מבין כלכך ואני מת לעשות את זה אז מפורט ומי שיכול אולי תמונות או סרטוטים ותדה רבה לעזורים ומצטער על התרחה

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים