עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מזה chassis intrusion ??

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  2. הפנטיום 4 1.8A שלי רץ ב2.5GHZ. עד עכשיו השתמשתי בקירור הסטנדרטי שהגיע איתו, מארוור 3500RPM פשוט. המעבד היה על 25 מעלות, עכשיו בחורף. הוא החל לקרטע, אז קניתי מאוורר אינטל סטנדרטי חדש. הוא רק על 2200RPM. המעבד עכשיו על 35 מעלות האם לא הסברתי את עצמי נכון בחנות כשלקחתי מאוורר כזה? איך אני נותן למאוורר הזה עוד קצת RPM?

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  3. אז ככה: ברשימה שבניתי לעצמי לוח אם - P5LD2 Dual Core, 945P, DDR2, SATA2, PCI-E מעבד - P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit 1 איזה מארז לשים? ואיזה קירור למעבד לשים: Zalman9500? או משהו אחר לגמרה?

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  4. אז ככה עשיתי אובר מ 2.6@3.25 רק למעבד בלי הזכרונות עשיתי טסט ב S&M כדי לבדוק טמפרטורות הרצתי בשני המצבים פעם בתדר האורגינלי ופעם באובר במשך 11 דקות בתדר האורגינלי הטמפרטורות במנוחה הם 33 ובמאמץ 100% 60 מעלות באובר קלוק הטמפרטורות במנוחה 33 ובמאמץ 100% 65~67 מעלות ואני עם קירור סטוק ומארז פתוח מה אתם אומרים זה טוב אפשר להחזיק עם זה עברתי גם את כל הבדיקות של הפריים95 והS&M בהצלחה והכל יציב!! מה אתם אומרים זה טוב?? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 451 צפיות
  5. Started by Ran B,

שלום לכולם. כבר התייצעתי בעבר בנוגע לאוברקלוק וכעת יש ברשותי מידע חדש אותו ארצה לחלוק עימכם ואשמח לקבל יעוץ ועזרה. אז היום התקנתי את הביג טייפון שקניתי (וגם את הזלמן לכרטיס מסך). אני חייב לציין קודם כל שהזלמן VF700-CU הדהים אותי! עד עכשיו היה ברשותי קירור סטוק על כרטיס מסך של XFX גיפורס 6600GT על אפיק AGP 8X. הטמפ בIDLE הייתה על 49~51 מעלות קבוע, מאמץ לא עבר את ה56~60. כעת,ה אחרי ההתקנה הגעתי בIDLE ל41 מעלות! כאשר בLOAD זה לא עובר את ה46~50. פשוט מדהים מה גוף קירור מעולה כזה ומשחה טרמית חדשה (AS5) יכולים לעשות! הבאסה היחידה היא שלא היה ניתן להרכיב את הגופי קירור הקטנים (היטסינקים קטנים כאלה) לזכרונות. (יש 4 צ'יפים של זכרונות על הכרטיס שלי 128MB סה"כ. DDR3) הם הפ…

• 12 תגובות
    • 825 צפיות
  6. אני מעוניין לקנות מאוררים חדשים למארז. יש לי עכשיו את המאווררים של אנטק שהגיעו לי עם המארז +ANTEC AMG1000 אך אחד מהם כבר עומד למות.. שימנתי כבר כמה פעמים והוא ממשיך לעשות רעשים ולהרעיד את כל המארז אז כבר נקנה חדשים. על מה אתם ממליצים? לא אכפת לי המחיר, אני מחפש שני מאווררים של 80 מילמטר. עוד משהו קטן - ההורים שלי טסים לתאילנד שבוע הבא וחשבתי לבקש מהם לקנות לי איזה קירור נוזלי ב60 דולר או משהו כזה... מה אתם ממליצים? אני לא מחפש משהו רציני כי הקירור למעבד שלי ממש טוב ושקט [של ונטק.. אמנם קניתי אותו לפני שנתיים אבל עדיין עושה את העבודה כמו שצריך]. בנוסף לזה אני עוד חצי שנה + אני קונה מחשב נייד בכמה אלפים טובים אז אני לא ממש צריך את זה... בכל מקרה, 60 דולר זה כלום למערכת קירו…

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by noambaum,

שלום לכולם! המחשב שלי נמצא בחדר השינה שלי והוא ממש מרעיש.אז החלטתי להחליף מאווררים ואולי להשיג גם כמה אמצעים להשקיט את המארז (גומיות וכו) יש לי 120 מאחורה 80 מקדימה ועוד 80 בצד. בקשר ל-80 מ"מ שמתי עין על Arctic Cooling Arctic Fan 3 TC אבל הבעיה שהוא מתאים לי רק לצד כי מקדימה המאוורר צמוד להארד דיסק.. אני מחפש שקט וכמובן קירור טוב,אה כן ואני צריך FANBUS משהו נחמד וזול. אין תקציב , אבל אני לא מתכוון להוציא יותר מ-200 ש"ח על כל הסיפור,תודה נ.ב. אם מישהו מוצא פילטרים באותה חנות אני אשמח..

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  8. שלום... יש לי מחשב דיי ישן, פנטיום 4 1500, אני לא יודע איזה מעבד זה אם זה פרסקוט... הטמפ' שלי במנוחה כשהחדר בשיא החום הוא על 44-46 ובשיא המאמץ הוא על 49.5-50 הטמפ' האלה בסדר ? ולפי מה אני יודע איזה סוג של מעבד יש לי? עוד שאלה...אפשר לעשות oc למעבד 1500? :s05: תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by edvin17,

סליחה על הכותרת הלא עניינית. אני חדש פה ואין לי מושג בכל הדברים האלה,התחלתי לחרוש פה על נושאים וזה מעניין מאוד,הבנתי שיש אפשרות להפוך את הכרטיס שיש לי(NX6200MSI)ל6600 ואפילו GT(למרות שזה נראה לי בעייה) אשמח אם מישהו יעזור לי תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by idanmal,

האם החיבור NB FAN אמור להיות למאוורר של הצ'יפסט ??? ואם כן למה ג'יגהבייט לא חשבו על מקום למאוורר כזה ? הרי מעל הצלעות קירור של הצ'יפסט 3 מילימטר מעל יושב הכרטיס מסך....

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. כל מי שיש לו AMD 64 (רצוי 3000-3200 ) תרשמו פה את ההבדלי הטמפ' של המעבד במאמץ ובמנוחה למשל במאמץ 40 ובמנוחה 30 ... תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  12. קניתי את הכרטיס וקירור הסטוק שלו גרוע. אין מגבלת תקציב כל זמן שיחס העלות - תמורה יהיה טוב. יכול לרכוש מכל חנות בארץ.

• 16 תגובות
    • 915 צפיות
  13. Started by Guarding angel,

צהריים טובים לכם יש לי את התוכנות הנ"ל מהמלצה של מישהו באתר... ניסיתי לשנות את הFSB שם אך המחשב נתקע (לא הגדלתי בהרבה משו כמו ל2160@2000) מישהו יודע מה הבעיה או האם מישהו יודע ממש להשתמש בתוכנה הנ"ל?

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  14. לילה טוב לכולם יש לי בעיה... יש לי לוח של ECS ותוכנת הביוס היא של AMIBIOS נכנסתי לCPU PNP SETUP ואי אפשר לשנות שם את הCPU RATIO CPU RATIO- LOCKED איך אפשר לפתוח את הנעילה? אני הרבה מאד זמן רוצה לעשות למעבד שלי C@ אך ללא הצלחה... מידע על הלוח http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=51&MenuID=22&LanID=10 הורדה של חוברת הדרכה http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?MenuID=22&LanID=10&DetailID=51&DetailName=%d7%97%d7%95%d7%91%d7%a8%d7%aa%20%d7%94%d7%93%d7%a8%d7%9b%d7%94 מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. בתודה מראש G.A.

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by bbnbbn,

יש לי את הכרטיס מסך שבתמונה עכשיו רציתי לדעת אם שווה לשים מאוורר מתחת לכרטיס על מנת שיקרר אותו יותר או שזה לא יעזור?? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 469 צפיות
  16. אז ככה דבר ראשון יש לי שאלה המעלות של הכרטיס מסך שלי leadtek gforce 6200 עכשיו אחרי אוברקלוק ופתיחת צינורות במאמץ של ממש אבל ממש הם מגיעים ל70 ורק בניד פור ספיד הם מגיעים ל75 (קירור סטוק) זה טוב? ועכשיו בקשר למעבד המעבד שלי זה p4 2.66 socket 775 64 bit והלוח אם שלי זה asus p5s800 -vm קיצר ואלה המעלות אני בטוח שהם טובות אבל השאלה אם לאוברקלוק במאמץ של ממש המעבד שלי מגיע ל30... קיצר ניסיתי דרך הביוס והכל אבל אין שם שום מקום להעלות ואני לא יודע איזה תוכנות צריך להשתמש כדי להעלות את הfsb דרך הווינדוס אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד (וחיפשתי גם 10 עמודים קודם) ולא מצאתי מדריך טוב שיעזור לי תודה לעוזריים

• 8 תגובות
    • 475 צפיות
  17. Started by razoli,

עשיתי OC ללוח אם ומעבד בהתאמה: 190 ל220 2000 ל2400 ומאז המאורר של הלוח מרעיש מי שהוא יודע איך אני מחליף אותו? ואיזה שווה לי לשיפ במקומו? (בתמונה המאוור)

• 3 תגובות
    • 413 צפיות
  18. Started by ns,

יש לי amd athlon xp 3000 והוא נמצא על 40 מעלות רציתי לדעת איך אני עושה לו אוברקלוק... ולכמה כדי לי וכמה מעלות בסדר עבורו...

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  19. אז ככה לפני 4 ימים+- הזמנתי את הגוף קירור Scythe ninja.. הגיע אליי אתמול. הנה תמונה שלו מהאינטרנט: http://www.hartware.de/media/reviews/508/3.jpg 12 צינורות חום D:~ קיבלתי איתו כל מה שהיה צריך- מאוורר[שבסוף לא הרכבתי אותו כי לא צריך], משחה טרמית[פשוטה מסיליקון אבל העיקר שזה ממלא את חורי האוויר], את כל החיבורים לסוקטים ברגים וכו'. הרכבה הייתה ממש ממש קלה, פשוט לשים משחה טרמית ואת הגוף קירור ולסגור.. [ברור שניקיתי קודם את המשחה הישנה ].. ממש צ'יק צ'ק. הקירור גדול אבל לא כבד כל כך ממה שאפשר להבין מהתמונות.. אין פה איזו סכנת תלישת סוקט או משהו כזה.. עכשיו לביצועים את המערכת שלי תוכלו לראות בחתימה.. והאוברקלוק הוא ל 3076MHZ ולא ל 3100MHZ.. עיגלתי P: לפני: גוף קירור …

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by IxSrPpTUq,

זו שאלה בשביל קרוב משפחה שלי =P אמממ... הוא שואל ככה: אם ה: Thermaltake BigWater SE - 12cm Liquid או Thermaltake BigWater 12cm Liquid יקררו את המעבד שלו יותר טוב מקירור סטוק של amd 64bit 3000+ venice ... פשוט המעבד שלו על 45 בלי OC בIDLE ובלי OC על פול לואוד - 57 והוא רוצה קירור מים כי... הוא רוצה קירור מים אז אל תנסו להציע לו קירורי אוויר תודה, אור והבן דוד שלו =O

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  21. Started by DOR_2911,

תודה

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  22. יש לי במארז מאוורר למעבד 7000B LED מאוורר על החלון ומקומות פנויים אחד למעלה מאחורה ואחד למטה מקדימה (שניהם 80 MM) הייתי רוצה עצות אילו מאווררים לקנות (עדיף עם לד כחול כי כל השאר כל עם לד כחול) ואיפה למקם (מכניס אוויר/מוציא אוויר) .... (הצעות נוספות יתקבלו בברכה...) תודה...

• 3 תגובות
    • 427 צפיות
  23. Started by artyom,

מה זה בכלל? אני חדש בתחום האוברקלוקינג... צריך בשביל זה קירור טוב? פתיחת צנורות בכרטיסים ישנים אפשרית? (יש לי inno3d mx440) ושאלה אחרונה... איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  24. יש לי כרטיס ישן (Geforce 5700LE 256MB 128Bit) זרוק פה ורציתי לעשות לו אוברקלוק...בינתיים הגעתי ל 350\500 עם קירור סטוק... רציתי לשאול אם אני יצרוב לו ביוס של 5700 או של 5700ULTRA זה ישנה משהו? במידה וזה לא... סתם מתוך סקרנות, אני רוצה לנסות לצרוב את הביוס של 5700 או 5700ULTRA (לא משנה לי מה בעיקרון כל עוד זה אפשרי) מישהו יודע איך אני משיג את זה? עוד שאלה (סליחה שאני שואל הרבה פשוט אני לא מבין בזה ממש...) האם ישנם עוד סוגים של אוברקלוקינג לכרטיס הזה? ראיתי פה כמה פעמים שמשתמשים במושג V-mod או soft mod לא יודע מה זה אומר בדיוק אז אם תוכלו להסביר לי אני יעריך את זה תודה.

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  25. Started by Lavasoft,

שלום, יש לי כ. מסך: http://img210.imageshack.us/img210/975/ge5fw.jpg דרך הRiva Tuner אני יכול לעשות OC? מישהו בבקשה יכול להביא לי לינק? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים