אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי תלוח שרשום בצד. קיצר הלוח הזה 55+- בממוצע ולפעמים מגיע ל 60 מעלות! ,נגעתי בקירור האפור הזה והוא רותח. האם זה בסדר ללוח? האם אני אוכל לעשות OC בשקט ל E6400? E6400 ב 45+- מעלות מנוחה (ללא משחה טרמית,כאילו המשחה שמגיעה איתו) והכרטיס מסך 50-48 אפילו פחות .(אם צריך) האם צריך להוסיף לו עוד קירור כזה ללוח אם או שזה מספיק בשביל OC ל 350FSB?
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש מה לעשות בנוגע ללוחות אם חסרי יכולת נעילת PCI BUS כאשר עושים OC ומגיעים לגבול ללא הנעילה? האם עדכון BIOS יכול לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
איזה לוח אם טוב (לסלרון 1000) להמהרה ??? ובערך כמה הוא עולה
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 3 ישן שנישאר לי עדיין ואני חושב שהוא גם עובד... אז ככה איזה לוח כדי לי ליקנות כדי לעשות עליו oc?????
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
תראו, אני עכשיו רוצה לקנות לוח אם עם סוקט 478 לOC עצבני... אז איזה לוח אתם ממליצים ?? תקציב זה לא הבעיה תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתלבט בין 2 לוחות אם לOC של E8400 [מתוכנן 4.5~] DFI LANParty JR P45 T2RS או Asus P5Q למרות שהבנתי ש Gigabyte EP45 UD3 מיועד לבאסים גבוהים .. הקירור הוא TR U120E איזה יותר טוב לOC ?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
איזה לוח הייתם ממליצים היום, יכול להיות יותר מאחד, שהכי טוב ל OC ל AMD ו P4 533MHZ DDR?
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אהלן.. ברשותי לוח אם מדגם ASUSTeK Computer INC. P5QL-EM ומעבד E8400 עם קירור Scythe Yasya ואני פשוט לא מצליח לעשות אוברקלוק, בביוס יש לי אפשרות של AI overclock profile ואני יכול לעשות רק 5%... ואם אני עושה מעל 5% המחשב לא עובר POST ונתקע לי עם הודעה Overclock failed or voltege error. ואם אני עושה את זה ידני.. אני מנסה להעלות את הFSB עד 340.. אם אני עושה מעל. אני מקבל את אותה הודעת שגיאה? האם הלוח אם שברשותי דפוק או לא מתאים לביצוע אוברקלוק? X_X תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הלוח הזה http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=214 טוב לאוברקלוק ?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE GA-8ST800 האם הוא טוב לאוברקלוק? על איזה לוח אתם ממליצים לאוברקלוק לפנטיום 4?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום העלתי לא ממזמן נושא על מעבד ולוח אם לאובר עכשיו קניתי מעבד אינטל פרסקוט 3.000 478 ואני חייב לוח אם תותח לאובר קלוק רצחני בסביבות ה : בתודה אליייייyelclap: :yelclap: :yelclap:550-600
-
- 7 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי הוא כדלקמן: מארז antec p182 מעבד q9450 לוח asus p5e קירור למעבד ללא מאוורר thermallight ultra 120 אני משתמש בתוכנה של אסוס שבאה עם הלוח אם (הורדתי את הגרסא הכי חדשה מהרשת) לקריאת הטמפרטורות ואני מקבל את הטמפרטורות הבאות במנוחה מעבד 18 מעלות. לוח 40 מעלות. מילא שזה נראה לי הזוי שהמעבד יהיה ב 18 מעלות זה נראה לי מממש חם מדי שהלוח יהיה ב 40 מעלות. המערכת רצה ללא המהרה כלל. רעיונות מה יכול לגרום ללוח להיות כזה לוהט? אלי התוכנה דפוקה?
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מכרתי לפני מס' ימים את מערכת המחשב הקודמת שלי שהחזיקה בשיא עולם ואני בימים אלו ממש בונה לעצמי מערכת מחשב חדשה לצרכיי OC בלבד! כבר יש ברשותי זכרונות Corsair PC3200C2 Rev4.2 TCCD 256MB * 2 , בחרתי דווקא בנפחים האלו בגלל שהם עדיפים לOC. מתוכנן מעבד AMD Athlon 64 (Venice Core) 3000+ (אפשר גם להמליץ לי סטפינג מוצלח אם מישהו מכיר) החלק האחרון הוא הלוח אם שעליו אני שוקד בכובד ראש בימים האחרונים, משום שאני צריך שהוא יעבור מהירות באס של 340Mhz לפחות (אני חוזה שזה מה שהזכרונות האלו יעשו בערך). 1. זול - בסביבות ה600 שקל. 2. לפחות 3V לזכרונות (אם יש יותר הריי זו ברכה ;D ) 3. עדיפות לAGP (כן שם ישב הGeForce2 העתיק ,חחח מי יודע אולי עליו נשבור איזה שיא לסדרה הזו) כדי לחסוך קניית כרטיס…
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
זה המערכת שלי MB Name:Gigabyte Technology Co., Ltd.EP43-UD3LBIOS Version : EP43-UD3L F9CPU Name :Intel® Core2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHzMemory information :4,192,760 KB RAMOS information :Windows 7 Ultimate 64 Bit versionCD version information :4-Series 1.20 B9.0907.1 עשיתי oc ל3.14 הבאס נמצא כרגע על 419 עם מתח נמוך המערכת יציבה מאוד וגם הטמפרטורות תקינות אבל שאני מעלה את הבאס אפילו טיפה פשוט המחשב קורס ולא נדלק ועושה שחזור הגדרות לביוס גם הם אני מעלה לו מתח הלוח אם שלי הוא זה שמגביל אותי ? והם ניתן לפתוח את ההגבלה ללוח ?
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הם זה מסוכן,מזיק? אני עם דלת מארז פתוחה
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין בלוח אם לOC למעבד E7200 תקציב עד 600 שקל רצוי עם FIREWIRE אבל לא הכרחי איזה זיכרונות כדי לקחת עם לוח זה(800,1066,1333)? תודה
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש לוח אם מתאים עבור המהרה בינונית+ למעבדים המצויינים. בעיקרון את המעבד אני מביא מחו"ל (קנדה) ואת הלוח ככל ההראה אקנה בארץ, למרות שאם יהיה לוח ממש משתלם נייבא גם אותו מחפירה שלי לגבי ביקורות על לוחות לדעתי אלו הם הלוחות שנכנסים לתקציב שלי (עד 750 שקל ללא חריגה) כולל כאלו שאני יכול להביא מחו"ל. Msi Gaming 5 Asrock Extreme 4 Asrock H97 Killer - ממה שקראתי הוא מסוגל לעשות OC GA-Z97X-Gaming 5 GA-Z97X-UD3H-BK Z97-GD65 Gaming במידה ויש אופציות נוספות אשמח לשמוע את דעתכם. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 11.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה האם זה בסדר שלוח האם שלי מתחמם ל50 מעלות ככה גם המעבד לוח האם שלי הוא של אסוס דגם: P5LD2
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
1. כאשר עושים OC הלוח אם מתחמם ? (שלי למשל זה DS3L) אם כן - זה משהו שצריך לדעוג לגביו, או שזה לא נורא ? 2. אחרי שמסימים את ה OC מחזירים את כל ההגדרות כמו שהיה לנפי ה OC או שמשאירים (כל ה DISABLE וכאלה, בטח שלא ה FSB והמתחים) 3. במצב שה OC לא יציב מחוסר מתח - איך אני אמור לדעת איפה חסר מתח ? אפילו אם למשל אני בודק, מוסיף מתח ל CPU ועדיין זה לא עוזר, אז זה או בגשר הצפוני או בדרומי, או בעוד משהו שיש (לא זוכר איך קוראים לו) מה אני אתחיל לשחק לכל אחד במתח ? וכשאני מתחיל את ה OC עם איזה מתח להתחיל בגשרים - מאיפה אני לוקח את המתחים שלהם ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד שלי P4 2.0A northwood לוח אם מעצבן ביותר של ECS . האצתי את המעבד מ2.0 ל2.2 המעבד לא הרגיש כמעט את השינוי הוא היה על 30 מעלות במנוחה ו34 בבדיקה של פריים 95 . אבל הלוח אם כבר היה חם במנוחה 41 מעלות וכשאני עושה את הבדיקה הוא מתחמם עד ל60 מעלות. יש לי שתי מאווררים במארז,שניהם 80מ"מ אחד מקדימה למטה מכניס אויר ואחד מאחורה למעלה מוציא אויר.(וזה לא המאוורר של הספק.**לאלה שחושבים שאני עד כדי כך מוגבל). מה אני יכול לעשות כדי לקרר את הלוח אם? :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 8 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היי הרכבתי את הקירור הזה על המעבד החדש של 3570K ולאחר ההרכב ראיתי שיש קצת עיוות בלוח האם במקום של הפנל של כל החיבורים מאחור (עכבר,USB , קול וכ"ו) האם זה בסדר כך? חיברתי בדיוק לפי האוראות +צפיה בהרכבות ב you tube', הברגתי את ההברגות עד הסוף , אני קצת מודאג, מחר אני כבר יחליף את הפלטפורמה החדשה (3570K+לוח Z77 )
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות לוח אם חדש וראיתי אחד של גיגהבייט שמתאים לי... אני מתכנן לעשות עליו אובר קלוק אבל בדביק בפורום הזה קראתי שהיה איתצם למישהו ניסיון לא מוצלח.... אני מחפש עוד חוות דעות נוספות בבקשה בתודה בנצי אגב זה הדגם http://www.pch.co.il/docs/pd-1450339673.htm
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני משתמש ב-P4 550 3.4GHZ. כשאני מנסה להעלות את ה-FSB ל- 266 (המתח הוא 1.425 סטוק 1.375), המחשב עולה ארבע חמש שניות מאוחר יותר, וכשהוא עולה הוא מציג FSB של 200 (סטוק) בלבד. מה קרה?
-
- 10 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום הלך לי הלוח הקודם אז השגתי לוח של ASUS K8N הבעיה היא שהטמפ' היא 35 בערך כאשר לפני כן היא היתה סביב ה30. ניסיתי לעדכן תביוס בלי שיפור - מה אפשר לעשות? מה הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 570 צפיות
-