אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שפתחתי על זה תרד לפני יומיים אבל ניזכרתי שיש את הסוניק טוואר שאף אחד לא הגיב עליו ואמרו לי שהוא יותר טוב מהביג טייפון ואני לא יודע אם הוא יותר טוב מהנינגה מה אתם אומרים???
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
התקינו לי שלשום את TtBigTyphoon ומאז המחשב עושה בעיות. בעיות איטיות קפיאות וכו'. המעבד AMD Athlon 64 3000 Vience המחשב לי במאמץ והשימוש שזה מראה לי שהוא משתמש הוא 60+ איך אני בודק את הטמפ' שלו , יש לי את SppedFan אם יותר עריף Everest אפשר קישור? אם הקירור לא הותקן כמו שצריך מה אנ יצ ריך לעשות? תודה
-
- 27 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום היה לי זמן פנוי אז החלטתי לדפוק קצת למעבד שלי ת'צורה ... העליתי ת'באס ל253 עם מכפלה של 15 שזה יוצא 3.8GHZ והעליתי ת'מתח מ1.36V ל1.45V והווינדוס עלה חלק ! המחשב היה די יציב.. הרצתי פאי וזה מה שקיבלתי: הנה הטמפ': זה עוד לא סופי בכלל אני חושב שאני יכול לעלות עוד, להגיע ל4 ג'יגה אבל אני אנסה זאת מאוחר יותר... לא הרצתי עדיין שום בנצ'ים אני יריץ גם כן מאוחר יותר כשיהיה לי זמן! הכרטיס שלי אוברקלוקר די בסדר אבל הקירור הסטוק שלו פשוט מעצבן, אני חייב להחליף בקרוב! הנה תמונה של הקירור אוויר שלי שאיתו הגעתי לכל זה:
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
עשיתי OC לג'פורס 2, ורציתי לצרוב את המהירות החדש לביוס אבל אני לא יודע איך משהוא יכול לעזור? אני יודע שזה כרטיס עלוב ואני לא קונה חדש כי אני חוסך למחשב חדש לגמרי גם ככה.
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
היי, איך אני יכול לבדוק אם כרטיס מסך עבר אוברקלוקינג בכל צורה שהיא ?? זה יכול להיות כרטיס PCI-E או AGP במקרה שלי הכוונה ל AGP תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 407 צפיות
-
-
יש לי כרטיס geforce 4 mx440 של אסוס ורציתי לעשות לו אוברקלוק ואני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל...
-
- 4 תגובות
- 472 צפיות
-
-
יש לי מין צינור כזה במארזhttp://hwzone.co.il/albums/album132/aaa.sized.jpg האם להעיף אותו או להשאירו?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום יש לי מארז (לא מצאתי את השם,אבל אני מאמין שהתיאור יסביר) זה עם הידית הנפוץ. 1.מקום למאורר בכניסת המארז,מתחת לכוננים הקשיחים. 2. שני מקומות למאווררים מתחת לספק. 3.אחד למעלה איפה שהידית. איך להגיד אותם מה יכניס אוויר ומה יוציא? איזה מאוורים כדי לקנות? יש חברות מיוחדות מומלצות? כל מקום של 80 ממ מתאים ל120? תודה.
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב מבוסס לוח Neo4 Platinum של MSI ומעבד Athlon64 3200+ עכשיו מה שקורה זה שאני מתחיל לעשות אוברקלוק (לא דרך התוכנה שמצורפת ללוח היא מוגבלת לאוברקלוק של 200 מגהרץ) והכל טוב ויפה וכתוב בביוס באמת שהכל עובד ואיך שאני מגיע לווינדאוס אני בודק במחשב שלי Athlon64 3200+ מהירות 2300MHZ סבבה אני הולך לתוכנה S&M להתחיל בפעולות הרגילות של אחרי אוברקלוק ומה אני רואה שם? Core Speed : 2009 נכנס לתוכנה CPU-Z שוב פעם 2009 ואז שאני נכנס לתוכנה שבאה עם הלוח בכדי לבדוק טמפרטורה אני רואה שבמהירות באס כתוב 200(יש לי מכפלה 10) אז אני מפעיל את המחשב מחדש נכנס לביוס ואני רואה שהבאס 250 אז What gives? או שהלוח הזה אוברקלוקר מעפן או שני מפסיד פה משהו? נ.ב : מישהו יודע איך…
-
- 2 תגובות
- 433 צפיות
-
-
שמעתי שמדפרים בפורום על מדריך למריחת משחה טרמית ולא מצאתי, מישהוא יכול להביא קישור או לסביר מחדש?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
כרטיס 6800GS של ליטק לאחר שאני עובר בטיפה ת515 לליבה מופיעים ארטיפקטים ב3D MARK חום הליבה מגיעה ל70 הזמנתי כבר קירור זלמן לכרטיס רציתי לדעת מה אני יכול לעשות על מנת ליעל תאוברקלוק קראתי שאפשר להוסיף מתח זה נראה לי קצת מסוכן השאלה עים זה אפקטיבי
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
רציתי בבקשה לדעת האם הדלקת המחשב כאשר ללוח האם מחוברים רק המאווררים יכולה להזיק? אני מעוניין לבדוק איזה מאוורר הוא הבעייתי מבחינת רעש. לא ניתן לשים לב בזמן עבודה שוטפת. אני מעוניין לחבר אותם אחד-אחד. כדי לא לפגוע בשאר הרכיבים אפרק את המעבד, הזיכרונות, ההרדיסק וכרטיס המסך. תודה מראש והמשך לילה טוב...
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
יש לי 6800 רגיל של POINT OF VIEW. איך אני פותח לו צינורות ועושה לו אוברקלוק? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 385 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות oc למעבד שלי-amd athlone 2000+x (ה-x זה רק בשביל שהפלוס יעבור לצד ימין) נכנסתי לביוס וראיתי איפה שאני יכול לשנות את הבאס מ-133 ל-166 אבל אני לא מצליח לשנות את ה-voltage ... הוא מופיעה לי שם באפור ככה שאני לא יכול לעשות איתו כלום. ניסיתי להפעיל את הבאס על 166 אבל המחשב לא מצליח להעלות את עצמו בכלל ורק אחרי חצי שעה ככה אפשר להפעיל אותו והוא רושם שהוא לא יכול להפעיל את הווינדוס... יש איזה דרך לפתוח את האפשרות של ה-voltage ? יש איזה תוכנה שאני יכול לעשות את זה דרכה? נ.ב הורדתי מהאתר את תוכנה powerstrip וראיתי שיש שם אפשרות להעלות את ה-engine clock ו-memory clock כאשר ה-engine נמצא על 400 וה-memory על 250. מה כל אחד מהם עושה? האם כדי להעלות אותם? מתי אני יודע לה…
-
- 5 תגובות
- 468 צפיות
-
-
אם אני יוציא את המאוורר של המעבד בשביל לנקות יכול להגרם נזק כל שהוא?(שהמחשב כבוי כמובן) אחרי זה יכולה להיות בעיה בהחזרת המאוורר? הכמו קלפסים האלה שתופסים אותו צריך למשוך אותם ואז הוא משחרר את המעבד? אני פשוט לא רוצה לעשות משהו שיעשה נזק... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 458 צפיות
-
-
יש לי כבר כמה זמן את ה A9800XT של ASUS והמאוררים .. לא שרדו :'( מאורר אחד נשבר והשני כבר לא רוצה להסתובב , עכשיו אני מחפש פתרון קירור חדש לכרטיס מחיפוש קצר הגעתי לתוצאות הבאות Arctic Cooling ATI Silencer 3 Rev.2 Zalman Fatal1ty FS-V7 / VF700-Cu LED / VF700-AlCu LED יש למישהו המלצה או ניסיון על/עם אחד מהקירורים האלה ? תודה, עידן
-
- 8 תגובות
- 464 צפיות
-
-
יש לי אופטרון 170 כפול ליבות תושבת 939 אני כרגע באובר קלוק על 2.8 יציב במתח 1.568 (בוינדוס) (בביוס 1.6065) טמפ מעבד 32 במנוחה 50 במאמץ pwmic הוא 55 מעלות וגשר צפוני 45 השאלה שלי היא כזו אני מרכיב קרור מים על המעבד וכרטיס המסך....................... כמה מתח זה יותר מידי (ראיתי אנשים עם קלוק על מתח מעבד 1.9) מה הטמפ הסבירה ל גשר צפוני וכמה חשוב לקרר אותו בשביל תהליך הoc אני על מכפלה 10 fsb הוא 280 יחס זיכרון 1:1 זכרונות של g.skill 4800 tccd תזמונים 2.5-4-4-8 ב ddr 600 לוח dfi lan nf4 ultra d
-
- 41 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מאוורר ליד המעבד שמוציא חום והיספתי מאוורר מקדימה שיכניס קור עכשיו אני מוסיף מאוורר למעלה שיוצא קור ומאוורר למטה שיכניס קור עכשיו יהיה בעיה עם המאוורר מקדימה יעשה רוח על המאוורר למטה כי המאוורר למטה שיהיה הוא יכניס קור (אני שם רגלים למשחב שיתפוס גובה ואז המאוורר שלמטה יוכל להכניס קור ) אז זה בעיה ??
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור מים למעבד ולעשות אוברקלוקינג.... הבעיה היא שאני יודע בערך לעשות אוברקלוקינג ואני מפחד לדפוק את המעבד.... אז אם משהו מכיר מדריך לאוברקלוקינג למעבדי אינטל שיביא לי בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, קניתי 5מאוורים איפה ובאיזה כיוון כדאי לי למקם אותם? וגם איזה מערכת שליטה במאוורים (פנל בקרה) כדאי לי ליקנות? (עד 380 ש"ח)
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה זה OC ? *עשיתי בחיפוש OC וזה מוצא לי הרבה שיחות שישי בהם את המילה OC אבל לא רשום מה זה
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
האם אפשר לדעת מה היתרונות של כל אחד ואיזה יותר שווה? חשבתי על הBT אבל הוא מסובך מאוד להרכבה ופירוק - מול הנינג'ה שלא דורש פירוק לוח.. תודה
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס ATI Radeon 9550 256MB 128BIT של GIGABYTE. אני רוצה לדעת איך עושים OVERCLOCK אבל מדריך! ראיתי את המדריך באתר אך לא הבנתי אותו בכלל. מישהו יכול לפרט לי מה זה בכללי ואיך עושים OVERCLOCK?
-
- 6 תגובות
- 483 צפיות
-
-
יש ברשותי כיום מארז TT עם 4 מאווררים סה"כ. המארז משומה כל הזמן מתחמם לי ,אולי האיורור לא נכון לא יודע,ניסיתי מספר קומבינציות לסדר המאווררים והוא עדיין יחסית חם. (אלא אם כן מפעילים את המאוורר TT האחורי על מקסימום מהירות הוא מקפיא את המחשב בנוסף לרעש המטורף שלא ניתן לסבול). שקלתי אולי לקחת מערכת קירור מים ,למעבד אחד,לכרטיס מסך ואולי לעוד משהו. האם ניתן להשאיר את הBT על המעבד ובנוסף לחבר לו איכשהו צינור שיקרר את המעבד? או שצריך לפרק הכול ושהצינור יגיע ישירות לבלוק שצריך להרכיב? כנל לגבי הכרטיס מסך? (לאחר שאחליף אותו). איזה מערכת הכי זולה ומומלצת וכמובן שקטה יש להציע ? חשבתי על הרוקט של TT או על הרדיאטור. לא מבין בזה כל כך בכל העסק של קירור מים,אשמח אם תעזרו לי לבחור …
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. האם אוברקלוק מסכן את חיי המחשב וכרטיס המסך בהרבה אחוזים? 2.מהם המספרים המדויקים לאוברקלוק ל9550
-
- 5 תגובות
- 522 צפיות
-