עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום יש לי תוצאות בדיקות שעשיתי אתמול בנוגע להמהרת זיכרון / מעבד (FSB) בדיקה 1 זכרון על 266 יחד 1:1 FSB 150 cpu:memory 1:1 cpu 2700 memory Speed 150 (300) 2.5,3,3,6 sandra 3390 - 3369 3366 - 3367 everst MR 3344 - 3341 MW 1209 - 1211 ML 111.8 - 111.2 3dmark05 2375 3dmark03 5963 בדיקה 2 יחד 4:5 זכרון על 333 FSB 145 cpu:memory 4:5 cpu 2610 memory speed 181 (362) 2.5,3,3,7 sandra 3353 - 3348 3349 - 3367 everst MR 3266 - 3273 MW 1382 - 1383 ML 124.4 - 12423 3dmark05 2416 3dmark03 5945 אפשר לראות שרק הזכרון משפיע במקרה של 3dmark05 והמעבד משפיע יותר במקרה של 3dmark03 (לא הצלחתי להריץ את הזכרונות באותם תיזמונים אבל לא נראה לי שזה ישנה במקרה הזה)

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  2. http://jp.youtube.com/watch?v=V1S-Tl3TiOo&NR=1

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  3. Started by zagreb,

יש AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 1449.97 ¤ ויש AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray 1359.94 ¤ לא ממש חשבתי על OC, אולי משהו קטן ולא רציני. אז השאלה היא האם לקנות את הראשון (הקירור הזה טוב?) או עדיף לקנות קירור אחר בנפרד (בלי להגזים במחיר.. עד 150 שקל בערך). מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  4. הרדאון של מתחמם מאוד,וריציתי לקרר אותו,אז אמרו לי לקחת מאוורר ולפוצץ אותו באוויר-וכך עשיתי ;D לקחתי volcano 6 רק המאוורר,שהוא חזק מאוד יחסית למאוררים אחרים,ושמתי אותו ליד הפאנלים האלה מברזל אפשר לשבור(כמו של הכרטיס מסך והכרטיס קול) כדי שיוכל לקחת אוויר מבחוץ. ועכשיו הוא בזווית שהוא מפציץ את הכרטיס מסך באוויר,השאלה היא האם לא כדאי לי לעשות מודינג קטן עם חור בדלת ולעשות שהמאוורר יפציץ או יוצא אוויר מהכרטיס מסך??? אני יודע שמודינג יעזור השאלה היא האם להעיף עליו אוויר או לשאוף ממנו את האוויר החם??? למי שרוצה לדעת מדובר ב- GIGABYTE R9700 PRO

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by yuval_cohen,

הי כפי שאתם יכולים לראות במפרט שלי- המעבד שלי כרגע ב866@910 העלתי ל950 (זא באס 146) ואין לי בעיות יציבות מיוחדות בינתיים.. ואני לא יודע אם כדאי לי להעלות מתח או לא? איך לדעת? איך לבדוק יציבות?

6. שלום לכולם, סיימתי כרגע לקרוא את הכתבה הנפלאה של אורן שטיין ובדף 5 מופיע: על איזו הגדרה מדובר וכיצד אוכל לבדוק האם המעבד שלי תומך בכך? תודה רבה, אורן.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום, אז ככה אני מעוניין לבצע לכרטיס הזה OC, אבל אני רואה שהוא לא סוחב יותר מדי בלי להקפיץ לו טיפה את הוולטים. עכשיו בכל תוכנה שבדקתי אני רואה שאי אפשר, שכביכול זה חסום. האם יש דרך לעקוף את זה? איך אני אמור לעשות OC במצב כזה שזה חסום...המקסימום שאני מגיע בCORE זה איזה 870 ואז מתחילים ארטיפקטים ב ATITOOL. תודה!

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by Fighter,

שלום קניתי מנועה מפרט אבל כנראה הם עישנו משהו ושלחו לי sapphire 1900xt בנפרד וקירור באריזה בנפרד במקום הבנאדל שהם מרכיבים עם connect 3d אוקי אז....... זה מסובך? או שזה לא מסובך כמו שמרכיבים למעבד של המחשב? אם אפשר תשובות מהירות כי אני בהרכבה, תודה

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  9. יש לי מארז cm 690 II ומעבד core i5 760 וכרגע בoc על 4ghz. על המעבד נמצא ה scythe kabuto. ראיתי בביקורות באינטרנט שהוא לא נחשב טוב כל כך. שווה להחליף אותו ל scythe yasya שיש עליו ביקורות מעולות? תודה רבה לכולם!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום! עשיתי OC למעבד שלי (I5 760) הגעתי מ2.8GHZ ל-3.85GHZ עכשיו לא התעסקתי במתחים של המעבד והשארתי את זה על אוטומט וזה עובד יציב בלי בעיות, אבל חבר שלי אמר לי שעכשיו שזה על אוטומט יש יותר מידי מתח למעבד והוא יכול להישרף זה נכון? אם כן על כמה מתח להשים את המעבד? תודה! סהר.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  11. Started by HFDO5,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג DIGIDOC 5 בארץ במחיר נורמאלי או חנות בחו"ל ששולחת לארץ תאמת לא הכי משנה לי אם זה 5 או גרסא אחרת רק נראה לי שזה דבר טוב ואני מחפש ואין בארץ מי שיכול ויודע שם של חנות בארץ או אתר בחו"ל ששולח שישאיר לי הודעה בפרטי

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by shlomi8,

שלום...יש לי מאורר סטוק על המעבד שלי ואני ויש לי גם מאורר 92 מ'מ שדוחף אויר מזה חזקק.. ואני רוצה להוציא את המוארר סטוק ולהשים את זה על הצלעות קירור... יש למישהו רעיון איך אני תוקע אותו שלא יזוז??

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by NuXeR,

שלום ! יש לי WD 80GB 8MB , שנחשב שקט , אבל עדיין יש לו ויברציות כאלו...והרעש שהוא מפיק בתדר די נמוך וזה די מפריע.. קראתי פעם שמגירה היא נהדרת כדי להשקיט את ה-HD חוץ מהעובדה שקירור לא מזיק ;D אז יש לי ככה עד 200 שקל (עדיף פחות) שאני חושב להשקיע בנושא...ראיתי את ה-CoolDrive3 של CoolerMaster ב-150 ש"ח. אני לא מתעניין בנתונים כלשהם...רק שיראה טוב כשפותחים את הדלת (הקדמית) של המארז (צ'יפטק) , המארז שחור... ואמממ שישתיק את ה-HD כמה שאפשר! אני אשמח לשמוע המלצות...או מניסיון....או כל דבר אחר! בתודה , תומר.

14. עריכה: -------------------------------------------------------------------- ציטוט של: domiel ב אתמול בשעה 21:34:56 לדעתי פשוט תקנה סילטניום ב550 שקל תוסיף לזה סוניק ויש לך ספק+מארז+קירור למעבד שקט. סילטניום: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=430 סוניק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3031 רעיון גאוני! עכשיו, זה מתאים ללוח שלי? ASUS P4P800SE ואיזה מבינהם הכי כדי? את ה-550 (t2) ש"ח נכון? הוא באמת כזה שקט? תודה מראש. זאת השאלה, אל תתיחסו לכל השאר, זה כבר פאסה. .swg _________________________________________________ המחשב שלי מרעיש מאד וברצוני להשתיק אותו. אז בלי להרחיב יותר מדי, הנה: ליבת פרסקוט P4, ספק- לא ידוע- L&C או משהו כזה, מאוורר קידמי(מע…

• 14 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by MonoMan,

אהלן. סליחה אם הנושא נדוש אבל אין לי זמן וכוח לעשות חיפוש תשובה לשאלה הספציפית שלי. את'לון 2600+ , ברטון... איזה קירור אשים לו? את הגוף קירור שבא בקופסא של AMD? או את הזלמן 6000 (שמתקרר עם מאוורר 70 ממ דק של קולרמסטר (ה92 מת..)) כוונתי לביצועים, פחות לרעש (כי לשניהם אסרס את המאוורר ) ראוי לציין שהבדל גדול לא ראיתי בין ההיסטינק שבא עם ה1800+ הנוכחי לבין הזלמן שיושב עליו עכשיו ההבדל היה ממש מזערי (1,2 מעלות, אבל לזה כבר יש סיבות אחרות...)

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  16. סביר להניח שאני אקנה עוד זמן לא רב את ה VGA SILNENCER REV.3 אז השאלה שלי היא האם תהיה לי אפשרות להשתמש בקירור סטוק הרגיל שיש עכשיו על הכרטיס מסך ללוח אם(צ'יפסט. גשר צפוני)? אם כן, סביר להניח שאצטרך להדביקו בדבק ת'רמי, האם זה עלול להוות סיכון כלשהו? אשמח לקבל תשובות בנושא

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  17. Started by M@or,

שלום. שמי מאור, צייר קירות (חפשו: מאור ציורי קיר), מפתח פלאש ומנהל רשתות. נורא אהבתי את עניין המודינג והתחלתי בלהכניס פנטיום 2 למארז של פנטיום אחד. היה מסובך, אבל הצלחתי עכשיו אני רוצה להוסיף לדים, לחתוך צורה לא מורכבת מדי וללמוד קצת על מודינג, קירור ואובר קלוקינג. 1. מהיכן ניתן לקנות לדים ופלורוסנטים בכל מיני צבעים? להיכן אני מחבר אותן? 2. באיזה כלי מומלץ לחתוך? האם חייב להוסיף מסביב לחיתוך גומייה? ואם רק מומלץ, למה מומלץ? מהיכן קונים גומיות? 3. לגבי קירור מים, כמה זה פרקטי, איפה ניתן לקנות משהו זול, ומה האחריות שזה לא ידפוק לי את המחשב? 4. איך מבצעים אוברקלוקינג, וכיצד יודעים מקבלים אינדיקציה על הצלחה או כשלון? הרבה שאלות אבל לפחות מסודרות :-) תודה רבה למשיבים…

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by shloosh,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1510457110.htm כדאי ??? ועד כמה יעזור לי באוברקלוק???

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מתכנן בעתיד לעשות OC ללוח DFI Ultra-D עם זכרונות OCZ VX שעובדים במתח גבוה וודאי יתחממו ויביאו לחימום ה-MOSFETS. ראיתי את המוצר הזה בחו"ל: http://www.sidewindercomputers.com/michcokit.html ורציתי לדעת אם כדאי מאד לנסות להשיג אותו ואם כן, איפה (לא מצאתי ברשת בארץ.) האם כוון מאוורר אל איזור ה-MOSFETS יוכל למזער את בעיית החום במידה מספקת או שגופי הקירור הקטנים הנ"ל לבד או עם המאוורר יהיו פתרון מוצלח בהרבה? בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 800 צפיות
  20. שלום. אני משתמש בקירור אוויר של Corsair A50. מאוורר יחיד על גוף הקירור הזה. במצב idle, הטמפרטורה היא 40 מעלות. בעת משחקים, הטמפרטורה היא 50 מעלות. הרגע הפעלתי את Prime95, והטמפרטורה הגיעה (די מהר) ל 72 מעלות. בנקודה זאת עצרתי את המבחן (כי אין לי שמץ של מושג מה נחשבות לטמפרטורות בטוחות - אני חדש בתחום לחלוטין). השאלה שלי היא האם בהתבסס על מבחן זה (שהוא לא ממש מבחן של "חיי היומיום", נכון?) יש לשדרג את הקירור? מדובר ב i7 950 תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by tornado,

צריך לקנוט משחה כדי להתקין מעבד או אפשר גם בלי לקנות משחה כדי להתקין מעבד אים צלא קיקקור?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Tycoon,

מכיוון שרוב פירסומי היו בפורום זה אז אני אומר לכם שלום כאן עושה רושם שכל מה שאני כותב באתר הזה מצונזר נמחק או ננעל!!!!! נמאס לי מהמנהלים כאן והיחס המגעיל שאני ועוד אנשים מקבלים כאן(למעט מור ובני שאני מאד מעריך)חבורה של דיקטטורים שכל מה שאיכפת להם זה מעצמם מור תזכור את זה טוב (כי אני בטח אזכור את זה ) ולא תעוותו את הדברים אחר כך כמו שעשיתם לTHE BYTER או לCUPRA אני בין האוברקלוקרים הרצינים האחרונים שנשארו כאן וגם אני היום אומר שלום ועם יחס שכזה במקודם או במאוחר כולם יבינו אז להתראות חברים נ.ב פירסומים של הפרוייקטים החדשים שלי תמצאו במקומות אחרים בארץ ובעולם (שם לפחות יש יחס נורמלי למשתמשים) אני מניח שגם הודעה זאת תמצא את עצמה נמחקת או משהו כזה אז מי שהספיק להתראות

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אהלן אנשים! נתחיל בנתונים : הלוח : ג'יגבייט 7vrxp הHSF : סטנדרטי - גודל 80 על 60 עם מאוורר 60 על 60 . הטמפ' במאמץ 57C , הרעש בלתי נסבל חשבתי להחליף גוף קירור אבל אני לא יודע מה יכנס ללוח בלי שהקבלים ליד הסוקט של המעבד יפריעו - הקבלים נמצאים במרחק של חצי ס"מ מגוף קירור. אני מעוניין בV9 אבל אני לא בטוח שהוא יכנס , V7 לא בא בחשבון (ואני לא יודע מה לגבי הגדולים כמו זלמן\ AX7) בקיצר? איזה גופי קירור יתאימו ללוח במידות? אני פשוט לא רוצה לקנות HSF ולהסתבך בהתקנתו ...

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  24. Started by ToMuSH,

שלום, אני בעזרת השם קונה שבוע הבא מעבד E5200 ואיתו לוח חדש, זה: http://tahlit.com/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=1222088&seaWordPage=%D7%9C%D7%95%D7%97+%D7%90%D7%9D 1. עכשיו, אני רוצה לדעת אם החברה הזו, ASROCK, היא חברה שאפשר לסמוך עליה, ז"א האם היא איכותית? 2. האם ספק ENERMAX 350W יחזיק את המערכת עם OC דיי רציני? (לכיוון ה- 4GHZ יחד עם קירור חזק, בסגנון V2 של OCZ) 3. אמרו לי שאני יכול להגיע איתו עד ל 4GHZ בערך, ואני סתם רוצה לדעת בשביל ידע כללי וכי זה מסקרן אותי, איך אני יכול לראות את זה? איזה נתון מראה זאת שם? אני יודע שזה מכפלה כפול תדר באס או משהו, אבל לא מצאתי משהו כזה.. בקישור שהבאתי ניתן לראות את ה"מפרט" של הלוח הזה. תודה מראש ולילה טוב.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by nec5e,

האם מישהו יודע האם ניתן להרכיב מאוורר zalman 7700 על הלוח? (ללוח יש pipe) ונראה לי שזה יכול להפריע. האם זה נחשב ללוח טוב? תודה לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.