עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by nicirnTAL,

כמו שאתם רואים, אני בא אליכם עם קובץ שאלות... במהלך החופש אני מתכנן לעשות למארז המכוער שלי, מוד מגניב מקרטון ( דלת מקרטון, עם שקופת שמודפס עליה ה סמל של GeForceFX ) אני מעוניין, שהשקופית תואר מבפנים, ואני לא מבין כלום, אבל ממש כלום בדברים האלו, אז משהו מוכן להסביר לי מזה קדות/לדים/לדים לייזר, כל הדברים הללו . כמובן, כמה אמור לעלות מוצר הארת המארז בצבע הלבן, ואיפה אפשר להשיגו . ואיך אפשר להתקין אותם? ( אם זה מסובך, אז אני אוותר ) : תודה! :

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by FatCat,

חיברתי למקלדת שלי שני לדים (כחולים) ומתג של שני מצבים בעל 3 רגליים הלדים דולקים כמו שצריך אבל יש בעיה אחת: כשהלדים דולקים המקלדת לא יכולה לעבוד.... למה זה קורה? ??? יכול להיות שזה קשור למתג? רק שתיים מ 3 הרגליים שלו מחוברות לחוט כלשהו: האמצע ל ground ואחד הצדדים לחוט שמחוברים ללדים ועוד דבר אחד, יש מתג של שני מצבים בעל רק 2 רגליים במקום 3?? אם אתם רוצים לראות: http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/nappis-spotti/index_eng

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by eylonG,

חיברתי 4 לדים , UB 3V כ"א בטור לV12 (לפי חישוב הנגדים אין צורך בנגד, חלוקת מתח...). שמתי לבד שהם מתחממים וכיביתי כדי לא לגרום נזק אפשרי. הם זה סימן שהם ישרפו ? בסה"כ זה עובד יפה ומאיר מעולה את המארז.. אני יעלה תמונות שאני אסיים את המודינג.. תודה רבה למשיבים!

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  4. כל היום אני יושב על המעגל הזה , כבר כולי בעצבים. באתי לוותר אבל בשניה האחרונה שמתי לב לשתי טעויות מפגרות שלי אבל זה עובד סוף סוף . זה עדיין על מטריצה כי הרגע סיימתי ואני פשוט שמח שזה עובד ורציתי להראות לכם: עוד שניה אני יעלה סרטון. אם אני ימצא לאן. :

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  5. Started by MAOR,

חיברתי היום 4 לדים + נגד ..... לקחתי שנאי של 12v חספתי את החוטים חיברתי אליו את הלדים .. והכל עבד !! ;D ;D ;D הלכתי קניתי חוט ספק ... חספתי לו את החוטים .... את החוט הצהוב חיברתי לנגד .. ואת השחור לחוט שיצוא מהלד .... חיברתי לספק ... ניסיתי להדליק את המחשב ..... לא נדלק ! הוצאתי את החיבור של הלדים ... המחשב עובד .... איך זה אפשרי ?? מה עשיתי לא נכון ??? ואיך לסדר את הבעיה ?

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  6. Started by yoav9,

חיפשתי בפורום ולא מצאתי אז חשבתי לפתוח תר'ד שבוא נרכז את הכל, אולי אם זה יהיה באמת טוב אחד האדמינים יסכים לשים את התר'ד בתור סטיק לכמה זמן כדי למנוע שאלות מיותרות. איך גורמים ללדים לעבוד? איזה חיבורים? לאיפה מחברים נגדים? איך קובעים כמה הלד בהיר (איזו אמת מידה?) איך בדיוק מלחימים הכל? איפה מוצאים לדים? דברים שאסור לעשות? מחירים? וכו!!! אני ממש צריך :-\ בתודה מראש! יואב

• 39 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. זה המפרט: http://www.geocities.com/exploits2003/GamingComputer.html אני משתמש במעבד QUAD ובמערך SLi של שני כרטיסי מסך מסוג BFG (רשום במפרט). אשמח לקבל תשובה בהקדם.. תודה ויום נעים

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  8. אני לא יודע אם אני צריך למחשב שלי גוף קירור למעבד מה אתם אומרים אם כן זה רק ל- OC?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by איש מטורף,

AMD athlon 3000 64bit Stepping E6 Abit AN8 Ultra Twinmos 512 DDR400 x 2 eVGA 7800GT TT Big typhoon OCZ Modstream 450W

10. שלום לכולם, יש לי נתב של אסוס wl500g כשקניתי אותו לפני מספר חודשים היו לו בעיות נוראיות של חימום יתר כי הוא לא התאים לתנאים בארץ... קצת חם פה אחרי חודש בערך החזרתי אותו לחנות וקיבלתי אחד חדש ממשלוח מיוחד שהגיע לארץ כי כל הנתבים הנ"ל לא יכלו לעבוד בארץ מחמת חימום יתר... הנתב החדש עובד כמו גדול בחדר סגור בחמסין הכי חם שיש בארץ... (הכוונה בלי מיזוג כמובן) יש לנתב 32 מגה זיכרון SDRAM. מעבד של 133 מגה הרץ, בלי מאורר ולדעתי בלי צלע קירור בכלל. הנתב מריץ גרסא מאווווווווווד בסיסית של לינוקס לצורך העבודה שלו. (יש 4 מגה פלאש בשבילה) בגרסאת תוכנה שהנתב בא איתה כמובן שאין הרבה דברים חכמים שאפשר לעשות אבל אני מריץ גרסא אחרת שאינה רשמית של אסוס שמאפשרת גישת TELNET מלאה לנתב או SS…

11. יש לי מארז SVIKING של TT והוא בא עם מסך קטן שמראה לי את הטמפ' והבנתי שזו הטמפ' של המעבד (אני טועה?) כרגע לפחות הוא מראה לי 33 מעלות... שאני נכנס לביוס הוא מראה לי כמעט עשר מעלות למעלה..41-43 מעלות... למי להאמין? ממה נובע ההפרש? או שבכלל הפנאל במארז לא מראה לי טמפ' מעבד.. (המפרט שלי מופיע בצד)

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  12. היי חברים אני לא חושב שהעוצמה של המאורר שעל המארז שלי הכי חזקה כי יש ל שלוש שלבים יש לי מארז אנטק סונטה 3 אני מעוניין להגביר את המאוורר שלה להכי חזק איך אני עושה את זה? ד''א המאוורר זה אנטק טרי קולר 120MM

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  13. לפני כמה זמן שמעתי קולות של מאוורר גוסס מתוך המחשב שלי. אז פתחתי את המחשב, וראיתי שאיזה קבל מתנגש במאוורר, אז הזזתי אותו, הבעיה הזאת סודרה. אבל פתאום, בזמן שאני בא להחזיר את הדלת של המארז למקום, שמתי לב למשהו מוזר: אחד מהסינקים של הזכרונות של הכרטסי מסך שלי(GF6600GT של אלבטרון) פשוט נפל. התנתק לו מהזכרונות אליהם היה מחובר, ונח לו על רצפת המארז. בדקתי אם עדיין יש עליו את הדבק הזה, ומסתבר שהיה עליו אותו, אז לתומי פשוט הצמדתי את ההיט-סינק לזכרונות, סגרתי את המחשב, והמשכתי בחיי. לפני כמה דקות החלטתי לראות אם ההיט-סינק הסורר נשאר במקומו, ומסתבר שלא... מה שאני בעצם מבקש, הוא פתרון כלשהו להדבקת ההיט-סינק למקומו בצורה איכותית בעזרת אמצעים ביתיים, כי כרגע אין לי זמן ללכת לקנות דבק…

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  14. יש לי מעבד A64 +3000 עם קירור סטוק. אם אני יוסיף עוד מאורר 120/80 מ"מ על המאורר הקיים שעל המעבד זה יעזור? זה יוריד את הטמפ'? והשאלה הכי חשוב: זה לא יעשה נזק כלשהו נכון?

• 13 תגובות
    • 801 צפיות
  15. יש לי עכשיו את המארז CM690 ויש לי בתוכו עכשיו 4 מאוורים כולם 120MM אחד מלמטה,מקדימה,ממול לכרטיס מסך ומאחורי המארז . יש לי עוד 3 מקומות פנוים 2 מלמעלה ו1 מהצד ממול למעבד.אם אני יוסיף למקומות האלה עוד 3 מאווררים אז זה ישפר בהרבה את הטמפרטורה .ואני גם מתענין ל OC גדל יותר.יש בFOXPC שלוש מאווררים ב 90 שקל. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=739 המפרט שלי: AMD ATHLON 4400+ @ 2.8 CONNECT 3D ATI HD4850 AC EPOX MF4 J3 EZCOOL PS-1000 500WATT

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by avivlevy,

יש לי שתי מאווררים (1בספק+1 80M) באיזה מאורר לעשות שיוציא אויר ובאיזה להכניס?

• 13 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by sAXIn,

ברשותי EPOX 8K3A עם ATHLON 1700 לאחר התקנת הוולקנו 7 (אלומיניום) הטמפ, 60 בעומס ו 53 במנוחה אם יש למישהו עצה כיצד לשפר ? חשבתי אולי הגוף של המפזר חום לא יושב טוב או שהחומר הלבן שנשאר לאחר הורדת הגוף של AMD עושה בעיות וכיצד לוודא שהמפזר יושב טוב מבלי להוריד נ.ב. זכרו שהלוח הזה קורא טמפ. מהדיודה הפנימית של המעבד

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  18. שלום יש לי כרטיס GTS 250 שמרעיש מאוד, אני רוצה להשתיק אותו, אבל יש מגבלה ב Rivatuner שאי אפשר לשים אותו על פחות מ 25% יש אפשרות לעקוף את המגבלה הארורה הזאת ? תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  19. Started by ozkatz,

קניתי בימים האחרונים מ ksp את ה katana 4 והוא עדיין סגור . הוא עלה לי שם 130 . עכשיו סמרט פיסי פירסמו את ה Cooler Master V6 ב אותו מחיר . (לא כולל משלוח עוד 30 שקל ) http://startpc.co.il/index.php/weekend ה v6 http://www.guru3d.com/articles_pages/cooler_master_v6_gt_review,1.html האם כדאי להחזיר להם אותו לקחת זיכוי (גם ככה אני לפני קניית wd 3t) ולקנות את הקולר מאסטר ? חוות דעתכם על : חוות דעת על katana 4 ! ומה אתם אומרים על החזרה וקנייה של הקולר מאסטר ? המלצותיכם...

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by xbx,

טוב זאת הבעיה רכשתי לאחרונה את Thermaltake X-blower 2 Channel VR Fan Kit High Performance DC Fan וקיבלתי אותו היום, פתחתי במהרה ואני מנסה להסיר את המאוור (נראה לי שהוא מחובר עם ההיטסניק) והוא פשוט לא יוצא, אני לא רוצה להפעיל עליו לחץ או משהו שלא ישבר בקיצור הלוח אם הוא של ASUS P4T533-C והספתי גם תמונה אם משהו יכול לומר לי את הטריק בבקשה. ד"א http://7of9.keystreams.com/gameman/archive/heatsink_install_and_removal.asf הורדתי את הסרטון הזה שהוא באיכות גרועה ואומרים שיש משהו בצד שצריכים ללחוץ עליו, אני הסתכלתי מכל הצדדים ולא ראיתי כלום... אם משהו יודע בבקשה הנה תמונה יותר מקרוב: http://etleague.aodiso.org/Picture003.jpg

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  21. שלום לכולם, קניתי קירור למעבד arctic cooling freezer 13 co והוא בא עם משחה טרמית קשה מרוחה מראש על אזור החיבור עם המעבד. בנוסף קניתי בעבר משחה טרמית arctic MX-4. רציתי לשאול האם יש טעם להחליף את המשחה שבאה מראש עם המעבד, במשחה הזו- מטעמי טריות ואיכות? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  22. Started by איתמר,

האם אני יכול להוסיף מאווררים למארז שלי והאם שווה לי להחליף את מה שקבלתי עם המארז למשהו שיותר טוב ותנו המלצות על מאווררים אם שווה לי להחליף

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  23. Started by guli,

הי. המחשב שלי מתחמם מאוד בזמן האחרון ורציתי לקרר אותו קצת, לצורך העניין קניתי מאוורר חדש 120 מ"מ. אני מתכוון להוסיף אותו ובתקווה מאוור נוסף שאני אציל מספק כוח ישן (בעזרת המדריכים מהאתר). מה שרציתי לדעת זה איזה מאווררים כדאי לי לשים שיזרימו אויר פנימה, ואיזה יוציאו אותו החוצה? (במידה והשאלה לא הייתה ברורה - שהמאוורר הגדול יכניס אויר והקטן יוציא, או שהקטן יכניס אויר והגדול יוציא?) המון תודה! יגאל

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אז ככה הכרטיס מסך שלי מסוג asus 8200 ge force 3 ti 20 64 mega מהירות ליבה: 175 מהירות זיכרון: 400 אז לתוצאות לפני ההמהרה הצלחתי להגיע עם התוכנה 3dmark ל 7053 ואז העלתי את המהירות של הכרטיס ל ליבה ל204 זיכרון ל 483 וקיבלתי 7588 מעבר לזה הכרטיס גמגם ראוי לציין שההמהרה נעשתה ללא קרור נוסף אני מבקש תגובות ועצות להמהרה חזקה יותר נ.ב המהירות של המחשב אי אמ די 1900 7vrxp לוח אם 256 ddr 266 ואם אפשר כמה טיפים בביוס לגבי הכרטיס מסך

• 12 תגובות
    • 819 צפיות
  25. Started by Fridge,

שלום לכם יש לי שאלה מדוע איני יכול לשנות את המהירות של המאבד וה וולטאג דרך הביוס הוא פשוט לא נותן לי (ראו מפרט לפרטים) האם כדאי לעדכן תביוס או שפשוט להעלות תגמפר לFSB גבוהה יותר וכך תתאפשר לי הפעולה? כל תשובה תתקבל בברכה. תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.