אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
בשום תוכנה לא רשום לי מידע על המעלות בכרטיס מסך! למה?
-
- 5 תגובות
- 497 צפיות
-
-
המארז http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/bws/bws.htm על כל מאוריריו 2x120mm קירור סטוק מה עושים? אם למישהו פה יש לוח אם כמו שלי ויוכל לבדוק את המתח של המעבד זה מאוד יעזור!!!!!!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
640Mb DDR 2700 זו המערכת שלי על לוח זול של ג'יגהבייט GA-7N400-L מבוסס nforce2 לאחר שנשרף לי לוח מעבד ספק וכמעט כרטיס מסך, החלטתי ללמוד קצת על התחום של קירור ו OC לאחרונה. שמתי 2 מאוררים גדולים אחד מכניס אוויר מלמעלה אחד מוציא מאחורה , סידרתי כבלים לזרימת אוויר טובה . קניתי את ה Temaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP שעובד ב2500RPM לא בכוונה לעשות OC אלה בכוונה לשמור על טמפ' יחסית נמוכה אך אני לא מצליח לרדת מ 50-54 מעלות ולפעמים גם 56-57 אחרי מאמץ. טמפ, מארז נמצאת במצב רגיל על 40-43 שזה גם דיי חם. בסופו של דבר נשארתי עם אותה טמפ' גם לאחר קניית גוף קירור ב 165 ש"ח . עכשיו מה שנראה לי שיכול להיות זה שהמשחה שהשתמשתי בה היא אותה משחה שקיבלתי עם ה volcano ויכול…
-
- 11 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אז ככה מפרט מלא בחתימה. פשוט לא מצליח כרגע התיזמונים של הזיכרונות על 3-4-4-11 שזה לא משו בכלל מה פה עוצר אותי?!תודה ענקית לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 439 צפיות
-
-
שלום וברכה, עד 4Ghz הצלחתי להגיע ליציבות טובה, אך מהמהירות הזאת ומעלה רק מסכים כחולים. לפניכם תמונות של המצב בהם אני ניסיתי לעשות OC... אשמח לתיקונים כאלה ואחרים. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הי אני מנסה להוציא את ה HSF כדי שאוכל למרוח חומר טרמי ניסיתי כ 20 דקות ואני לא צליח לשחרר את התופסנים http://www.thermaltake.com/support/installations/volcanos.htm הנה התופסנים שלו איך לעזאזל אני משחרר אותם?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי את הסנסור הזה שיש עם המארז שלי Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower מקבלים עם זה את הדבר הזה שמודד טמפ' אבל הסנסור ענקק הוא לא נכנס מתחת למעבד הפינים מפריעים... בתמונות רואים שזה נכנס ב- AMD אבל האינטל הרבה יותר קטן ולא נכנס מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קטנה בגלל מארז ג'נרי והיא שמאוורר הצד (80מ"מ) השקט של EZCOOL (כן הוא באמת נורא שקט כשהוא לא על הדלת) מרעיש יחסית כשהוא עובר את ה1750RPM פלוס מינוס. כמובן רצתי לסטיקי לנסות את SPEED FAN אבל ללא הצלחה, בביוס יש לי רק אפשרות של SMART CPU FAN TARGET, ובה אפשרויות לטמפ' רצויות אליהם יתכוונן מאוורר הCPU כביכול, ואפשרות נוספת בשם CHASSIS INTRUSION שניתן לכבות ולהדליק, אך חוץ מזה SYS FAN 1 / 2 CONTROL מסומנים באפור ושום הגדרה לא פותחת אותם משום מה.. שום משחק בשתי ההגדרות האלו לא הביא אותי להצלחה בהפעלת SPEED FAN, בסה"כ המטרה היא מאוד פשוטה - להגביל את מאוורר הדלת במחשב - SYS FAN 2 (בSPEED FAN הינו SYS FAN 3) ל1700-1750RPM. לוח האם הוא MSI G31M3-F תודה מראש …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש מבוסס על: אינטל E5200 (הערה- הזמנתי מעבד box - וכשקיבלתי שבוע שעבר את המחשב ראיתי שהמאורר אינו של אינטל - לאחר שדיברתי עם החנות ולאחר ויכוח קטן שניסו לטעון שהמאורר שהם התקינו הוא בסדר - אבל לבסוף הם הסכימו להחליף את המאורר לזה של אינטל ואני לא יודע אם זהו המאוורר שמגיע עם ה-box אבל כתוב עליו אינטל עם מדבקה מבריקה והדגם הוא : dtc aat03, delta, e33681-001 - עם קונקטור של 4 פינים שמחובר ללוח האם (גם הוא עם 4 פינים). לוח אם gigabyte eg41mf-s2h מערכת הפעלה XP - 64 BIT אני מנסה להשתמש בתוכנת easytune6 של גיגהבייט שאמורה להיות מסוגלת לשלוט במהירות המאורר של המעבד הגדרתי בבאיוס את ה- cpu smart fan control במצב מאופשר. מהירות המאורר נשארת תמיד סביב ה- 3150 r…
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, המאורר של המעבד שלי עובד קבוע על איזור ה 2600 RPM, אמנם הטמפ' נמוכות אבל כשאני ישן או שהוא לא בשימוש הייתי שמח אם הסיבובים היו יורדים והיה קצת שקט. בדקתי בביוס והשליטה אוט' על המאורר על ON אבל עדיין המאורר עובד באוצה עוצמה ולא משתנה, ניסית עם SPEED FAN לשנות ידנית אבל גם שם דבר לא קורה, הלוח אם והמאורר רשומים בחתימה.... מה אני עושה אנשים ?
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
החלטתי לתת קצת זריקת מרץ למחשב הישן שלי, כדי שיחזיק עד המחשב הבא, או שאולי אצליח לגרום לו להיות מספיק שימושי בשביל לא לקנות מחשב חדש. קראתי קצת על OC, ואיך עושים. נכנסתי לביוס ושיניתי כמה דברים, ואחרי שיצאתי מהביוס (שמרתי כמובן), הוא עלה בפוסט הראשוני וכתב מהירות שונה (כמו מה שקבעתי) ואז היה מאתחל את עצמו מיד שוב, וחוזר להגדרות הקודמות. כשאני נכנס חזרה לביוס, הוא מראה לי את הנתונים שהכנסתי, אך מבוטל אצלו cpu host clock control. והוא חוזר לאותו מצב בכל פעם מחדש. חיפשתי הגדרות מיוחדות בביוס שאולי גורמות לזה לקרות.. אולי סוג של הגנה, אבל לא מצאתי. המעבד: D920 לוח אם: GA-8i945p-g gigabyte ביוס: F11
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי.. אני O.C מתחיל מאוד לאחרונה ביצעתי O.C למעבד לתדר 3.77 מתדר 2.83 תדר הבאס עומד על 436 והמכפלה על 8.5 בזיכרונות זה על 1332. מבחינת היציבות של המעבד הוא מעולה,הקירור החדש של נוקטואה 14D ששמתי פשוט מפלצת. הבעיה היחידה היא שכשאני מפעיל את תוכנת ה-CPU-Z היא מראה לי שהמכפלות משתנות אוטומטית מ-6 ל-8.5 ע"פ צורכי המערכת. איך אני קובע את זה שלא ישתנה? תודה רבה לעוזרים.(אשמח גם להסברים בנושא..אני מעוניין ללמוד עוד בעניין ה-O.C) תודה מראש, שגיא!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח : Asus p4 333 mhz socket: 478,sis 645 ddram,agp*4 עידכנתי את הביוס ועדיין לא הצלחתי לשנות את המתח של הליבה!!! או שאני טועה ואני לא עושה את זה במקום הנכון???!
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר את התוכנה NVIDIA BIOS editor ועכשיו אני בא לבפעיל אותה והיא מבקשת ממני (כאילו כשאני עושה open) קובץ bios image... איזה קובץ אני צריך לפתוח ואיפה אני מוצא אותו ?!? עריכה ------------------ הנה ההודעה סליחה מראש אם זה ענק...
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המפרט שלי שם אני רוצה לעלות את המכפלה ל16 וזה על200 (כלומר יהיה לי3.2) ובהמשך אני ימשיך לעלות בהדרגה אני פשוט לא מוצא איפה לעלות בלוח אם אין זה לזה..בתוכנות כמו SPEEDFAN ותוכנה של ASUS מיוחדת לכל הלוחות האלה אין.. פשוט מעצבן אם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 7 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי שעשיתי OC ל 8800 640 הגעתי לטמפ' נורמליות ע''י שינוי עוצמת מאורר דרך NVIDIA CONTOL PANEL ל85 אחוז והכל טוב יפה אבל שאני עושה REBOOT למחשב הוא לא שומר לי את זה.. לשם כך עברתי ל-RIVATUNER 2.05 והגעתי לחוצץ של שינוי עוצמת המאורר, אבל ששניתי נגיד ל100 או 90 אחוז ושמרתי אז באותו רגע זה חזר ל25 אחוז ולא התבצע שום שינוי (למרות שהוא מראה שהוא שמר על 100 אחוז למטה אבל בסקלה הוא מראה 25...מאוד מוזר) איך אני ממשיך לפה ומצליח לשנות את עוצמת המאורר ...? ? צרפתי תמונה למצב שהגעתי, תודה לעוזרים מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לקהילת האוברקלוקרים שלנו... יש לי מעבד Palamino 2100+ עם קירור: Thermaltake Dragon Orb 3 לוח מסוג ABit NF7 Rev 2.0 שהיה הגדה של NFORCE 2 לאוברקלוק. הבאס המקסימלי שאני יכול לעלות הוא 144MHZ שזה מוביל אותי ל1860 (המהירות המקורית 1733) החום 51 מעלות(שזה חמוד ביחס לסביבה כאן וביחס לגבול בו המעבד יכול לעבוד) החום של ערכת השבבים 31 מעלות. העליתי מתח מעבד ל1.775, אותו דבר. הזכרון שלי הוא DUAL של חברת KINGSTONE 400MHZ הפועל בתיזמונים 3-4-4-9 (בכוונה גבוהה כדי שהזכרון יוכל לעבוד בתדר גבוהה יותר) הזכרון עבר בתזמונים של 2-2-2-5. (הזכרון הוא: Kingstone Value) כרטיס המסך הוא Sapphire 9550 @9600 XT (מומהר ליבה: 250@400) ניסיתי את האובר קלוק עם זכרון של TwinMOS ואותו דבר, כרטיס מסך…
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות אוברקלוק דרך המדריך באתר אבל זה לא עבד לי, לא היה לי שם Thermal Throttle(?) ואיזה משהו עם SPREAD, גם לא מצאתי שם תזמוני זכרון או באס. יש לי לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 ומעבד C2D E6600 2GB של ראם בתדר 800 וקירור SUNBEAM של TUNIQ ואני רוצה לעשות OC ל3000.
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
למה אני לא יכול להגיע עם המעבד ל3.50GHZ? טמפ35-67 מיפרט: EP45 UD3LR 6GB 3HDD 1CD E7500 enermax naxn 550
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא מצליך לעבור את 148MHZ לעלות את המטח של הזיכרון הוא נימצא כבר ב-2.85 ויש לי זכרון PC 2100 512MB=2*256MB ועוד שאלה איך עושים MOD ללוח אם?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP ואני לא הכי מרוצה מהביצועים שלו אבל מה לעשות התקציב לחץ אותי הורדתי כמה תוכנות לאובר 3DMark05 GeForce Tweak Utility NVmax RivaTuner PowerStrip ו-MemTest Prime95 ליציבות של המערכת עם מה להתחיל לכמה לעלות ואיזה תוכנה הכי ממולצת והאם המאוורר של הכרטיס מסך טוב ל-OC חשבתי לשים עליו מאוורר 120m או שצריך צלע קירור רצינית של זלמן או TT ??
-
- 12 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי מחשב חדש בן 3 שבועות, E7500, קירור ונדטה 2, מאוורר קדמי מכניס אוויר מאוורר אחורי מוציא אוויר. אני מאוכזב מהטמפרטורה שראיתי עכשיו.. קניתי את הונדטה 2 במטרה שהמעבד יהיה על עד 35 מעלות... לא יותר וזה מה שאני מקבל: http://img41.imageshack.us/img41/7996/46453388.jpg מה אתם מציעים לעשות? תודה
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
תקשיבו הרגע קניתי 2 מאוררים כאלה http://lamir.co.il/product.asp?product=192 עכשיו חיברתי אותם ללוח אם והם פשוט לא מסתובבים (שניהם) ואני לא חושב שהם מקולקלים... הצילווווווו מה אני עושה לא נכון? כי המאורר הקודם שהיה לי כן הסתובב (הוא התקלקל) ושאני מחבר את אלה לא קורה כלום ועוד משהו. שאני מחבר אותו לספק זה גם לא מסתובב!!! עריכה: לא משנה פשוט החנות הדפוקה הזאת (שהיא ממש קרובה לבית שלי בגלל זה קניתי שם) החוטים צריכים להיות שחור אדום לבן והם חיברו את זה בסדר לא נכון במקום שהאדום והשחור יהיו אחד ליד השני כל אחד היה בקצה אחר.... אז שיניתי תסדר שלהם ועכשיו זה עובד
-
- 4 תגובות
- 430 צפיות
-
-
אהלן....יש לי E2160 ואני לא מצליח לעשות OC... אז ככה...הלוח אם הוא 945GCMX-S2 של ג'יגבייט וזכרונות 2GB 533MHZ [אחד של קינגסטון ואחד של אמריקן זבלה] עשיתי הכל כמו שצריך,אחרי זה עשיתי F10 [שמור וצא] ושום דבר לא שתנה...מה לעשות? תמונה של הביוס http://siz.co.il/my.php?file=ttmiocnr0hmz.jpg
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
-
-
היה לי אובר ל2600 וכו' הוצאתי את המחשב מהמארז חיברתי והכל , המחשב עובד אבל בביוס כתוב לי 2600 מגה הרץ ובCPU Z ובאוורסט יש לי 2000 וגם בסופר פי איי אני מקבל 49 שקיבלתי כבר 35 כלומר האובר לא באמת קיים ... למה??? תודה יונתן
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-