עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by gigabot,

וואו! הייתי בטוח שהכרטיס חלש וזה, ואחרי שקראתי פה גיליתי שיש לו פוטנציאל OC גבוה, אומגה דרייבר מאוורר קטן על הסינק, וזה מה שיוצא, תמונה בהמשך..., וכל זה על מחשב די חלש... : p4 2400MHz, 256MB,R9550,GA-8S648FXRZ

• 11 תגובות
    • 697 צפיות
  2. שלום יש לי זיכרונות גנרים ואני עושה oc ואני חייב לתת להם מתח, עד איזה מתח מותר לתת להם שלא ישרפו ועד איזה מתח לא לתת להם, והאם זה בריא לעבוד עם המתח שאתם תתינו עבודה שוטפת ?תודה רבה

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי מעבד E6400 ולוח אם GA-965P-S3... רציתי לבדוק את הטמפרטורה של המעבד ושל הלוח אם במנוחה ובמאמץ כדי לבדוק שאין התחממות יתר. לצערי, אני מקבל תוצאות שונות לרכיבים שונים מתוכנות שונות. להלן התוצאות (בזמן כתיבת ההודעה): Everest לוח אם: 38 מעבד (ליבה 1): 53 מעבד (ליבה 2): 53 speedfan טמפ' 1: 46 טמפ' 2: 38 EasyTune5 (תוכנה של Gigabyte) לוח אם (system): ?46 מעבד: 38 הערה: הטמפרטורות של ה-HD ושל ה-GPU לא נכתבו כיוון שאין סתירות. כל הנתונים במעלות צלזיוס, באותו זמן. מהנתונים הנ"ל נראה כי Everest מזייפת בטמפרטורה של המעבד (כי speedfan ו-easytune קוראים את אותן טמפרטורות) מה דעתכם? ושל מי הטמפרטורה 46? של הלוח או של המעבד? ??? יכול להיות שהתוכנה טועה בשיוך הטמפרטורה …

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  4. ראיתי שההמלצה הגורפת בפורום, עבור OC קל היא AC FREEZER PRO 7. http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=79 אבל ראיתי שגם חברות נוספות, כמו thermaltake ו-OCZ, מציעות מאווררים בעיצוב כמעט זהה: http://www.ocztechnology.com/products/cooling_products/ocz_vanquisher_cpu_cooler http://www.thermaltake.com/product/Cooler/TMG/CL-P0370/cl-p0370.asp האם יש באמת הבדלים מהותיים בין החברות הנ"ל שמצדיקות לבחור דווקא ב-AC, או שמדובר בהבדלים מינוריים בלבד?

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by חן מ,

שלום אני רוצה לעשות OC,אבל אני חושש שבגלל טעות אחת קטנה כל המחשב ישרף ולא יהיה לי מחשב איך מתחילים בתהליך?יש לי מעבד QX9770,ככה שלעשות לו OC אין בעייה,אבל צריך לברר כל מיני דברים לפני זה? צריך קירור טוב בשביל OC?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by HWgeek,

אחים שלי שוחררה גירסה חדשה לתוכנה RIVA TUNER מי שרצה ליבדוק פתיחת צינורות לX800GT או ל7800GT שיבדוק ויגיד אם יש תוצאות מקור: http://www.guru3d.com/news.html#3043 לפי מה שהבנתי יש פה הרבה עידכונים ואצלי למשל התקניתי וכעת אני יכול לישלוט על מהירות המאורר של הכרטיס! ויש לי עוד שדה בגרף של הטמפ' שניקרא :

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

http://www.spirecoolers.com/asp/fcc.asp?ProdID=152 מה אתם אומרים עליו הוא דיי שקט הוא יתן לי תוצאות טובות מול המאורר המקורי של האינטל ? איפה אני יכול למצוא אותו באתרים שיש להם משלוחים לארץ או אולי באתרים בארץ הגריל שלו נראה דיי חיקוי של הקייזר אדישן.. (הגרילים של ספארק7+ ו-וולקנו 11+)

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by @guitarsuite@,

בוקר אור לכולם! לפני כשבוע ביצעתי אוברקלוק לא יודע אם לקרוא לו מוצלח אבל ...לעיניינינו.. התוצאה היא 2800@3255 שאני יכול להגיע ליותר כשאני מגיע ל3400 למשל זה כבר לא יציב המחשב נכבה לפעמים ואתם מכירים כבר את כל הבעיות האלה בכל מקרה רציתי לדעת מה צריך לעשות כדי להעלות את זה עוד כי יש ללוח שלי אפשרות לעלות עוד הרבה.. והבנתי שיש גם איזשהו משחק עם הזכרונות ..אם אפשר יותר פרטים אני אשמח.. תודה מראש נ.ב: זה המפרט שלי asus p4800 intel pentum4 2.8 northwood (ht) 1024 ddr 400mhz samsung ויש לי קירור על המעבד נחמד אחד של זלמן ועוד 7 מאווררים בכל שאר המארז שמפוזרים בתפקידים שונים הוצאה והכנסה .. זהו בגדול ושוב תודה

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by b0nzZ,

מדבור בזכרונות OCZ REAPR 1066HZ יש לי OC למעבד ל 471 FPS ושמתי את הזכרונות במצב 1:1 (2.0D) - מתח 2.1 והתדר עומד על 942 HZ השאלה שלי עם אני ישים את הזכרונות על מצב 2.4B שהתדר היה על 1130 (מתח 2.2) זאת תהיה בעיה או שזה בסדר וזה ישפר את הביצועים ? תודה

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  10. שלום! אני צריך עזרה בבחירה של מערכת קירור מים בשביל חבר... התקציב בסביבות 1000 ש"ח, בלוקים ל-CPU ולכרטיס מסך, לא מתוכנן אוברקלוקינג רצחני במיוחד... מערכת: Althlon 3500+, Radeon X850XT רעיונות? :s05: תודה!

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by tal_be,

שלום לכולם, יש לי מעבד E6750 ואני חושב לעשות לו OC. לפי המארז שלי והספק (תראו בפרופיל) אני אוכל לעשות OC ללא סיכון? עד כמה אני יכול לעשות את ה OC אם עכשיו יש לי 2.66, אני יכול להעלות ל 3.0? אם אני אעשה OC אז יהיה סיכוי גדול שיישרף המעבד?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  12. GeForce 4 מת בצורה קורעת לב (תרתי משמע). אפשר לאמר שידעתי שזה מה שיקרה עם עוד קצת לחץ על הקירור, אחרי הכל מי צריך GF4 כיום?! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  13. המחיר לא משמעותי מבחינתי כאן, אלא השקט ומידת הקירור. הבנתי שבמקרה של x1950xt הקירור Accelero X2 לא תמיד מהווה בחירה טובה, כי התוצאות שהוא מספק תלויות באוורור הכללי של המארז. ונדמה לי שגם שמעתי על בעיות תאימות שלו עם הכרטיס הזה (תקנו אותי אם אני טועה) מבחינת ההתקנה הפיזית וההברגות. אשמח לעצות.

• 12 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by AvigdOr.GT,

שלום אני רוצה לקנות קירור למעבד שלי, המחיר שאני מוכן להשקיע זה 150 ש"ח , תנו הצעות בבקשה :ס הקירור רצוי שיהיה בשביל אוברקלוק.

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by Djvidal,

שלום לכולם איך אני יכול לחבר 2 סופר לדים למולקס שבמחשב שלי ל5v? האם צריך נגדים? איזה? ואיך אני מחבר בידיוק? תודה מראש וידאל.

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by AMD-GUY,

יש לי Sapphire Radeon 9800PRO עם 128 מגה ו- 256 ביט עם R360. יש לי את הקירור שבכותרת ביחד עם משחה תרמית Arctic silver 5. על הזיכרונות יש גם צלעות (הצ'יפים של הזיכרונות מרובעים והצלעות מלבניות ולכן לא מכסות את כל הצי'פ). אני לא מצליח לעשות OC גבוה! בליבה אם אני עובר את 400 מגה הרץ יש פאקים אחרי כמה זמן, בזיכרונות אם אני עובר את 360 יש פאקים. למען השם!! בלי הקירור לזיכרונות וקירור ליבה סטוק עשיתי יותר טוב! מה גורם לזה?? האם הצלעות בזיכרונות גרמו יותר נזק מתועלת? האם הקירור לליבה פגום? החלפתי משחה תרמית כמה פעמים וחיזקתי את הקירור לליבה, אבל עדיין יש פאקים כאלה! וכשעשיתי פלאש ל- XT הייתי צריך לרדת מתחת לתדרים של PRO כדי שלא יהיו פאקים ואז נכנעתי וחזרתי לפרו. מה לעשות?? מה לד…

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by _YAIR_,

שלום לכולם, אני מחפש קירור טוב לכרטיס מסך- "GIGABYTE GF 8800GT 512MB GDDR3" אני רוצה קירור עם 2 מאווררים חזק ושקט, על מה אתה ממליצים לי? תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by DoroS,

1. יש לי גם NTUNE וגם EVEREST ELTIMATE ובשתי התוכנות אני שם לב שבזמן מאמץ כרטיס המסך מגיע לטמפרטורות מכובדות של 65 מעלות , ומשום מה מהירות המאוורר תקועה על 30 אחוז , למרות שמסומן לו שזה יהיה אוטומטי - זאת אומרת שהתוכנה תשלוט במהירות המאוורר לפי הצורך . מה עושים ? 2. אשמח להמלצה על קירור טוב לכרטיס הנ"ל מTMS - כרטיס שמתאים בדיוק ולא כמו ההמלצה שיש כאן לקירור שמתאים בזול . המחיר ? עד 150 ש"ח אפשר להתגמש טיפה אם חייבים . תודה

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by Keman,

שלום למבינים בעיניין ! ביכולתי להשיג את הקולר הזה ב200 ש"ח. כרגע יש לי THERMALTAKE BLUE ORB II. האים השיפור יהיה משמעותי ושווה להשקיע ? P.S. תודה לכל עונה :-)

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by bad-sector,

טוב אז אני רק רוצה לציין שזה שאני פה בכלל גולש מבחינתי זה נס זה היה מפחיד ביותר ההרכבה של זה... ולא מצאתי מדריך ולא הצלחתי לפרק תתשובת למאוורר... ותלשתי את המעבד מהלוח אפילו בלי לשחרר את הקליפס שמאבטח אותו בלוח... בקיצור - נס מהלך אז ככה... הייתי ב 39 מעלות ב IDLE עם משחה רגילה, כרגע ב 26 עם ה AS5 המפחידה... FULL LOAD = 47, כיום 31... מפחיד רצח 8) קצת סיקור מצולם - (לכל הבאים להעיר... - אני יודע שאני צריך לקצר את הצינורות פשוט כבר 4 בבוקר...) תעזרו לי עכשיו ב OC הכי רחוק שאפשר... באורך פלא אפילו ההרדיסק והכרטיס מסך הורידו טמפ' משמעותית... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  21. Started by ralf7253,

אני מתכנן אוברקלוק קל ואני מחפש קירור יעיל ולא רועש מידי טמפ' במנוחה- 37-41 טמפ' במאמץ- 57-59 אני כרגע על קירור סטוק בקשר למשחה טרמית קראתי מביקורות שocz freeze טובה או שarctic silver תספיק בקשר לאובקלוק אני בספק אם אני אצליח לייצב אותו מעל 2.6 עם הלוח הזה

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by zombie,

מחפש גוף קירור ל8800GTX חשבתי על duo orb של Tt מה עוד מומלץ? תקציב עוד לא ידוע בידיוק אבל אני מניח שאני לא שם יותר מ 300 שקל.... מה לגביי ARCTIC COOLING s1 אפשר לשים אותו על הgtx? אהה ועוד דבר!!!! יש לי מארז NZXT LEXA BLACK LINE ואפשר לשיםי למטה(מתחת לכרטיס מסך) מאורר 80מ"מ....כדאי?זה יכול גם לקרר מאוד את הכרטיס...? אולי לשים גם גוף קירור וגם מאורר?על איזה מאוורר אתם ממליצים?מה לגביי מאוורר סלוט? תודה רבה מראש[br]פורסם בתאריך: 9.03.2008 בשעה 15:23:07 מקפיץ!!!!!!!!!!נו מה כבר שאלתי למה לא עוזרים לי?!

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by bad-sector,

יש לי מעבד פנטיום 2 הישנים הארוכים האלה... מישהו יודע איך אני מפריד תסינק שלו? הם מחוברים עם 4 מוטות ארוכים כאלה....

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by immortal,

דבר ראשון איפה בצפון (עזור נצרת עלית) אפשר לקנות צג כזה? דבר שני איזה צג בידיוק אני צריך לקנות ומה אני אומר למוכר הרי אני לא יכול להגיד לו "צג למחשב" :-\

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by soundf,

שלוםםםםםםםםםםםםם ;D אני יודע שזה לוח אם חזק לOC.. הבעיה שאני לא יודע איך עושים OC.... אז יש לי כמה שאלות.... אני יודע שיש לי אפשרות לשחק אם ה V(וואט) שקל דבר מקבל במחשב... עכשיו מה זה ישנה? אם אני יושיפ למעבד יותר וואט??? או לדברים האחרים??? אם אפשרי אז אני רוצה להוסיפ V למאורר אחד מתוח מה שיש לי ולהוריד ל3 אחרים...(כי הם מרעישים בצורה כבדה!) טוב הנה המפרט של ה לוח אם שלי: http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US וסיקור מעולה שנתנו פה באתר התותח הזה: http://hwzone.co.il/reviews/lp_nf4/ והינה המפרט של המחשב עצמו... המארז מגיע אם 4 מאווררים כבחירת מחדל(שהם אלו שמרעישים לי!) ניראה לי שאת מ…

• 5 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים