עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום וחנוכה שמח לכל הקוראים!!! עשיתי עדכון BIOS ונוספו לי אפשרויות שאי אפשר לשנות אותם אבל יש לי אפשרות לשנות את המהירות של המעבד (מ 900 ל1133) כאשר אני עושה זאת הFSB משתנה ל133 (אני רואה את השינוי אבל לא יכול לגעת בFSB) בקיצור המחשב נידלק ב 900 למרות ששיניתי ושמרתי את השינויים

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by Chymes,

תמיד שאני עושה בדיקה אני מקבל בצד הודעה interrupted והבדיקה ממשיכה כרגיל. מה מפריע לו? מי מפריע? אני מקבל את ההודעה גם כשהמעבד נמצא בסטוק.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  3. י1.ש בצילום הבא חלק בצבע זהב כשנוגעים בו הוא ממש ממש חם, לוח אם 945PS3 GIGABYTE זה אמור להיות כך?? 2. האם המאוורר הגדול שבתמונה אמור לא להסתובב (המחשב דלוק...) זה המאוורר של המעבד כנראה.

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  4. היי אנשים , המפרט של המחשב שלי הוא : amd 64 3500 winchester MSI K8N Neo4 Gskill X 2 memory ddr 400 480W TT psu ניסיתי לעלות את ה FSB ל225 והמחשב בכלל לא עושה פוסט. ניסיתי לתת לו רק 210 , והמחשב נתקע ולא עולה שוב פעם. יש לכם מושג ? נראה לי קצת מוגזם שאפילו ל 210 אני לא מצליח לעלות. יש משהו אחר שאני אמור להוריד\לעלות , חוץ מ ה FSB ? המעבד בזמן מנוחה , עומד על 32-35 מעלות. ולא עובר את ה 40 בשיא המאמץ. מה אתם חושבים?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  5. אני קורא לי נושאים ומשותת לי פה ושם... ואני לא מוצא נושא אחד שמדבר על האצת משהו מלבד המעבד וכרטיס המסך(בטח עוד כמה דברים אבל לא משנה). מישהו כאן יודע איך לעשות oc למודם, למהירות גלישה מהירה יותר? (מצטער על הפתיחה המיגעת של הנושא)..תודה..ניר. אהה ודבר נוסף.. מה ההבדל בין fsb למהירות באס? תודה.

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  6. אני חייב לקנות מאוורר למעבד 6000 כי אני לא רוצה להוא ישרף לי פעם שלישית{למי ששמע עלי בעבר} אני צריך מאוורר עד 100 ש"ח ושיהיה חנות מאשדוד ואם יש משהו טוב וזול ממקום אחר אז שלא יהיה רחוק מאשדוד אני צריך בנוסף גם כן מאוור ללוח או למארז 6A19B שיקרר את האזור שמה עד 100 ש"ח .{ביחד עד 200 ש"ח} אגב אני לא עושה אוברקלוק בכלל

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by Br33z3R,

בדקתי לפי התוכנה Everest בגרסתה החדשה ביותר. אלה הרכיבים שלי: CPU Type AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+ Motherboard ID 06/13/2005-NF4-Ultra-INF-6A61FD49C-00 GeForce 6600 GT (128 MB) Disk Drive WDC WD1600JS-00MHB0 (149 GB, IDE) אני רוצה לדעת אם הטמפ' טובות או שיש לשפרן? ד"א אני מריץ את המערכת עם קירור "איגלו לייט" לCPU ועוד מאוורר אחד בצד האחורי של המחשב ועוד אחד קטן שבא עם הכרטיס מסך. בימים הקרובים אני מתכוון להוסיף עוד כמה. דבר שני שאני רוצה לדעת, לפני שפירקתי את המחשב ובדקתי את הטמפ' עם גרסה ישנה יותר של EVEREST , היא הראתה לי שהטמפ' של המעבד נעה בין 10 ל-15 זה הגיוני? עכשיו היא על 40 - אולי קילקלתי משהו? או שהגרסה הייתה דפוקה? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by giloman,

אני יודע שזה בזיכרונות וזה קשור לOC ולמתחים של הזיכרונות ... וכמה וולטים אפשר לתת לזיכרונות בABIT NF7 -SL? תודה...

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך X800XT של HIS והקירור שיש לי עליו מעפן... הוא לא הקירור המאסיבי שלהם... אז ככה, הצלחתי להגיע איתו לאובר קלוק של 556/576 מ 500/500 השאלה שלי היא אם אני יכול להגיע לאובר קלוק חזק יותר אם אני ישים קירור חזק יותר או שאני לא יוכל בגלל שהזכרונות והקור קלוק כבר סחוטים?

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by bykeking,

המאוורר של הצ'יפסט שלי הוא הדבר היחידי שנשאר שעושה רעש אצלי, והוא עושה רעש יותר מכל המאווררים במארז על העוצמה הכי גבוהה שלהם ביחד, אז אני רוצה להחליף אותו לאחד פאסיבי. איך הזה של זלמן? (כחול כזה) הוא נראה במחיר דיי טוב, אבל הוא ישמור על הטמפ'? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by ovadia10,

ULTRA KAZE Scythe ב3000 סל"ד 120CM או Scythe S-FLEX ב1900 סל"ד 120CM

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by 10ziv,

שלום. דבר ראשון אני לא מבין בכלל ב oc. ביום ראשון אני צריך לקבל את המחשב שקניתי מהחנות tms. ביקשתי מהם שיעשו oc כי אני לא יודע ולא רוצה להתעסק. עכשיו השאלה שלי היא אם יש אולי פה מישהו בפורום שהחנות עשתה לו או מישהו שמכיר שהחנות עשתה לו אני רוצה חוות דעת איך הם עשו לו,אם יצא לו טוב ולא היה לו בעיות. השאלה השניה שלי שאני יקבל את המחשב איך אני יודע אם הם עשו לי טוב את ה oc. איך בודקים את זה? תודה לכל העוזרים לי.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by Overclocker,

Hi! I am planning to buy a new computer, which I intend to O/C. The thing is: I heard that the SATA controllers on the NForce don't do well while O/C the system. Can anyone confirm this ? and secound, I wanted to know if the 865/875 Chipsets of intel suffer from this problem too (I think most of them use 3rd company controllers) I was thinking of buying an A64 3000 + Nforce3 or Northwood 2.4-2.8 + 865PE or Barton 2500-2700 + Nforce2 400. Any recommendation to help me solve this dilema would be appreciated.. Thanks. לתוהים, העתקתי את ההודעה מת'רד שפירסמתי בחו"ל לכן היא באנגלית

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by eitanron,

המחשב שלי כבר לא עובד על המשחקים החדשניים ביתור כמו crysis 2 או אססינס כרייד אבל הם הם כמעט מחזיקים אותם הנה המפרט: intel 6500 2g ram msi g41tm-e43(ms759) nvidia gefore 210 אין לי מאוורר השאלה היא האם לקנות מחשב חדש או להמההיר את המערכת אם או בלי מאוורר אם אוברקלוק אז תתנו מדריך בבקשה

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  15. אם אני עושה OC לכרטיס מסך, נניח באמצעות תוכנה כמו RivaTunner ומוחק את התוכנה לפני שאני הולך למעבדת החברה לנצל אחריות, הם יכולים לדעת שעשיתי OC ?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by gigabot,

וואו! הייתי בטוח שהכרטיס חלש וזה, ואחרי שקראתי פה גיליתי שיש לו פוטנציאל OC גבוה, אומגה דרייבר מאוורר קטן על הסינק, וזה מה שיוצא, תמונה בהמשך..., וכל זה על מחשב די חלש... : p4 2400MHz, 256MB,R9550,GA-8S648FXRZ

• 11 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by Overkiller,

שלום לכולם; יש לי מעבד Pentium 2140 1.6 Ghz ולוח אם ג'יגהבייט 945P-S3. בעבר המחשב היה מורץ באוברקלוק ל2.2Ghz והורדתי בלל הרצון שלי לעשות ריסטרט....האוברקלוק מנע ממני לרסטרט את המחשב. ניסיתי לעבור את האוברקלוק, אבל נאמר לי ע"י מספר אנשים שהלוח שלי מגביל אותו לבאס מקסימלי של 275 (בעצם 2200 מגהרץ) אבל זו בעיה שולית, עם הורדת תדר הזכרונות ל550 (מ667) הדבר יוצר יחס של 1:1, וזה אחלה, אבל אני לא מבין מדוע לעזאזל אין ריסטרט?! *אני אבהיר שאין ריסטרט לא ידנית ע"י לחיצה על כפתור הריסטרט, ולא דרך ווינדוס, הדבר פשוט מביא למסך שחור והמחשב לא עולה עד שלא מכבים ומדליקים מחדש.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by approx,

אני צריך קירור לכרטיס מסך בסביבות 200 שקל זה הכרטיס GIGABYTE GEFORCE 7600GS

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  19. אז ככה המחשב שלי עושה המון רעש (יותר מדי אני חושב) , בכל אופן אני רוצה לדעת איזה מן המאווררים עושה את הרעש המשמעותי: א. של המעבד אין לי מושג חברה רק לפי החיישן הוא עושה 3750 סיבובים בדקה. ב.של המארז הנמצא בצמוד ללוח על הצד של המארז שהעוצמה שלו לא ידועה אך הוא נראה לי די קטן ואיטי מקסימום 700 סיבובים לדקה. ג.של הספק כוח שלפי החשד הוא עושה את הרעש הרציני ואין לי ממש מושג מה המהירות שלו. ובכן שלושה מאווררים הייתי שמח אם תעזרו לי למצוא את מקור הרעש העיקרי כי אני שוקל להוסיף\להחליף אמצעי קירור כדי שיהיה קדום כל שקט יותר ואלי גם קריר יותר.

• 13 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by Maimonie,

שלום רב. ברשותי מחשב בן כ-5 שנים בערך. המפרט הוא : מעבד : AMD AHTLON XP 1800 + לוח אם : http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=NF7-S2&fMTYPE=Socket+A ABIT NF7-S2 זיכרון : 1.5GB של CEON התחלתי לבצע OC על המעבד (הגיע הזמן, לא?! אחרי 5 שנים) מס' שאלות ברשותכם : 1. עד כמה אפשר תיאורטית להמהיר את המעבד הנ"ל ? כרגע הגעתי למהירות של 1.68GHz (כאשר המהירות ה"מקורית" היא 1.53GHz) 2. מה השיטה הכי טובה לעשות את ההמהרה? כרגע בכדי להגיע למהירות של 1.68 העליתי רק את מהירות ה-FSB (146) * מכפיל התדר (11.5) האם אפשר לעלות את מכפיל התדר או שכדאי רק להתעסק עם מהירות ה-FSB? 3. מה עוד עלי להקפיד כאשר אני ממשיך לעלות את מהירות המעבד מבחינת שאר הדבר…

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  21. עשיתי חיפוש בפורום ועדיין לא הגעתי לתשובה חד-משמעית, ולכן אני מקווה לפתרון בת'רד הזה. 1. האם עדיף א. למרוח את המשחה בצורת כוכב, ב. לפזר אותה בצורה שווה על כל השטח, או ג. לרכז אותה על הליבה? 2. האם אופן המריחה זהה במעבדים ובכרטיסי-מסך? 3. מה שיטת המריחה על זכרונות בכרטיס-מסך? תודה.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, ממש בימים הקרובים (יותר נכון היום בערב..) אני הולך לעשות הזמנה מJAB-TECH שאחד מהמוצרים זה קירור למעבד, עכשיו, יש לי פרסקוט 3 גיגה הרץ (שכבר סחטתי אותו יפה מאוד ל3.75 יציב ו3.9 suicide screen shoot). עכשיו הבנתי שהXP90C זה הקירור אוויר הכי חזק שאפשר לקנות, זה באמת נכון? ובכמה מעלות הXP90 מפגר מאחוריו? מישהו יכול להביא לינק להשוואה בין : XP90-XP90C-XP120-ביג טייפון? תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by pc student,

חברה יש לי gainward fx 5200 שום מה אני לא יכול להעלות את הmhz של הליבה מעל ל330 בריבה ובדרייברים.מה הבעיה?(הכרטיס מקורר ע"י coolviva)

• 12 תגובות
    • 683 צפיות
  24. Started by @guitarsuite@,

בוקר אור לכולם! לפני כשבוע ביצעתי אוברקלוק לא יודע אם לקרוא לו מוצלח אבל ...לעיניינינו.. התוצאה היא 2800@3255 שאני יכול להגיע ליותר כשאני מגיע ל3400 למשל זה כבר לא יציב המחשב נכבה לפעמים ואתם מכירים כבר את כל הבעיות האלה בכל מקרה רציתי לדעת מה צריך לעשות כדי להעלות את זה עוד כי יש ללוח שלי אפשרות לעלות עוד הרבה.. והבנתי שיש גם איזשהו משחק עם הזכרונות ..אם אפשר יותר פרטים אני אשמח.. תודה מראש נ.ב: זה המפרט שלי asus p4800 intel pentum4 2.8 northwood (ht) 1024 ddr 400mhz samsung ויש לי קירור על המעבד נחמד אחד של זלמן ועוד 7 מאווררים בכל שאר המארז שמפוזרים בתפקידים שונים הוצאה והכנסה .. זהו בגדול ושוב תודה

• 10 תגובות
    • 683 צפיות
  25. המאוורר של הכרטיס מסך שלי שבק חיים, Radeon 9800PRO של Gigabyte, ואני צריך המלצה למאוורר אמין ולא יקר מידי. אני לא עושה OC, אני רק צריך מאוורר אמין, ולא רועש, ושלא יהרס לי שוב. אשמח להצעות, תודה מראש

• 9 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים