אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הכרטיס מסך הזה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6852 ומשום מה אני לא מצליח לשלוט על המאוורר שלו לא ע"י התוכנה של ati (למרות שהורדתי מהאתר את התוכנה שמאפשרת לי לשלוט במאוורר) וכמו כן בתוכנות צד שלישי שמצאתי גם איני מצליח מחפש מוצא דחוף לעניין מישהו יודע או מוכן לעזור או נתקל באותה בעייה איך לשלוט במאוורר אני אשמח מאוד.... עזרה דחופה!!!!
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי חלק כזה אני חושב שזה חלק של קירור גז תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי 4 סלוטים בשניים מהם יש קיט אחד ובשניים האחרים יש קיט שונה בנפח הזכרון והן בתזמונים. האם זה יפריע לי לעשות אובר למעבד?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי משחה (לא יודע אם זו נקראת משחה טרמית) שבה עם ה ARCTIC COOLING שקניתי ל R9800PRO שלי. רשום עליה: arctic cooling silicon paste 50% silicon 20% carbon 30% metal oxide included השאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש בה למעבד שלי כמו כל משחה טרמית? ואם לא, אז על איזה משחה אתם הכי ממליצים? וגם איפה אני מוצא מדריך שיעזור לי בזה כי אף פעם לא ניסיתי למרוח משחה טרמית על המעבד. תודה!
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
בין המפרט שאני קונה יהיה המארז CM690, ואני מוסיף לו עוד 2 מאווררים 120, ככה שחם לא בדיוק יהיה שמה. השאלה היא האם קירור הסטוק מספיק או שרצוי להוסיף קירור נוסף חוץ מזה, כאשר לא מתוכנן OC? ואם כן, איזה קירור? אני מבקש משהו לא רועש, ולא להשתגע במחיר בבקשה. הקירור ייקנה ב-SkyPc. תודה
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שמעו יש לי מחשב AMD לפני כחודש (אצמע החופש הגדול) המחשב התחיל להתחמם בצורה מוזרה ! הגיע לטמפ' של 50 מעלות פעם או פעמיים אבל לרוב היה בין הטמפ' הבאות 39-46 המאורר של thermalright לא ידוע לי הסוג ! עכשיו אני מאוד ישמח לדעת מה הטמפ' שצריכה להיות לעבד הזה AMD +3000. וגם העם כדי לי לעבור למערכת קירור עקב העברה למעבד אינטל ליבה כפולה או מרובעת ! האם כדי לי לעבור ?! ואשמח אם אקבל המצלות !
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי 9500GT עם קירור פאסיבי 256MB והייתי רוצה לעשות לו אוברקלוק. עכשיו בגלל הקירור הפסיבי (40 מעלות במנוחה עם מאוורר של קירור סטוק של אינטל) לא נראה לי שאגיע רחוק עם האוברקלוק אז חשבתי אולי יש איזה קירור שאתם ממליצים לי שאקנה לכרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך המלצה למשחה טרמית אני הולך לקנות בקרוב מחשב חדש ואני מתכוון להתקין עליו קירור אחר במקום הסטוק, על מה הייתים ממליצים בתור משחה טוב? וגם שלא יהיה יקר מידי, בכל זאת זה עדיין משחה...
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב עכשיו ורציתי את המעבד q6600 אבל המוכר אמר לי שכבר לא מביאים אותו ומוכרים את q8200 הוא אמר שהוא מתחמם פחות. אבל הוא יותר חלש אז תגדו אפשר לעשות לו אוברקלוק חזק מאוד? אה ומי יותר טוב באוברקלוק הq8200 או q6600?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון אני קורא הרבה הודעות שמדברות של שילוב של מעבדי AMD עם לוח nForce 2 וזכרונות DDR במהירויות של 400MHz. ה FSB של מעבדי ה AMD הנפוצים כיום אצל רובנו הוא 133MHz, אז למה לא לקחת זכרון DDR במהירות 266MHz? האם ניתן להריץ את הזיכרון במהירות אחת ואת ה FSB במהירות אחרת? מישהו מוכן סוף סוף להסביר לי מה הולך פה? תודה. נ.ב. האם זכרונות samsung ו winbond הם אותו דבר (ככה אני מבין מהאתר של הדובים)? ואם לא,אז איפה קונים זכרונות winbond שאני שומע עליהם כל כך הרבה המלצות פה בפורום (ובמערכת המפרטים המומלצים)? שוב תודה.
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
האם HARDDISK שמגיע ל 52 מעלות זה סיבה לדאגה או זה מצב נורמלי?
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי גיליתי תופעה מענינת-אחרי שעשיתי DOWNCLOKING למעבד לבאס 150 והורדת מתח ל1.5 הכל עבד מצויין. לאחר מכן החזרתי לבאס המקורי(166) ושחכתי להחזיר את המתח למקורי.והפלא ופלא המחשב עבד מצויין גם במתח הזה כולל בדיקות מאמץ ומשחקים. מעניין מאד..... ;D
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 2 הישנים הארוכים האלה... מישהו יודע איך אני מפריד תסינק שלו? הם מחוברים עם 4 מוטות ארוכים כאלה....
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בשע טובה קיבלתי את הכרטיס (תוצרת G CUBE) יש המלצה איך לקרר אותו ???
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הנה תמונה מ-EVEREST שמראה את הטמפרטורות: כשאני שם את היד בחלק העליון של המארז, אני מרגיש שהוא די חם.... והוא גם יחסית רועש, אפילו קצת רועד.... מה אתם ממליצים לעשות? המארז הוא ג'נרי.... (והמעבד במפרט) עדיף מארז אחר או להוסיף קירור? או שבכלל ככה זה אמור להיות ואין בעייה? תודה לעוזרים מראש
-
- 13 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, אני בקרוב מזמין שני קירורים למחשב שלי אחד "120 ultra extreme" ואחד HR-03GT אני רוצה ממכם המלצה ל 2 מאוררים שיתנו לי הכי הרבה ביצועים ושקט אחד 120MM ואחד 92 MM תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
איך משנים את התדר מה צרריך לעשות עכשיו ?
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
כבר בניתי מערכת קרור מים לפני 4.5 שנים (ייצור עצמי חוץ מהבלוק) אז אני מכיר את העניין... קראתי כבר מאמרים על הערכות של asetek אבל רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון אישי עם ערכות או חלקים שלהם. אז ככה: Asetek WaterChill CPU Cooler Antarctica - CPU01/A Asetek Pump DYO - Hydor L30 Asetek Radiator RDT02 120mm TRIPLE Black Ice Pro III Asetek Reservoir DYO RSV02 Asetek WaterChill Anti Alga Fluid - WaterWetter 10ml TYGON TUBING 1/2 10 Feet Natural Polypropylene Ys הנה קצת היסטוריה (קצת OFF TOPIC ) http://photos.walla.co.il/xmyth קחו בחשבון שהמערכת בת 4.5 שנים.
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג מאוורר 120ממ נשלט טמפרטורה 220V? אני צריך את זה למשהו ספציפי (לא מחשב) ודי חשוב שהוא יהיה HEAVY DUTY. מה שחשוב לי מאוד זה שהוא יהיה שקט בסל"ד נמוך אבל שבסל"ד גבוה הוא יהיה אפקטיבי (כמה שיותר אוויר). אם אי אפשר למצוא כזה 220V יש 12V שעומד בדרישות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, שמי אייל, והמפרט שברשותי הוא: לוח אם: Intel Isleton D946GZIS מעבד: Intel C2D E6300 1.8GHZ - קירור סטוק של אינטל מארז: NZXT Apollo + מאוורר קידמי 120mm ספק: FSP 400W 24pin SATA 12cm PN המעבד שלי ללא שום OC ומגיע לטמפרטורות מטורפות. במנוחה 50-55 במאמץ 60-65 בעקבות כך העלתי את קצב סיבובי המאוורר של המעבד למקסימום, והטמפרטורות ירדו מעט, אך עדיין לא מספיק וברעש גבוה. ברצוני לקנות מאוורר פשוט למאוורר, עד 100 ש"ח, והדרישות שלי הם: - הכי חשוב, שיהיה שקט. - שיקרר טוב, והמעבד יגיע לטמפרטורות נורמליות. - שיהיה פשוט להתקנה. - שיגיע עם משחה תרמית (אפשר לקנות מאוורר ב-70 ש"ח, ומשחה ב-30 ש"ח). - שיהיה אמין, ומחברה אמינה. תודה רבה! אייל.
-
- 13 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הי, קיבלתי את הלוח ASUS P5QL-E וצריך קצת עזרה בהגדרת OC. המעבד הוא 9300, המאורר Zalman 2 סטיקים של Corsair cas4 4GB וכרטיס מסך 8800GT מישהו מכיר את הלוח והגדרות מומלצות בו לOC? תודה!
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם. במארז שלי יש שני מאווררים של 12 ס"מ הקדמי מכניס אויר והאחורי מוציא אויר. ישנה אפשרות להוסיף מאוורר בדלת הצדדית של המארז, גם 12 ס"מ, המיקום שלו אמור להיות מעל גוף הקירור של המעבד. אני רוצה למקם אותו בצורה כזאת שיכניס אויר. במצב כזה יהיו שני מאווררים שמכניסים אויר ואחד שמוציא. האם הדבר הזה מומלץ? או שזה פשוט מאיץ את צבירת כמות האבק בתוך המארז ויותר הורס מאשר מוסיף?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-