אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
עשיתי אוברקלוק (מפרט בצד) ל3GHZ ולא יציב הנה תמונה של הנתונים הטמפ' בסדר המתחים נראה לי בסדר אחרי דקה בOCCT כתוב Crashed הDram ferquncy (אם כותבים ככה) על 200 MHZ הכי נמוך איך מייצבים את העסק?? וממשיכים הלאה עד 3.4-3.6 זה היעד שלי
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
1. CPU quiet fan אמור להיות על disable או על enable? ומה זה? 2. בין הביוס ל TAT יש קצת יותק מ10 מעלות הפרש(בביוס יותר נמוך) מה יותר מדויק?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני מעוניין לבנות קירור למעבד לצורך OC חד פעמי, אתם יודעים, לסחוט ממנו את כל המיץ. את זה אני לא מתכנן בזמן הקרוב כנראה שהפרוייקט יהיה באחד הימים הקרים וזה גם לא הולך להיות משהו רציני, עכשיו הקירור שחשבתי עליו הוא אוויר דחוס, או יותר נכון החומר שבתוך, מי שניסה פעם לקחת בקבוק של אוויר דחוס ולהפוך אותו ולהוציא ממנו אוויר יגלה שמה שיוצא זה נוזל ב 25- מעלות פחות או יותר. עכשיו חשבתי שבעזרת כמו דיי גדולה של נוזל כזה (3 בקבוקים יספיקו) אני יוכל ליצור מעין בריכה קטנה מצלעות קירור ולהלביש אותה על המעבד, עכשיו רציתי לדעת אם יש עוד משהו שאני צריך להשגיח עליו לפני שאני עושה את זה, ואם זה באמת יועיל? ניסתי לשים קצת מהנוזל על צלעות קירור פשוטות ממתכת ואחרי 10 שניות של…
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה הפוטנציאל של הכרטיס , הליבה היא R350 האם זוהי הליבה של ה9800XT, ואני אוכל להביא את הכרטיס לביצועים דומים או שכדאי לוותר..
-
- 10 תגובות
- 651 צפיות
-
-
עשיתי מ 560/350 ל600/380 בati tool אני לא מרגיש שיניו במשחקים הטמפ לא עוברת את 54 אבל במבחן שלsm שזה די כבד לכרטיס לא עובר את 68 עכשיו הוא כזה קריר בגלל שיש מולו שני מאוורים של 92mm אחד עובד ב6000rpm[sunon] ושני יותר חלש 3500rpm עכשיו אני לא מריגש שינוים במשחקים אין artfacts אבל אם אני מעלה עוד קצת המחשב נתקע חשבתי על לעשות pincel mod אבל אז לא יהיה לא אחריות אני מיואש
-
- 11 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב.. המעבד על מנוחה 53 מעלות ובמאמץ מגיע לפעמים ל90 מעלות.. המחשב כבר נתקע לעיתים ועושה רעשים שאני מפעיל משחקים.. מה אתם ממליצים לי לעשות? יש לי מעבד INTEL 2.8 GHZ NORTHWOOD HT, לוח אם Intel Bay Field D865BGF, כרטיס מסך elsa falcox 9800pro 128mb, זכרון 512x2 400 MHZ, הארד דיסק WESTREN DIGITAL 120GB 8MB CHACHE 7200RPM, וספק ג'נרי.. 300W. תודה
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
http://en.expreview.com/2009/09/02/thermalright-ultra-120-extreme-rev-b-tips-up.html
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מה יכול להיות? הקטע שעולה הווינדוס הכל טוב ואז פיתאום יש רעש תק ונכבה
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
טוב האמת היא שהביוס שלי כלל לא עשיר באופציות. הכל התחיל אי שם בבאס 133 הגעתי למעל 150 אם אני לא טועה ולא יכולתי יותר. נכנסתי ל cpu voltage והיו שם 3 אופציות: +2.5 % +5.5 % +8.5 % כמובן שבחרתי באופציה הראשונה והגעתי עד הלום. העלתי ת'באס ל168 וכשאני מנסה 170 המחשב לא עולה או קופא. נראה כאילו מתבקשת העלאת מתח נוספת אבל אני מפחד לשים את זה על +5.5 %.... מה דעתכם? לגיטימי לשים על 5.5%+? יכול להיות שמשהו אחר מגביל אותי? מערכת: Intel pentium 4 2.4 Motherboard Name : Albatron PX865PEC Pro v2.0 זכרונות שני סטיקים: 1 - ddr 256 400mhz ddr 512 400mhz -1 ספק ג'נרי 500 וואט. קירור סטוק.
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לו כבר מקום לשים עליו עוד מאוורר נכון?.
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. הנייד של אבא שלי איטי בטירוף (ממש ממש מעפן), וחשבתי אם יש דבר כזה לעשות OC לנייד. אולי אם אני אמהיר אותו טיפונת, כבר יהיה הבדל? (בכונן של 60GB לוקח לו יותר משעה לעשות סריקה של האנטי-וירוס, והוא עושה את זה ב100% מאמץ.. רק כדי להמכיש שהוא ממש ממש מעפן...)
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מפרט בצד <----- יש לי כרטיס club3D hd4850 512DDR 3 OC edition אני יודע שהכרטיס הרגיל (לא אוברקלוק) מגיע עם תדר 625MHZ וזה מגיע עם 665MHZ כרגע הכרטיס נמצא בOC מהחברה כבר התדרים שלו הם : GPU CLOCK : 665MHZ Memmory clock : 993MHZ איזה תוכנה טובה יש לבדיקת מעלות לכרטיס מסך? כמה MHZ לעלות כל פעם? והאם צריך להעלות בשני הדברים האלה? http://www.siz.co.il/my.php?i=mjdmzmedt0hm.jpg
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
היי, אני יכול לקבל את הקירור הנ"ל במחיר מצחיק איך הוא ביחס לקירור הנוכחי שלי (A70) וביחס לקורסאירים (H40,H50,H70) והאנטקים (H2O920, 620)? לפי מה שראיתי ביוטיוב (לא מקור כזה טוב אבל..) הוא מגיע לטמפ' של 15 מעלות (!!!) עכשיו, אני יודע שזה מאוד תלוי במעבד אבל אלו ביצועים מאוד מרשימים בשביל רדיאטור 120 בפרופיל דק... קישור: http://ncix.com/products/?sku=50327&vpn=ECO-R120&manufacture=CoolIT%20Systems&promoid=1190
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6400 ואני לא מצליח לעבור איתו את ה 3.8GHZ (יעני 3.8 זה הגבול שלו) הזיכרונות על 950MHz יחס של 1:1 והמתח של הזיכרונות על 2.050V ושל המעבד על 1.470V מישהו יודע אולי מה הבעייה ? המיפרט שלי בחתימה.
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני חייב לקנות מאוורר למעבד 6000 כי אני לא רוצה להוא ישרף לי פעם שלישית{למי ששמע עלי בעבר} אני צריך מאוורר עד 100 ש"ח ושיהיה חנות מאשדוד ואם יש משהו טוב וזול ממקום אחר אז שלא יהיה רחוק מאשדוד אני צריך בנוסף גם כן מאוור ללוח או למארז 6A19B שיקרר את האזור שמה עד 100 ש"ח .{ביחד עד 200 ש"ח} אגב אני לא עושה אוברקלוק בכלל
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן המעבד שלי (E8400) מקבל 1.38V אולם לפי CPUZ כל פעם שאני מפעיל תוכנה ש"מעמיסה" עליו אני רואה שהמתח יורד ל1.30 שמעתי על מונח שנקרא VDROP מישהו שמע על דבר כזה? כאשר המעבד בנוחה המתח חוזר ל1.38 השאלה היא האם אני יכול להעלות עוד הרבה את המתח או שאין להתחשב בVDROP? (טמפ 60 מעלות INTEL BURN TEST )
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי מאורר שיושב על הלוח אם,עכשיו שאני מכבה את המחשב בלילה וקם בבוקר להדליק את המחשב,אז המאורר של הלוח אם לא מתחיל להתסובב ואני מדליק אותו עם האצבע זאת אומרת מסובב אותו עם האצבע ואז הוא מתחיל לעבוד רגיל,צריך להחליף את המאורר ? או שאפשר להשאר ככה? אם צריך להחליף מאוורר לאיזה מאוורר אתם ממליצים לי להחליף? תקציב עד 100 ש"ח. עכשיו יש לי עוד מאורר שהוא על המארז עצמו בשלוש-4 ימים האחרונים הוא מתחיל לעשות מלא רעש,וכאשר אני נוגע בו עם האצבע הוא מפסיק לעשות רעש ואז הוא חוזר לעשות רעש מחדש לאחר תקופה של שעה-שעה וחצי...הבנתי שהבעיה הזאת לא בסדר בכלל,ולאיזה מאורר אתם ממליצים לי להחליף אותו? תקציב של 70-80 ש"ח. ועוד שאלה: http://skypc.co.il/pl_products~18~0~375.htm ראיתי פה קירורי מי…
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
המאוור העליון שלי הפסיק לפעול נסיתי לחבר אותו ליציאה אחרת וזה לא עזר מישהוא יכול לעזור לי ?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בדקתי בBIOS ויש לי 32 מעלות למעבד... יש לי אפשרות לעשות OC ושאני ב60Mhz יותר המחשב עולה שהוא מגיע לוינדוס יש לי מסך כחול.... ניסתי לעשות את הOC דרך EasyTune 5 של GA אבל גם שאני עושה שמה +2% זה נתקע ועושה מסך כחול.... פעם הצלחתי לעשות עוד 500MHZ (יענו 3.5GHZ) אני לא מבין מה הבעיה פתאום?.... יש לי Win 7 (הכי עדכנית) P35-DS3P Huntkey 80Master 700W Freezer 7 PRo E8400 הטמפרטורה לפי הביוס 32 לפי התוכנות Core Temp הוא נימצא על 36 מעלות מתח Min 0.9750 Max 1.1625 תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
זה המפרט שלי. כמה GHZ המעבד יכול להגיע.?? ועם שווה לעשוות?? ורציתי לדעת באיזה דברים OC יכול לפגוע ( אני קונה קירור למעבד חזק!!) עד 300 שקל קירור תמליצו!!! מפרט : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1601 :-[
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
משום מה שאני עושה OC דרך ה- CCC 9.3 ומריץ ATI TOOL Artifact Test הכל עובד בסדר על המקסימום 650/1100 (זה המקסימום החדש ב CCC) אז הייתי חייב להמשיך עם Riva Tuner , ושם שאני מנסה להעלות אפילו קצת 630/1000 אני מקבל ב - ATI TOOL את ה"שגיאה" הבאה: Delta of ## in ## pixels ש- # מציין מספרים וזה ממשיך לעלות ככל שהבדיקה ממשיכה. ה- Counter של ה - Errors נשאר על 0. לעוד מישהו יש בעיה כזו ו\או יודע מה זה אומר ?
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
טוב זה טיפה מפדח אבל בכל אופן, רציתי לזרז קצת את המחשב שלי (מחשב ישן פנטיום 4) אז נכנסתי לBIOS ושם לתפריט שנותן לשנות את ה Voltage של ה RAM נראה לי Genie BIOS ולא שיניתי שם כלום חוץ ממאפיין אחד שנקרא "system performance" אם אני לא טועה ושיניתי אותו מ slow ל fast שזה רמה אחת יותר כך שלא חשבתי שאני מפריז ואחרי שעשיתי save&exit המחשב עשה הפעלה מחדש ואי אפשר לראות כלום על המסך... כיביתי אותו כמה פעמים ולא עזר, חיברתי שוב את המסך, ניסיון נואש. כשהדלקתי אותו מחדש ניסיתי להיכנס שוב לBIOS ולא הצלחתי, לא רואים כלום על המסך בבקשה תעזרו לי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט מחשב שלי הוא ככה לוח אם של גיג'ה בייט 945GCMS-S2 מעבד E5300 2.6 MHZ 2M זכרונות שני סלוטים כל אחד של קינגסטון 1 גיגה 667 עובד בדואל צנל עכשיו רציתי לעשות אוברקלוק קטן. למעבד יש לי קירור סטוק במארז יש יותר מאוורים מהרגיל. עכשיו ככה הסתכלתי במדריך שלכם ואני צריך הסבר קטן בבשביל לא לעשות נזק. בCPU HOST אמרו לי לעלות כל פעם 10 MHZ בזכרונות לנעול את התדר על 2.2 בכרטיס מסך על 100MHZ האם חייב לעשות את זה גם באובר קלוק קטן? ולגבי המתחים זה החלק שהכי פחות אני מבין אם נגיד במקום מהירות 2.6 המקור אני רוצה להגיע ל3 האם צריך לנגוע במתחים של המעבד או בשאר הדברים ואם כן איך יודעים כמה לתת מבלי לעשות נזק? תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-