עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Iron~Chef,

האם הוא מספק לשימושים רגילים מישחקים וחו ובשילוב אם מארז וספק ב 400 שח בערך? צריך להיסחף ולהחליף קירור סטוק? אם אני לא עושה אוברקלוק או משו? תודה!

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  2. Started by ONKYO,

יש לי ספק של 300 W ורשום עליו בתור שם של חברה " tzag elita computer systems" נראה לי שזה ספק פשוט וזול אבל הוא פועל טוב והכל... זה ספק ג'נריק? אני לא יודע מזה ג'נריק אבל זה אומר שזה סטנדרטי או משהו? מצטער פשוט אני לא יודע....

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  3. Started by BarVaZ,

חשבתי על מערכת קירור..... לשים את המחשב עצמו במקרר קטן. זה יכול ליצור בעיות? כמובן מקרר בלי כלום שיהיה רק המחשב.... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  4. Started by infer73,

יש לי A64 2800,מה הטמפ' המקסימלית? (במאמץ) אני יודע שיש סטיקי של טמפ' מומלצות אבל אין שם על A64,אלא אם כן פיספסתי את הקטע הזה ובמקרה זה אני מצטער

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  5. החליפו לי את הקירור לכרטיס מסך 7800 ג'י טי ל x1 .. קיבלתי את המחשב.. שחזרתי לבית המחשב פשוט לא נדלק .. אני לא יודע מה לעשות.. אחרי זה פתחתי את המחשב , וראיתי שהכבל של הכרטיס מסך לא כולכך מחובר טוב , רק חיזקתי אותו , ואז המחשב נדלק ויצא כמו להבה קטנה כזאת מהכרטיס בלמעלה שלו בגב שלו , אולי זה היה כבל שהיה במגע עם הכרטיס אני לא יודע אבל ראיתי שזה יוצא מהכרטיס , בכל מיקרה אין לי אחריות לכרטיס :kopfpatsch: :kopfpatsch: כך שאני חושב שהוא הלך , כי המחשב נדלק אבל אני לא רואה את המסך , ניסיתי להוציא את הבטריה הכל פשוט לא עוזר , מאז שהבאתי את המחשב מksp הוא לא נדלק , חיזקתי את הכבל הוא נדלק , ואז ראיתי להבה , אחרי זה שהוא דלוק אני פשוט לא רואה מסך , מסך שחור , אבל המחשב עובד , …

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by LI,

שלום, היום ניקיתי את המחשב ניקוי יסודי, בין השאר פירקתי ושימנתי את צירי המאווררים מאחר והם עשו רעש בזמן האחרון. לאחר שהפעלתי מחדש את המחשב אני מקבלת אזהרה ב-MBM 5 שמאוורר מספר 2 ירד למהירות של כ-1460 פחות או יותר. בדקתי ב-AIDA32 ושם מהירות זו רשומה תחת המאווררים של המארז. איך אדע איזה משני מאווררי המארז הוא הבעייתי? מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? אני לא יודעת אם זה רלוונטי- למאוורר שמוציא אוויר מהמחשב מלבד החיבור לחשמל יש גם כבל אפור כזה שקצהו קטום ומצופה במעין כיפת פלטיק ירוקה, יכול להיות שיש לזה קשר? צריך לעשות משהו עם הכבל הזה או שזה פשוט אופציה למקרה שאני שמה קונטרולר למאווררים? עד כמה בטוח להמשיך לעבוד בינתיים עם המחשב?

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  7. Started by cyclon,

שלום לכולם, יש ברשותי מעבד 805D עם לוח של ASROCK, והייתי רוצה לדעת בבקשה איך אני עושה אוברקלוק עם הלוח הנ"ל? :s05: תודה רבה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  8. סתכלו מחר אני קונה מאורר חדש למעבד Q6600 המאורר הוא Zalman CNPS8700 LED. עכשיו כמה שאלות.. 1.כמה סיבובים הוא עושה בדקת מאמץ ובדקת מנוחה כמו משחקים (Stranglehold,Need for Speed ProStreet,Call of Duty 4) 2.האם הוא מפסיק להסתובב כאשר הוא מרגיש שהוא הגיע לטמפ' רצוייה כמו ב-Thermaltake BigTyp ? 3.האם הוא עושה יותר רעש ממאורר הסטוק ? והאם הוא יותר טוב ממנו בהרבה מבחינת כל הדברים האפשריים ? 4.האם זה סיפור להרכיב אותו ? (ראיתי את המדריך שיש באתר) ואני יסביר כמה דברים. -המאורר הסטוק הגיע אליי עם משחה מוכנה מלמטה ככה שאני לא הייתי צריך לשים משחה טרמית. -שאלתי בחנות אמרו שאני צריך לקנות גם משחה אבל הבעיה היא שאני מפחד שאני יהרוס משהו (לא תהיה אחריות ברגע זה) -האם החנות תוכל למרוח לי…

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  9. Started by shimon956,

שלום לכולם אני חייב להחליף את המאורר שלי דחוף ואני רוצה לקנות את הוולקנו 7 וראיתי סקירה באתר אבל היא נוא ישנה אז רציתי לשאול אותכם מה עדיף לי 7 החדש אם בורר המהירות או 9 או 10 ומה ההבדל בינהים

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  10. אהלן. המחשב שלי מתחמם בטירוך אחרי שעה או שעתיים של עבודה וזה ממש מעצבן לפעמים הוא גם מתחרפן. במחשב שלי פעם אחרונה שבדקתי היה מאוורר אחד (שנראה לי אמור להיות 2 ) שגם הוא לא עובד כל כך טוב. ככה שחשבתי לשדרג בצורה דיי רצינית את מערכת הקירור של המחשב. מאוורר 8 ס"מ עולה 20 שקל.. מסתבר שאני צריך 2. אבל תאמת אני רוצה קירור טוב כי המחשב ממש מתחמם. תמליצו לי על איזו מערכת קירור טובה באיזור של גג 100 שקל. ואם אפשר אז ממאגר החלקים של KSP אני פשוט קונה רק מהם (שמעתי כבר את כל הסיפורים עליהים פשוט אנחנו עיסקי שם). http://www.ksp.co.il/hmain.php תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  11. שלום! אני חדש בנושא האוברקלוק ורציתי לעשות אוברקלוק למעבד, אבל אני לא יודע איזה אפשרויות אני צריך לבטל/לא לבטל בביוס לפני שאני מתחיל להעלות את המהירות של המעבד. מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה צריך לבטל ומה לא? יש לי לוח DQ6 REV 3.3 של ג'יגה בייט ומעבד E6300

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  12. שלום, חבר שלי קונה בימים הקרובים מחשב והוא קונה את הטירמלריט למעבד q9300. אני צריך שתמליצו לי על המאוורר הכי טוב שאפשר לחבר לטרמלריט. תקציב 150-200 שקל... תודה רבה מראש סטס.

13. Started by hagay21,

אני הולך לבנות מארז מעץ וממתכת המטרה העיקרית לבנות מארז משני שכבות עם חומר בידוד באמצע על מנת להשקיט את שני מאווררי הדלתא שברשותי אני מחפש רעיונות מקוריים לעיצוב אקבל בברכה לינקים עם רעיונות או סתם רעיונות מקוריים תודה שמו של הבנאדם שייתן לי את הרעיון הטוב ביותר יפורסם עימי בגלרייה לאחר שהפרוייקט יפורסם

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  14. Started by yanivmizrhi30,

שלום רב אני מחפש קירור טוב ושקט למעבד Intel Core i3 3220 3.3Ghz מחפש משהוא שנותן תמורה לתשלום וביצועים ושיש עליו ביקורות וחוות דעת חיוביות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום... ברצוני להזמין מאוורר 80MM לצד המארז שלי.. הסתכלתי בנועה מחשבים וראיתי את המאווררים הללו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6184 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6192 כעיקרון זה אותו מאוורר אבל תוספת של 5 שקל רק בגלל ה UV הזה? אני אפילו לא יודע מזה ה UV הזה ואם שווה להוסיף 5 שקל בשבילו? נ.ב ואם יש בתקציב 40-45 שקל חברה של מאווררים עם לדים טובה יותר אז תמליצו , תודה.

16. Started by dog,

בונה מערכת חדשה . החלטתי עם קירור אוויר על המעבד. היות והיישומים שלי לא הכי תובעניים אני לא רואה הבדל מהותי עבורי בביצועי הקירור, הדבר הכי חשוב לי זה עבודה שקטה של המאווררים. בונה את שאר רכיבי המערכת גם בכיוון הזה. עומד להחליט בין השניים הנל. למישהו ידע מבוסס מה מהשניים שקט יותר?

17. יש לי מעבד אינטל 2500K עם קירור מוגן 2 בחנות הרכיבו לי את המאוורר של גוף הקירור בחלק התחתון שלו, ככה שיוצא שהוא שואב את האוויר החם של הכרטיס מסך כדאי להזיז את המאוורר לצד של קדמת המארז? ואם כן, איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by Iko89,

מעבד E7200 מומהר ל3824 MHZ טמפרטורות : במנוחה הכי נמוח שהגיע זה 30 מעלות ובמאמץ 53 לפי התוכנה Real Temp 2.60 אבל בOCCT הוא מראה לי 10 מעלות יותר .. אני עם קירור AC FREEZER 7 RPO הסירקולציה אצלי כזאת : מאוורר 120 מכניס מיקדימה למטה שרוול של 5 מאווררי 80 מכניס מיכיוון CDROMים מאוורר 120 מוציא ומאוורר 80 מכניס מעמצא הדלת .. הסירקולציה טובה ? או לשנות ?

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  19. אני מתכוון ל60mm או 80mm , חזקים , כדוגמת DELTA. לי יש את הSLK600 עם מאורר DELTA ,בגללו הלילות הפכו לחסרי שינה והBAYBUS לא מסוגל להפעיל אותו על 7V (ולא , אני לא רוצה להחליף נגדים אבל מחפש מאורר חזק דיו בכדי שיעבוד כמו הDELTA , לא משנה רמת הרעש , כשאני רוצה זאת...) כמו כן , רציתי לשאול אם משהו כאן הרכיב \בעל מסכון LCD גדול מ 16*2 (אני לא מתכוון למסכי הLCD שמתחברים לכרטיס מסך)...

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by yoav9,

זו שאלה שאני התחבטתי בא די הרבה, הרי לכולם פה יש (טוב לפחות לאלו שרוצים oc) סוג של קירור לכרטיס מסך, בין עם זה crystal orb עם as3 וantec cyclon blower או סתם blue orb... לרובנו יש משהו... עוד מעט מגיע הדור הבא של ערכות הקירור, ובאמת מה כדי לקנות, יש לי הרגשה שהabit יעשה את העבודה הכי טובה... מצד שני, הרעש שהוא עלול לייצר :-\ כבר עדיף סתם למקם של דלטא... מה אתם חושבים?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  21. טוב אז כדי לקנות נוקיה 7650 קיבלתי תנאי- לבנות מקלט אינפרה אדום כדי להעביר את התמונות אבל אני לא מוצא מדריך אינפרא אדום שלא מדובר בשלט... השאלה היא אם מקלט אינפרה אדום של שלט זהה למקלט אינפרא אדום בשביל להעביר תמונות מהנוקיה?? ולא משנה מה התשובה- אני צריך מדריך טוב לבניה(רצוי בעברית אבל לא חייב) של אינפרא אדום(COM-IR או USB-IR) תודה!!!!!

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  22. Started by Fire Rage,

היי ושלום לכולם חברה יש לי שאלה שאני צריך שהמבינים שבכם תעזרו לי PLZZZ אוקיי אז ככה יש לי כרטיס מסך 8800 GT TOP מבית אסוס ומה שקורה זה שהורדתי תוכנת אוברקלוק RIVA TUNER לעשות אוברקלוק לכרטיס מה שקורה זה שאני יכול להגיע לתדרים גבוהים והכל בסדר הכרטיס לא מתחמם אבל ישנם משחקים שפשוט לא עולים אצלי אך הכרטיס עובר את הבדיקות ב3D MARK ובמשחקים ישנם לפעמים בעיה או שהם פשוט לא עולים..................... האם זה משהו שקשור באוברקלוק אולי זה יותר מדי???? אם צריך פרטים אז תגידו אני ארשום את התדרים תודה רבה מראש חברה.......

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  23. טוב זא קודם כל מפרט פנטיום4 2600@2950 באס 225 כפול 13 זיכרונות elixir 256 כפול 2 400מגה הרץ.. לוח אסוס פ4פ800 לא מזמן עשיתי או סי מ2600 ל 2950 אבל ליפני שעשיתי לא בדקתי על כמה הזיכרונות שלי עובדים כאילו כמה מגה הרץ.. ועכשיו בדקתי ובלוח אם זה מסומן על מצב auto אז בדקתי ב cpuz וזה היה על 150 כלומר 300 מגה הרץ שזה לא הרבה.. אז שיניתי מauto ל 320 ואז זה היה לי על 180 כלומר 360 מגה הרץ .. ושמתי לב שב pcmark קיבלתי 7000 על הזיכרונות וברגע ששיניתי ל320 אני מקבל עכשיו 7400!! אז מה אתם מציעים ? להשאר ככה? להוריד לאותו כלומר 150 ? או לעלות ל400 ואז זה לא יהיה ממש יציב לא? ואם אני ממשיך עם האוברקלוקינג ל 3300 נגיד אז מה לעשות עם הזיכרונות .. ואם מישהו יכול להסביר לי גם קצת על …

24. Started by MasterOr,

הבולק קירור הזה שווה קניה? אני מתכוון לבנות מערכת קירור מים ורק הבלוק זאת ההתלבטות שלי..מה אתם אומרים? יש אותו כאן במחירת חיסול בפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5368 199 nis

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by prexus,

איך הוא מבחינת קירור? אני מדבר על דגם ה Midi Tower שיש ב PCH. כתוב באתר שלהם שיש שם מקום לחמישה מאווררים והוא בא עם 3. איזה זוג מאווררים עדיף להוסיף לו? שני מאוררים לדים של CoolerMaster בערך ב-50 ש"ח כל אחד, או Vantec Sealth או משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.