אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי במארז מאחורה מאוורר 80 מ"מ, ואני רוצה לדעת אם הוא מכניס או מוציא אוויר - איך אני בודק את זה?
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני עובד עם לוח אם של Asus P4T-E ומעבד P3 1.8A מה צריכה להיות הטמפרטורה של לוח האם ושל המעבד באופן רגיל? מהי התוכנה הטובה יותר למדידה וניטור הטמפרטורות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי , אני בדילמה , יש לי AMD 3200 939 וכרטיס 6600GT (שכבר כתבתי עליו בשירשור אחר). על הכרטיס יש קירור arctic cooler וכל שאר המחשב בתצורת stock. זיכרון 1GB של קינגסטון , כל זה במארז רגיל של 290 שקל :-) אני מעוניין לעשות OC למחשב ויש לי 2 אפשרויות : 1. קניית מארז גדול יותר (ה armor jr נראה לי מדליק) והתקנת bigwater למעבד (או ה 745...) 2. התקנת typhoon למעבד . החלפת מארז לגדול יותר תורמת גם לקירור , נכון ? מה התחזוקה הנדרשת בכל מערכת (בקרת מיים פעם בחודש ? ניקוי אבק כל שבועיים ? ) ומה יותר כדי / עדיף ? תודה רבה על העזרה .
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי מחשב Intel Pentuim 4 2800 HyperTherding - 478 לוח אם Asus P4P800 . המחשב עושה לי הרבה ריסטים פתאומיים ואני מניח שהבעיה של חום.. חוץ מכך המאווררים עושים הרבה רעש (גם של המארז וגם של המעבד).. ואני רוצה להפוך את המשחב לשקט... כרגע המארז פתוח (בשביל שיכנס אוויר למארז) והטמפרטורה של המעבד עומדת על 42 מעלות, והטמפרטורה של הארדיסק 56 מעלות... בנוסף הכרטיס מסך פשוט רותח! אני נוגע בו.. וכמעט מקבל כוויה.. (והוא יחסית חדש.. גם הארדיסק יחסית חדש.. בערך מלפני חצי שנה..) דגם הכרטיס מסך: ATI GeCube Radeon 9250. בכל מקרה - יכול להיות שהמאוורר של הכרטיס מסך דפוק או משהו? גם בקשר להארדיסק.. לא אמור להיות לו מאוורר פנימי? כי אני לאחורנה חווה הרבה מאד ריסטים.. סך הכל כרגע חוץ מהוורר ש…
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
-
-
למחשב אינטל פנטיום סטנדרטי 5300 סוקט 775 - שאינו סובל מבעיות חימום - מחפש רק לשדרג למשהו שקט שלא ירעיש (גם לאחר שנוקה אבק) תודה,ערן
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעשות OC למעבד שלי (מפרט בפרופיל). קראתי קצת באינטרנט על איך לעשות OC למעבד אז את העיקרון נראה לי שהבנתי . יש לי מספר שאלות לפני שאני מתחיל: אחרי שאני אעשה את הOC באיזה תוכנה להשתמש בשביל לבדוק יציבות של המעבד? האם אני צריך להשתמש במחלקים או שהזכרונות שלי (corsair value select) יכולים להסתדר אם המהירות הנוספת? ללוח שלי אין מד טמפרטורה אז האם הOC יכול לגרום לו להתמם ואם כן איך אני אדע שהוא לא מתחממם יותר מדי? לאיזה מהירות סופית נראה לכם שאני אגיע? תודה רבה על העזרה אם יש לכם איזה שהם עצות או טיפים בבקשה תגידו, אשמח לכל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני מושך את 2 הפלסטיקים הלבנים לכיוון הנגדי אני מנשה לשחרר ואת המאוורר ולא מצליח, חיפסתי עוד איזה בוורג או משהו שמחבר את המאוורר ולא מצאתי... אם מישהו יודע איך מפרקים אותו שיגיד בקשה.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 496 צפיות
-
-
היה לי כרטיס ריפרנס של ספיר , 5850 . המאוורר שלו עשה רעשים מוזרים אז החלפתי את הכרטיס (אחריות) . הביאו לי כרטיס של ג'יגבייט ,גם כן ריפרנס PCB . עכשיו השאלה שלי היא כזו : הביוס הכי חדש לריפרנס של ספיר יותר חדיש מהביוס של ג'יגהבייט . האם זו בעיה להשתמש בביוס שהיה לי כבר בכרטיס של ספיר ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה פוטנציאל האוברקלוקינג שלו? האם ניתן לפתוח לו צינורות? וכמה קל זה?
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי. זה סיפור ארוך, אבל עומדים לצידי רכיבים של מחשב ללא מערכת הפעלה. השאלה שלי היא האם כדאי לי לחבר אותם למארז, למרות שעד יום רביעי אני לא אדליק בכלל את המחשב? המשחה הטרמית לא תיהרס כשהיא נחה סתם ככה בין המעבד לקירור? יש הבדל אם אני מורח אותה עכשיו או ביום רביעי לפני שיהיה בידי עותק של וינדוס? תודה.
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב חדש כמפורט בחתימה למטה ואני די חושש למצב הטמפרטורה של המעבד....הוא מגיע ל65-67 מעלות בעבודה באינטרנט....האם זה בגלל הDUAL CORE? אני משתמש בTHERMALTAKE Silent כמאוורר למעבד... אשמח אם תענו... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שותתי לי באינטרנט וסתם מצאתי מאורר איכותי 80 מ"מ זה יעניין לדעתי הרבה בזמן האחרון ראיתי פול שמחפששים מאוררים אז הינה המאורר כולה ב 26 שקלללללל http://www.hotpc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=245
-
- 5 תגובות
- 442 צפיות
-
-
יש לי מאורר של מפזר חום שכבר לא בשימוש וההורים רוצים לזרוק (ממש חבל) האם אני יכול לחבר אותו לספק כוח בצורה כלשהי ?
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
Dear sir About the Vcode voltage too high issues,The issues was sensor check point position was difference,so got the voltage was high,but in the processor the power support is normal at 1.5v(Defalt).
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכלום יש לי קירור למעבד של פנטיום 4 סוקט 478 ונשבר לו המאוורר ומה הבאסה שהוא 70x70x15מילמיטר במקור המאוור שהיה על הסניק היה מסוג דלתא רעשני אחושיל !! אבל לא זה מה שמפריע לי כרגע המחשב לא הולך להיות מורכב כי אין מאוורר ועל טעיות אני ישלם "המחשב שלי פרטי אז שאין לי לאן למהר " חשבתי על אולי לחפש משהו ברמה של המאוורר המקורי של TT או שעדיף לי לבנות מתאם בעצמי מ70 ל 80 סטנדרטי <? ולתקוע שם על הסניק איזה מאוורר רצחני ולתת ל1.8 שלי בראש באוברקלוק בריא :lol: ... ?.. ד.א.ג הסניק הוא מחשושת אני ישמח לעזרתכם ועם אפשרי למצוא בארץ מתאמים מוכנים כאלה ?... לא שאני לא יכול לעשות לבד פשוט זה כאב ראש עכשיו להכין אחד כזה
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם המאוררים של חברת סקייט טובים? (שקטים, מקררים וכו') תודה!
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני בדרך לרכישה בtms ופתאום אני רואה שאין אפשרות לבחור את הקירור הזה שמיועד ל E8400 שאני קונה. איזה קירור שמוצע שם אפשר לקנות שהוא בערך באותה איכות קירור? תודה
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
המשב שלי מאוד חם: זה המפרט שלי בצד המעמץ זה לאחר משחקים כבדים יש לי מאורר 120 מקדימה ומאחור. יש לכם הצעות לפתרונות קירור שאני אוכל לקנות. ממוצע מקסימום מינימום
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי amd athlon 64 x2 4200+ עם קירור שבא עם המעבד האם זה בסדר?:בזמן מנוחה: cpu1 /core1: 36 cpu1 /core2: 31 cpu: 18 motherboard: 37 וכשcpu=100% : cpu1 /core1: 50 cpu1 /core2: 47 cpu: 33 motherboard: 47 [נמדד ע"י Everest Unlimited Stability Test ] תודה
-
- 5 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי שאלה התקנתי את שני המאווררים של AC 8025 שהמליצו לי עליהם פה הם באמת טובים ויחסית שקטים והם הורידו לי את הטמפ באיזה 5 מעלות עכשיו השאלה שלי שאני בודק טמפ מעבד בביוס זה מראה לי 65 ושאני בודק ב EVEREST זה מראה בערך 55 איך ההבדל הזה???
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להרכיב מפרט לשימוש ביתי, כולל אוברקלוק. מכיוון שאני מתייעץ כאן בנושא OC עקב הפנייה ממדור מפרטים, לא אלאה אתכם בכל הטררם של השימושים. מי שמאד רוצה יכול לקרוא את הדרישות בת'רד הראשון כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=453267.0 כאמור - לאחר דיונים רבים הורכב המפרט הבא לבסוף: ובעקבותיו קיבלתי את ההמלצות האלו:
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, יש לי קירור סטוק של intel למעבד, והוא מחובר כמו שצריך. עכשיו לפני כמה ימים המחשב התחיל להשמיע רעש מוזר. פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר לא מסתובב. נגעתי בו קצת ואז הוא התחיל לפעול והרעש נפסק. עכשיו לפעמים כשאני פותח את המחשב הכל רגיל, ולפעמים המאוורר פשוט לא מתחיל לזוז בלי נגיעה. בפעם האחרונה אפילו נגיעה לא הזיזה אותו, אז כיביתי והדלקתי ושוב נגעתי ואז הוא עבד. מה אני צריך לעשות כדי שהוא יתחיל להסתובב אוטומטית? (בדקתי את החיבור, הוא בסדר גמור ולא ניתן לחזק יותר) תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
זה למחשב די ישן אם זה משנה ועדיף שיהיה בעברית אבל גם באנגלית בסדדר
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
גופי הקרור-המאווררים שמתאימים למעבדי P D 9XX יתאימו גם למעבדי הקונרו?
-
- 5 תגובות
- 415 צפיות
-