עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום. החומרה: AMD Barton 2500+ GIGABYTE ga-vt600 2x256 DDR400 2.5CL אני מנסה לעשות אוברקלוק מהביוס (הקצת פרמיטיבי למרות שעדכנתי לגרסא האחרונה) ויש לי את הבעיות הבאות: קודם כל אני לא יכול לבחור את המולטיפלייר. זה על 11 או 10.5 או משהו. אני רק יכול לבחור את המהירות שהעון FSB שהדיפולט זה 166. כשאני מעלה את זה ליותר מ 180 המחשב לא עושה BOOT הוא מראה לי בהתחלה את מהירות השעון החדשה, סופר את הזיכרון ונתקע ואז מפעיל את עצמו מחדש עם הדיפולט (166). ניסיתי להעלות מתח, עדכנתי את הביוס להכי חדש (F15) וכלום לא עוזר. (ניסיתי גם להעלות בכפולות של 8) למישהו יש רעיון?

• 10 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by MODI,

מחפש קירור פשוט ל. מסך 9800GT. לא משהו קיצוני, העיקר שיעשה את העבודה. עדיף עם מאוורר יש המלצות?

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by XMB,

המעבד הינו E6300 הבאס הועלה ל320 , איך לעזאזל הMHZ 1900? אמור להיות 2.24 http://img103.imageshack.us/img103/9242/29261587ig0.jpg תמונה מ EVEREST ה BUS גדל ה CLOCK לא : http://img87.imageshack.us/img87/7469/62379478ci8.jpg ד"א , כשמפעילים את המחשב מופיע 2.24GHZ . יש קשר לויסטה X64 אולי? (ד"א TAT לא עובד פה , יש למשהו משהו בסיגנון?)

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by giloman,

כמה HTT ? אני עושה בירור בשביל חבר שלי ...

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by nirperry,

שלום לכולם, ברשותי כ.מסך nVIDIA GeForce 7300 SE והוא בטמפרטורה קבועה של 72 מעלות! הנה קישור לתמונה:http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=GIGABYTE7300GS1&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=198&aff=Zap〈=HE חשוב לציין, שלא נעשתה המהרה. מה שכן, דלת המארז - שמאל, פתוחה תמיד, והמאווררים היחידים הם של המעבד וספק הכוח. גם לאחר סגירת המארז והפעלה של מאוורר קידמי במארז, הטמ' ירדה ל70 מע' בלבד! האם הטמפרטורה תקינה? האם שיפצור מאוורר על כ.המסך במהירות נמוכה ישנה משו? (רעש לא בא בחשבון..) אני שם לב, כי הגלילה עם העכבר היא איטית לפעמים בגלישה בנט...(או שזה לא בהכרח קשור?) תודה רבה לכל העוזרים!! ניר.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by EyalKing,

שלום, שמי אייל, והמפרט שברשותי הוא: לוח אם: Intel Isleton D946GZIS מעבד: Intel C2D E6300 1.8GHZ - קירור סטוק של אינטל מארז: NZXT Apollo + מאוורר קידמי 120mm ספק: FSP 400W 24pin SATA 12cm PN המעבד שלי ללא שום OC ומגיע לטמפרטורות מטורפות. במנוחה 50-55 במאמץ 60-65 בעקבות כך העלתי את קצב סיבובי המאוורר של המעבד למקסימום, והטמפרטורות ירדו מעט, אך עדיין לא מספיק וברעש גבוה. ברצוני לקנות מאוורר פשוט למאוורר, עד 100 ש"ח, והדרישות שלי הם: - הכי חשוב, שיהיה שקט. - שיקרר טוב, והמעבד יגיע לטמפרטורות נורמליות. - שיהיה פשוט להתקנה. - שיגיע עם משחה תרמית (אפשר לקנות מאוורר ב-70 ש"ח, ומשחה ב-30 ש"ח). - שיהיה אמין, ומחברה אמינה. תודה רבה! אייל.

• 13 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by Holography,

עט,ספרי או צבע רטוב (כאילו כמו גועש) -תודה.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by Imbernir,

1: נגיד שהמחשב מכובה, ואני רוצה להוציא את המים מבלי שהם יגעו בחלקי בהמחשב , איך אני עושה את זה? 2: האם יש הבדל גדול בין רדיאטור רגיל ל רדיאטור עם מקום ל2 או 3?. 3:האם אפשר להשתמש במים רגילים? 4: האם המים מתאדים אחרי כמה שבועות? 5:האם לשים את הרדיאטור בתוך המארז או מחוץ? תודה לכל מי שיעזור

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by dorlevy,

לא מזמן קניתי את הכרטיס הנ"ל אבל השאלה שלי זה האם האחריות מכסה נזק בעקבות OC ושאלה שניה זה למה ב-V-TUNER 2 שקיבלתי עם הכרטיס אני לא רואה טמפ' אני רואה רק את מה שיש בתמונה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by itaysk,

יש לי PIII 450 על לוח ASUS P3B-F AGP: בקרוב INNO3D GF3 TI200 PCI: כרטיס קול CREATIVE VIBRA 128 , ומודם MOTOROLA 56K זכרונות: 3X64 מחברות שונות (חלקם 100MHZ וחלקם 133MHZ - אין לי בעייה להפטר מה 100MHZ) אם אני ירצה לעשות OC ע"י העלאת ה BUS נגיד ל 133MHZ (נראה לכם שאני יגיע ליותר?) איך זה ישפיע על שאר הרכיבים? אני לא רוצה להסתכן בהריסה של אחד מהם!

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  11. התלבטתי בינו לבין הSILENTTOWER לבין ה7000A- CU... והוא הכי יפה וכמעט הכי שקן (רק DBA אחד יותר מהSILENTTOWER...).. הוא עולה 50 דולר בארה"ב.. ואני יכול להביא משם.. כדאי.? תדוה רבה מראש ניר.

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by yigal83,

מחפש המלצות לגוף קירור טוב ושקט למעבד AMD X2 DUAL 3800+ עד 200 ש"ח לערך ושיהיה שקט. המעבד יעבוד בקצב הרגיל שלו ובעתיד אולי O.C. קל.

• 10 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by yam_sh,

כיצד בונים בלוק מים??? עזרה בבקשה אני נואש

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  14. אהלן! קודם כל, המערכת שלי: AMD Sempron 2600+ 512MB A-Data 400Mhz [אני מניח שרצים על 333Mhz בגלל הבאס של הלוח] Gigabyte K8NS Gigabyte Radeon 9550 128MB 128Bit קירור פאסיבי Compucase 6A19 Wd 20GB 5400RPM + ExcelStor 40GB 7200RPM קירור לכל העניין: 1. מאוורר 80 סטוק+היטסינק למעבד 2. מאוורר 80 ג'נרי (אבל חזק) מתחת לכרטיס מסך, שנושף עליו אוויר 3. מאוורר סטוק של המארז 120 מאחורה מתחת לספק 4. מאוורר 80 בתחתית המארז בצד שמאל שיכניס אוויר קריר קירור שעומד גלמוד בצד ומחכה שאני אמצא לו מקום [הצעות יתקבלו בברכה]: 1. מאוורר 60 [תלוי ב-4] 2. שני מאווררי 40 3. אולי איזה היטסינק אחד או שניים, קטנים, שאני אוכל להוציא מכרטיס המסך / לוח האם הישנים. 4. אם יהיה צורך אני אחפש …

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  15. לדוגמה OC של Q6600 ל- 3.3GHz ב- 1.5v לא כלכך יציב, ואם מעלים במכה ל- 3.6-4GHz ב- 1.5v~ זה יציב (באותו מחשב עם אותם רכיבים)?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  16. ללא יודע איזה קירור יש פה ומשחה טרמית אבל המארז סגור ולא מאורר רק 2 מאוררים מאחורה איך זה.. מעבד intel core 2 E6420 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  17. היי אנשים , המפרט של המחשב שלי הוא : amd 64 3500 winchester MSI K8N Neo4 Gskill X 2 memory ddr 400 480W TT psu ניסיתי לעלות את ה FSB ל225 והמחשב בכלל לא עושה פוסט. ניסיתי לתת לו רק 210 , והמחשב נתקע ולא עולה שוב פעם. יש לכם מושג ? נראה לי קצת מוגזם שאפילו ל 210 אני לא מצליח לעלות. יש משהו אחר שאני אמור להוריד\לעלות , חוץ מ ה FSB ? המעבד בזמן מנוחה , עומד על 32-35 מעלות. ולא עובר את ה 40 בשיא המאמץ. מה אתם חושבים?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  18. היי המפרט שלי ישן ישן. מעבד אינטל סלרון 2 ג'יגה הרץ 128 קילוביט קש תושבת 478 32 ביט. סטיק זיכרון 512 מגה DDR מהירות 333 עם אני לא טועה זה מה שרשום עליו והוא של היונדאי (סיני ניראלי זה מחשב שניקנה לפני שנתיים וחצי יד שניה ולא עושים לי בעיות היה לי מסכים כחולים ביגלל כרטיס USB וטלויזיה) דיסק קשיחWD IDE 45G מחולק ל2 מחיצות דיסק קשיח 20G WD לא מחולק ועליו לא יושם המערכת הפעלה צורב DVD של סמסונג ועוד צורב של סוני שאני צריך לחבר אבל לOC אני חושב שאני אנתק. יש גם האר דיסק של 20G ישן ולא מחובר ונימצא סתם בתוך המארז יש כונן דיסקטים . וכרטיס טלויזיה וכרטיס USB. מערכת וינדוס XP פרו סיריאל חוקי. עכשיו הכרטיס ישן ישן תיצחקו fx 5200 של חברה שמתחילה באות G לא זוכר והכרטיס עם 128MB והוא …

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  19. איך את מעביר כבלי חשמל בשביל הלד/ים ?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by maxwell10,

כיוון שרכיבי מחשב נייד הם בעלי מעטפת הספק נמוכה יותר מרכיבי מחשב שולחני ניתן להסתפק בקירור פסיבי\הייברידי. חשבתי לרכוש מחשב נייד, להוציא ממנו את כל הרכיבים, לחבר למעבד קירור פסיבי\הייברידי ולהרכיב הכל במארז מחשב נייח. התוצאה: מחשב יקר, חלש יותר אבל שקט! האם יש דרך לרכוש רק את הרכיבים של הנייד ללא המסך, מקלדת והפלסטיק?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  21. אהלן יש ברשותי כרטיס מסך של EVGA מדגם 9600GT עם הפיצ' של ה-OC המובנה. לאחרונה אני שם לב (יכול להיות שזה מהדרייבר של ה-NVIDIA האחרון, אני לא זוכר טוב) - שאחרי משחק של 15 דקות במשחק (אפילו COD5), הכרטיס מתחמם. המעלות מגיעות ל-60 ואפילו 62.. אני לא סתם אומר את זה.. אמרו לי שזה לגיטימי וכו.. אבל המשחקים מתחילים לקרטע ! ממה זה יכול להיות? ואיך אפשר לסדר כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  22. Started by yoav1000,

אני מחפש קירור לHD בחיבור IDE במחיר של עד 150 ש"ח

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  23. היי ראיתי שיש 2 סוגיי קירור למעבדים : קירור שיש לו מאורר כלפיי המעבד , וכך הוא מקרר גם את לוח האם . השני קירור שיש לו מאוורר במאונך כלפיי צלעות הקירור (כמו AC-FREEZER7-PRO-REV2) ובכך אין לו אפשרות לקרר גם את לוח האם . האם אני צודק בזה? מה עדיף ? רוני

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by baraksol1,

שלום יש לי את הכרטיס "החמים" עם קירור סטוק שלא מספק את הסחורה לכן אני מחפש קירור יעיל ושקט עד כמה שאפשר תקציב 250 שקל גמיש. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by X7-007,

http://www.pch.co.il/docs/pi-1632223971.htm אני צריך משחה טרמית טובה, לא משנה הכסף, אבל אחד שלא יעביר חשמל , יעביר חום טוב, ויירד עם כוהל בקלות,

• 5 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.