עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by uzidesign,

יש לי מעבד AMD 2700 לוח : kt triton המעבד עומד כרגע על 65 מעלות ללא אוברקלוקינג, דלת פתוחה ומזגן (מהלחץ) האם זה נורמלי?? קראתי באתר הבית שהמעבד מגיע עד 85 מעלות אבל לא יודע נראה לי מפחיד!! לפני היה לי מעבד 2000 והגיע לי ל 55 מעלות מקס! אה....יש לי וולקנו 10...... נראה לכם שזה בסדר?.... HELP!!!!! ???

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by dj shay 30010,

יא לי דיסק של DVD רגיל וצורב DL על הדיסק רשום 4.7GB והתוכנה לא נותנת לי לצרוב יותר מ 4.5GB מדובע על NERO 8.1.1.0 יש למישהו רעיון אולי לצרוב יותר עם תוכנה אחרת

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by EnerGy,

שלום! אני מחפש קירור לדיסק קשיח. למעשה תכונת הקירור פחות חשובה, יותר חשוב לי ההפרדה בין הפח של המארז לדיסק קשיח. כרגע יש לי 3200AAKS שמשום מה עושה "רעידות" מעצבנות כאלה (Vibration) ואני מחפש משהו שימנע את זה. חשבתי על זה: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=649 האם הקירור יעשה את העבודה?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by CRYSMAN,

מתלבט בין 2 לוחות אם לOC של E8400 [מתוכנן 4.5~] DFI LANParty JR P45 T2RS או Asus P5Q למרות שהבנתי ש Gigabyte EP45 UD3 מיועד לבאסים גבוהים .. הקירור הוא TR U120E איזה יותר טוב לOC ?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  5. יש לי לוח אם של EPOX מסוג 8KHA+ עם צ'יפסט KT266A ! ואני רוצה לעשות MODING השאלה שלי אם אני מוסיף עוד שלוש מאוררים כמו של המערז מהגדולים 80mm אני יחבר כל אחד מהם לכבל שמתחבר להרד דיסק ולצורב וסיסדירום! אני עושה חורים במארז בצד כי כבר יש לי שם פלסיט שקוף! הכל מוכן למודינג! כלומר כל כבל יחבר גם כונן אחד וגם מאורר ! זה בסדר בשביל הספק? ואפילו אם המאורר יקבל פחוט כח ממשהוא צריך הוא ישרף או שיעבוד איטי יותר?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  6. יש לי מעבד עם ליבה 775 שמרעיש הצורה מחרידה. speedfan מראה טמפ של 62c ~ ו בסביבות 4800 סיבובים לדקה. זה הרי לא הגיוני עם נצילות מעבד של ~8% . המאוורר שיש לי הוא המקורי של המעבד. יש איזה מאוורר שיכול להשקיט הכל - אין לי בעיה של תקציב! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by edvin17,

סליחה על הכותרת הלא עניינית. אני חדש פה ואין לי מושג בכל הדברים האלה,התחלתי לחרוש פה על נושאים וזה מעניין מאוד,הבנתי שיש אפשרות להפוך את הכרטיס שיש לי(NX6200MSI)ל6600 ואפילו GT(למרות שזה נראה לי בעייה) אשמח אם מישהו יעזור לי תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  8. צריך עזרה איך עושים OC לזיכרונות דרך BIOS?

9. Started by danieln9,

שלום יש לי שני מאווררים שאילתרתי עכשיו אני צריך עזרה לחיבור בלוח האם שלי יש רק שקע לפאן שני עם 3 פינים אולי תוכלו להתיע לי רעיונות איך לחבר את המאווררים? בתודה דניאל נורמן

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  10. ללא יודע איזה קירור יש פה ומשחה טרמית אבל המארז סגור ולא מאורר רק 2 מאוררים מאחורה איך זה.. מעבד intel core 2 E6420 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by ZacNaboot,

המאוורר הרגיל של אינטל מתחיל פתאום לזייף והחלטתי להחליף אותו אני מתלבט בין שני המוצרים האלה: 1. DuoOrb http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24550&catid=903#details 2. Thermaltake X5 Orb FX2 Black http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24551&catid=903#details מישהו פה יכול לעזור לי להחליט מה טוב מבין שניהם או אוליי יש משהו אחר יותר טוב משניהם?!! עריכה: אני לא מבצע שום OC אבל המחשב שלי נמצא החדר פנימי בבית והחדר נורא חם המעבד שלי זה e6300 והתקציב שלי זה 300 ש"ח

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by 114508534,

קטודה שהוצאתי מסורק

• 10 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by alexta-z,

is there a software that checks my pc and proccesor temperature ? if there is plz give me the name

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  14. שלום לכולם, בעתיד הלא רחוק (אני מניח שבעוד כחודש+) אני קונה מחשב חדש (מעבד Q9450, 4GB, GTX260/HD4870, 2XRAPTOR 74GB ANTEC 182 וכו'..) הדבר הכי חשוב לי פה זה שקט! עקרונית חשבתי על קירור אוויר לכול העסק אבל עכשיו אני תוהה אם כדי ללכת לקירור מים. כסף זה לא העניין פה, התקציב יכול להגיע גם ל2000 ש"ח למערכת הקירור בלבד (אפשר גם יותר אבל "תמיד אפשר יותר....") השאלה שלי היא האם זה נכון לחשוב לכיוון הזה כשהמטרה זה שקט? ובנוסף, בתקציב כזה, האם הוא מספיק בשביל קירור כול המערכת (מעבד, כרטיס מסך, ציפ'סט, מוספט (אם צריך))? איזה מארז מתאים במערכות כאלו? (נ.ב. קראתי את הסטיקי וחומרים נוספים על העניין) תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by bykeking,

המאוורר של הצ'יפסט שלי הוא הדבר היחידי שנשאר שעושה רעש אצלי, והוא עושה רעש יותר מכל המאווררים במארז על העוצמה הכי גבוהה שלהם ביחד, אז אני רוצה להחליף אותו לאחד פאסיבי. איך הזה של זלמן? (כחול כזה) הוא נראה במחיר דיי טוב, אבל הוא ישמור על הטמפ'? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by gil_zaoui,

שלום, ברשותי מחשב חדש יחסית בן כ4 חודש. נראה כי המעבד מתחמם לי (E7500)רק ליבה אחת השניה קבועה על 40-42 מעלות. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  17. המפרט שלי: לוח Epox 8rda3+ מעבד AXP T-Bred 1700+ זכרון Winbond 512MB 3200 כרטיס מסך GeForce 4 420MX 64MB ( :-[)

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by rivking,

עשיתי OC עם ה-rivatuner מ-621/796 ל-688/857 (אוברקלוק לאוברקלוק כאשר הקלוקים המקוריים הם 580/690) שאני בודק בתוכנות אחרות זה אומר לי שהקלוקים העכשווים שלי הם באמת הקלוקים האלה אבל ב-ati tray tools זה אומר לי 580/857 כלומר רק הקלוק של הממורי אפקטיבי כנראה שזה בגלל שאמרתי לו להשתמש ב-OC רק ל-3D וב-2D הוא נותן לי רק את ה-OC של הממורי ובאברסט התמונה אחרת בכלל... יש לי שם ארבעה מצבים: תחת הכותרת: ATI PowerPlay: Setting #1 GPU: 573 MHz, Memory: 688 MHz Setting #2 GPU: 472 MHz, Memory: 688 MHz Setting #3 GPU: 688 MHz, Memory: 857 MHz Setting #4 GPU: 621 MHz, Memory: 796 MHz שניתן באמת לראות שהמצב השלישי זה ה-OC שלי... השאלה מתי הוא משתמש בו? מישהו יודע? אם אתם רוצים אנ…

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by wollmann,

למרות שזה בגרמנית, מה אתם אומרים על ההשוואה הזאת? יש באתר גם השוואות לצ'יפסט, רדיאטורים וכו'. http://watercoolplanet.de/index.php?open=4&show=1

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by shlomi8,

המרדיך הזה http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/ תקף גם לגבי הטיוניק...כי הוא נראה קצת ישן...ומה הקטע של למרוח משחה על הגוף קירור ואז לנקות אותה? ???

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by lm,

מישו יכול לעזור לי אני חדש במתח ואני לא מבין כלום מזה אומר? ככמה צריך להיות? ועוד קצת להרחיב את הידע שלי במתח

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  22. Started by BornToBWild,

היי, לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש - השקעתי בו לא מעט בכל התחומים אבל בקירור פחות. רציתי לדעת אם בהתחשב במפרט (ר"מ) הקירור מספיק או שהכרחי להוסיף קירור? חשוב לציין שאין לי בעיה של רעש - המחשב שקט ואני לא מתכנן OC אלא רק רוצה קירור שיאפשר עבודה תקינה ולא יסכן את חלקי המחשב בחימום יתר. המפרט: Core 2 E6300 ASUS P5B DDR2 512MB 667 X2 MSI GeForce 7600GT (שלפי מה שהבנתי מגיע עם קירור משופר יחסית לשאר היצרניות) HD: 250GB, 60GB כאמור הקירור הוא מינימלי: מאוורר 120, קירור מובנה כרטיס מסך וקירור מובנה מעבד.

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  23. שלום לכולם, למי שיש את הקירור בבית.. .יש לי שאלה... בסוקט 775 ... האם זה באמת הכרחי להוציא את הדבק משני צידי הגומי (זאת אומרת אחד להדביק ללוח אם ואחד להדביק לברזל) או שאפשר להדביק רק את הברזל לגומי .?? כי נראה לי די מטומטם לשים את הגומי הדביק על הלוח אם ... או בקיצור ... אם מישהו יוכל להסביר לי איך מרכיבים את הפלטה האחורית...?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  24. -------------------------------------------------------------------------------- אז ככה ישלי כרטיס מסך של BFG 8800GT+OC 20% ככה. והוא מגיע לי ל63-2 מעלות שהמאורר שלו מסתובב על חצי מהירות, ושאני מכוון תמאורר שיסתובב על מקסימום הוא יורד לי ל56-8 מעלות. במשחקים המקסימום שהגעתי היה 67-8 ככה לא יותר. המעלות שלו בסדר??!?! וישלי תמעבד Q6600 שהוא מסתובב על 2700-2800 המעלות הם 30-35 והוא עושה הרבה רעש אז אני מוריד אותו ל1400 והמעללות שלו במאמץ משו כמו 40-3 לא יותר. המעלות בסדר??

• 11 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים