אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום אני קצת חדש פה קודן כל שבת שלום אז ככה המחשב שלי משגע אותי עם החום שלו אני רוצה להשקיע בקירור שאוכל אולי גם לעשות לו אוברקלוק אם הייתי מבין בקירורים הייתי מזמין מאתרים בחו"ל קירור מים בחלקים אבל לא יודע בדיוק מה צריך כרגע המחשב שלי בלי מאמץ על 43 מעבד ו44 לוח אם צריך מפרט של המחשב אם זה משנה תגידו אני ארשום כל הצעה תתקבל בברכה תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, כבר כמעט שנתיים וחצי יש לי כרטיס מסך 8800GTS, שעושה אחלה עבודה.. יש לציין שמעולם לא עבר אוברקלוק מה שאני תמיד זוכר זה שהוא עשה הרבה רעש במשחקים כבדים לאחרונה שמתי לב שהוא עשה יותר רעש מבד"כ, נשמע כמו פרארי על טורים גבוהים ואני מגזים רק קצת, באמת שהוא עשה המון רעש הורדתי את SpeedFan כדי לבדוק טמפרטורה וחשכו עיני, 95 מעלות צלזיוס עם ציור של להבה ליד הטמפרטורה במצב מנוחה (!!) 82 צלזיוס (!!!!!) לפי מה שהבנתי, זה הרבה יותר גבוה ממה שאמורה להיות הטמפ' בכרטיסי מסך גם תחת עומס כבד. פתחתי את המחשב, ריססתי את האמא שלו עם ספריי אויר דחוס, אבל לא היה כ"כ הרבה אבק. גם עכשיו כשניקיתי הכל מאבק, הוא עדיין מתחמם לרמה כזאת - ועושה רעש מפחיד. אני כבר מפחד לשחק, אז בינתיים אני לא נוגע …
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מחפש המלצות לגוף קירור טוב ושקט למעבד AMD X2 DUAL 3800+ עד 200 ש"ח לערך ושיהיה שקט. המעבד יעבוד בקצב הרגיל שלו ובעתיד אולי O.C. קל.
-
- 10 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שקניתי את הלוח אם החדש - asus p4p800se עם מסדרת 865 (צ'יפסט). לאחר המלצות בפורום "מעבדים, לוחות אם וזכרונות" ברצוני כרגע להשקיע בקירור למעבד. מכיוון שאני מתכנן אובר-קלוק, וגם כי כרגע לפי הביוס הלוח המעבד עומד על 40+ -. הקירור במארז בסירקולציה טובה, ואולי בעתיד גם אני אוסיף מאוורר לגג (למי שעקב אחרי הקניות שלי בזמן האחרון יודע שיש לי מארז אנטק טוואר דנדש שעדיין אני לא רוצה לקרוע אותו). בעיקרון הטמפ' הזאתי נובעת מקירור סטוק של המעבד וחום החדר שלי (שהוא גבוה מאוד מין הממוצע בגלל קיר זכוכית חיצוני לא משנה כרגע, אולי נעבור חדר בקרוב). לכן רציתי להתייעץ לגבי קירור. יש לי תקציב, כרגע עד 700 שקל, בקרוב יהיה גם תקציב של 1500+ (אחרי קבלת המשכורת בעוד כ15 יום). אני …
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז מסוג 3D Aurora 570. החלפתי לו את המאוררים האחוריים למאוררים חזקים 70CFM אך השינוי בטמפרטורה לא מורגש כיוון שהם מוציאים אוויר. האם אפשר להפוך את המאוררים האחוריים כך שיכניסו אוויר והקידמי יוציא? (יוצא שהמאורר האחורי הוא מול הביג טייפון) תודה מראש! ליאור
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
Alpine 7 GT (s775) Alpine 7 Pro (s775) Arctic Cooling Freezer 7 LP CPU Fan For s775 Alpine 7 PWM כולם אותו מחיר רק הפריזר עולה 10 שקל יותר הוא יחובר למעבד E5200. בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, אני בתהליכים של בניית מערכת קירור מים, יש לי מארז Cheiftec Dragon Full Tower , עדין לא החלטתי אם להשתמש ברדיאטור של 120mm או 240mm אבל בכל אופן רציתי לקבל המלצות על איפה כדאי למקם את הרדיאטור .. (עדיפות בתוך המארז). תודה.
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800GT מה הטמרטורה במאמץ במקסימום שאפשר ?
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בתוכנה EVEREST מסומן לי בליבות 1 ו 2 טמפ' 25 במנוחה ו37 בCPU למה ההבדל כ''כ גדול ?
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=lajnPw-SyMU פשוט משעשע אותי שמישהו יעשה דבר כזה. אין לזה שום ערך ואפשר לצפות שההארד דיסק יפסיק לעבוד, אולי זה יהיה אפשרי בעתיד עם SSD יש עוד 2 סרטים בפרופיל של המשתמש שלו.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום יש לי TWINMOSS 400 מגה הרץ ממש ממש ישני נראה אפילו מהדור הראשון שיצא ה DDR 400 והחלטתי לעשות להם אובר- קלוק.. ב 205 מגה הרץ 1.7 מתח המערכת יציבה כמו סלע... אבל ב 210 יש לי לפעמים שגיאה ב 3D MARK ובכלל ב 215 יש תמיד שיגיאה ב 3D MARK השאלה אם העלת המתח ל 1.8 נגיד או 1.75 תעזור לאוברקלוק? או שזה משהו מסוכן שעדיף לא לגעת בו ו 205 זה המקסימום של הזיכרונות האלה על 2.5 CAS... יש לי לוח EPOX 8KDAJ תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
לא ראיתי ביקורת כאן באתר על קירור המעבד החדש של OCZ האם הוא באמת יותר טוב ממרבית קירורי האוויר? טוב יותר מטרמלרייט? אחד היתרונות שלו שהוא לא מצריך פירוק לוח לי אישית יש BIG TYPHOON VX , שווה לשדרג לVENDETTA 2? תודה
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני יודע שזה יתן לי עוד קצת oc כי אני לא מוגבל בגלל הטמפ זה מגיע עד 59 מעלות אם oc + unlocking אני יכול לעשות oc עד כ340 יציב ואני רוצה עוד אבל צריך לעלות את הvolt של הליבה מ1.1 v ל1.2 אז עכשיו בכלל אין לי מושג אין עושים את זה, מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי את המשחה הזאת מחבר, כדאי להשים אותה במקום מה שמקבלים עם הקירור Zalman 9500 led ? עד כמה היא תוריד את הטמפ של המעבד?
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ה 7900GTX רץ בסטוק ב 1800MHZ והוא כולל זכרונות של סמסומג 1.1NS X1900XTX רץ בסטוק ב 1550MHZ והוא גם כולל זכרונות של סמסונג 1.1NS משמע ? אותם זכרונות... אז למה לעזאזל ב XTX אי אפשר להגיע ל 1800MHZ שלא נדבר על לעבור את זה... סמסומג אומרים שהמקסימום של הזכרונות שלהם עומד על 1800MHZ ב 2.0V ויכול לחרוג ב 0.1 למעלה או למטה, אבל גם ב 2.2 וולט זה לא הולך... מישהו יכול להגיד לי באיזה מתח הזכרונות עובדים ב 7900GTX ? אוליי ATI הכניסו תיזמונים שונים בזכרונות לכרטיסים שלהם ? מאיפה אפשר להשיג את התיזמונים ב 7900GTX ו ל X1900XTX ? תודה מראש... :
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
המפרט למטה התחתון בלי מאמץ 35 קירור סטוק... מאמץ זה קידוד סרט !
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
המעבד עכשיו נמצא באוברקלוק ל3000, FSB של 333,ומתח של 1.352,המעבד יציב לגמרי, הרצתי פריים95 במשך 10 שעות ולא היו בעיות מיוחדות. העניין הוא שהטמפרטורות גבוהות לטעמי, במנוחה הוא על 49 ובעבודה של כמה שעות תחת פריים הוא מגיע במקסימום ל73 בשתיים מהליבות שזה גבוה ועל הגבול. השאלה שלי היא אם אני אשאיר את המצב ככה אז המעבד יפעל בלי בעיה ולא יגרם לו נזק והוא יוכל לחיות כמה שנים טובות או שנגרם לו ככה במשך הזמן נזק בלתי הפיך וצריך לראות איך לטפל בזה(אם ע"י הורדת מתח מה שגורם למערכת להיות לא יציבה אצלי או פשוט ע"י הורדת הFSB).
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בנושא המודינג ורציתי לשאול לגבי מודינג לעכבר... אז ככה יש לי עכבר אופטי של מייקרוסופט ואני רוצה להחליף את הלד האדום שלו לכחול... להשיג לד כחול זו לא הבעיה ... הבעיה היא שאין על תחתית העכבר ברגים ואני לא ידוע איך לפתוח את העכבר.. מי שהתנסה במודינג לעכבר שיעזור לי בבקשה וגם מי שלא בתודה ניב
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אז ככה השגתי ראדיאטור חימום של אוטו....בגודל 35סמ (רוחב) על 18סמ... כולל משאבה של 24V מה השלב הבא??...
-
- 11 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הזמנתי את הדבר הזה עם ה3 לדים אולטרה סגוליים. והשאלה אם זה יאיר כמו קטודה או חלש יותר? (זה מה שמוכרים בזיזאג ב50 שקל קניתי ב3 דולר).
-
- 10 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מקווה שזו לא שאלה טיפשית אבל אני קצת בתול OC
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם. המאוורר של המעבד לא עבד טוב - מהירותו ירדה ל 300 סל"ד וכתוצאה מכך המעבד התחמם. כשניסיתי לשמן את הציר של המאוורר הוא נשבר. אני מחפש כרגע קירור חדש מצאתי ב KSP קירור דומה למה שהיה מתוצרת SPIRE : דגם KestrelKing II SP708B3. יש לציין שמחירו מאוד זול והוא מבוסס על מיסב וגם אורך החיים שלו אמור להיות ארוך 50000 שעות. מה דעתכם עליו, מה שמפחיד אותי זה הרעש 31DB האם זה רועש מידי? האופציה השניה שלי היא יקרה יותר בהרבה: Alpine 7 מתוצרת ארקטיק קולינג. כמובן שהוא יותר טוב אך אני גם נתון לשיקולי תקציב בסה"כ המעבד לא שווה היום הרבה. מה נראה לכם עדיף?
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pi-1632223971.htm אני צריך משחה טרמית טובה, לא משנה הכסף, אבל אחד שלא יעביר חשמל , יעביר חום טוב, ויירד עם כוהל בקלות,
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מערכת קירור מים מדגם Aquagate Max מבית COOLERMASTER http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=RL-HUB-KBU1-GP&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=271 רציתי לדעת עם היא מוצלחת ל OC ובנוסף עם היא יכולה "לסחוב" קירור לכל המחשב (CPU.GPU.HDD.RAM.CHIPSET) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז ANTEC 300 ויש בו 3 מאוררים. רציתי להכניס עוד מאוורר אחד כדי שהטמפ' יצנחו מכיוון שממש חם והמזגן לא פועל כל הזמן.אז ככה... יש לי מאוורר אחד מאחורה שמוציא מאוורר אחד מלמעלה שמוציא מאוורר אחד מקדימה שמכניס. עכשיו את המאוורר החדש אני רוצה לשים על דלת המארז השאלה היא בתור מה...מוציא או מכניס ? עוד איזה פרט קטן: ספק הכוח בתחתית המארז. והמאוורר שלו פונה כלפי מעלה(והוא פולט כמובן).
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-