עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by reyrey_200,

שלום יש לי מארז ANTEC 300 ויש בו 3 מאוררים. רציתי להכניס עוד מאוורר אחד כדי שהטמפ' יצנחו מכיוון שממש חם והמזגן לא פועל כל הזמן.אז ככה... יש לי מאוורר אחד מאחורה שמוציא מאוורר אחד מלמעלה שמוציא מאוורר אחד מקדימה שמכניס. עכשיו את המאוורר החדש אני רוצה לשים על דלת המארז השאלה היא בתור מה...מוציא או מכניס ? עוד איזה פרט קטן: ספק הכוח בתחתית המארז. והמאוורר שלו פונה כלפי מעלה(והוא פולט כמובן).

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by ohad_intel,

אז ככה חתכתי חלון, שמתי קטודה כחולה, צבעתי מאורר וחרטתי על החלון! תמונות: http://www.pbase.com/moding/modding http://www.pbase.com/modding זהו!

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by Seasonic,

Performance Enhance מה יקרה אם אני ישים את הפונקציה הזאת על STANDART בלי OC ? ואם מישהו יודע מה בדיוק התפקיד שלה ?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  4. Started by izikd,

אז ככה עשיתי OC למעבד Athlon XP 1600+ ואחרי זה עשיתי פומט והתקנה מחדש לוינדוס... ומה גיליתי, שהוינדוס XP מזהה לי את המעבד כ 1800 (כנראה בגלל שהוא על מהירות 1575), אז חשבתי וינדוס זה וינדוס.. אז הלכתי לתוכנה WCPUID ומה גיליתי? ששם גם כתוב שהמעבד שלי הוא 1800, מוזר ששעה קודם לכן בוינדוס הקודם (גם XP) הוא כתב לי 1600 מוזר... מה אני יכול לעשות בנידון? אני לא חושב שאם אני יוריד את המהירות זה יחזור...

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by DorHD,

שלום, המפרט: Q9300 TX650W Corsair HD4870 OCZ 4GB 1066MHZ GA-X48-DS4 ניסיתי לבצע Overclock למעבד ולרוע המזל לא שמתי לב העלתי את המתח ל-2.8. לאחר שמירה ב-CMOS,ריסטרט ואחרי 3 שניות שאני לא מספיק להגיע אפילו ל-BIOS המחשב קורס\נכבה. כך זה מתמשך לאורך כל הדלקה. ניסיתי לנקות CMOS ולצערי זה לא עזר.(הוצאת הסוללה מהלוח אם לא עזרה) האם הבעיה היא בלוח אם או המעבד ? וכמובן פתרונות :-X תודה.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  6. עשיתי למעבד (Q9300) איזה OC קטן, מ-2.5 ל-3.0 בנוסף יצרתי מספר פרופילים עם RIVA, כדי לעשות OC גם לכרטיס המסך (8800GT ZOTAC), כשהעיקרי הוא core 700, shader 1696, mem 1000 שמבוסס על גרסת ה-AMP של הכרטיס. בשני המקרים מדובר על OC ללא קירור מיוחד, אלא כזה שמתבסס על קירור הסטוק. מבחינת טמפ', המעבד עומד על core 52, min 49, max 67. מבחינת כרטיס המסך, טמפ' ממוצעת ללא OC היא בסביבות 60 (מאוור על 30-40 אחוז) או 57 (מאוורר על 60 אחוז). במאמץ ללא OC (מאוורר על 100) אחרי שעתיים של COD4, הטמפ' הגיעה ל-72 מעלות. אני מניח שעם OC היא תגיע ליותר, אבל הבנתי שרצוי לא לעבור את ה-80 מעלות. בכל מקרה, חשבתי להחליף את מאווררי הסטוק של המעבד וכרטיס המסך באמצעי קירור טובים יותר, שמתאימים לאקלים הישרא…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by חן מ,

שלום אני רוצה לעשות OC,אבל אני חושש שבגלל טעות אחת קטנה כל המחשב ישרף ולא יהיה לי מחשב איך מתחילים בתהליך?יש לי מעבד QX9770,ככה שלעשות לו OC אין בעייה,אבל צריך לברר כל מיני דברים לפני זה? צריך קירור טוב בשביל OC?

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by huhxd,

שלום לכולם, היום קניתי מחשב הכולל את המעבד הנ"ל. גוף הקירור שקניתי לו הינו AC FREEZER 7 PRO. כרגע לא מתוכנן אצלי OC. אך בעתיד (משהו כמו חצי שנה) אני ארצה לעשות לו OC הקירור הזה יספק אותי? בתכנון רציתי לקחת את ה INFINITY אבל לא היה להם בהספקה אז ויתרתי והלכתי על ה 7 PRO. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by nimrod_va,

יש ברשותי כרגע לוח אם של ASUS PSB-V אולם כל הסדרה של לוחות אלה לא תקינה עם בעייה הביציאות קול ובשליטה על המאורר.יש ברשותי מעבד E6300 וזכרונות CORSAIR XMS 1024MB 800MHZ 512 X 2 CL5 וקירור סטוק ומארז של קומפיוקייס עם ספק כוח של HEC. בכל אופן יש לי אפשרות להחזיר את הלוח ולקחת משהו אחר במקום. 1.השאלה היא איזה לוח מומלץ למטרת אובר קלוקינג ברמת מחיר של עד 950 שח כולל כרטיס מסך? 2.ועד שאלה!! האם אני יכול להתקים זיכרונות 800MHZ כאשר הלוח תומך עד 677? 3.והאםבאובר קלוקינג כאשר ממהירים את הזיכרונות מעבר לתמיכת הציפסט הלוח יתמוך בזכרונות?

• 13 תגובות
    • 686 צפיות
  10. היי, אז ככה... יש לי 2 מאווררים למארז. מאוורר אחד Noctua (ניראה לי ככה כותבים..) של 800 RPM ומאוורר אחד ניראה לי ג'נרי אבל עושה את העבודה של 2000RPM... ואני לא יודע איפה לשים כל אחד... עכשיו החלש מקדימה מכניס אוויר למטה והחזק מאחורה מוציא אוויר למעלה ואני לא הכי הכי מרוצה... איך אתם אומרים כדי לי לעשות? 1) חזק מקדימה מכניס אוויר, חלש מאחורה מוציא אוויר? 2) חזק מקדימה מכניס אוויר, חלש מאחורה מכניס אוויר? 3) חלש מקדימה מכניס אוויר, חזק מאחורה מוציא אוויר? 4) חלש מקדימה מכניס אוויר, חזק מאחורה מכניס אוויר? 5) חלש מקדימה מוציא אוויר, חזק מאחורה מוציא אוויר? וכמובן יש עוד אפשרויות... מה האפשרות שלדעתכם תיהיה הכי אפקטיבית? *בנוגע למיקום במארז (אני מתכוון בקשר ללמעלה או למטה או …

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  11. רציתי לקנות בפנדה את המארזה הזה Dragon DA-01BLD Full Tower Dragon DA-01BLD Full Tower אבל לצערי אין אותו עם חלון רק בלי השאלה שלי האם יש איזה מקום שעושים חלונות למארזים {בתשלום כמובן} באופן מיקצועי הנה קישור למארז <אין פרסום חינם>

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by Ghosthunter,

שלום חברים, החלטתי להיפתר מהSPARK7 המעצבן שיש לי(מפריע לי קצת להירדם בלילה..) ולקנות מאוורר חדש ושקט. חשבתי על CNPS7000B-Cu של זלמן. מה דעתכם עליו? האם יש לכם ניסיון איתו? הבנתי שהוא נורא שקט(והגודל שלו בהתאם). האם ניסיתם לחבר איתו 5900 של MSI? הגודל לא יפריע? יש לי לוח ASUS p4p800-e deluxe ואני מקווה שהוא לא יקרע... האם אני אוכל לחבר את המאוורר לFAB BUS שבא עם XESER3?(גירסא 9). יש המלצות אחרות? תודה.

• 11 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by approx,

יש לי את המאוורר הזה ואני רוצה לדעת אם הוא גנרי או לא מיצטער על האיכות הלא כול כך טובה אבל רשום שהחברה שלו זה case rebel

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by DarkeyE,

לחבר שלי יש 8400GS ונהרס לו המאוורר , איזה קירור מתאים יש ?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  15. יש לי 4 סלוטים בשניים מהם יש קיט אחד ובשניים האחרים יש קיט שונה בנפח הזכרון והן בתזמונים. האם זה יפריע לי לעשות אובר למעבד?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  16. שלום,עשיתי OC לכרטיס מסך שלי,הוא תמיד עמד על 40-38 בליבה ו28-30 בזכרונות,אחרי OC של מ500MHZ בליבה ל549MHZ בליבה הוא עומד על 42 מעלות ולזכרונות עשיתי מ900 ל1100,זה הגיוני שיש לי גם בזכרונות אחרי הOC הזה 31 מעלות? רשום ככה גם בEVEREST וגם בדרייברים דרך אגב זה כרטיס מסך LEADTEK 6600GT AGP 128MB **דרך אגב** מה זאת אומרת FAN ALWAYS ON? כדאי לשים על זה V? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  17. שיהיה יל בריא המאוור 80 מ"מ הכחול הזה. המערכת עובדת על כמעט צליל לא מורגש שהחלפתי אותו והוא............ רעש של מסוק א של גנרטור לא יודע. קיצר איזה מאוור 80 מ"מ מומלץ ושקט? (בינתיים שמתי משהו מספק ישן)

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by lmlm,

יש לי מאורר אחד של 120 מצד ימין ליד הספק שהוא מוציא אוויר ואחד שחסום (לפי דעתי) ע"י ההארד דיסק הוא 80 ומכניס אוויר ככה שכל זרימת האוויר כנראה נדפקת והוא מכניס פחות אוויר, האם להזיז את ההארד דיסק מעל המאווור (אפשר לראות בתמונה) או להשאיר ככה וזה לא מפריע כמו שאני טוען? ועוד שאלה: עד כמה יתשפר לי הטמפ' וזרימת האוויר כאשר אני החתוך את הזכוכית (יש לי חלון) ואני אשים מאורר 120 שמכניס. (או שכדאי מוציא?) שאלה אחרונה ;D האם יש עוד איפה להזיז את החוטים ולשפר את הזרימה או שזה המקיסמום ?(תמונה) תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 686 צפיות
  19. טוב אז ככה אני ואבא שלי החלטנו לבנות מערכת קרור מים (גם לו משעמם) ובמקום לקנות בלוק למעבד ולכרטיס מסך (שפה בכלל יש בעיה בגלל שיש לי 2 ליבות) הוא חשב להעביר צינורות נחושת בגוף קרור הקיים.. גם של המעבד וגם של כרטיס המסך.. מה דעתכם? אני חושב שזה יהיה טוב כי אני מרוויח גם מאוורר על כל היטסינק וחסכון בבניה\קנייה של בלוקים. בנוסף אני מעוניין לעשות גם בלוק לציפסט אבל הכרטיס מגביל אותי.. יש רעיונות??

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  20. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. יש ברשותי את המשחה התרמית SILVER 5. אני מעוניין לשים אותה על המעבד ובגלל שיש לי מכחול בבית הייתי מעדיף להשתמש בו. רציתי לדעת האם זה יילך טוב או שבגלל שהשמשחה קשה זה לא יילך.. מהי דעתכם בעניין? תומר.

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by stingeR-,

התוצאות לפניכם! מדהים.(צריך לשים עליו את הסאמסונג שלי למה יש כאן חרא זיכרון עם 2T ) [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by zzroni,

שלום לכם. קניתי לוח + מעבד פנטיום 2 400mhz slot 1 על המעבד יש צלעות קירור גדולות אבל אין מאוורר. המוכר אמר לי שזה עובד ככה - בלי מאוורר. האם זה נכון ? אולי יש למישהו גם מעבד כזה ויגיד לי אם באמת אין עליו מאוורר ? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  23. GeForce 4 מת בצורה קורעת לב (תרתי משמע). אפשר לאמר שידעתי שזה מה שיקרה עם עוד קצת לחץ על הקירור, אחרי הכל מי צריך GF4 כיום?! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  24. שלום לכולם, למי שיש את הקירור בבית.. .יש לי שאלה... בסוקט 775 ... האם זה באמת הכרחי להוציא את הדבק משני צידי הגומי (זאת אומרת אחד להדביק ללוח אם ואחד להדביק לברזל) או שאפשר להדביק רק את הברזל לגומי .?? כי נראה לי די מטומטם לשים את הגומי הדביק על הלוח אם ... או בקיצור ... אם מישהו יוכל להסביר לי איך מרכיבים את הפלטה האחורית...?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  25. שלום לכולם, התקנתי את ATITools בגרסה אחת לפני אחרונה, וכשניסיתי להפעיל אותה ולהתחיל בדיקה אוטומטית של הליבה של הכרטיס מסך שלי Radeon X1950Pro שני המסכים שלי (אני עובד ב- Dual Screen ) פשוט מפסיקים להגיב. המסכים לא כבים, שימו לב, הנורות חיווי נשארות במצבן הרגיל (והירוק ), אבל התמונה נעלמת משני המסכים. יש לי מישהו הסבר הגיוני לזה? להלן מפרט המחשב: Mainboard : Gigabyte M55S-S3 Chipset : nVidia nForce 550 Processor : AMD Athlon 64 X2 3800+ @ 2000 MHz Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card : Radeon X1950 Pro Hard Disk : WDC (160 GB) Hard Disk : SAMSUNG (500 GB) DVD-Rom Drive : Optiarc DVD RW AD-7170A Monitor Type : FVVI1C0125662 - 15 inches Monitor Type :…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים