עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש כתבה מקיפה על משכות שנים וכל מני משכות אחרות שמשמשות כמשכות תרמיות מישהו ניסה והאם זה בכלל יעיל?? ולכל מי שמתעניין הנה הלינק עם הכתבה: http://daemlich.net/5746

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  2. שלום לכולם, עשיתי את הOC הראשון שלי, לאחר המון הסברים מכם ועכשיו יש לי בעייה קטנה: יציבות. המערכת שלי מעבד AMD ATHLON 2500+ BARTON יש לי 2 סטיקים של 128 333MHZ ועוד 2 סטיקים של 256 400MHZ (שעובדים על 333 בגלל מגבלות הלוח אם) לוח אם של GIGABYTE GA-7N400V-L NFORCE 2 ללא הוספת כרטיס מסך (אני משתמש במובנה). העניין הוא כזה אני העליתי עד 182 את הFSB שלי, הפעלתי משחק (בכדי לבדוק יציבות) והתחילו הריסטרטים, והורדתי שוב את הFSB. הכל אופן אני יודע שלהגביר את היציבות אני צריך להעלות מעט את המתח. ופה אני צריך עזרה. שוב לפני שאני עושה משהו אני מתיעץ. יש לי 3 אפשרויות (בעצם מקומות ) שבהם אני יכול להעלות את המתח: VCORE overvoltage control DIMM overvoltage control AGP overvoltage cont…

3. אני רוצה לעשות OC למעבד שלי ואני לא יודע איך אני לא יודע כלום!! יש פה מדריך באתר והוא לכרטיס מסך ואני לא מוצא למעבד במדריכים הם מסבירים ואבל אני לא יודע איך לעלות את הנתונים עד כמה לעלות מתי אני יודע שזה מצב יציב אני לא יודע כלום אני גם לא יודע איזה תוכנות צריך אני יודע איזה סיכון יש ב OC אז השמח אם מישהו יסביר לי איך לעשות OC במדריך יותר מפורט או להסביר לי אישית

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by Ronenosh8,

יש לי מעבד AMD Athon 64X2 4800 לא עשיתי OC ולא כלום (קירור סטוק) כל הצלעות קירור נקיות אין טיפת אבק.. 59מעלות חום במנוחה... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by lol_minbet,

עוד גיבור קומיס פלש לשוק קירורי המעבדים, אחרי הפטישים של ת'ור, תורו של הבאטמן להגן על פושעים לא רצויים מפני המחשב היקר שלנו לפי הביקורת הבאה, הוא גם ינסה לעצור את הג'וקר IFX-14 ולכלוא אותו בטירת העטלפים, בגלל המחיר הזול שלו בהרבה כנגד המתחרה, האם הוא גם יצליח? http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/avc-esp.html#sect0

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  6. בתוכנה SpeedFan איך משנים את מהירות מאורר המעבד לפי אחוזי השימוש במעבד?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by wbear,

שלום חברים,אני זקוק לעזרתכם למצוא כבל לחיבור המאוורר שלי ללוח על מנת לקרוא את ה RPM מצורפת תמונה של הכבל הנדרש, תודה רבה, [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  8. שלום לכולם התקנתי RIVA TUNER גירסה 2.24 ודרייברים הכי עדכניים של הכרטיס מסך מסוג 9500GT של זוטק והתוכנה מזהה את הכרטיס מסך אבל כשאני מבצע שינוי במהירות המאורר אני לא רואה את זה בפועל המאורר נשאר כמו שהוא בעוצמתו המלאה וכל שינוי שאני מבצע ושומר לא משפיע מה עלי לעשות? תודה רבה . אסף.

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by elicom,

חומרה P5K-SE זיכרון 800 DDR2 OCZ מעבד 4 ליבות Q6600 ספק 600W טרמלטק כ.מסך 9800GTX+ צריך הגדרות יציבות ביותר. בחנות אמרו לי שכנראה צריך להגדיר הגדרות מדויקות והמחשב יהיה יציב. הבעיה המחשב עושה ריסט ולפי מיטב ידיעתי זה לא טמפרטורה. כל הטסטים שעשיתי עברו. אבל מידי פעם המחשב עושה ריסט במשחקים לא בכל משחק. בשגרה המחשב יציב. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  10. אני ממש רוצה לראות כמה הטמפרוטורה של הכרטיס קניתי מחשב כרטיס מסך HD4870 512MB בEVEREST לא מופיע מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by Silencer,

חבר שלי קנה OCZ Vendetta וה-pushpins לא מצליחים להשאיר את העסק מחובר כמו שצריך. חשבתי שיש פלטות תמיכה שמאפשרות להבריג את גוף הקירור ללוח האם, אבל לא הצלחתי למצוא אותן בשום מקום... יש לכם מושג איפה אפשר למצוא אחת?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  12. מי צודק ? אנימקבל כאן תוצאות אחרות לגמרי

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by nirperry,

שלום לכולם, ברשותי כ.מסך nVIDIA GeForce 7300 SE והוא בטמפרטורה קבועה של 72 מעלות! הנה קישור לתמונה:http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=GIGABYTE7300GS1&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=198&aff=Zap〈=HE חשוב לציין, שלא נעשתה המהרה. מה שכן, דלת המארז - שמאל, פתוחה תמיד, והמאווררים היחידים הם של המעבד וספק הכוח. גם לאחר סגירת המארז והפעלה של מאוורר קידמי במארז, הטמ' ירדה ל70 מע' בלבד! האם הטמפרטורה תקינה? האם שיפצור מאוורר על כ.המסך במהירות נמוכה ישנה משו? (רעש לא בא בחשבון..) אני שם לב, כי הגלילה עם העכבר היא איטית לפעמים בגלישה בנט...(או שזה לא בהכרח קשור?) תודה רבה לכל העוזרים!! ניר.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by Big_White,

האם יש קשר בניהם? אין לי בלוח האם חיישן שמראה טמפרטורה בצ'יפסט. הלוח זה tyan tomkat k8m ‎‏ אם זכרוני לא מטעה. יש איזה בדיקה שניתן להריץ על הצ'יפסט בלבד על מנת לבדוק את תקינותו?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by igal_nazar,

שלום רב, יש ברשותי כרטיס מסך מדגם 6600 GT של GYGABITE. מזה כיומיים שהמאוורר של הכרטיס מסך מרעיש מצורה מחרידה. פעולת הניקיון היסודית שביצעתי לא עזרה. ברצוני לשאול האם למישהו יש טיפ נוסף לתת לי במטרה לפתור את בעיית ההרעשה. שאלה נוספת שיש לי היא האם ניתן לרכוש מאוורר דומה לזה שמותקן על הכרטיס מסך? צרפתי תמונה של המאוורר יחד עם הכרטיס מסך. תודה מראש, יגאל [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by CXC,

אהלן, רכשתי מאוורר קטן מדגם AF0029 של TT, הוא מגיע עם חיבור של 3PIN שאמור להתחבר ללוח האם. אני חיברתי כמו שצריך, אבל הבעיה שהלוח כנראה לא מזהה את המאוורר ובגלל זה המאוורר לא פועל. ניסיתי במחשב אחר, המאוורר עובד כמו שצריך. וגם ניסיתי לקחת מאוורר אחר ולשים אותו במחשב שלי, וזה נראה כתוצאה מחוסר זיהוי של הלוח אם. צריך להגדיר אולי ב-BIOS שיוכל להפעיל את המאוורר דרך הלוח? יש לך מושג מה עושים במקרה כזה? דגם לוח האם: GA-H61M-S2V-B3 אשמח לתשובה, ​אני מקווה שהכסף לא הלך לפח.

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by kentaro,

שלום, אני בקרוב מזמין שני קירורים למחשב שלי אחד "120 ultra extreme" ואחד HR-03GT אני רוצה ממכם המלצה ל 2 מאוררים שיתנו לי הכי הרבה ביצועים ושקט אחד 120MM ואחד 92 MM תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  18. אוקיי, הגעתי ליעד השמרני של האוברקלוק שלי. מעבד 2.8, זכרונות 800 4-4-4-12. הכל עובד פיקס ושורד כל בדיקת מאמץ. מצורפים נתונים על המערכת בזמן מנוחה, לקוחים מהתוכנה אוורסט. שני דברים מדאיגים אותי קצת: טמפרטורת לוח אם וטמפרטורת דיסק קשיח. לגבי לוח אם - החלפתי לא מזמן לוח אם מASUS P5K SE ל-GIGABYTE DS3L. האסוס נתן לי טמפרטורות קרירות למדי, הג'יגהבייט, מאז שהגיע, עובד על טמפרטורות גבוהות יותר. הוא גם נוטה להתחמם בעוד האסוס שמר על יציבות מבחינת חום. מבחינת ביצועים הג'יגהבייט עובד מושלם וחלק. לגבי הדיסק הקשיח - מוזר מאוד, במארז ג'נרי הוא היה קריר יותר בעשר מעלות בממוצע. במארז הנוכחי, שמתוכנן להכיל כמות גבוהה של דיסקים קשיחים ולצנן אותם היטב, הוא מגיע לטמפרטורות הגבוהות הנוכחיות. …

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  19. הנה המפרט: ANTEC SONATA-III 500W GIGABYTE GA-P35C-DS3R (QUAD READY) INTEL P35 HD AUDIO+DTS GBL INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ Corsair VS1GB800D2 2x1GB DDR-II 800 Value Memory LEADTEK PX8800 GTS TDH GEFORCE 8800GTS 640MB DUAL DVI PCI-E W.D WD3200AAKS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER ASUS DVDRW X18 DRW-1814BLT DUAL LAYER LIHGTSCRIBE SATA BLACK THERMALTAKE BIG TYPHOON 120 VX CL-P0310 במארז יש מאוורר 120 מאחורה מוציא אוויר + 120 מקדימה שמכניס אוויר + ביג טייפון למעבד (הכרטיס מסך בקירור סטוק) פרטים של ה overclock מעבד: CPU Clock 3008.0 MHz (original: 2400 MHz, overclock: 25%) CPU Multiplier 8.0x CPU FSB 376.0 MHz (original: 266 MHz, overclock: 41%) Memory Bu…

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  20. כרגע קיבלתי את המשחה הזאת מחבר, כדאי להשים אותה במקום מה שמקבלים עם הקירור Zalman 9500 led ? עד כמה היא תוריד את הטמפ של המעבד?

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by rank,

אני יודע שהOC זה שינוי ההגדרות בביוס ... עכשיו השאלה היא האם הפירמוט מאפס את ההגדרות בביוס ? . אם כן אז כדי לי לפרמט את המחשב לפני הOC ?!

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by OverclockedMyToaster,

טעות בפורום.

23. שלום לכולם, התקנתי את ATITools בגרסה אחת לפני אחרונה, וכשניסיתי להפעיל אותה ולהתחיל בדיקה אוטומטית של הליבה של הכרטיס מסך שלי Radeon X1950Pro שני המסכים שלי (אני עובד ב- Dual Screen ) פשוט מפסיקים להגיב. המסכים לא כבים, שימו לב, הנורות חיווי נשארות במצבן הרגיל (והירוק ), אבל התמונה נעלמת משני המסכים. יש לי מישהו הסבר הגיוני לזה? להלן מפרט המחשב: Mainboard : Gigabyte M55S-S3 Chipset : nVidia nForce 550 Processor : AMD Athlon 64 X2 3800+ @ 2000 MHz Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card : Radeon X1950 Pro Hard Disk : WDC (160 GB) Hard Disk : SAMSUNG (500 GB) DVD-Rom Drive : Optiarc DVD RW AD-7170A Monitor Type : FVVI1C0125662 - 15 inches Monitor Type :…

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  24. אני מחפש לוח אם שיתן OC ל-E8500 במהירות של 4.2 לפחות, ועדיף אף יותר, במחיר כמה שיותר נמוך. תודה

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  25. יש לי כרטיס מסך שאמור להפעיל לי פיפא 2007 ,c&c ועוד על ההגדרות הכי טובות אבל לדוגמא בc&c שאני עושה את הפצצה שדורשת גרפיקה גבוהה אז המחשב נכבה וצריך להוריד את ההגדות אז להוסיף מאוורר לכיון הכרטיס מסך יפתור את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.