אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. קניתי לוח + מעבד פנטיום 2 400mhz slot 1 על המעבד יש צלעות קירור גדולות אבל אין מאוורר. המוכר אמר לי שזה עובד ככה - בלי מאוורר. האם זה נכון ? אולי יש למישהו גם מעבד כזה ויגיד לי אם באמת אין עליו מאוורר ? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
GeForce 4 מת בצורה קורעת לב (תרתי משמע). אפשר לאמר שידעתי שזה מה שיקרה עם עוד קצת לחץ על הקירור, אחרי הכל מי צריך GF4 כיום?! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, למי שיש את הקירור בבית.. .יש לי שאלה... בסוקט 775 ... האם זה באמת הכרחי להוציא את הדבק משני צידי הגומי (זאת אומרת אחד להדביק ללוח אם ואחד להדביק לברזל) או שאפשר להדביק רק את הברזל לגומי .?? כי נראה לי די מטומטם לשים את הגומי הדביק על הלוח אם ... או בקיצור ... אם מישהו יוכל להסביר לי איך מרכיבים את הפלטה האחורית...?
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי , רציתי לדעת אך מפרקים מהוולקנו +7 ( אני אקבל אותו תוך זמן קצר ) את הגריל עם הלוגו שלו כי שמעתי שהוא זה שגורם לרעש העיקרי ... איך הופכים אותו מזה : לזה :
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
בניתי מערכת קירור מים למעבד. לקחתי גוף קירור של פנטיום ארבע סגרתי אותו מכל הצדדים ועשיתי שני חורים עם יציאה לצינורות. חיברתי את הכל למשאבה שקניתי. בשביל הניסוי שמתי את המשאבה בתוך קופסת פח כזאת של חמוצים שמכילה בערך שמונה ליטר. הרצתי פנטיום שלוש סלרון 1000 @ 1240 כמה שעות על המקסימום והמים התחממו ל 35-40 מעלות (אין בלוח חיישן טמפרטורה). השאלה שלי זה אם הbarton 2500 שלי יעבוד טוב עם זה ומה האפשרויות שלי. אני יכול לארגן רדיאטור בכמה עשרות שקלים מאיזה מוסך אבל אני מעדיף חינם . אם אני ישים מיחם בתור המיכל מים זה יעבוד לי טוב? ד"א למה emp.co.il לוקחים מאות שקלים על משאבות כשבחנויות של דגים קונים אותם בעשרות שקלים? פשוט חוצפה.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך שבחתימה מתוצרת CONNECT 3D, הקירור שלו הוא בדיחה גרועה ביותר ועל הזכרונות אין אפילו קירור, אני משחק בד"כ רק NBA 2005 אז מידי פעם יש בריחות של צבע ושחקנים מתווסף להם סנטר או איבר אחר צבעוני וגם מידי פעם אם אני מריץ 3DMARK 2001 אז אם הכרטיס חם אחרי עבודה אז יש ארטיפקטס להחליף את הקירור לא בא בחשבון כי הוא מודבק לליבה ואני לא רוצה לקחת סיכון. המארז מאווורר היטב שני מאווררים מוציאם אויר ושניים מכניסים. השאלה היא כזאת אם אני אשים מאוורר 8 מ"מ שיזרוק אויר לעבר הכרטיס האם הבעיה תיעלם? אני מתכוון להחזיק את הכרטיס ע"י BRACKET של סלוט PCI שנמצא מתחת לכרטיס ולכוון אותו לעבר הזכרונות והמאוורר המסכן שנמצא על הפלטה שצמודה לליבה. שאלה שניה: אם הפיתרון הנ"ל מצלי…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אמרו לי שכדי שהoc שלי היה מוצלח אני צריך לשנות את הht אבל אני לא יודע מה זה זה קשור לתזמוני הזכרונות נכון? איפה זה נמצא בביוס? כמה מומלץ לשים? לפי המפרט בצד [br]פורסם בתאריך: 22.02.2008 בשעה 13:13:56 הקפצה
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
היום קיבלתי את החיה הזאת ובנתיים המעלות שלי הם: מעבד-51 לוח אם-41 רדיאון 9800 פרו-71 נראה מה יהיה אחרי שאני אתקין את הצעצוע החדש הזה.... אני יעדכן היום בערב
-
המפרט: AMD BARTON 2500 (333 FSB EPOX 8rda3+ ADATA 500 mhz TT volcano 12 extreme Geforce 4 ti 4600 creative SB audigy 2 plateniun WD SATA -------------------------------------- כבר העברתי לEXPERT MODE והעלתי את הבאס ל172, אבל יש שם הרבה הגדרות שאני לא יודע במה המחשב יעמוד. תזמוני זיכרונות, מה כדאי ולמה? ושאר ההגדרות? המטרה היא OC בינוני, ללא שינויי מתח בינתיים. מה השלב הבא? תודה!
-
- 10 תגובות
- 686 צפיות
-
-
המעבד: E8400 על לוח P5Q עם קירור של nirvana zreotherm 120 הטמפרטורה במנוחה היא 43 ובמאמץ באיזור ה65-70(המחשב מלא באבק), האם יש צורך להחליף משחה? והאם הטמפרטורה תקינה(ביחס לקירור הנל)? אגב OC ל4.1GHZ. תודה מראש ערן. עריכה: המחשב נקנה לפני כשנה וחצי
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אוקיי אז כפי שאתם יודעים התחתית של הוואנק היא עיגול נחושת מבריק למטה שהואמעולה למעבדי AMD ששם המגע הוא מלא אבל במעבדי אינטל המצב הוא שונה, כי יש להם שטח כיסוי גדול יותר והוואנטק לא מכסה ותו לגמרי, אז חשבתי אולי כדאי לנסות לשייף את התחתית של הוואנטק עד למגע מלא? מה אתם חושבים כדי לעשות את זה?
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הדלתא הרועשת שיש לי על הוולקנו שלי במאוורר שקט אך חזק וכאן אני צריך את עזרתכם תמליצו לי על מאוורר שקט טוב ובמחיר סביר ד.א יש פה משהו שרוצה לעשות הלפה עם דלתא 60 ממ שלי?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני בעיצומו של תהליך OC למפרט בצד ימין, כמו שחלקכם יודעים.. החלטתי להעלות מתח לNB, שכרגע מוגדר בauto. הבעיה שאני לא יודע לכמה לעלות כי אני לא יודע את המתח סטוק שלו. אותו דבר לגבי שאר הרכיבים. (למעט זכרונות\מעבד) חרשתי את מונעי החיפוש ולא מצאתי שום פרט לגבי מתח הסטוק. מישהו יודע את המתחים? תודה מראש Install
-
- 13 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני כרגע עובד עם מקלדת פתוחה אני בדילמה... האם לתלוש את הדיודות (לדים) או יש דרך אלגנטית יותר להסיר אותן ולשים במקומן משהו..
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי גישה למפעל שלם של אלומיניום ומחרטות עכשיו אני רוצה לדעת איך אני יכול להכין בלוק קירור טוב לכרטיס למסך שלי/מעבד.. אם מישהו יכול להדריך ולתת המלצות באיזה צורה כדאי.. והמלצות על דבק טרמי טוב כי אני רוצה גם להכין קירור לזכרונות של הכרטיס מסך!! תודה!!
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
חבר שלי קנה OCZ Vendetta וה-pushpins לא מצליחים להשאיר את העסק מחובר כמו שצריך. חשבתי שיש פלטות תמיכה שמאפשרות להבריג את גוף הקירור ללוח האם, אבל לא הצלחתי למצוא אותן בשום מקום... יש לכם מושג איפה אפשר למצוא אחת?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי את הOC הראשון שלי, לאחר המון הסברים מכם ועכשיו יש לי בעייה קטנה: יציבות. המערכת שלי מעבד AMD ATHLON 2500+ BARTON יש לי 2 סטיקים של 128 333MHZ ועוד 2 סטיקים של 256 400MHZ (שעובדים על 333 בגלל מגבלות הלוח אם) לוח אם של GIGABYTE GA-7N400V-L NFORCE 2 ללא הוספת כרטיס מסך (אני משתמש במובנה). העניין הוא כזה אני העליתי עד 182 את הFSB שלי, הפעלתי משחק (בכדי לבדוק יציבות) והתחילו הריסטרטים, והורדתי שוב את הFSB. הכל אופן אני יודע שלהגביר את היציבות אני צריך להעלות מעט את המתח. ופה אני צריך עזרה. שוב לפני שאני עושה משהו אני מתיעץ. יש לי 3 אפשרויות (בעצם מקומות ) שבהם אני יכול להעלות את המתח: VCORE overvoltage control DIMM overvoltage control AGP overvoltage cont…
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
תראו קניתי מארז עם חלון המארז לא הכי גדול ולא חשבתי לפני שקניתי שאני יקנה גם ולקנו 12 ורק אחרי שקניתי ראיתי את הבעיה פםשוט הספק והולקנו ממש צמודים בגלל שמארז קטן ולא גדול ומה שקורא שהספר פשוט מחמם את הולקנט שגורם למעבד להתחמם סתם !נראה לי ב 5 מעלות יותר מה אני יכול לעשות עם הספק כשיש לי רק מקום אחד !הספק ממש קרוב ל ולקנט אול 2 3 ס"מ מה אני יכול לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייח, הרכיבו לי מפרט ומשהו שם לא הסתדר לי (ראם היה קצת נמוך, לא כללו ספק כוח, SSD גדול יותר ויקר יותר...) שיניתי קצת את המפרט ואשמח אם מישהו יוכל לראות האם המפרט מתאים. המחשב מיועד לעריכת וידאו וסטילס בתוכנות של ADOBE ו DAVINCI, בנוסף תוכנות מוזיקה כמו אבלטון וקיובייס התקציב היה 8000 אבל זה קצת חרג מהתקציב אני די מתחילה ומתכננת ללמוד עריכת וידאו. אשמח לדעת אם המפרט טוב והאם אפשר לשפר באותו הסכום שכבר שם. תודה מראש לעוזרים : ) זה הקישור למפרט אך אם לא ניתן לפתוח אז למטה מצוין המפרט (הסכום יצא בסוף 9600) https://www.yahavpc.co.il/build?id=RQDRY5Z5RKLZJ4 מעבד Alder Lake 12th Gen LGA1700 Core i7 12700K Turbo 5.0Ghz 25MB דגם Intel חב…
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט עומד בחתימה שלי הדבר היחיד שנראה לי יקרוס זה הספק המעפן X: ולוח אם מטומטם... הקירור אצלי דיי טוב בשיא הוא מגיע ל33 ובלילה יכול להגיע בשקט ל25... http://img122.echo.cx/img122/9184/dscn00158ju.jpg עכשיו זה אם אני אצליח זה יהיה משמעותי ? מומלץ לי בכלל עם לוח אם וספק שכאלה? ובדרך בבקשה מדריך לביצוע OC או הסבר בקטנה... ומשעמום הרצתי Prime 95 הגיע עד 32 והתחיל שוב מחדש...מה התוכנה הזאת בודקת בכלל? תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני חושב שיש לי 5 מאווררים בתוך המארז ( שזה כולל את המווארר של המעבד ) פשוט המארז עומד במקום די סגור, ולא מאוורר - המאוור מאחורה בפתח של הספק כוח - בצד של המארז באמצע חלון שקוף כזה - מקדימה, למטה - נראה לי שהוא עובד - המאוורר של המעבד - מאוורר של הכרטיס מסך ? לא בטוח לגבי זה [ nVIDIA GeForce4 MX 440 ] מה ההבדל פעולה בין מאוררי 80 מ"מ ו120 מ"מ מהו מחיר סביר עבור מאוורא כזה וכזה אמממ ולאיפה אני מחבר אותו ? שאלה אידיוטית, אני יודע - אבל החיבור שלו משונה ...
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
יש לי מאורר שיושב על הלוח אם,עכשיו שאני מכבה את המחשב בלילה וקם בבוקר להדליק את המחשב,אז המאורר של הלוח אם לא מתחיל להתסובב ואני מדליק אותו עם האצבע זאת אומרת מסובב אותו עם האצבע ואז הוא מתחיל לעבוד רגיל,צריך להחליף את המאורר ? או שאפשר להשאר ככה? אם צריך להחליף מאוורר לאיזה מאוורר אתם ממליצים לי להחליף? תקציב עד 100 ש"ח. עכשיו יש לי עוד מאורר שהוא על המארז עצמו בשלוש-4 ימים האחרונים הוא מתחיל לעשות מלא רעש,וכאשר אני נוגע בו עם האצבע הוא מפסיק לעשות רעש ואז הוא חוזר לעשות רעש מחדש לאחר תקופה של שעה-שעה וחצי...הבנתי שהבעיה הזאת לא בסדר בכלל,ולאיזה מאורר אתם ממליצים לי להחליף אותו? תקציב של 70-80 ש"ח. ועוד שאלה: http://skypc.co.il/pl_products~18~0~375.htm ראיתי פה קירורי מי…
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את הכרטיס הנ"ל אבל השאלה שלי זה האם האחריות מכסה נזק בעקבות OC ושאלה שניה זה למה ב-V-TUNER 2 שקיבלתי עם הכרטיס אני לא רואה טמפ' אני רואה רק את מה שיש בתמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני קונה את המעבד Q6600 ואני יודע שהוא מגיע לטמפרטורות די גבוהות.. אז החלטתי לקנות יחד איתו Arctic-Cooling Freezer 7 Pro זה בסדר?
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-