אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אך מוסיפים מעבר ל 4 תמונות ? אך אפשר לכתוב מתחת לכל תמונה משהו ??? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות הזיכרונות שלי כניראה דפוקים עם אני מעלה אפילו טיפה את ה FBS זה נותן לי את ה Warnings האלה
-
- 12 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני כרגע על 465X9 יציב כסלע ואני מתכוון להמשיך ( טמפרטורה 63 במאמץ מלא ) אני רוצה להגיע ל480 בערך בלי תוספת מתח ( אולי טיפה ) בכל מקרה אני קניתי את הG.Skill 1066mhz 2048X2 והחלפתי אותם בKINGSTON 2X2048 800MHZ השאלה שלי זה אם אני מתקין מערכת הפעלה 64bit ומוסיף את ה8GB ( כי כבר יש לי אותם אז חבל לבזבז ) לפי מה שקראתי הGSKILL יעבדו גם על 800 וזה ידפוק לי את הOC או שאני יכול לייצב את זה על 460 בערך? או שבכלל אי אפשר לעשות זכרונות של 800 ו1066 משני חברות שונות יחד ? מקווה שהבנתם
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
האם ישנן דרכים קונוונציונליות לבצע OC במחשב נייד ? IBM Thinkpad...?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת מהו קירור האוויר הטוב ביותר שמתאים למעבדים מסדרת הCore 2 של אינטל..? ללא התחשבות בעלות הכספית. וגם אם זה קרור שצריך לחבר לו מאוורר 120MM עם אזיקונים או משהו גם לא בעייה... עכשיו לגבי "הטוב ביותר" הכוונה היא שילוב של מקרר הכי טוב וחשוב שיהיה גם שקט. הקירור מיועד לOC מאוד גבוה.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
OK, אז הגעתם ל OC גבוה ויציב, אבל האם אתם יודעים כמה הוא משפיע על המערכת שלכם ? לבטח הרצתם תוכנות Benchmark לפני ואחרי שהראו על שיפור מסויים בנקודות, אולם איפה זה בא לידי ביטוי ? החלטתי לבדוק את ההבדל, ולקבל תמונה עם נתונים ממשיים ולא ב"נקודות". לצורך הבדיקה, השתמשתי ב Everest, תוכנה שייעודה העיקרי הוא באבחון רכיבים שונים במערכת, אך בגרסאותיה האחרונות מגיעה עם יכולת בנץ' קטנה ושימושית. התוכנה מסוגלת לבצע בדיקה של מהירות קריאת / כתיבת זיכרון וכן מבחנים שונים לביצועי המעבד. המערכת שלי: AMD Athlon X2 3800+ AM2 @ 2.0Ghz DFI Infinity NF UltraII-M2 2x Twinmos 512MB DDRII 667Mhz 5-5-5-1T ולאחר ביצוע ה OC: AMD Athlon X2 3800+ AM2 @ 2.4Ghz DFI Infinity NF UltraII-M2 2x…
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כשמדליקים את המחשב - מאוורר המעבד לא מסתובב ומשמיע זימזום.לאחר זמן מה המאוורר מתחיל להסתובב, הזימזום פוסק והכל בא על מקומו בשלום. הזמן שלוקח למאוורר להתחיל מתארך ואני חושש שאגיע למצב שהוא לא יתחיל להסתובב כלל. המעבד הוא P4 3GHZ על תושבת 775. המאוורר הוא מקורי של אינטל. עד לא מזמן הייתה לי בעייה שאחד המחברים נגע בבמאוורר והשפשוף השמיע רעש נוראי - אבל המאוורר הסתובב. הזזתי את המחבר ואין יותר מגע עם המאוורר אבל אז התחלתי לשמוע את הזימזום באיתחול. ניסיתי לשמן את ציר המאוורר, למרות שכשסובבתי אותו ביד הוא הסתובב חלק וללא מעצורים. בדיעבד כנראה שלא הייתי צריך לעשות זאת משום שהמדבקה שמסתירה את ציר המאוורר לא נדבקת מחדש והיה צורך לאלתר עם סלוטייפ. כמובן שהשימון לא עזר. האם עלי להחל…
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כרטיס gt8800 שפועל ב70 מעלות בidle ובערך 90-95 בload זה משהו שאמור להדאיג אותי? אם כן איזה קירור מומלץ לכרטיס מסך בטווח של עד 200 שקל? יש לציין ששאר המחשב פועל בטמפרטורות סבירות יותר ( 40 למעבד בidel) תודה
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה עם התוכנה OCCT והנה התוצאה אפשר לראות שבמצב רגיל זה בערך 50 מעלות, במאמץ 60.. המאוורר שיש לי : zerotherm nirvana nv120 premium המעבד: intel core 2 quad q9300 2.5ghz זה טמפרטורה שנחשבת גבוהה מאוד? ומה כדאי לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הי, מקווה שזה שייך לכאן. יש לי מאוורר של זלמן 80mm אחורי שעושה רעש בלתי סביר בהפעלה של המחשב, כעבור מספר דקות הוא מפסיק להרעיש וחוזר להיות שקט כפי שהוא אמור להיות. זה ממש מציק לשמוע מפעל בהפעלה, יש מצב ששימון קטן יעזור? תודה (:
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני יודע שהלוח אמ שלי epox 4gea+ לצערי תומך ב- agp *4, האמנם, כרטיס המסך שברשותי : leadtek winfast A 280 4800 ti 128 ddr תומך ב- agp *8, לא הצלחתי בשום דרך שהציעו למשתמשים אחרים לבדוק את הטמפ מה שבטוח נגיעה בגוף הקירור מוכיחה שהוא חם. האם זה אפשרי בכלל לעשות oc ללוח אמ כדי שהכרטיס מסך יעבוד על agp *8 או שעושים את זה לכרטיס מסך בכלל. אם כן אילו דרכים אפשריות והאם זה באמת כדאי.
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: AMD 2400+ לוח אם ג'יגה בייט 7VT600-L זיכורנות 512 DDR 333 כרטיס מסך 9800 פרו הטמפרטורות של המחשב שלי ע"פ התוכנה EVEREST Home Edition: הטמפ' של המעבד היא בערך 60-63 מעלות הטמפ' של הלוח אם היא בערך 38 מעלות הטמפ' של ה AUX שאין לי מושג מה זה היא בערך 31 הטמפ' של ההארד דיסק היא בערך 37 מעלות האם אני צריך לדאוג לקירור נוסף או לשפר את הקירור הנוכחי שיש לי? והאם יש לי בעיית חימום של המחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מערכת ל OC (AXP 2100 TBRED B EPOX 8RDA CORSAIR PC3200CAS2( ואני מתלבט באיזה היטסינק לבחור??? אני נוסע לניו יורק עוד שבוע ואולי אני אקנה שם. יש הצעות? אני חשבתי או: SK7 AX7 ללהישאר עם הוולקנו 7 פלוס (הוא יהיה טוב לעמוד בבאס 190 ? על מדיום)
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי כולם, קניתי מחשב חדש, הנה המפרט: amd 2400+ epox 8rda+ xtreme ddr 256 MB pc2700 X2 radeon 9700 pro (היה חסר במלאי, אז כרגע שמו לי leadtek ti4200 וביום שני יביאו לי את הרדאון 9700 של איי טי איי במחיר של הג'יגה בייט) עכשיו, אין לי הרבה מושג באובר קלוק.... הסתכלתי בביוס וראיתי שהלוח אכן הצליח לפרוץ את המכפלה! הבעיה היא שאין לי מושג מה זה אומר המכפלה... וכו' אז רציתי שתגידו לי בבשה איזה אובר קלוק מומלץ לי לעשות? משהו ממש ממש לא רצחני שלא יסכן את המערכת שלי! אבל שיראה שיפורים בביצועים... הטמפ' של המעבד אחריי 3 שעות של עבודה היא 36-37 מעלות... זה טוב נכון? אז עם הטמפ' האלה... כמה אני יכול להעלות את המכפלה (כרגע זה על defult אז אין לי מושג כמה זה צריך להיות...) ובכמה להעלות א…
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני כרגע עובד עם מקלדת פתוחה אני בדילמה... האם לתלוש את הדיודות (לדים) או יש דרך אלגנטית יותר להסיר אותן ולשים במקומן משהו..
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
1.קודם כל אם כדאי לי לעשות OC כי אני לא ממש מבין ומפחד להרוס לעצמי את המעבד.?. 2.ואם אפשר מדריכים איך לעשות OC ועם איזה תוכנות 3.ולאיזה תוצאה אני יוכל להגיע אם אני יעשה את הOC 4.ואם חייבים קירור בשביל זה וכמה קירור עולה כי אין לי הרבה כסף.. :-[ 5.גם ככה יש לי מחשב מעפן( ועוד דברים גרועים8500GT )אז אם אני ירגיש שינוי אחרי הOC ותתתתתתתתתוווווווודדדדדדה רבה לעוזרים מי שאין לו כח שיענה לפחות על שאלה אחת בבקשה וווווווווואאאאייייי איזה חופר אני...
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
יש לי כרגע 4 מאוורים במחשב 3 של 60 1 של 80 והם חופריםםםםםםם לי בראש שמישהו פה יגיד לי איזה מאוררים אני יכול לקנות אבל שיהיו שקטים !!!!!! ממש שקטים. תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהלן, האם שווה להשאיר את הכונס אוויר שיושב על המעבד? שלחתי לינק לתמונות איך זה נראה. יש לי מאוורר אחד למעלה שמוציא אוויר ואחד מקדימה שמכניס. http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=2060[br]פורסם בתאריך: 13.06.2008 בשעה 13:22:53 אופס...לינק לא נכוןתסתכלו על התמונה מימין http://www.digiconcepts.com/codegen_cases_15.htm
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
מדובר במעבד Amd athlon 64 x2 5000, שיושב במארז Raidmax Smilodon. הכרטיס מסך הוא BFG nVidia GeForce 8800 GTS 320 MB oc. הקירור הקודם שלי למעבד היה Thermaltake tr2 r1 ומצורפת תמונת "לפני" של ה-sensor, מ-Everest במנוחה. החלפתי קירור ל Thermaltake V1 והנה המצב "אחרי": אז רציתי להבין אם הטמפרטורות בסדר? על איזה נתונים מסתכלים בד"כ כשמדברים על הטמפ' של המעבד? אותי הדאיג cpu core 1. ועוד דבר אחד, אם איזה תוכנה אפשר לבדוק את המעבד במאמץ? עם Rivatuner בדקתי את הכרטיס מסך והוא הגיע ל- 85c במאמץ. (חם אצלי בחדר.. ) תודה מראש למגיבים!
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני חייב וצריך את העזרה שלכם אז ככה איך אני בודק את טמפרטורת המחשב שלי?? תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 14 תגובות
- 718 צפיות
-
-
רציתי בבקשה לדעת האם הדלקת המחשב כאשר ללוח האם מחוברים רק המאווררים יכולה להזיק? אני מעוניין לבדוק איזה מאוורר הוא הבעייתי מבחינת רעש. לא ניתן לשים לב בזמן עבודה שוטפת. אני מעוניין לחבר אותם אחד-אחד. כדי לא לפגוע בשאר הרכיבים אפרק את המעבד, הזיכרונות, ההרדיסק וכרטיס המסך. תודה מראש והמשך לילה טוב...
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
מחפש קירור שקט ויעיל שיביא אותי לאוברקלוק הכי טוב שיש לכרטיס הזה X800GTO2. מה כדאי לקחת?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בקרור סטוק ללא מאוורר: לפני ה OC: OC עם זכרון מ-200 ל-229: OC אחרון...(פחדתי יותר אבל הכרטיס כמעט ולא התחמם!!!) זכרון : מ-200 ל- 235 CORE מ-325 ל-384 תסבירו לי בבקשה! קצת יותר על OC לכרטיס מסך דרך אגב הכרטיס 9600SE 256MB 128Bit ואם אפשר תסבירו לי להשתמש ב ATI TOOL. תודה עוד שיפור קטן:
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שנהם כאלה, עם 0ץ13 ןליבה אג'יהב משהו כזה. כמובן שמבחינת התקציב עדיף ה1700 אבל רציתי לשאול מה יביא לי תוצאה טובה יותר באוברקלוקינג? שמעתי שה1700 מגיע ל1900,2000 מגה הרץ בקלילות רבה. הקטע אבל שיש לי וולקנו 9 :-\ ורציתי לדעת אם הוא יוכל לעמוד במשימה טוב. תודה לכל מי שעונה :-*
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
החלפתי היום מארז חדש.AMMO 533 מאוד מבסוט ממנו,ההרכבה עברה ממש יפה יחסית לראשונה. הטמפ' השתנו לטובה. במנוחה: מעבד-36-40 הארדיסק- 32-35 כרטיס מסך-49-53 הבעיה היא שהמאוורר שהרכבתי מאחורה של TT 120MM קצת מרעיש לי ואני רוצה לדעת שני דברים: 1.איך אני מחליש לו את המהירות? ניסיתי דרך תוכנת SPEEDFA אבל אני רואה שם נתונים מוזרים (תמונה) דרך הביוס אולי? ואם כן לאיזו מהירות להוריד. 1.א. מה זה ה-20 מעלות שמופיע בתוכנה? 2.האם יש מאוורר 120MM צבעוני שקט יותר במחיר נורמלי? המאוורר שמגיע עם המארז ממש חרישי (COOLERMASTER) איפה אני משיג עוד מאוורר כזה? המידע היחיד מהאתר לגבי המאוורר הינו-One 120x120x25mm front fan 1200rpm, 22dBA תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-