עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ezx,

שלום לכולם היום קניתי ספק של טרמלטק 480 וואט אבל לא קיבלתי תוצאות באובר קלוקינג יש למישהו מושג מה עושים הזיכרונות טיפה יותר יציבים על אובר אבל עדיין קורים הצעות פתרונות יתקבלו בברכה תודה לכול העונים

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by Seasonic,

Performance Enhance מה יקרה אם אני ישים את הפונקציה הזאת על STANDART בלי OC ? ואם מישהו יודע מה בדיוק התפקיד שלה ?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  3. טוב אני פותח עוד פוסט לנושא שכבר שאלתי עליו ואני ישאל שוב. אני רוצה להפוך את המחשב ליותר שקט לשמור על קירור סביר ולא להשקיע הרבה כסף!!. 1.אני רוצה להחליף את ה tr2 המעפן שלי בac alpine 64 שהוא זול (מאוד) אמנם הוא קצת כמו קירור סטוק בלי heatpipes ונחושת ולדים ושטויות אבל יש לו מאורר 92ממ' שאמור להיות שקט שאלתי היא עד כמה הוא שקט והאם ישפר את הטמפרטורה של המעבד? 2. אני רוצה להחליף את קירור הסטוק הרועש והמעצבן של הxfx 6600gt שלי יש לי שתי אופציות 1. aerocool vm-101 עולה 80 שקל, עם מאורר גלסיאל 120 מ'מ באחורי המארז שדוחף! אוויר+ במידת הצורך אלתור עם מאורר 120 או80 מ''מ שיש לי כבר על הגוף הזה. או arcticcoolin nv silencer 6 rev 2 עולה 130+-. דעות מענות טענות וכו'

• 10 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by חן מ,

שלום אני רוצה לעשות OC,אבל אני חושש שבגלל טעות אחת קטנה כל המחשב ישרף ולא יהיה לי מחשב איך מתחילים בתהליך?יש לי מעבד QX9770,ככה שלעשות לו OC אין בעייה,אבל צריך לברר כל מיני דברים לפני זה? צריך קירור טוב בשביל OC?

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  5. שלום חברים יש לי חלק כזה אני חושב שזה חלק של קירור גז תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  6. שלום,עשיתי OC לכרטיס מסך שלי,הוא תמיד עמד על 40-38 בליבה ו28-30 בזכרונות,אחרי OC של מ500MHZ בליבה ל549MHZ בליבה הוא עומד על 42 מעלות ולזכרונות עשיתי מ900 ל1100,זה הגיוני שיש לי גם בזכרונות אחרי הOC הזה 31 מעלות? רשום ככה גם בEVEREST וגם בדרייברים דרך אגב זה כרטיס מסך LEADTEK 6600GT AGP 128MB **דרך אגב** מה זאת אומרת FAN ALWAYS ON? כדאי לשים על זה V? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  7. אתם יכולים לראות את המפרט שלי ליד השם המעבד על 60 לוח אם 41 כרטיס מסך 50 הארדיסק 34 זה נורמאלי ? באיזה טמפרוטרה זה כבר לא נורמאלי לכל חלק ?

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  8. טוב אז ככה אני ואבא שלי החלטנו לבנות מערכת קרור מים (גם לו משעמם) ובמקום לקנות בלוק למעבד ולכרטיס מסך (שפה בכלל יש בעיה בגלל שיש לי 2 ליבות) הוא חשב להעביר צינורות נחושת בגוף קרור הקיים.. גם של המעבד וגם של כרטיס המסך.. מה דעתכם? אני חושב שזה יהיה טוב כי אני מרוויח גם מאוורר על כל היטסינק וחסכון בבניה\קנייה של בלוקים. בנוסף אני מעוניין לעשות גם בלוק לציפסט אבל הכרטיס מגביל אותי.. יש רעיונות??

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  9. Started by izostar,

תחילה אתן את כל הפרטים. מעבד core 2 duo e6600, לוח אם של אינטל אני לא זוכר איזה בדיוק אבל נקנה לפני שנה ותומך במעבדי מרובע ליבות. זכרון 4 סלוטים של 2 ג'יגה כל אחד עם מהירות של 800 MHZ (הותקנו לפני שבוע ,עד עכשיו עבדתי עם 2 ג'יגה) של חברת OCZ . אני עובד עם תוכנות תלת מימד ולכן אני צריך את כמות הזכרונות הזאת,לרינדורים. מאוורר על צלעות הקירור של המעבד ומאוורר אחד על המארז. ניקיתי את המאווררים ואת צלעות הקירור עם מברשת ,והכל נראה נקי עכשיו. עכשיו לגבי הבעיה: המחשב התחיל להיכות בפתאומיות מאתמול. זה קרה פעמיים עד עכשיו,אז קראתי בגוגל ודיברתי עם אנשים שאמרו לי שכנראה המחשב מתחמם יותר מהרצוי ולכן הוא נכבה אוטומטית כדי להתקרר. בדקתי את הטמפרטורה שלו ועכשיו הוא עובד על 56-57 מעלות …

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by galr52,

שלום זאת הטמפ של המחשב שלי עכשיו: http://www.zix.co.il/images/z-917874976.JPG רציתי לשאול אם זה טמפ טובה? ויש לי עוד שאלה, אם אני אפתח את המארז ואשים מולו מאוורר חזק מאוד ואשאיר אותו ככה... זה יהיה טוב, כלומר זה לא יעשה לי בעיות או משהו? אה ועוד משהו זה יקרר יותר את המארז ויוריד את הטמפ? למי שלא הבין... הנה תמונה להמחשה...(התמונה להמחשה בלבד, למצולמים אין קשר לכתבה) http://www.zix.co.il/images/z-1400333080.JPG בתודה מראש, גל

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by gal-b,

שלום אנשים .. אני רוצה לעשות למחשב שלי קירור מים !.. ואני רוצה שתמליצו לי על משהו טוב ולא כי יקר .. ואיך זה לדעתכם : http://www.thermaltake.com/coolers/aquarius/a1681.htm ????? מקווה שתענו לי בקרוב .. בה ביי .. ותודה

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  12. שלום לכולם, למי שיש את הקירור בבית.. .יש לי שאלה... בסוקט 775 ... האם זה באמת הכרחי להוציא את הדבק משני צידי הגומי (זאת אומרת אחד להדביק ללוח אם ואחד להדביק לברזל) או שאפשר להדביק רק את הברזל לגומי .?? כי נראה לי די מטומטם לשים את הגומי הדביק על הלוח אם ... או בקיצור ... אם מישהו יוכל להסביר לי איך מרכיבים את הפלטה האחורית...?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  13. שלום לכולם לפני יומיים קבלתי את המחשב החדש שלי, הכולל: AMD Athlon 64 X2 4400+ Thermalright XP-120 with ThermalTake smart case fan 120mm CORSAIR TWINX2048-3200C2 (2x1024mb) evga nvidia Geforce7 7800 GT Asus nForce4 A8N-SLI Premium 3x200GB WD SATA II (1 normal,2 in RAID) cool master centorion 5 case with 1x120mm fan (back)& 1x80mm fan (front) יש לי מספר שאלות: 1. הלוח אם מזהה את הזיכרון בתזמונים של 3-3-3-6 למרות שהוא 2-3-3-6, כאשר דברתי עם החברה נאמר לי שזה דבר סטנדרתי ולכן יש לשנות את הגדרות המערכת באופן הבא: DRAM Voltage (also called DDR VOLTAGE): 2.75 -------------------- DRAM Clock: 200 MHz SDRAM CAS Latency: 2 (2.5 in an AMD system) SDRAM RAS to CAS Delay (t…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  14. Started by VooDoo3,

היי , רציתי לדעת אך מפרקים מהוולקנו +7 ( אני אקבל אותו תוך זמן קצר ) את הגריל עם הלוגו שלו כי שמעתי שהוא זה שגורם לרעש העיקרי ... איך הופכים אותו מזה : לזה :

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by Mafteah,

http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20030930171549.html מה הסיכויים להצליח בזה? זה הלחמה ?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  16. Started by Elico A,

דבר ראשון אם אפשר איזו שהיא ביקורת / תגובה מצידכם על הגוף קירור הזה: THERMALTAKE Silent Rock FULL Copper + Heatpipe שווה את הקניה ? לא מצאתי עליו פרטים בעברית .. עכשיו חוץ מזה, ללא OC שווה בכלל לקנות בכלל גוף קירור או שעדיף לי להישאר עם הגוף שבא מ- intel וזהו ? גם אם עכשיו 40 מעלות בחוץ ועם קצת אבק (אני מדבר על ה- Q9550)

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by dorman2,

כשמדליקים את המחשב - מאוורר המעבד לא מסתובב ומשמיע זימזום.לאחר זמן מה המאוורר מתחיל להסתובב, הזימזום פוסק והכל בא על מקומו בשלום. הזמן שלוקח למאוורר להתחיל מתארך ואני חושש שאגיע למצב שהוא לא יתחיל להסתובב כלל. המעבד הוא P4 3GHZ על תושבת 775. המאוורר הוא מקורי של אינטל. עד לא מזמן הייתה לי בעייה שאחד המחברים נגע בבמאוורר והשפשוף השמיע רעש נוראי - אבל המאוורר הסתובב. הזזתי את המחבר ואין יותר מגע עם המאוורר אבל אז התחלתי לשמוע את הזימזום באיתחול. ניסיתי לשמן את ציר המאוורר, למרות שכשסובבתי אותו ביד הוא הסתובב חלק וללא מעצורים. בדיעבד כנראה שלא הייתי צריך לעשות זאת משום שהמדבקה שמסתירה את ציר המאוורר לא נדבקת מחדש והיה צורך לאלתר עם סלוטייפ. כמובן שהשימון לא עזר. האם עלי להחל…

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  18. Started by lol_minbet,

עוד גיבור קומיס פלש לשוק קירורי המעבדים, אחרי הפטישים של ת'ור, תורו של הבאטמן להגן על פושעים לא רצויים מפני המחשב היקר שלנו לפי הביקורת הבאה, הוא גם ינסה לעצור את הג'וקר IFX-14 ולכלוא אותו בטירת העטלפים, בגלל המחיר הזול שלו בהרבה כנגד המתחרה, האם הוא גם יצליח? http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/avc-esp.html#sect0

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by Moo^Moo,

המפרט: AMD BARTON 2500 (333 FSB EPOX 8rda3+ ADATA 500 mhz TT volcano 12 extreme Geforce 4 ti 4600 creative SB audigy 2 plateniun WD SATA -------------------------------------- כבר העברתי לEXPERT MODE והעלתי את הבאס ל172, אבל יש שם הרבה הגדרות שאני לא יודע במה המחשב יעמוד. תזמוני זיכרונות, מה כדאי ולמה? ושאר ההגדרות? המטרה היא OC בינוני, ללא שינויי מתח בינתיים. מה השלב הבא? תודה!

• 10 תגובות
    • 679 צפיות
  20. הורדתי עדכון לביוס אך לא התקנתי וכנראה יש לי נעילה על האוברקלוק כי אפילו אם אני מעלה או מוריד זה לא משתנה... ואני רוה לשאול אם יש סיכון בעדכון הביוס

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by mongoL---,

אני יודע שהלוח אמ שלי epox 4gea+ לצערי תומך ב- agp *4, האמנם, כרטיס המסך שברשותי : leadtek winfast A 280 4800 ti 128 ddr תומך ב- agp *8, לא הצלחתי בשום דרך שהציעו למשתמשים אחרים לבדוק את הטמפ מה שבטוח נגיעה בגוף הקירור מוכיחה שהוא חם. האם זה אפשרי בכלל לעשות oc ללוח אמ כדי שהכרטיס מסך יעבוד על agp *8 או שעושים את זה לכרטיס מסך בכלל. אם כן אילו דרכים אפשריות והאם זה באמת כדאי.

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by רוני15,

איך אני קובע אם המאוורר יכניס אוויר או יוציא אוויר?? כי אני רוצה לעשות סירקולציה של שתיים שמכניסים ושתיים שמוציאים

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by the yak,

היי כולם, קניתי מחשב חדש, הנה המפרט: amd 2400+ epox 8rda+ xtreme ddr 256 MB pc2700 X2 radeon 9700 pro (היה חסר במלאי, אז כרגע שמו לי leadtek ti4200 וביום שני יביאו לי את הרדאון 9700 של איי טי איי במחיר של הג'יגה בייט) עכשיו, אין לי הרבה מושג באובר קלוק.... הסתכלתי בביוס וראיתי שהלוח אכן הצליח לפרוץ את המכפלה! הבעיה היא שאין לי מושג מה זה אומר המכפלה... וכו' אז רציתי שתגידו לי בבשה איזה אובר קלוק מומלץ לי לעשות? משהו ממש ממש לא רצחני שלא יסכן את המערכת שלי! אבל שיראה שיפורים בביצועים... הטמפ' של המעבד אחריי 3 שעות של עבודה היא 36-37 מעלות... זה טוב נכון? אז עם הטמפ' האלה... כמה אני יכול להעלות את המכפלה (כרגע זה על defult אז אין לי מושג כמה זה צריך להיות...) ובכמה להעלות א…

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  24. המפרט : קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 590 1 מארזים ANTEC P182 SE Aluminium ¤ 1143 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 279 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 459 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 438 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 466 1 כרטיסי מסך BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail - זמין במלאי ¤ 1575 1 כרטיסי קול Creative X-Fi Xtreme Audio SCXFIXTRA ¤ 316 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 177 1 מקלדות LOGITECH Media Key…

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by yuraxp,

שלום, אני מעוניין לקנות מאוור בסכום של עד 170 שקל, ואלה 2 המוצרים שניראים לי הכי מתאימים, איני מעוניין באוברקלוק. מה אתם חושבים שיותר טוב? האם אלה מאווררים שקטים? שכן זה מאוד חשוב בשבילי.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.