אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
היי מתלבט בין שלושה מאוררים הבאים למארז של THERMALTAKE SOPRANO המאורר זורק אוויר על 4 כוננים קשיחים. ההתלבטות בין 1. scythe s-flex 120mm 1900 rpm (sff21g)1 2. scythe s-flex 120mm 1600 rpm 3. scythe s-flex 120mm 1200 rpm מחפש קירור טוב ושקט (אני יודע ששלושתם פחות או יותר שקטים תלוי במהירות הסיבוב) בהמשך אולי אני אקנה גם בקר למאוררים, בנתיים אני מתכנן להשתמש בתוכנה בשם SPEEDFAN לבקרה. איפה ניתן לקנות את השלושה במחיר טוב?
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מין שפריץ כזה כשה עושים זריקות איך מישתמשים בוא ביכלל?
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היום עשיתי אוברקלוק למעבד,זיכרון,וכרטיס מסך ולמהירות של PCIE המפרט: ATHLON 64 3200 AM2 K9NGM kingston 667MHZ 512*2 =1G palit geforce 7300GT sonic 256MB ddr3 התוצאות מעבד: לפני 2000MHZ אחרי 2400MHZ bus speed 240MHZ HT LINK 1190 MHZ זיכרון: 667MHZ אחרי 800MHZ כרטיס מסך מהירות ליבה 500MHZ אחרי 600MHZ מהירות זיכרון כרטיס מסך 500MHZ אחרי 600MHZ איך יצא בסדר? עשיתי את זה עם התוכנה של NVIDA בשם NTUNE התוכנה עושה אוברקלוק יש אפשרות לעשות אוטומטי ויש ידני והיא עושה גם למעבד כי ביוס אין לי אופציות לאוברקלוק. זה נחשב לבסדר?המערכת יציבה..
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
צריך מאוורר אחורי למארז Tagan EL DIablo מהחנות SKYPC שהמאוורר יהיה חרישי [120mm[
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך עושים OC ל-FX5200? ועד כמה הוא יכול להגיע. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
צריך את הביוס GeForce4 MX 440 Leadtek a170 וגם תוכנת צריבה תודה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום הרבה זמן שלא הייתי פה אממ מטעמי אקוסטיקה בחדר הייתי צריך להעביר את השולחן של המחשב מול החלון ועכשיו יוצא שהשמש ממש פוגעת במחשב במאחורה שלו, הוא גם רחוק מהקיר בחצי מטר בגלל זה (הוא רחוק בכוונה) המארז זה TT SOPRANO האם זה משפיע על המחשב זה שהשמש פוגעת בו?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
סביר להניח שאני אקנה עוד זמן לא רב את ה VGA SILNENCER REV.3 אז השאלה שלי היא האם תהיה לי אפשרות להשתמש בקירור סטוק הרגיל שיש עכשיו על הכרטיס מסך ללוח אם(צ'יפסט. גשר צפוני)? אם כן, סביר להניח שאצטרך להדביקו בדבק ת'רמי, האם זה עלול להוות סיכון כלשהו? אשמח לקבל תשובות בנושא
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות למעבדש שלי OC אבל אני לא כל כך מבין בזה .. עד כמה אני יכול להעלות שלא ישרף המעבד וכול זה . לוח אם 945GMC .gigabyte יש לי מעבד 2160 1.8 MHZ אני רוצה לעשות אותו 2.0-2.2 זה כל מה שאני רוצה לעשות ניראלי שזה לא הרבה .. מישהו מוכן לדבר איתי במסנ ולעזור לי ואפילו בטלפון אם לא אכפת לו .. תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 454 צפיות
-
-
רציתי לשמוע כמה דעות על הקירור של ZEROTherm Nirvana NV120. כשקניתי את המחשב שלי מחנות FOXPC המוכר המליץ לי עליו ואמר שהוא ברמה של הUltra-120 eXtreme של Thermalright ואולי אפילו יותר טוב (שלזה די היה קשה לי להאמין), רציתי לשמוע דעות שלכם על הקירור הזה וחוץ מזה השוואה בינו לבין ULTRA 120. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
הזמנתי לי מערכת חדשה מבוססת athlon64 3200+ וסתם איזה גוף קירור Thermalright SKL 948U עם מאוור 92mm של וואנטק, שכחתי את שמו. הבעיה היא שהלוח שהזמנתי, ה EPoX EP-8KDA3+, מגיע עם heatsink בלבד על הצ'יפסט, וחשבתי שאולי כדאי שאני אוסיף גם קירור אקטיבי לצ'יפסט של הלוח אם. על מה אתם ממליצים ? לא יותר מ80-100 ש"ח בבקשה! תודה מראש, ויטלי.
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
cm690 ii cm hyper 212 plus הטמפ" היא אחרי הפעלת 3DMARK 11 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, זמן קצר לאחר שאני מדליק את המחשב שלי, מאוורר הCPU מתחיל להרעיש מאוד עקב עבודה בסיבובים מהירים. הורדתי והפעלתי את HWMonitorPro אבל לא ברור לי איך לפרש את הפלט המצורף. אודה למי שיכול לעזור בכיוונים לפתרון הבעיה. יהודה. [ATTACH]3643[/ATTACH]
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי מהם יותר טוב ולמה ? (אלה מאווררים לדיסק הקשיח) ומי יותר מרעיש?
-
מאחר והזמנתי מחשב חדש עם קרור ?Thermaltake Silent Tower? ובגלל השביתה החלק לא הגיע עדין לחנות וזה כבר שבוע ככה ואין לי כח לחכות, חשבתי על לקחת במקום זה את ?Zalman 6500?, בין 2 אלה הבדל של 10 שקל, איך הקרור של זלמן? שווה לי לחכות עד שהת'רמלתק יגיע או לקחת את הזלמן? תודה
-
- 12 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום חברים ! יש לי שאלה למבינים לגבי טמפרטורת מעבד האם הטמפרטורות שלי גבוהות ? מפרט : CPU: Intel Core 2 Quad 2.4GHz Q6600 G0 CPU Cooler: Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Fan: Scythe S-FLEX S-FDB 120mm Quiet FAN 1200RPM SFF21E המעבד ללא overclock מעבד נמצא במנוחה, אין מזגן בחדר. טמפרטורה שמדדתי עם תוכת Core Temp 0.97.1 Core Temp 0 - 46 Core Temp 1 - 44 Core Temp 2 - 39 Core Temp 3 - 43 האם זה טמפרטורות טובות או יש מקום לשיפור ? השאלה היא האם עם הגוף קירור שלי אני יכול לקבל טמפרטורות טובות יותר או שזה מה שאני אמור לקבל ? תודה לעזורים! אנשים! לכל מי שיש את הקירור Thermalright Ultra-120 eXtreme מוזמן לשתף אותנו בטמפ' שלכם בסטיק זה. תודה לכל המשתתפים בסקר !!!
-
- 12 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי כרטיס fx 5200 gigabyte המהירות סטוק שלו היא 250 400 עשיו העליתי עם הסטוק 280 420 זה אוברקלוק קטן לדעתם כמה לדעתכם אני יוכל למשוך אני יודע שיש תוכנות מסויימות שמראות אם יש ארטיפקטים אבל עם למשהו יש כרטיס כזה עם קירור סטוק שיעדכן אותי בתוצאה שלו
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
התוכנה עבדה מצויין עד ששמתי לב בימים האחרונים שטפ' המעבד עלתה מעט במצב IDLE. ניסיתי את הכל(אני חושב..)הסרתי את הדרייברים של המעבד>התקנתי מחדש. הסרתי את CPU-Z(כי חשבתי שהוא לא מראה נכון) והתקנתי שוב. נכנסתי לאתרים וגם ל-AMD ולא מצאתי פתרון.ממש לא מבין מה קרה. האם יכול להיות שמשהו ב-OC שינה את זה?(למרות שזה עבד גם ב-OC).יש למישהו רעיון/פיתרון? CNQ=COOL' N' QUIET תודה.
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי אני מעוניין ביותר תוספת ביצועים ולכן אני מחליף את הרכיבים העיקריים שלי : Intel® Core™2 Duo E7200 SLAVN Wolfdale 2.53Ghz@3.53Ghz 3MB L2 Cache Xigmatek HDT-S963 H.D.T DFI LANPARTY UT P35-T2R בחלקים הללו אני מעוניין *מעבד AMD PHENOM 710X3 *לוח מבוסס 790FX/GP/XT או לרכוש מעבד E8400\E6500K\Q9550 וקירור נורמלי כמו הFREEZER XTREME 2. המטרה שלי היא להגיע לביצועים גבוהים נטו ככול האפשר במשחקים בטמפרטורה נמוכה ככול האפשר. המעבד שלי מגביל אותי משו ל3.55GHZ ואני רוצה מעט (הרבה) יותר.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.htm בעמוד הזה מופיעות ההוראות, ואני חייב להגיד שהן שונות לגמרי מאלה שמופיעות באחד המדריכים בHW. כתוב שם(שלבים 9-10 זה מה שמתייחס לP4 ו AMD64), לפי הבנתי, שיש לשים טיפה קטנה של החומר במרכז הליבה. לאחר מכן צריך להרכיב( ) את ההיטסינק על המעבד ולסובב אותו( ) לכיוון השעון ואז הפוך כדי שהחומר ימרח בצורה אחידה ברוב הליבה(לא כולה!), כפי שמופיע בחלק העליון של התמונה: http://www.arcticsilver.com/images/p4_as_dab2a.jpg what the fuck?
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
זאת השאלה ..... ?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מערכת קירור מים.. אני רוצה לשים קירור על המעבד ועל הכרטיס מסך איפה עוד אתם מציעים לי לשים עוד? איזה גודל בלוק אני צריך לכ.מסך\מעבד? איזה משאבה עדיפה הבנתי יש כמה משאבות.. כמה מאווררים לשים על הרדיאטור? האם בנייית קירור מים יהיה אפקטיבי לירידת הטמפרטורות? כת המשאבה אני מחבר ישירות לחשמל או למולקס? איזה עובי צנרת לשים? וכמה עולים החיבורים של הצינורות? אם זה יהיה מפלסטיק זה יהיה בסדר? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם! ראשית, אציין שקראתי את המדריכים בנושא OC. המפרט שלי מצוין בצד ימין. המטרה שלי היא OC ל-Q6600 על גבי לוח אם Asus P5Q. הבעיה היא שב-BIOS יש המון אפשרויות, ואני לא כל כך יודע מה לעשות איתן. מה עשיתי עד עכשיו: 1. ביטלתי C1E ו-EIST. 2. העליתי את ה-FSB bus ל-333MHz במקום ה-266Mhz המקורי. את כל השאר השארתי על Auto. 3. שמתי לב שה-P5Q העלה לי אוטומטית את ה-VCore ל-1.35v, אז הורדתי אותו ידנית ל-1.25v, משום שזה היה המתח המקורי. 4. הרצתי prime95 על Small FFTs למשך כ-6 שעות. הכול עבר. טמפרטורה מקסימלית: 58C. 5. שמתי לב שהזכרונות שלי ב-OC, למרות שלא תכננתי. אני חושד שה-P5Q שינה לי גם את המתחים שלהם ואת ה-LAT. מצורפים קבצים עם הנתונים מ-realtemp ו-cpuz. השאלות להמשך: 1. האם…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום,ניסיתי לעשות OC לכרטיס המסך שלי (7600GS)(שעונים:400:400) והופתעתי לגלות שאני לא יכול להגדיל את מהירות הזיכרון מעל 480 בלי שיהיו ארטיפקטים. לאומת זאת את הליבה העלתי עד ל580 ועובד בסדר על השעונים האלה. מה יכולה להיות הבעיה לכך שאני לא מצליח להעלות את מהירות הזיכרון מעל ל-480MHZ? יש קירור סטוק בכרטיס. תודה,דור
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל להמהיר את הכרטיס מסך- בכל אופן הגעתי למגבלה שלו שאני מתחיל לראות נקודות לבנות מרגיזות בתמונה- אז אני מתאר לעצמי שזה מה שנקרא ארטיפקטים- משמע הגבול שלו- השאלה שלי כזו- האם החוקים הם כנל כמו למעבד? ז"א ברגע שמגיעים לגבול- של הכרטיס מסך- מעלים FSB של הAGP? ואז כשמגיעים גם לגבול שם אז מתחילים גם להעלות מתחים לAGP? הFSB על הAGP נעול על 66 ובביוס אני יכול להעלות אותו לתחומים לא קונבנציונליים בכל אופן השאלה שלי - האם זה מה שאני צריך לעשות? להתחיל להעלות FSB לAGP? או שהAGP צריך להיות תמיד על 66 ולא לגעת בו?
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-