אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
יש מישהו שאולי קנה את זה ויודע איך מפעילים את זה על ידי קול אני יודע להפעיל את זה רגיל אבל לא על ידי מוזיקה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_143&products_id=3693
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי קצת בעיה עם האובר קלוקינג..... אני לא יודע איך עושים ממה צכיך להיזהר (בניתי לעצמי מערכת קירור עצבנית) אבל אני לא יודע איך עושים ולמה צכיך להתייחס..... HELP!!!!!!!!!! המערכת שבניתי הכילה קרבורטור שמקרר ולבד הוא מגיע ל-15 מעלות.....יש לו משאבה שלא רשום עליה כלום...אבל היא מעבירה 400 ליטר לשעה....
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם לא מתאים תעבירו פשוט לא ידעתי לאיזה נושא זה משתייך תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לקחתי מאוורר מהספק של המחשב הישן והתקנתי במחשב הנוכחי אבל אני לא יודע איפה לתקוע את הכבל שלו קצת תמונות גרועות להמחשת המצב: לוח האם הוא MSI 6309
-
- 12 תגובות
- 912 צפיות
-
-
חח חברה קניתי מאוור רגיל ואני לא יודע לחבר אותו כי יש מקום למאוורר אחד או שפשוט לא הסתכלתי על המקום הנכון שצריך לחבר..אם אתם יכולים להביא תמונה זה יהיה טוב תודה אחים שלי
-
- 4 תגובות
- 401 צפיות
-
-
הנה פרטי הבאיוס שלי : BIOS Date: 03/16/04 BIOS Type: Award Modular BIOS v6.00PG BIOS ID: 03/16/2004-i865PE-6A79ZG0MC OEM Sign-On: Intel 865PE AGPSet BIOS for 8IPE1000-G F3 Chipset: Intel 2570 rev 2 Superio: ITE 8712F rev 5 found at port 2Eh OS: WinXP SP2 CPU: Intel® Pentium® 4 CPU 2400 Mhz MAX: 3600 Mhz BIOS ROM In Socket: No BIOS ROM Size: 256K Memory Installed: 256 MB Memory Maximum: 4096 MB Memory Slot 01: 256 MB Memory Slot 02: 0 MB Memory Slot 03: 0 MB Memory Slot 04: 0 MB מה אתם אומרים צריך לשדרג?
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אז ככה אתמול המחשב נתקע לי ונשאר קפוא . לאחר כמה דקות ביצעתי ריסטארט למחשב שעלה המחשב התמונה שהיתה בקיפאון לפני הריסטראט הופיעה שוב ,בלי אפשרות לעשות כלום במחשב כיביתי את המחשב הוצאתי בטרייה , חשמל , החלפתי ארדיסק של ויסטה וגם לאחר מכן התמונה של שולחן העבודה של הקיפאון נראה שוב רק לאחר שעה מרגע הכיבוי חזר המחשב לפעול אבל לא ניתן לבצע OC ברמה כי מינימאלית כל רכיבי החורה תקינים . אשמח לשמוע ממשהו שמבין !!!!!!!!!!!!! למה זה קרא ? ואיך חוזרים לבצע OC ) ? OC ברמה נמוכה 10% )
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי תכנונים להגיע 3.7 עם המעבד 2.6C שלי ויש לי גם נתונים טובים למשל 38 מעלות בערך בOC ל 3.4 עם מתח של 1.6 ועדיין לא קיבלתי את ה-TORNADO שלי ( (- אבללללל!! יש לי בעיה... שאני מעלה את המעבד שלי מעל 3.1 הכרטיס קול המובנה שלי לא עובד בדרך כלל והמעבד יוצא לי ממישחקים ומכל מני יישמוים... למשל אני מפעיל את 3DMARK2001 אחרי 10 שניות שהג'יפ האדום המעצבן הזה נוסע התוכנה פשוט יוצאת בלי שום התארה ולא אומרת כלום אחר כך..! אני ממש רוצה לעשות OC ואני צריך עזרה!! זה לא קשור אבל המהירות ליבה שלי היא: 410 והזיכרונות: 350 הכרטיס ממש לא חם וזהו..... טוב תודה למי שיעזור
-
- 15 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי ח'ברס , הייתי רוצה לעשות OC למחשבי הלא ממש טוב =[ P3 866 256SDRam GF4MX440
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס 4870 של אסוס ובכל פעם שאני מנסה להכנס לאופצייה של ATI OVERDRIVE אני מקבל את ההודעה הבאה : "ati capabilities have not been initialized yet, please try again later " מישהוא יודע מה היא הסיבה לכך ? הדרייבר הוא בגרסה 8.10 (אבל גם הגרסאות הקודמות לא עבדו) תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
את המשחב אפשר לראות במפרט... אני לא יכול לעשות 1:1....הוא מודגר בביוס כDDR400 (שלפי ביקרות זה אומר יחס של 1:1)...אבל הוא מראה לי בCPUz ובאוורסט שהמהירות של הזיכרון היא 183??. למה זה ככה??. אולי אני יעדכן לביוס קצת יותר ישן??
-
- 5 תגובות
- 483 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש שלי AMD 3500+ 64bit 130nm Asus a8v deluxe PDP Patriot PC-3200 low latency 1gb ddr ram Radeon x800xt pe. אני משתמש בקירור סטוק והמעבד על 36 מעלות. רציתי לעשות אוברקלוק עם הAI overclock של ASUS הלכתי על 3% של OC ואפילו עם זה המחשב לא עולה לי , והטמפרטורה של המחשב על איזה 45.... מה אני צריך לשנות בשביל שאני אוכל לעשות OC?
-
קניתי מחשב חדש שעלה בערך 700 שקל, ככה שהוא מאוד תקציבי וחלש [מחשב זמני] המפרט הוא כזה: AMD Athlon 64 X2 4200+ MSI MS-7309 DDR 2 800Mhz 2Gb אבל הבעיה שאני לא חושב שאפשר לעשות לו OC, למרות שבאייבורי אמרו לי שאפשר. אני נכנס לBIOS ולא רואה שום אפשרות שקשורה לOC, חוץ מאפשרות לצפות [רק לצפות] במתחים, מהירות שעון וטמפרטורות... מה הבעיה של הדבר הזה? מה אני יכול לעשות?
-
- 13 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי לוח אם של GIGABYTE, דגם: 8I915MD-GV למה אני לא יכול לעשות לו OVERCLOCK??? ניסיתי להשתמש בתוכנה שמספוקת עם הלוח, אבל אין לי אופציה לעשות לו המהרה. הביוס מעודכן לגרסא F3 שהיא הכי חדשה, ועדיין אני לא יכול לעשות המהרה? יש למישהו איזה טיפ בשבילי? זה לא לוח כזה ישן, למה אין לי אפשרות לבצע לו המהרה?? אגב, יש לי מעבד P-4 3 GHZ, זכרון 512 DDR2 533MHZ X2 .
-
- 14 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום חברה אני לא מצליח להגיע ל-540 בליבה זה נתקע אחרי 5 שניות למה ? תודה לכל העוזרים. נ.ב יש לי קירור סילנסר אז לא נראה לי שזה הטמפרטורה.
-
- 9 תגובות
- 568 צפיות
-
-
ב220 הביוס קורס. 210 לא עלה וינדוס. על מכפלה 11....למה אי אפשר מה הקירור סטוק עד כדי כך אפס?!
-
- 14 תגובות
- 705 צפיות
-
-
את המפרט אפשר לראות למטה... אני רוצה לדעת למה אני לא יכול לשים את מכפלת הHTT על X5?? (ניסיתי גם בסטוק)... ועוד שאלה...איך אני יודע אם הL2 הוא פעיל או לא?
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
יש לי לוח של MSI MSI MS-7528 ואני לא יכול לעשות כמעט כלום בביוס אני לא יכול לגעת במתח של המעבד אני לא יכול לכוון מאווררים (יש כזאת אופציה אבל היא באפור ולא משנה מה עשיתי זה לא נותן לי) יש משהו שאני יכול לעשות כי יש לי מאוורר של 0.60A (מאוד מאוד מאוד רועש אבל הOC לכ.מ. מאוד חזק) ואני שומע אותו כמעט בכל הבית! אין שום דרך חוץ מלפתוח את המארז ואז להוציא אותו מהחיבור 3 פינים שלו?[br]פורסם בתאריך: 20.12.2008 בשעה 19:57:02 אגב גם אני לא יכול לכוון את המהירות של המאוורר בכרטיס מסך עצמו
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם asus p8p67 m-pro ולא מופיעה לי שם אפשרות להעלות או להוריד את המתחים של המעבד. תודה לעוזרים!
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מערכת טובה צריכה להיות NF7 V2 2600+Mobile + l12 MOD a-data 500 TT 420W +apfc ככה אני לא עובר את ה230fsb הוא נופל תוך 2 דקות בפריים ניסיתי D23 של טיקטק ניסיתי גם את ה D22 שלו גם בגרסאת הטורבו וגם הרגילה כלום לא יציב לא משנה המכפלה ממש גם ב8 הוא נופל ישר מתחים פצצות טממ' אין בעיה יש לי מאורר ישיר על הציפסט 80MM אין בעיה של חום יש לי סינק קטן על הגשר הדרומי כל האפשרויות בביוס מבוטלות ממש כולן כרטיס רשת USB כרטיס קול הכל מבוטל הזכרונות בתיזמונים דופולס ככה שאין להם בעיה להגיע ל250 3-5-5-9 מתח 2.8 כמו שהם צריכים לקבל.. ציפסט מקבל 1.4 עד 1.7 יעני ניסיתי את כל האפשוריות בכולן הוא נופל ציק' צק' באמת מתחים פצצות בהכל הספק עושה אובר וולטינג חוץ מה12+ שבו הוא נותן 11.86 אבל עדין ז…
-
- 13 תגובות
- 687 צפיות
-
-
רכשתי את הסוניק יחד עם ה MX1 ללא מאווררים עליו . המעבד ב Idle נמצא על 26 מעלות ב Everest ו 29 מעלות בביוס. עוד לא הספקתי לבדוק בעומס, גם לזה אתן תשובה. אני מרוצה מהקנייה!!!
-
- 13 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום! יש לי 81 מעלות ב CPU ונראה לי שאני לא יודע לקרא נכון את זה, אז אני מצרף תמונה. אשמח לעזרתכם. תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, העסק מתחמם. יש לי מאוורר סטוק מה שנקרא, ואחרי שנתיים הורגשה איטיות משהו בעבודה אז בדקתי חימום ואכן נראה שמתחמם שם. מצב תמונת מצב של ספיד פאן אני צריך המלצה על מאוורר טוב. אם זה חשוב אז התקציב נניח עד 150 ש"ח תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בזה.. ויש לי כמה שאלות: 1)קראתי פה כמה דברים ושמעתי שמתישהו בOC מוציאים את הסוללה של הלוח אם משהו כזה מה זה בדיוק?. 2)כשעושים OC ואחר כך עושים בדיקת מאמץ והיא לא עוברת צריך לעלות מתחים נכון?. איך אני יודע כמה לעלות? ואיפה בדיוק לעלות?. 3)קראתי פה את המדריכים וגם באתרים אחרים... ולא הבנתי בדיוק מישהו יכול להסביר לי בכמה מילים את הדרכים שעושים OC?. בשלבים. תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-