אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כרטיס Gigabyte Geforce MX440 64mb במקור: מעבד: 274.5mhz זיכרון: 300mhz ועשיתי OC והתוצאות: מעבד: 398.25 זיכרון: 371.25 ---------------------- $ffffffffff ---------------------------------------------------------------- $ffffffffff Northbridge information $ffffffffff ---------------------------------------------------------------- $0400000000 Description : unknown $0400000001 Vendor ID : 1039 (SiS) $0400000002 Device ID : 0746 $0400000003 AGP bus : revision 3.0 $0400000004 AGP status : disabled $ffffffffff ---------------------------------------------------------------- $ffffffffff Display adapter information $ffffffffff --…
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
ועוד משהו.... יש לי מאורר בגודל של המאוררים של המחשב טיפה יותר גדול זה כמו וונטה ...והוא מתחבר לחשמל ופועל הוא בקושי עושה רעש אבל מקרר טורבו האם אני יכול לחבר אותו למחשב ...ויש בזה סיכון כלשהו...?.... למאוורר אין הארקה לא מחובר החוט של הארקה.... את החוט של הארקה שמגיע מהשקע של הקיר חיברתי לשולחן מחשב שעשוי מעץ אני יכול להשים את המאוורר בתוך המארז בפנים?....... או שיש סכנה של קצר או משהו שיחשמל לי תמחשב חחחח או שאני יבודד תמאורר יעשה אותו פלסטיק ויניח אותו בתוך המארז ככה זה יהיה בטוח אני לא יודע מה לעשות המאורר הזה מקרר טורבוווו כמו וינטלטור ?.... מהכדיי לעשות?....<? אני פתוח להצעות אפילו לחתוך תמארז
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/zalman-scythe_11.html נינג'ה מאכזב וביג טייפון מככב.
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מה הההמהרה המקסימלית שאתם ממליצים לתת לו עם הקירור המקורי שלו !? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כמה נחמד למצוא את הפורום המתאים לשאלה הספציפית. אז קודם כל שלום, אני אריק, בעלים גאה של מחשב חדש כמעט מורכב עד הסוף: Intel® Core™ i7-4960X Processor Extreme Edition (15M Cache, up to 4.00 GHz) Asus X79-DELUXE AMD Radeon R9 290X Intel® SSD 530 Series 240GB Crucial 16GB Kit (8GBx2) זה מה שיש בנתיים, אני צריך להוסיף לזה מארז, ספק כח תואם ו..מערכת קירור. אני מאמין שהמערכת תפיק בשימוש שיא כ500-550 ואט. אשמח לעצות, טענות, ומענות לגבי 3 הרכיבים, מערכת הקירור כנראה שתצתרך להיות נוזלית אז עצות לגבי "עשה זאת בעצמך" יתקבלו בברכה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי את הקירור הנ"ל למעבד Q9550.. צירפתי לו מאוורר אחד Noctua 120MM NF-P12-1300Rpm ראיתי שאפשר לשדך לו שני מאוורים, אחד מכל צד.. האם כדאי לי לשים עוד אחד? זה יקרר יותר בהרבה? מובן מאליו שOC מתוכנן פה..
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כל הזמן מדברים פה על ה 1.6A (נורת'ווד) ושאר בבל"ת... רציתי לדעת מה לגבי המעבד הנ"ל, לדעתי שמו וויליאמיט... הוא פועל במכפיל של 15... אתם כל הזמן מדברים על 3/4, 1/1... איפה אני רואה את הדברים בתוכנות שיש לי (Sandra למשל), איך הם נקראים? אם רשום לי 4X100MHZ זה המכפיל של הFSB נכון? ועוד כמה שאלות נוספות- 1.יש לי לוח של אינטל D850DMV האם זה משפיע על האוברקלוק האפשרי למעבד? 2. האם עם המעבד הנ"ל אפשר לעשות אוברקלוק טוב בלי להוסיף מאווררים, עד כמה ניתן להגיע עם אוברקלוק כזה? 3.איך אני משנה את המכפיל ואת ה FSB?
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
http://www.plonter.com/detailz.tmpl?...&affiliate=zap http://www.plonter.com/detailz.tmpl?...&affiliate=zap http://www.plonter.com/detailz.tmpl?...&affiliate=zap http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11369 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11370 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10668 התושבת שלי היא 462 כן מעפנה וישנה אבל זה מה יש אני צריך תקירור הכי טוב שאפשר והכי שקט =]]] כי אני רוצה לעשות למעבד שלי OC עד 2.5 או אפילו 2.6 =]]
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
(כל הנתונוים מcpu-z)כשהמחשב במצב מנוחה הוא עומד על 1.9 גיגהרץ(2 הליבות) וכשהוא מתאמץ הוא על 2.8 ג'יגהרץ עכשיו אני לא מבין למה זה הרי מעבד זה לא כרטיס מסך לא צריך להיות לו מצב שיוט וכאלה ובלי שום קשר שהוא במאמץ למה הוא לא על 3 ג'יגהרץ הרי זו המהירות המקורית שלו אם מישהו יודע להסביר לי למה זה תודה.
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אז ככה התקנתי את הכרטיס.... וכמובן דבר ראשון מה שבאתי לעשות איתו זה OC אך פתאום אני מגלה שהכרטיס כבר מומהר! וג'יגה בייט לא רשמו שהכרטיס עם OC.... כאילו זאת אומרת שהוא אמור להיות סטנדרטי צירפתי תמונה חוץ ממהירות המאוורר לא שינתי כלום.... האם זה יכול להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם במציאת גוף קירור לכרטיס מסך הנל הצעות לחנויות יתקבלו בברכה תודה
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מתכוון לעשות OC לכרטיס הנ"ל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10220 ויש לי 210 ש"ח להוציא על גוף קירור גם. אני בעיקרון מעוניין לעשות OC גבוהה, כזה שבעזרתו אוכל להגיע לביצועים כמעט זהים ל6600GT ב-3Dmark03 (ראיתי שזה אפשרי לפי החיפוש שעשיתי על הכרטיס). אתם יכולים להמליץ על גוף קירור מתאים? שלא יעבור את התקציב, תודה . עריכה: אם כבר פתחתי דיון, אז יש לכם מושג מה השם של התוכנה שמחליפה את AIDA32? avarest או שם דומה! אתם יכולים להגיד לי את השם המדוייק כדי שאני אוכל להוריד ולהתקין אותה?
-
- 5 תגובות
- 468 צפיות
-
-
היי אנשים, אני די חדש פה.. קוראים לי עמרי, יש ברשותי 2 מחשבים, אחד "חדש" P4 2.4 - mx440 128, 256mb , 40gb קיצר, מחשב חביב שבזמנו היה מלך.. היום אני מחכה למחשב נחמד עוד חודש בעזרת השם יהיה.. intel 64bit 3Ghz with 6600GT 1024mb (512x2 at 533mhz) אבל מחירים ירדו אז אולי אני יביא כבר משהו יותר נחמד עד אז.. למרות שחבתי אולי להביא X800XL או XT בכל מקרה........... לפני קצט זמן, הרמתי מחשב ישן לחיים, את הבובן הזה שמתי בחדר שיהיה לי לאיסיקיו וכו'.. אבל אני רוצה גם משחקים בקטנה.. לא משהו כבד מדי או בכלל, גם שירוץ מהר יותר, כל דבר פה לוקח זמן (לא הרבה..) אבל שרגילים לטוב.. קשה להתרגל.. בכל מקרה, המחשב ככה סלרון מנדוקינו (celeron mendocino) ב533מגהרץ. לוח אם של מיקרו סטאר - MS-6156 ז…
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי בעיות רציניות עם הלוח הזה. אני לא מצליח לעבור את ה 355 FSB עם כל הגדרה אפשרית בביוס מעל 355 אין יציבות מעל 370 המחשב לא עושה BOOT אם מישהו מכיר או ניסה את הלוח... תנו כמה עצות תודה
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי יש לי רדאון 9800 ויש לו קירור כמו העליון בתמונה פה http://www.driverheaven.net/reviews/9800xt/XTPICS/2boards.JPG אבל המאוור שלו גוסס ומשמיע רעש בצורה מעצבנת בטירוף, מה שרציתי לשאול זה אם אפשר לשים על הכרטיס רק צלע קירור (משהו פשוט מאוד) בלי מאורר ובלי שזה יצור בעיות? אני במגמה לעשות את המחשב כמה שיותר שקט
-
- 5 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מה צריכה להיות הטמפ' של מחשב בממוצע כללי של מחשבים
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לפני יומיים בערך המעבד היה בסדר גבור רק הכרטיס מסך היה על 75 מעלות פתחתי את המארז וגיליתי שההיטסינק של הכרטיס חסום מאבק . ניקיתי אותו וקצת את שאר המארז באותה הזדמנות. בטעות הרמתי גם את המאורר של המעבד (לא קרה כלום למאורר) והחזרתי. קיצר מאז המעבד לא יורד מה60 מעלות במנוחה. מה אני עושה לממש אחריות או שיכול להיות זה משחה תרמית כי לפני המקרה הזה המעבד היה על 35 40 מעלות במנוחה,זוהי עליה קיצונית ביותר.
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6600 ו-TUNIQ TOWER 120 LED עשיתי לו OC בשלבים הבעים הוא היה יציב: (1) 3000 VCORE 1.3250 (2) 3240 1.4125 VCORE אני יכול עוד אבל אני פוחד לעלות מתח! והטמפרטורות במעמץ(ARTHOS) לא עוברות 50 מעלות! 1. השעלה מתח 1.45 ניכשיו לגבוהה? 2. שאפשר לאישאר איתו כל הזמן? 3.וא יקצר את אורך חייו של המחשב? 4.עם הוא יכל ליפגוע בוא?
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני לא קונה עכשיו רק מתעניין ולכן אני לא נותן תקציב תנו מערכות קירור בכל מיני מחירים אבל משהו טוב!!! לא קירור מים, TOO EXPENSSIVE!!
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לשמנמך את מהירות המעבד ? יש לי מחשב שמותקן בו המעבד הנ"ל והוא משמש רק לאינטרנט/אופיס. המעבד מגיע במנוחה לטמפרטורות של 50-60 מעלות, ובמאמץ מגיע גם ל-70-80 מעלות. היות וכל השימוש בו הוא לכלום ושומדבר חשבתי לאפשר (לפחות בעונה החמה) לאפשר לו קרירות מסויימת באמצעות הפחתת העומס עליו. ניסיתי להבין איך אפשר לבצע אנדרקלוק באמצעות SPEEDFAN, לא הצלחתי לעבור את המכשול של בחירת לוח האם - שלי M61 . אולי באמצעות תוכנה אחרת ?
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אז ככה .. קיבלתי את 2 הסמארט פאנים שלי ויש לי כמה שאלות - למה הנגד המשתנה בא מחובר למאווררים אני חשבתי שאני אמור לחבר אותו ? מה זה הדבר הכחול הקטנטן הזה שמתחבר לחוט קטן ושחור שיוצא מהמאוורר למה למרות שהמאוורר על הכי חזק מכוון הוא לא עושה כמעט רעש ואת דחיפת האוויר שלו אני בקושי מרגיש ? אותן הבעיות בשתי המאווררים .. מה עושים ? זה נורמלי ? ותגידו יכול ליהיות שהספק 300 וואט של hec שברשותי לא יכול להחזיק תמאווררים ?
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום. אני על סף רכישת מחשב (מזיגזג) עם intel i5-2400. לא יבוצע במחשב OC אבל אני מעוניין להחליף לקירור טוב יותר מהסטוק בגלל הפרש המחירים הנמוך יחסית ובשביל קירור שקט ואיכותי יותר. ראיתי בפורום מפרטים שממליצים הרבה על Coolermaster Hyper TX3. האם כדאי לקחת אותו או שיש קירור שעדיף בסביבת המחיר הזאת? (Mugen II, Freezer 13, ...) תודה מראש וחג שמח!
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אתמול בשימוש רגיל במחשב שלי המחשב החליט להתכבות.. אז ניסיתי להדליק אותו והוא נדלק ונכבה באותו הרגע, חיכיתי דקה-2 דקות והדלקתי שוב, המחשב עלה הגיע לשולחן העבודה ואחרי שימוש של כמה דקות נכבה שוב פעם, עוד פעם אותו דבר הייתי צריך לחכות כמה דקות בשביל להפעיל את המחשב.. אני משתמש בלפטופ של HP מדגם TX 1000 עם מעבד AMD Turion 64 X2 1.6Ghz עם 2 ג'יגה ראם.. עכשיו נסיתי להתקין תוכנה לבדיקת טמפרטורה של המעבד ואני רואה שהמעבד עובד על 85-89 מעלות באופן קבוע.. אני רוצה לדעת אם זה קשור לטמפרטורת המעבד כי אני מרגיש שהמחשב תמיד רותח כזה אפילו איפה שהיד שלי נמצאת כשאני מקליד.. אני חייב לדעת מה הבעייה במחשב כי חבל לי עליו הוא באמת מחשב טוב ולא מאכז אותי אף פעם..
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני עוד בחיים שלי לא התסיתי באוברקלוק, וראיתי בסקר של האתר שהרבה כבר עשו אוברקלוק, והעניין הזה נורא מסקרן אותי, למרות שאני יודע שאני יכול לדפוק את המחשב שלי. יש לכם אולי איזו תוכנה/אתר בעברית שיעזור לי ללמוד קצת בעניין? יש לי מעבד אטלון אקס פי 1700 וכרטיס GF2 GTS 32MB (השאר למטה), ויש לי גם תוכנת EASY TUNE כזאת שעושים אוברקלוק פשוט, אני רק רוצה לדעת מה אני צריך לדעת וכמה אני יכול להגביר את המהירות... תודה
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
כיצד ניתן לעשות O\C לסומה G4TI4200SE 64MB? האם ניתן רק דרך הוינדוס, או גם דרך הביוס? פשוט, אני קונה מסימלפטק מחשב, וממש אין לי סיבה לשלם 500 ש"ח על וינדוס בשביל O\C. אמרו לי שניתן לעשות דרך ביוס, חוץ מזה שדרך וינדוס, אחרי פירמוט צריך מחדש :-/ עזרה?
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-