עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by idani1983,

שלום אני רוצה לעשות איזה OC קטן ל כרטיס שלי מתוצרת PNY גדי לראות להיכן אני יכול להגיע עימו. כרגע אני משתמש בתוכנה RIVA ואני מעלה בכל פעם את המהירות באיזה 5-7 MHZ גם ל CORE וגם לזיכרון. השאלה שלי היא האם מה שאני עושה זה בסדר<? ודבר שני איך אני יכול לבדוק את היציבות של העניין -כרגע אני בודק ב 3DMARK05 אבל במה עוד לבדוק את היציבות חוץ מזה איך אני יכול לבדוק מה הטמפ' שלו בזמן מאמץ מבלי להיכנס למשחק או משהו כזה - זה מאוד חשוב לי כי גם בסטוק הטמפ' של הכרטיס היא על 69-71 בזמן מאמץ אז דיברתי עם PNY ןהם אמרו לי שאין עם זה בעיה עד איזה 85 לא שאני רוצה להגיע לזה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  2. הינכם מוזמנים לשתף אותנו בביקורות וחידושים בתחום האוברקלוק והקירור. ההתמקדות היא כמובן באמצעי קירור (אוויר, מים, ואף אקסטרים), אך אין מניעה לפרסם ביקורות והשוואות בין רכיבי חומרה כאלה ואחרים. אם ההיענות תהיה רבה, נסכם את הנתונים בטבלאות(למשל טבלה המרכזת את יכולות לוחות האם באוברקלוק, לפי המידע שנאסף מהביקורות, וכן הלאה). --------------------------------------------------------------------------------------- השוואת גופי קירור: 10 גופי הקירור המובלים למערכות אינטל ו-AMD - לפי טמפרטורה ורמת הרעש. 13 גופי קירור למערכת Core i7 בביקורות. השוואה בין גופי קירור ספציפיים: Arctic Cooling Freezer Xtreme VS Arctic Cooling Freezer 7 Pro http://www.fudzilla.com/index.php?option=…

• 56 תגובות
    • 238.2k צפיות
  3. Started by UNDERDOG,

העליתי בהגדרות של הביוס את HTT ל235 בSEMPRON 2600 ועכשיו המחשב לא עולה מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  4. Started by OZIO,

כן, כן קיבלתי את הוולקנו 7+ בין ההיטסינקים הכי מבוקשים היום אם לא הכי, מראה מפלצתי, משקל מפלצתי והכי חשוב קירור מפלצתי! הנה הריוסטט: הנה ההיטסינק: הנה המאוורר: כל הברגים למיניהם (יש שם גם מדבקה יפה לאוסף ,ושקית עם מישחה טרמית די טובה דווקא 8) ) והנה הכוסון בשלמותו: כשאני על המצב הכי חלש בריוסטט: IDLE:51 LODA:55 כשאני על המצב הבינוני בריוסטט: IDLE:49 LODA:53 כשאני על המצב הכי גבוהה בריוסטט: IDLE:48 LODA:51 סה"כ מאד אהבתי אותו, רק חבל שבמצב הבינוני והגבוהה הוא ממש ממש ממש ממש רועש! :smoke: קניתי מפנדה, עלה 145 ש"ח כל התמונות שפורסמו כאן הם מכל מיני ביקורות, לא אני צילמתי!!!

5. אני לא מבין את התוצאות. סליחה על הבורות ???

6. הקדשתי מספר שעות לצפייה בסרטונים וקריאה של דברים באינטרנט על מערכות קירור מים, ועדיין יש לי הרבה חורים, כמו איך בודקים מה מתאים לך, מאיפה מזמינים (איפה הכי משתלם וכו'), ועוד מספר דברים שלא חשובים כרגע - כי לפני שמתחילים - מה שהכי חשוב לי לדעות זה העלות, כדי לראות אם זה בכלל רלוונטי. אני מתכוון לקנות: Gigabyte GA-H87-HD3 S1150 Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 NVIDIA Geforce MSI GTX760 OC 2G DDR5 Fractal Design Arc R2 Window Black Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan (במידה והספק חלש מידה לקירור מים [אני סתם זורק] אז לא תהיה בעיה להחליף, מאחר ושוב, עדיין לא הזמנתי כלום) לפני שאני נכנס לעיניינים הטכניים של איך וכו', הכי חשוב לי לברר כמה יעלה לי כל העסק, כי הבנ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by LLLLiran,

יש לי amd athlon xp 2800+ ואין לי שום oc ושאני נכנס לכל משחק אז המחשב נתקע ואני יודע שזה המעבד בשביל שהוא לא יתקע אני שם לו מאוור של הבית והוא לא נתקע אני רוצה לקנות מאוור למעבד ואני לא יודע איזה?

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  8. יש לי במארז מאוורר למעבד 7000B LED מאוורר על החלון ומקומות פנויים אחד למעלה מאחורה ואחד למטה מקדימה (שניהם 80 MM) הייתי רוצה עצות אילו מאווררים לקנות (עדיף עם לד כחול כי כל השאר כל עם לד כחול) ואיפה למקם .... (הצעות נוספות יתקבלו בברכה... תודה...

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  9. אהלן אני חושב לקנות עוד מאוורר 120מ"מ נוסף למארז שיעזור קצת לקירור הכרטיס מסך (gtx 570). רק אני מתלבט אם בכלל כדאי (יוריד לפחות ב-5 מעלות?) \ אם כן איפה למקם, על כונן הקשיחים או על הדלת צד? צרפתי תמונה של הסרולקציה במארז , בצהוב זה איפה שאפשר להתקין מאווררים נוספים לכ.מסך. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  10. אז כמו שהכותרת אומרת, שתי שאלות: א. יש לי מחשב אחד עם מעבד Pentium 3 &33 Mhz (סוקט) ואני רוצה שהוא יהיה מקורר פאסיבית. מה הסדר גודל שההיטסינק צריך להיות? איזה היטסינקים טובים וזולים יש לו? ב. מהם הטמפ' עבודה נורמליות (של IDLE וFULL LOAD) והמקסימליות? פשוט אין לי ניסיון רק איתם באוברקלוקינג...

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Fungus Funk,

בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי את המחשבב קניתי את המחשב במטרה ללמוד ולעשות עליו OC רציני ביותר ! אך אני לאדע לאיזה טווח ביצועים אני יכול להגיע ... אני יודע שזהו עניין של מזל ולכן רציתי לדעת מהו בכלל הטווח שאני יכול להגיע אליו, ומהן הטמפרטורות המומלצות לכל חלק .. זהו המפרט : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB + SUNBEAM TONIQ TOWER 120mm + MX1 ASUS P5B DELUXE SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 + ZALMAN VF900-CU LED + המשחה שלו כפי שניתן לראות המחשב דיי מיועד ל - OC וגם המארז מאוורר היטב ... ואני רוצה לדעת מה המקסימום שאני יכול להגיע [בגבול ההגיון כמובן] ומהו הטווח …

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  12. יש לי PII 667MHZ בדקתי בביוס והטמפ' של המעבד היא: 43C-45C ושל המערכת 33C פלוס מינוס. הטמפ' גבוהות מידי ? מה כדאי לעשות בנידון ?, שמתי לב שעל המאורר שעל ההיטסניק יש הרבה אבק, האם ניקיון שלו יעזור במשהו ? והאם טמפ' גבוהות יכולות לגרום למחשב לעבוד באיטיות ?

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  13. Started by ofir123,

בבקשה http://www.hitechmods.com/diagrams/fans/fans.shtml

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  14. רציתי לקנות את הזלמן הנ"ל לאחר שהמוכר המליץ לי עליו ואני התלהבתי ממנו שהוא גם שקט, גם לא יקר מידי וגם מקרר טוב. דיברתי עם המוכר עוד פעם ופתאום הוא אומר לי שהמאוורר לא מתאים ללוח כי יש איזה קבל שמפריע. נכנסתי בלי קשר לאתר ועל תאימות הלוח שלי למאורר כתוב: Clip must be cut off to avoid interference. על איזה קליפ הם מדברים והאם זה סיפור רציני? למישהו יצא להרכיב על לוח דומה? אם יש איזשהוא מאורר אחר גם כן בסביבות 160-170 שקט ועושה את העבודה טוב אני ישמח לשמוע.

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by s0d,

יש לי לוח אם ABIT ip35-e ואני רוצה לשים את המאוררים על 100% ולכן אני צריך abit EQ דרך speedfan אי אפשר וגם דרך הביוס לא.. השאלה שלי איפה אני יכול למצוא את האקולייזר הזה כי האתר של אביט לא עולה ואני לא מצליח למצוא בגוגל מישהו יכול לעזור לי ? תודה.

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  16. Started by stingeR-,

לחבר שלי יש : P4 2.4 @ 3.0 1.59V ASUS P4P800SE Micron DDR PC2700 @ 167MHZ Albatron GeForce 6600GT AGP Foxconn DIABOLIC המארז מקורר טוב ויש לו BLOWHOLE לתוך המעבד אבל משום מה עם האוברקלוק , המעבד עומד על 30-35מעלות במנוחה , ומקסימום 40-41 במאמץ , יכול להיות כזה דבר!? , זה קצת מוזר לי... , כי המחשב עובד בסדר גמור אין בעיות והוא עובד מהר מאוד , אבל זה מעלות קצת נמוכות מידי לטעמי עם קירור מקורי של אינטל נורט'ווד....

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  17. האם ה OCZ VENDETTA 2 הוא עדיין המשתלם ביותר מהרשימה פה ? http://tms.co.il/cat/107/sort:1

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  18. Started by טל משעלי,

שלום היום התקנתי מאוורר NH-C14 למעבד core i5 4690k התחלתי להריץ את תוכנת ה-prime95 ביחד עם real temp GT בלי OC רק לבדיקת יציבות... המעבד כרגע עובד על 3.9GHz האם טמפרטורה של 60 מעלות היא בסדר? ואם לא מה יכול להיות הבעיה? והאם ב-OC עכשיו של 4.4 הוא יהיה בסדר? -------------------------------------------------------------- עמוד 2 הודעה עדכנית לגבי OC 4.4GHZ עם 1.200V ו-70C מקסימלי.

• 20 תגובות
    • 13.3k צפיות
  19. Started by gggilad13,

אני קונה AMD 64 (3000 או 3200) וגם אני עדיין לא סגור על 939 או 754 איך הקרור שמגיע איתו? הוא מספיק טוב? (אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג) אז כדאי לקנות קירור יותר טוב או שהקירור שמגיע איתו מספיק?

• 7 תגובות
    • 530 צפיות
  20. סוף סוף אחרי חודש שלם סימתי: עשיתי חלון למעלה במארז צבעתי אותו למעלה בניתי מערכת שליטה למאוררים + LEDים LEDים בתוך המארז אני מאמין שעד הבוקר אני יסיים את הפינישים האחרונים לילה טוב לכולם!!!!!!!!!

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  21. Started by pc student,

חברה יש לי כרטיס מסך עם פי סי בי קטן כמו ל9200se וחשבתי האם הקירור לכרטיס מסך החדש של זלמן הזה שדומה לבלו אורב ענקי(אני משוגע על קירור בומבסתי)האם הוא יתאים לי?

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  22. איפה אפשר להשיג מאוורר 120ממ נשלט טמפרטורה 220V? אני צריך את זה למשהו ספציפי (לא מחשב) ודי חשוב שהוא יהיה HEAVY DUTY. מה שחשוב לי מאוד זה שהוא יהיה שקט בסל"ד נמוך אבל שבסל"ד גבוה הוא יהיה אפקטיבי (כמה שיותר אוויר). אם אי אפשר למצוא כזה 220V יש 12V שעומד בדרישות? תודה.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  23. ברשותי מעבד פנטיום 3 600 מה"ז, עם לוח אם - SHUTTLE AV61 רכשתי הרדיסק 60GB, וזיכרון PC133 512MB, עכשיו אני מעוניין להמהיר את המעבד לגבול היכולת תוך שמירה על יציבות מקסימלית מאחר ואני צריך את המחשב לדחיסת סאונד, בבקשה אל תציעו לי לזרוק תמעבד או לשכוח מזה כי את זה כבר ניסיתי לכמה מהירות אני מסוגל להגיע עם המעבד וקירור נכון ומקסימלי? (מחיר הקירור לא מהווה בעייה, אין צורך בקירור מים ) האם יש צורך ב SLK-600 או SLK-800, או שמא זה מוגזם מידי? לסיכום, לאיזה מהירות יציבה אני אגיע? ועם איזה קירור? תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by Arik.G,

עכשיו בחורף היד קופאת לגמרי על העכבר..........אז חשבתי שאולי אפשרי איך שהוא לחמם את העכבר שיהיה נעים. יש לי רעיון בעיקרון איך לעשות את זה. אפשר להצמיד לצד הפנימי של העכבר סליל ולחשב מה צריך להיות הזרם דרכו שיחמם אותו לטמפרטורה מסויימת(זה כבר עניין אחר לחשוב עליו) האם למישהו ידוע שדבר כזה נעשה או יש רעיון איך לעשות??? :

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by nehmia,

איך מתקינים את זה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/popup_image.php?pID=2512ℑ=0 איך זה עובד ואם זה כדאי.?

• 2 תגובות
    • 476 צפיות

דיונים חדשים בפורומים