עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by netanel38121,

הגעתי לOC בתוכנה RivaTuner לתוצאה ב Core Clock 625 וב Memory Clock 850 רציתי לדעת מה המקסימום שמומלץ ל OC בכרטיס כזה ? הרגשתי שיפור אבל אני רוצה עוד.

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by shlomibandit,

המארז שלי התחיל להרעיש מאוד בזמן האחרון .. בדקתי את זה ואחד מהמאוורים שלי במארז נדפק הוא ממש מרעיש , עם זה אני חושב שהסירקוליציה של המארז שלי היא לא משהו , ושאני עם המארז סגור הרחיבים מגיעים לטמפרטורות דיי גבוהות , עם בי טי במאמץ הגיע לי ל 50+- המעבד וגם כן הלוח על איזה 50 ומה שהכי הפריע לי זה הכרטיס מסך שהגיע ל 80 + מעלות , לכן נאלצתי לפתוח את המארז להשאיר אותו פתוח עד שאני יחליף את המאוורים וכך הוא מגיע לי גג למעבד 40 במאמץ , ו 75 בכרטיס במאמץ.. אני רוצה להחליף קירור לכרטיס מסך למשהו טוב שיהיה טוב לי גם לאו סי ,כי הטמפרטורה של הכרטיס קצת גבוה , וגם כן נתקע לי כמה פעמים משחקים כבדים אני חושב שזה בגלל הטמפרטורה .. זה הגיוני? וגם להחליף את אחד ההמאוורירים של המארז שהוא מרע…

• 13 תגובות
    • 685 צפיות
  3. Started by Blue Angel,

האם יכול לקרות משהו לשאר המחשב שלי אם אני אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי?

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  4. אני מתכוון לקנות 2 מאווררים של 80 מ'מ ושניים של 120 ממ'... יש לי מאוורר 80 מוציא מקדימה ומאוורר למעבד ומאוורר מוציא לספק (המאוורר מקדימה סתום בפלסטיק, שמו אותו רק בשביל היופי [יש מסביבו 3 לייזר-לדים]) אתם יכולים לתת לי עצות איפה למקם אותם? תודה.

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by shlominavi,

שלום..עשיתי בדיקה וזה המפרט: מעבד: E8500 O.C 3800MHZ לוח: DFI LANPARTY DK X48 כ.מ: CLUB 3D 4870 זכרון: 4GB 1000MHZ CL5 התוצאה שקיבלתי..ברזולוצ יה רגילה (1024X1280) היא בסדר למחשב הזה? 14432

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  6. אז הנה כמה תמונות של המחשב שלי והחוטים בו... אני אודה לכם מאוד אם תצביעו לי על הליקוים בחיוט ובמיקום המאווררים

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  7. העלתי את ה FSB של המחשב דרך הביוס ב5 עכשיו : 2512@2400 הבנתי שצריך לעשות כל מיני דברים תודה ...

• 11 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by JBKG,

היי, יש לי מחשב דיי ישן. AMD Athlon 64 3000 K8NF-9 1GB DDR 400 הגעתי עם המעבד לFSB 240 מכפלה 9 מעבר לזה, המחשב לא עובר פוסט (פוסט? אני לא מבין בזה כל כך הרבה). עד איפה לדעתכם אני יכול להמשיך מכאן? האם עליי לכבות אופציות בביוס כדי להמשיך? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  9. אךךךךךך יוו אני מת אזה מחשב סוס לא האמנתי שיהיה ככה....הוא מקודד לי סרטים ל-DVD תוך 40 דקות לעומת מחשבתי 2.8 3.0 אחרים שמקודדים תוך שעה ו-40 ככה שזה משהו טוב... הקירור ביג טייפון משהו עצבני חשבתי שזה משהו קטן...זה פאקינג מפלצתי (: הנה תמונה מ-CPUz אמממ ה-Volt כל הזמן משתנה...אין לי מושג למה \: ואממ....אם יש לכם תוכנה שתראה לי את המעלות של הכרטיס מסך כי אני מת לדעת האם באמת הסליינסר עובד טוב (: אז על איזה אוברקלוק אתם ממליצים? זאת תהיה הפעם הראשונה שלי (: ואני מת לעשות משהו שיהיה טוב...וקל כי אני מתחיל...תודה...

10. Started by rtr,

ליפני שעה סימתי להתקין את הAccelero ההרכבה היתה קלה מאוד דווקה... קודם כל אני יכול להגיד שהוא פשוט כל כך שקט שזה מדהים.. מעלות: מקורי- מנוחה 54 מאמץ 78 . Accelero X1 - מנוחה 44 מאמץ 59 !!

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by סולל הדרך,

אומנם הOC שלי לא רציני אבל אני משתמש בבקר של TERMALTAKE HARDCANO 13 עיקר הרעש מגיע מהמאוורר של הNB המאוורר עובד על 5000 RPM וזאת בניגוד לשאר המאווררים שנשלטים ע"י הבקר ועובדים במהירויות נמוכות 1300-2500 RPM בהתאם לנדרש למשהו יש רעיון למאוורר שקט לNB (אבל יעיל!) תודה אבי

• 10 תגובות
    • 685 צפיות
  12. שלום , יש לי תכרטיס מסך ATI Shappire X1950 Pro 512MB PCI-Express אני מגיע לטמפרטורות של 81 במאמץ ובמנוחה אני עומד על 53-50 ככה לפעמים גם 55 זה בסדר?? או שמשהו לא טוב אצלי???? גם המאבד שלי E6600 עומד על 54 בערך... ראיתי בדיונים אחרים שנותנים מידע מורחב מאיזה תוכנה על הכרטיס מסך , אבל אין לי מושג איך עושים את זה , אז אם צריך להביא את המידע הזה תיתנו לי לינק לתוכנה ואני יפרסם...

• 10 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by pc student,

חברה יש לי לוח אם של גיגהבייט והמכפלה על 12.5 האם אני יכול לעלות אותה?תוך כדי זה שיש לי קירור פסיבי מקורר עם פאן קארד על הכרטיס מסך וקירור פסיבי על הגשר הצפוני

• 13 תגובות
    • 685 צפיות
  14. Started by matsmets,

אשמח לקבל עזרה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  15. שלום אנשים,קניתי את הגוף קירור הזה,הוא מגיע עם משחה מרוחה במקום ומוכנה,קניתי גם ARCTIC SILVEQ 5? אז רציתי לדעת אם כדאי לנקות המשחה ולשים את הסילבר 5. ובנוסף איך לעשות את זה בלי לפגוע בגוף קירור. תודה אנשים!

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  16. חבר שלי עשה OC לכרטיס שלו Radeon X300 בעזרת ATI Tray Tools. לאחר התהליך הכרטיס מזוהה כ-SERIES 550 או כ-X300. תמונת מצב: http://img163.imageshack.us/img163/4403/untitled3cc1.jpg מה זה אומר מבחינת ביצועים? ה-OC הצליח? למה רשום SERIES 550 או X300? תודה מראש.

17. שלום לכולם, מקווה שזאת שאלה לפורום הזה, אם לא איתכם הסליחה. קניתי מחשב חדש עם מעבד e6600 קירור רגיל של sunbeam למעבד. מארז p150 , לוח אם ab9 pro מערכת הפעלה vista . יש תוכנה מצורפת ללוח אם בשם Guru , כשהפעלתי את התוכנה היא הראתה טמפ' עבודה (במצב מנוחה של המחשב) של 41 מעלות ל - cpu . 35 מעלות כללי וסימנה את המצב באדום עם הערת warning . האם יש בעיה עם הטמפ ? מה אמורה לדעתכם להיות הטמפ' במצב כזה עם מערכת כזאת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  18. היי, יש לי 2 כרטיסי זכרון : G Skill F2-6400CL5-1GBNQ והייתי מעוניין לעשות להם אוברקלוק. אין לי כמעט שום ניסיון באוברקלוק, לכן אני מבקש את העזרה שלכם בנושא. כל מידע שתצטרכו לדעת על המחשב שלי, תרשמו ואני אכתוב לכם. מעוניין בעזרה בעיקר מאנשים שעשו הרבה אוברקלוקינג לזכרון שלהם, או לאנשים שעשו בעבר אוברקלוקינג לזכרון מהסוג הזה. תודה רבה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by nimrodim,

שאלה מהירה. ל STRESS TESTING של 4 הליבות בבת אחת ORTHOS או PRIME 95? ואיזה וורסיה עדיפה לשימוש?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by GGuyZ,

היי לכולם. ברשותי מעבד 805(533 FSB). ביצעתי אובר קלוק על המעבד והגעתי ל3.6 ג'יגה. כלומר הFSB עלה ל180. הבעייה שלי היא כזאת: ברשותי 1 ג'יגה של זכרון קינגסטון DDR2 שאמור לרוץ במהירות 667MHZ. באופן מאוד מוזר כשאני משתמש במחלק של כפול 4 בזכרון(המחלק הסטנדרטי) אני לא מצליח להגיע אפילו ל166FSB, שאלו למעשה קובעים את הזכרון ב667MHZ. כלומר, הזכרון לא מוכן לעבוד במהירות סטוק. כשאני משנה את המחלק לכפול 2 או מקסימום כפול 2.66(יותר מזה פשוט לא עובד), אז אני יכול להעלות את הFSB עוד הרבה והנה כעת אני יושב על 180. איך בדיוק זה מסתדר? האם הזכרון דפוק? האם יש לי עילה לבוא בטענות לקינגסטון? לא ביקשתי שהזכרונות יעבדו במהירות גבוהה מהרגיל. אבל אפילו ל667 שהיא המהירות סטוק הם לא מגיעים. יש משה…

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  21. הכרטיס מסך שברשותי הוא leadtec geforce 8800GTS 320MB האוברקלוק עכשיו הוא 513\1600@650\2100 ומה אני רוצה זה ממש לסחוט את כל המיץ מהכרטיס ורציתי לשאול: 1)איך אני פותח צינורות עיבוד בכרטיס מה הסיכונים והאם כדאי 2)באייזה מקרה אני צריך לצרוב ביוס ערוך והאם כדאי 3)רציתי לדעת אם מישהו כבר עשה פה וולט מוד רק כדיי להבין את הפעולה של קיצור רגל בקר המתח ולמה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by TYCOONMAN,

לאחר שקניתי את הקירור הזה והרכבתי אותו על הכרטיס שלי gf 4 ti 4200 גיליתי שיש בעיה גדולה. הגוף קירור לא כיסה את הליבה לחלוטין ( הליבה של הgf 4 היא ליבה די גדולה) ויש פינה קטנה שלא נמצאת תחת הגוף קירור. הפיזור אוויר של הקירור מסריח כי זה מעיף את האוויר לכיוון המכניס אוויר וליכוון דלת המארז במקום להעיף הכל לצד האחורי של המחשב. בנוסף לזה הזכרונות שלי הם מלבניים והקירור של הזלמן הוא מרובע ככה שזה לא מכסה לחלוטין את הזיכרון. ונוסיף לזה שהוא קצת עקום ( לא יודע, זה פשוט לא ישר למרות שהוא בא במגע מלא עם הליבה) וקיבלנו עצבים! עם הקירור סטוק עשיתי 570 בזיכרון ו270 בליבה. עכשיו ששמתי את הזלמן הצלחתי להגיע ל 325 בליבה אבל את הזכרונות לא הצלחתי...יש איזה דפקט מוזר שאני לא מצליח להעלות …

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by AtR,

ממצב אנשים? יש לי מחשב ישן עם מעבד הנ"ל... ואני לא מוצא ת'אפשרות שלו בביוס לעשות לו אוברקלוק אני לא בטוח שאי-אפשר לעשות לו ולכן אני שואל אתכם איפה ניתן למצוא ת'אפרות לעושות לו... תודה מראש ATR

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by shloosh,

עד כמה אני יכול להגיע עם 9700 פרו של גיגהבייט? ואיזה שיפור זה יביא לי.?

25. Started by ceyal,

בוקר טוב לכולם כזכור - אתמול ביצעתי OC למחשב שלי (לוח ASUS P4T533 RDRAM) והנה התוצאות: העליתי את מהירות ה FSB מ 133 ל 150 בתור נסיון ראשון.(אולי קפיצה גדולה מידי אבל לא היתה לי סבלנות : ) התוצאות היו - מעבד 2.4 שהפך ל 2.7 מה שטוב בלוח הזה הוא שאפשר לנעול את מהירות ה AGP שלא תעלה יחד עם הלוח - וזה מה שבאמת עשיתי - כדי למנוע בעיות תצוגה. 3 דברים שכדאי לציין כרגע. 1. תודות למארז מאוורר וגדול (ANTEC ) - המעבד נשאר בטמפרטורה של 35 מעלות בערך במנוחה ו 48-9 במאמץ גדול (משחק GTA VICE CITY במשך חצי שעה) אז נראה לי שכאן זה בסדר.חוץ מזה מהירות המאורר של המעבד היא באיזור ה 5000 סל"ד כך ששם אין מה לשפר נראה לי 2. בבדיקות ביצועים שנעשו ב SANDRA 2003 - ביצועים כוללים משתווים ל P…

• 7 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.