עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. קירור אוויר בלבד, לא משנה כמה הוא עולה. ביצועי אוברקלוק לא כל כך משנים - העיקר שיהיה שקט. תודה.

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by eliXir,

ברצוני לדעת איך ועם איזה צבעים אני צריך להשתמש בכדי להעתיק ציור שאמא שלי ציירה על נייר פרגמנט שקוף למארז. הציור הוא קצת מורכב (סגנון יפני, דרקון), לא באפשרותי לצלם את התמונה כרגע אך בטוח שהבנתם למה אני מתכוון. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by Y.k,

שלום רציתי לדעת האם יש אופציה לעשות OC לזיכרונות עצמם ע"י העלת מתח שינוי תזמונים וכולי .. אני כמעט בטוח שכן פשוט קראתי כמה דברים שבלבלו אותי .. אמרו לי שעדיף לי לקחת על ההתחלה זיכרונות 500 MHZ ולעשות OC ככה שהלוח יתמוך בהם .. אבל אני לא יכול פשוט לקנות זכרונות 400 ואז לעשות להם OC שיגיעו ל 500 ?

• 11 תגובות
    • 723 צפיות
  4. אוקיי, ה-Volcano 9 מת :< לקחתי את המחשב לחנות שתמיד אני לוקח את המחשב אליהם, בהתחלה הוא שם לי Aero Cool, שכחתי את הדגם המדוייק, משהו 101, אבל שכחתי מה רשום לפני ה-101 לא התאים למעבד שלי... באמת שאני לא יודע איך.. זה אמור להתאים לסוקט שלי :< אז הוא שם לי Fortis A93, אמרתי לו שאישית אני לא מכיר אבל הוא אמר לי שזה טוב, אז הוא שם לי. המעבד שלי הוא-AMD Athlon XP 2000+, אל תשכחו שהוא מתחמם מהר, והליבה Palomino אז בכלל... הטמפ' הן לוח אם-39, מעבד-47-50 במנוחה. לא בדקתי עדיין את הטמפ' בפעולה, אבל המאוורר שקט אחושרמוטה, אני בכלל לא מרגיש שהמחשב דלוק D= עכשיו הבעיה היא, שהטמפ' גבוהות מדי :< עם הוולקנו 9 היה לי טמפ' של ה-CPU 43 ככה, אבל של הלוח אם יותר :ם אני יכול …

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  5. שלום, הזמנתי לוח אם DX58SO של אינטר ומעבד i7 920. אני מתכוון להרכיב מחשב עם הנ"ל ובנוסף 2 דיסקים קשיחים וכונן DVD. כרטיס המסך יהיה 9800GT. מה שיש לי הוא מרז של NEC בו יש לי מאוורר פולט אחד מאחורה(לא זה של הספק) ומאוורר שואב אחד מקדימה בחלק התחתון. שניהם 12 ס"מ. בצד המארז יש 2 פתחים ללא מאוורר. על המעבד יהיה המאוורר הסטנדרטי שאינטל נותנת. אין לי שום כוונה להמהיר בשלב זה. אני רוצה להימנע מרכישת מארז/ספק חדש. האם הנ"ל יספיק לי בכל הקשור לקירור נאות של המערכת? :-\

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  6. עשיתי אוברקלוק של 20% למעבד בלי שום בעיות התחממות או יציבות אבל אח"כ כשאני בודק באוורסט המהירות משתנה בין פי 13 [לא נגעתי במכפלה בכלל] לבין פי6 אם צריך עוד מידע תגידו

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  7. הזמנתי מחשב חדש עם מעבד E8400 וביקשתי Arctic cooling alpine 7 pro ומתחברר שרשמו לי גרסה רגילה שמתאימה ליותר לוחות אם (שעולה גם דולר יותר משום מה) האם ההבדל קריטי בשביל שאעשה מאמצים לשנות את ההזמנה? תודה למגיבים

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  8. שלום!אני חדש פה אז תסלחו לי אם אני שואל שאלות של בור כששום משחק עובד , המאוררים סבבה לא מרעישים כשאני נכנס למשחקים ...הם מתחילים להרעיש... בדקתי ומצאתי שהרועש היחיד הוא זה של המעבד מישו יוכל להסביר לי למה זה ככה ומה אפשר לעשות ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by Little_Nigger,

יש לי לוח אם asrock P4i65G מעבד 3GHz.... כל שינוי כל שהוא בביוס והמחשב לא עולה... משנה את ההגדרות של הבאס למנואל במקום אוטומטי גם אם שניהם על אותה מהירות (200 FSB) המחשב לא עולה.. רק אם אני מחזיר את ההגדרות לdefult אז המחשב עולה... אם לא לא משנה מה המחשב לא עולה.... יש משהו שאני מפספס?? אולי יש נעילת לוח או משהו דומה כי כל דבר אחר שאני עושה כמו להוריד מחלקים ולהעלות ל201 FSB זה לא נותן לי!!... מה לעשות.??? יש לי קירור מעולה!.. SAMURAI Scythe ככה שזה לא בעיה של חימום.....

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by ofeky1,

האם אפשר לקנות קליפסים של הקירור נינג'ה פלוס לסוקט LGA775 של אינטל? אני מעוניין רק בקליפס הזה בלי הקירור עצמו תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by leebanami,

שלום יש לי תלוח EP31-DS3L של GA [ כל המפרט מצד ימין..] עכשיו יש לי בעיה איתו הוא לא עובר ת 340FSB ולא ניראה לי שהלוח מגביל ב 340FSB אפילו עם אני מעלה עוד FSB1 הביוס מיתאפס.. אני צריך שתגידו לי בכמה FSB הלוח מגביל..

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by Kukishin,

קיבלתי איתו באריזה מאוורר די גדול עם צלעות גם גדולות. האם זהו מאוורר טוב? או שמא כדי לקנות משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by guylederer0,

לא ידעתי אם זה מתאים לפה או לפורום מעבדים אבל בחרתי פה ... יש לי Q6600 ללא OC 2.4 ובדקתי בתוכנה CoreTamp ורציתי לשאול איזה טמפרטורה צריכים להיות הליבות ( או איך שלא קוראים לזה ) והאם הטמפרטורות האלו http://www.fastup.co.il/v.php?file=2769010.bmp נורמליות המעבד לא היה בעומס כל כך ... רק כמה תוכנות ואייסיקיו ... מישום מה הטמפרטורה של הליבה הראשונה תמיד יותר גדולה מהאחרות ואף אחת לא מתקרבת אליה וכולם לא ממש שוות זה גם נורמלי ? יש לי קירור של טרמוטייק Blue Orb 2 Silent ורציתי לדעת האם אני יוכל להמהיר תמעבד ל 3 או + ? יש למישהו רעיונות ? מפרט שלי Q6600 P43-DS3L CORSAIR 550W OCZ 4GB 800mhz HD4870

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by shlomid,

שיפצתי קצת את ההרד קנו 2 ששכב לי במגירה והתקנתי אותו. חישן אחד מתחת למעבד חיישן שני לליבה של כרטיס המסך הבעיה היא כאן: הקריאה של ההארד קנו2 עבור המעבד היא 45 מעלות בעוד שהקריאה של MBM5 עומדת על 38 מעלות? אז למי להאמין ולמה נוצרה שגיאה כזו? תודה

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by Shane McMahon,

שלום,אני מתלבט בין שני גופי קירור , אחד של AC פריזר 7 פרו,(http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4399) ובין ZALMAN CNPS 7700 Cu (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2595) הפריזר עולה 160 , והזלמן 270. יש לי סוקט 775 פנטיום D 820,אני לא עושה שום אוברקלוק,הסיבה היחידה היא שהמעבד מתחמם מאוד,והמאוורר זז על 900-1100 PRM,רק כאשר הוא מגיע ל-70 מעלות הוא עובד על 4000,וכאשר הוא על 65 הוא ממשיך לעבוד ב-900-1100. מה יותר מומלץ !?

• 11 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by liortaib,

שלום אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד q9450 ולשים קירור.... עכשיו חשבתי על ה v1 של tt מה אתם אומרים עליו? יש לי כמה שאלות לגביו 1.האם הוא שקט(אפשר להיתפשר טיפה אבל שאני יצליח לישון בלילה) 2.האם הוא מקרר טוב? 3.האם אפשר להרכיב אותו כך שהוא יזרוק אויר למעלה או אחורה למאוררים שמוציאים אויר במארז cm 690 ואני לא מתכוון oc ואני עדיין רוצה קירור טוב....

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  17. Started by Idanp,

הרגע קיבלתי את הX800XL של גיגה בייט והוא גרוע בOC הShappire שהיה לי היה עושה הרבה יותר עכשיו אם אני צורב ביוס של HIS יש מצב שאני אצליח לעשות OC יותר גדול? ומה הסיכון זה יכול ליגרום לנזק בלתי הפיך?

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by carock,

איך המאוורר הזה..? הוא שקט..? הוא מקרר בצורה טובה הוא שהוא לא משהו מקרר.?

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by KEY-Tech,

יש לי מעבד XP1700 ולוח אם של Gigabyte דגם GA-7VTXE. הייתי רוצה לבצע אוברקלוקינג למעבד ע"י שינוי המכפלה של השעון, בנוסף לשינוי בתדר ה bus. אם מישהו יודע אם ניתן לבצע זאת בלוח אם הזה אז אני אשמח לדעת איך? אני יודע שניתן לבצע את זה בדגם GA-7VTXH אבל לצערי אין לי אותו :-\

20. Started by yosisharaby,

שלום לכולם יש לי בעיה שאני לא יודע מה לעשות המחשב שלי די ישן יחסית ושאני משחק משחקים או שאני קצת מעמיס עליו הוא נכבה שאני שם מאוורר של הקיץ כזה אז אני יכול לשחק חופשי והוא לא נכבה בעיה בקירור?

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  21. לא כל כך הבנתי איך אני משנה את זה בRIVA ומה ההבדל בטמפ' מ35% ל50% או אפילו ל75%? הטמפ' כרגע 45 לסלוט 1 ו46 לסלוט 2 (SLI 9600GT) את ה35% ראיתי בGPU-Z תודה!

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by Answer3,

שלום, אחרי שהבנתי שאני לא יכול לעשות כלום בקשר לטמפרוטורה המעבד שלי (שהיא 57 צלזיוס במנוחה ...) הגעתי למסקנה שאני צריך לרכוש גוף קירור חדש. אני ממש ממש לא מבין בדברים האלה ולכן אני שואל את עצתכם כאן ... אני מחפש גוף קירור נורמלי וטובי למעבד עד 300 ש"ח - אני לא מחפש מזגן להכניס לתוך המארז שלי אבל אחד כזה שיוכל להוריד את הטמפרתורה של המעבד שלי ל43-44. אם יש גוף קירור טוב מאד ב150 זה בסדר גמור, זה לא חייב להיות 300. ה300 זה גבול עליון. המעבד שלי זה Core 2 Due E6400, אם זה נחוץ. מקווה לעזרה, תודה.

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  23. אני מתעתד לקנות את הלוח הבא: P5E64 WS Evolution את המעבד הבא: Intel C2Q Q9450 2.66GHZ ואת הזכרונות הבאים: OCZ DDR3 PC3-14400 Platinum Edition האם אוכל תאורטית להגיע לFSB450MHZ כך שכל השלושה יעבדו ביחס של 1:1?(לוח וזכרונות על 1800Mhz ומעבד על 3600Mhz) יש פוטנציאל סביר?

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  24. אני קונה מחשב חדש ואני כנראה הולך לעשות בו OC, רציתי לדעת אם הרכיבים שבחרתי באמת מאפשרים OC טוב(אני בעיקר שואל על התאימות של הקירור למארז): המעבד: Intel E2180 הקירור: Sunbeam Tuniq Tower 120mm המארז: NZXT hush

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  25. אני עורך וידאו, יש לי מערכות וידאו חזקות עם קירור רב במשרד. בבית, בחדר שינה שלי יש מערכת וידאו נוספת, שעובדת תמיד, גם בלילה. במערכת ישנם מאוורים: 1 למעבד (מקורי אינטל 4) 2 של 120 מ"מ. 2 של 80, שאחד מהם כבר קבוע במארז ונשלט ע"י כפתור קטן. אולי בעתיק נוסיף עוד אחד 80. אגב המחשב פנטיום 820, לוח אסוס P5WD2 PREMIUM, ספק אנרמקס חזק (שמשום מה לא מצליח לשלוט בו מהכפתור מאחורה), 7 הארד דיסקים. זה עיקר החום... אף פעם לא חשבתי לכיוון של בקר, אבל עכשיו נכנס לי ג'וק לנסות משהו כזה. איזה בקר מומלץ? אני לא מחפש יופי,לא תאורה- אחד שיהיה טוב, שיעשה את העבודה כמו שצריך, ולא יותר מידי כסף. יש לי דלת שסוגרת את ה"סלוטים" ,ז אני צריך משהו ללא כפתורים בולטים מידי. מה דעתכם על אלו? http://www.lo…

• 3 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים