עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by JBKG,

היי, יש לי מחשב דיי ישן. AMD Athlon 64 3000 K8NF-9 1GB DDR 400 הגעתי עם המעבד לFSB 240 מכפלה 9 מעבר לזה, המחשב לא עובר פוסט (פוסט? אני לא מבין בזה כל כך הרבה). עד איפה לדעתכם אני יכול להמשיך מכאן? האם עליי לכבות אופציות בביוס כדי להמשיך? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  2. הצלחתי להגיע איתו ל 2.9 ויצב משהו לא נתן לי בעבר המעבד בחניקה וממש בחניקה הגיעה לטפמ של 65 אם להוריד את ה oc? ה cpu היה ב 100% שימוש במשך של 5 דקות

• 13 תגובות
    • 692 צפיות
  3. חבר שלי עשה OC לכרטיס שלו Radeon X300 בעזרת ATI Tray Tools. לאחר התהליך הכרטיס מזוהה כ-SERIES 550 או כ-X300. תמונת מצב: http://img163.imageshack.us/img163/4403/untitled3cc1.jpg מה זה אומר מבחינת ביצועים? ה-OC הצליח? למה רשום SERIES 550 או X300? תודה מראש.

4. Started by baraksol1,

שלום יש לי את הכרטיס "החמים" עם קירור סטוק שלא מספק את הסחורה לכן אני מחפש קירור יעיל ושקט עד כמה שאפשר תקציב 250 שקל גמיש. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  5. מה לדעתכם עדיף? אני מניח שה1700 בOC טוב עדיף כי הוא עוקף את ה1800 מגה הרץ של הaxp2400. אבל בכל זאת - לדעתכם. מפרט המחשב : Epox ep 8rda+ 512 ddr mushkin cas2.5 ( :'( ) 3r system case whit side dor fan (SF2) - מקורר טוב. Radeon 9700 pro O_o אני לא בטוח אם אני צריך לשים את ההודעה פה או ב"מעבדים זכרונות ולוחות אם" - אנא להעביר אם צריך.

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by manticore,

רכשתי לפני מספר חודשים את המעבד והקירור הנ"ל בשביל OC התפנתי לזה רק עכשיו ושמתי לב שהטמפרטורות בסטוק גבוהות 36 ב IDLE עם CORE TEMP מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 692 צפיות
  7. ראה מפרט מחשב: CPU: Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz 1333FSB 4MB MB: Intel Buffalo Creek DG33BU Chasis: HEC Compucase 6A19 Chasis Colling: 120mm Rear , 120mm Front PS: HEC-300AR-TF Memory: Kingston 1 GB DDR2-667 DDR2 5-5-5-15 X 2 Graphic Card: Gigabyte 8600GT 256MB DDR3 HDD's: Maxtor 80 GB, SATA WD 250GB, SATA WD 500GB External USB Optical Drives: DVD-RW X16 DV-W516E - TEAC LG GCE-8525B 52x32x52 CD-RW IDE Drive Screen: BenQ FP767 17" LCD Speakers: Creative Inspire 2500 ------------------------------------------------------------- ראה תמונה מצורפת. הטמפרטורות נכונות למצב IDLE

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by Elijah Baley,

אני בדרך לרכישה בtms ופתאום אני רואה שאין אפשרות לבחור את הקירור הזה שמיועד ל E8400 שאני קונה. איזה קירור שמוצע שם אפשר לקנות שהוא בערך באותה איכות קירור? תודה

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by eladh16,

שלום לכולם. גלשתי באתר I-Hacked, ומצאתי את זה - http://www.i-hacked.com/content/view/74/42/ יש לי את הכרטיס nvidia 6800gt. אבל לא הבנתי מה בדיוק מדובר שם. מה בדיוק העניין שם, לצרוב bios מעודכן לכרטיס שישפר את ביצועיו במשחקים? ואם כדי לי לעשות את זה, זה מסוכן? תודה רבה ושבת שלום!

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by dor31,

יש לי שאלה אל כל חברי בפורום יש לי ספק 300W GENERIC ואני מתכנן לקנות מארז חדש (אפשר לראות שאלה בקשר לאעיזה מארז בפורום מפרטים תחת הכותרת בחירת מארז) ואני מתכנן לחבר לספק הערך 5 מאווררים של המארז ועוד הVOLCANO 7? והטייגר 1 שמקרר את הצ'פ סט ואת המאוורר של טרמל טייק לגי פורס 4 ורציתי לדעת עם להשאר עם עם הספק הזה או לקנות אנטק טרו פאואר 430 וואט. תודה ואבקשכם גם סיבה עם אתם ממליצים להחליף ספק.

11. Started by bennnn,

שלום יש לי 6800 גי טי עם MV5 קירור עליו........והיום תחתי את ה 4 ברגים כדי לנקות את המאוורר הזה.....והחזרתי וכנראה אולי המשחה הטרמית קצת יצאה כי הרגשתי בידיים שלי אותה ועכשיו במקום שיהיה שיפור הכרטיס במנוחה על 68 מעלות ולפניי כן הוא היה 52-55 שאלתי האם אני צריך להוסיף משחה טרמית? ואם כן אז פשוט לעבור על איפה שיש לבן בכרטיס ? ואיפםה קונים וכמה עולה תודה.

• 14 תגובות
    • 691 צפיות
  12. שלום, אני מרכיב שני מחשבים השבוע ללקוחות פרטיים שביקשו קירור אמין ואיכותי למעבד. כברירת מחדל תמיד קופץ לי לראש הפריזר 7 פרו מהנסיון האישי שלי שעושה עבודה מדהימה למחיר המצחיק שלו. אז הזמנתי חלקים מנועה מחשבים, להם כרגע חסר הפריזר. המליצו לי בחום על SCYTHE Reeven. הוא מאוד דומה לפריזר ואני יודע שSCYTHE חברה איכותית עם הקירורים היותר רציניים שלהם... מישהו מכיר את הריבן? הוא נראה מאוד דומה לפריזר... סתם שאלה בשביל להיות שקט שמדובר פה במוצר איכותי.

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by wrecker,

כמו שאתם יכולים לראות במפרט אני האצתי את המחשב מ2.33 ל 3.50 GHZ יציב בלי בעיות זכרונות גם מ800 ל 1000 יציבים לחלוטין. החלפתי כרטיס מסך ומאז אני לא מצליח להאיץ שוב למהירויות האלה .. כרגע עובד בסדר על 2.8 GHZ הכרטיס שהחלפתי מ8800GT ל 9600GT (סיפור ארוך) רציתי לדעת אם זה יכול להיות מתח? ספק כח? יכול להיות ש9600GT צורך יותר מתח? או שיש הקשר בין הדברים והכרטיס מסך כן יכול להגביל בדברים כאלה? יש לי ספק 400W שבא עם המארז EZCOOL תודה לכל העונים!

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by a-gold,

מה אתם אומרים על המאוורר הזה?כדאי לקנות אותו? ואני גם צריך לדעת אם הוא שקט? אז אם מישהו יודע אשמח לתגובות. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_166&products_id=2514

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by nim901,

קראתי באינטרנט שעל הפלטה שמתחברת ללוח יש דבק שמדביק אותה (או משהו) אז, אם אני נניח מחליף לוח או משהו עוד כמה חודשים והדבק כבר לא יהיה דביק, מה עושים?

• 12 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by nestt8,

יש לי מחשב עם מעבד intel i5 2400. אני רוצה להחליף לקירור טוב שיקרר ויהיה טוב ל-OC מקסימום 200 שקל.

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  17. השאלה בכותרת תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by yoavyoavyoav,

היי , ניסיתי לעשות בזמן האחרון OC למעבד שלי - אבל זה לא ממש מצליח. :s05: הכי הרבה שהצלחתי לעלות אותו זה ל ~2300 וזה עוד עם תוספת מתח.. הכי הרבה שהצלחתי להגיע עליו נראה לי היה 2330 או משהו כזה עם מתח של 1.55 שזה הכי הרבה שהלוח שלי נותן.. (למה לא לקחתי DFI :\ ) המעבד עם קירור סטוק ובלי OC הוא יושב על 34 ב IDLE ו 44 ב LOAD. אין לי בעייה להחליף קירור אבל לא נראה לי שבינתיים זה הדבר שמונע ממני לעשות OC למעבד. בביוס גם שמתי "נעילה" על ה PCI ל 33mhz ול PCIE ל 100 ככה שזה לא ישתנה עם המעבד. יש לי זיכרון ג'נרי פשוט כזה - אז חשבתי שזה הגורם המגביל אז ניסיתי להוריד את המהירות שלו ל 333 אבל זה לא ממש עזר :\ וגם הורדתי את ה HT מ 5 ל 3. מה אפשר לעשות ? ראיתי מלא שהצליחו להוציא מהמעבד…

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by igal_nazar,

שלום רב, יש ברשותי כרטיס מסך מדגם 6600 GT של GYGABITE. מזה כיומיים שהמאוורר של הכרטיס מסך מרעיש מצורה מחרידה. פעולת הניקיון היסודית שביצעתי לא עזרה. ברצוני לשאול האם למישהו יש טיפ נוסף לתת לי במטרה לפתור את בעיית ההרעשה. שאלה נוספת שיש לי היא האם ניתן לרכוש מאוורר דומה לזה שמותקן על הכרטיס מסך? צרפתי תמונה של המאוורר יחד עם הכרטיס מסך. תודה מראש, יגאל [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by eyal00,

עשיתי OC לכרטיס שלי GTO2 והגעתי ל 540/1200 והכרטיס לא התחמם בכלל. הוא נשאר במנוחה על 33 מעלות ובמאמץ על 49 מעלות. הטמפ' שלו אחרי הOC לא אמורה להיות יותר גבוהה?

• 11 תגובות
    • 691 צפיות
  21. -------------------------------------------------------------------------------- אז ככה ישלי כרטיס מסך של BFG 8800GT+OC 20% ככה. והוא מגיע לי ל63-2 מעלות שהמאורר שלו מסתובב על חצי מהירות, ושאני מכוון תמאורר שיסתובב על מקסימום הוא יורד לי ל56-8 מעלות. במשחקים המקסימום שהגעתי היה 67-8 ככה לא יותר. המעלות שלו בסדר??!?! וישלי תמעבד Q6600 שהוא מסתובב על 2700-2800 המעלות הם 30-35 והוא עושה הרבה רעש אז אני מוריד אותו ל1400 והמעללות שלו במאמץ משו כמו 40-3 לא יותר. המעלות בסדר??

• 11 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by Idanp,

מה אפשר לעשות הזיכרונות שלי כניראה דפוקים עם אני מעלה אפילו טיפה את ה FBS זה נותן לי את ה Warnings האלה

• 12 תגובות
    • 691 צפיות
  23. אני בונה מערכת שיכרון חושים ( לאוברקלוק במיוחד ) ואני רוצה לדעת, איזה מהסלרונים יעבור אוברקלוק רצחני בשלום?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  24. Started by amisha,

השתמשתי היום בפעם הראשונה בכול תולדות ה OC שלי ב MEMTEST וראיתי שהוא התחיל לחזור על עצמו אחרי 10דק' יש לי 1GB זיכרון עם מעבד 2.8C זה הגיוני ?? ואיך אני יודע לעשות בדיקה לשגיאות ולראות אם יש שגיאות ?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  25. Started by Y.k,

שלום רציתי לדעת האם יש אופציה לעשות OC לזיכרונות עצמם ע"י העלת מתח שינוי תזמונים וכולי .. אני כמעט בטוח שכן פשוט קראתי כמה דברים שבלבלו אותי .. אמרו לי שעדיף לי לקחת על ההתחלה זיכרונות 500 MHZ ולעשות OC ככה שהלוח יתמוך בהם .. אבל אני לא יכול פשוט לקנות זכרונות 400 ואז לעשות להם OC שיגיעו ל 500 ?

• 11 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים