אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט שלי: Intel e5200 Arctic Cooling Alpine 7 Pro Gigabyte G31M-ES2L 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Leadtek Geforce 8800GT 512MB + THERMALTAKE Duo ORB WD 250GB YS WD 320GB AAKS Thermaltake 480W Silent PurePower Raidmax Cobra Creative X-Fi Xtreme Audio אני חדש בקטע של ה-OC. קראתי את המדריכים באתר, וחיפשתי בגוגל על אוברקלוקים שעשו עם המעבד והלוח שלי, ומצאתי את זה: הגדרתי ככה רק שאת ה CPU Host Frequency שמתי על 300 ואת המתח של המעבד שמתי על 1.35 המחשב עושה פוסט והכל. ותראו איז תדר יוצא לי: על פי האווררסט זה 8X469. הרצתי OCCT והטמפ' המקסימלית היא 73 מעלות. למה זה עושה לי כזה תדר?( לא שאני מתלונן... ;D )
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום. התנהגות מוזרה מתרחשת אצלי. אני מבצע OC בביוס. לאחר מכן, F10, ומאשר. בשלב זה - המחשב ממשיך לעבוד [מאווררים, וכן הלאה], אבל לא קורה שום דבר. אני לכן לוחץ RESET בשלב הזה - המחשב יעלה, ובד"כ יתן הודעת שגיאה - שה OC Failed, ויש ללחוץ F1 [לוח אם של ASUS]. א-ב-ל, לפעמים ההתנהגות הזאת לא תתרחש, ווינדוס כן יעלה, ואפילו (!) מבחני Prime95 יאשרו את היציבות. אז מה קורה כאן? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך המלצה למשחה טרמית אני הולך לקנות בקרוב מחשב חדש ואני מתכוון להתקין עליו קירור אחר במקום הסטוק, על מה הייתים ממליצים בתור משחה טוב? וגם שלא יהיה יקר מידי, בכל זאת זה עדיין משחה...
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
סתם רציתי לראות איך זה לעשות OC, אז העליתי את ה-FSB ל-172 במקום 166 למעבד AMD AXP 2500. ראיתי איך זה ואז החזרתי את מהירות ה-FSB כפי שהיא הייתה מקודם. עכשיו, בוא נגיד שבעוד חודשיים ייהרס לי המעבד, בחנות יכולים לגלות שעשיתי OC (אפילו אם אחד קטן שהשארתי אותו למשך שלוש דקות) ואז לבטל לי את האחריות על המעבד?
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב עכשיו ורציתי את המעבד q6600 אבל המוכר אמר לי שכבר לא מביאים אותו ומוכרים את q8200 הוא אמר שהוא מתחמם פחות. אבל הוא יותר חלש אז תגדו אפשר לעשות לו אוברקלוק חזק מאוד? אה ומי יותר טוב באוברקלוק הq8200 או q6600?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
איך לעזאזל אני מוציא את הפנאל הקידמי חיפשתי דרכים שעות הוצאתי ברגים..מה לא עשיתי ולא הצלחתי.... והאם כדי לצבוע את הסידי והצורב?... סוג המארז ---E-star :smoke:
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
OK, אז הגעתם ל OC גבוה ויציב, אבל האם אתם יודעים כמה הוא משפיע על המערכת שלכם ? לבטח הרצתם תוכנות Benchmark לפני ואחרי שהראו על שיפור מסויים בנקודות, אולם איפה זה בא לידי ביטוי ? החלטתי לבדוק את ההבדל, ולקבל תמונה עם נתונים ממשיים ולא ב"נקודות". לצורך הבדיקה, השתמשתי ב Everest, תוכנה שייעודה העיקרי הוא באבחון רכיבים שונים במערכת, אך בגרסאותיה האחרונות מגיעה עם יכולת בנץ' קטנה ושימושית. התוכנה מסוגלת לבצע בדיקה של מהירות קריאת / כתיבת זיכרון וכן מבחנים שונים לביצועי המעבד. המערכת שלי: AMD Athlon X2 3800+ AM2 @ 2.0Ghz DFI Infinity NF UltraII-M2 2x Twinmos 512MB DDRII 667Mhz 5-5-5-1T ולאחר ביצוע ה OC: AMD Athlon X2 3800+ AM2 @ 2.4Ghz DFI Infinity NF UltraII-M2 2x…
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כ. מסך gigabyte 7600gt עם silent pipe II (יש תמונות) השאלה שלי אם אפשרי לחבר את ה- TIDE WATER לכ. מסך שלי..?? תודה לעוזרים. אני אשמח לעוד תגובות על הכ. מסך מאנשים שרכשו אותו. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם : שרשותי כרטיס מסך ATI RADEON 9500PRO כאשר אני רוצה לעשות OC למעבד כלומר לעלות את הבאס .....זה אפשרי אבל הבעיה זה כאשקר אני יוצא מהביוס המסך כאילו נכבה והמחשב לא מגיב ......העליתי את ה בס מי 100 ל 133 כלומר מי 1600 ל 2100 מתח לא נגעתי ..... עם יש לכם פיתרון בישבילךי אז דברו ...... או ב ICQ 321324025
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
חשוב שיהיה בגודל הזה 80x80x25 שיהיה עוצמתי עד כמה שאפשר, הרעש לא ממש פקטור כרגע. חשוב שיהיה מחנות אמינה. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הזמנתי היום שני מאווררים מוארים של SUNBEAM או משהו כזה... אחד עם קטודה עם UV והשני בלי.....אני רוצה למקם אותם בחלון של המארז שלי... חשבתי לשים את המאוורר עם הקטודה עם הUV בחלון למעלה באמצע (החלון שלי על כל הדופן של המארז). ואת המאוורר עם הקטודה הרגילה למטה מצד שמאל (מול הכרטיס מסך). התחתון יכניס אוויר, והעליון יוציא אוויר. (אני קודח רק בחלון כי יש לי רק מכדח כוס לעץ, אז המאוורר העליון ישמש כ"אגזוז"). מה אתם אומרים? יש הצעות? להחליף בין המאווררים? לשנות את המיקומים?
-
- 12 תגובות
- 705 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (בעקבות הישרפות הלוח הקודם שלי). על המחשב ישנו Celeron 2.66Mhz עם מאוורר עגול וגדול (שעושה לי את המוות עם המארז מיקרו הזה). החיישנים שבמחשב מראים לי טמפרטורות מגוחכות: 28 מעלות צלזיוס מעבד, 20 מעלות סיסטם. יש שתי אופציות: 1. הסנסורים לא מחוברים טוב (שניהם? לא נראה לי הגיוני). 2. אני לא רגיל לטמפרטורות האלה (קודם היה לי AMD). פרטים שחשוב לציין: - מאוורר עגול ועצום על המעבד - מאוורר אחורי למערכת - מארז מיקרו בבקשה תגידו לי שאלה טמפרטורות הגיוניות, כי אני מפחד שהסנסורים לא מחוברים טוב. תודה רבה, יובל.
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום!אני חדש פה אז תסלחו לי אם אני שואל שאלות של בור כששום משחק עובד , המאוררים סבבה לא מרעישים כשאני נכנס למשחקים ...הם מתחילים להרעיש... בדקתי ומצאתי שהרועש היחיד הוא זה של המעבד מישו יוכל להסביר לי למה זה ככה ומה אפשר לעשות ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 705 צפיות
-
-
עשיתי לו אוברקלוק ונתקעתי בזה כדאי להוסיף קצת מתח שאוכל להוסיף עוד קצת ולשפר או להפסיק ולהנות עם מה שיש
-
- 13 תגובות
- 705 צפיות
-
-
איזה קירור על בסיס מאוורר לא מים הייתם מציעים לי למעבד QUAD 9450
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מה אמורה להיות הטמפ'??
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני עושה פרויקט קירור למחשב אבל לפני זה צריך לחקור...כאילו כל תינוק יודע שמעבד מוציא חום והכרטיס מסך זה תחום שצריך שיפור...וגם הצ'פסט והזכרון ובכלל האוורור במארז אבל כדי לשפר את הטפרטורה של האויר שבמארז צריך לדאוג למאווררי מארז אבל גם צריך לאתר את המקומות החמים במארז כדי לקרר אותם .. האם יש עוד דברים ששכחתי? בתודה עידו
-
- 11 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום שלום לכל יושבי הפורום ! ;D באתר התחרות תוכלו לראות אותי כמנצח אעדכן בהגעתו של המארז ! http://competition.isramods.net/
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הי, קיבלתי את הלוח ASUS P5QL-E וצריך קצת עזרה בהגדרת OC. המעבד הוא 9300, המאורר Zalman 2 סטיקים של Corsair cas4 4GB וכרטיס מסך 8800GT מישהו מכיר את הלוח והגדרות מומלצות בו לOC? תודה!
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף צלעות קרור לכרטיס מסך (להדביק לליבה של הכרטיס ), יש שם הרבה הלחמות ,השאלה אם דבק טרמי יכול לקצר בכלל ,או נניח כשהו עדיין רטוב
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
האם אפשר לקנות קליפסים של הקירור נינג'ה פלוס לסוקט LGA775 של אינטל? אני מעוניין רק בקליפס הזה בלי הקירור עצמו תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לא ידעתי אם זה מתאים לפה או לפורום מעבדים אבל בחרתי פה ... יש לי Q6600 ללא OC 2.4 ובדקתי בתוכנה CoreTamp ורציתי לשאול איזה טמפרטורה צריכים להיות הליבות ( או איך שלא קוראים לזה ) והאם הטמפרטורות האלו http://www.fastup.co.il/v.php?file=2769010.bmp נורמליות המעבד לא היה בעומס כל כך ... רק כמה תוכנות ואייסיקיו ... מישום מה הטמפרטורה של הליבה הראשונה תמיד יותר גדולה מהאחרות ואף אחת לא מתקרבת אליה וכולם לא ממש שוות זה גם נורמלי ? יש לי קירור של טרמוטייק Blue Orb 2 Silent ורציתי לדעת האם אני יוכל להמהיר תמעבד ל 3 או + ? יש למישהו רעיונות ? מפרט שלי Q6600 P43-DS3L CORSAIR 550W OCZ 4GB 800mhz HD4870
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
האם זה נורמלי 50 מעלות במנוחה למעבד PHENOM II 940 X4 ? אם קירור 64 PRO ? ומארז CM690 פתחתיאת המארז אין אבק הכבלים לא מפריעים ונגעתי בקירור והוא היה חם והכרטיס {260GTX} ב50 מעלות במנוחה ומהירות מאוורר על 66% יכול להיות שפשוט נפלתי על מעבד דפוק?
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יא לי דיסק של DVD רגיל וצורב DL על הדיסק רשום 4.7GB והתוכנה לא נותנת לי לצרוב יותר מ 4.5GB מדובע על NERO 8.1.1.0 יש למישהו רעיון אולי לצרוב יותר עם תוכנה אחרת
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
משהו מכיר את זה: שווה לקנות את זה ב100 שקל?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-