עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by sapits1,

שלום לכולם, יש לי מחשב ישן עם מעבד AMD מסכן (לא זה שבפרופיל...) והייתי רוצה לנסות להמהיר אותו קצת, כדי לשפר ביצועים... המעבד כל כך חלש שעם 2 חלונות אקספלורר פתוחים ושיחה באייסיקיו הוא כבר נחנק ב100%... קראתי את מדריך האוברקלוק באתר ועצרתי אחרי עמוד אחד, מרוב מושגים לא מובנים... רציתי לדעת עד כמה אפשר להגיע עם הציוד המעאפן שיש לי, אני ישמח להעלות אותו ל1.6GHZ... אם אפשר, אז יותר... בבקשה תהיו סבלניים איתי, אני לא מבין גדול בזה, במיוחד בעיניין של הביוס... צירפתי תמונות מCPU-Z כדי שתראו באילו חלקים מדובר. תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  2. Started by tzolerguy,

יש לי XP-120 עם מאוורר 12CM של TT והשאלה היא איך הוא אמור לתת ביצועים טובים יותר כשהוא מכניס אוויר לסינק או מוציא אותו ממנו??

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  3. אם אני שם רכיבים במחשב עם כמות צריכת חשמל שהספק-כח לא יכול לספק, האם זה יכול לגרום נזק לספק או לרכיבים או שזה פשוט לא יעבוד / יעשה בעיות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הזמני מ PANDAS את הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=8204 הוא במחיר טוב והוא מורכב כולו מנחושת שזה טוב. בנוסף גם יש לי משחה תרמית כסופה הכרטיס מסך שלי זה 6600GT של XFX כשרק קניתי הוא סגר 81 מעלות בכיף החלפתי לו משחה למשחה כסופה זה הוריד 5 מעלות עכשיו אני רוצה לקנות את הקירור שציינתי בראש הדיון. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  5. Started by danielhasan,

בדקתי בכמה תוכנות וניראה לי שהמעבד שלי נורא חם. בביוס הוא מראה 31C מעלות. ותיראו מה מראה בתמונה עכשיו עשיתי בדיקה עם OCCT הוא עושה בדיקה ב IDLE ולא עושה במאמץ הוא אומר שהמעבד חם מדיי CPU TOO HOT! יש לי קירור של OCZ Vaniquiser זה הגיוני שהוא ככה חם ?! בבקשה אני רוצה לדעת האם אפשר לעשות משו

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  6. Started by matan007,

יש לי כ.מסך SAPPHIRE HD 6850 במחשב שנקנה לפני שבוע. http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=497&lid=1 אני רוצה לעשות לו OC, העניין הוא שאין לי מושג איך ואני מפחד להרוס אותו!. (קראתי את הסטיקי והמדריכים) כמה פרטים טכניים: ספק: seasonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET http://www.seasonicusa.com/PDF/Catalog/NEW/Bulk/PC/ATX/SS-XXXET-Active-PFC.pdf לוח אם: GIGABYTE GA-880GM-UD2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475#ov מארז: antec Two Hundred Mid Tower Gaming Black Case http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjM2NA== בנוסף לשתי המאווררים שבמארז (מוצאים אוויר מהמחשב), קניתי עוד שתיים של 1…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. בקיצור פתחתי צינורות וראיתי שיש כל מיני רעשים במשחקים. זה לא מזיק לכרטיס? אציין שלא עשיתי OC אלא רק פתיחת צינורות.

• 5 תגובות
    • 501 צפיות
  8. יש לי בביוס אפשרות בלשונית של הOC מין PCIE משהוא שכתוב שם 100 מה זה עושה ?אם אני מעלה היה יכולת OC טובה יותר לכרטיס? ויש גם בלוח אם אפשרות לעלות מתח לצ'יפסט מה זה נותן? ומה התדר ליבה והזיכרון של 4870.

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  9. אני יכול להגיד בוודאות שהשחה הטרמית שמגיע עם ה TUNIQ TOWER לא ממש איכותית לדעתי לפחות(צמיגית וקשה מאוד למריחה אפקטיבית ). תתנו המלצות .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Idanp,

יאיי סוף סוף הגיע הסילינסר P: המאוור הזה פשוט מעולה אין לי מילים מומלץ לכל אחד בסטוק הכרטיס במנוחה היה על 46 מעלות ומאמץ 80 עם הסילינסר 35 במנוחה ו50 במאמץ יאלה לעבודה בקרוב אני יחזור עם תוצאות OC

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by idofr,

אני צריך מדריך לשליטה על עוצמת הקול של המחשב ואני יודע שזה היה כבר לפני איזה שבוע שבועיים אבל חיפשתי ולא מצאתי (באמת) בכול מיקרה היה שם אז לינק לאיזה מדריך שניראה משהו אמריקאי בכול מיקרה אם אתם ויכולים לשים אותו שוב או כול מדריך אחר אז ס22ה ושוב סליחה באמת כי אני יודע שזה כבר היה

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  12. כרגע קיבלתי את המשחה הזאת מחבר, כדאי להשים אותה במקום מה שמקבלים עם הקירור Zalman 9500 led ? עד כמה היא תוריד את הטמפ של המעבד?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by bilbo,

הי. מה דעתכם על הקיט החדש הזה? http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0103/cl-w0103.asp אך נחשבת המשאבה הזאת? בהנחה שאיני מעוניין ב EXTRIM COOLING אלה בהחלפת מערכת האויר שלי בקרור מיים. ובהנחה שיש לי כבר את מערכת BW שלמה .. ובהנחה שהC2D הוא מעבד קריר

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  14. יש לי לוח של אינטל P965LT וה ICH שלו מתחמם בין 77 ל 80 מעלות (תלוי בטמפרטורת החדר). במאמץ זה קופץ ב10 מעלות. קראתי ברשת ומצאתי ש80 מעלות זה סביר בגלל שזה נמדד מחיישן מובנה על ICH עצמו ולא חיצוני ולכן זו טמפ' סבירה. ה ICH שלי יכול להגיע על ל 105 מעלות. יש לי גוף קרור קטן מאוד עליו ושמתי MX-1 עליו והוא מוליך חום מעולה. הבעיה שהוא רותח. 80 מעלות זה חם! רציתי להחליף אותו לגוף קרור שיפזר את החום בצורה יעילה יותר. האם יש המלצות לגוף קרור? תודה לעונים. עריכה: ראו תמונה: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  15. Started by yotam.m,

יש לי שאלה קטנה בקשר למעבדים בסוקט A האם הם חמים יותר מהATHLON XP או ה ATHLON 64 או שקיימת בעיה? לפני החלפת הצלע קירור+המאוורר הטמפ' עמדה על 75 מעלות אחרי ההחלפה הטמפ' עומדת על 58. משהו כאן לא תקין או שהמעבדים האלו חמים כטבעם למרות שלא נראה לי סביר שמעבד כזה אמור לעבוד בטמפ' כזאת? מישהו יודע או נתקל בבעיה? מה הטמפ' הסבירה למעבד מהסוג הזה? נ.ב הדגם המדובר הוא Sempron 2400

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by L1ron,

3 פעמים ברציפות כשהרצתי את הבדיקה ,כאשר הכ.מסך הגיע ל55-56 מעלות הוא פשוט נכבה, לפני זה העלתי את המאוורר ל100% וניתן לשמוע בבירור אותו , ברגע שהבדיקה מגיע ל55-56 ,המסך מתכבה,ולא שומעים יותר את הכ.מסך . מצד שני שיחקתי משחקים כמו METRO2033 שצורכים הרבה מהכ.מסך ואיתם הוא לא נכבה. הבדיקה מגיע תוך חצי דקה למעלות האלה ככה שאני אפילו לא יכול לראות עם יש ארטיפקטים או לא . נסיתי להחזיר את המאוורר למצב ברירת מחדל וזה עדיין קורה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Laydeejane,

בהתחלה חשבתי על Shuttle XPC SN45G שזה Barebone אבל הוא לא משתלם בגלל המחיר הגבוה ולא תיהיה לי אפשרות לשדרג אחר כך את הלוח. ואז עברתי לכיוון הטאוורים בסגנון Thermaltake Xaser 3 V1000D אבל אחרי שקראתי בפורום קשה מאד לקרר מארזים כאלה כי הם גדולים. אז מה נשאר ? אני כרגע עם מארז Midi tower הטמפ של הלוח אם שלי היא על 40 מעלות והמעבד על 53 Volcano7+ הדלתות של המארז פתוחות.

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by liranss,

יש במחשבי שתי מאווררים לא כולל מאוורר של מעבד וכרטיס מסך המאווררים פועלים הרבה ומצטבר עליהם אבק דרך שמונע את קירורו התקין של המחשב. אנא מכם איך אוכל לנקות וכך יהיה יותר קר?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by dbx22,

יש לי לוח אם אסוס A7N8X-X ומעבד ברטון 2500 וכשאני מעלה רק את המכפלה או רק את הבאס זה פועל אבל כשאני מעלה את שניהם ביחד זה לא מעלה לי את המחשב... מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  20. Started by PHOENIX18,

שלום לכולכם אני רוצה לקנות שולט מאווררים כדי שאוכל לשלוט במהירות של המאווררים במארז(במיוחד זה של המעבד שנוטה קצת לרעש גם שלא צריך) וגם כדי לקבל אינדיקציה על טמפרטורות אני מכיר בעיקר את המוצרים של חברת Scythe שאני מאוד אוהב ונתקלתי בעוד כמה של כל מיני חברות,אכתוב כאן רק את השמות 1)NZXT Sentry 2 Touch Screen Meter 2)Scythe KAZE MASTER ACE 3)Lian li 5.25 Fan Control- Thermometer TR-5B 4)CoolerMaster Aerogate I תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by dj shay 30010,

אני רוצה ליבנות קירור גז מישהו בדיוק יודע מה צריך איזה סוג גז ואך הכול מיתחבר ועוד משהו אפשר להשתמש בבלוק מים לקירור גז או שיש משהו מיוחד לקירור גז

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  22. יש לי מעבד פנטיום 4 3GHZ, עם 1GB זיכון(200MHZ). ספק 500W של GYRO אני רוצה לבצע OC למעבד אבל אני צריך לדעת אם הוא לא יישרף או משהו כזה ושהוא ישאר קריר. הייתי רוצה לבצע OC גם לכרטיס מסך שלי- 5200FX (אל תצחקו) עם 128MB אבל המעבד בעדיפות ראשונה. בEVEREST כתוב שהטמ"פ ככה: הטמ"פ של הלוח אם: 40-50 הטמ"פ של המעבד: 15-30 פרטים על הכרטיס מסך: GPU Clock: 250 MHz Memory Clock: 133 MHz מעבד: CPU Clock: 3006.8 MHz Memory Bus: 200.4 MHz L2 Cache: 1MB On-Die, ECC, ATC, Full-Speed לוח אם: Motherboard Chipset: SiS 661FX תגידו מה אני צריך עוד לרשום ואיך להתחיל ב-OC. תודה מראש, גיל

• 5 תגובות
    • 472 צפיות
  23. Started by rtr,

ליפני שעה סימתי להתקין את הAccelero ההרכבה היתה קלה מאוד דווקה... קודם כל אני יכול להגיד שהוא פשוט כל כך שקט שזה מדהים.. מעלות: מקורי- מנוחה 54 מאמץ 78 . Accelero X1 - מנוחה 44 מאמץ 59 !!

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by yotam360,

קניתי לפני שבועיים כרטיס מסך חדש GTX470 וכשאני משחק בCOD:BO המשחק מקרטע בטרוף אפילו עם הגדרות נמוכות הבנתי שיכול להיות שנוצר אצלי צוואר בקבוק ולכן אני רוצה לעשות OC למעבד... כשקיבלתי את המחשב חבר שלי עשה איתי OC והצלחנו להגיע ל-3.2, ניסיתי לשחזר את זה, אבל לא ממש הצלחתי. המערכת שלי היא: מעבד: Intel Q6600 לוח אם: Asus Striker II Formula זיכרונות: OCZ 4GB Reaper HPC כרטיס מסך: Gigabyte GTX470 OC 1280MB קירור: Thermalright Ultra-120 eXtreme מאוורר:SilenX Ixtrema Pro 120mm x 38mm 14dBA יש למישהו הנחיות איך לעשות OC למעבד עם הלוח אם שלי? (הסתכלתי על המדריך בפורום, ולא הצלחתי להבין) עידכון: מצאתי מדריך והתחלתי לעשות OC, אבל ברגע שאני מעלה אפילו ב-0.5 ב-Ref Cloc…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by shahar0592,

יש לי תקציב של 150 ש"ח כרטיס מסך - radeon HD 4670

• 5 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.