אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום, נתקלתי לאחרונה בקצת פריזים במחשב, סאונד תקוע בלופים במהירים לשניות ספורות וכו', אך ללא קריסות. E4300 ב3GHZ מתח 1.375 ספק SEASONIC 620W http://i.imgur.com/Ajt9d.png http://i.imgur.com/D186Z.png http://i.imgur.com/ISCXx.png http://i.imgur.com/cCxIX.png בהמלך הבדיקה הcpu usage כל הזמן עלה וירד, זה נורמלי? במתחים גם יש הרבה קפיצות, זה נחשב יציב? האם צריך להעלות מתח? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היסתובבתי לי קצת בפורומים של TBreak וניתקלתי בחתימה של אחד המשתמשים אשר בבעלותו שני מחשבים, האחד מבוסס Athlon XP 2000 שעבר אוברקלוק קטן ועומד על באס של 199 והשני מבוסס P4 1.6A שעבר אוברקלוק ל-2.81Ghz... בכל מקרה, אחד התרנדים בפורומים בחו"ל לפרסם לינק לעמוד שלהם ב-ORB של 3DMark, ומשהו נראה לי די מוזר... ההבדל בין התוצאות הוא 6 נקודות לטובת ה-AMD !!! לא חסכתי ובדקתי את התוצאות לעומק והם היו כימעט זהים וההבדל לא עבר 10 פריימים! הדבר בהחלט לא נעים לדעתי, במיוחד עם כל האנשים שקונים היום פנטיום 4 לטובת האוברקלוק יכולים לקנות בקלות ואולי אפילו ביותר זול את ה- +2200, לפתוח ת'מכפלה ובעוד קצת מאמץ פשוט להשיג אותם ביצועים! הלא כן? התוצאה של הפנטיום 4 התוצאה של ה-AMD
-
יש לי את הכרטיס מסך שבתמונה עכשיו רציתי לדעת אם שווה לשים מאוורר מתחת לכרטיס על מנת שיקרר אותו יותר או שזה לא יעזור?? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום לכולם.... נכול לעכשיו קיים ברשותי מעבד 2.6 ליבת Northwood. עשיתי לו O.C בקטנה ל- 3.2 לכמה אוכל להגיע עם המעבד 3.2 של Northwood. המעבדים הנ"ל עם 512 CASHE. יש לי גוף קירור Big Typhoon.
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך( ATI RADEON 9500 PRO) ובATI TOOL הוא אומר לי שאני צריך ביוס פרוץ... הורדתי את הביוס המתאים ואת הפלאש הזה אבל עכשיו שאין לי מושג מה לעשות...
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום , צריך לעקוב אחר הטמפ' של הליבה בעת אוברקלוק , אבל הזכרונות לא מתחממים? לא יהיה מצב שהליבה תעבור בסדר ,אבל הזכרונות לא? הבנתי ממספר טקסטים , חלקם באתר , שזכרונות הינם חלק משפיע מאוד באוברקלוק , אז איך בכל זאת ניתן לקרר אותם ולפקח עליהם? תודה, אבי
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני קונה מערכת בקרה למאוררים ויש לי בעיה.. המאוררים שמיתחברים למערכת בקרה הם 3 פינים והמאוררים אצלי הם 4 פינים מישו יכול לעזור לי לימצוא קבל מפצל מ3 ל4 פינים? לדוגמא כזה: http://i45.tinypic.com/35btgkx.jpg תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הטמפרטורה במעבד שלי מתחילה ב59 ככה שאני מדליק ת'מחשב ועולה עד ל70 ומשהו לאט דרך הביוס בדקתי הטמפ של המערכת 28 מעלות... זה טבעי? או מה אפשר לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות כזה מסך... אבל אני צריך גם שתהיה מדפסת מחוברת למחשב... וכיוון שהמסך מחובר ליציאת ה LPT... האם אני אוכל לחבר גם מדפסת ? תודה
-
- 13 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני עשיתי חיפוש אבל אני עדיין לא בטוח והייתי רוצה להציג את המקרה האישי שלי.. יש לי קירור סטוק על המעבד ועל הכרטיס מסך..ויש לי מאוורר 80 מ"מ מקדימה שמכניס אוויר ואני רוצה לשים מאוורר מאחורה שיוציא אוויר, השאלה היא כזאת: האם לשים גם מאחורה מאוורר 80 מ"מ או שעדיף מאוורר של 120 מ"מ (יש לי אפשרות יש לי הברגות לשלוש מידות מאוורר שונות) או שאם יש לכם רעיון יותר טוב תגידו לי.. ודרך אגב יש לי גם על הדלת של המארז צינור כזה מין "אגזוז" כזה... תודה מראש, מקווה שתעזרו לי!
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
היום קניתי וחיברתי את המאורר הזה http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=SAF-S83&other_title=+SAF-S83+Silent%20Fan והא לא עושה רוח בכלל אבל ממש לא עושה רוח יכול להיות שהוא דפוק אם יש אותו למישהו אשמח לשמוע תגובות עליו
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז אנטק 300 כרגע יש לי מאוורר אחד של 12 מקדימה שמכניס אוויר (מקרר את ההרדיסק) אחד למעלה שמוציא אוויר גם של 12 אחד מאחורה שגם מוציא אוויר של 12 ועכשיו קניתי עוד מאוורר לדלת הצדדית של 12 איך עדיף לשים אותו שיכניס אוויר או יוציא? תודה
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש למישהו מושג לאן אני מחבר את המנורה? חיבתי שם לאיזה מקום.. והמנורה פעלה אבל לא היה לי גלגלת... :AR15:
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג לכרטיס עם הATI OVERDRIVE המעבד עובד כרגע על 740MHZ והזכרונות על 914 טמפ' במאמץ הם 61-62. בתוכנה יש אמצעי לבדיקת יציבות ובבדיקה יצא כי הכרטיס עובר בהצלחה. האם הטמפ' גבוהה מידי? עד כמה אפשר להגיע בטמפ' עם הליבה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
בתראד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2&action=display&threadid=23132&start=0 סיפר הבחורצ'יק שהוא שמע על אנשים שמרכיבים להם מסכי LCD. מי, מה, איך? מדריכים ולינקים התקבלו בברכה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאני משחק במשחקים יחסים חדשים המחשב שלי ממש לא סוחב... ויש שתי אפשרויות למה שיכול לגרום לזה... 1. הטמ'פ של המעבד שלי (E6400) במנוחה 65 מעלות בליבה ו-54 במעבד עצמו (לפי אוורסט) במאמץ אני חושב שעובר את ה-70 מעלות בליבה 2. אני משתמש בוויסטה שחוגגת לי על הראם.. יש לי רק 1 ג'יגה ולמרות שהדרישה של המשחק היא 1 ג'יגה אני חושב שהוויסטה משתמשת בלא מעט ממנו.. מה משני אלה היא הבעיה שלי? זה בטוח לא שום דבר אחר... מחשב חדש וחזק יחסית
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
איפה אפשר בארץ לקנות חלקים למערכת קירור מים ? משאבה מאגר מים רדיאטור וכולי וכולי
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
- 2 followers
-
-
אוקיי, הסבר קצר, עבדתי בשני שלבים. בשלב הראשון עשיתי אובר קלוק למעבר שלי כמובן מ200 או 2000 ל210 או 2100. הכל היה בסדר בשלב הזה, עברתי לשלב השני של אובר קלוק מ210 או 2100 ל220 או 2200, בשלב השני הייתה לי קצת בעיה, אחרי שעשיתי את האובר קלוק ושמרתי את הנתונים שהגדרתי בביוס, המחשב אתחל את עצמו הגיע למצב שהוא טוען כביכול ומוודה את האובר קלוק, ואז אחרי שניה או שתיים אתחל את עצמו מחדש, ככה זה קןרה כך פעם כשהוא מגיע לשלב הזה. אגב, נכנסתי אחרי זה שוב לביוס והחזרתי ל210 והמחשב עבד כרגיל, לאחר מכן ניסיתי להעלות ל215 וזה שוב קרה. נתונים: מעבד AMD Athlon 64bit 3.2 לוח אם Field Value Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, …
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מחשב מובייל. לכל מי שלא יודע מה זה מובייל, זה מספר חתיכות של עץ / פלסטיק / מתכת קשורות בחוטים ותלוייות מהתיקרה. ניתן לקשור את החלקים באמצעות חוט דייג שקוף, מה שיקנה תחושה כאילו הם מרחפים באוויר. נכון שזה יהיה מגניב?
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
היי בניתי מחשב חדש לאחרונה: 5090 9800x3d x870e aorus pro NZXT Kraken 360 RGB 32gb corsia be quiet! LIGHT BASE 600 LX ספק כוח 1000w gold plus הרכבתי את המחשב לפי הספר משחה תרמית חיזוק הברגים בהצלבה לסגירה אחידה. הכול חובר כהלכה. כשאני מדליק את המחשב מגיע לביוס ותוך 2-3 דק המעבד מגיע מ 45 מעלות ל 100. כמובן שהוא מכבה את עצמו ב 105 כבגנה על הכררטיס. בצג של הקירור המעלות שמופעיות שונות לגמרי מהמעלות בביוס על הצג זה נע בין 45-55. בביוס כמו שציינתי מהר מאוד מגיע ל 100. חשוב לציין כל המאווררים מחוברים ל hub שמגיע מובנה במארז. מה בדקתי: הגדרתי בביוס full speed למאווררים התושבת חוברה בצורה תקינה החלפתי משחה תרמית פעמיים המאווררים מסתובבים כולם שיניתי מיקומים לחיבורי ה sata,us…
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם! נכנסתי למאפיני מעבד בביוס ויש לי שם RATIO וזה עומד על 3 מה זה אומר בכלל? אני יודע שזה יחס אבל איך זה מתקשר? ראיתי באתר של הלוח אם שלי (FREETECH P6F116V) שהRATIO צריך להיות על 5 עם מעבד כמו שלי (667\133 P3) לשנות את זה?? ועוד דבר שאני מריץ את הבאס ל-150 אני רואה הרבה הודעות שהמחשב נותן לי בדוס אני לא מספיק לקרוא את זה אבל זה קורה רק שאני מריץ את הבאס. ושאני מריץ את BURN IN WIZARD של סנדרה המחשב נתקע מה עושים?? תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הטמפרטורות לפני האובר קלוק מראות 24 מעלות למעבד בכמה אני יכול להעלות אותו? עכשיו זה 133X7.5
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי קירור גז + קירור של זלמן ה9500 הטוב מבין הסדרה האחרונה. בזמנו עם הקירור הרגיל הוא היה במנוחה ככה 40-45 מעלות. לאחר ההתקנה של זלמן הוא ירד ל19-20 מעלות במנוחה. עם הקירור גז הוא 0 עד -4 מעלות... אפשר לעשות אובקלוק? האם קירור הגז יגרום לאדי מים בתוך המחשב? שחלילה יוכלו לגרום לקצר?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-