עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Eluha,

אז ככה חשדתי בזכרונות החדשים כי הOC למעבד זה 4000MHZ זה כלום אז אמרתי אני ישים זכרונות ישנים שלי של CEON 667MHZ וניראה לאן נגיע איתם הבאתי גם תמונה של זיכרונות גם ישנים גם חדשים שאלה שלי זה אך אם זכרונות של 667MHZ אני מגיע ל1002MHZ ואם800MHZ ל960MHZ שהחברה יותר טובה של CORSAIR וגם יותר מתקדמים? הבאתי גם תוצאה השתפרה קצת [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by y4niv,

שלום, יש לי את המארז Corsair Carbide Clear 400C Compact Mid-Tower כרגע מחוברים אליו 2 מאווררים 140מ"מ שמכניסים אוויר קר מקדימה, מאורר 140מ"מ שפולט אויר חם מלמעלה ומאורר 120מ"מ נוסף שפולט אויר חם מאחור שהוא גם מחובר לרדיאטור של המעבד. יש לי מקום להוסיף עו מאורר אחד שיפלוט אויר בחלק העליון של המארז, האם כדאי להוסיף ? אם כן, אין לי עוד חיבור למאוורר נוסף בלוח האם, האם זה בטוח לחבר מפצל ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by madnaor,

בד"כ הטמפרטורה הכללית של הכרטיס במנוחה עמדה על 58 מעלות התקנתי דרייברים חדשים אתמול הפעלתי את המחשב אחרי ההתקנה ועדיין הכל היה בסדר היום התקנתי מאוורר חדש בקידמת המארז לאחר שהפעלתי מחדש את המחשב הטמפ זינקו ל78 מעלות במנוחה!!!! מה עושים???

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  4. אני רוצה שהמחשב יעבוד לי בשקט קצת כרגע יש בו מאורר 12 מקדימה מכניס אויר (ג'נרי) מאורר 12 מאחורה מוציא אויר (ג'נרי) מאורר של termeltake TR2 SE (המאורר הפשוט שלהם שמגיע עם מעבדים שלא נקנו באריזת BOX) מאורר על הכרטיס מסך מקורי של geforce 6600gt leadtek ומאורר צ'יפסט של לוח msi לפי מה שבדקתי רוב "הרעש" מגיע מהמאורר הקדמי שמכניס אויר אז על מה אתם ממליצים שיהיה קצת שקט בבית??? (אני צריך גם לינקים)

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  5. חברים שלום, אני קונה מחשב חדש ביום יומיים הקרובים ולאחר ברבורים רבים בפורום זאת התוצאה הסופית: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪740 קירור למעבד: Xigmatek Nepartak S983 3xHeatPipes CORE-TOUCH CPU Cooler 92mm Fan כמות: 1 - מחיר: ₪135 לוח אם: Gigabyte GA-870A-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪538 מארז: Coolermaster CM 690 Black כמות: 1 - מחיר: ₪323 ספק כוח: Seasonic M12II-520 520W Active PFC Modular 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪387 זיכרון: A-Data 4Gb KIT (2G X2) 1333 G Series (Gaming) CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪330 קשיח למחשב שולחנ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם, התקנתי את SPEEDFAN כדי לראות כמה מתח מקבל אצלי כל רכיב.. עכשיו יש כאן כמה מתחים שלא ממש מובנים לי.. (תמונה שווה אלף מילים) למה המתח בפלוס ובמינוס 5V ממש לא קרוב ל5V ?? וגם ממש לא יציב!! כל שניה מתחלף שם מספר אחר - פעם זה על אזור ה4V ..ופעם זה קרוב ל5V ולפעמים כמו שרואים זה יורד גם מתחת ל4V.. והאם זה בסדר שאין לי 12V במדוייק על ה12V ?? מי אחראי יותר על ייצוב המתח ודיוקו ? הספק או לוח האם ?? או ששניהם ביחד?? הוספתי גם תמונה במאמץ מלא - המצב נראה שם הרבה פחות טוב :-[ (מפרט בצד) הייתי שמח לחוות דעת .. תודה. *עריכה- לכל אלה שיגידו שזה ספק ג'נרי ושזה בגללו - אז הוא לא! אני אמנם לא מוצא ברשת השוואת ספקים שכוללת את TOPOWER אבל הנה לינק דיון שמאשר לי פחות או יותר את …

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  7. אני יכול להביא אופטרון 170 מחו"ל בזול, לא רק שאופטרון 165 מאותו הסטפינג עושה 3G(עם מים או אוויר לא זוכר), השאלה שלי, אם שניהם יצאו מאותו מפעל באותו שבוע באותו הסטפינג, האם שניהם יגיעו לתדרים דומים? דבר שני, אני מתכנן קירור גז ומים(בנפרד), והאם להקפיא את ה-CHIPSET עם פלטייה 80W ייתן משהו נוסף חוץ מ-HTT בשמיים?(המעבד כרגע מתפחלץ ב-440HTTX4MULTIPER.....

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by RoNeR,

המעבד שלי מגיע ל78 מעלות במאמץ עם קירור buffalo של evercool המעבד על oc של 3.0 בלי העלת מתח לשום רכיב.. במנוחה הוא 48 מעלות הלוח אם על טמפרטורה של 45 מעלות... הארדיסק על 33 מעלות... זה הגיוני 78 מעלות במאמץ? לפני קניית הקירור הוא הגיע ל92 במאמץ...

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  9. היי. אחרי ששדרגתי מאוורר למארז (noctua) וקירור חדש למעבד (Vandetta), וביצעתי Q Smart fan בביוס, כל שנשאר הוא להוריד את כמות הרעש מההארדיסק. הוא מגיע ל42 מעלות וקצת מרעיש לי. האם קיימת אפשרות לווסת את הטמפ' שלו איכשהו או שעדיף לי לחשוב על דיסק חדש ? ??? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  10. שלום, ניסיתי את שלל התוכנות שבאתר ובגלל שיש לי דרייברים 4.1.0.9. , אוברקלוק בלתי אפשרי אולי מישהו מכיר תוכנה טובה? תודה

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  11. שלום, אני צריך המצלה לחבר לקירור לפנטיום 4 שלו ואני לא במין מהחיים שלי בפנטיום אז אני שואל אתכם.. קיור עד 180 שקל ככה הוא לא יעשה אוברקלוקינג ועדיף קירור שקט... תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by pcupgrade,

שלום, ברשותי מאוורר עם לוח קירור דומה לזה http://di1.shopping.com/images1/pi/7f/9f/5f/28070958-260x260-0-0_Thermaltake+Thermaltake+TR2+M12+P4+copper+CPU+cool.jpg אשר נסגר באמצעות סוגרים כאלה http://www.geeks.com/imageshare/3/150x150/367A-soft.gif כיצד פותחים את הסוגרים האלה? תודה!

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  13. שלום לכולם אני מעוניין מעבד+לוח+זכרון+מאורר,יש לי כמה שאלות. 1. המעבד יהיה AMD 1700 , אני מעוניין להמהיר אותו למשהו בסביבות ה2000MHZ (מ1466) איזה סטפינגים טובים קיימים שיאפשרו לי לעשות את ההמהרה כמו שצריך? תרשמו לי את הספינגים הכי טובים שקיימים בשוק בישראל. 2. הבנתי שבנושא הזה ה8RDA+ הוא הכי מוצלח , ישנם לוחות אחרים שגם טובים להמהרה? ואם יש תרשמו לי פה, האם הלוח של גיגהבייט 7VAX יספיק לי? וללא קשר האם הDUEL DDR הוא באמת נותן שיפור בביצועים וכדאי ללכת על ערכת שבבים של NVIDIA או שההבדל הוא מזערי ועדיף לכת על משהו של VIA ( אני מעדיף לשלם על לוח יותר זול וסטיק אחד של זכרון אם ההבדל בביצועים הוא לא משמעותי) 3. איזה חברות לזכרונות נחשבות ליותר יציבות לאוברקלוק. תרשמו לי אתץ כל…

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by TTime,

השאלה שלי היא לגבי הרדיאטור של סוויפטק, דגם MCR220 (בגודל 120X2). הייתי רוצה לדעת אם הוא טוב, אם הוא מנחושת או אלומיניום ואם הוא דורש קירור חזק או נותן ביצועים טובים גם עם מאוררים חלשים ? בנוגע למשאבה של סוויפטק, דגם MCP350 (שנדמה לי מקבילה לדנג'ר דן מדגם DDC). הם בעלי ביצועים זהים, הם באמת אותם משאבות או שיש הבדל בין שניהם? איך הם מבחינת רעש? ואיך זה שעם 350LPH בלבד, הם מתחרים חזק ב D5 (וסוויפטק 655), שמוצהרים על מעל 1000LPH? תודה רבה!

15. Started by 114508534,

אני רוצה להכניס אותם לצינורות

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  16. Started by nehmia,

???

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by ThE_MaStEr,

עשיתי OC למעבד ואני חושב שהעלתי יותר מידי ומאז המחשב לא עולה ... הכל נדלק ההארד דיסקים וכו' רק המסך לא... האם המעבד נשרף? (יש לי P3 733) האם אני יכול להחליף ל P3 1000.??? ואם אני ישים את זה לא צריך לשנות את ההגדרות בביוס? הוא לא ישרף?

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by shloosh,

שידרגתי את המחשב ועכשיו יש לי AMD BARTON 2600 ולוח EPOX 8RDA+ והחלפתי מארז מtsuanami virgo ל RAIDMX SCORPIO 868 . עכשיו טמפ' הלוח לפי sandra ו-speedfan זה 25 מעלות, המעבד על 36 מעלות. ההארד דיסק על 29-30 מעלות. עכשיו יש לי שאלה, קיבלתי עם המארז 2 מאווררים עם חיישן טמפ' משלהם. יכל להיות שהמעלות ב-2 התוכנות שאני משתמש זה המעלות של החיישנים במאווררים? 4 מאוררים 80 מ"מ. 2 מוציאים מאחורה, 1 בדלת מכניס ועוד 1 מקדימה מכניס. על המעבד SK-7 +SF2.

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by AdiDavid,

היי, קודם כל,אני חדש כאן,ובכלל בנושא האוברקלוק. עשיתי אצלי אוברקלוק עם המעבד Q9400 של אינטל ל 3.0GHz. עכשיו,שמעתי מחבר שהספק בעייתי ויכול לקרות לו משהו,אז באתי לשאול אותכם. יש לי ספק 300W של HEC. עכשיו,יקרה משהו באוברקלוק איתו? אם לא הגעתי לפורום הנכון,אשמח אם תעבירו את האשכול במקום לתת אזהרה. שיהיה לכם יום טוב ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  20. Started by MishaK,

היטסינק זה הדבר הזה שעשוי ממתכת ועליו מורכב המאורר של המעבד? אני כימעט בטוח שכן אבל אני רק רוצה להיות בטוח כדאי לא להיתבלבל בעתיד ולעשות ממני צחוק :smoke:

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by gil1908,

האם אפשר להחליף מאורר ל Volcano 7 +למשהו (הרבה) יותר שקט - אפילו על חשבון תוספת של עוד 3-4 מעלות? אם כן, אז מה מומלץ? תודה!

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  22. Started by Yogev234,

אהלן ולילה טוב לחברי הפורום! אני חדש בעניין המהרת המעבד במחשב אשמח עם תעזרו לי! אחריי קריאה מרובה באתרים בארץ ובעולם עדיין לא הצלחתי לעשות אוברקלוק מוצלח אשמח עם תיתנו לי כיוון בנושא המחשב קצת צולע בינתיים ניסויים עליו ונקנה אחר בהמשך הדרך! מפרט: מעבד: E7300 זיכרון: Geil 4GB - 2X2GB DDR2 800MHZ לוח אם: GigaByte EP43 DS3L F7 Bios כ.מסך: GigaByte GT9400 512mb DDR2 מערכת הפעלה: WIN 7 64BIT אשמח עם תעזורו לי איך לשנות את ה BIOS תודה!

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by Xpand3D,

שלום כולם יש לי מעבד p4 1.8 נוורטוד ו256 ראם גנרים שסוגרים cas.2.5 ספק גנרי של 300 וואט ולוח אם משריח של via עכשיו המתח הנוכחי הוא 1.5 כלומר לא העלתי העלתי את המהירות של המעבד ל 130 באחוזים קיצר עכשיו המעבד 2250 והמתח רגיל ניסתי לעלות ל140 באחוזים והמחשב נתקע העלתי גם מתח ל 1.7 ואז זה רושם overclock filed מה ניתן לעשות ? אני רוצה להגיע ל 2.8 אולי יותר האם ניתן אם הציוד הנוכחי ומה צריך לשדרג ? אני חשוב לקנות hec 475 watt is7 E a-data pc3200 512 mb supertelnet case עכשיו אני צריך המלצות לקרור המעבד איזה קרור יתאים חזק ושיעבוד לא אכפת לי ההרעש

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by elad_jacoby,

קניתי כרטיס מסך חדש : 8800GT היום אבל בeverest הוא אינו מציג את הטמפ' שלו. איך אפשר בכל זאת לבדוק אותה?

• 5 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.