עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shibby15,

אני צריך לקנות גריז רמי חדש לשים בין הSLK-600 לXP1800 שלי...עכשיו אני יודע שיש סקירה באתר אבל אין בה את שני המועמדים היחידים שלי ננוטורם בלו II ארקטיק סילבר III כדאי להשקיע את ההבדל במחיר (כפול) והאם כדאי לי להתעסק עם חומר מוליך בפעם הרשונה?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by psycho59,

מישהו יודע אם אפשר לפתוח לכרטיס הזה צינורות? (קישור יעזור) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  3. טרנספומר חדש + tr2 עם משחה חדשה ננוטרום 2 אתלון 64 +3200 קלוהאמר אז היה לי 50-49 מעלות ו59-64 מעלות במאמץ עכשיו 37-40 מנוחה 45 מאמץ בקרוב תמונות של הטסנרסומר

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  4. Started by fit3,

שלום אנשים אני מעונין להזמין את המאורר ARCTIC COOLING AC-FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 האם יש אפשרות כול שהיא שהוא לא יכנס לי בלוח???? יש לי לוח של אינטל d915pcy אם מישהו יוכל לתת לי תשובה חד משמעית אאני יודה לו מאוד

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  5. ראה מפרט מחשב: CPU: Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz 1333FSB 4MB MB: Intel Buffalo Creek DG33BU Chasis: HEC Compucase 6A19 Chasis Colling: 120mm Rear , 120mm Front PS: HEC-300AR-TF Memory: Kingston 1 GB DDR2-667 DDR2 5-5-5-15 X 2 Graphic Card: Gigabyte 8600GT 256MB DDR3 HDD's: Maxtor 80 GB, SATA WD 250GB, SATA WD 500GB External USB Optical Drives: DVD-RW X16 DV-W516E - TEAC LG GCE-8525B 52x32x52 CD-RW IDE Drive Screen: BenQ FP767 17" LCD Speakers: Creative Inspire 2500 ------------------------------------------------------------- ראה תמונה מצורפת. הטמפרטורות נכונות למצב IDLE

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  6. Started by שמואלל,

שלום, אני מעונין לקנות מעבד לoc אכשיו מה יותר כדי ואפשר להגיע איתו יותר רחוק 4300 או 4400 בהנחה שההפרש מחירים שלהם 30 ש"ח האם כדאי להוסיף ת30 ש"ח זה יתן לי יותר ביצועים? תודה רבה שמואלל

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by qt1h00,

שלום, אני ככל הנראה קונה בפעם הראשונה AMD ורציתי לשאול איזה קירור אתם ממליצים , מטרת המחשב יהיה בעיקר משחקים. חשוב שהקרירור יהיה שקט וחשוב גם לשים לב שאם אתם ממליצים על קירור ב 150 שקל אז כבר שווה לשקול דגם מקביל באינטל כי המחיר מתחיל להתקרב לשם... (רק מתחיל כולם להרגע). בכל מקרה האם אני מחוייב בקירור ואם כן אז איזה?

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by king of the kings,

שלום לכולם.. אני מחפש קירור לכרטיס מסך שלי, בשביל אוברקלוק... הכרטיס מסך שלי הוא: msi nx6600gt 128mb (http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=NX6600GT-TD128E&class=vga) וחשבתי אולי אני ישים את הקירור של thermaltake שהוא.. : http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm האם הקירור מתאים לכרטיס מסך שלי..?? והאם הוא טוב לאוברקלוק?? תודה מראש לכל העוזרים..!!

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  9. היי, בעקבות העובדה שסוף סוף השתקתי את הכ. מסך שלי, הדברים היחידים שנותרו לי הם: 1. מאווררי מארז ( כולם של ANTEC ) - כנראה יוחלפו ל-SCYTHE 1200 RPM. 2. ספק - GAMEXSTREAM 600 של OCZ שדיי מרעיש - שוקל להחליף לו מאורר גם. 3. המאורר שמגיע עם ה-TUNIQ. הבנתי שלא מומלץ להחליף למאורר אחר מכיוון שמקורי מתאים לשימוש עם SMALL FINS. הבעיה שלי איתו, זה שאני רוצה שהשליטה עליו תהיה מהלוח אם ( כמו כל מאורר נורמלי?! ). המאורר מגיע עם כבל 3 PIN שמחובר ללוח אם לחשמל וחיבור לריאוסטט חיצוני לשליטה על המהירות. אם לא מחברים את הריאוסטט אי אפשר לשלוט על המהירות ( תמיד על 100% ). מישהו מכיר פתרון? לא אכפת לי לשחק קצת עם חוטים, אם יהרס המאורר מקסימום אני אקנה חדש (גם ככה כבר חשבתי על זה). תודה, אשמ…

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by OmerNeu,

שלום לא מזמן קניתי את המחשב שכתוב לי במפרט עם המעבד הנ"ל בידיעה שאני מתכנן OC זהו הפעם הראשונה שאני עושה OC ויצא לי לקרוא את המדריך באתר. על פי OCCT כאשר אני מסיים בדיקה אז המצגות האחרונות כתוב לי CPU IS TOO HOT בזמן שבשאר המצגות כתוב לי STABLE (המצגות האחרונות מראות את העמבר ממצב נח למאמץ בדקות הראשונות לכל ליבה) ובספידפאן בטמפ' מראות ציור של להבה, האם אני אמור לחשוש מזה? ולמה יש הפרש של 10 מעלות בין realtemp לבין speedfan and occt? אשמח לדעת מה גבול החום שהמעבד יכול לסבול בלי חששות ודרך אגב למי שלא קרא את המפרט אני עם פריזר פרו (המאזדה 3 של הקירורים) ועוד שאלה איך אני גורם להפריזר לא תמיד יהיה בסל"ד מקסימלי (שיהיה שקט יותר במנוחה) תודה רבה עומר [attachment deleted by ad…

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  11. היי חבר'ה, יש לי משחה טרמית מלפני 4 שנים כמעט, בקרוב אני אמור לקבל מחשב חדש והייתי רוצה לדעת אם אני עדיין יכול להשתמש במשחה הזו ללא חשש מאיכות ירודה מאז. ד"א השתמשתי בא לא מזמן ולא נראה שקרה לה משהו רע

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. יש ברשותי את המשחה התרמית SILVER 5. אני מעוניין לשים אותה על המעבד ובגלל שיש לי מכחול בבית הייתי מעדיף להשתמש בו. רציתי לדעת האם זה יילך טוב או שבגלל שהשמשחה קשה זה לא יילך.. מהי דעתכם בעניין? תומר.

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  13. היי יש לי זכרונות 2X1GB במהירות 533MHZ cl4 של חברתtwinmos (ואני מתכוון לקנות את המחשב שרשום במפרט משמאל) ורצית לדעת אם אני מתכנן OC האם הם יכולים להגביל אותי? תכננתי על זכרונות 800MHZ אבל זה לא בזבוז לקנות שכבר יש לי זכרונות כאלה? ואם אני עולה בבאס מעל 266 שזה בעצם הסטוק אני צריך להשמש במחלקים? מחלקים זה לא מומלץ? מה אתם ממליצים? תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by Randy Orton,

יש לי לוח ASROCK P4V88 PLUS הבעיה היא כזאת ! יש לי מעבד סלרון 2400-400-128 ואין לי בעיה לעשות לו OC הקטע שבביוס רשום 100 FSB - מנואל / אוטומט שאני שם על מנואל הוא פותח את ה FSB אבל אי אפשר לשנות תדר ! עכשיו הרתיו קבוע ! רשום ככה RATIO LOCKED התקשרתי ל KSP להתייעץ אמרו לי שרוב הסיכויים שאי אפשר לעשות OC למעבד שלי בגלל שבחברה של אינטל קיצרו את התדר עד 2400 ובגלל זה רשום LOCKED ! - חרשתי את הביוס למצוא אפשרות / קומבינה כלום !!! -

• 14 תגובות
    • 725 צפיות
  15. הטמפ הממצועת שלו היא באיזור ה 60 מעלות. אני מצרף תמונה של טמפ הרכיבים של המחשב כאשר רק מערכת ההפעלה פועלת ברקע. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  16. מפרט בצד <----- יש לי כרטיס club3D hd4850 512DDR 3 OC edition אני יודע שהכרטיס הרגיל (לא אוברקלוק) מגיע עם תדר 625MHZ וזה מגיע עם 665MHZ כרגע הכרטיס נמצא בOC מהחברה כבר התדרים שלו הם : GPU CLOCK : 665MHZ Memmory clock : 993MHZ איזה תוכנה טובה יש לבדיקת מעלות לכרטיס מסך? כמה MHZ לעלות כל פעם? והאם צריך להעלות בשני הדברים האלה? http://www.siz.co.il/my.php?i=mjdmzmedt0hm.jpg

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  17. Started by flesh2,

אני עובד על FSB של 253, מתח דיפולט, עד 1.6 וPRIME95 מראה בעיה. הקטע זה שאני עובד כבר שעה על המחשב ולא קורה כלום, יכול להיות שבהמהירות הזאתי PRIME לא עובד כמו שצריך? ואם כן יש בעיה מסויימת אני צריך להוסיף עוד מתח למעבד? (אני לא מוסיף כי הוא יציב עד עכשיו, אבל אין עומס בעצם) מפרט בפרטים

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  18. במקום לחשב את צורת הבלוקים וכאלה אולי עדיף לקחת בלוק קירור אוייר ושנות אותו כך שיתאים לקירור מים? אני חושב שזה יהיה יותר אפקטיבי... יש גם היטסינקים עם היטפיים זה יעזור גם להולכת החום במים... הנה סינק שנראה מתאים מאוד לבניה מסוג זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=7820 ככה גם חוסכים את כל הקטע של קניית בלוקי נחושת גדולים. אז כל מה שנשאר זה ליצור את המעטפת להיט סינקים ויש לכם בלוק קירור מים מעולה.

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by Moo^Moo,

המפרט: AMD BARTON 2500 (333 FSB EPOX 8rda3+ ADATA 500 mhz TT volcano 12 extreme Geforce 4 ti 4600 creative SB audigy 2 plateniun WD SATA -------------------------------------- כבר העברתי לEXPERT MODE והעלתי את הבאס ל172, אבל יש שם הרבה הגדרות שאני לא יודע במה המחשב יעמוד. תזמוני זיכרונות, מה כדאי ולמה? ושאר ההגדרות? המטרה היא OC בינוני, ללא שינויי מתח בינתיים. מה השלב הבא? תודה!

• 10 תגובות
    • 725 צפיות
  20. ממצב אנשים זו פעם ראשונה שאני עושה OC אבל על תבינו אותי לא נכון - אני לא חדש בנושא. ראיתי אנשים עושים את זה אני יודע את הבסיס. עכשיו שידרגתי גם את הקירור סטוק של הכרטיס שאיתו אגב הוא הגיעה ל 81 מעלות עכשיו הוא גג 60 במאמץ. לצערי בגלל שהכרטיס שלי הוא בחיבור AGP לאלו מכם שיודעים על מה אני מדבר יש לו בעיה בעיצוב והזיכרונות קרובים מידי לליבה מה שאומר שאולי יש לי קירור עצבני לליבה - אין לי קירור כלל לזיכרונות כי פשוט אין מקום אז כמה שאלות ברשותכם: 1. איך אני מוריד את ההגבלה ש RIVA TUNER מציבה לי 2. האם אני יכול לעשות OC לליבה בלבד ולוותר על הזיכרונות? (זה יתן שיפור בכלל?) 3. האם לכרטיס המסויים הזה שלי יש (של חברת XFX בחיבור AGP) יש יכולות OC? 4. האם יש אפשרות לעצור …

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by ForresT,

שבת שלום אבא שלי יכול להשיג לי קומפרסור מהעבודה שלו(הוא עובד במפעל יש להם ענקיים וקטנים הוא יכול להשיג אחד)אז יש לי שאלה איך אני אמור לחבר אותו לכרטיס מסך?(אני מתכנן oc רצחני ;o) כאילו איך אני תוקע אותו שםיש איזה יציאה? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  22. אני לא מצליח להיכנס ל MS-DOS כדיי לצרוב ביוס חדש. ניסתי בכל דרך אבל לרוב הוא מציג NDLR או משהו חסר... הפלופי מת גם אז דיי בעייתי אני מנסה דרך הרד דיסק אחר... מישהיו יודע איך ניתן להיכנס לMS-DOS ללא סיבוכים? *מישהו יכול להכין דיסקט BOOT בXP ולשלוח את הקבצים שנוצרו? לעלות לכאן: www.mytempdir.com

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  23. Started by poltergeits,

האם יש דבר כזה ? תודה .

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by waizman,

אוקי, אז ככה: הזמנתי כמה מאווררים מפנדה, אבל במקום 2 מאווררי Volcano 7 (רגילים), שמו לי מאוורר Volcano 7+ אחד (אי הבנה). חשבתי להחזיר את המאוורר, אבל חשבתי על זה ואני שוקל להחליף את המאוורר שקיים לי כרגע על המעבד (ומרעיד לי את הבית - דלטה...) הלא הוא ה GlobalWin CAK II 38. כדאי להחליף אותו בוולקנו שקיבלתי, או שאני ישלח את הוולקנו חזרה לפנדה?

25. Started by mrsph666,

שלום, יש לי את הלוח הבא: MSI 865PE Neo2 Series הוא תומך במעבדי אינטל עד 3.6GHz ומעלה ("ומעלה" זה מה שכתוב בחוברת)... תומך בדואל-צ'אנל... קיצר לוח סבבה, אבל האם הלוח חזק ל-OC? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים