עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by eran131,

אני קונה בימים הקרובים מחשב,ואני רוצה לעשות OC דיי רציני למעבד המעבד שלי הוא- AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ TRAY (אם אפשר קירור מהחנות של TMS&FOX זה יעזור לי מאוד) התקציב שלי הוא לקירור הוא- עד 250 ש"ח

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by shahar0592,

יש לי תקציב של 150 ש"ח כרטיס מסך - radeon HD 4670

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by KEY-Tech,

יש לי מעבד XP1700 ולוח אם של Gigabyte דגם GA-7VTXE. הייתי רוצה לבצע אוברקלוקינג למעבד ע"י שינוי המכפלה של השעון, בנוסף לשינוי בתדר ה bus. אם מישהו יודע אם ניתן לבצע זאת בלוח אם הזה אז אני אשמח לדעת איך? אני יודע שניתן לבצע את זה בדגם GA-7VTXH אבל לצערי אין לי אותו :-\

4. הוספתי מאוורר בין שני הcd-roms כך שהוא מוציא אוויר מהכיוון של המעבד החוצה. מאוורר של p2 חחחחחח נישאר הצלעות קירור שלו פעם ב 100% מאמץ הייתי על 58-60 עכשיו על 52-55 שזה די סביר אני כנארה יחפש לי עוד מאוורים דומים להוסיף לי שמה ככה בשורה אני יביא לכם תמונות מתי שהיה בערך 3 מאוורים

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  5. שלום,בימים האחרונים אני משחק HL2 או כל משחק אחר שהוא דיי כבד,אני משחק HL2 ופתאום המחשב נתקע,אני משחק איזה שעה במשחק השני והופ נתקע עשיתי מניימייז שאני אחרי חצי שעה - שעה במשחק והטמפרטורה של המעבד הייתה 52,כשזה מגיע ל55 המחשב נתקע ככה זה תמיד קרה לי,אני חושב שהטמפרטורה גבוהה מדי,בדקתי לכרטיס באיזה משחק שיחקתי שעה הוא הגיע לטמפ' 60,כשאני משחק בHL2 אני חושב שהוא מגיע ליותר אז צריך כמה עצות לגבי פתירת החום יתר. יש לי מאורר אחד 80MM בנוסף אתם חושבים שסידור החוטים של הכבלים שיוצאים מהספק יעזרו? כי מה שהולך במארז זה גיהינום קניתי את הקליפסים השחורים האלה שיתפסו אותם יש לי ספריי לחץ אוויר ואני מנקה כל שבועיים עכשיו הוא נגמר לי מחר אני אלך לקנות חדש. יש עוד הצעות להורדת הטמפרטור…

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  6. יש לי EVGA 680I עם E6600 וזלמן 9700 העליתי מתח למעבד לרשום לעיל כדי להעלות ל 3.01 ג'יגה נמצא ב 47 מעלות אני לא רוצה להעלות יותר מזה - האם להוריד במתח ובOC כדי להימנע מפגיעה או שזה לא מהותי במתח כזה?

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  7. היי חבר'ה, המפרט שלי מצד ימין, ביצעתי אוברקלוק וכרגע אני על ההגדרות האלה: FSB 334 מחלק זכרונות 2.40 V1.2875 (לא שיניתי) המהירות של המעבד עלתה מ-2.40GHz ל- 3.01GHz. את הזכרונות ניסיתי להשאיר כמו שהם- 802MHz לעומת 800MHz במקור. בדיקה ב-Orthos כ-5 שעות ללא בעיות. יש לי שאלות אליכם: 1) שמתי לב שלא משנה אם אני משנה את מכפלת המעבד מ-X9 למשל ל-X6, כי שמרתי את זה ב-X6 והוא עדיין חישב את זה לפי X9 והגיע ל-3GHz. 2) האם מומלץ להעלות את מהירות הזכרונות, למשל לאזור ה-1,000MHz? או שעשיתי נכון כשנשארתי במקור? 3) Everest מציג לי את טמפ' ה-CPU כ-38 מעלות ובנוסף טמפ' של 4 ליבות, בממוצע 58 מעלות לליבה. מה הטמפ' הקובעת? 4) עצות נוספות לשיפור ה-OC?

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  8. אז ככה, היישר מה ASUS STRIKER EXTREME נחתתי בעולמה של INTEL עם צ'יפסט 965 ולוח ABIT AB9, ולמרות שיש בלוח הזה סה"כ 3 אפשרויות OC (שורות ששולטות על ה OC) רציתי לפני שאני מתחיל להקדים תרופה למכה. אז זה הBIOS, מה להעלות אחרי מה, ומה הVOLTAGE המומלץ . . . המפרט החדש הוא E4300 ABIT AB9 + קירור מקורי של אינטל זיכרון KINGSTON 667 כרגע, עד שיגיע מחו"ל ה CORSAIR DOMINATOR 8500 1066

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by bennnn,

שלום יש לי 6800 גי טי עם MV5 קירור עליו........והיום תחתי את ה 4 ברגים כדי לנקות את המאוורר הזה.....והחזרתי וכנראה אולי המשחה הטרמית קצת יצאה כי הרגשתי בידיים שלי אותה ועכשיו במקום שיהיה שיפור הכרטיס במנוחה על 68 מעלות ולפניי כן הוא היה 52-55 שאלתי האם אני צריך להוסיף משחה טרמית? ואם כן אז פשוט לעבור על איפה שיש לבן בכרטיס ? ואיפםה קונים וכמה עולה תודה.

• 14 תגובות
    • 686 צפיות
  10. שלום, אני מרכיב שני מחשבים השבוע ללקוחות פרטיים שביקשו קירור אמין ואיכותי למעבד. כברירת מחדל תמיד קופץ לי לראש הפריזר 7 פרו מהנסיון האישי שלי שעושה עבודה מדהימה למחיר המצחיק שלו. אז הזמנתי חלקים מנועה מחשבים, להם כרגע חסר הפריזר. המליצו לי בחום על SCYTHE Reeven. הוא מאוד דומה לפריזר ואני יודע שSCYTHE חברה איכותית עם הקירורים היותר רציניים שלהם... מישהו מכיר את הריבן? הוא נראה מאוד דומה לפריזר... סתם שאלה בשביל להיות שקט שמדובר פה במוצר איכותי.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by sroolik,

עשיתי אובר ואני רוצה לבדוק את היציבות הורדתי פריים 95 אבל אני לא כ"כ יודע להשתמש בה הרצתי משהו שאין לי מושג מהו וזה רץ מ- 2*63 עד 2*67 הכל הרצה עד 100% זה רץ קרוב לשמונה שעות וזה עדיין לא הסתיים מישהו יכול להגיד לי אם זה טוב ? בכלל ככה בודקים יציבות? אם לא, אז איך כן בודקים ? תודה !

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by sahargt,

שלום רציתי לשפר את המחשב שלי הישן מפרט מעבד 1.8-512 לוח אינטל MV 850 512 RDRAM חבר שלי רוצה למכור לי את הלוח הישן שלו דגם Intel Bonanza 875P DDR1 - LAN 1000 Motherboard קישור http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2182 חשבתי לקנות את הלוח הזה + זכרונות ולעשות למעבד הישן OC מה את אומרים?? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 686 צפיות
  13. פשוט אבדתי את הקופסה שלו... אני צריך תוכנה פשוטה... יש לי sandra אבל אני לא יודע איפה אני מוצא את השם של החברה.... תעזרו לי תודה... יש מצב שזה JETWAY?

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by ninne,

גודל: 120MM לדים: בלי רעש: די מפריע לי אני ישמח למאוורר שקט אבל אם אין אז לא נורא הקירור יותר חשוב תקציב: לא מוגבל איזור מגורים: בסביבות חיפה אני צריך חנות עוד משהו ממש חשוב בשבילי... אני משתמש במאוורר הזה למודינג של הXbox שלי כי הוא התחמם יותר מידי... זה לא משנה לסוג מאוורר מה שכן עקרוני לי המתח שלו- 12V (אני כמעט בטוח שכל המאווררים עובדים על 12V אבל ליתר ביטחון) עריכה: אשמח גם אם תוכלו למצוא לי חנות באיזור שמוכרת את המשחה הטרמית Arcting cooling MX-2 באותו איזור תודה מראש (:

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  15. פרקתי את גוף הקירור מהכרטיס והתחלתי לנקות את הליבה והזיכרונות מהמשחה הקיימת לשם החלפה ל MX1 שלי. על הליבה היתה דיי הרבה משחה ועל הזיכרונות מעט מאוד. נקיתי טוב טוב את שאריות המשחה ושמתי את ה MX1 ,בליבה שמתי באמצע בגודל בערך של ראש של גפרור ועל כל אחד מהזיכרונות קצת פחות. נסיתי לשפר את הטמפ' ועכשיו נהרסו לי החיים... עכשיו הטמפ' במנוחה 43 במקום 39 והכי חשוב במאמץ לפני כן הטמפ' הגיעה ל60-61 ועכשיו 75 !!!! נסיתי לשחק ופחות מ 10 דקות התחילו עיוותים של התמונה. מה עושים...? האם צריך לתת קצת זמן ל MX1 עד שהיא מתחילה לעשות את העבודה ? חייב עזרה לפני שאני הורס את הכרטיס נ.ב. הכרטיס עם O.C ל XTPE עם 16 צינורות.

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  16. שלום ! אני מתלבט על מערכת קירור למעבד Q9550 במארז ANTEC 300 עם דגש על שקט מסגרת השקעה 500 +\-

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by yoavyoavyoav,

היי , ניסיתי לעשות בזמן האחרון OC למעבד שלי - אבל זה לא ממש מצליח. :s05: הכי הרבה שהצלחתי לעלות אותו זה ל ~2300 וזה עוד עם תוספת מתח.. הכי הרבה שהצלחתי להגיע עליו נראה לי היה 2330 או משהו כזה עם מתח של 1.55 שזה הכי הרבה שהלוח שלי נותן.. (למה לא לקחתי DFI :\ ) המעבד עם קירור סטוק ובלי OC הוא יושב על 34 ב IDLE ו 44 ב LOAD. אין לי בעייה להחליף קירור אבל לא נראה לי שבינתיים זה הדבר שמונע ממני לעשות OC למעבד. בביוס גם שמתי "נעילה" על ה PCI ל 33mhz ול PCIE ל 100 ככה שזה לא ישתנה עם המעבד. יש לי זיכרון ג'נרי פשוט כזה - אז חשבתי שזה הגורם המגביל אז ניסיתי להוריד את המהירות שלו ל 333 אבל זה לא ממש עזר :\ וגם הורדתי את ה HT מ 5 ל 3. מה אפשר לעשות ? ראיתי מלא שהצליחו להוציא מהמעבד…

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  18. בין המפרט שאני קונה יהיה המארז CM690, ואני מוסיף לו עוד 2 מאווררים 120, ככה שחם לא בדיוק יהיה שמה. השאלה היא האם קירור הסטוק מספיק או שרצוי להוסיף קירור נוסף חוץ מזה, כאשר לא מתוכנן OC? ואם כן, איזה קירור? אני מבקש משהו לא רועש, ולא להשתגע במחיר בבקשה. הקירור ייקנה ב-SkyPc. תודה

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by emuzon,

אם עושים OC לרכיב מסויים אז אין יותר אחריות עליו נכון?! למה שחנות המחשבים שממנה קונים את המחשב אמורה לדעת שהתבצע אובאקלוק? או יותר נכון , איך לעשות אובר מבלי שיהיו סימנים אפילו שהרכיב יתקלקל?

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  20. יש לי AMD Athlon XP 2500 בתוך מארז Compucase Midi Tower CI 6A1, אינני בעינייני אוברקלוקונג - ממש לא, אלא מחפש מאוורר שיהיה *שקט* ויתן ביצועים טובים - לא צריך להשתגע :-) אני לא מאלה שכל מעלה חשובה להם, גם אם המעבד יהיה בטמפרטורת 50 מעלות במנוחה - לא ממש מפריע לי. המאוורר הנוכחי שלי פשוט שבק, לכן אני מחפש משהו חדש. לא רק מאוורר כמובן, אלא יחידה שלמה שמגיעה מאוורר + צלעות קירור. התקציב הוא באיזור ה 200 ש"ח. אשמח מאוד להמלצה ספציפית של מאוורר שקט, סביר+ ושיכנס במארז שלי. המליצו בפורום על Thermaltake Volcano SilentBoost CPU Cooler for AMD Athlon XP או על VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD רוב תודות ! את הכי חשוב שכחתי... :-) מכיוון שאינני מכיר חנויות/מעבדות חומרה באיזור המרכז,…

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by Idanp,

מה אפשר לעשות הזיכרונות שלי כניראה דפוקים עם אני מעלה אפילו טיפה את ה FBS זה נותן לי את ה Warnings האלה

• 12 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by ankond,

מישהו יכול להסביר הוא לתת מדריך לזה, לומר מה הסיכונים הכרוכים בזה גם. תודה

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by bad-sector,

האופציה של CPU CLOCK RATIO חסומה לי בביוס, איך אני עושה OC?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  24. אוקיי אז ככה ביום שישי בערב פתחתי את המשחה ניקיתי את המעבד עם אלכוהול 70% וגם את ההיטסינק עכשיו ששמתי את הגוש משחה על המעבד הגוש כמו חמר כזה ומאוד קשה למרוח אותו ממש כמו בוץ קשיח כזה אשכרה שפכטל עכשיו אני רוצה לדעת אם יש פה מישהו שגם השתמש עם MX-1 ואיך הרגיש אותה האם היא קשה כמו איזה שפכטל או במצב צבירה יותר נוזלי.. ועוד משהו מיום שישי בערב ועד עכשיו הטמפרטורה של המעבד לא ירדה מעלה אחת.

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.