עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by summer,

מתכוון לעשות OC למעבד E2140 עם הלוח הזה והבנתי שיש לו בעיה של התחממות גם בלי OC מישהו ניסה לעשות איתו אוברקלוק? אם כן, אשמח לראות תוצאות ולשמוע מה אתם חושבים עליו תודה!

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  2. Started by Elico A,

טוב אני עומד לקנות את המעבד i7 920 והבנתי שהקירורים שבאים ב- BOX לגמרי לא מספיקים (ללא OC) חיפשתי בפורום תשובה אבל לא ממש הצלחתי למצוא תשובה בטוחה .. התקציב שלי הוא בערך 200 שקל .. כמה שיותר זול יותר סבבה, אבל שלא יהיה קירור גרוע, משהו שקט שיעשה את העבודה .. זה המפרט אם אתם צריכים לדעת: מעבד: Core i7 920 BOX Intel לוח אם: Gigabyte GAEX58UD3R זיכרון: OCZ OCZ3G10664GK (4 GB, 1066Mhz, CL7) כרטיס מסך: INNOVISION GEFORCE 260GTX NVIDIA SP192 CORE 896MB DDR3 448BIT PCI-E כונן קשיח: Western Digital WD5000AAKS (500GB, 7200RPM, 16MB Buffer, SATA2) צורב די.וי.די: DVD LG GH22NS30 ספק כוח: Corsair CMPSU450VXEU Retail (450W) מארז: CoolerMaster CM690 (כולל מאוורר אחורי, ומאורר קדמי) …

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by adlanm,

והאם צריך עוד משהו חוץ מהשלט והאינפרה אדום שלו

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  4. Started by yoav1000,

הטמפרטורה בלוח היא 55 מעלות ו58 עם OC האם זו טמפרטורה סבירה?

• 10 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by asafgolan,

מה הוא הקירור המומלץ במחיר הזה?

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by UrielZ,

זה המפרט שלי: Intel e5200 Arctic Cooling Alpine 7 Pro Gigabyte G31M-ES2L 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Leadtek Geforce 8800GT 512MB + THERMALTAKE Duo ORB WD 250GB YS WD 320GB AAKS Thermaltake 480W Silent PurePower Raidmax Cobra Creative X-Fi Xtreme Audio אני חדש בקטע של ה-OC. קראתי את המדריכים באתר, וחיפשתי בגוגל על אוברקלוקים שעשו עם המעבד והלוח שלי, ומצאתי את זה: הגדרתי ככה רק שאת ה CPU Host Frequency שמתי על 300 ואת המתח של המעבד שמתי על 1.35 המחשב עושה פוסט והכל. ותראו איז תדר יוצא לי: על פי האווררסט זה 8X469. הרצתי OCCT והטמפ' המקסימלית היא 73 מעלות. למה זה עושה לי כזה תדר?( לא שאני מתלונן... ;D )

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  7. Started by gggil,

יש לי 9500GT עם קירור פאסיבי 256MB והייתי רוצה לעשות לו אוברקלוק. עכשיו בגלל הקירור הפסיבי (40 מעלות במנוחה עם מאוורר של קירור סטוק של אינטל) לא נראה לי שאגיע רחוק עם האוברקלוק אז חשבתי אולי יש איזה קירור שאתם ממליצים לי שאקנה לכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  8. Started by McMerc,

אני עכשיו גמרתי לסדר את החוטים במארז (בשביל קירור יותר טוב), ואני צריך חוות דעת. אז איך יצא? (דרך אגב, היום הזמנתי KATANA). [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by SharonSx,

שלום אנשים, אני צריך המלצה למשחה טרמית אני הולך לקנות בקרוב מחשב חדש ואני מתכוון להתקין עליו קירור אחר במקום הסטוק, על מה הייתים ממליצים בתור משחה טוב? וגם שלא יהיה יקר מידי, בכל זאת זה עדיין משחה...

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  10. טוב, אני די בטוח מה אני הולך לקנות אבל התייעצות אתכם לא תזיק לי מעבד: CORE 2 DUO E4500 תקציב שלי בין 200 ל 300 חשבתי על אולטרה 120 אקסטרים השני שלי היה OCZ VENDDETA 2 אישור?

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by oded900,

אני מחפש כרטיס מסך חדש לAGP , נכון לעכשיו 7600GS נראה לי הכרטיס המתאים ביותר לדרישות שלי , הבעיה שאני לא בטוח של איזה חברה לקנות...אני מתלבט בעיקר בין GIGABYTE,MSI וLEADTEK או שבכלל עדיף X1650 של GECUBE?על מה אתם ממליצים?

• 14 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by quantoM,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1056 איזה מאוורר להצמיד לו ? זה בשביל HD4850.

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  13. איך המערכת שקיימת ב-990 שקל ב-emp.co.il? עם הזמן אני אוסיף בלוקים ככה שזה צריך לעמוד בעומס http://www.emp.co.il/product.php?&ID=0040

14. Started by Polonian,

יש לי את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת את תחומי הטמפ' במנוחה ובמאמץ שנחשבים סבירים לכרטיס הזה. תודה.

• 12 תגובות
    • 693 צפיות
  15. Started by A-L-o-n,

שלום. אני קונה מחשב עכשיו ורציתי את המעבד q6600 אבל המוכר אמר לי שכבר לא מביאים אותו ומוכרים את q8200 הוא אמר שהוא מתחמם פחות. אבל הוא יותר חלש אז תגדו אפשר לעשות לו אוברקלוק חזק מאוד? אה ומי יותר טוב באוברקלוק הq8200 או q6600?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by eyaffe,

אני מחפש פאנל לשליטה ובקרה על כ 4 מאוורים של המארז (120 ממ כ"א) האם יש למישהו חיה כזו שמומלצת ? ראיתי את זה : http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=COOL&DRID=9202946

• 12 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by uziliv,

שלום התקנתי על המחשב שלי (lenovo T400) תוכנת TPFC גירסה 0.62. ראיתי שכאשר אני מפעיל אותה על smart mode המאוורר לא פועל רוב הזמן, והוא נכנס לפעולה סביב 65 מעלות ב-cpu. כאשר אני מפעיל ב-bios mode המאוורר עובד פחות או יותר כל הזמן והטמפרטורה מתחת ל-50 מעלות. רציתי לשאול - מה עדיף מבחינת אורך החיים של המאוורר? האם יש הבדלים מבחינת ביצועים של המחשב? אגב, המחשב שלי מחובר כל הזמן לחשמל ולא עובד על בטריה - כך שלא מטרידות אותי בעיות של אורך חיי סוללה. תודה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  18. Started by moshe55501,

1.איזה חיבור במולקס אני צריך כדי שיהיה 12 וולט 2.האם יש מישהו בפורום שכבר שם פלטייר על המעבד (ותביאו טמפ' אם אפשר) 3.עד כמה קור וכמה חום הפלטייר יכול להגיע ? 4.איך קיררתם את הצד החם של הפלטייר?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by cobmetal,

שלום יש ברשותי את המעבד I7 2600 , לא הגרסה עם ה K , האם ניתן לבצע לו OC , ומה זאת אומרת טורבו בוסט 3.8GHZ , עכשיו אני רואה רק 3.4 ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  20. המכפלה שלי 12.5 האם אני יכול לשנות אותה? יש לי מעבד amd ahtlon xp 2600 לא ברטון ולוח אם של גיגהבייט ga-7vax האם אני יכול לשנות?

• 11 תגובות
    • 693 צפיות
  21. אני קונה מפרט עוד שבוע, כנראה מFoxPC או SkyPC ולכן אני אני מעדיף שהלוח והזיכרון גם יהיו מאותן חנויות (אני אישית מעדיף לקנות מFoxPC כי יש את ה260GTX XXX והכונן הקשיח של סמסונג שאני רוצה). אני שואף להביא את המעבד לOC של 4Ghz+ ובשביל זה אני רוצה להבטיח שאני קונה את החלקים הכי משתלמים לתקציב שלי. המפרט יראה ככה : E8400+V1 4GB RAM (חשבתי על הGeil Black Dragon או G.Skill PI 800Mhz CL4) 260GTX XXX CM690 Cooler Master Real Power Pro 520W Modular ועכשיו אני בהתלבטות לגבי הלוח אם והזיכרונות. עד עכשיו תכננתי על אחד מהזיכרונות הנ"ל + הEP45-DS3L של ג'יגה בייט שעולה 550 שקלים בערך, אבל לאחרונה שמעתי שבגירסאות הL של ג'יגה בייט יש פחות מייצבי מתח, יותר נפילות ובכללי פחות טובים לOC מלוחות…

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by player_1,

איך אני בוחר את ה-Clock generator -יוצר תדרים ב-clockgane יש לי Q6600

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by The-Q,

קניתי מחשב חדש (בעקבות הישרפות הלוח הקודם שלי). על המחשב ישנו Celeron 2.66Mhz עם מאוורר עגול וגדול (שעושה לי את המוות עם המארז מיקרו הזה). החיישנים שבמחשב מראים לי טמפרטורות מגוחכות: 28 מעלות צלזיוס מעבד, 20 מעלות סיסטם. יש שתי אופציות: 1. הסנסורים לא מחוברים טוב (שניהם? לא נראה לי הגיוני). 2. אני לא רגיל לטמפרטורות האלה (קודם היה לי AMD). פרטים שחשוב לציין: - מאוורר עגול ועצום על המעבד - מאוורר אחורי למערכת - מארז מיקרו בבקשה תגידו לי שאלה טמפרטורות הגיוניות, כי אני מפחד שהסנסורים לא מחוברים טוב. תודה רבה, יובל.

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  24. למודרים בחבר'ה... כשאתם באים לעשות מוד (הוספת מאורר / קידוח / חלק חדש ושות') מה הסדר עבודה? כאילו, החלטתם שאתם רוצים מוד... אתם מציירים סקיצה? עושים ישר? כי אני רוצה לעשות כמה מודים, אבל אני לא רוצה ישר ללכת לקנות חלקים... כי אולי בסוף זה לא יצא לי... יש למישהו איזה רעיון לסדר? או המלצות למודים? (אל תגידו לי להסתכל בגלריה... הסתכלתי שם כבר...) כי אני לא רוצה לעשות מוד מסויים (למשל לקדוח בפרונט של המארז) ואז אחרי שבוע פתאום לגלות שאם הייתי עושה עוד משהו זה היה יוצא הרבה יותר טוב... מקווה שהבנתם... ושלא עשיתי יותר מדי בלאגן... נדב

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  25. איפה אפשר להשיג מאוורר 120ממ נשלט טמפרטורה 220V? אני צריך את זה למשהו ספציפי (לא מחשב) ודי חשוב שהוא יהיה HEAVY DUTY. מה שחשוב לי מאוד זה שהוא יהיה שקט בסל"ד נמוך אבל שבסל"ד גבוה הוא יהיה אפקטיבי (כמה שיותר אוויר). אם אי אפשר למצוא כזה 220V יש 12V שעומד בדרישות? תודה.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים