עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dima243,

מהוא הoc שכולם מדברים עליו אני מישתגע ??????????? ???

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  2. Started by Esparco,

טוב אז ככה השעה 5 בבוקר סוף סוף הצלחתי לעשות את המוד שפותח את כל אופציות ה OC בביוס של ה BAD AXE שלי אז ככה העלתי את ה FSB ל 1066 פשוט וקל זכרונות העלתי מ 533 ל 667 בלי שינויים במתח .. הכל נשאר על מתח סטוק גם זכרונות גם מעבד. קיצר הרצתי סנדרה וPC MARK05 ... ניראה לי שהתוצאה בסנדרה לא משהו אבל בפיסי מארק הוצאתי כמעט 6000 יישמח לשמוע תגובות בנוגע לתוצאות .. בנוגע לטמפ' המעבד על קירור סטוק לא עובר את ה 60 מעלות במאמץ מלא.. (בקרוב פריזר 7 פרו) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by rani123,

Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black האם המארז הזה יכול להספיק למרות שזה 300 וואט? כי רשום שהוא מאושר על ידי א.מ.ד.... פשוט הוא זול יחסית

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by deth213,

יש PentiumD 805, ואני רואה שהטמפרטורה עלתה ל-55 והמאוורר (פשוט של אינטל) עובד ב-4000RPM. האם זה נורמלי, אולי צריך להחליף משחה טרמית ?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by pc student,

חברה יש לי לוח אם של גיגהבייט והמכפלה על 12.5 האם אני יכול לעלות אותה?תוך כדי זה שיש לי קירור פסיבי מקורר עם פאן קארד על הכרטיס מסך וקירור פסיבי על הגשר הצפוני

• 13 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by alonkl,

אממ.. איך מפרקים אותו? זאת הידית היחידה שנאי מצליח לפתוח מה חוץ מזה?: תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 694 צפיות
  7. Started by Iv0ry,

עשיתי טעות די גדולה בהרכבה של קירור שקניתי ACFREEZERPRO 7 על המעבד והטמפ של המעבד עלתה ל-60 מעלות. כיביתי מהר את המחשב לפני שהטמפ עלתה. האם לדעתכם נגרם נזק כלשהו? כמו כן שמעתי שהמעבדים החדשים מכבים את המחשב לפני שנגרם להם נזק. האם זה נכון (?) תודה

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by redead,

התקנתי אותו לפני כמה רגעים ואני חייב להודות שההדרכה שבאה איתו פשוט חרא :-) בכל מקרה אחרי כל ההסתבכויות נשארתי עם השאלה באיזה צד הייתי צריך להתקין את המאורר ולאיזה כיוון שיזרום אוויר? כרגע המאורר מותקן בצד של הדופן החיצונית ( שם קיים 2 מאוררים גדולים שמכניסים אוויר) ומכניס אוויר לכיוון האיטסינק.. האם בסדר או לשנות משהו?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  9. שלום,בימים האחרונים אני משחק HL2 או כל משחק אחר שהוא דיי כבד,אני משחק HL2 ופתאום המחשב נתקע,אני משחק איזה שעה במשחק השני והופ נתקע עשיתי מניימייז שאני אחרי חצי שעה - שעה במשחק והטמפרטורה של המעבד הייתה 52,כשזה מגיע ל55 המחשב נתקע ככה זה תמיד קרה לי,אני חושב שהטמפרטורה גבוהה מדי,בדקתי לכרטיס באיזה משחק שיחקתי שעה הוא הגיע לטמפ' 60,כשאני משחק בHL2 אני חושב שהוא מגיע ליותר אז צריך כמה עצות לגבי פתירת החום יתר. יש לי מאורר אחד 80MM בנוסף אתם חושבים שסידור החוטים של הכבלים שיוצאים מהספק יעזרו? כי מה שהולך במארז זה גיהינום קניתי את הקליפסים השחורים האלה שיתפסו אותם יש לי ספריי לחץ אוויר ואני מנקה כל שבועיים עכשיו הוא נגמר לי מחר אני אלך לקנות חדש. יש עוד הצעות להורדת הטמפרטור…

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by EgoManiac,

אני יודע פתחתי על זה נושא לפני איזה חודש אבל הפעם הצלחתי לייצב את המעבד על 2700MHZ 258x10.5 מתח רק למעבד 1.392 השאלה אם אני יכול לעלות עוד כי עכשיו הטמפ' הייתה במאמץ 56 במנוחה 45 אם אני יביא MUGEN II אני יוכל להעלות את המתח ליותר ל24\7 או שזה כבר מסוכן? http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=544055

• 11 תגובות
    • 694 צפיות
  11. היי, יש לי 2 כרטיסי זכרון : G Skill F2-6400CL5-1GBNQ והייתי מעוניין לעשות להם אוברקלוק. אין לי כמעט שום ניסיון באוברקלוק, לכן אני מבקש את העזרה שלכם בנושא. כל מידע שתצטרכו לדעת על המחשב שלי, תרשמו ואני אכתוב לכם. מעוניין בעזרה בעיקר מאנשים שעשו הרבה אוברקלוקינג לזכרון שלהם, או לאנשים שעשו בעבר אוברקלוקינג לזכרון מהסוג הזה. תודה רבה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

מדובר על מערכת חלקים (פנימית), לא על מערכות קירור שבאות בקופסא חיצונית. האם שמתם את הרדיאטור מחוץ למארז, או בתוכו? מה ההפרש ביצועים פחות או יותר, במארז מאורר בצורה מספקת (לא אלפי מאוררים, אבל סירקולציה נחמדה, עדינה). כמובן שעקרונית בחוץ יותר טוב, כי ככה הרדיאטור חשוף לאוויר קריר יותר. השאלה היא עד כמה ההפרש ביצועים מורגש, בשביל "לסבול" את הבלאגן הזה (מבחינתי הוצאת הרדיאטור והצינורות זה עניין קצת מציק), מה גם שזה מאריך את הצנרת, מה שבעיקרון לא ממש טוב. רב תודות (:

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by shlomi8,

המרדיך הזה http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/ תקף גם לגבי הטיוניק...כי הוא נראה קצת ישן...ומה הקטע של למרוח משחה על הגוף קירור ואז לנקות אותה? ???

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  14. Started by TYCOONMAN,

לאחר שקניתי את הקירור הזה והרכבתי אותו על הכרטיס שלי gf 4 ti 4200 גיליתי שיש בעיה גדולה. הגוף קירור לא כיסה את הליבה לחלוטין ( הליבה של הgf 4 היא ליבה די גדולה) ויש פינה קטנה שלא נמצאת תחת הגוף קירור. הפיזור אוויר של הקירור מסריח כי זה מעיף את האוויר לכיוון המכניס אוויר וליכוון דלת המארז במקום להעיף הכל לצד האחורי של המחשב. בנוסף לזה הזכרונות שלי הם מלבניים והקירור של הזלמן הוא מרובע ככה שזה לא מכסה לחלוטין את הזיכרון. ונוסיף לזה שהוא קצת עקום ( לא יודע, זה פשוט לא ישר למרות שהוא בא במגע מלא עם הליבה) וקיבלנו עצבים! עם הקירור סטוק עשיתי 570 בזיכרון ו270 בליבה. עכשיו ששמתי את הזלמן הצלחתי להגיע ל 325 בליבה אבל את הזכרונות לא הצלחתי...יש איזה דפקט מוזר שאני לא מצליח להעלות …

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  15. יש במחשב של אחי לוח GIGABYTE DS3L לא משנה מה אני עושה אני לא יכול להתייצב על מעל 410FSB... מעניין אותי אם הלוח שלי ספציפית עצלן או שהלוח הזה בגדול לא משהו ב OC... אז למי שיש את הלוח הזה ויכול לתת תוצאה זה יהיה יותר מנחמד !! אגב ב 430FSB למשל, אפילו אין פוסט...

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by SOLIDUS SNAKE,

קראתי את המדרכים באתר, הבנתי שאני יכול לעשות OC וגם מעוד משמעותי. יש לי לוח P4S533 יש לו בקרה על מתח AGP. ואני מובן שרוצה לעשות OC טוב. לפי ט'רד שראיתי לא מזמן אפשר להגיע בהשקעה מינימלית לתוצעות מצויינות עם הכרטיס. אם מישהו עשה זאת לכרטיס זה בדיוק. שיכתוב לי או ליתן לי לינק למוצרים לקירור או למדריך טוב. עוד דבר שרציתי זה לדעת עם ספק רגיל יספיק לי. עריכה : ברצוני לקנו ת גם שתי מאוררים שקטים במיוחד אחד למתחת לספק והשני להחליף את זה הקיים מלפנים (עם חיבור שלושה פינים המתחבר ללוח לשם בקרת מהירות). בנוסף אני זקוק להמלצה על ספק כח טוב ולא יקר וכמובן שקט. (כל המוצרים צריכים להיות בהסג ידי בארץ ולא בהזמנה מיוחדת מחו"ל). בנוסף ראיתי את מערכת הקירור של ZELMAN לכרטיס מסך …

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by sroolik,

עשיתי אובר ואני רוצה לבדוק את היציבות הורדתי פריים 95 אבל אני לא כ"כ יודע להשתמש בה הרצתי משהו שאין לי מושג מהו וזה רץ מ- 2*63 עד 2*67 הכל הרצה עד 100% זה רץ קרוב לשמונה שעות וזה עדיין לא הסתיים מישהו יכול להגיד לי אם זה טוב ? בכלל ככה בודקים יציבות? אם לא, אז איך כן בודקים ? תודה !

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  18. פשוט אבדתי את הקופסה שלו... אני צריך תוכנה פשוטה... יש לי sandra אבל אני לא יודע איפה אני מוצא את השם של החברה.... תעזרו לי תודה... יש מצב שזה JETWAY?

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  19. אני רוצה לשנות את ה-FSB של המעבד שלי. אני לא מבין בזה אז תעזרו לי בבקשה. אמרו לי שעושים את זה מהביוס וראיתי שבאמת אפשר שם. אז אני רוצה לשנות את זה,זה בטוח או מסוכן?? ואם קורה משהו מה יכול לקרות?? ובמה זה בכלל עוזר??? זה משנה אוטומטית את מהירות ה- mhz???? והחשוב הוא: עד לכמה אני יכול\צריך לשנות אותו,כי חבר שלי שינה ונשרף לו המעבד?? ויש לי קירור VOLCANO 6 CU והטמפ' היא 55 מעלות.ולוח GIGABYTE 7VRXP REV 2.0 בבקשה תעזרו,תודה!!

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  20. Started by Slash4,

שלום רב יש לי מעבד CELERON 2.4 GHZ ישן. אני מנסה להריץ GTA3 (משחק מאוד ישן שדורש מהירות 700GHZ) וישר שומעים את המאוורר על 100 אחוז ולאחר איזה חצי שעה של משחק המחשב קורס ונכבה מייד. שאני מדליק אותו שוב הוא אומר לי שהמעבד נתקל בבעיית overheating מה זה אומר? איפה הבעיה ומה צריך לתקן? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  21. לאחר עידכון ביוס ללוח LANPARTY המחשב מראה 128 מעלות במעבד , לוח , ציפסט הוספתי תמונה כדי שתבינו על מה מדובר .. אם יש עוד מישהו עם לוח כמו שלי שעדכן ביוס עדכון : 06.04.06 וזה גם עשה לו בעיות והוא סידר שיצור איתי קשר תודה לעוזרים ד'א גם בביוס הוא מראה את אותן טמפ' [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by Yuron,

שלום לכולם. ראיתי את המדריך שלכם על זה איך מאוור ישן מספק כח להוסיף אותו לארז...הבעיה היא כאשר ניסיתי למצא יציא מתאימה בשביל המאוורים על הלוח אם שלי אז מצאתי שיש שם שלושה פינים ולא שניים כמו אצל המאוור....מה אני עושה או שאם אפשר לחבר ישירות??? תודה מראש על העזרה.

• 13 תגובות
    • 693 צפיות
  23. היי, בעקבות העובדה שסוף סוף השתקתי את הכ. מסך שלי, הדברים היחידים שנותרו לי הם: 1. מאווררי מארז ( כולם של ANTEC ) - כנראה יוחלפו ל-SCYTHE 1200 RPM. 2. ספק - GAMEXSTREAM 600 של OCZ שדיי מרעיש - שוקל להחליף לו מאורר גם. 3. המאורר שמגיע עם ה-TUNIQ. הבנתי שלא מומלץ להחליף למאורר אחר מכיוון שמקורי מתאים לשימוש עם SMALL FINS. הבעיה שלי איתו, זה שאני רוצה שהשליטה עליו תהיה מהלוח אם ( כמו כל מאורר נורמלי?! ). המאורר מגיע עם כבל 3 PIN שמחובר ללוח אם לחשמל וחיבור לריאוסטט חיצוני לשליטה על המהירות. אם לא מחברים את הריאוסטט אי אפשר לשלוט על המהירות ( תמיד על 100% ). מישהו מכיר פתרון? לא אכפת לי לשחק קצת עם חוטים, אם יהרס המאורר מקסימום אני אקנה חדש (גם ככה כבר חשבתי על זה). תודה, אשמ…

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by Bone-Breaker,

הזמנתי מזיגזג את את גוף הקירור הזה לאחר שראיתי שבפורומים ממליצים עליו (גם לאלה שקונים AMDX2 ) וכרגע דיברתי עם זיגזג והם אמרו לי שהTUNIQ בכלל לא מתאים לסוקט AM2. 1. בטוח שזה הדגם הישן שלו שבגלל זה הוא לא מתאים? 2. אפשר לנסות להתאים אותו איכשהו לAM2? 3. אם חייבים להחליף, איזה גוף קירור אפשר לקחת במקומו?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  25. שלום ! אני מתלבט על מערכת קירור למעבד Q9550 במארז ANTEC 300 עם דגש על שקט מסגרת השקעה 500 +\-

• 6 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים