עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. דבר ראשון אני חושב שזה מיועד למאוררי 120. ואני מבקש שזה יהיה מאורר שיעבור את ה100 cfm! אני מעדיף כמה שיותר (לא משנה הרעש) ואם אפשר אז עם לד! תודה מראש!!!

• 11 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by nehmia,

אני רוצה לדעת איזה סוג הם..יש תוכנה או משהו???

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  3. Started by zzrxox,

המפרט שלי מופיע מימין המקסימום שאני מגיע אליו ועומד בבדיקת יציבות עם SP2004 ORTHOS הוא 3.2 400*8 ביחס של 1:1 ,אם אני עולה ל-420 או 440 וביחס של 1:1 עם הזכרונות אני מתחיל לקבל שגיאות בבדיקה ( המתח והתיזמונים של הזכרונות והמעבד שונו בהתאם ),כשבחרתי ב - ORTHOS לבצע בדיקה שתעמיס רק על המעבד ללא הזכרונות לא היו שגיאות,ניסיתי גם להעלות רק את תדר הזיכרונות ולהישאר עם המעבד על 400 וגם אז היו שגיאות,השאלה היא ,האם אפשר להסיק מזה שמה שמגביל אותי זה הזיכרונות ? ואם כן האם זה אומר שהזכרונות דפוקים או רק מגבילים,למרות שאני יודע שיש אנשים שהגיעו עם הזכרונות הנ"ל ל - 1000 ללא בעיות מיוחדות.

• 11 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by ras81,

http://www.gigabyte.com.tw/Peripherals/Products/Products_GH-WIU01.htm

• 10 תגובות
    • 726 צפיות
  5. שלום לכולם אני מתלבט בין 2 קירורים שהמטרה היא לחסוך כמה שיותר, אני מכל זאת שואל את עצמי האם זה שווה את ה30 ש"ח הללו. אני מחפש קירור לאוברקלוק של Q9300, אני מתלבט בין http://tms.co.il/product/4870 http://tms.co.il/product/4371 http://tms.co.il/product/4820 איזה קירור יהיה הכי טוב לOC והאם הוא שווה את ההפרש? זה דחוף, בתודה, אור כהן.

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  6. Started by sSs Dragon,

ב CCC 5.13 היה אפשר לעשות OC... הורדתי 6.1 ואין לי שם את האפשרות הזאת שם.. מישהו יודע למה??

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  7. אפשר בבקשה מדריך סרטון או תמונות ללוח אם P35 DS3L מדריך למעבד ולזכרונות

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  8. נגיד ואני מתכנן לבנות מערכת קירור במיים קראתי את המדריך שיש באתר נחמד אבל איזה רדיאטור צריך? אני מניח שצריך משהוא שיעביר כמות מיים מסויימת או שיקרר לרמה מסויימת איך זה הולך בידיוק? מישהוא יכול להסביר ולספר לי?

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by ליאור הרוש,

עשיתי OC למעבד שלי(E4300) והוא היה 1.8 GHz העלתי אותו ל 3.0 GHz והוא יציב כבר משהו כמו ארבע ימים הוא עובד טוב,יש לי קירור AC פריזר 7 פרו,ואני ממש הייתי שמח לקבל עצות למאוררים טובים במחירים זולים וגם עם אפשר פיתרונות לקרר את המארז

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by Ido.K,

חשבתי לקנות תנינגה ולשים לו מאוור יותר חזק מה דעתכם?! תודה ענקית לעוזרים.ואם יש קירורי אוויר יותר חזקים מהנינגה תציעו ל בבקשה.

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  11. שלום לכולם. טוב לפני כמה ימים עשיתי קירור חדש לכרטיס שלי,חשבתי שהוא נהרס כי הוא לא עבד לי,אבל הצלחתי לסדר את הבעיה אחרי שעליתי עליה. הכרטיס עובד עכשיו מצויין ודרך אגב ביטלתי את ההזמנה של הכרטיס המסך החדש שהזמנתי, אבלל משום מה השיפור היחידי בטמפרטורה בכרטיס מסך היא 3 מעלות פחות ממה שהיה,לפני הקירור שעשיתי הטמפרטורה הייתה 65, וכרגע היא על 62 במנוחה. הדבר העוד יותר מוזר הוא תגידו לי אפילו אם זה עדיף, הטמפרטורה של הלוח אם שלי ירדה ב-14 מעלות,הטמפרטורה לפניכן הייתה 49 וכרגע היא על-35 במנוחה. איך הדבר הגיוני המאוורר ששמתי על הקירור מעיף אוויר על הכרטיס? הנה תמונות של לפני ואחרי הטמפרטורות וגם תמונות של לפני ואחרי הקירור הישן והחדש שאני הכנתי. דרך אגב השארתי גם את המאוורר …

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  12. הצלחתי סוף סוף להתקין AC Freezer Xtreme אז הפכתי את כל הפורום ולא מצאתי מדריך לOC לCPU (אין בסטייקי) מה אני צריך לשנות בהגדרות פה בשביל להמהיר תמעבד? רטיו או FSB? אני רואה הרבה פה מדברים גם על מתח, איך אני יודע מתי להעלות? כרגע שני הליבות על 31c בREALTEMP תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by חיים רביבו,

dfhfhdfhdfhfghf

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by djelectric,

לפני כחצי שנה כשקניתי את המחשב שלי לא חשבתי שאני יעשה דבר כזה... אבל מתברר ש8600 gt זה כרטיס שניתן לאוברקלוק... עם קירור סטוק : כמובן שאני דואג להוציא עם מאווררים שלי את כל החום מאיזור הכרטיס המחשב שלי: E4500 2.2ghz inno3d 8600gt OCX 2 gb ram @ 800 mhz בחרתי ב cod4 פשוט אני אוהב אותו יותר ממשחקים אחרים שבדרך כלל עושים איתם השוואה כמו crysis הנה תוצאות מבדיקה שערכתי 1280X1024 AntialaisingX2 all maxed directx 9 using fraps Call Of Duty 4 - normal clock (400mhz) = 20 fps oc 425 mhz = 24 fps oc2 450 mhz = 29 fps ocx 500 mhz = 36 fps כמובן שבדקתי באיזורים הכי עמוסים במשחק כי בפחות זה... לא חוכמה : בלי החלקת השינון כמות הפריימים כמעת מכפילה את עצמה GO NORMAL PC'…

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  15. Started by Darkyyy,

שלום לכולם , אני חדש בפורום והאמת שנרשמתי כי התחלתי להתעסק באוברקלוקינג ורציתי לדעת כמה דברים יש לי מעבד Q6600 לוח : EP35C-DS3R GIGABYTE זכרונות : KINGSTON HYPERX DDR2 1066 רציתי לדעת איך אני מגיע למצב שהזכרונות ירוצו ב1066 במקום ב800 ועוד שאלה על הדרך , לפי האתר של GB הלוח הזה תומך במקסימום 4 גיגה DDR3 לאחר בדיקה קצרה בגוגל גיליתי שהמון אנשים הצליחו להריץ בכיף 8GB של 1333 אז השאלה אם כדאי לעשות אוברקלוק או פשוט לשדרג תזכרונות לDDR3 תודה

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  16. Started by -neo-,

היי, בשעה טובה קניתי היטסינק של זלמן לנורת'ברידג' כדי להפטר מכל הפאקים של המאוורר שדי אף איי תקעו שם.... עכשיו, ההיטסיטנק הוא בגודל שמכסה ממש את כל הצ'יפ והקטע הירוק שסביבו, עכשיו השאלה שלי אם את הגריז אני אמור למרוח רק על הסנטימטר הרבוע השחור של הצ'יפ(הקטע השחור באמצע) או על כל מה שההיטסינק בא איתו במגע?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by zzrxox,

עקב מחסור בטוניק ואילוצים שונים אני איאלץ לקחת את הנינגה פלוס ( בא עם מאוורר 120 ),הוא יקרר את ה - E6400 על לוח P5B DX שאמור לעבור אוברקלוק רציני למדי ( המטרה להגיע לאיזור ה - 3.5-3.4 GHZ ),שתי שאלות : ראשית,האם הוא מחליף ראוי ויעשה את העבודה כשורה ? שנית,ממה שהצלחתי להבין מה - MANUAL לא הייתה שום התייחסות לגריז טרמי בהרכבה,האם אני יכול להבין שכבר יש עליו גריז או שצריך לקנות בנפרד ואם כן מה מומלץ ?

• 11 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי את ה HSF הנ"ל הוא אינו מותקן על המעבד - וזאת שאלתי בעצם: 1. ראיתי את הוראות ההתקנה ואת הוידאו ב 3DGAMEMAN - אבל נראה לי שאני אשבור את התושבת כי המחזיקים קשחים מאוד. 2. בתקווה שאצליח לשים אותו אך אני אוריד אותו האיזו דרך כי זה מחזיק חזק מאוד. למי שיש בבקשה שיגיד לי איך תודה רבה לכל העונים מראש

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by Rapture,

חשבתי שהגוף קירור על הכרטיס יחזיק מעמד יותר משנה.. אבל טעיתי pan.fotovista.com/dev/9/5/00934559/l_00934559.jpg זה הכרטיס.. יש אפשרות להחליף מאוורר ? אם כן אז איזה כדאי לקנות ? (עדיף מKSP אייבורי או TMS) שלא יהיה יקר, תודה מראש

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by amit16114,

המעבד שלי עם ליבת PRESCOTT מגיע לטמפ' במאמץ של 72 מעלות ובמנוחה הוא נמצא על 50 מעלות. האם המעבד עלול להישרף?

• 10 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by JBKG,

היי, יש לי מחשב דיי ישן. AMD Athlon 64 3000 K8NF-9 1GB DDR 400 הגעתי עם המעבד לFSB 240 מכפלה 9 מעבר לזה, המחשב לא עובר פוסט (פוסט? אני לא מבין בזה כל כך הרבה). עד איפה לדעתכם אני יכול להמשיך מכאן? האם עליי לכבות אופציות בביוס כדי להמשיך? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by ThE_MaStEr,

עשיתי OC למעבד ואני חושב שהעלתי יותר מידי ומאז המחשב לא עולה ... הכל נדלק ההארד דיסקים וכו' רק המסך לא... האם המעבד נשרף? (יש לי P3 733) האם אני יכול להחליף ל P3 1000.??? ואם אני ישים את זה לא צריך לשנות את ההגדרות בביוס? הוא לא ישרף?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  23. שלום מה קורה? אני ישמח אם תגידו לי עד כמה אני יכול להגיע עם מעבד P4 1700 עם הסוקט הישן 423 ו256 CACHE ולוח אם P4T לא TE אלא הישן יותר אז אני ישמח עם תענו לי בערך תודה~!

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by Shtupel,

מה עדיף? תודה

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  25. תודה לעזורים אני מחפש זכורונת מרובעים קטנים עדיף מנחושת אבל אם יש אלומיניום אז אין בעיה.

• 13 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים