עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. האלן אני מבצע OC לכרטיס החדש שלי (9800GT) העלתי ב 70 MHZ לליבה ולזכרונות. טמפ 75 אחרי שעה ב ATI TOOL האם זה יציב ומספיק ? הטמפ כבר גבוה מלהמשיך ? בנוסף שמתי לב שהכרטיס שלי רץ על 30 אחוז,הורדתי את התוכנהEVGA Precision גילגלתי ל100 איחלתי את זה ומשום מה אין שינוי מה צריך לעשות ? תודה

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  2. זה ממש מכער את הפורום שיש 5-6 הודעות שלך בתחילת הפורום כל ההודעות הרגילות שעדיין בדיון נזרקות לעמוד 2 וננטשות פשוט מוגזם

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  3. הורדתי מהאתר את התוכנה SpeedFan מצורף צילום אם תוכלו להסביר לי מה הולך אצלי פה ...

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by LOL,

רציתי לדעת אם כרטיס gt8800 שפועל ב70 מעלות בidle ובערך 90-95 בload זה משהו שאמור להדאיג אותי? אם כן איזה קירור מומלץ לכרטיס מסך בטווח של עד 200 שקל? יש לציין ששאר המחשב פועל בטמפרטורות סבירות יותר ( 40 למעבד בidel) תודה

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by MAOR,

והנה השאלו מהו הדבק שמגיע אם המכשיר ? והאם ניתן להוציא אותו בקלות ? וכמה חתיכות דבק מגיעות ? על המעבד אני יודע למקם את הסנסור - ואני רוצה למקום אחד על הלוח ... איפה למקם ? לאחר שאני יקנה את המכשיר אני יעשה גם OC לכרטיס מסך ומידי פעם יעביר את הסנסור מהלוח לכרטיס איפה למקם בכרטיס ? ומה המעלות שהם כבר מעל ומעבר לכרטיס (Geforce2 mx 400 64mb) ? האם המאוורר של ה -HardCano באמת מקרר את ההארד דיסק ? או שזה סתם ? ואם הוא מרעיש ? זהו מחר (יום ראשון) המשלוח של פנדה צריך להביא לי אותו אני כבר מת לחבר אותו

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by uziliv,

שלום התקנתי על המחשב שלי (lenovo T400) תוכנת TPFC גירסה 0.62. ראיתי שכאשר אני מפעיל אותה על smart mode המאוורר לא פועל רוב הזמן, והוא נכנס לפעולה סביב 65 מעלות ב-cpu. כאשר אני מפעיל ב-bios mode המאוורר עובד פחות או יותר כל הזמן והטמפרטורה מתחת ל-50 מעלות. רציתי לשאול - מה עדיף מבחינת אורך החיים של המאוורר? האם יש הבדלים מבחינת ביצועים של המחשב? אגב, המחשב שלי מחובר כל הזמן לחשמל ולא עובד על בטריה - כך שלא מטרידות אותי בעיות של אורך חיי סוללה. תודה

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  7. Started by ForresT,

שבת שלום אבא שלי יכול להשיג לי קומפרסור מהעבודה שלו(הוא עובד במפעל יש להם ענקיים וקטנים הוא יכול להשיג אחד)אז יש לי שאלה איך אני אמור לחבר אותו לכרטיס מסך?(אני מתכנן oc רצחני ;o) כאילו איך אני תוקע אותו שםיש איזה יציאה? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by greenvector,

נערך: תוצאות הגיעו אוקי קיבלתי את התוצאות: 3D Mark score: 10337 sm2.0 score 4422 HDR/sm3.0 5026 CPU score: 2422 מפעיל עם HD4850 512MB מעבד E8400 4 ג'יגה זיכרון

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by The-Q,

קניתי מחשב חדש (בעקבות הישרפות הלוח הקודם שלי). על המחשב ישנו Celeron 2.66Mhz עם מאוורר עגול וגדול (שעושה לי את המוות עם המארז מיקרו הזה). החיישנים שבמחשב מראים לי טמפרטורות מגוחכות: 28 מעלות צלזיוס מעבד, 20 מעלות סיסטם. יש שתי אופציות: 1. הסנסורים לא מחוברים טוב (שניהם? לא נראה לי הגיוני). 2. אני לא רגיל לטמפרטורות האלה (קודם היה לי AMD). פרטים שחשוב לציין: - מאוורר עגול ועצום על המעבד - מאוורר אחורי למערכת - מארז מיקרו בבקשה תגידו לי שאלה טמפרטורות הגיוניות, כי אני מפחד שהסנסורים לא מחוברים טוב. תודה רבה, יובל.

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  10. יש לי כסף ודוד שלי מהולנד יכול להסיג לי את הדברים הבאים... מעבד חדש 3.2c 800fsb או את הקרור מיים הכי טוב שיש עכשיו. טוב אז ככה, מה שאני חושב זה לקחת את הקרור מיים שהוא "Silverprop" http://www.tweakers.net/reviews/438/4 כמו שרואים פה, הוא פשוט מזיין את ה waterchill שנחשב למשהו טוב, למשאבה של סילברפרופ תוחנת 1200 ליטר בשעה.. בכל מקרה, כל זה לא פחות מ 1500 שקל (בערך) עכשיו יש לי אפשרות נוספת לקנות מעבד חדש באותו מחיר 3.2c . מה עלי לבחור? יתרונות: " קרור מיים: ההתרונות שלו הם שאני יכול להגיע לאוברקלוק מרשים, וגם להוסיף עוד בלוקים לכרטיס מסך וככה לשפר יותר את הביצועים, בלי לשקוח שבעתיד אני תמיד אוכל לקנות בלוקים של מעבדים מתקדמים וככה תמיד להיות בטופ. מעבד חדש: אם אני יקנה מע…

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  11. איזה מהם לקחת ל7800GT שלי ?:}

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  12. שלום שלום לכל יושבי הפורום ! ;D באתר התחרות תוכלו לראות אותי כמנצח אעדכן בהגעתו של המארז ! http://competition.isramods.net/

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by Frequency,

אני צריך המלצה למאוורר טוב [כדאי שגם לא ירעיש] , המאוורר צריך להיות פשוט [50 שקל ככה] ואני צריך אותו בשביל המארז. הגודל שלו צריך להיות 80 מ"מ [זה הגודל שיש לי בדופן שהוא עם חורים]. תסבירו לי גם כמה RPM צריך\מומלץ, מה זה בדיוק הרעשים כאילו איך זה נמדד, הזריקה של האוויר מהמאוורר ומה שחשוב לדעת.. ראיתי שיש מאווררים שאפשר להחליף בהם מצבים [מצב שקט ורגיל\מהיר] איך אני עושה את זה? יש לי פה כמה שהיתלבטתי ביניהם: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2889 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14554 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11446 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15345 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=9543&Ca…

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by smit,

שלום, קניתי מחשב חדש AMD XP 3000+ עם קירור של Volcano 12+ לוח אם Gigabyte 7N400-L וזיכרונות Twinmos 400MHZ הכרטיס מסך שלי זה Leadtek GeForce FX5600 Ultra MyVivo עכשיו בלוח שלי יש לי אופציות VCorce Voltage יש שם 5% 7.5% ו 10% שיניתי אותו בהתחלה ל 7.5 אחרי זה 5, שמתי 185 לא עשה בוט. בדקתי קצת שיחקתי קצת הגעתי ל 181, הורדתי את המתח חזרה לנורמל הפעלתי והמחשב עלה, אז כרגע אני על 181MHZ בימקום 166MHZ בלי להעלות את המתח. כשעלתי את המתח זה לא ממש השפיע, המחשב לא רץ על 183FSB עם 5%+ .. ועל 181 הוא רץ בלי לעלות מתח ביכלל.. מוזר לא? עכשיו השאלה שלי היא האם ניראה לכם שהצליח להגיע ל 200MHZ ? כאשר שמתי על 200 המחשב אפילו לא עשה BOOT וכמה מתח אני יצטרך להעלות לדעתכם.. ועוד …

• 13 תגובות
    • 687 צפיות
  15. הצלחתי סוף סוף להתקין AC Freezer Xtreme אז הפכתי את כל הפורום ולא מצאתי מדריך לOC לCPU (אין בסטייקי) מה אני צריך לשנות בהגדרות פה בשביל להמהיר תמעבד? רטיו או FSB? אני רואה הרבה פה מדברים גם על מתח, איך אני יודע מתי להעלות? כרגע שני הליבות על 31c בREALTEMP תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by rivking,

לקחתי מעבד Penium D915 2.8Ghz ועשיתי לו OC ל-3.4GHz כולי התרגשות!! OC ראשון שלי למעבד ואני חייב להגיד שזה מספק...! בכל מקרה לא נגעתי במכפלה ובבאס כי לא מצאתי אותם העלתי רק את ה-FSB ואת המתח של הזכרונות והמעבד לא ידעתי איפה עושים את היחס פשוט רק העלתי את ה-FSB ואם הוא קרס אז הוספתי קצת מתח בקיצור ה-600Mhz האלה עלו לי ב-8 מעלות במאמץ קודם הוא היה על 46 מעלות ועכשיו על 54 מעלות אבל זה שווה את זה... הקירור של המעבד זה Cooler Master משהו טוב כזה די דומה לסטוק של אינטל רק הרבה יותר טוב יש לי שתיים כאלה (גם במחשב השני כי אני מרוצה מהקירור) ונלוח אם שהשתמשתי בו הוא לוח אם די זבל: Asus P5L-MX זהו תודה אשמח לתגובות שיעזרו לי לשפר!

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  17. לאחרונה קניתי שתי מאווררי VATEC STELTH ונכון הם נורא שקטים יחסית לאחרים אך לדעתי לא מספיק ולכן עשיתי שתי דברים : 1 . שימנתי את המאווררים בהרבה WD40 (נוזל לשימון) 2 . גזרתי מספוג דק אך קפיצי רצוע בגודל המאוורר ושמתי אותה בין המארז לבין האוורר כך שהרעידת של המאוורר לא עוברות למארז ויוצרות הד מהמארז ולכן מרעישות יותר התוצעות : יש שינוי גדול לטובה ברעש וכעט אין כלל רעש מהמאווררים. טיפ לצביעה : צבעתי את המקלדת והCD בצורה חדשנית לא בספריי או במכחול אלא בטוש כן טוש - בגלל שכל המארז שלי הוא כסוף הטושים הללו הםמצויינים כי הם מכילים מתכת ויוצרים אפקט טוב ולא מתקלפים בכלל - בחנות שבה קניתי את הטוש יש הרבה צבעים אחרים אך רובם צבעים מטליים חזקים. שאלה : לאחר הוספת המאווררים הטמפ של הל…

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  18. אהלן מה המצב אחים שלי אני חדש פה ויש לי כמה שאלות הסתובבתי פה באתר וקראתי מלא הודעות ויש לי התלבטות קשה איזה מאוורר הכי טוב ??? יש כל כך הרבה סוגים שאני כבר מבולבל מכל הנושא הזה אני רוצה לקנות משהו חזק שהמעבד לא יתחמם ראיתי כל מיני סוגים בפחות מ-50 שקל ואני רוצה ללכת על הכי יקר שמעתי שיש מאווררים עם גופי קירור על מה אתם ממליצים צריך לעשות מאוורר לכרטיס מסך או שמאוורר אחד מספיק ??? האם צריך להתאים את המאוורר לשאר חלקי המחשב (מעבד כרטיס מסך וכו') ויש את המשחה הזאת שצריך למרוח בישביל מה זה כמה זה צריך לעלות אני לא הכי מבין בנושא אז תודה מראש לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 687 צפיות
  19. יש לי 3R SYSTEM AIR METAL SILVER ! שחור . אני רוצה לעשות לו חלון יפה אבל אני מפחד שמשהו ישתבש יש לי דרמל ואיתו אני יעבוד, יש לי גם ג'קסון ודיסק... מה עדיף? איך אני יכול לעבוד בצורה בטוחה בלי להרוס את המארז?

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  20. זכרונות של 1000 ...קירור מצויין !!! נתקל קצת בבעיות ב OC ..בזמנו הוא ישב קבוע על 3.8 בלי שום בעיה - המחשב פשוט נכנס ל DEFAULT אתמול בגלל הפסקת חשמל צריך מחדש עזרה והפעם אני גם ארשום את זה על דף מסודר להבא... (4.0 יהיה מספק בהחלט .. ) אז ככה : העתקתיאת הכל לכאן - רק מה אני אמור לשנות בעיקרון (חצי מהדברים אני זוכר ) ? first pressin CONTROL f1 - (for the memory timing to open in the bios) ADVANCE BIOS FEATURE : changing "cpu enhance halt" C1e to DISABLE changing "cpu E I S T function to DISABE MB INTELIGENT TWEAKER : cpu clock ratio 9X fine clock ratio +0.5 cpu host clock control ENABLE cpu host frequency ??? pci - E frequency ??? CIA 2 DISABLE perf…

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by K0sTa,

תגידו אני יכול לעשות אוברקלוק לזיכרון של 166 ל 200 mhz ? אם כן אז איך ? כי יש לי שתי סטקים אחד של 512 ושני של 256 אז ה 256 עובד על 166 ו ה 512 עובד על 200 אז יש מצב שאני עושה אוברקלוק רק לאחד מ 166 ל200 ?

• 13 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by Vector13,

בזמן האחרון שמתי לב שכרטיס המסך שלי מתחמם יותר מידי, בדקתי אותו קצת מקרוב ופתחתי את ההיטסינק, המאורר שלו כבר לא מסתובב כמו שצריך, אז החלטתי לקנות אחד חדש, אז אני שואל איזה כדי לקנות, בתקציב של 200, פלוס מינוס 50 כרטיס מסך הוא Nvidia GeForce 6600GT 128MB של Point of view

• 11 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by sababchik,

איך אני בודק FPS במשחקים השונים ? לדוגמא GTA4 הבוחן ביצועים מובנה

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by aviv00,

E4300@2.4GHz OC stock air Fan mobo 965G CPU Host Frequency (MHz)_________ [266] PCI Express Frequency (Mhz)_______ [100] System Memory Multiplier (SPD)_____ [2.50] CPU Clock Ratio (Note)____________ [X9] Memory________________________ [667] Timing_________________________[5-5-5-15] System Voltage Control___________ [Auto] יש לכם הצעה טובה יותר לשידרוג ה OC ? אגב שאני מנסה לעלות את ה CPU Host Frequency הוא מאפס את עצמו להגדרות ברירת המחדל למה זה ? בגלל שהלוח אם לא מאפשר ?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  25. שלום לאחרונה עברתי מxp 32bit לוינדוס 7 64bit והתחלתי להבחין בקריסות די תכופות במשחקים כגון "red faction guerrilla/wolfenstain ואני חושש שמדובר באיבוד יציבות עקב המעבר. אם זה אכן המצב מה אני יכול לעשות כדי לנסות ולייצב את הClock הנוכחי מבלי להקטין אותו. תודה לכל מי שיכול לעזור

• 2 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.