אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח lanparty nf4 ultra-d עם מעבד אופטרון 170 אני נמצא ב 2.8 ושמתי לב שהpwmic נמצא על 55 מעלות? כמה מעלות נחשב לסביר? כמה נחשב לגבוה?
-
- 13 תגובות
- 708 צפיות
-
-
http://www.watercoolplanet.de/index.php?open=4&show=1#Cyclone%20Evolution אמנם בגרמנית אבל אפשר לתרגם. שלי מקום ראשון דרך אגב
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
עשיתי טעות די גדולה בהרכבה של קירור שקניתי ACFREEZERPRO 7 על המעבד והטמפ של המעבד עלתה ל-60 מעלות. כיביתי מהר את המחשב לפני שהטמפ עלתה. האם לדעתכם נגרם נזק כלשהו? כמו כן שמעתי שהמעבדים החדשים מכבים את המחשב לפני שנגרם להם נזק. האם זה נכון (?) תודה
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד E2160 עם לוח אם Intel Pearl Creek G31. זכרונות : A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 וספק של FSP 350W. ורציתי לדעת האם צירוף זה הוא טוב ל OC? ובאופן כללי לאיזו מהירות אני יכול להגיע? תודה.
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני עושה OC גל AMD 3200 ליבת ווינצסטר ורציתי לדעת עד איזו טמפ אני יכול למשוך ולהרגיש בטוח שהוא לא ישרף?????
-
- 11 תגובות
- 708 צפיות
-
-
טוב ככה המעבד הוא e2180 הלוח שלי הוא p5gc-mx\1333 אני יודע שהוא לא הכי מתאים לאוברקלוק,אבל אפשר לשנות מכפלה,להעלות\להוריד באס,לשנות תזמוני הזכרון,לשנות מהירות מאוורר ועוד כל מיני אפשרויות שיאפשרו אוברקלוק מוצלח. הזכרונות שלי הם 667 מה"צ יחס בין המעבד לזכרון 10:6 לא הבנתי עוד איך לעשות ל-1:1 אשמח אם תסבירו.. איזה אפשרויות אני צריך לבטל? אגב יש לי קירור סטוק(טמפ' ממוצעת של 29 מעלות צלזיוס[:-אני מדען*) יאללה תגידו לי איך מתחילים? כאילו העלאתי באס מ-200 ל-223 שהביא את המעבד ל-2.24 (שיפור של כ-240 מה"צ) אבל מעבר לכך אני לא מצליח יענו המחשב לא עולה פשוט.. יאללה מה עושים[= תודה חברה!
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 כרטיסי זכרון : G Skill F2-6400CL5-1GBNQ והייתי מעוניין לעשות להם אוברקלוק. אין לי כמעט שום ניסיון באוברקלוק, לכן אני מבקש את העזרה שלכם בנושא. כל מידע שתצטרכו לדעת על המחשב שלי, תרשמו ואני אכתוב לכם. מעוניין בעזרה בעיקר מאנשים שעשו הרבה אוברקלוקינג לזכרון שלהם, או לאנשים שעשו בעבר אוברקלוקינג לזכרון מהסוג הזה. תודה רבה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
טוב אני פותח עוד פוסט לנושא שכבר שאלתי עליו ואני ישאל שוב. אני רוצה להפוך את המחשב ליותר שקט לשמור על קירור סביר ולא להשקיע הרבה כסף!!. 1.אני רוצה להחליף את ה tr2 המעפן שלי בac alpine 64 שהוא זול (מאוד) אמנם הוא קצת כמו קירור סטוק בלי heatpipes ונחושת ולדים ושטויות אבל יש לו מאורר 92ממ' שאמור להיות שקט שאלתי היא עד כמה הוא שקט והאם ישפר את הטמפרטורה של המעבד? 2. אני רוצה להחליף את קירור הסטוק הרועש והמעצבן של הxfx 6600gt שלי יש לי שתי אופציות 1. aerocool vm-101 עולה 80 שקל, עם מאורר גלסיאל 120 מ'מ באחורי המארז שדוחף! אוויר+ במידת הצורך אלתור עם מאורר 120 או80 מ''מ שיש לי כבר על הגוף הזה. או arcticcoolin nv silencer 6 rev 2 עולה 130+-. דעות מענות טענות וכו'
-
- 10 תגובות
- 707 צפיות
-
-
האם ב ACE או מקומות מוכרים כאלה מוכרים?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אוקי ככה סיימתי לעשות oc הווינאוס פועל יציב . אני על 216 bus בלי חלוקה .. (הכי טוב אמרו לי) ככה: המעבד שלי היה 1.8 עכשיו הוא 2.38 על 45 מעלות אחריי מעמץ. את הtiming של הזכרון אני לא זוכר. אבל הוא על Turbo בביוס ... אני מזכיר שיש לי3700 זכרון, אז הטיימינג דיי נמוך. עכשיו, יש לי איזה שאלה או שתיים. אני על 1.725 V.. זה גבוה מידי? או שאפשר להשאיר את זה ככה.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איזה צ'יפ לזיכרון טוב יותר לOC?? bh-5 או tccd או אם יש משהו אחר יותר טוב לOC אז תכתבו. אל תתייחסו למתח ולחום. עריכה: מדובר על סוקט 939 אתלון ולוח אם dfi
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לאחר שקניתי את הקירור הזה והרכבתי אותו על הכרטיס שלי gf 4 ti 4200 גיליתי שיש בעיה גדולה. הגוף קירור לא כיסה את הליבה לחלוטין ( הליבה של הgf 4 היא ליבה די גדולה) ויש פינה קטנה שלא נמצאת תחת הגוף קירור. הפיזור אוויר של הקירור מסריח כי זה מעיף את האוויר לכיוון המכניס אוויר וליכוון דלת המארז במקום להעיף הכל לצד האחורי של המחשב. בנוסף לזה הזכרונות שלי הם מלבניים והקירור של הזלמן הוא מרובע ככה שזה לא מכסה לחלוטין את הזיכרון. ונוסיף לזה שהוא קצת עקום ( לא יודע, זה פשוט לא ישר למרות שהוא בא במגע מלא עם הליבה) וקיבלנו עצבים! עם הקירור סטוק עשיתי 570 בזיכרון ו270 בליבה. עכשיו ששמתי את הזלמן הצלחתי להגיע ל 325 בליבה אבל את הזכרונות לא הצלחתי...יש איזה דפקט מוזר שאני לא מצליח להעלות …
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.4C עם היטסינק מקורי של אינטל הטמפ' שלי היום (כבר לא ממש חורף בחוץ) : IDLE: 39 -40 מאמץ: עד 54 עם תוכנות מסויימות יש לי מארז COMPUCASE 6A19 עם שני מאווררי 120 MM מקדימה ואחורה , אז נראה לי שהטמפ' קצת גבוהות לאור הנתונים. האם יש בשביל מה להוציא את ההיטסינק ולבדוק? בעבר ניסיתי להוציא את ההיטסינק אבל אחרי ששיחררתי את שני המנופים הקטנים, הוא השתחר וזז קצת אבל נראה כאילו יש עוד מנגנון שתופס אותו, ואין לי ממש מושג איך משחררים אותו... (שמעתי שלפעמים המעבד נדבק להיטסינק ומונע ממנו לצאת, אבל לא נראה שזה המקרה כי הוא משתחרר ומתקדם קצת ורק אז נתפס) אז איך משחררים אותו? בכלל יש טעם? האם אני חייב למרוח משחה מחדש לפני שאני מחזיר אותו למקומו או שאפשר גם ככה?
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
קראתי באינטרנט שעל הפלטה שמתחברת ללוח יש דבק שמדביק אותה (או משהו) אז, אם אני נניח מחליף לוח או משהו עוד כמה חודשים והדבק כבר לא יהיה דביק, מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מה לדעתם הקירור למעבד עם הביצועי קירור הטובים ביותר..עדיף שתגידו על פי ניסיון ולא על פי שמועות תודה
-
- 13 תגובות
- 707 צפיות
-
-
השאלה בדיוק כמו בכותרת...איך אני עושה את זה?
-
- 11 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום ! אני מתלבט על מערכת קירור למעבד Q9550 במארז ANTEC 300 עם דגש על שקט מסגרת השקעה 500 +\-
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד C2D E6300 והקירור שלו מרעיש כמו טרקטור אני מחפש קירור שקט ולא יקר במיוחד (עד 100 ש"ח בערך) (אני לא מתכנן לעשות OC) אשמח להצעות
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש - השקעתי בו לא מעט בכל התחומים אבל בקירור פחות. רציתי לדעת אם בהתחשב במפרט (ר"מ) הקירור מספיק או שהכרחי להוסיף קירור? חשוב לציין שאין לי בעיה של רעש - המחשב שקט ואני לא מתכנן OC אלא רק רוצה קירור שיאפשר עבודה תקינה ולא יסכן את חלקי המחשב בחימום יתר. המפרט: Core 2 E6300 ASUS P5B DDR2 512MB 667 X2 MSI GeForce 7600GT (שלפי מה שהבנתי מגיע עם קירור משופר יחסית לשאר היצרניות) HD: 250GB, 60GB כאמור הקירור הוא מינימלי: מאוורר 120, קירור מובנה כרטיס מסך וקירור מובנה מעבד.
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
הורדתי מהאתר את התוכנה SpeedFan מצורף צילום אם תוכלו להסביר לי מה הולך אצלי פה ...
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, אני קונה בקרוב מחשב ואני לוקח Q6700,ולא מתכנן OC. כדאי לקנות קירור מיוחד או להישאר עם הסטוק? וגם אני קונה קרוספייר של 4850,אז יש למישהו קירור זול וטוב לכרטיסים האלה שלא יטגנו לי אחד את השני? תודה!
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כרטיס gt8800 שפועל ב70 מעלות בidle ובערך 90-95 בload זה משהו שאמור להדאיג אותי? אם כן איזה קירור מומלץ לכרטיס מסך בטווח של עד 200 שקל? יש לציין ששאר המחשב פועל בטמפרטורות סבירות יותר ( 40 למעבד בidel) תודה
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג תסט החדש הזה? מחנות בארץ.... וזה בא כסט של כמה מאווררים או שזה רק בקר ומאוורר אחד? הנה הכתבה על הסט: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1072814549,21701,
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש מחשב חדש, כנראה שהוא יהיה מבוסס C2D. קיבלתי הצעת מחיר מחנות למפרט חביב שמבוסס על 6320. בפורום המפרטים הציעו לי לקנות 4300 עם קירור וכו'.. ולעשות לו אוברקלוקינג. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258667.10 אין לי מושג בזה בכלל, קראתי את המדריכים, הבנתי בכללי אבל לא ממש מה צריך לעשות צעד אחר צעד. הפחד הגדול שלי הוא שבסופו של דבר זה לא יצליח ואני "סתם" אשאר עם מעבד חלש וזהו. לא מצאתי בשום מקום איזה מדריך של "צעד אחר צעד" שממש מסביר להדיוטים בנושא כמוני מה לעשות. מישהו יכול לעזור? להדריך? להפנות למדריך כזה? אני פשוט רוצה להיות סגור על זה שאדע מה לעשות לפני הרכישה...
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-