עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מפרט מחשב בצד. אני מעלה את הבאס ל-166 בביוס, וכשאני מפעיל את XP אני רואה ב-EVEREST שמהירות המעבד עלתה כמו שצריך ל-3300 MHz בערך. הטמפ' במאמץ למעבד היא 55-53C, ולכרטיס מסך 51C. אני משתמש במחשב במשך כמה שעות, משחק במשחקים, עורך סרטים בלי שום בעיות. אבל אם אני מפעיל מחדש את המחשב, ה-OC מתבטל בצורה אוטומטית וחוזר למהירויות סטוק! עדכנתי לביוס האחרון F10 ללוח אם, כדי שיתמוך במעבד שלי. בפורום ביט-טק הציעו לי לעשות clear cmos, אבל זה לא עזר. מה עוד אפשר לעשות? אני ראיתי הרבה אנשים עם הלוח+מעבד שיש לי, שהצליחו להגיע ל-OC מרשים, למה אצלי ה-OC ממשיך להתבטל לבד ???

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  2. Started by millin,

שלום אני חדש פה.. ויש לי קירור של ThermalTake למעבד דגם: tr2-m3seהיכן אני יכול להניח אותו כך שיאזור בקירור ולא רק יבזבז חשמל (הוא לא תואם את המעבד שלי) תודה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  3. זה הכרטיס שיש לי: http://img93.imageshack.us/img93/9797/150015001488151315015up.jpg ואין לי מושג מאיפה להתחיל כדי לעשות לו אובר קלוק... עזרה בבקשה...

• 24 תגובות
    • 955 צפיות
  4. Started by IGk,

מישהו יודע איך אני פותח צינורות ל X800GTO AGP של ספייר?

• 26 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי מעבד Atlon64 3200+ כידוע לכל הוא חד ליבתי אך בכל התוכנות השונות והמשונות כגון אוורסט סנדרה וכו' מופיעם לי שני מעבדים תחת אותו הם והאחד בעל הטמפ הנכונה והשני 20 מעלות פחות. איך זה הגיוני יש למישהו הסבר לכך? האולי זה בגלל שהלוח תומך במעבד כפול ליבה?

• 11 תגובות
    • 576 צפיות
  6. מישהו ניסה לעשות וולט מוד כזה ללוח ? P5WD2E- PREMIUM?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  7. היי התקנתי את התוכנה ATI TOOL 0.25BETA בשביל לבדוק ארטיפקטים ולהפתעתי התוכנה תומכת בכרטיסי NVIDIA ואופציות הטמ"פ והC@ פתוחות http://downloads.guru3d.com/download.php?det=725 שווה עוגיה

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by EgoManiac,

טוב שמעו עד לפני שבועה היה לי 2 מחשבים והמחשב השני במפרט מכרתי אותו ואני מתכנן לקנות עוד חודש וחצי מחשב מבוסס אינטל ואני מתכנן עליו OC אז השאלה שלי הוא לגבי הלוח: Asus P5ND2-SLI יכולות הOC שלו טובים ושווה לקנות את הלוח הזה בשביל OC?

• 6 תגובות
    • 512 צפיות
  9. Started by Yogev20,

אהלן ... קניתי מערכת קירור של זלמן ואיתה בא גם נוזל קירור של זלמן (500מ"ל) ואותו צריך לערבב עם 2 ליטר מים מזוקקים. לא ידעתי איפה לקנות אז עירבבתי את הנוזל קירור עם 2 ליטר מים מינרלים. האם זה אותו דבר ולא יהיו עם זה בעיות???

• 12 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by Sp_RuS,

SiSoftware Sandra Mainboard Manufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd. MP Support : 1 CPU(s) MPS Version : 1.10 Model : 6VTXE Version : 1.x Chipset 1 Model : Giga-Byte Technology VT82C694X Apollo Pro 133A System Controller Bus(es) : ISA AGP PCI IMB USB i2c/SMBus Front Side Bus Speed : 1x 100MHz (100MHz data rate) Maximum FSB Speed / Max Memory Speed : 1x 133MHz / 1x 133MHz תגידו, זה אומר שאני יכול לעשות לצ'יפסט OC עד 133? Memory Module(s) Memory Module 1 : M18E64S48HIG6 64MB 16x(4Mx8) SDRAM PC100-322-622 (CL3 up to 100MHz) גם לזה אני יכול לעשות OC? כדי לישר קו עם שאר הזכרונות? ולעשות אותו 133? Memory Module 2 : Transcend Information 256MB 16x(16Mx8) SDRAM PC133U-333-5…

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  11. שלום. אני עומד על אובר קלוק 2800@3350 למעבד סלרון D ליבת פרסקוט הטמפ' במנוחה 40 בערך,ובמאמץ 52 בדקתי יציבות והכל הכל יציב עכשיו אם אני מעלה יותר מזה אני מקבל שגיאה בפריים זה אומר שהגעתי לשיא האוברקלוק עם המעבד הזה?? לא העליתי מתחים השאלה שלי אם זה מסוכן להיות במצב של האובר קלוק שלי עכשיו? כי בפוסט מסויים אמרו כי לא מומלץ להיות על שיא האובר יש אמת בדבר?

• 3 תגובות
    • 421 צפיות
  12. Started by isenberg,

שלום לכולם הנתונים: מעבד Pentium 4 D 805 מארז- ATX כרטיס מסך - ללא OC- ללא קירור נוכחי - המאורר שהגיע עם המעבד, הוא של אינטל. הבעיה: הטמ"פ אומנם סבירה אבל המאורר עושה רעש של סופת טורנדו מתקרבת, כאשר הוא בדר"כ על 4500 סל"ד, רק בימים קרים הוא על פחות, ואני גר בב"ש. אסטרטגיה א לקנות מאורר איכותי ושקט למעבד בלבד, חשבתי על FREEZER 7. אסטרטגיה ב להוסיף שני מאוורירים למארז, אחד יוציא אוויר והשני יכניס. יש לי עוד שני מקומות פנויים מאחורה. אם כן מה האופציה העדיפה כאשר המטרה הראשית היא רעש עבודה סביר (לא חייב שקט במיוחד) ומחיר סביר - עדיף פחות מ200 שח. תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  13. שלום,קניתי מחשב חדש עם מעבד intel 930 עם מאוורר מקורי של אינטל...בחרתי את המעבד הזה ולא את ה 830 כי אמרו לי שהוא יותר קר אבל משום מה הוא מגיע לי לטמפ' מאוד גבוהות....שאני מדליק אותו הוא מתחיל מ 56~ מעלות מה שלא נראה לי הגיוני...כי יש לי לוח של asus p5wd2-e וחשבתי שהוא יקרר קצת את המעבד שלי מכיוון שהוא הכי טוב אבל אני לא חושב שזה קשור.. אני אודה לכל מי שיש intel 930 עם המאוורר המקורי של אינטל שיגיד לי כמה מעלות זה אצלו מתי שהוא מדליק את המחשב + כמה מעלות זה במאמץ מועט וכמה מעלות במאמץ.. ואני רוצה לקנות big typhoon ויש לי שאלה האם המאוורר שמעל הוא מוציא אויר מהקירור או מכניס. כאילו המאוורר שמעל הקירור האם הוא מאוורר intake או מאוורר שמוציא אויר החוצה. ואני צריך המלצה על משח…

• 4 תגובות
    • 467 צפיות
  14. עוד מעט הקיץ... ואני צריך מעבד משהו בן... ואני קונה D 940... אז מה יותר טוב? Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 120mm Cooling Fan with Heatsink - Retail ZALMAN CNPS9500 LED 92mm 2 Ball Blue LED Light Cooling Fan with Heatsink - Retail ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro CPU Cooler - Retail מה הכי טוב?

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  15. Started by -neo-,

אוקי, אז המאוורר שבא עם הלוח קצת נדפק וקניתי קירור פסיבי של זלמן. זו הפעם הראשונה שהסרתי מאוורר של צ'פסט, ורק עכשיו גיליתי שבעצם הציפ הוא שטח פלסטיק בגודל ההיט סינק עם כמה הלחמות ושבמרכז יש לוח כסוף קטן פי 10 עם הלוגו של nvidia. השאלה שלי היא אם אני אמור למרוח גריז על כל השטח או רק על הלוח או רק על השטח הכסוף? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  16. עשיתי אוברקלוק לכרטיס GEFORCE 2 MX 400 64MB. היה לו בסטוק רק צלעות קירור (וגם איתם בלי OC הוא לא התחמם בכלל), ואני הוספתי מאורר! פעם עשיתי אוברקלוק ל GEFORCE 4 MX 440 64MB , עם הקירור סטוק, ונגעתי בכרטיס והוא היה חם.. אבל לא יותר מידי. וסתקלו, פה היה MEMORY CLOCK 150 , ו ENGINE CLOCK 200 עשיתי את האוברקלוק המקסימאלי והכרטיס עדין קר. 2 שאלות: האם עקפתי את הביצועים הסטנדרטיים של הGEFORCE 4 MX 440 64MB? הם כדאי להגדיל את הOC? אם איזו תוכנה? **אני בודק את הטמפ בנגיעה כי לכרטיסים האלה אין חיישן חום... **

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by sasi20,

יש לי מעבד 830 של אינטל כפול ליבה קניתי אותו לצערי עם המערכת המקוללת של טרמלטק הביג ווטר רציתי לדעת אם הטמפרטורה שאני עובד עכשיו 56-57 מעלות ללא מאמץ האם זה נורמלי? ולפעמים שאני מקודד סרט אז הוא מגיע ל70 מעלות!! רציתי לדעת אם כל העניין הזה הוא נורמלי כי אני מנקה אבק לפחות פעם בחודש חודשיים ויש לי את המארז קנדלף של טרמלטק כך שיש לי 7 מאווררים אחד מקדימה 120 שמכניס אחד קטן מאחורה שמוציא עוד אחד 120 שמקרר את הצלעות של המערכת קירור (הוא מחוץ למחשב ) ויש לי אחד למעלה שמוציא ועוד שניים בספק אשמח לתשובה או להצעה

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  18. Started by pavel1911,

חברה מה מצב הנה אתר טוב לאוברקלוקינגים http://www.overclockers.co.uk/

• 8 תגובות
    • 557 צפיות
  19. Started by shlomi8,

המעבד שלי על 47-60 מעלות לא במאמץ!!!!! יש לי קירור סטוק מישהו יודע למה?

• 14 תגובות
    • 980 צפיות
  20. הנושא הוא ההודעה ;D

• 12 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by Yogev20,

היי חבר'ה מה קורה ? יש בעיה קטנה: יש לי לוח אם מסוג GA-8IPE1000-G של GIGABITE ויש לי מערכת קירור מים של ZALMAN שעלתה די הרבה ... עכשיו השאלה- ביוס מראה טמפרטורה של 42 מעלות (יש לי פרסקוט 2.8 ועשיתי אוברלוק ל3.4) ובוינדואס תוכנות כמו EVEREST, SENSORS VIEW מראות טמפרטורה בדיוק ב10 מעלות יותר למי להאמין? לביוס(ועידכנתי את העידכון הכי אחרון) או לתוכנות הללו ?? תודה מראש שיהיה אחלה סופ"ש

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  22. טוב אז ככה... איך שקבלתי את ה7900GT שלי ישר הורדתי את הקירור סטוק שמגיע איתו ופינקתי אותו בVFU900 , עד כאן הכל סבבה.. מעלות במנוחה : 35 , לזה תוסיפו עוד 5 וזה בLOAD. קצת אוברקלוקינג בוולטאג' סטוק הביא אותי ל 520\800 (אחרי בדיקה בATI TOOL , נקי לגמרי מארטיפקטים - אחרי 60דקות ריצה) , המעלות רצו סביב ה38 במנוחה ו44 במאמץ. לא שקטתי כאן.. עשיתי וולטמוד קטן לליבה : מ1.2V ל1.55V (דיי פשוט.. הרבה מדריכים מסתובבים ברשת) וכאן כבר הגעתי למעלות "מטרופות" של 38 בIDLE ו63!!!! במאמץ ייצבתי את השעונים על 680/830 (אין לי מושג למה אבל הצלחתי לסחוט עוד 30MHZ מהזיכרון) כל זאת ARTIFACT FREE ב ATI TOOL. כאמור, וולט מוד מאוד פשוט הביא אותי מ450 ל680 לליבה , חשב…

• 60 תגובות
    • 4.7k צפיות
  23. Started by millin,

שלום אני חדש פה.. ויש לי קירור של ThermalTake למעבד דגם: tr2-m3seהיכן אני יכול להניח אותו כך שיאזור בקירור ולא רק יבזבז חשמל (הוא לא תואם את המעבד שלי) תודה

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  24. הכותרת מדברת בשם עצמה . אני מאוד רוצה לדעת מי מציג ביצועים טובים יותר , שני כרטיסי ATI או שני כרטיסי NVIDIA מהכי חזקים שקימים.

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Swimmer,

אחרי הרבה ניסיונות OC, החלטתי שיש לי ליבה דפוקה לגמריי... שלא מצליחה לעשות 520mhz עם קירור סטוק. הכרטיס הוא LeadTek 6600GT PCI-E... אתמול שיבצרתי לו את הביוס המקורי, העלתי מתח מ-1.4 ל-1.5(מי אמר שצריך VOLTMOD =) ורואים שיפור... כרגע, בזמן מאמץ, הטמפ' עומדות בין ה-69 ל-71, יש משהו שצריך להטריד אותי בטמפ' הזו? (OC: 545/1045 - לעת עתה...)

• 11 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים