עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by MapasYohn,

אהלן, אני מחפש השגת ביצועים טובים יותר למעבד שלי, אני חשבתי על ביצוע אוברקלוק, הקירור שלי כרגע : Arctic cooling freezer 7 pro rev 2 במאמץ מגיע ל - 61 מעלות. במנוחה הוא מגיע ל - 34 מעלות. האם הטמפ' טובות כרגע ? האם אני יכול לבצע אוברקלוק קטן עם המערכת העכשווית ועד כמה ? איזה קירור אתם ממליצים לי לאוברקלוק יותר גבוה ?

• 5 תגובות
    • 5.5k צפיות
  2. Started by DoR TnT,

באחד: E6750 אני רוצה להעלות אותו שיהיה יציב על 3.0 עם קירור סטוק ואני לא יודע כמה מתח לשים. בשני: E8200 אני רוצה להעלות אותו ל3.2 עם קירור של זלמן אני לא יודע כמה לשים מתח. לשני המחשבים יש לוחות של ג'יגה בייט P35 DS3L ואחד P35 S3L ועוד משהו איך אני משנה בלוח את היחס של הזכרונות והFSB ל1:1. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  3. מה הסיבה? ומאיפה נמדדת הטמפ בלוח?

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by FastJack,

מה אתם אומרים על התוכנה Amd OverDrive? כדאי להשתמש בה לOC? אני שואל מכיוון שאני לא מבין בOC ויש שם אופצייה לOC אוטומטי עם בדיקות מאמץ.

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים... אני כנראה רוכש את המארז antec titan 650 הוא מסופק עם מאורר 120 מאחור ומקדימה יש מקום לתקוע עוד 2*92... עכשיו... חשבתי לתומי... יש מקום רק ל 3 מאוררים... בוא נעשה משהו מעניין...ונזרכתי בפול טאוור הג'נרי שהיה לי ונחתך מכל כיון והיו שם 3 דלתות 120 ו 2 80.... קירור לא רע הבעיה היא שאני לא מוצא בשום מקום דלתא 92 למכירה.... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא?

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by TheStriker,

שלום, זה המחשב שלי: מעבד E6300 לוח-אם: Asus P5B (פאסיבי) כרטיס מסך: Asus EN7300GT (קירור פאסיבי) 2 סטיקים של 1GB PQI ספק Thermaltake TR2 470W (מאוור של 120 מ"מ) מארז: Thermaltake Bach (מכיל מאוורר קדמי של 80mm ועוד 2 מאחורה של 60mm) המחשב הוא HTPC והוא יושב בסלון, לכן חשוב לי שיהיה כמה שיותר שקט. המחשב לא אמור להיות עמוס יותר מדיי.. - אחרי הכל הוא משמש רק להורדות (עם uTorrent) ולהציג סרטים (לא HD). 2 המאווררים האחוריים של המארז עיצבנו אותי (דיי רועשים)\ אז ניתקתי אותם. ועכשיו ע"פ MBM 5 הטמפרטורה של המעבד שלי היא בין 42-47 וטמפרטורת המארז כ-40 מעלות. (נכון לעכשיו CPU:44, Case:39) 1. האם הטמפרטורה הזאת תקינה יחסית למעבד? 2. מה ההגדרות האופטמליות כדי שהוא גם יהיה מאוד שקט וג…

• 5 תגובות
    • 494 צפיות
  7. הנה הוא: http://www.hwzone.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=1578 ואם יש גוף קירור אחר מאותה חנות שהוא יותר טוב לאינטל (למה אני לא מבין בגופי קירור באינטל) ושהוא זמין במלאי אז גם אפשר להציע עליו כי אני אמור לקבל הכל בחינם אין לי כוח עכשיו להסביר למה, ושזה לא יהיה קירור מים, אם לא תימצאו אז תגידו לי גם אם המאוורר הזה יתאים לסוקט 423 פין, תודה. (המאוורר שנתתי לו קישור למעלה) ;D

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  8. Started by core_i7,

האם הקירור של אינטל שבא עם המעבד יספיק למפרט עם Q9550? לא מתוכנן OC מארז: Antec P182B ספק: Enermax Modu82+ 525W EMD525AWT במידה ולא, האם Arctic Cooling Freezer 7 Pro יקרר באופן מספק?

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  9. אני טס מחר לארה"ב אז אני יכול להזמין מnewegg או כל חנות אחרת קירור אוויר למעבד 920, הקטע הוא שאני צריך קירור יחסית קטן כי המארז שלי דיי צר: הנה ה SPECS של המארז: Thermaltake Lanfire VM2000 | Hardware.Info United States Thermaltake Lanfire VM2000

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  10. שלום חברים, אודה לעזרה והדרכה בביצוע OC מירבי ככל שאפשר למעבד הנ"ל על הלוח הנ"ל. קירור:noctua nh-d14 +2 מאווררים בתצורת PUSH-PULL. זיכון:KINGSTON DDR3-1600. אילו ערכים אצטרך להעלות ע"מ לייצב את הזיכרון על 1600,מאיזה מתח מומלץ להתחיל למעבד ואילו עוד ערכים כדאי לשנות. כעת בוצע OC עם תוכנת ASUS ועומד על 4.4GHZ,אך אני בטוח שאפשר להגיע לתוצאה הרבה יותר גבוהה,במיוחד היות ותדר הזיכרון עדיין נשאר על 1333..משום מה. אודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם. קיבלתי מאוורר של thermaltake מסוג volcano 10 האם הוא מקרר מספיק יעיל בשביל ברטון 2500 ללא אוברקלוקינג או שהוא חלש מידי? והאם הוא שקט או מרעיש, אני פשוט רוצה להחליף ערכת קירור ענקית של SPIRE שיש על המעבד והיא מרעישה מאוד.

• 5 תגובות
    • 505 צפיות
  12. אני כבר יום שלם שובר את הראש בקשר לזה ניסיתי כל תוכנה אפשרית שמצאתי, אבל זה לא עזר. יש לי MSI Geforce 7600GS, והורדתי היום את הדרייברים האחרונים של nvidia. בדקתי את המהירויות ב control center, וראיתי שהם עומדות על המהירות של הסטוק. עכשיו, המטרה שלי היא שהמהירות ליבה תהיה 500, והמהירות זיכרון, תהיה 900. אבל הבעיה שלי היא שמשום מה, שני הסליידרים מגיעים רק עד ל 800. ניסיתי את Rivatuner, וזה מגיע רק ל 600, כנ"ל powerstrip השתמשתי גם ב coolbits ושום דבר לא משפיע על זה. any help here?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  13. בוקר טוב, כרגע יש לי מאורר של ZALMAN 7500 הוא אמור להיות איכותי אבל האמת שהוא מאוד מרעיש, כאשר ניתקתי אותו המחשב היה מאוד שקט. השאלה היא אם אין ביררה וכל מאורר למעבד רועש או שיש מאורר טוב יותר עד 200 ש"ח ? תודה.

• 5 תגובות
    • 479 צפיות
  14. שלום, אני עשיתי אוברקלוק קבוע לפני הרבה זמן ואני לא מרגיש את האוברקלוק לכן רציתי לדעת אם עשיתי הכל נכון בהגדות של הביוס ואם ניתן לקבוע הגדות יותר יציבות. אז הנה כמה תמונות של ההגדות שקבעתי בביוס : 1. 2. 3. תודה..

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by FreakOfNature,

שלום! רציתי לשמוע המלצות לcooling pad. יש לי מחשב Studio 15 Notebook (Studio 1555) Intel Core 2 Duo P8600, 2.4GHz1066Mhz, 3M L2 Cache 4GB, DDR2, 800MHz 2 Dimm 15.6 Inch Full High Definition(1080p) High Brightness LED Display with TrueLife and Camera/Facial Recognition 512MB ATI Mobility Radeon HD 4570 320G 5400RPM SATA Hard Drive לאחרונה כשאני משחק SC2 המחשב פשוט קורס , זה קרה לי כבר 3 פעמים היום כשבמשך שנתיים זה קרה לי רק פעם אחד. תודה רבה. הערה: http://www.bug.co.il/result.asp?brand=0&ser=%EE%F9%E8%E7+%F7%E9%F8%E5%F8 זה מה שיש בבאג, שווה משהו?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by MAOR,

היי . כמו שחלקכם יודעים אני עובד ב OC גבוהה מאוד למעבד Celeron 533@1180 הלוח שלי הוא ASUS CUSI M.. (בעע) אם כרטיס מסך OB ובלי כניסת AGP (בכלל בעע !!!) לכן רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות OC לכרטיס הזה, בשביל להשיג תוצאות יותר טובות.

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by Bah_gots_pIII_450,

א. מה הheatsink הכי שקט בארץ שמתאים לamd athlon TB 1.4? ב. מהם החומרים שצריך כדי לנקות שבב של כרטיס מסך שהורידו ממנו את ההיטסינק ואיך עושים את זה? עם איזה מטלית? יש לי degreaser אבל הוא בצורת ספריי...

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  18. http://www.HWZONE.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1571 יש משהו יותר טוב לאוברקלוק כבד ביותר לXP1700 ב200 ככה?

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  19. Started by netanel38121,

הגעתי לOC בתוכנה RivaTuner לתוצאה ב Core Clock 625 וב Memory Clock 850 רציתי לדעת מה המקסימום שמומלץ ל OC בכרטיס כזה ? הרגשתי שיפור אבל אני רוצה עוד.

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by Alroit,

שלום טוב אז ככה - לאחרונה קיבלתי את כל חלקי המע' החדשה שלי: GA-X58A-UD7 CORE i7 950 CROSAIR DDR3 1600 8-8-8-24 מע' קירור מים משולבת SWIFTEC ו XSPC אז ככה השאלה היא עד כמה אני יכול למשוך את ה-OC לפי הנתונים שאני מצרף בתמונה? נכון לעכשיו יציב - גרזן - על 4.2GHZ רוצה לדעת מנסיון של אחרים האם ניתן להוריד נתוני מתח כלפי מטה בכדי להיות יציב באותה מהירות וגם עוד כמה הייתם דוחפים מע' כזו? תודה רבה... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by le011,

היי איך מדביקים את גוןפי הקרור(נחושת או אלומיניום) לזיכרונות(כרטיס מסך)? תודה

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  22. טוב, זה המפרט שלי Athlon XP 2500 Gigabyte 7-N400-L DDR333 Hynix Compcuase CI6A19 Volcano 7+ עכשיו הנה תראו תמונה, אתם יכולים להגיד לי מה פה לא בסדר. (יכול להיות שלא מרחו לי משחה טרמית, אבל אני לא יודע) יכול להיות שהמאורר לא מסתובב מספיק? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by DeaglinG,

שלום, אני קונה מחשב חדש core i5 ובהתחלה הזמנתי אותו עם ה-mugen 2, אבל התקשרו אלי מהחנות ואמרו לי שאין להם את זה במלאי ואם אני רוצה להחליף ל- ThermalRigth Ultra 120 Extreme + Thermaltake ISGC 120mm ב-240 שקל מישהו יכול לתת חוות דעת על הקירור הזה? שווה להחליף או לקנות משהו אחר במקום? מה שאני מחפש זה יותר שקט מאשר ביצועים, אבל אני גם הולך לעשות OC. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  24. Started by Nigga_Lover,

במסגרת המאבק שלי ברעש מהמחשב החלטתי להחליף את המאוורר על הCPU שלי (בלי להחליף את כל ההיט-סינק). לצורך זה בניתי שפצור קטן והרי הוא לפניכם: יש גם חור במארז במקום המתאים. המאוורר (החזק משמעותית צריך להגיד, ההתלבטות היתה אם לשים אותו בתור מאוורר למחשב או מאוורר לאוטו ) עובד ב 5 וולט ולא נשמע כמעט, בזמן שהוא עושה הרבה יותר רוח מהמאוורר 60 מ"מ הקודם שהיה שם, ואין לו את השטח המת באמצע).

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. FSB VCORE תזמוני זיכרון ועוד

• 5 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.