עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by psycho59,

מישהו יודע אם אפשר לפתוח לכרטיס הזה צינורות? (קישור יעזור) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by is2k,

ASUS טוענים שהפיצ'ר הזה מאפשר להוריד את המכפיל של המעבד ל x14. האם זה תופס רק עבור CPU שתומכים ב EIST? ז"א, האם זה יעבוד על ה- 805 ???

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  3. Started by syberpuppy,

אני קונה את המחשב הבא ואני רוצה לוודא שהוא מתאים לOC ולמצוא זכרונות 512MBX2 שמתאימים לOC (שאני יעשה עוד שנתיים שלוש כנראה כשהמחשב שלי יתיישן אז עדיף להיות מוכן עכשיו), לא צריך OC מטורף בכל מקרה מעבד: INTEL D 930 כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 6800GS לוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (S775) INTEL 945P SOUND LAN SATA 2 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB 7200rpm צורב: DVDRW LG 4167 מארז... עדיין עובד על זה, אולי ה ANTEC SLK3800B 400W אבל כנראה שלא קירור למעבד arctic cooling pro 7 הבנתי שהקרור למעבד טוב לOC, האם יש קרורים נוספים טובים של חברות אחרות ששכיחות בארץ? (למקרה שלספק שאני קונה ממנו אין את זה) תודה Syberpuppy

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by IG,

בחיפוש מצאתי רק תשובות של שורה וחצי שממש לא עונות לי על השאלה: תיזמונים- על מה כל דבר (כל אחד מהתזמונים... ה4 מספרים...) משפיע, למה זה טוב להורים אותם ומה השילוב האידאלי (להוריד אחד על חשבון אחר, לא להוריד מעבר לסף מסויים...) תודה. (תעדכנו את הFAQ :-X)

• 10 תגובות
    • 679 צפיות
  5. (ואם אתם יכולים בבקשה לפרסם טמפ' אמיתיות של פרסקוט עם הקירור הזה)

• 6 תגובות
    • 466 צפיות
  6. Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box Gigabyte GA-8N-SLI nVidia nForce 4 SLI Intel Edition LGA 775 Samsung 512MB DDR2 400 Original אלו החלקים.. כאשר לפי חשיבה הגיונית הלוח תומך בFSB 1066 והמעבד כדי להגיע ל3.4\3.3GHZ מספיק לו פחות מ200FSB אז זה בסדר.. הזיכרונות עובדים על 200 והמעבד על 185 כבר ב3700 אז הם יספיקו גם.. והמעבד דיי ברור שהכל יהיה בסדר.. אז רציתי לדעת האם באמת הלוח טוב והכל יספיק לאוברקלוק ל3.4\3.5 עם קירור מקורי לעבודה יומיומית?

• 14 תגובות
    • 839 צפיות
  7. גוף הקירר שקניתי cube b של deepcool עלה משהו כמו 50 שקל הcpu מראה על 68-70 במנוחה וצפונה בעת מאמץ אגב המארז מאוורר היטב 2 מאווררים 120 נכנס נמוך בחזית יוצא גבוה מאחור איין אבק והטמפ סביב ה-38 מעלות מי אשם?? הקירור למעבד או אולי ההתקנה אין טעות נבדק בסנדרה ובecsonic בצלזיוס כמובן לוח אם ecs pf4 915 מעבד p4/3.0/800/2m/775 /64 bit זכרונות 2*512 ddr 2 533 twinmos cl 4 pci ex sapphire ati x700 512 ddr 2 sata 2+ide ושאלה נוספת על מה כדאי לעשות oc למטרת רינדורים ב 3d max על כרטיס המסך או על המעבד ? לגבי oc למעבד- חייב לעשות עדכון ביוס הגירסה הקימת 1.1a לא מאפשרת לבצע ocואז השאלה באם לעדכן ביוס ולהסתכן בעלות הלוח או לוותר אגב הלוח הגיע עם ez flase ו…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by moshe55501,

איזה קירור מים עד 1000 ש"ח הכי מומלץ לפרסקוט (ואם אפשר אז סימו גם טמפ' עם הקירור

• 12 תגובות
    • 552 צפיות
  9. שלום לכולם , מה שלומכם ? יש לי לוח ASUS a8n-e ואני שומע מהרבה אנשי מקצוע שמאורר ה - CHIPSET שלו מועד לפורענות , שמעתי על יותר מדי מקרים שהוא מת ולקח את הלוח אתו עקב התחממות יתר. האם אתם מודעים לפתרונות HEATSINK המתאימים ללוח הזה ? תודה.

• 5 תגובות
    • 419 צפיות
  10. Started by gafirmo,

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=91149 המעבד יציב לגמרי ב4.6, מתח 1.625, טמפ 20C-.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by moshe55501,

האם הקירור big water 745 יעבוד עם ספק גנרי

12. Started by ras81,

שלום יש לי מערכת קירור מים פסיבית וחשבתי לשדרג אותה קצת ע"י הוספת רדיאטור ומאוורר ללופ. האם כדאי? \במידה וכן איזה אתם ממליצים? ומאיפה אני משיג כזה (ראיתי שיש רק בפנדה למרות שאם יש חנות מומלצת בחול - גם אפשר). תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Yaron-Cohen,

יש לי שאלה...למה אני לא מצליח להגיע ליותר מ245?? (הצלחתי להגיע ל350 עם מכפלה 4).... הביוס הוא OCWBETA2....אין מודים.... האם צריך?? הטמפרטורות קרירות...

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  14. Started by shaharezra,

בשעה טובה הגיעו כל החלקים וסיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי התחלתי בהעלת הcpu frequency מ200 ל280 שזה בעצם הכי גבוה שהצלחתי להעלות מה השלב הבא? על איזה תדר אני אמור לנעול את הpci? ומה עוד אפשר לעשות כדי להמשיך להעלות את המהירות? להעלות את המתח למעבד? לזיכרונות?

• 73 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. או שזה רק אצלי? אחרי כמה חודשים הוא עלה מ-8000 לכמעט 10000 RPM.. וזה ממש מרעיש (אני מאלה שרגישים לרעשים במחשב), ניתקתי אותו ועכשיו המחשב שקט כמו לחישה.. אם למישהו פה זה קרה.. איך פתרתם את זה? כי אני רוצה להתחיל לעשות OC.. ואני מפחד שהלוח יתחמם יותר מידי בלי איוורור על הגשר הצפוני.. נ.ב. טמפרטורה במנוחה של 62 מעלות לכרטיס מסך שלי (במפרט) היא טובה או שגבוהה מידי? ואיך אפשר להנמיך אותה? (המאוורר סטוק שלו על הכי גבוה)

• 13 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by ארקדי גאיידמק,

אני רוצה לעשות OC לכרטיס הזה הוא של אסוס דגם V9520 עד כמה אני יכול להגיע איתו? יש עליו קירור פסיבי 40-42 מעלות במנוחה. איך אני מתחיל לעשות את זה?

• 10 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by zm13,

טוב זה תמונה של המחשב שלי איפה שהXים הכחולים יש לי מאוורים כמו שאתם רואים אחד על הדלת ואחד בגג המארז שניהם בגודל 80 מ"מ ויש לי עוד 3 מקומות ל80 מ"מ אחד בקדמת המארז ועוד 2 מתחת למעבד עכשיו אני רוצה לדעת איזה סוג של מאוורים יתנו לי קירור שקט וטוב ובאיזה קומבינציה לשים אותם (מכניס/מוציא אוויר) תודה

• 12 תגובות
    • 545 צפיות
  18. כמו שכתוב בכותרת, אני מעוניין לבנות קירור למעבד לצורך OC חד פעמי, אתם יודעים, לסחוט ממנו את כל המיץ. את זה אני לא מתכנן בזמן הקרוב כנראה שהפרוייקט יהיה באחד הימים הקרים וזה גם לא הולך להיות משהו רציני, עכשיו הקירור שחשבתי עליו הוא אוויר דחוס, או יותר נכון החומר שבתוך, מי שניסה פעם לקחת בקבוק של אוויר דחוס ולהפוך אותו ולהוציא ממנו אוויר יגלה שמה שיוצא זה נוזל ב 25- מעלות פחות או יותר. עכשיו חשבתי שבעזרת כמו דיי גדולה של נוזל כזה (3 בקבוקים יספיקו) אני יוכל ליצור מעין בריכה קטנה מצלעות קירור ולהלביש אותה על המעבד, עכשיו רציתי לדעת אם יש עוד משהו שאני צריך להשגיח עליו לפני שאני עושה את זה, ואם זה באמת יועיל? ניסתי לשים קצת מהנוזל על צלעות קירור פשוטות ממתכת ואחרי 10 שניות של…

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by shlomi8,

שלום...יש לי מאורר סטוק על המעבד שלי ואני ויש לי גם מאורר 92 מ'מ שדוחף אויר מזה חזקק.. ואני רוצה להוציא את המוארר סטוק ולהשים את זה על הצלעות קירור... יש למישהו רעיון איך אני תוקע אותו שלא יזוז??

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  20. אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד פנטיום D930 ואני לא יודע איזה קירור כדאי לי אני רוצה שבעיקר הוא יהיה קר ולא יתחמם על המידה או משהו כזה ויגיע ל50 מעלות או משהו גבוה מאוד ועדיף גם שלא יהיה רועש ושלא יעלה כול כך הרבה כסף עד 200 ש"ח או קצת יותר וגם אני רוצה לדעת אם כדאי לי לקנות עוד דברים כמו נוזל או דברים כאלה והאם זה יעזור לי

• 7 תגובות
    • 467 צפיות
  21. למישהו יש מושג כמה יעלה ה-X1?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  22. Started by adizarko,

יש לי בעייה קטנה - אני מנסה לשלוט במהירות המאוררים המחוברים לי ללוח אם (ABIT ?AN8 ULTRA S-939) אבל משום מה המאוורים לא מופיעים לי בחלק של השליטה ב SPEEDFAN - למישהו יש פיתרון? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 436 צפיות
  23. שלום לכם אני מחפש קירור טוב למעבד שלי.... המאוורר חייב להיות מksp (מטעמי נוחות). יש לי (478) p4 2.8 ghz prescot והמאוורר שבא איתו מאוד רועש, לכן מאוורר שקט מאוד חשוב לי. בקיצור אני מחפש קירור יעיל (לא צריך משהו מטורף כי אני לא מתכנן oc); הכי חשוב שקט. אני אשמח אם תגידו לי את הדגם והמחיר. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 526 צפיות
  24. היי היום ביום חם הוא עומד על 65 מעלות בסטוק במצב מנוחה.. ללא OC. אני רוצה להחליף לו את הקירור.. וחשבתי על Accelro X1 או Zalman VF700-Cu או מוצר דומה שלהם.. מה אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 450 צפיות
  25. Started by noambar,

חבר שלי רוצה לקנות את הTT Big Typhoon והוא רצה לדעת אם זה יכנס למארז שלו יש לו ThermalTake Aluminum Tsunami http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515&products_id=7084

• 3 תגובות
    • 402 צפיות

דיונים חדשים בפורומים