עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לפני השימוש הייתי רוצה לדעת האם מישהו פה נתקל בבעיות כלשהם עם התוכנה.. תודה (:

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by Slash4,

שלום רב יש לי מעבד CELERON 2.4 GHZ ישן. אני מנסה להריץ GTA3 (משחק מאוד ישן שדורש מהירות 700GHZ) וישר שומעים את המאוורר על 100 אחוז ולאחר איזה חצי שעה של משחק המחשב קורס ונכבה מייד. שאני מדליק אותו שוב הוא אומר לי שהמעבד נתקל בבעיית overheating מה זה אומר? איפה הבעיה ומה צריך לתקן? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  3. היי, בעקבות העובדה שסוף סוף השתקתי את הכ. מסך שלי, הדברים היחידים שנותרו לי הם: 1. מאווררי מארז ( כולם של ANTEC ) - כנראה יוחלפו ל-SCYTHE 1200 RPM. 2. ספק - GAMEXSTREAM 600 של OCZ שדיי מרעיש - שוקל להחליף לו מאורר גם. 3. המאורר שמגיע עם ה-TUNIQ. הבנתי שלא מומלץ להחליף למאורר אחר מכיוון שמקורי מתאים לשימוש עם SMALL FINS. הבעיה שלי איתו, זה שאני רוצה שהשליטה עליו תהיה מהלוח אם ( כמו כל מאורר נורמלי?! ). המאורר מגיע עם כבל 3 PIN שמחובר ללוח אם לחשמל וחיבור לריאוסטט חיצוני לשליטה על המהירות. אם לא מחברים את הריאוסטט אי אפשר לשלוט על המהירות ( תמיד על 100% ). מישהו מכיר פתרון? לא אכפת לי לשחק קצת עם חוטים, אם יהרס המאורר מקסימום אני אקנה חדש (גם ככה כבר חשבתי על זה). תודה, אשמ…

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by המפציץ A החמקן,

הגיעה השעה, ל-OC. המלצות, עצות, משהו יש לכם להגיד? על כמה ליקבוע את המתח של המעבד? עידכון: הורדתי קצת את ה-OC למעבד מ-3.43 ל-3.15 כי הטמפרטורות היו מעט חמות. ויש לי במשחקים הבדל לפחות של 10FPS וב-3Dmark עלת לי התוצאה ל-11K, מה שמוזר זה העלה לי את התוצאה של הכרטיס מסך, אבל מי אני שאגיד לא. http://service.futuremark.com/compare?3dm06=2240841

5. Started by Elico A,

טוב אני עומד לקנות את המעבד i7 920 והבנתי שהקירורים שבאים ב- BOX לגמרי לא מספיקים (ללא OC) חיפשתי בפורום תשובה אבל לא ממש הצלחתי למצוא תשובה בטוחה .. התקציב שלי הוא בערך 200 שקל .. כמה שיותר זול יותר סבבה, אבל שלא יהיה קירור גרוע, משהו שקט שיעשה את העבודה .. זה המפרט אם אתם צריכים לדעת: מעבד: Core i7 920 BOX Intel לוח אם: Gigabyte GAEX58UD3R זיכרון: OCZ OCZ3G10664GK (4 GB, 1066Mhz, CL7) כרטיס מסך: INNOVISION GEFORCE 260GTX NVIDIA SP192 CORE 896MB DDR3 448BIT PCI-E כונן קשיח: Western Digital WD5000AAKS (500GB, 7200RPM, 16MB Buffer, SATA2) צורב די.וי.די: DVD LG GH22NS30 ספק כוח: Corsair CMPSU450VXEU Retail (450W) מארז: CoolerMaster CM690 (כולל מאוורר אחורי, ומאורר קדמי) …

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  6. טוב, אני די בטוח מה אני הולך לקנות אבל התייעצות אתכם לא תזיק לי מעבד: CORE 2 DUO E4500 תקציב שלי בין 200 ל 300 חשבתי על אולטרה 120 אקסטרים השני שלי היה OCZ VENDDETA 2 אישור?

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  7. אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי, ואני רוצה לדעת לאיזה גבול של Ghz אני יכול להגיע (כרגע הוא עומד על 1.86), הנה המערכת שלי: Processor: Intel E6320 Core 2 Duo 1.86 Ghz Mother Board: MSI RC410M2 RAM: Ceon 2GB 667Mhz Power Supply: EZcool 350W (בקשר לספק כוח אני יקנה חדש 350Watt של SeaSonic) Cooling: גוף קירור + מאוורר - על המעבד צמוד למארז מאחורה - מאוורר 120MM ב-50 שקל ככה לא משהו מאוורר צמוד למארז מקדימה - לא יודע ת'גודל אבל הוא יותר גדול מ-120MM זה בטוח גם חברה לא משהו וגם אם אפשר איזה קירור יהיה טוב למעבד שלי בבקשה.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  8. שלום, אני קונה בקרוב מחשב ואני לוקח Q6700,ולא מתכנן OC. כדאי לקנות קירור מיוחד או להישאר עם הסטוק? וגם אני קונה קרוספייר של 4850,אז יש למישהו קירור זול וטוב לכרטיסים האלה שלא יטגנו לי אחד את השני? תודה!

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by Ben-Dor,

איך אני עושה חלון למארז הזה Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver אני רוצה לעשות אחד יפה אבא שלי יכול לעשות את זה יפה הבעייה היא שצריך כל מיני דברים כמו צמיגים כאלה בצד אם אני לא טועה תגידו לי בבקשה מה צריך? ואם אפשר מדריך זה מאוד מאוד יעזור לי תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by SuperStyle,

איזה תוכנה אמינה יותר לבדיקת יציבות המעבד S_M או OCCT?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by Bah_gots_pIII_450,

עדיין עם המאוורר על ה GA-7DXR שעושה הרבה רעש, החנות שאליה התקשרתי, שם אמרו לי שהchipset amd 76 אחד מהיחידים שצריכים קירור אקטיבי, עדיין לא בטוח איך להסיר את המאוורר הקודם משום שאין קליפסים לheatsink ואני פוחד להרוס את הnorthbridge מכיוון שהסרת המאוורר תהיה כרוכה בתנועות סיבוביות, חמישהו יש עצה? ???

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  12. מי צודק ? אנימקבל כאן תוצאות אחרות לגמרי

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by jeans,

אני מנסה לסגור את הפרטים האחרונים של המחשב החדש ושוקל להוסיף 2 מאווררים למארז Coolermaster Centurion 590 ורציתי לשאול כמה שאלות: האם Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA נשמע לכם מתאים למשימה? באיזה מקום כדאי להתקין אותם - האם שניהם בצד העליון של המארז (מוציאים אוויר) נשמע לכם הגיוני או שיש למישהו תצורה יעילה יותר? האם ניתן לשלוט בהם מתוך ה-OS? במידה ולא - איזה סוג כדאי לקחת ומהו מספר מירבי של מאווררים הניתן לשליטה מה-Gigabyte GA-EP43-DS3L? כל הערכה תראה ככה (אולי בתוספת HDD נוסף): מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn OEM קירור למעבד: OCZ Vendetta לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: Coolermaster Centurion 590 Black ספק כח: SeaSonic ET 400W 30A @…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  14. נפרט כדי שהשאלה תהיה מובנת. לאמא שלי יש מחשב עם מעבד סלרון D במהירות 3.06GHZ עם קירור OEM של CM - מרעיש נורא. ברשותי גוף קירור של אינטל שקיבלתי עם המעבד 7200 שקניתי. זה גוף די צנוע, עשוי כולו מאלומיניום (בלי ליבת נחושת) ובלי שטח פנים גדול (Low Frofile). הקירור שמותקן אצל ההורים גבוה/גדול יותר וגם יש לו ליבת נחושת, ועדיין הוא מרעיש כמו טורבינה של תחנת כח. השאלה: א. האם הקירור של אינטל יוכל להתמודד עם החום שסלרון D פולט? ב. הוא אמנם היה שקט מאוד כשהתקנתי אותו על 7200, יכול להיות שעם מעבד חם יותר הוא יצטרך לתת פול גז כל הזמן? זה המקום לציין שהמאוורר של CM, כמה שהוא מרעיש, לא עובד על מתח מלא. ניסיתי פעם להעביר אותו למוד PWM (סתם לראות מה יקרה. יש לו חיבור של 3 גידים) והוא הרע…

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  15. אני מתכנן לרכוש מחשב חדש, כנראה שהוא יהיה מבוסס C2D. קיבלתי הצעת מחיר מחנות למפרט חביב שמבוסס על 6320. בפורום המפרטים הציעו לי לקנות 4300 עם קירור וכו'.. ולעשות לו אוברקלוקינג. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258667.10 אין לי מושג בזה בכלל, קראתי את המדריכים, הבנתי בכללי אבל לא ממש מה צריך לעשות צעד אחר צעד. הפחד הגדול שלי הוא שבסופו של דבר זה לא יצליח ואני "סתם" אשאר עם מעבד חלש וזהו. לא מצאתי בשום מקום איזה מדריך של "צעד אחר צעד" שממש מסביר להדיוטים בנושא כמוני מה לעשות. מישהו יכול לעזור? להדריך? להפנות למדריך כזה? אני פשוט רוצה להיות סגור על זה שאדע מה לעשות לפני הרכישה...

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  16. אני רוצה לדעת איזה קירור אוויר הכי כדאי מבחינת ביצועים. תרשמו גם כאלה שאין בארץ אולי אני יעשה משלוח

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by טל קורקוס,

קניתי מאוורר זלמן והוא בא עם " כבל קטן " תוספת מה זה ? יש לו מבודד כזה באמצע ... מישהו ראה את זה ? http://www.zalman.co.kr/Eng/product/Product_Read.asp?idx=200 אפשר לשחק עם המהירות שלו ? ואם כן איך ? רשום silent mode 900RPM normal mode 1800rpm ----------------------------------- silent mode 20db normal mode 34db

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by Electrobunny,

שלום! יש לי שאלה על קירור מים במעלות נמוכות..... אני בונה מחשב חדש ומתכנן לעשות קירור מיים שמשתמש בצינור נחושת מקרוזל בתוך מקפיא של מקרר... המשאבה תזרים את המיים לבלוק וחזרה ואת ההמשך אתם יודעים....בנוסף אני מיתכוון לשים כ 30% אנטיפריז ו 70% מיים כדי שלא תהיה קורוזי והמיים לא יקפאו......עכשיו לשאלה!! : בטמפרטורות של 2 או 0 מעלות אומנם זה קר אך יווצר "איבוי" וטיפות מיים על בלוק המיים ואולי אפילו על הצינור בגלל הבדלי הטמפרטורות בין הסביבה החמה לבלוק הקר.. ....(שמין הסתם יעבוד שעות נוספול לקרר גם את ההרדיסק ,כרטיס מסך,ואני אמצע עוד כמה דברים ;D) אז למי שיש טיפים איך להתמודד אם האיבוי או סתם טיפים אחרים לקירור מסיבי ...... תנו תגובה! תודה מראש.....

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  19. מישהו אולי יכול לעזור לי למצוא? תודה

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by zzrxox,

המפרט שלי מופיע מימין המקסימום שאני מגיע אליו ועומד בבדיקת יציבות עם SP2004 ORTHOS הוא 3.2 400*8 ביחס של 1:1 ,אם אני עולה ל-420 או 440 וביחס של 1:1 עם הזכרונות אני מתחיל לקבל שגיאות בבדיקה ( המתח והתיזמונים של הזכרונות והמעבד שונו בהתאם ),כשבחרתי ב - ORTHOS לבצע בדיקה שתעמיס רק על המעבד ללא הזכרונות לא היו שגיאות,ניסיתי גם להעלות רק את תדר הזיכרונות ולהישאר עם המעבד על 400 וגם אז היו שגיאות,השאלה היא ,האם אפשר להסיק מזה שמה שמגביל אותי זה הזיכרונות ? ואם כן האם זה אומר שהזכרונות דפוקים או רק מגבילים,למרות שאני יודע שיש אנשים שהגיעו עם הזכרונות הנ"ל ל - 1000 ללא בעיות מיוחדות.

• 11 תגובות
    • 689 צפיות
  21. עשיתי לו אוברקלוק ונתקעתי בזה כדאי להוסיף קצת מתח שאוכל להוסיף עוד קצת ולשפר או להפסיק ולהנות עם מה שיש

• 13 תגובות
    • 689 צפיות
  22. טוב אז ככה.. אני מתכנן לקנות E5300 שהוא 2.6GHZ , עם הקירור סטוק שלו והוא יהיה עם כזה מפרט: לוח אם Asus P5KPL-CM זיכרון 2GB+1GB 667MHZ (ה-2 של PQI וה-1 של קינגסטון) כרטיס מסך Club3D GeForce 9500GT 512MB ספק כח ג'נרי 500W שמחזיק לי טוב מאוד בנתיים (רק עם מעבד פנטיום 4) מארז סבבה שני מאווררי 8 ס"מ אחד מאחורה אחד מקדימה, ואני שם עוד אחד 12 ס"מ בצד, אולי עוד אחד איפשהוא לכמה OC אני יכול להגיע איתו אבל בלי לקחת סיכונים ושהוא יישאר לא רותח אחרי הOC? ומה המקסימום מקסימום שאפשר? והאם הלוח שלי בכלל מאפשר OC?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  23. איפה אפשר להשיג מאוורר 120ממ נשלט טמפרטורה 220V? אני צריך את זה למשהו ספציפי (לא מחשב) ודי חשוב שהוא יהיה HEAVY DUTY. מה שחשוב לי מאוד זה שהוא יהיה שקט בסל"ד נמוך אבל שבסל"ד גבוה הוא יהיה אפקטיבי (כמה שיותר אוויר). אם אי אפשר למצוא כזה 220V יש 12V שעומד בדרישות? תודה.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by Guarding angel,

ערב טוב לכולם עשיתי C@ לכרטיס שלי מסוג GF6600DP GIGABYTE מ500@400 ל615@430 וכאשר אני רוצה להעלות למעבר ל620 בזכרונות הוא מראה לי סימן קריאה במשולש צהוב (אזהרה) אם אני אעבור את המהירויות של הזכרונות מה יקרה? למשל 640-630? ארטיפקטים? ושאלה נוספת: הבנתי שבריווה טיונר ניתן להפוך את הכרטיס מ6600 ל6600GT הכוונה שבתצוגה הוא יראה 6600GT במקום 6600 רגיל איך עושים את זה? אפשרי עם תמונות? (למה אני רוצה לעשות את זה? בשביל ניסוי קטנטן)

• 4 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.