אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
האם היא יכולה להחזיק 3 בלוקים 2 רדיאטורים 1 מיכל ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
קראתי את המאמר על מריחה נכונה אבל לא רשום שם הפרט החשוב של כמה צריך משחה צריך למרוח על הליבה. התעסקתי הרבה עם חומרה אבל מחר זה הפעם הראשונה שאני מרכיב מעבד על הלוח. אז כמה לשים על בארטון 2500? צריך שיהיה ממש שכבה דקה? או שטיפה עבה?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
רציתי לעשות סקר קטן כדי לקבל תמונה כוללת של כמה אנשים משקיעים במערכת קירור מים למחשב... אשמח לדעת כמה עלתה לכם מערכת הקירור מים למחשב. חג שמח תודה
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות OC גדול יותר מה- 3.4 שיש לי כרגע, משמע לקנות איזה קירור אוויר טוב כמו Mugen2 ולהרביץ לכיוון ה- 4+. זה לא יהיה 24/7, אני רק רוצה לראות לאן אוכל להגיע. השאלה שלי היא כמה מתח אוכל להעלות למעבד ולכל רכיב נוסף אחר במקסימום (NB, SB, HT וכו'). (אל תגידו לי "למה לקנות MUGEN2 אם אתה רק רוצה לפעם אחת", כי לאחר שאבצע את ה- OC אני רוצה לעשות אחד 24/7 כי מה שמגביל אותי זה הטמפ'.) תודה מראש חברים!
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כשאני מקבל את המעבד הוא עם מתח של 1.250 והבלאי הוא 5 שנים אז אם אני אשים את המתח על 1.5 כמה שנים זה יחזיק ? ואני מתכוון כשאני עושה OC ל 4GHZ ואני צריך להעלות מתח ל 1.5, אז כמה זה הורס את המעבד על המתח הזה ? (בשנים)
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי אופטרון 170 כפול ליבות תושבת 939 אני כרגע באובר קלוק על 2.8 יציב במתח 1.568 (בוינדוס) (בביוס 1.6065) טמפ מעבד 32 במנוחה 50 במאמץ pwmic הוא 55 מעלות וגשר צפוני 45 השאלה שלי היא כזו אני מרכיב קרור מים על המעבד וכרטיס המסך....................... כמה מתח זה יותר מידי (ראיתי אנשים עם קלוק על מתח מעבד 1.9) מה הטמפ הסבירה ל גשר צפוני וכמה חשוב לקרר אותו בשביל תהליך הoc אני על מכפלה 10 fsb הוא 280 יחס זיכרון 1:1 זכרונות של g.skill 4800 tccd תזמונים 2.5-4-4-8 ב ddr 600 לוח dfi lan nf4 ultra d
-
- 41 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 800 2.4 שעומד על מתח של 1.520 זיכרונות של ויבונד 512 3200 433 הרץ אני מעוניין להעלות את מהירות הליבה ל 3.0 הגעתי עד 2.8 ללא נפילות ב 2.9 הוא קורס לי אחרי חצי יום בכמה כדאי להעלות את המתח? (טמפ מעבד במנוחה שזה רוב היום 37 במאמץ מגיע ל 45)
-
- 3 תגובות
- 432 צפיות
-
-
1) העלתי את הבאס של ה-E6420 ל-333, והעלתי את המתח לפי מדריך שראיתי באיזה אתר, אבל שמתי לב שזה נוגע ל-OC של E6300 ל-3.5GHZ.. ושם הם אמרו להוסיף 0.4 לזיכרון ו-0.2 ללוח. אז כמה להוסיף אם העלתי רק לבאס 333 (2.6GHZ) 2) לאחר שהעלתי לבאס 333 המעבד מגיע ל-68 מעלות ב-100% מאמץ, 46 במנוחה. זה טוב/רע/סביר? זקוק לתשובות דחוף, תודה מראש!
-
- 22 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, אני עושה OC ובביוס המצב של ה מתח הוא ב AUTO(הנורמל הוא 1.500) בכל מקרה, 1.500 הוא שהמעבד בסטוק, 2000. עכשיו המעבד ב 2500 והמתח על 1.600, רציתי לדעת אם זה הרבה ומה הMAX שניתן לתת לו בלי לדפוק אותו.(מעבד בחתימה). תודה.
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
KSP הביאו לי עם ההיטסינק מאוורר של SPIRE שרשום עליו ULTRA QUIET - אני נכנס לאתר ורואה 31.8 דציבל OMG על פי הביקורת שקראתי הוא מקרר מעולה אבל הרעש... אין לי מושג עד כמה נורא הוא.. יש לי זכות ללכת אליהם ולהחליף את המאוורר ? לא נגעתי בו עוד
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון קניתי לא מזמן מארז סימבדה עם חלון וקדטודה כחולה גם זול וגם ממש ממש יפה, הגיע גם ממש מהר (תודות רבות לפנדה מחשבים אופס פרסמתי אותם חחחח) הקצור אני מרגיש שהמאורר שיושב מתחת לספק (80מ"מ ג'נרל שחור מכוער ושמן) ממש לא סקסי בתוך המארז החמוד שלי.. בא לי להחליף תו חברים שלי אומרים לי, קטודה כחולה.. תקנה מאוורר אדום בעע לא נשמע לי טוב האמת.. נשמע כזה לא קשור בלעכס מציק אזז.. דבר ראשון כאן זה קטע שאני מאוד מתלבט זה הצבע האם לקנות אותו אדום, או כחול כמו שאר המארז או דווקא ללכת על המשולבים כמו שיש בזיגזאג וכאלה חביבים... ועוד קטע שמאוד מציק לי זה המחיר! אנ'לא רוטשילד עדיין וגם אני בקושי מתעסק עם ויזה זה קטע שמאוד אהבתי אצל פנדה זה התשלום לשליח (נכון.. מניאקים לוקחים 20 שקל …
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
אני עושה סקר שוק כדי לדעת מה הכרטיס הזה שווה... איזה כרטיס קניתם? מה מהירויות האוברקלוק שסגרתם איתו? וכמה נקודות עשיתם בתרידימארק?(01 03) אני אישות קניתי מאסוס. כרטיס ענק!!! סגרתי איתו 585 במעבד ו-360 בזכרונות יציב בלי מודים בכלל (זה כולל גם וולטמודים). התוצאה הגבוהה ביותר שלי בתרידימארק 03 היא 4580!!!!
-
- 14 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי מאוורר 80 מ"מ שאילתרתי מספק כוח ישן ושמתי אות בגג ככה שהוא מוציא אוויר... משום מה הוא לא עושה מי יודע מה רוח כמו שאר מאווררי ה 80 מ"מ.. מישהו יודע בכללי כמה סיבובים הוא אמור לעשות?? או אולי בגלל שזה מספק כוח או משהו כזה... תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלי עושה 4040RPM וחבר אמר לי שאצלו 5600, מה זה אומר? ששלי פחות טוב ממאוורר רגיל או ששלו טוב יותר מרגיל? (ד"א הטמפ אצלי גבוהה)
-
- 11 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אוקי ,בקריאה קצרה האתר של AMD יש חלק הנקרא "הדפים הלבנים" ושם יש קובץ PDF על המעבד הנ"ל (יותר נכון על הליבה) הרבה פרטים משעממים אבל משהו אחד תפס את עיניי !! מוצהר שם חד וחלק ע"י AMD : מתח VCC CORE 1.65 וולט עד פה זה כבר אנחנו יודעים ,אבל הנתון המדהים שאפשר לתת לו בין 1.15וולט ל 2.15 וולט ! כלומר פלוס מינוס 0.5 וולט . אני לא יודע מי ירצה לתת למעבד 1.1 וולט אבל לתת 2.1 וולט זה בהחלט !! זה אומר שהמעבד אמור לעבוד בצורה תקינה ביותר תחת המתח המטורף הזה מבלי למות ! סיבה שניה כמובן זכרון מטמון L2 512KB שזה תוספת מבורכת. בקיצור זה הולך להיות קייץ מעניין מאד. קישור : http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/white_papers_and_tech_docs/26237.pdf
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי עכשיו E8400@3.6GHZ עם OC שהחנות עשתה 1)איך הנתונים? 2)עד כמה אני יוכל להגיע בכיף? כאילו בלי סיכון יש לי קירור COOLER MASTER 212HYPER ולוח אם EP45-DS3
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט שיש לי בחתימה. כמה אני יכול להגיע איתו? והמעבד זה P4 1800 A נורטווד, סוקט- 478 ,FSB 400. אני כרגע על מהירות 2466. בFSB של-548 במקום 400 סטוק. אני כבר כמה זמן עובד על המחשב באוברקלוק כמו שמפורט בחתימה שלי ואין לי בעיות. הטמפ' של המעבד נמוכות במנוחה 32-36 ומאמץ 44-46. המחשב עובד לי ממש טוב האם עוד אוברקלוק יעזור? כי אני לא מצליח לעבור את ה-145 בבאס ושיהיה יציב או שהמחשב לא עושה בכלל פוסט. אני עכשיו על באס 137 במקום סטוק 100 , ועל וולטאז' סטוק. נעלתי AGP וPCI . יחס מעבד לזיכרון 1:1 והזכרונות שלי יותר מהירים ממה שהלוח תומך אז הזכרונות לא מגבילים אותי ב-OC. אז מה שמגביל אותי זה המעבד שבסטוק עובד על 400 FSB ועכשיו העליתי אותו ל-548? או שאני אני צריך להוסיף וולטאז' למעבד?…
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הייתי עד היום עם OC של 2.4. החלטתי להעלות עוד .אז לא ארשום את כל מה שלא הצליח כי רשמתי לי ועשיתי ניסויים. בכל אופן נתתי למעבד 1.45V ולציפ תוספת של 0.1. ביטלתי את T1 ואני על T2. LDT על X4 HT על 250 זכרונות על 1.66. מחשב ב-S&M יציב,וגם ב-SP2004. העלתי ל-260 עם אותם הנתונים ובבדיקה ב-S&M לקראת סוף בדיקת ה-L1 הוא מראה את החלון האדום.אז השאלה שלי האם להעלות עוד מתח או מה מגביל אותי עכשיו?
-
- 10 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הבנתי שזהו הכלי הנבחר לביצוע מודינג של מארז רציתי לדעת אם יש בארץ וכמה עולה אם יש. יותר טוב יהיה אם משהו ימכור לי או יתן לי להשתמש בשלו.
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
מחיר צלעות הקירור תלוי בגודל? ואיזו משחה טרמית הכי כדאי?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
כמה עולה הרכבת קירור למעבד אמרו לי בין 70 ל200 שקל זה הגיוני ?
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כרטיס מסך(מתוך אוורסט, מקווה של א הגזמתי):
-
- 24 תגובות
- 954 צפיות
-