עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני מחפש ביקורות עם השוואות של הnanotherm silver XTC והIce2/Blue2 מול הArctic Silver 3. פשוט כל מה שראיתי עד היום הוא מול הArctic Silver 2 ואני רוצה לראות איך הוא מתמודד מול הArctic Silver 3 (גם אם פחות טוב, אני רוצה לראות הפרשי מעלות). tnx

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  2. יש לי SpeedFan... איפה בידיוק מעלים את המהירות של המאווררים??(אשמח לציצום מסך..) כי איפה שאני חושב שמעלים מהירויות זה מעלה בתוכנה אבל באוורסט זה עדיין מראה לי שהמאוורר על 30%..וגם לא שומעים את הרעש מתחזק שאני מעלה.. הוספתי צילום מסך.. תגידו לי אם איפה שסימנתי מעלים באמת מהירויות או לא.. (הכחול שהקפתי זה המאוורר של הכ.מסך? אם כן למה פה זה כותה לי 50% ובאוורסט 30% ???) (הקטנתי קצת את התמונה בגלל זה רואים לא כל כך טוב..) תודה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  3. Started by The_Byter,

קרור - על הכל כבר שמענו מקרור פסיבי ועד קרור בחנקן אבל מישהו ידע על זה ?! vortex cooling : קרור ע"י אוויר בלחץ גבוה מאוד טמ'פ אפשרית עד כ 50- רוצים כזה ?

4. Started by dino,

אני בקרוב קונה מחשב ונתפס לי בראש קצת העניין של ה-OC, האם המערכת הזו מתאימה ל-OC: ==================================================== INTEL PENTIUM 4 2400MHZ 533MHZ 512KB CACHE ABIT BE7 MOBO (INTEL PE CHIPSET, AGP8, 533MHZ)l 256MB PC3200 OCZ REV2 HIGH PERFORMENCE CAS2 WESTERN-DIGITAL 80GB 7200 ATA100 8MB CACHE HERCULES 3D PROPHET R9500PRO 128MB + DVI LITEON X52 CD-ROM TEAC 1.44 FLOPPY DRIVE COMPUCASE 6A19 BLACK + HEC 475W PSU ThermelRight AX478 + DELTA 80mm FAN כמובן שיש עוד דברים כמו מסך, מקלדת, עכבר, אבל זה כבר לא קשור. איך המערכת הזו? ולכמה אפשר להגיע עם המעבד בלי להסתכן יותר מדי, אני מתכוון OC פשוט, זה אפשרי 2800 או 2600 בלי לסכן את המעבד? (קירור ThermelRight AX478 …

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  5. Started by yosda-boy,

שלום, אני מעוניין לעשות אוברקלוק למחשב (שמעתי זה משפר ביצועים וכאלה). ואני לא יודע איך, אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי פירוט קצר על איך עושים אוברקלוק. בתודה .yosda-boy

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. קניתי שלשום (יום שלישי) את כל הציוד להכנת כבלים עגולים שיראו יפה ויעבדו טוב. בהתחלה ניסיתי את זה על הכבל של ה-FLOPPY, באמת יצא כבל יפה מאוד, ועבד מצויין. אחרי זה שהתקדמתי וניסיתי את הכבל של הסידירום והצורב גם הכל יצא יפה אבל הכבל לא עבד, יכול להיות שזה בגלל שלפעמים חתכתי את הכבל (בטעות), איך אפשר לעשות שזה לא יקרה? הציוד? ==== צינור גינה שקוף 15-19, איזולירבנד, סכין יפנית. הכבלים יצאו פצצה, פי אלף יותר יפים מכבלים מוכנים, אבל מה לעשות הכבל של הסידירומים לא פעל. עצות דחוף.

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by itaymalk,

שלום לכולם, שמעו אני בעיקרון מבין בחומרה ובמחשבים והכל וכם פתחתי את המארז והכל אבל בואו אני יספר לכם מה קרה. קיצר , יש לי מחשב ממש קטן אני חושב שאף פעם לא ראיתם כזה שהוא כאילו למטה מתחתיי ומתחת לשולחן וזה והיום בטעות הפילו אותו שלא הייתי פה אמרו לי לא נפילה רצינית. פתאום התחילו רעשים במחשב אחרי זה אמרתי אולי משהו נשבר, פתחתי בפנים ניערתי ובדקתי וכלום לא נשבר אפילו ניקיתי את המאוורר (המחשב לא חדש) בעל מאוורר אחד. בקיצור פתחתי וניקיתי ראיתי שעזר טיפה אבל עדיין פעם עושה חלש ופעם חזק כמו טרקטור .. אז שמעו אני בדקתי ולא מצאתי משהו שנשבר וכמו שאמרתי אני מבין בזה והכל .. אז אם למישהו קרה תגידו לי רק כדי שאני לא יפרק סתם חלק פנימי גם, כי זה משגע הרעשש הזה !!! תודה מראש לכל העוז…

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by amir77a,

מעבד נגיד אינטל 1.8A שהומהר ל-2.4 GHz - האם ביצועיו זהים לחלוטין למעבד 2.4 GHz מקורי? סליחה אם השאלה מטופשת - אבל רק משאלות מטופשות לומדים... :-[

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by StarMo,

גיליתי עכשיו שהמאוורר שעל הצ'יפסט והמאוורר שעל הכרטיס מסך שלי פשוט לא עובדים! שניהם מחוברים כמו שצריך, אבל פשוט לא עובדים.. זה המאווררי סטוק של הרכיבים. למישהו יש רעיון? אולי איזה שימון? למרות שממה שהרגשתי עם המברג הם מסתובבים בסדר..

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. *לא מתאים לבעלי 8800,בכל מקרה יש לכם קירור מפגיז.. http://iopanel.net/forum/showthread.php?t=1366

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  11. Started by IG,

הי, יש לי את המעבד- TBERD (או איך שלא רושמים את זה)... ה13 מיקרון... השאלה שלי היא אזה קונפיגורצייה עדיפה למעבד הזה כדי להגיע לביצועים טובים יותר: להעלות מכפלה למקסימום אפשרי, או להעלות FSB? אם אני מעלה מכפלה אני יכול להגיע גם לX13, אבל באס במקרה כזה אני לא יכול להעלות יותר מ140. אם אני מעלה באס, אז אני יכול להגיע ל155 ומכפלה 12. בשני המקרים המערכת לא הכי יציבה בעולם (תוספת מתח של 10%... המקסימום שהלוח מאפשר לי...). יש למישהו הצעות? כרגע אני על 12.5 ו145. תודה.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by doronpascal,

שלום, רציתי לדעת האם מישהו הצליח להגיע ל- 3.6 עם קירור אוויר? אם כן, אשמח לדעת עם איזה קירור? מה הטמפרטורות? ומה המתח? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  13. Started by eranmor,

זה רעיון שעלה לי רק עכשיו ורציתי לדעת מה אתם חושבים ולקבל עצות אם יש לכם יש לי כמה ספקים ישנים שלא בשימוש יש איזה אפשרות לחבר ספק של 200W לספק 300W ולהפעיל אותם בצורה נורמלית???

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  14. אז ככה...יש לי את המפרט בצד....כש הBUS של הזכרונות מתחיל לטפס הOC מתחיל להיות לא יציב מה יכול להיות הסיבה? מה שמפליא אותי, שהוא דווקא קורס בIDLE!!!! אם למשל אני עושה BURN-IN STRESS בSISOFT SANDRA על הכי גבוהה, זה לא עובר את ה 38 מעלות במאמץ הכי גבוה. ואני מריץ SISOFT לאיזה שלוש-ארבע שעות, והכל עובד יופי...אבל בIDLE או כשאני רואה איזה סרט, זה פשוט קורס בלי סוף.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by CraXeD,

יש לי E8400 על לוח P5K3 , עכשיו המעבד נמצא @ 3600Mhz ואני רוצה לדעת מה המתחים המומלצים בשביל המעבד הזה. מה הטווחים המומלצים בשביל המעבד הזה?

• 13 תגובות
    • 794 צפיות
  16. Started by yakirsh4,

שלום, החלטתי לפני כמה שבועות לעשות מודינג למעבד הישן שלי ועכישו חשבתי שאם כבר עושים מודינג אז נשפר קצת את המחשב (כמה שאפשר לפחות בגדר התקציב). אז החלטתי בין היתר לעשות OC למעבדP4 2.6GHZ שברשותי ויש לי ארבעה שאלות בנושא. קודם כל סריקה קצרה של המחשב המעבד כמו שאמרתי הוא P4 2.6GHZ socket 478 הקירור של המעבד כמובן לא ישאר הקירור box אלא ישתנה לקירור הבא: scythe SHURIKEN Rev.B מידע באתר היצרן:http://www.scythe-usa.com/product/cpu/043/scsk1000_detail.html קירור במארז: -מאוורר 120MM בפאנל בקדמי בחלקו התחתון -מאוורר 80MM בחלק האחורי של המחשב ליד היציאות של הלוח אם -מאוורר 80MM בדלת השמאלית (בזוית הסתכלות מהצד של הפאנל הקדמי) בפינה התחתונה האחורית של הדלת [מול הכניסות PCI, המיקום…

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  17. Started by DarkLloth,

כתוצאה מלחץ פיזי מתון (טוב , אולי לא כל כך מתון...) נשבר לי אחד מפינים שמחברים את ה V1 ללוח האם , השאר אומנם מחזיקים אותו למקום אבל לא בטוח עד כמה טוב (זה שנשבר שלם אבל מקובע למקום בלי להשמיע קליק - מתפרק ל-2 חלקים). איפה אפשר להשיג כאלה ...

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  18. שבת שלום וערב טוב לכולם, רציתי לדעת האם יש תוכנה שאני יכול להריץ תוך כדי משחק כדי לבחון בזמן אמת עומס על המעבד, הכרטיס מסך והזיכרונות כדי לזהות צווארי בקבוק בעיבוד המידע.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מנסה להמהיר את כרטיס המסך שלי - Sapphire ATI 7850 1GB 256-bit GDDR5. לשם כך אני משתמש ב-TRIXX (תוכנת ה-OC של Sapphire) ו-HEAVEN (מצב אולטרא ורזולוציה 1920X1080, שזה הרזולוציה של המסך שלי) כדי לבדוק את הביצועים. אחרי 5 דקות שהעסק רץ על GPU - 1200 (שזה המקסימום שTRIXX נותנת לי) וזכרון 1230, זה לכאורה אפילו לא מדגדג את הכרטיס - הטמפרטורה כ-55 מעלות והמאוורר על 40% !! אני מפחד שאני עושה משהו לא בסדר ולא רואה את הנתונים האמיתיים, כי זה פשוט לא נראה לי הגיוני! אפשר לנסות ערכים אפילו עוד יותר גבוהים?? הסטוק של הכרטיס זה GPU 860 וזכרון 1200. תודה!

• 6 תגובות
    • 5.8k צפיות
  20. Started by dennis14,

איזה קירור יהיה עדיף בשביל אוברקלוק ל - X1800GTO ? 1) אפשרות ראשונה : ה - Arctic Cooling Accelero X2 . לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=12920 2) אפשרות שנייה : ה - Zalman Vga Cooler VF900-Cu . לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13133&PHPSESSID=93e1dafb7742ec74b303c3428b918d65 הערה: חשובה לי יותר היעילות של גוף הקירור מאשר השקט.

• 11 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by M@or,

יש לי קירור מים של טרמלטק למעבד (AMD D.C 3.8). לא החלפתי נוזל מאז שרכשתי את המחשב בתחילת ינואר, כלומר 4 חודשים. מאחר ואני סטודנט, כשאני לא בחופש אני לא משתמש במחשב הרבה, בערך 5-8 שעות ביום. 1. בהתאם למה שפירטתי, כל כמה זמן מומלץ להחליף את נוזל הקירור? 2. האם יש משהו שאני אמור לדעת לגבי התהליך או שזה פשוט לרוקן-למלא? 3. האם נוזל קירור לרכב (מים ירוקים) מתאים, או שעדיף משהו אחר? תודה, מאור.

• 41 תגובות
    • 12.9k צפיות
  22. Started by Madboy,

יש לי 256mb samsung pc2100 @ 378mhz תיזמונים - 2.5-3-3-7 טמפ' : idle - 30 full load - 38-39 האם הטמפ' האלה טובות או שצריך לדאוג לheat spreaders או משהו? המדידה נעשתה באמצעות hardcano2 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  23. שלום לכם, אני מעוניין לעשות אוברקלוק למחשב שלי ויש לי התלבטות לא קטנה על הראש: האם עדיף לי לקחת Thermalright XP120+Vantec Thermoflow 120MM או מערכת קירור מים מותאמת אישית במחיר של כ-2,000 ש"ח? תוכלו להגיד לי אם יהיה הבדל משמעותי ביכולות האוברקלוק בין שני סוגי הקירור הנ"ל? (ביחס למערכת קירור מים הטובה ביותר שניתן להרכיב בתקציב הזה). תודה רבה לעוזרים, עמית

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shlomid,

יש לי עוד מחשב עם דורון 800 לוח גך ג'יגה בייט וזיכרון SRAM יש סיכוי ל-OC ליצור הזה? ???

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by jaco_c,

לכל המומחים שלום יש לי p4 1.7 לוח של msi דגם 845ge max גרסת ביוס אחרונה של אמריקן ביוס איני מצליח לשנות את המכפלה בביוס -הוא נעול הורדתי את הספר של הלוח מהאתר שלהם אך לא רשום שם איזה גמפר נועל את המכפלה ניסיתי להיכנס לאתרים שונים אך הלכתי לאיבוד עזרתכם תודה

• 4 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים