עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Gimel,

שמתי במחשב מעבד Q6600. במהירות סטוק הוא מגיע לאיזה 68 מעלות במאמץ. זה נורמאלי? שמתי לו בינתיים קירור של אינטל שהיה מיועד לפנטיום D (עם ליבת נחושת) האם AC פריזר 7 יהיה מספיק טוב למעבד הזה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by keypod,

אני קונה למעבד A64 +3200 939 שלי קירור של זלמן - 7000B וראיתי שהוא מגיע עם Thermal Grease השאלה שלי היא האם להשתמש בו או יש יתרון משמעותי ל - Thermal Grease איכותי יותר? המחשב יעשה גם קצת OC תודה

3. האם שווה להשקיע באותו הזכרון אבל יקר יותר בתמורה לצלעות קירור לפיזור חום?

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  4. היי חברים , יש לי כרגע 8800 GT ב SLI הרעש שיגע אותי והחלטתי לנסות את ה Coolermaster AquaGate Vivo שקיבל ציונים לא רעים.. פירקתי את המאווררים הרכבתי את הכל , ובדרך גם הגיעו קירורים לזכרונות הדבק עליהם לא משהו אז הם כל הזמן נופלים.. מה החשיבות שלהם? האם הם הכרחיים? תודה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש ליזיכרון הנ"ל של MICRON CAS 2.5 כמה טוב הוא בהתאם למפרט שלי לOC. לאיזה מהירות BUS אני אגיע - אם אגיע

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  6. הכרטיס X800GTO2. תכנון: פתיחה ל16 צינורות\ ולאחר מכן המהרה של הליבה טמפ' במנוחה , המידע מאוורסט. motherboard - 39C CPU - 31-33C north bridge - 50C GPU - 32C GPU Ambient - 31-32C מה זה אומר ^ ? HD 1 - 38 HD 2 - 32 הקירור על הכרטיס מסך Accelero S2 + Turbo module קירור במארז: קדמי 120MM מכניס עליון 80MM מוציא המארז פתוח בצד ויש מזגן בחדר. יש אישור? האם יש מדריך בעברית שיהיה קל להמהיר? מה בעצםהשלבים שמומלצים לכרטיס מסך הזה? קודםפ לפתוח צינורות ואז מה? ואיך? אני יודע שהנושא נטחן מכל צד אבל אני חייב להיות בטוח 8) X800GTO2 -עריכה- אני צריך עזרה התחלתית. איזה תוכנות לבדוק, עם איזה תוכנות לעלות, מה הכוונה צריבת ביוס, מה הטמפ' צריכה להיות, מה זה ארכיטקטים, וכו'! עזרה!

7. Started by Black_Citadel,

יש ליWD160GB SATAII וקירור ששמתי עליו שני מאווררים כאלו של BESTCOOLER, הטמפרטורה עכשיו היא 39 מעלות להארד דיסק, ואני לא בטוח שהמאווררים עובדים (אין לי כוח לפרט למה) ואין לי דרך לראות אותם ויזואלית גם, להוציא ולבדוק זה טרחה גדולה מדי, אז אמרתי, אני ישווה טמפרטורות עם אנשים אחרים

8. Started by djass,

יש לי מעבד AMD ATHLON 64 X2 4600 כמה טמפרטורה צריכה להיות למעבד הזה?? לא יודע עם זה קשור אבל המחשב שלי דולק חודש פלוס בחדר חם יחסית העם התמפרטורות טובות?

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  9. Started by BeNzZy-BoY,

יש לי מעבד AMD 2500 bartin 333 fsb ולוח אם ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) אני עומד לקנות את הזיכרון הזה : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory הייתי היום ב- pch ואמרו לי שהזיכרון הזה די יגביל אותי.. עכשיו אני מתלבט בין הזיכרון הזה לבין הזיכרון הזה Twinmos DDR-RAM Twister 256MB 3700 CAS2.5 Memory איזה מהם עדיף?? איזה מהם יגביל אותי יותר ? אולי עדיף לי בכלל לקנות כרטיס אחר שיותר טוב משניהם? זקוק לעזרה.. ???

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן! יש לי מחשב עם מעבד אינטל סלרון 1.6GHZ. אם אני יעשה לו אובר קלוק כמה זה יכול להועיל לי? ואם זה מסוכן?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  11. כמה יעיל יהיה פאנפלו 120 מ"מ עם מתאם 120 ל- 80? בעיקרון אני רוצה את זה בשביל איזה אלתור להיטסינק, למאוורר 120 הזה יש 103CFM... כמה הוא יהיה יעיל על מתאם 120 מ"מ ל- 80 מ"מ? יש הצעות למתאמים? בכלל, זה אפשרי להרכיב כזה דבר על היטסינק?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  12. 6 כוננים.מארז FULL TOWER הכולל 6 מקומות ל-5.25 עד 8 מקומות ל-HDD או 6 מקומות ו-2 כונני 1.44.

• 2 תגובות
    • 441 צפיות
  13. Started by HumanFly,

אז ככה, נפתח יפה בשלום וניגש לעניין תראו אני בעל מעבל 1.8 p4 northwood ואני מריץ אותו @ 2.0. אבורקלוק קלוש, ואחר ולא בא לי להסתבך עם רכישת מאוורר חדש או קירור זה או אחר. (בקיצור כל הפרטים הנחוצים ראה מפרט.. ) בכל מקרה אני לא חש שיפור בביצועים עם בכלל, ועליית הטמפרטורה אינה משמעותית ? ה 200 MHZ האלו בכלל יכולים לעשות את ההבדל ? ואם כן איך אני יכול לראות זאת ? ומה בעצם המיטב שאני יכול להוציא מהמעבד הזה אם בכלל :-\ מרחף לו עם סימן שאלה על הראש בעודו מזמזם בכנפייו, חוזה והוזה על תהייה מדוע ולמה, חותם בזאת את הודעתו איש הזבוב

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  14. Started by Fungus Funk,

אני מחפש קירור חזק וטוב ל - X1900XT 512MB + אוברקלוק מתוכנן. והשקט הוא גורם דיי חשוב לי ! השאלה כמה כבר ה - VF900-Cu מרעיש ...? בחרתי את שאר חלקי המחשב בין היתר לפי פרמטר השקט כי הוא חשוב לי. האם זה ממש מורגש בנוגע ל - VF900-Cu ?! ושעדיף ללכת על ה - Accelero X2 שלפי מה שהבנתי פחות טוב ...

• 12 תגובות
    • 672 צפיות
  15. רציתי לדעת עם מישהו יודע כמה עולה לד כחול ואיפה אפשר להשיג? תודה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. THERMALTAKE V3 Black Edition VL80001W2Z http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001577&id=C_00001579&name=V3+Black+Edition+&ovid= בתוספת של 4 מאווררים: SCYTHE "SLIP STREAM" 120mm Case Fan 1600rpm http://www.scythe-usa.com/product/acc/026/sy1225sl_detail.html כמה זה יעיל ל i5 750 + HD 5850 + OCZ LV 1333MHz ? האם זה מספיק? יותר מדי? ניתן להשיג משהו טוב יותר באותה רמת מחיר (עד 500 ש"ח)? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by CEL,

ראיתי באתר אחד מנורה יפה כזאת בכל מיני צבעים שנקראה קתודה קרה, רציתי לדעת אם יש כזה בארץ, האם זה מתקלקל או נשרף ? וכמה מתח זה לוקח ?? ??? ???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by mor1989,

שלום לכם , השאלה שלי היא כזאת : כמה מאווררים אני יכול להכניס במארז הבא: ?HEC Compucase CI-6A21 400W? ואם אתם יכולים בבקשה להביא לי תמונה שלו ב פרופיל כמו זה , שמסומן איפה להכניס מאוורר: http://img61.imageshack.us/img61/5451/1231je.jpg תודה

• 4 תגובות
    • 433 צפיות
  19. Started by pavel19,

חברה אתם יודעים אוליכמה מאווררים אפשר לחבר ללוי אם וכמה לספק כוח, כך שהמחשב לא יקרוס או משהו כזה? (אם מחשב יכול לקרוס בכלל מכמות מסוימת של מאוורים) תודה

• 8 תגובות
    • 623 צפיות
  20. התכונות של הבקר: Model number: RFC-01 Model name: Six Eyes 6 Fan Controller 6 Temperature Monitor Passive Safety Alarm Feature Build-in Safe Retractable Dial Dimensions: 148 x 42 x 100 mm / 6.3 x 3.93 x1.65 in Temperature: 6 Channels Temperature Range 0 ~ 100oC / 32 ~ 199oF Fan Channels: 6 Channels Display colors: Blue / Light Blue / Red / Purple / White Green / Apple Green DC output: 3.7V ~ 12V (± 10%) Output Amps: 1Channel MAX. 1A התכונות של המאווררים (כולם מהסוג הזה):[table][tr][td]Size 120mm x 25mm [/td][/tr][/table][table][tr][td]Operating Voltage 7V – 12V [/td][/tr][/table][table][tr][td] Performance at 12V [/td][/tr][/table][table][tr][td]Airflow[table][tr][td]6…

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by סער_שי,

כמה חיבורים למאוורר יש לספק כוח? איך הם נראים (כדי שאני אבדוק), או כמה יש מבחינת הסטנדרט? איך אני בודק את כמות ההספק שנותרה לי אחרי החלוקה לרכיבים השונים שכבר קיימים (כדי לדעת כמה עוד אני יכול להוסיף)? האם יש מפצלים או אפשרות להוסיף חיבורים? ואגב - משחה טרמית היא דבק טרמי?

• 8 תגובות
    • 490 צפיות
  22. Started by m.l,

יש לי ספק רגיל של פנטיום 4...הוא מכוון על 230V (אני לא יודע כמה וואט) השאלה שלי האם הוא יכול "לסחוב" 5 מאווררים רגילים של 80 מ"מ או שזה יהיה כבד עליו?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by almog1620,

היי. יש ברשותי LENOVO THINKCENTRE M58. ידוע לי שיש לו לפחות 3 מאווררים - אחד בספק, אחד למארז ואחד למעבד. אך האם יש מאוורר שמסתתר בקדמת המארז בין דופן המארז לבין מכסה הפלסטיק המגושם שנמצא בקדמת המארז??? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by פבלו,

שלום, אני קונה ממש בקרוב מחשב חדש. מעבד AMD Ryzen 7 1700x או 1800x. סביר להניח שאני אלך על ה-1700x בגלל שעכשיו עם כל המעבדים החדשים שיוצאים לא ממש בא לי להשקיע יותר מדי על מעבד שעוד שנה אני ארצה להחליף למשהו מפלצתי עם 18 ליבות. בכל מקרה, אני קונה את המחשב בשביל עריכת וידיאו, ורציתי לדעת על איזה קירור כדאי לי ללכת. אין לי כוונה לעשות אוברקלוקינג, לא מבין בזה, ואני גם לא רוצה להתעסק עם קירור נוזלי. אז השאלה שלי על איזה קירור ללכת, מבחינת מאווררים. ברור לי שזה תלוי במארז ובחומרה, אבל כמה מאווררים כדי לשים? ראיתי מארזים עם מאווררים מקדימה, מאחורה ואפילו למעלה. מה ייתן לי את התוצאות הכדי טובות מבחינת קירור ועבודה חלקה. אני כן אשמח גם שהעסק יהיה שקט יו…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.