עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by slater,

אני רוצה לקנות את הzalman cnps7000b-cu ורציתי שתתנו לי דעות עליו........ אתם חושבים שהוא טוב? הוא ברמה מספיק גבוה בשביל אוברקלוקינג? האם בגלל המשקל הרב שלו (753g) כדי לי לא לקנות אותו.........?הוא יכול ליפול לי בתוך המארז או שהוא אמין ואין לי מה לדאוג? ואם יש עוד מידע שכדי לי לדעת עליו אז בבקשה תגידו לי.......

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  2. Started by shibby15,

אני צריך לקנות גריז רמי חדש לשים בין הSLK-600 לXP1800 שלי...עכשיו אני יודע שיש סקירה באתר אבל אין בה את שני המועמדים היחידים שלי ננוטורם בלו II ארקטיק סילבר III כדאי להשקיע את ההבדל במחיר (כפול) והאם כדאי לי להתעסק עם חומר מוליך בפעם הרשונה?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by Rocket_Pool,

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by m0tek,

היי חברים , אני עובד על SLI 8800GT עם לוח של ASUS - STRIKER EXTREME הכל טוב ויפה (עד שעשיתי את הSLI) שמתי לב שאני מקבל המון המון מסכים כחולים שלא קשורים אחד לשני (הרצתי DEBUGGING , MEMTEST וכד') בין השאר עלה בדעתי לבדוק מה קורה עם הטמפ'. הנה תמונה מ SPEEDFAN התפלאתי לגלות שהכרטיסי מסך רצים על 80 מעלות , הבנתי שזה לא ממש טמפ' תקינה ב IDLE (רק WIN) האם יש אלטרנטיבות טובות ל STOCK FAN שקיים על ה8800 ? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  5. שלום, יש לי מעבד E2160 עם לוח אם Intel Pearl Creek G31. זכרונות : A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 וספק של FSP 350W. ורציתי לדעת האם צירוף זה הוא טוב ל OC? ובאופן כללי לאיזו מהירות אני יכול להגיע? תודה.

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  6. אני עושה OC גל AMD 3200 ליבת ווינצסטר ורציתי לדעת עד איזו טמפ אני יכול למשוך ולהרגיש בטוח שהוא לא ישרף?????

• 11 תגובות
    • 698 צפיות
  7. שלום. השבוע קניתי A64 3200+ Venice. אני מתכנן לעשות לו אוברקלוק, השאלה שלי היא איזה קירור מומלץ. קניתי את הBOX, כך שכרגע אני עובד על סטוק.. על מה אתם ממליצים? חשבתי על הזלמן CNPS7000B-Cu, אבל האמת היא שאני לא הכי מתמצא. אני חושב שאני די מוגבל פה לקירור אויר, סה"כ לא ראיתי פתרונות מים שיצדיקו את מחירם הגבוה, תקנו אותי אם אני טועה. התקציב לקירור הוא בסביבות ה250 ש"ח, עם חריגות לכאן ולכאן. אחרי השקעה של אלפים במערכת החדשה, אני לא אתקמצן על קירור איכותי, אז תרגישו חופשיים. אני מודה לכם מאוד. נדב. אגב, הלוח הוא ה LanParty Ultra-D וזכרונות Twinmos pc3500 BH-5. הכל בסטוק. תודה.

• 12 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by edi,

יש לי סלרון 850 ולוח אם shutlle av18e ואני רוצה לעשות OVERCLOCKING לפי תוכנת SiSoft Sandra 2001te Professional המעבד עובד ב- FSB של 67 MHZ ו- MULTIPLE של 8.5 שנותן 567 MHZ (ברירת מחדל) את המכפלה אני יכול רק להוריד למכפלות של בין 3 ל-8(כולל חצאי יחידות) ואת ה-FSB רק להעלות ל-100 או 133 באמצעות הג'אמפרים על הלוח מתח הליבה של המעבד הוא 1.76 וולט והוא תומך ב- 3.3 וולט הטמפ' הנורמלית 27 מעלות (לא בעבודה מאומצת) הזכרון 128 מגה SDRAM תומך ב-100 MHZ יש אפשרות לשלוט דרך הביוס על תדרי ה-cpu host/pci clock בתנאי שהג'אמפר מותקן נכון האפשרויות בביוס: (66 MHz based) 66/33MHz, 68/34M…

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by Fungus Funk,

איזה קירור יותר טוב ?? [ X1900XT 512MB ] + OC בתיכנון .... - Zalman Fatal1ty FC-ZV9 - ZALMAN VF900-Cu

• 11 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by rooten,

קניתי מחשב שהמפרט שלו הוא: מארז - coolermaster ammo 533 מעבד - INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 - כרטיס מסך - PNY TECHNOLOGIES PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL דיסק קשיח WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS - זיכרון פנימיKINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 - צורב - PIONEER DVDRW DVR-112DSV DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ספק כוח - ENERMAX NOISETAKER II 420W עדיין לא התקנתי מערכת הפעלה על המחשב, אבל כשהפעלתי אותו הוא עשה דיי הרבה רעש. השאלה שלי היא אם אני צריך קירור למעבד ואם קירור למעבד ינמיך את הרעש? אם אני צריך, אז אפשר המלצה לאחד שיעשה את העבודה טוב ובכמה שיותר זול? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by 666,

החלון בצד המארז ? והפס ממה הוא עשוי ? תודה

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by e-r-a-n,

אוקיי, עוד אשכול הוולקנו 7 שלי עבר שיפוצים מסויימים כדי שאוכל לשים את הספייר הורדתי את המאוורר של הוולקנו שנושא חיישן ואת גוש המתכת הקטן, אבל ל א זאת השאלה השאלה שלי היא: האם אפשר איכשהו לקחת את החיישן שעל הוולקנו ולהוציא אותו מהמאוורר בעדינות שהמאוורר והחיישן לא יהרסו ואז איכשהו להרכיב אותו על הכרטיס מסך? יש אפשרות? כדי שאני אוכל לראות את הטמפרטורה שמה

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  13. Started by שמואלל,

שלום, אני מעונין לקנות מעבד לoc אכשיו מה יותר כדי ואפשר להגיע איתו יותר רחוק 4300 או 4400 בהנחה שההפרש מחירים שלהם 30 ש"ח האם כדאי להוסיף ת30 ש"ח זה יתן לי יותר ביצועים? תודה רבה שמואלל

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by MooMoo,

יש לי מאוורר של ספק כוח ישן שעובד ב 12 וולט עם שני חוטים. אני רוצה לחבר אותו למארז של מחשב ישן 233, הבעייה היא שעל הלוח אם אין מקום לחבר את המאוורר. מישהו יודע איך אני יכול לחבר את המאוורר בכל זאת? חשבתי על הכוח של הפלופי אבל אני לא יודע איזה חוטים לקחת, (יש בו 4 איך שאני זוכר), ואני צריך להשאיר שם רק 2 שיהיו של 12 וולט. מי שיודע ויגיד לי יעזור מאוד!!! :) בתודה מוומווו

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  15. Started by OR007,

נניח יש מאורר שפועלב- 35DBA ... הכל טוב ונחמד אבל אם יש 3 מאוררים שפועלים ב-35DBA, מה יהיה ה-DBA הכולל ? הרי שברור שזה לא יהיה 105DBA ! תודה לעוזרים. עוד שאלה- באיזה עוצמה מתבטא ההבדל ב-1 DBA (אני יודע שגדול) אבל פי כמה ?

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  16. אוקי ככה סיימתי לעשות oc הווינאוס פועל יציב . אני על 216 bus בלי חלוקה .. (הכי טוב אמרו לי) ככה: המעבד שלי היה 1.8 עכשיו הוא 2.38 על 45 מעלות אחריי מעמץ. את הtiming של הזכרון אני לא זוכר. אבל הוא על Turbo בביוס ... אני מזכיר שיש לי3700 זכרון, אז הטיימינג דיי נמוך. עכשיו, יש לי איזה שאלה או שתיים. אני על 1.725 V.. זה גבוה מידי? או שאפשר להשאיר את זה ככה.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  17. אני הולך לקנות מחשב חדש בחודש הקרוב למטרות של משחקים וOC אני סגור על כל המפרט חוץ מהזיכרונות (שאני לא מבין כל כך בנושא) אני מתלבט בין שני סוגים : ה KINGSTON DDR II 2GB Dual Channel 800MHZ CL5 שעולה 750 ש"ח או זיכרונות של CROSAIR שחבר שלי יכול להשיג לי ב800 ש"ח : ה Corsair Dominator DDR2 2GB 800Mhz CL4 Dual Channel איזה נחשב ליותר טוב בOC? עם איזה זיכרונות אני הוכל לגיעה לתדר יותר גבוהה? תודה מראש לעוזרים :-* :-*

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by magimag,

אהלן, התקנתי לבד מעבד E6300 ויש יש לי שתי שאלות, האם המשחה הטרמית נמצאת על המעבד או על המאוורר שבא איתו (כי לחצתי על אמצע המעבד כשהתקנתי אותו)? הטמפ' של המעבדים (דרך תוכנת EVEREST) היא 55 מעלות, וזאת כאשר אני מריץ רק IE וביטוקנט, האם זה נורמלי?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  19. כמו בכותרת .. המעבד כפול ליבה. למה כבר איזה 4 ימים אני הOC מ2.5 ל2.85 והטמפ' במנוחה זה 46-50 מעמץ 60 ככה אבל זה נדיר למה היום הגברתי אותו ל2.9 (אני משתמש בAI BOOSTER) וישר קיבלתי מסך כחול אם איזה שגיאה שלא הספקתי לקרו כי זה עשה ריסט אני צריך לדעת דחוף!!

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  20. שלום למומחים. קניתי מחשב עם מעבד e8400. המחשב היה אצלי בערך חצי שנה עד ששמתי לב שפתאום מופיעות לי הודעות של processor thermal margin - זה הגיע ל 15 ואפילו ל9 (בעיקר שהייתי מקודד סרטים ומפעיל אפליקציות כבדות). בכל מקרה שלחתי את המחשב לתיקון תחת האחריות שיש לי ואמרו לי שהיתה בעייה עם המאוורר של המעבד והחליפו מאוורר. באמת החליפו מאוורר, ראיתי שיש לי מאוורר חדש של אינטל. הבעייה שלי היא שעכשיו שאני פותח את התוכנת מוניטור של אינטל אני רואה שה- processor thermal margin תקוע תמיד על 70! גם כשבדקתי ב BIOS הוא תמיד תקוע על 70 קבוע. לא נראה לי הגיוני שהוא לא זז אפילו במעלה אחת... נראה לי שפשוט איכשהו קיבעו לי את הטמפרטורה. מישהו יודע איך אני משחרר את זה? תודה לעונים.... :s05:

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  21. אני רוצה לקנות את היטסינק הזה http://www.pch.co.il/docs/pd1964125499.htm. יש לי מעבד AMD2400 את הלוח אם הזה: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VT600-L.htm ומאז tower די ג'נרי של חברת task. יש איזשהו סיכוי או סכנה שהלוח אם לא יתאים להיטסינק או שתהייה בעייה עם המארז או משהו כזה? או איזשהי בעייה? שאלה קצת ניובית כי אני לא רוצה להסתכן.... תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  22. Started by kikkler,

יש למישהו מושג איפה אני משיג כזה ?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by jclarkk,

http://www.futurelooks.com/gelid-solutions-icy-vision-gpu-cooler-review/ שימו לב גם לרעש הנמוך באופן משמעותי, הקירור מתפקד באופן מצויין רק חבל שזה נעשה ע"י חברה שלעולם לא ראיתי מוצרים שלה בארץ ככה שלדעתי זה מאוד מוטל בספק עניין היבוא שלה לארץ :-\

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  24. Started by idoyi,

אני חייב המלצה לקירור למעבד עד 300 ש"ח הוא רותח!!!!!!!! יש לי amd 3500+

• 12 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by roeiw,

איזה לוח מהלוחות של Abit למעבד הזה הוא הכי טוב?

• 12 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים