אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אז שידרגתי את ה A64 3000 Venice שלי , ל 64 X2 Dual Core Processor 4200+ Toledo . ניסיתי לעבוד עם אותו הקירור שהיה על ה3000+ , הx2 על 50 בidle ומתכבה לי כשיש איזה מאמץ . אז אני צריך להמלצה לקירור שפשוט יעשה את העבודה כמו שצריך , תוצאה ביחס למחיר הכי טוב . OC לא ממש מתוכנן , אולי בקטנה ... אבל זה לא שיקול עיקרי . אז יש המלצות ?
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מדבר עם המאורר שבא על ה-SK7, אני יודע שה-SF2 יותר טוב מהקולרמאסטר אבל השאלה עד כמה ? אני כ"כ אוהב את הלדים שלו
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם למישהוא יש רעיון איפה לשים חיישן טמפ' לפנטיום 4 חוץ ממתחת למעבד כי הפינים קטנים והחוטים לא עוברים שם.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד E7200 ולוח P35-DS4. בצעתי שתי המהרות במערכת, 1. 475MhzX9 , כאן הייתי צריך להעלות את המתח של הFSB והMCH ב0.1V?+ אחרת לא היתה יציבות. 2. 475X8.5 וכאן מספיק שאני מעלה את המתח למעבד והמערכת נראית יציבה. זה הגיוני? כי ממה שאני מבין אם אני מעלה את תדר הFSB אני צריך להוסיף לו מתח בשלב כלשהוא, ולא משנה מה תדר המעבד.
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אוקיי.. אז ברשותי המערכת שבחתימה. עכשיו סתם בתור התחלה החלטתי להעלות את מהירויות השעון של כרטיס המסך קצת ולראות איך זה משפיע. העלתי קצת ואפילו ב ati overdrive. עכשיו משהו מוזר.. מצד אחד רואים שהעלתי ע"י התוכנה gpu-z. מצד שני כמסתכלים על החיישנים רואים שהקלוקים נמוכים ממה ששמתי, ופירוט תוכלו לראות בתמונות הבאות. כמו שאתם רואים בדקתי גם על מאמץ ואותו דבר, כמו כן אחרי בדיקת המאמץ איכשהו שיצאתי מgpu-z וניסיתי להכנס שוב הוא נתן לי שגיאה משהו על דרייברים שמיועדיםל מחיקה לא זוכר בדיוק, אז הורדתי מחדש וזה עבד. האם מישהו יודע למה הדברים האלה קורים? ועוד דבר קטן, אם מתאמצים, אפשר לראות בתמונה עם furmark בפעולה, שמסביב לטבעת, את הרקע לא רואים חלק. זאת אומרת כאילו פסים כאלה לכל האורך…
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי מערכת קירור מים של zalman ויש לי את הסוקט1366 החדש הבעיה היא שאני לא יכול לשים הבלוק שלו כי התושבה של הזלמן לא מתאים מה אני צריך לעשות בשיבל לחבר אוות ןאם יצא תושבת שאפשר לחבר אוות
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
איך ???. זה הוכחה לכך שאפשר, http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=112
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
Aight, I decided to stop letting my machine rest and start overclocking it slowly until i reached a decent speed.. system: AMD Athlon XP 2500+ 2 x 256 DDR corsair pc3200 cl2 Abit NF7 v2.0 --------------------------------------- Right now I'm at 2000mhz, 200x10, and i raised the core's voltage by 0.25v Now i wanna know how much I could reach considering i have Vantec AerFlow and supertalent case with great cooling (currently the temp is 33c) and how much should i raise the voltage of the CPU core? also: what about DDR voltage? and how about memory timing? before the overclock is put it on turbbo and got 6-2-2-2 and now i changed it to optimal and it's 8-3-3-2.5 (those are …
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם. המפרט שיש לי רשום בצד. בכל פעם שאני מריץ אפליקציות על המעבד אשר מצריכות מאמץ מסויים מהמעבד וכרטיס המסך, טמפרטורת המעבד עולה במשהו כמו 10-12 מעלות, עד היום בבוקר במנוחה הטמפרטורה הייתה על 43 מעלות במנוחה ובמאמץ 50 ואפילו יותר. מה שעשיתי עד כה, הוספתי מאורר נוסף מאחורה למארז, ככה שיש מאורר משכניס מקדימה ומוציא מאחורה. בנוסף מרחתי משחה טרמית, arctic silver 5. מאז הטמפרוטרה של המעבד היא 50 מעלות במנוחה, אני חייב לציין גם שכנראה שברתי את אחת הרגליות של גוף הקירור, והוא כנראה לא יושב טוב על המעבד(למרות שכאשר אני מניע אותו, הוא לא רופף או משהו). בקיצר, צריך המלצה לגוף קירור טוב, לא לOC שיעלה גג 100 שקל. גם חנויות שמחזיקות מלאי זמין של כאלה יתקבלו בברכה
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
מפרט המחשב: AMD 64 וינצ'סטר 3000+ לוח GA K8N SLI ATI X1600XT זכרונות KINGMAX HARDCORE 500MHZ יש לי בעיה בOC אני לא מצליח לעבור את ה215 FSB הורדתי מכפלת HT ל4X העלתי וולט למעבד ולזכרונות ולצ'יפסט הזיכרונות נועדו לעבוד על 500 אבל אני לא מצליח להעלות אותם מעל 415 בערך מה עוצר אותי באובר??
-
- 10 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני לא מכיר שום חנות אלק' בראשון ואני רוצה לקנות את הרכיבים בשביל האינפראה אדום למחשב שמופעל עם שלט, תודה.
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
טוב תראו ראיתי בהרבה דברים שיש טמפרטורות למחשב ואני לא יודע מה הטמפרטורה של המחשב שלי זה תוכנה או שזה נימצא במחשב כי אין לי מושג...ועכשיו יש לי עוד שאלה תמיד אומרים שצריך קירור למעבד אז איך עושים קירור למעבד...ושייצא OC טוב????........כי ראיתי במדריכים של ה OC שצריך לעשות למעבד קירור ורציתי לעשות OC למעבד שלי בלי קירור ואני יודע שזה לא טוב שהוא יכול להתחמם ולהישרף אז פחדתי לעשות....אז בבקשה תגידו לי איך אני עושה קירור למעבד.. וכל זה...ויש לי עוד שאלה המחשב שלי זה פנטיום 4 מהירות 2.4 זיכרון 256 מ''ב של ram חחחחחחח נמוך... ו geforce fx 5200 ותגידו זה מומלץ לעשות לו OC זה יישפר בהרבה תמעבד????....עד כמה המהירות של המעבד תגיע??????.... וזהו זה כל השאלות שלי.........…
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום. לציין שאני מתגורר בארה"ב, למקרה שזה רלוונטי. אני מחפש שניים כאלה, שיודעים לדחוף אוויר כקדמיים למארז, ובו בעת שיהיו שקטים. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שיהיה שקט ויקרר לא לאוברקלוקניג! ובנוסף המלצה לשני מאוררי 120 למארז עד 70 למאורר, מה אתם אומרים על Zalman F3 120mm איך הוא ? יש לי ספק FSP 450w וכרטיס מסך 9600 עם המאורר של זלמן.. תודה רבה ענקית לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב את המעבד Intel Dual Core E2180 65NM + Stock (עם המאוורר סטוק) ואני קונה את הלוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מה התדר הכי גבוה שאני יוכל להגיע עם המעבד על הסטוק? והאם בלי האובר קלוק אני אוכל לשחק CRYSIS טוב?
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בשעה טובה התחלתי לעשות קצת OC טוב יש לי לוח אם ASUS PSK/EPU מעבד Q4950 וזכרונות של OCZ DDR2 800HRZ וCL של 5-5...... נכון לעכיו הכל מוגדר כך מעבד:תדר 366 על מכפלה של 8 ובבדיקה עם סופר פאי הוא מגיע ל 2.9 ולFBS של 1400 ולפי CORETEMP הליבות על 72 מעלות לא שיניתי מתחים אז נראה לכם שאפשר להעלות קצת יותר מ 366 ולגבי הזכרונות על כמה מתח אפשר בערך לשים אותם ו עם איזה תדר נ.ב הם מסדרת REEPER של OCZ ואיך אני יכול לעשות OC ללוח אם תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מהוא הoc שכולם מדברים עליו אני מישתגע ??????????? ???
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני רוצה ליבנות קירור גז מישהו בדיוק יודע מה צריך איזה סוג גז ואך הכול מיתחבר ועוד משהו אפשר להשתמש בבלוק מים לקירור גז או שיש משהו מיוחד לקירור גז
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס מסך NVIDIA 6800 ULTRA OC של BFG ולפני דיי הרבה זמן חבר בא וצרבנו את הביוס למהירות ליבה של 440 במקום 425 וזיכרון ל1200 במקום 1100 גם את המתח של הליבה העלנו אני לא זוכר בכמה. אני רוצה עכשיו לחזור לביוס עם המהירויות המקוריות והמתח המקורי. מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך לעשות את זה או לתת לינק למדריך שמסביר? תודה רבה אור.
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכל מי שנכנס אני די חדש בנושא ורציתי לדעת איך אני יכול לדעת את טמפרטורת המעבד שלי
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בדקתי לפי התוכנה Everest בגרסתה החדשה ביותר. אלה הרכיבים שלי: CPU Type AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+ Motherboard ID 06/13/2005-NF4-Ultra-INF-6A61FD49C-00 GeForce 6600 GT (128 MB) Disk Drive WDC WD1600JS-00MHB0 (149 GB, IDE) אני רוצה לדעת אם הטמפ' טובות או שיש לשפרן? ד"א אני מריץ את המערכת עם קירור "איגלו לייט" לCPU ועוד מאוורר אחד בצד האחורי של המחשב ועוד אחד קטן שבא עם הכרטיס מסך. בימים הקרובים אני מתכוון להוסיף עוד כמה. דבר שני שאני רוצה לדעת, לפני שפירקתי את המחשב ובדקתי את הטמפ' עם גרסה ישנה יותר של EVEREST , היא הראתה לי שהטמפ' של המעבד נעה בין 10 ל-15 זה הגיוני? עכשיו היא על 40 - אולי קילקלתי משהו? או שהגרסה הייתה דפוקה? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני קונה את ההיטסינק הבא SLK948U ואני רוצה מאורר שמתאים לו בינתיים הזמנתי את Smart Case Fan Blue Led 9cm מפנדה ואז פתאום שמתי לב למאורר הזה Smart CaseFanII השוותי בין שני המאוררים ונוכחתי לדעת ש Smart CaseFan II הרבה יותר טוב הן מבחינת ביצועים והן מבחינת דציבלים מה Smart Case Fan Blue Led אבל רק שמדובר בהשוואה של שני מאוררים בגודל 9ס"מ ב ס8"מ אין ממש הבדל . וכל הקטע שאני רוצה 9ס"מ, אבל שמתי לב שאין את Smart FanII במלאי בגודל 9 ס"מ אלא רק ב 8 ס"מ אז זה בעייתי אבל חשבתי שאולי יש להם את זה והם פשוט לא מפרסמים האם זה יכול להיות ? ( בכל מקרה אני יתקשר מחר לברר ). השאלה שלי בעצם האם כדאי לי לקנות את ה SmartFan II במקרה שיש את ה 9 ס"מ במלאי או להשאר עם הSmart Case…
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הצלחתי להגיע איתו ל 2.9 ויצב משהו לא נתן לי בעבר המעבד בחניקה וממש בחניקה הגיעה לטפמ של 65 אם להוריד את ה oc? ה cpu היה ב 100% שימוש במשך של 5 דקות
-
- 13 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי EVGA 680I עם E6600 וזלמן 9700 העליתי מתח למעבד לרשום לעיל כדי להעלות ל 3.01 ג'יגה נמצא ב 47 מעלות אני לא רוצה להעלות יותר מזה - האם להוריד במתח ובOC כדי להימנע מפגיעה או שזה לא מהותי במתח כזה?
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-