עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by evman007,

המעבד שלי רץ על 2080 מגה הרץ במקום 2000. רשום ב EVERESR אוברקלוק של 4 אחוז. למה? אני לא עשיתי כלום

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by ofirn2,

הסתכלתי על הדגם A2018 של TT וראיתי שיש לו זרימת אויר גבוהה במיוחד (93.7 CFM) עכשיו הבעיה פה שנראה לי שהם רועשים (46.5 dba). המאורר הוא בגודל 120 מ"מ עם לדים ועם מכוון מהירות. קישור : http://www.thermaltake.com/product/DCfan/LEDfan/perfectlight/blueeye/blueeye.asp 1) מישהו יכול להדגים לי כמה רועש זה 46.5 dba 2) האם כדאי לקחת אותו? 3) עד כמה הרעש יפריע לי? , גם שאני עם אוזניות ומשחק זה יפריע לי? 4) אני מתכוון לשים 4 כאלו, האם הרעש נבלע אחד בשני כאשר כולם פועלים ביחד? תודה מראש ובבקשה תגובות ;D

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by shemiraz,

ה vcore1 מתח מעבד משתנה במנוחה הוא על 1.15 ובמאמץ על 1.30 יש אובר קלוק כרגע ל 3 גיגה האם זה תקין שזה משתנה לבד?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by sarkise,

יש לי GIGABYTE 8600GTS Passive, קימבנתי עליו מאורר מארז ישן בגודל 80MM, שמביא אותו ל37 מעלות במנוחה עם OC. המאורר הזה כאמור ישן, והוא עובד על FULLSPEED( ישירות לספק ), כל המארז רוטט בגללו, חוץ מזה שהוא עצמו עושה הרבה רעש מהמנוע. אני מעוניין לקנות מאורר כזה חדש, אך רציתי לדעת, האם יש מאוררים מיוחדים לכרטיסי מסך שמשווקים ללא גוף קירור ? משום שבצד הכרטיס שלי יש מרום לחיבור מאורר ושיהיה ניתן לקבוע את מהירות סיבובו דרך המחשב. האם יש כאלו מאוררים לשיווק ללא גוף קירור ? תודה.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by InFecT[0]r,

מה הקירור הכי טוב לדעתכם?

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by LastForOne,

תשכחו כל מה שידעתם על טמפרטורות, יש לי מעבד Intel Pentium 4 3.0Gh HT בזמן האחרון הוא התחיל לזייף והביצועים שלו ירדו... נכנסתי לפורומים וראיתי שהמהירות המירבית בזמן מאמץ היא 60 מעלות... התקנתי EVEREST כדי לראות מה הטמפרטורה של המעבד, תנחשו כמה? הטמפרטורה הגיעה ל105 מעלות צלסיוס המחשב כבר קרס לי פעם אחת באופן רציני [נכבה והייתי צריך לחכות כמה דקות עד שהוא יתקרר]... וכנראה שמחר אני יקח אותו לניקוי אבק וניקוי של המאוורר... אם מישהו הצליח לעבור את ה105 שיגיד ;]

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by GGuyZ,

אני כמעט ולא מוצא חנויות באינטרנט שמחזיקות את זה, ואלה שכן מחזיקות את זה טוענות שייקח עוד חודש עד שיביאו עוד כאלה. מישהו מכיר חנות שיש לה את זה במלאי? אני מדבר על גרסת הפרו של אינטל ולא על הרגילה\זאת שמותאמת לAMD. תודה על עזרתכם! גיא.

8. טוב אחרי שישבתי כל הלילה מרוב שעמום החלטתי לקחת את ה 3D Mark לשיא היכולת.. והרי התוצאות. תאמת שהגעתי לציון אף יותר גבוה של 11750 נק' אבל שכחתי לקחת תמונה שלו... בכל מקרה תוצאה נחמדה, תהנו

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by Meiror,

איזה קירור על בסיס מאוורר לא מים הייתם מציעים לי למעבד QUAD 9450

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  10. אפשר בבקשה מדריך סרטון או תמונות ללוח אם P35 DS3L מדריך למעבד ולזכרונות

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  11. אחים שלי יש לי כרטיס מסך Geforc 4 mx 440 64 mb תגידו אני יכול לעשות OVERCLOCK ולהגדיל קצת את הביצועים..ואם כן אז בכמה?

• 10 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by Harel007,

אז ככה -קניתי תמארז הזה חבר שלי חיבר לי את הכל והכל עובד יפה ויש לי שאלה על הצג שמראה את הטמפרטורה אצלי הוא מוצג כ Faherenheit איך אני עושה שהוא יוציג ב Celsius? ועוד דבר יש לי חוט שיש לזה שהוא ה- "חיישן" איפה צריך למקם אותו ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by Dimka,

http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=uk&Language_s=15&url_place=product&p_serial=RR-CCX-W9U1-GP&other_title=%2BRR-CCX-W9U1-GP%2BMars הוא נראה די טוב אבל השאלה אם הוא באמת עובד עם רעש כה נמוך (17 DBA) ואם הוא טוב יותר מהזלמן 7700 שלי???

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by dj shay 30010,

יא לי דיסק של DVD רגיל וצורב DL על הדיסק רשום 4.7GB והתוכנה לא נותנת לי לצרוב יותר מ 4.5GB מדובע על NERO 8.1.1.0 יש למישהו רעיון אולי לצרוב יותר עם תוכנה אחרת

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by (G),

מה אומרים לי הסימונים ב-SPEEDFAN מתי זה בסדר? וי כחול - ??? וי אדום - ??? וי ירוק - תקין

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  16. כמו בכותרת.... לפני כמה שבועות הגעתי ל3.2 ואני חושב שגם ל3.4(לא בטוח) עכשיו אני מגיע ל3.0GHZ הטמפרטורות בCORE TEMP הן 37-20 (מנוחה בלילה-מאמץ ביום, לפי הסדר) אני מנסה להגיע ל3.2 אני שומר בביוס ואז המחשב מתכבה ונדלק... כרגיל ואז הוא שוב מתכבה ואז נדלק עושה רעש וממשיך כרגיל ללא OC... חום זה לא יכול להיות בחיים... מה זה עוד יכול להיות? אני משתמש בM.I.T כמו שבחור תותח מהפורום הסביר לי בקצרה שם ENABLE ומשנה ל400 ובמולטיפלייר הזה מה שזה לא יהיה זה על 2 וה<VOLTAGE> משו שמתי על <MANUAL> וזהו לא נוגע יותר הרוב על NORMAL \ AUTO חוץ מה400 וה 2.... ו<CIA2> על DISABLED יש מצב שאני יכול להרים מתח או משו כדי לעבור את גבול ה3.0GHZ בטוח מיליון אחוז שהייתי יציב ושיחקתי וה…

• 10 תגובות
    • 691 צפיות
  17. Started by Darkyyy,

שלום לכולם , אני חדש בפורום והאמת שנרשמתי כי התחלתי להתעסק באוברקלוקינג ורציתי לדעת כמה דברים יש לי מעבד Q6600 לוח : EP35C-DS3R GIGABYTE זכרונות : KINGSTON HYPERX DDR2 1066 רציתי לדעת איך אני מגיע למצב שהזכרונות ירוצו ב1066 במקום ב800 ועוד שאלה על הדרך , לפי האתר של GB הלוח הזה תומך במקסימום 4 גיגה DDR3 לאחר בדיקה קצרה בגוגל גיליתי שהמון אנשים הצליחו להריץ בכיף 8GB של 1333 אז השאלה אם כדאי לעשות אוברקלוק או פשוט לשדרג תזכרונות לDDR3 תודה

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  18. האם מותר לראות סרט או לשמוע שירים בזמן שעושים בדיקה של BLEND בתוכנה ORTHOS ?

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by tamiravigan,

המפרט שלי בצד לא עשיתי OC וזה קירור סטוק... *מצטער אם זה לא קשור לפה אבל ראיתי קירור אז אולי זה קשור* תודה רבה! היה לי אתמול 90 מעלות עכשיו עשיתי סידור חוטים.. ירד ל56 בערך זה בסדר?

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by PuLsE,

אממ הסתכלתי בהרבה ביקורות באינטרנט וכמו כן גם פה.. ושמתי לב שרק פה בפורום טענו כי יש בעיה שHARDCANO מגיע במקסימום ל10V מישהו יועד מה נסגר עם זה? כי אני פשוט מחפש.. ברק מאווררים טוב.. עם תצוגת LCD.. אשמח להצעות נוספות אגב כרגע במחשב השני אני עם Aerogate2 ואני ממש מרוצה ממנו

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  21. Started by DUDEnamE,

הליבות מגיעות ל80 מעלות במאמץ אני חושב שהמאוור של המעבד פשוט מסתובב לאט אבל בלוח אין אפשרות לראות בכלל על כמה הוא מסתובב רשום 0 למרות שהמאוורר מחובר ללוח ...

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by CRYSMAN,

מתלבט בין 2 לוחות אם לOC של E8400 [מתוכנן 4.5~] DFI LANParty JR P45 T2RS או Asus P5Q למרות שהבנתי ש Gigabyte EP45 UD3 מיועד לבאסים גבוהים .. הקירור הוא TR U120E איזה יותר טוב לOC ?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  23. Started by tommygun,

אני רוצה להשתמש בבקרת מאווררים של מחשב לשימוש אחר (לא במחשב) כמו Thermaltake HardCano 13 השאלה היא האם אפשר להפעיל ללא חיבור למחשב והאם ניתן לכוון ידנית לטמפרטורה מסויימת ברכות לעונים

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  24. הייי לכולם, דבר ראשון, מצטער עם כבר ענו על השאלה מספיק פעמים. דבר שני, החומרה שלי: * לוח אם: ASUS P5CK (ש לו קירור heatpipe על הצ'יפסט הצפוני ופסיבי על הדרומי) * מעבד: E2160 (זה מה היה בעבודה שלי) * זיכרונות: 2x 1GB Kingston 667MHz (שוב, זה מה היה בעבודה שלי) * כרטיס מסך: Palt HD2400 pro (512MB) - PCI-E OC על המעבד: 3.22GHz OC על הזכרונות: 855MHz OC על כרטיס המסך: CPU: 850MHz / Mem: 495MHz קירור על המעבד: Gigabyte 3D Rocket 2 (מורץ במהירות של 2700RPM - לא נורא מרעיש) שאלתי (כמו בנושא) היא: מה הטמפרטורות הטובות לחלקים השונים ועד כמה כדי שיהיה המקסימום במאמץ מתמשך. השאלה היא לגבי: מעבד + כרטיס מסך + הצ'יפסט הצפוני. לא שמתי לב לבעית חום בצ'יפסט הדרומי ולא בזיכרונות. כללית, א…

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  25. אהלן חבר'ה. תשמעו אני טכנאי מחשבים ואני עובד עם הרבה משחות טרמיות. פעם לזיגזג היה אבל עכשיו גם להם אין אני בכלל מעדיף לעבוד עם הNanotherm Blue 2 אז אם למישהו יש דרך כולשהו בבקשה לתת לי לינק או מספר טלפון, כל דבר שרק אפשר כדי למצוא איפה לקנות את זה בארץ בצורה דחופה מאד אני אהיה אסיר תודה! חיפשתי בכל החניות שאני רק מכיר ואף אחד לא יודע איפה למצוא את המשחה המדוברת אפילו הNanotherm הרגיל זה בסדר רק תעזרו לי בבקשה למצוא אחד. עם המון תודה והערכה על כל ההשקעה באתר הנפלא הזה, ארז. :]

• 8 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים