אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
רעיתי את הדבר הקטן הזה וממש נדלקתי. מישהו יכול להסביר לי בדיוק היכן אפשר לקנות כזו מנורה (ה-LED הממש חקזקות) ואיפה מחברים את זה כדי שזה יפעל (לאיזה מקור חשמל?). תודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני לא מכיר שום חנות אלק' בראשון ואני רוצה לקנות את הרכיבים בשביל האינפראה אדום למחשב שמופעל עם שלט, תודה.
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי את ה HSF הנ"ל הוא אינו מותקן על המעבד - וזאת שאלתי בעצם: 1. ראיתי את הוראות ההתקנה ואת הוידאו ב 3DGAMEMAN - אבל נראה לי שאני אשבור את התושבת כי המחזיקים קשחים מאוד. 2. בתקווה שאצליח לשים אותו אך אני אוריד אותו האיזו דרך כי זה מחזיק חזק מאוד. למי שיש בבקשה שיגיד לי איך תודה רבה לכל העונים מראש
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב את המעבד Intel Dual Core E2180 65NM + Stock (עם המאוורר סטוק) ואני קונה את הלוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מה התדר הכי גבוה שאני יוכל להגיע עם המעבד על הסטוק? והאם בלי האובר קלוק אני אוכל לשחק CRYSIS טוב?
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד ואני חושב שהעלתי יותר מידי ומאז המחשב לא עולה ... הכל נדלק ההארד דיסקים וכו' רק המסך לא... האם המעבד נשרף? (יש לי P3 733) האם אני יכול להחליף ל P3 1000.??? ואם אני ישים את זה לא צריך לשנות את ההגדרות בביוס? הוא לא ישרף?
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
בדקתי באוורסט ולא זיהה את הGPU.. בדקתי בSpeedFan וגם בו אני לא מצאתי את המעלות גם בATItool , הוא כאילו לא מזהה את הכרטיס מסך בכלל.. ויש לי RivaTuner שאני לא יודע איך בודקים בו טמפ'.. יש לי 88GT של ASUS..
-
- 12 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי האם כך צריך להיות יחס הזכרונות והמהירות לאחר ביטול אוברקלוק? מצורפת תמונה תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
איך אני יכול לגלות כי אני מנסה להעלות לו את ה FSB באמצעות CPUCooL וזה לא עולה על 1799.8 איך בדיוק אני יודע אם המחשב מסוגל לבצע אוברקלוקינג?
-
- 10 תגובות
- 712 צפיות
-
-
איך המאוורר הזה..? הוא שקט..? הוא מקרר בצורה טובה הוא שהוא לא משהו מקרר.?
-
- 10 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום חברים, אני בעליו הגאים של לוח P4P800 ואני מריץ את המערכת על באס יציב של 240 מה"צ הבעייה שOC אוטומאטי מוריד לי את באס הזכרונות ל 160 מה"צ ביחס של 2:3 עם תזמונים של 3-4-4-8 שברור לכולם שזה דיי עלוב לזכרונות PC4000. עכשיו למי שמכיר את הלוח הנ"ל וכיצד אני משנה קונפיגורציות ידנית ? אני מעוניין בתזמונים נמוכים ביחס של 4:5 מבקש למי שמכיר טוב את הביוס להדריך אותי כיצד לבצע את השינויים ידנית. לגבי הזכרונות אני יודע שאני משנה תזמון ב CHIPSET CONF אבל איזה נתונים להזין, שינוי היחס ושינוי הבאס לזכורונת את זה אין לי מושג אין לעשות. בתודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכואחי חיבר מעבד QX9770 ללוח asus maximus II furmula , בבדיקת הטמפרטורה בביוס המעבד מראה 23-26 מעלות , אבל בתוך ה-WINDOWS עם CORE TEMP מתקבלות טמפרטורות שונות core 0 : 17 ולא משתנה core 1 :23 והוא היחיד שמשתנה core 2: -1 לא משתנה core 3: 12 לא משתנה רציתי לדעת האם יש בעיה במעבד , והאם ישנה תוכנה יותר אמינה לבדיקת הטמפרטורה . תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום.. אני מרכיב מחשב עכשיו וחיברתי את הקירור מיוגן 2.. הזיכרונות הם קורסאיר וונג'נס.. קיט של 8 גיגה. יש לי בעיה כי נראה כי המאוורר לא יאפשר את חיבור הסלוט השני של הזיכרון.. האם יש משהו שאני לא שם לב אליו?.. חיברתי את המיוגן כך שלא יהיה לרוחב אלא לגובה.. (הצלע הארוכה יותר היא אנכית וקרובה יותר לחריצי ה - PCI). האם יש לי אפשרויות כלשהן? או שעלי פשוט לקנות זיכרונות נמוכים יותר.. (הוונג'נס ממש גבוהים).. הלוח אם הוא gigabyte z68x ud3h. תודה עריכה - כאשר המאוורר פועל - אני מניח יד לידו ומרגיש זרימת אוויר.. זה הגיוני? אני לא אמור להרגיש אוויר מהצד של ההיטסינק? האוויר אמור לעבור מכיוון הזכרונות לעבר הפאנל האחורי לפי מה שאני מבין.. וכרגע נראה כאילו הוא דוחף אוויר לכיוון הזכרו…
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן, יש ברושתי E6320 על לוח Gigabyte GA-965-DS3 עם ספק של Enermax Liberty 400W (אם זה רלוונטי). אוקיי, אני מעוניין לעשות OC למעבד הזה על הלוח הנ"ל, האם זה דבר אפשרי על לוח כזה? קראתי במאמרים שהלוח דיי טוב ל- OC או שזה טעות? כמו כן, אשמח לדעת במידה וניתן לעשות OC האם ניתן להשתמש בקירור: SCYTHE REEVEN? וכן עד כמה כמה ניתן לעלות את התדר על לוח זה? אשמח לתשובות, תודה. EDIT: פשוט לא מצאתי את הפורום המתאים לשאול את השאלה, נגיד יש לי 2 ג'יגה זכרון של G.Skill 800MHz CL4 (לא זוכר את הדגם המדויק [הם עם קירור בצבע כחול]) האם ניתן לשים 2 ג'יגה נוספים באותו תדר עם אותו CL רק דגם חדש יותר? או שמומלץ לשים סט שכבר 4 ג'יגה וזהו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, אחרי שהבנתי שאני לא יכול לעשות כלום בקשר לטמפרוטורה המעבד שלי (שהיא 57 צלזיוס במנוחה ...) הגעתי למסקנה שאני צריך לרכוש גוף קירור חדש. אני ממש ממש לא מבין בדברים האלה ולכן אני שואל את עצתכם כאן ... אני מחפש גוף קירור נורמלי וטובי למעבד עד 300 ש"ח - אני לא מחפש מזגן להכניס לתוך המארז שלי אבל אחד כזה שיוכל להוריד את הטמפרתורה של המעבד שלי ל43-44. אם יש גוף קירור טוב מאד ב150 זה בסדר גמור, זה לא חייב להיות 300. ה300 זה גבול עליון. המעבד שלי זה Core 2 Due E6400, אם זה נחוץ. מקווה לעזרה, תודה.
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני כנראה הולך לעשות בו OC, רציתי לדעת אם הרכיבים שבחרתי באמת מאפשרים OC טוב(אני בעיקר שואל על התאימות של הקירור למארז): המעבד: Intel E2180 הקירור: Sunbeam Tuniq Tower 120mm המארז: NZXT hush
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
1)אני עשיתי אובר למעבד(ראו חתימה)והכל פעל מצוין עד שאני מכבה תמחשב ליותר מחצי דקה ואז אוטומטית המחשב חוזר לדיפולטס(כאילו לא עשיתי אוברקלוק!) מה עושים כדי שהאובר ישאר תמידי בלי שכל פעם שמכבים זה יתאפס? 2)האם הטמ"פ שלי טובות?? מנוחה=33+- מאמץ= 40
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי, התחדשתי ביום שישי האחרון בכרטיס מסך מסוג זה. שמתי לב אתמול שהמחשב פשוט לוהט, בדיקה עם OCCT ואברסט הראו שהCPU בסביבות ה45 מעלות אבל : GPU DIODE - DISPIO - 84 MEMIO- 90 SHADER - 90 האם זה נורמלי? מה עלי לעשות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מתכנן מחשב עם I7 920 2.67Ghz. המליצו לי על הקירור של Big Typ 120 VX לפי מה שקראתי לאחרונה באינטרנט, מבחינת ביקורות וכו' הוא לא כ"כ מומלץ. מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב, אמין ושקט? התקציב הוא באזור ה- 400-500 ש"ח. המארז שלי יהיה האלמנט S של ת'רמלטייק. תודה!
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
איזה קירור יותר טוב ?? [ X1900XT 512MB ] + OC בתיכנון .... - Zalman Fatal1ty FC-ZV9 - ZALMAN VF900-Cu
-
- 11 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ראיתי דלתות של מארזים עם מאווררים בגודל של 25CM. נראה לי יפה ונראה לי שזה גם מקרר יופי. אז חשבתי, מהיכן ניתן להשיג כזו דלת? ועוד דבר, חשבתי על מוד: לקנות פוליגל(כמו בריסטול עבה) ולעשות בו חור למאוורר 12CM ולחתוך אותו בגודל של הדלת של המארז ושים למשך הקיץ. נשמע טוב? יש לי מאווררים של 12CM שאני לא צריך אז חשבתי על משהו כזה. אני לא רוצה לקדוח או לעשות נזק למארז שלי כי הוא בן חצי שנה. יש לי 1 של 12 מקדימה. ו92 מאחורה. עריכה: שמתי לב לאלה שקונים קרטון וצובעים אותו ושמים אותו במארז ועושים לו חלון. לא הבנתי למה לא עם פוליגל?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות מעבד לoc אכשיו מה יותר כדי ואפשר להגיע איתו יותר רחוק 4300 או 4400 בהנחה שההפרש מחירים שלהם 30 ש"ח האם כדאי להוסיף ת30 ש"ח זה יתן לי יותר ביצועים? תודה רבה שמואלל
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי חבר'ה מה קורה ? יש בעיה קטנה: יש לי לוח אם מסוג GA-8IPE1000-G של GIGABITE ויש לי מערכת קירור מים של ZALMAN שעלתה די הרבה ... עכשיו השאלה- ביוס מראה טמפרטורה של 42 מעלות (יש לי פרסקוט 2.8 ועשיתי אוברלוק ל3.4) ובוינדואס תוכנות כמו EVEREST, SENSORS VIEW מראות טמפרטורה בדיוק ב10 מעלות יותר למי להאמין? לביוס(ועידכנתי את העידכון הכי אחרון) או לתוכנות הללו ?? תודה מראש שיהיה אחלה סופ"ש
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
D805 = אדיר. 3.34GHZ עם קירור BOX. לא מסעיר, פשוט כיף. מחכה לBT. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אף פעם לא הבנתי אם פתיחת צינורות זו פעולה מיוחדת ששונה מהמהרה רגילה, כלומר העלאת תדר הליבה ותדר הזכרונות, או שפתיחת צינורות זה רק שם יפה יותר לOC? אשמח אם תוכלו לפרט לי בהרחבה על הנושא ועל ההבדלים ולא בשתי מילים בבקשה. תודה לכולם על כל תשובה
-
- 10 תגובות
- 711 צפיות
-
-
האם AX7 יכנס ללוח A7V266E של ASUS ? האם משקלו לא יהווה בעיה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-