עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי מעבד AMD 3800 X2 : השאלה האם הטמפרטורה של המעבד שלי היא תקינה כיצד ניתן לדעת בדקתי יש לי לפי Sandra Pro Home 2007 במעלות 47 לאחר הדלקת המחשב ?

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  2. Started by renew,

שלום לכולם אני חדש פה.. רציתי לשאול בקשר לאובר קלוק במחשב שלי.. יש לי פנטיום 3, לוח אם של VIA, 3 כרטיסים של זיכרון פנימי (128 SDRAM כל אחד) וכרטיס מסך של TNT2 (תמונות מצורפות עם פרטים נוספים) וגם ערגנתי קירור של המארז עם 4 מאווררים גדולים (תמונה מצורפת)+ מאוורר גדול על המעבד ומאוורר גדול על כרטיס המסך, שאליו גם הוספתי פלתת קירור גדולה כמו של מעבד. רציתי לשאול האם אני יכול לבצע אוברקלוק במחשב הזה ואם כן עד כמה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 374 צפיות
  3. שלום, לפני מספר חודשים התקנתי קירור (סיילנסר) לX850XT שלי, אך הסרתי אותו כי מסרתי אותו ליצרן לבדיקה מסויימת. בכל מקרה, אני רוצה להרכיב אותו עכשיו בחזרה, והשאלה שלי היא האם אני צריך למרוח מחדש משחה תרמית, או שזה בסך הכל הבדל של מקסימום 5 טמפרטורות ואין צורך שאני אקנה משחה חדשה על מנת למרוח אותה (את המשחה שבאה עם הסיילנסר מרחתי לפני כמה חודשים- כשהתקנתי אותו). תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 828 צפיות
  4. אני עושה OC לכרטיס מסך 5200 FX ASUS NV34 דרך RIVATUNER ... CORE CLOCK: 249 MEMORY COLOCK:330 העלתי כל אחד ב 10 MHZ והכל טוב ויפה...בגלל שאין קירור טוב הפסקתי... 1. האם כדאי להמשיך ?? 2.אם התשובה על 1 כן,תמליצו על תוכנה טובה לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס ! דרך אגב בעית הקירור על אחריותי רק אם אראה ביצועים טובים יותר אחר כך... תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש עם מעבד 805 של אינטל ולוח של MSI פלטינום -945P הבנתי כאן שכל מה שצריך כדי להמהיר את המעבד זה להעלות את ה-BUS שלו ל-166 (כדי להגיע למהירות 3.2 MHZ) נכנסתי ל-BIOS לאופציה של הבאס ואני לא רואה בכלל שאפשר להעלות ל-166 (רק עד 165) למה זה ככה ? אגב, אם אני מכניס ערך של 165 ..המחשב לא נדלק בכלל ! (הוא כן מקבל חשמל ונראה שהכל בסדר , אבל המסך לא נדלק ). אם זה אמור להיות פשוט ,מה יכול להפריע לי ? זה החומרה שיש לי ,אול זה קשור איכשהו : (הרכבתי לבד) מארז קומפיוקייס עם ספק : HEC 425W (Herolchi) Low-Noice Power Supply זיכרונות OCZ 667 . שתי יחידות של 512 מגה . כרטיס מסך 6600NE קירור למעבד- החלפתי את מה שבא עם המעבד לדגם של ARCTIC FREEZER PRO אני מבין ק…

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  6. Started by x-pac,

העלתי את המעבד שלי מ133 FSB מכפלה 18 ל144 מכפלה 18 ויצא לי 2592 מגה הרץ עכשיו השאלה היא אם כדי לי להעלות עוד FSB אחד ויהיה לי 2610 אני יודע שזה לא משנה אבל מה יותר יפה יציב?

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  7. Started by harry,

קניתי מחשב חדש של מזמן והרצתי תוכנה לבדוק את הטמפרטורה שלו, וכתוב שם שהטמפרטורה שלו היא 76 מעלות!!! או שעייני מטעות אותי? (אני צרפתי תמונה). המעבד הוא amd 64 3200 athlon [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  8. שלום! אני צריך עזרה בבחירה של מערכת קירור מים בשביל חבר... התקציב בסביבות 1000 ש"ח, בלוקים ל-CPU ולכרטיס מסך, לא מתוכנן אוברקלוקינג רצחני במיוחד... מערכת: Althlon 3500+, Radeon X850XT רעיונות? :s05: תודה!

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by se7en,

קניתי מחשב חדש בשעה טובה. החלטתי לנסות לראות מה אפשר להוציא ממנו. אז הלכתי לביוס העלתי את ה-FSB ל-1066 והתדר 267 וקיבלתי מהירות של 3.7GHZ. בלי להעלות את המתח ועם קירור סטוק. בדקתי את המחשב במבחני יציבות עם SANDRA 2007. בינתיים המחשב עובד חלק כ-12 שעות וגם בשיא המאמץ המעבד לא עבר את ה-41 מעלות. שתי שאלות: 1 - איך זה יכול להיות?...מה אני מפספס?...אולי הדרך הזאת נותנת פחות ביצועים? 2 - דוקא הזכרונות הם אלו שהתחממו קצת (55 מעלות) זה הרבה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ohmega,

בדגש על : הרבה מקום למאווררים (בעיקר 120mm) מקדימה ומאחורה כניסת אוויר טובה מקדימה ה-120mm smart fans של thermaltake למארז - האם הם מומלצים או שאפשר להסתפק באלו המסופקים עם המארז?

• 7 תגובות
    • 490 צפיות
  11. Started by eli_ezra,

יש מאווררים חזקים יותר מהרגיל למארז ? מה המומלצים? עדיפות לשילוב בין שקט לעוצמה ואולי גם שליטה במהירות

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by tsts,

שלום רב, אני רכשתי מחשב עם מעבד בעל FSB של 133 MHz (לפי מידע שמצאתי ברשת), ולוח אם עם FSB של 800MHz. החברה שרכשתי ממנה את המחשב רשמה במפרט שה FSB של המעבד הוא 533MHz, האם מישהו יוכל להסביר לי את הסיבה שהם מציינים מספר שונה? ושאלה נוספת היא האם זה שכיח שה FSB של לוח האם גדול בהרבה מזה של המעבד? תודה רבה טל

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  13. Started by DDgeva,

המחשב שלי מתחמם יותר מדי (לפחות נראה לי.. כי הוא עושה הרבה רעש.. אבל אני לא מבין בזה הרבה.. יכול להיות גם שהצד פשוט לא מהודק והוא רועד או משהו). אני צריך מאוורר לסוקט 478 במחיר סביר. על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 429 צפיות
  14. Started by gilloze,

יש לי מעבד 3.0 כפול ליבה הצלחתי להגיע איתו 3.6 אני מעונין להגיע עוד טיפה ניסיתי עוד זה התחיל לצפצף מה מגביל אותי הזיכרונות או הפסק או ?שאני צריך להוסיף עוד וואט= V העלתי אותו ב20% שזה חמוד אני רוצה 30 34 אחוז משו כזה תודה גיל

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  15. יש לי מעבד PEN D 930 (פרסלר) והוא עובד במנוחה על 50 מעלות...האם זה הגיוני? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 424 צפיות
  16. שלום חברים , רציתי סתם לנסות ולראות לאן יגיע המעבד: Intel Pentium 4 2.0Ghz אז הלכתי ל- Bois ,והעלתי את הבאס מ- 100 ל-120 (ז"א שהתדר עלה מ- 2000 ל- 2400) סבבה , בדקתי עם Super PI וזה הראה שזה יציב. אבל כשנכנסתי למשחק: Counter Strike Source , פתאום צצה בעיה. המשחק נתקע (ממש נתקע והסאונד גם כן) והמשחק יוצא , או שלעיתים אני מקבל Error שאני לא זוכר (משהו עם Buffer / Overflow) בקיצור , המשחק כל הזמן נתקע , הורדתי את המכפלה בחזרה ל- 100 (ז"א שזה חזר ל- 2000) ועדיין הבעיה נמשכת... אתם חושבים שזה קשור ? משהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לתקן ? תודה.

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  17. המפרט מופיע בצד. ספק 350W. והכרטיס מסך גם כן ב.OC ליבה 300===>400. זיכרונות250===>275. האם ביטוח הOC לכרטיס מסך יתן לי אפשרות להמשיך את הOC על המעבד או שאין קשר בינהם. גרסת ביוס האחרונה שיצאה. מתחים: מעבד 1.6 זיכרון 2.7 צ'יפסט 1.65 תודה מראש. predator_008

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  18. אחים שלי עשיתי OC ל 630 שלי על קירור סטוק!! OC של 933 מה"צ עם מתח סטוק! קבלו את הטמ"פ במנוחה 34! לא בדקתי טמ"פ במאמץ כי ה OC לא יציב בגלל הזכרונות [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  19. לאחר נסיונות להעלות את מהירות המעבד מעל 3.8 נחלתי כשלון וכנראה הזכרונות מגבילים אותי . מעוניין לקנות חדשים מחפש המלצה . האם אפשר להכניס זכרונות 800MH DDR2 שהלוח תומך ב667MH? תודה.

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  20. בישביל חבר צריך קירור לכרטיס מסך הנ"ל 6600GT AGP שיקרר את הכרטיס הכי טוב שאפשר יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  21. Started by MTKOL,

שלום לכולם, רציתי לשאול, מה אמורה ליהיות הטמפ' של המעבד שלי (INTEL PENTIUM D 930 3.0GHZ מסדרת ה- 2X2M CACH) במנוחה? ובעומס? בתודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  22. Started by eyaffe,

יש לי לוח של ASUS 925X וה NORTHBRIDGE שלו בוער. כשאני נוגע בו הוא ממש לוהט והוא יושב ממש ליד ה BT שלי וכנראה שבגלל זה הוא לא מקרר את המעבד כ"כ טוב. איך אני מוריד לו את הטמפ ? מה גורם לחום הרב ? תודה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ?0

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הזמנתי זכרונות OCZ 667 GOLD 5400 4GB ספק כוח ocz modestream 520 אני לא מצליח למצוא משחה של SILVER 5 אז רציתי לדעת אם ה MX-1 מספיק טובה או שכדאי לנסות לחפש SILVER 5 בכל זאת ובכלל אם החלקים שבחרתי טובים להפעלת CROSS FIRE או שאתם ממליצים על משהו אחר זה הלוח: http://www.hwupgrade.it/immagini/msi_975_platinum.jpg הספק שהזמנתי יתאים בשבילו כולל חיבור של 2 כרטיסי מסך במקביל CF????

• 7 תגובות
    • 530 צפיות
  25. מקס מקס 150

• 6 תגובות
    • 474 צפיות

דיונים חדשים בפורומים