אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
הפעלתי היום מחשב חדש עם prescott 3.0 775. המאוורר המקורי שלו מאוד רועש אז החלטתי להתקיןSpire CoolWave שקיבלתי בחינם http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=256 עיצבן אותי שצריך לפרק את כל הלוח אם כדי להרכיב אותו וקצת מיהרתי עם ההתקנה אז כנראה שקצת חיפפתי, לא שמתי לב שאחד הברגים נכנס קצת עקום ולכן לא נסגר עד הסוף - התוצאה הייתה שההיטסינק לא נצמד לגמרי למעבד. הדלקתי את המחשב והייתי מאוד מאוד שמח לראות שהמאוורר מסתובב בלי לעשות רעש של מסוק ממריא. השמחה שלי נמשכה בערך 10 שניות והפסיקה כשהמחשב נכבה פתאום. הדלקתי אותו שוב והפעם הוא נכבה הרבה יותר מהר, הבנתי שכנראה יש בעיה של התחממות ומצאתי את התקלה. כמובן שידעתי שהקירור הוא חיוני, אבל לא ציפיתי לכזאת קיצוניות, נו טוב למ…
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
רציתי לקנות מערכת קירור מים לא ממש יקרה ורציתי לשאול אם זאת מערכת קירור מים טובה.. http://pccool.co.il/html/index.asp?p=anxin בעיקרון אני מחפש מערכת קירור מים כדי שיהיה לי קצת שקט....(יש לי P4 2.8Ghz socket 478)
-
- 5 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מצורפים נתוני המחשב.המעבד נמצא בדרך כלל על 46 מעלות וההרד דיסק 35-40 מעלות. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ברצוני לבנות את המארז הבא: מארז פול טאוור רגיל-6 5.25" 4 3.5" אני מצרף לו ספק 450 וואט מיצור מקומי של חברה שמיצרת לאלביט ב MIL SPEC (תקן צבאי מחמיר ביותר) מקרר אקטיבי למעבד- מבודד רעש מבוקר טרמוסטט לטמפרטורה של 0 מעלות הספק סילוק חום 300 וואט (מעבד רגיל עובד בערך על 40 וואט בהרצה פראית ביותר של הגדלת המתח והשעון בעשרות אחוזים) מצנן בעודף הקירור את האויר שבמארז על ידי מחליף חום עדיין ידרשו מאורר הספק ומאורר לסירקולציה במארז לקירור הלוח מחיר מיועד כ 1100 ש"ח לפני מע"מ (הרווח שאני לוקח בחישוב הוא 100 שח כאשר מדובר על מהנדס שבונה את המערכת ) תוספת ללוח עם 2 מעבדים 200 ש"ח לערך אני יכול לארגן מכירה עם חשבונית ומע"מ דרך חנות של חבר שלי אתם חושבים שכדאי להתחיל בפרוייקט שכזה???…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה וגם בעייה לגבי קריאת הטמפ' של התוכנה : 3.00/RealTemp_2.70. עכשיו הבעייה היא בקריאת הטמפ' של התוכנה, שאיני יודע אם הקריאה נכונה, כי בגרסה החדישה ( 3.00 RealTemp), הטמפ' גבוהה בכ- 4 - 5 מעלות מאשר בגרסה- 2.70. לכן רציתי לדעת לאיזו גרסה מבינהם עליי להאמין בקריאת הטמפ'.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כשאני נמצא בביוס זה אומר שהמעבד נמצא במאמץ גבוה מאוד(מקסימלי)? ומי שלא בטוח שלא יגיב!! ומה זה לעזאזל הtop performance שיש בביוס??
-
- 5 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת את הגודל של המאורר שלי חיפשתי על המאורר ולא כתוב עליו אותו כתוב power logic model:pl 80s12m מישהו יכול לעזור לי??? דחוץ!! תודה!...
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אין לי מושג אם שואלים את זה פה, אבל נראה לי שזה המקום.. פעם ראיתי איזו תוכנה שבודקת תקינות מתחים במחשב.. מישהו יכול לומר איך קוראים לה? ואולי לומר גם מהם גבולות התקינות.. תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
xtreme ddr 256 pc 333 ? ועם לוח אם של epox 8k3a
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מעבד: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) לוח אם: Motherboard Name ASRock ConRoe945G-DVI (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) זכרון: System Memory 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך: Video Adapter NVIDIA GeForce 7600 GS (256 MB) דיסק קשיח: Disk Drive HDT722516DLA380 (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) Disk Drive ST340810A (40 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) CPU Clock 1861.5 MHz (original: 1866 MHz) CPU FSB 265.9 MHz (original: 266 MHz) Field Value Sensor Properties Sensor Type Winbond W83627EHF/EHG (ISA 290h) GPU Sensor Type Driver (NV-DRV) Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 4…
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מעונין להרכיב מחשב חדש ושקט יחסית. אני כנראה אקנה XP2500+ ולא מתכנן שום overclocking. מה הקירור השקט ביותר בין: Aerocool DP102, Zalman CNPS 7000A או Tt SilentBoost? לא מצאתי שום review שמשווה ביניהם בעזרת אותה מתודולוגיה וסביבת בדיקה. התכנון הוא לשים במארז רק מאוורר 120 מ"מ ולהשתיק אותו עם fanmate כך שהמחשב עדיין יעבוד יציב בטמפרטורה נסבלת (60 מעלות או קצת יותר זה בסדר מבחינתי כל עוד זה שקט ולא הורס את המעבד).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אני שוקל עכשיו לקנות קירור מים אחרי שהרעש פשוט שיגע אותי מהמאוררים בקיצור יש לי כמה שאלות 1. עד כמה קירור מים טוב, אני עם 3 סמארט פאן וספארק7+ כולם בחצי מהמהירות שלהם, ואני לא מרוצה מהיכולות קירור במיוחד אני רוצה שהערכה תשתלט על כל החום שיוצא מהמעבד ולא אכפת לי איך.. ספארק7+ ו3 סמארט פאן כולם על מקסימום עושים את העבודה מ-צ-ו-י-ין ! אבל אני לא מסוגל להיות בחדר ברעש כזה... זה פשוט נוראי בקיצור ולעניין אני רוצה את אותו אפקט קירור למעבד כמו המצב שהצגתי מקודם, רק בקירור מים אני רוצה ערכה שתבוא מוכנה כולל הכל, לא בא לי לקנות לבד בלוק וזה וזה וזה.. כמה יעלה לי כל הערכה ואיזה הכי טוב לקחת אני רוצה משהו שיתן לי כמו שאמרתי ביצועים ששויים את ההחלפה ! ועוד משהו, חשוב לי…
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי חבר שמעוניין בקירור מים לאוברקלוק, מדובר באדם שכסף הוא לא פקטור בשבילו, שכבר השקיע איזה 10K שקלים במחשב, שיש לו כבר מערכת מוכנת אוברקלוק, אבל רק צריך מערכת קירור מים פנימית, מישהו יכול להמליץ?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע את הextreme spirit של TT.מי שמכיר אותו יודע שזה מפוח,קטן אומנם,אבל הרעש שלו על הכי גבוהה פשוט בילתי נסבל!.(בגלל ששגעון הOC שלי עבר,אני עכשיו שם לב לזה שמחשב שלי נשמע כמו בולדוזר).אני צריך קירור לצ'יפסט שקט,טוב,ושלא יעבור הכי הכי הרבה את ה100 ש''ח. הצ'יפסט הוא 478 לוח BIOSTAR(לוח נחות). תודה
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום רב. שמתי לב לעיתים, במשחקים, הטמפרטורות ב proccessor zone מגיעות ל65 בערך, דבר שגורם לתוכנת הניטור שלי לצפצף ולצאת מהמשחק, ולחכות כמה רגעים עד שהמחשב יתקרר שוב. הרכבתי מחשב חדש לפני כ6 שבועות עם מאוורר אחד בלבד , האם אני צריך עוד מאוורר כדי לפתור את הבעיה? או האם 65 מעלות זה נורמלי לסוג חומרה הזה? תודה. רצ"ב מפרט המחשב: proccessor: Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX mother board: Asus P4P800 Deluxe Intel 876PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) memory : 2X DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory HD: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD video card: ATI Radeon 9800 PRO (380/680…
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, התלבטתי המון אם לקנות- X800GT של powercolor או saphire רציתי לשתף בביצועי ה OC עד עכשיו: (קניתי את ה powerclolor) כרגע הליבה עומדת על 550mhz (בסטוק- 475), והזכרונות- על 1100. (סטוק- 1000). יציב לגמרי, והראה התחממות של רק 4 מעלות..... דבר נוסף, לכל בעלי ה POWERCOLOR X800GT, תוכנות ניטור ולמשל ati-tool מזהות ליבה- R423. למרות שהליבה היא R480!!!! נבהלתי מזה מאוד בהתחלה, אבל אחרי הרבה בירורים בפורומים של POWERCOLOR, מסתבר שכל הצ'יפים הם R480, למרות שהם מזוהים כ 423.....
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
נשבר לי כנף במאוור של ההיטסינק שעל המעבד. השגתי מאוור חדש אך בניגוד למאוור הקודם בו יש 3 חוטים (שחור, אדום וצהוב) לחדש יש רק 2 (אדום ושחור). מפה מתבקשת השאלה, צהוב מהו? אולי מד RPM? אנא הגיבו רק אם אתם בטוחים...
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך Radeon X1950XT של GeCube. המחשב סבבה אבל המאוורר של הכ. מסך עושה המון רעש. מה עושים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש המלצות לקירור לסוקט 1156 מעבד CORE I7 860 עד 200 שח מחנות iqpc. המלצות יתקבלו בברכה. תודה מראש בברכת חג שמח, גלעד.
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש-מעבד i3 530 לוח אם MSI h55m-e33 והתקנתי את הגאדג'טים של ווינדוס 7, ובניהם אחד שמראה לי כמה כל ליבה פעילה. המד הזה מראה לי שחלק מהזמן פועלות ליבות 3 ו4 בשיעור שונה מליבות 1 ו2 (למי שלא הבין המעבד שלי הוא כפול ליבות ולא מרובע ליבות)... רציתי לשאול למה זה קורה-כלומר אם הגיוני שבמעבד הזה חוסמים 2 ליבות פגומות ואיכשהו אצלי הן פעילות ומזוהות... והם זה סתם טעות מערכת אז בלי קשר אם יש במעבד 4 ליבות ש2 מכובות ואם כן-איך פותחים אותם???
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
ראיתי פרוייקט מאוד נחמד בשם http://www.hwzone.co.il/gallery/album18 MAOR הבנאדם צבע את המארז איכשהו בצבע ניקל שנראה ממש כמו מראה. אני מכיר ספריי צבע דמוי ניקל של DUPLI-COLOR אבל האפקט שמתקבל נראה די גרוע.... האם מישהו יודע איך לצבוע חלקים כמו בפרוייקט הזה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בזמן האחרון, שהמחשב עושה איזה פעולה מסובכת - משחק מחשב וכאלה, הוא נתקע כזה, ואז אני שומע מין צליל כמו של סידירום שמתחיל להסתובב, ואז "תיק" כזה. אחרי כמה שניות זה משתחרר. כשזה קורה, זה קורה כמה פעמים ברצף. אני נוטה לחשוב שזה ההרדיסק, גם כי נראה לי שהרעש הזה הוא ממנו, וגם כי זה נראה לי מתאים. מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני מתכונן לבצע OC וברצוני לדעת מה גבול הטמפרטורה להגדיר לו. זה לקוח מהמדריך ל-OVERCLOCKING הצעד הבא הוא להגדיר את ה-Shutdown Temperature בתפריט ה-PC Health בביוס. אפשרות זו נועדה להגן על המחשב על ידי כיבויו כאשר המעבד מגיע לטמפרטורה מסוימת. עבור מעבדי Athlon 64, לדוגמא, טמפרטורה של 60 מעלות היא גבוהה מאוד ולכן נגדיר את הביוס לכבות את המחשב בטמפרטורה זו (עבור מעבדי Penium 4/D מסדרות 6x0 ו-8xx הטמפרטורה המקסימלית היא 66 מעלות ועבור סדרות 6x1 ו-9xx הטמפרטורה היא 80 מעלות). מאיזה סדרה, E4300...?[br]פורסם בתאריך: 24.05.2007 בשעה 22:40:48 :s05:
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מראה לי 22 מעלות שבעצם זה צריך להיות 33 מעלות כאילו היא מפגרת ב 10 מעלות אחרי שאני עושה הפעלה מחדש זה מסתדר למה זה קורה רק שאני מדליק את המחשב בפעם הראשונה ?<
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-