עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לא מצליח לעבור את רף ה- 3.67@3 במעבד Northwood על קירור ביג טייפון. הטמפרטורה נשארת במנוחה 30 מעלות, במאמץ 41. זכרונות G.SKILL בדואל (PC-3200) ספק פאוארסטרים 520 של OCZ לוח P4800 SE יכול להיות שהגעתי לגבול של המעבד? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 675 צפיות
  2. שלום לכולם וערב טוב אני מחפש מאווררי מארז 80 מ"מ, כאשר הפרמטר החשוב ביותר הוא השקט (DB), לאחר מכן כמובן בא פרמטר דחיפת האויר. המאגר שם בחנות (www.newegg.com) הוא עצום, ואיני יודע במה לבחור. העניין הוא שאני יכול לחפש ע"פ הנתונים היבשים באתר את המספר הכי קטן בדציבלים, אבל ידוע שחברות רבות רושמות נתונים בהגזמות (TT למשל), חוץ מזה שיכולות להיות טעויות באתר גם. ולכן אני מחפש המלצה למאווררים הטובים ביותר שיהיו ל-80 מ"מ, כך שיהיו השקטים ביותר עד כמה שאפשר ל-80.. תקציב אין לי, אבל ממש אין לי צורך ואני לא מעוניין במאווררי TC, או מאווררים בעלי פוטנציומטרים לכן התקציב לא אמור להיות גבוה במיוחד לדעתי.. חוץ מזה, המאווררים צריכים להיות בעלי חיבור מולקס, כי אני לא מעוניין לקנות עכ…

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  3. Started by berko,

קניתי לאחרונה BT של טרמלטייק , לא שומעים אותו! קנייה מעולה ממולצץ לכולם בנוסף קניתי מאוורר 120 UV REACTIVE של TT אבל הוא עושה הממוןןןןןןןןןןןןןןן רעש.. מישהו יכול להמליץ לי על מאוורר 120 שקט במחיר סביר?? רועי

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  4. ברצוני להרכיב מחשב תקציבי עם מעבד Dual Core 805 ולעשות אוברקלוק. האם הלוח INTEL Grand County (ATI Radeon Xpress 200) Lan - mATX יתאים? ובאיזה זיכרון אתם ממליצים להשתמש?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  5. Started by DCAG,

OC ל-Pentiume D805 מ-2.66GHZ ל-4.1GHZ (קירור מים)! והזיכרון עלה למהירות של 820MHZ. ראיתם במקרה את הכתבה הזאת? http://www.tomshardware.com/2006/05/10/dual_41_ghz_cores/

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. השאלה בכותרת.... קראתי דיי הרבה מיבחנים על ה9500 הוא ממש טוב... השאלה אם זה בהפרש כזה שמצדיק שיפור מ XP90... ומה לגבי ה 9700 של זלמן ? מה איתו ? דיברו עליו ליפני כחודשיים שלוש הוא יצא /בוטל/ נידחה מה ?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Alex Kidd,

אני חדש פה ואני לא מבין כיצד מעלים מתח למשל למעבד, בעזרת הגדרות ביוס או משהו? או שצריך לעשות שינוי פיזי כלשהו?

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  8. Started by moshe55501,

ואם אפשר אז אשמח לקבל מדריך מפורט

• 14 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by arkadur,

אני רוצה לדעת מה הפוטנציאל של הכרטיס , הליבה היא R350 האם זוהי הליבה של ה9800XT, ואני אוכל להביא את הכרטיס לביצועים דומים או שכדאי לוותר..

• 10 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by Alex Kidd,

רציתי לדעת אם המפרט הנ"ל טוב לביצוע oc ואם לא אז רציתי לדעת אילו חלקים הם בעיתיים ולאיזה דגם או חברה כדי להחליפם? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  11. ישנו פירסום נחמד בYNET (קצת ישן) להרכבת מחשב. מההסבר עם התמונות להרכבת המעבד (שנמצא בתחתית הדף) ניתן להבין שקודם מרכיבים את המעבד לתושבת ורק אחר כך מורחים את המשחה הטרמית. לא נראה לי הגיוני כל כך וגם לא יעיל מה גם שיש סוגים של משחות בעלי מוליכות שאם תפול מהם טיפה על לוח האם זה יכול לגרום קצר. ** הקישור **

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  12. Started by kobibo,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902 לגבי המאוורר הנ"ל האם ניתן להתקינו במארז גם שיוציא אוויר וגם שיכניס? לפי התמונה נראה לי שניתן לחבר אותו רק מצד אחד בלבד.

• 10 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by megas_xlr,

עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך ואני רוצה לישמור את ההגדרות החדשות כמו שצריך ואיך אני יכול לדעת אם האוברקלוק יציב? תודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 386 צפיות
  14. Started by -Blaze-,

טוב, אז ככה, יש לי בערך 800 שקל להשקיע בקירור למחשב. חשבתי על שתי אפשרויות. או קירור מים שיקרר גם את המעבד וגם את הכרטיס מסך, או שני קירורי אוויר נפרדים. חשוב לי שהקירור יהיה שקט, אבל לא על חשבון ביצועים. מה יותר משתלם בתקציב הזה? מים או אוויר?

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  15. האם למשהוא יש מושג אם יש דרך לשלוט במאווררים שמחוברים ביציאות FAN4 וFAN5 על הלוח

• 14 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by ben007,

שלומות או שיש מגפה בפורום של חימום מעבדים, או שסתם הקיץ הגיע בכל מקרה המעבד שלי (Athlon 64 3000+ 754) עומד על 48 מעלות במנוחה, ללא שום OC. מעולם לא החלפתי משחה, אבל אם כבר אז אולי נוסיף קירור יותר רציני ( כרגע עם הסטוק ) 1. מה הכי מומלץ? ( אני לא מעודכן..) ביג טייפון? 2. אני אסתדר עם ההרכבה שלו? 3. המשחה שבאה איתו מספיק טובה? תודה ויומטוב

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  17. בשעה טובה (?) קניתי מחשב שאמור לשמש אותי גם כ HTPC. המפרט מימין. למרות שהשקעתי סכום לא מבוטל במארז וקירור CPU איכותיים יחסית המחשב מרעיש כמו טרקטור D9 שהורס בית של מבוקש בעזה. נראה לי שהמאוררים של המארז הכי מרעישים. גם ה BT לא פראייר ומייצר לא מעט רעש (21Db, עלק...). ה PSU נראה לי סביר, והכרטיס מסך לא מורגש כמעט. הטמפרטורות במנוחה: CPU 41C MB 35C GPU 52C השאלות: 1. המלצות כלליות להשקטה. רצוי בלי להוציא עוד כסף (מאוררים שקטים יותר, פוטנציומטרים , ושאר ירקות). 2. מאחר שכמו רובינו, אני מניח, גם המחשב שלי רוב היום מוריד קבצים מהאינטרנט, אין שום סיבה בעולם שהרכיבים יעבדו בקצב שעון רגיל. האם יש תוכנה שמסוגלת לבצע שינויים דינאמיים של מהירויות השעון (אוטמטיים ו/או ידניים)? לצער…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מעבד 930D מאוורר BT אני ארשום לפי הסדר ב- BIOS תחת הכותרת CELL MENU: dynamic overclocking memory function control fsb&memory clock ratio memory voltage cpu fsb frequency pci-e frequency pci-e voltage auto detect pci clk spread spectrum העליתי קצת את ה FSB ל 220 במקום 200 אבל הווינדוס לא עולה בגלל זה וגם אחרי restart המחשב לא נדלק מחדש אלה הנורה על המסך נשארת צהובה במקום כחולה מה שפותר את זה זה רק כיבוי והפעלה מחדש דרך כפתור POWER של המארז זה קורה אותו דבר אחרי יציאה מה BIOS אשמח אם מישהו כאן באמת מכיר את הציפסט הזה כי הוא חדש יחסית בשוק וידריך אותי צעד צעד איך לעשות אוברקלוקינג כמו שצריך קראתי את המדריך של הפורום אבל בכל זאת לא הצלחתי להבין אחרי שה…

• 15 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by shtung,

שלום אני רוצה לדעת עם המערכת קירור מים Gigabyte GH-WIU01 תחזיק אם אני אוסיף בלוק לכרטיס מסך? או שאני סתם אחמם את הכרטיס תודה

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  20. שלום לכל חברי הפורום הייתי רוצה לדעת מה תיהיה לדעתכם הנקודה החלשה במערכת שאני הולך לבנות, מבחינת אוברקלוק המערכת היא כזו: AMD Athlon 64 X2 3800 (מעבד) DFI Lanparty UT CFX3200-DR (לוח) GSKILL DDR 500mhz 2048MB DUAL CHANNEL 3-4-4-8 UCCC F1-3200USU2-2GBHZ (זכרון) Connect3D Radeon X1800XT 512MB (כרטיס מסך) (GIGABYTE 3D AURORA GZ-FSCA1-ANS(ANB (מארז) HEC 550W WIN550 (ספק כח) E-MU 1212m (כרטיס קול מקצועי) אשמח להצעות מה להחליף במה, אבל אני אומר מראש שאני לא אוכל להחליף את כרטיס הקול וכרטיס המסך כי כבר רכשתי אותם.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by kinggil,

שלום. כאשר קיבלתי את המחשב שלי ממישהו קרוב הייה על המעבד משחה טרמית בצבע לבן, והמעבד הייה מקסימום 37 מעלות. כיום יש לי משחה מוליכה שאני שמתי ב 15 שקל והמעבד 67 מעלות מקסימום!, כדאי לי לקנות את ה?Arctic Silver 5? וזה יוריד במעלות?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by eyaffe,

יש לי BT וכנראה ששמתי יותר מדי משחה ולכן הוא קצת חמים ... 45 במנוחה עם קפיצות לאיזור ה 65. כשניסיתי להוציא אותו הוא לא זז הוא פשוט נדבק למעבד ולא עזרו כל הנדנודים ונסיונות החילוץ !! רעיונות איך בכל זאת לשחרר את הסורר מבלי לשבור את הלוח אם ??

• 3 תגובות
    • 374 צפיות
  23. Started by moshe55501,

ואם אפשר אז אני ישמח לקבל אתר בנושא

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  24. Started by RoD,

אני מנסה לעשות OC ל805 שלי בתוכנה שבאה עם הלוח אם שלי, אבל כל פעם זה לא שומר לי את הOC, פעמיים המחשב נתקע לי כשקפצתי 10 מגה בFSB, בשאר הפעמים עשיתי רסטרט רגיל,שמרתי,עשיתי עוד GO בשביל בדיקה ועדיין זה לא שמר לי כלום, הורדתי בניסיון הOC האחרון שלי את המהירות של הזכרונות[TWINMOS 533MHZ]למהירות יותר קרובה ל533[מעלה ביחד עם הFSB]ועכשיו זה שם לי את זה במצב של 400MHZ עם CAS יותר נמוך.. זה הדבר היחיד שנשמר.. זאת בעיה בתוכנה? מישהו יכול לתת לי תוכנה יותר טובה לOC וכאלה? כי אני לא עשיתי OC אף פעם =\ או שלעשות פשוט דרך הביוס?

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by FeedMe,

שלום! קראתי איפשהו באנגלית שיש מערכות קירור Phase change שהן two phase change וגם three phase change... מה זה? מה ההבדל בינן לבין מערכות רגילות כמו vapochill? תודה!

• 5 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים