אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול אם הטמפרטורות של המחשב במאמץ בסדר ... וגם רציתי לשאול אם כדי לקנות קירור חדש אם אני רוצה לעשות Oc למחשב המפרט e6300 asrock conroe xfire esata2 evga 7600gt 256mb 2gb 667(1gb+1gb) תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אוקי אז קצת אחרי הMOD הקטן שלנו על הV8200 ( http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=13616 ) הינה המארז שלי (Kriz's) , יותר מאוחר יפורסמו התמונות של המארז השני (LandRover's)... על שני המארזים , אחד של ChiefTec )BLD) והשני Generic עבדנו יחדיו... טוב , מספיק דיבורים , לתכלס : http://ilf.israel.net/kriz/ *ישנו וודאו ותמונות רבות נוספות אשר אני אוסיף יותר מאוחר...
-
- 42 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
החלטתי לאחר קריאה מעמיקה, דיונים רבים. זה ההיטסינק שאני רוצה(!) אבל מתי הוא יגיע ואיפה אוכל להשיגו במחיר טוב ?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מחפש מאווררים 80MM שקטים, עדיף עם LEDים ירוקים וחיבור 3 פינים כמו גם מאוורר עם LEDים ירוקים בגודל 120MM שקט עם חיבור 4 פינים. מישהו מכיר\יודע?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים AMD 64 X2 4200+ 939 את הפריזר בתור קירור ומארז APOLLO העלתי את המאוורר ל100% (2200RPM) והטמפ' שלי במנוחה 36-38 ובמאמץ היא מטפסת תוך דקות ל51-52 (כיווץ בWINACE) עד 56-57(gears of war עם 6600GT) וכשחוזרים למנוחה היא ממש צונחת חזרה ל 37 אני מתכוון לקנות 8800GT שיחמם את כל המחשב בפנים ואני מפחד שזה ישפיע עוד יותר על הטמפ' של המעבד האם הטמפ' האלה נורמליות? איך אפשר לשפר אם לא? *למה הEVEREST מראה CPU 49 כששתי הליבות על 53 ו59? תודה.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
זא ככה אני מרכיב לחברה של אמא שלי מחשב, בקיצור: מעבד- E6400 לוח אם - GA-945P-S3 של ג'יגה בייט בקיצור התקנתי רגיל כמו כל מחשב, התקנתי XP להנאתי... למחרת בבוקר (יענו היום) הדלקתי את המחשב על מנת להתקין אופיס וכל מיני דברים ובקיצור הייתי צריך לצאת. אחרי כמה שעות שחזרתי אני בדקתי באברסט והמעבד היה על 78 מעלות! מיד עברתי לביוס וגם שם זה היה ככה. רק נציין שלפני זה זה היה על 30 ומשהו... עכשיופתחתי את המארז שוב ובאמת חיברתיהכל כמו שצריך והמארז מסודר מבחינת איוורור פיקס. עברתי לביוס ושם התברר לי שהמאוורר שעל הגוף קירור מסתובב בין 700 ל900 RPM בלבד ללא שום קשר אם הSmart Fan Control מופעל או לא... בביוס זה שומר על טמפרטורה יציבה כבר כמה דקות, כמעט חצי שעה כבר. והמאורר לסרוגין עולה …
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז אני צריך 3 חלקי קירור והם : 1.פלטת קירור למחשב נייד - יש לי מחשב נייד ואני צריך פלטת קירור טובה השאלות הם *אם זה באמת עוזר ומקרר טוב * מה הפלטה הטובה בשוק בתקציב של עד 350 שקל 2.גוף קירור למעבד - טוב אז המעבד שלי הוא E6300 והוא יוצר לי צוואר בקבוק אז אני רוצה לעשות לו אוברקלוק עכשיו יש לי מארז ANTEC SONATA II Piano Black ויש לו צינור שמוביל אוויר קר מבחוץ ולוח אם GA-965P-DS4 אז השאלות הם * כדי להתאים את גוף הקירור לצינור אוויר כי זה יכול ליצור הגבלת בחירה עם כן אז איזה גוף הכימתאים *איזה גוף קירור הכללי אכי טוב לי בתקציב של עד 300 שקל מומלץ 200 שיהיה כמה שיותר שקט וחזק. 3.ANTEC SONATA II Piano Black Quiet Mid To…
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אני מנסה לקבל תשובה על השאלה הזאת כבר הרבה זמן ולא מצליח למה הטמפ' של CPU\CPU DIODE נמוכה מהטמפ' של הליבות ב10-15 מעלות?\ והאם הפרש של 10-15 בין הליבות בזמן מאמץ הוא נורמלי? אני צריך את עזרתכם, אני באמצע תהליכי OC וזה מתחיל להיות די חשוב...
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה?! למה זה משמש?!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי אפשרות כזאת בביוס ואני לא מוצא יש אולי דרך אחרת או שיש מקש שפותח לי אפשרויות מתקדמות בביוס?? ואם כן אז מה?? תודה למי שיענה לי!! נ.ב הדגם של הלוח הוא ms9367e
-
- 2 תגובות
- 423 צפיות
-
-
האם ניתן לשפר את הבצועים של מחשב זה ע"י OC ובכמה ואם ניתן לשפר את המפרט של המחשב הנ"ל QE6700 2.67G ומאורר של INTEL שמגיע עם המעבד 775con P5B green 965P S/L1 2Gb /667 Kingston 250GB 16m SATA-II W.D. GeForce 7600GS 512Mb DVI תודה
-
- 3 תגובות
- 443 צפיות
-
-
היי איזה מאוורר מומלץ לפנטיום 4 2.53? חשבתי לקחת את הAX478 עם מאוורר דלתא 80 מ"מ אבל אני מפחד שהוא יעשה לי חור בראש נניח שאני קונה את הAX478 האם אני יכול לשים עליו מאוורר 80 מ"מ סטנדרטי שעובד במהירות של 2800RPM? אולי כדאי לקנות מאוורר אחר? וולקנו 7 פלוס אולי? יש הצעות? ??? ד"א אני לא בטוח שאני אעשה OVERCLOCK
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי תשמעו התחלתי לעשות OC והגעתי ל3.8 ! ועכשיו שמתי תבאס על ה422 וזיכרונות על ה844 ידני ובבדיקה של הOCCT שאני עושה שעה זה עושה לי התסק !! לא הצליח לא ייצב לא יודע למה בבקשה עזרה gal242@013.net מחובר . לוח DFI P45 DK PLOS זיכרוונת G.SKILL 1066 PI CL5 מעבד E8500 של אינטל כמובן וקיורור אולטרה 120 !
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
-
היי הסיפור הוא די פשוט אני רוצה קירור חדש למעבד שלי כדי להכניס בוא עוד קצת רוח חיים לחצי שנה ~ הקרובים עד שאני יחליט להעיף אותו המעבד הוא barton 2600+ והוא היום עם קירור דיפולט אני יודע שהנושא דוסקס כבר הרבה פעמים אבל חשבתי שאולי עד היום יצאו עוד כמה דברים שיכולים להיות יותר טובים הרעש לא ממש חשוב בגלל שהוא עובד רק שאני ער אבל לא צריך להסחף חשבתי אולי על דגרה בינונית יופי זה תמיד יתרון אבל לא חובה ו....זהו בתודה מראש עידו
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על מאוורר 80 מ''מ שקט עם ליד... (לחבר שלי)
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
תגידו,מה זה הVOLTAGE או מה שזה לא יהיה שתמיד מדברים עליו בקשר לאוברקלוק? מה עושים איתו?
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
עשיתי OC ל HD5850 950/1225 v-1.25 בדקתי בעזרת furmark איזה רבע שעה והכל בסדר טמפ מקסימלית של 69-70 . בדקתי בעזרת OCCT וגם שם הכל תקין . במשחקים בסדר .. אבל היום נכנסתי לyoutube ניגנתי איזה סרטון וזה עשה hradware acceleration - פה התחילו הבעיות אחרי דקה בערך התחיל לצוץ ארטיפקטים וזה עשה vpu recover .. החזיר את הכרטיס ל voltage המקורי שלו של 1.09 בערך.. וזהו. מה לעשות ? לנסות ללכת אחורה בתזמוני השעון של הליבה והזיכרון ? פשוט זה מוזר שהכל היה בסדר ועבר בדיקות בצורה יפה ופתאום זה.. אשמח לעזרה בבקשה עדכון - שיניתי את הכל להגדרות בסיס . אין שינוי עדיין עושה לי vpu recover או חלונות כחולים כשאני רואה סרטון ביו טיוב על hardware acceleration
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ציוד: AMD Phenom II X4 B55 (X2 555 unlocked) Asus M4A89GTD pro/usb3 CM 550W GX CM 690II Advanced Sapphire Radeon 5870 HD 1GB GDDR5 G.Skill 1333MHz 9-9-9-24 4GB 1 stick 1.5v הגעתי לתדר 4.33GHZ עם המעבד אחרי שהעלתי את הVCORE ל1.6, המעבד בקושי הגיע ל50C בעזרת קירור ממש חזק (Scythe Mugen 2 REV B), אני מנסה להגיע ל4.4 והגעתי לשם אבל קשה לי לייצב את המעבד, אני יודע שזה חייב להיות באחת מהגדרות המתחים (NT, HT, CPU-NB, CPU-HT) או משחק בBUS, אבל ככה או ככה יש למעבד 4.4 וטיפה יותר, אני רוצה להתייעץ אולי אתם יודעים איפה זה נמצא, זה פעם ראשונה שלי על AMD וOVERCLOCK (ופתיחת ליבות אם מדברים) ונראה לי שהצלחתי משהו
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה כדאי לפתוח את זה באתר (לא ראיתי פורום יעודי לנושא), אבל אני צריך מאורר מקרר למעבד i7-4770K עם OC שיהיה שקט וטוב.
-
- 22 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום. אתחיל ממפרט המערכת ומצבה: AMD Athlon Tbird 1400Mhz 256MB RAM PC133, ג'נרי. GigaByte 7ZX-h (תמיכה ב FSB של 100 ו 133, זיכרונות SDRAM PC100/133) מארז Aopen KF45A. מאוורר אחד, למטה. http://www.aopen.com/products/housing/kf45a.htm כרטיס רשת של גיניוס GF2 MX400, power color ( ) כרטיס טלוויזה של לייף וויו... ועוד כוננים, אין לי כח לפרט. הHSF הוא של Spire. נראה לי זה:http://www.spire-coolers.com/asp/fcc.asp?ProdID=74 (לא בטוח, כי לא כתוב עליו דגם או משהו כזה). על הלוח הצפוני אין איוורור אקטיבי. טמפרטורת המעבד במאמץ גבוהה מאוד. בסביבות ה 65- 70..... במצב "רגיל" או מאמץ מואט סביב ה 55-60... אם יש תהיות- המחשב יציב מאוד. יש לי כמה שאלות: 1. כרגע אני על F…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי . אני חדש בפורום ! אבל לא ב hwzone אז סתכלו אל המודינג שהיכנתי אתמול ! בקרוב אני ישים לדים ... ויעצב עוד את הסמל של XP ליד ה זה של ה WINDOWS ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D נו איך אהבתם ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי היום את המאוורר הזה - כולו נחושת עם צינורות להעברת חום [כמו בלפטופים] אני חייב להגיד שהוא עושה את העבודה די טוב - אני לא עולה על 40 בשום מצב , אבל הרעש שלו נורא [אלא מה ציפיתי מדלתא] וחוץ מהבואינג הרגיל יש גם קולות חריטה מעצבנים... זה הגיע למצב שאני לא מרגיש כשאני מכבה את 5 המאווררים של המארז , פשוט לא שומעים את זה מרוב הרעש שהוא עושה ...
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך nvidia 8400 מתוצת leadtek בזמן האחרון המאוורר עושה רעש של "טרקטור" ניקיתי את המאוורר ועדיין לא עוזר איך אפשר להפחית את הרעש ? תודה
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אוקיי... הדיון שלי מתפצל לשני חלקים, הראשון הוא שאני רוצה לצבוע את הפאנל הקידמי של המארז, כולל הכל (דיוידי, צורב, כונן דיסקטים, מתגי הפעלה וכו'), עם איזה סוג צבע אני צריך לצבוע את זה (אקרילי? לקה?) ואיך אני יכול לדאוג שהכפתורים לא ידבקו לי מהצביעה ויתקעו או משהו בסגנון?? --- החלק השני הוא בקשר לאוברקלוקינג שעשיתי למחשב, רציתי לדעת אם התוצאות שהגעתי אליהן הן בסדר או לא משהו... קודם כל לכ. מסך: יש לי ABIT GF4Ti4200 והגעתי מ250/440 ל290/502 בלי קירור מוסף. עשיתי גם למעבד, מPIV 2.4 ל2.5, עכשיו אני לא יודע עד איזו טמפ' אני יכול להגיע שזה יהיה "בטוח", אני עם המאוורר שבא עם המעבד, והטמפ' במאמץ מירבי (בדיקה בסנדרה למעבד) היא 44 מעלות. מקווה לתשובה מהירה, תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-