עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by alia,

התקנתי atitool לבדוק ארכיפקטים-הכרטיס בoc רצחני עם קירור סטוק. לחצתי על כפתור default,המסך מחשיך ורק איתחול עוזר. איך מאפסים הכרטיס להגדרות מקוריות? תודה-חג שמח!! כרגע גם קיבלתי מסך כחול:0x000000ea חיפוש קצר בגוגל מצא כי הבעיה בכרטיס המסך

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  2. Started by בטיטi,

מתכנן לרכוש את ARCTIC SILVER 5 (חשוב לי שהיא לא תהיה מוליכה, כדי להמנע מטעויות), כיצד מורחים את המשחה, מבחינת כמות, טכניקה, וכו' ? תודה.

• 11 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by DivineTurtle,

פעם ראשונה שאני מנסה OC ע"י המדריך למתחילים שנמצא כאן באתר.. יש לי כ.מסך Radeon 5750 1024MB שאני עושה לו OC.. במדריך רשום שמומלץ לכבות את הVPU Recovery אבל אני לא מוצא היכן.. יש לי Windows 7 אם זה רלוונטי

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  4. יש לי P4S533VM... הבנתי שאם מוציאים את כל הג'מפרים מה FSJ אז הוא נהיה jumperfree אם unlock ואז ניתן לשנות ב bios את ההגדרות , אבל בפועל הם נשארו disabled... ומהירות המעבד ירדה ל 1327MHZ. האם אני צריך לעדכן BIOS או משהו ? לאיזה גירסה ומאיפה ? תודה.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  5. תוכנת Ai Booster של Asus דורשת Reset כשמשנים את ה FSB באופן ידני. יש פיתרון אחר שלא דורש RESET? [דא"ג, יש להם פיצ'ר שנקרא Ai NOS שמשנה דינאמית את מהירות ה FSB (בין היתר), אבל הוא עושה זאת באופן אוטומטי, ולכן לא עונה לצרכי]

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  6. אני רוצה לנסות לעשות OC , יש לי לוח אמ מסוג Epox 4gea+, הבנתי שצריך לנעול את רכיב הכרטיס מסך ושאר החיבורים של ה- pci במחשב כדי לעבוד אך ורק על המעבד. איך עושים את זה.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  7. שלום לכולם, השאלה בכותרת.... ניסתי עם אוורסט אך לא הצלחתי למצוא... תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  8. אם אני עושה אוברקלוק, ואין לי חיישן טמפ' על הכרטיס (או שיש והוא נעול איכשהו), זה יכול להיות מסוכן? ואיך בודקים יציבות לכרטיס בכללי? לא הבנתי מה זה "3 לופים של 3DMARK05" כמו שרשום במדריכים.. אין משהו כמו super pi רק לכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  9. היי.. ברשותי ספק כח של HEC 300W . אני משתמש בתוכנה EVEREST . מישהו יכול לכוון אותי ולהראות לי איפה בודקים כמה כח נמצא בדיוק בשימוש ע"י המחשב כולו ? (אם בכלל אפשר - הכוונה היא, האם אפשר לבדוק כמה W בשימוש ?) .. תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by mrsmith,

אני קורא במספר הודעות התייחסות לטמפרטורת המעבד. כיצד אני יכול לדעת מהי ? האם יש לוחות אם מסוימים שתומכים באופציה זו ? כמו כן האם יש אפשרות שהמאורר יווסת את המהירות באופן אוטומטי בהתאם לטמפרטורה ? אם כן האם זה פיצ'ר של לוח האם או של המאורר ? תודה למשיבים.

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  11. בוקר טוב, ??? כיצד ניתן להוריד את הטמפ' ב- 10-20 מעלות ברכיב P4 3.2G סוקט 478 MB של Asus ? האם יש פיתרון איכותי אך לא מורכב ? כגון: מקום נוסף על שולחן העבודה ? נאמר שההשקעה עד 500 ש"ח בברכה עדי דורון

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  12. שאלה חשובה שיכולה לפתור לי המון בעיות. האם ניתן לשנות את מיקום הצלעות הקירור של ה Sonic Tower כך שהם לא יפריעו לזיכרונות במידה וארצה להוסיף מאוורר קידמי ? צירפתי לינק עם תמונות כדי שתוכלו להבין למה אני מתכוון http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.sme.sk/cdata/1987191/00003920-Thermaltake-Sonic%2520Tower_CL-P0071.jpg&imgrefurl=http://pocitace.sme.sk/c/1987191/Chladit-je-mozne-aj-potichu-bez-vrtule.html&h=412&w=450&sz=65&tbnid=wsLNKXF7p_IJ:&tbnh=113&tbnw=124&hl=iw&start=5&prev=/images%3Fq%3Dsonic%2Btower%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26lr%3D%26sa%3DG הלוח שברשותי הינו Abit AN8 Ultra ( קירור פסיבי ). לפי דעתי לא ניתן אבל אשמח ל…

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  13. קניתי כרטיס מסך של POWERCOLOR מדגם x800gt מבית ATI. כאשר אני נכנס לאוורסט ניתנות לי 4 טמפרטורות: ספק, מעבד, לוח אם וכונן קשיח (כולן מתחת ל-30 אגב...) כיצד ניתן להראות את הטמפרטורה של הכרטיס מסך, במיוחד מכיוון שאני מתכנן אוברקלוקינג ואני רוצה לעשות אותו זהיר, אבל גם בגלל סקרנות טהורה. ניסיתי עם ATI טול אבל לא מצאתי את האפליקציה. גם בביוס לא מצאתי. מישהו יכול לעזור? תודה מראש, פטאליקו.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  14. כיצד ניתן לחשב POWER CONSUMPTION של Q6600 באוברקלוק ומתח ספצפי? אשמח לקבל תשובה מלומדת או קישור מתאים. מצאתי את זה: http://web.aanet.com.au/SnooP/psucalc2.php האם ניתן לסמוך על החישובים פה?

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  15. שמתי לב שיש אבק על הכרטיסים ששואב אבק לא יכול להוציא אותם אלא רק לחץ אוויר חזק... האם אנשים מנקים את הכרטיסים והאם אני צריך לעשות זאת? אם כן אז איך אני אמור לעשות את זה? :AR15: בתודה אוהד... נ.ב יש לי מאוור אחד מכניס אוויר מקדימה, ומאוור אחד מוציא של הספק... הטמפ' של המעבד ושל הכרטיס מסך מגיעות ל 48 בערך בחורף... השגתי מאוור מספק ישן אבל אין לי כל כך מקום לחבר אותו, מה אני יכול לעשות?

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  16. למאיץ nVidia Geforce 4 MX440 128MB DDR אני פשוט חושש לפגוע בו, כיצד ניתן לעשות זאת (אם בכלל ניתן) ובדרך היעילה והבטוחה? תודה!

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  17. עם איזה תוכנה אני יכול לשלוט במהירות המאוורר של גוף הקירור הנ"ל? התוכנה היחידה שאני מכיר היא speed fan אבל היא לא מאפשרת לי לקבוע על כמה RPM הוא יהיה, וגם היא ממש מזייפת בקריאה של מספר הסיבובים (היא אומרת שזה סביב 3,500 כשהמקסימום האפשרי הוא 2,200 - לפי נתוני היצרן). כמו כן, בעלי מאוורר זה על איזה מהירות אתם שמים אותו? ועל איזה טמפרטורה המעבד שלכם בממוצע?

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  18. http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=109 תודה[br]פורסם בתאריך: 12.05.2008 בשעה 18:59:29 אוקיי הבנתי http://www.arctic-cooling.com/downloads/installation/install_arctic_fan_pwm.pdf פטנט נחמד רק חבל שהוא עלול להיות קצת מסוכן בחיבור של 3 מאווררים-העמסת יתר על חיבור בודד

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  19. יש לי 7600GT של leadtek. לא מצאתי שום כלי לאוברקלוק בדיסק המצורף, וגם לא ראיתי אפשרות כזאת בלוח הבקרה של נבידיה. מה אני צריך להתקין כדי לעשות את זה? כמו כן, האם הכרטיסים של leadtek מאפשרים בדרך כלל אוברקלוק משמעותי?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by bebers,

המחשב שלי לפי המפרט למטה... עד עכשיו עשיתי: ביטלתי את האפשרויות שמגבילות את הOC חוץ מ LOADLINE CALIBRATION מצבי הוא: ratio: 9.5X FSB: 360 FSB STRAP: auto DDR2 Frequency - 1:1 CpuV - 1.237 DramV- 2.1 NBV - 1.3 בדיקה של שעתיים בS&M טמפ' במאמץ 53 במנוחה 33 להמשיך? ואם כן אז לגעת עוד במתחים? או לנסות להעלות את הבאס עד שקורס ואז להעלות מתחים? שאלה שלישית - הLOADLINE היא זאת שגורמת למתח לא להיות בדיוק כמו שהגדרתי או שהיא עוזרת לזה להיות כמה שיותר קרוב? שאלה רביעית - FSB STRAP - קראתי את ההסבר שנתתם באשכול של ההוא עם ה Q6600 - אני צריך להשאיר על AUTO או שלשנות את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  21. Started by amir77a,

בהגדרות המהירות של ה-BIOS מופיע אצלי 333,400,500,533 בעוד שאני צריך 433. האם האצת ה-FSB ל-216 הוא הפתרון הנכון והמומלץ? תודה.

• 12 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by yan,

עם איזה תוכנה אני יכול לדעת מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך? יש לי את הג'יפורס 5750

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  23. Started by LooseCannon,

היי הבעיה היא כזאת: לפני כמה ימים פירקתי את הלוח אם כדי לנקות אותו, כשעשיתי את זה גם פירקתי את המאוורר וההיטסינק מהמעבד, והחזרתי אותם למקום. עכשיו המחשב משמיע ציפצופים חוזרים שלפי החוברת של הלוח אם שלי קשורים או לבעיה עם הכרטיסי זיכרון, או לחום גבוה. בדקתי את הטמפרטורות בביוס והם הראו 90 מעלות צלזיוס במעבד! אני חושב שהחום הזה נובע מכך שלא שמתי משחה/גריז/דבק טרמי או איך שלא קוראים לזה, בין ההיטסינק למעבד לפני שחיברתי אותם חזרה. השאלה שלי היא איך בדיוק אני צריך לשים את המשחה הזאת בלי לעשות נזק?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  24. התקנתי מאורר בחלק בקדמי של המחשב, כלומר אחריי ההארד דיסק. השאלה באיזה כיוון להתקנן אותו. כך שהוא יזרוק אוויר לתוך אמצע החלל הפנימי של המחשב או שהוא ישאב אוויר מאמצע המחשב ויזרוק אותו לדופן המארז ? תודה.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום שוב זוחרים שבתרד הקודם שלי דברתי על זה שאני עולי יוחל להסיג משאווה ? אז נחשו מה היסגתי :-) אבל היא די חלשה וגם אני לא יודע את הפרתים שלה (מה לעסות לא כתוב עליה ואני לי את האריזה\הורעות שבעות בדרך כלל עם משאווה) אז אני הוספתי תמונה בשביל שתרעו את המשאווה ושתבינו פרופורציות (בצילום רועים את המשאווה עליד שעון מאורר סתנדרתי) אגב עחות התמונה חרע כי לא ניתן לצרף כבצים יותר גדולים מ 250K והגודל הבאה במצלמה הדיגיתלית שלי (אחרי 100K) הוא כ 800K עז אין ברורות עובדים עם מה שיש (עגב עם מישהוא יחול להבי מקום להחסן את התמונות בעופן זמני אני יוחל לעלות תמונות בעחות יותר גדולה),,,(אגב יש לי את העמצים לבנות רדיתור ו בלוק כירור מים בעובי של המשאווה בשביל לא לעבד לחץ) ,,, (מחר אני יוס…

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.